UPPDATERING EGYPTEN 4

hejhejblogg.
Nu kommer ytteligare lite info härifrån Egypten. :)
Idag har vi varit lediga från praktiken, tur det från kvällens utgång. Haha kvällen var riktigt lyckat, vi var först och tog det lugnt lite på något hang-around ställe precis nere vid stranden, sen gick vi vidare till poolpartyt Du-port. As häftigt med upplyst pool och bar och disco precis bredvid :P Jag och nic var sugna ett bra tag på att hoppa i, vilket vi till slut gjode, lugn lugn, vi kom bara i till knäna, annars hade vi var tvungen att ta av oss kläderna, och de ville vi ju inte... ;)
Kvällen slutade med lite oh-jag-kommer-ihåg-den-där-gången snack i våra sängar. Väldigt oklart måste jag berätta!
Hela våran lediga dag har vi spenderat på stranden, jag glömde min bikini (!) Är det inte Mathias så är det Nic som lägger kommentaren "Tråkigt när det händer". Jag har en mamma som hjälper till att packa, packexperten,  extra bikinin får tas fram!
Inte för att vara sån men jag ska också berätta att vi gör lite nytta här också, som t.ex gymmar, städar lite och pratar bara engelska. :)

Imorn blir det en liknande ledig dag, sen startar praktiken på allvar, för min del i receptionen :)

Här kommer några bilder från dagen


Bild från Moods


Min sötnos


Jina, så som alla skriver här




pusspåer.


fy fan vad de börJar bli kallt nu

Hej!

Ja veeet, ja veet ja vet. Jag är typ sämst på att skriva. Jag vet att jag ska göra de, och ja vill göra de, men det blir ändå de sista man utför på "att göra-listan". Jag ska bli bättre. Har sett alla tre uppdateringar från egypten dock! Gina och Nicole har det fortfarande toppen, skönt och veta. Riktigt bruna börjar dom bli också, kul för dom... Jag är ju inge brun iaf, naaj naaj inte i de här svinkalla gråa landet!

Dagen har innehållit mycket men de har ändå gått fort, slitit på både jobb och fritid, känns kanon!
Nu har jag för en stund sen kollat klart idol, sheeaaat vad alla är duktiga, jag kan inte ta ut någon favorit.. än.

En parantes bara! ja borde lägga upp några bilder när jag väl bloggar. Inga som bevisar vem jag är, men något ni kan få kolla på bara. Bloggen ser och blir ju mycket intressantare då.

De blev ett kort inlägg idag, men ja måste kila.
Have things to do before i get in bed.

Hejsvej :)


UPPDATERING EGYPTEN 3

Hejhejblogg
Tack för en ny uppdatering min kära gästbloggare, det var verkligen på tiden. Skärpning där, nej men du ska haa jävligt mycket cred för att du gör detta. Du har också gjort mig och nic till ett par väldigt besatta läsare ;)

Nog om de, nu ska jag berätta om mitt underbara, oklara liv här i varma djungeln, skämt åsido eftersom vi bor i öken :P Praktiken är otroligt bra, jag kan ta ett exempel på en vanlig dag här i varma egypten.

  • Väckning kl. 07.45
  • Frukost kl. 08.15
  • Praktik börjar kl. 09.00 (Imorn ska vi ha guest relations, där man bokar utflykter och hjälper våra gäster med information och guideturer) Detta pass håller på fram till kl. 12.00
  • 12 - 15 Lunch och rast om så vi ska få chansen att sola, Detta gillar vi mycket.
  • Forts. praktik 15-17 imorn ska vi vara i Health club (Man håller koll på gymet, spa:et och massageavdleningen samt skönhetssalongen). Vi kommer lära oss bokningssystem och vara mest på Front Office (receptionen, guest relations)
  • Gymet 17-1830 ca, sen dopp i poolen
  • Middag mellan 19-22
  • Showtime 21.00
Imorn anordnar också hotellet ett stort poolparty hela natten, håller vanligtvis på mellan 23-07, men vi ska ju upp så vi får nog bara gå förbi och kolla läget :)

Här kommer några av dagens bilder..

Vi åker TUKTUK!


Showtime


GINA

som jag sa, alla bilder på facebook.


i gotta feeling'

Tja!

Sorry för att jag inte skrivit på hela helgen. Tiden har inte funnits, annat har kommit i vägen + att mitt internet har varit jätteknäppt. Så sorry. Men det blev ändå inte så krisig situation den här helgen eftersom att självaste gina uppdaterade sej från egypten! de var coolt. Skönt och veta att dom lever och att dom har de jättebra. Man vet ju aldrig om bank-rånarna plockade upp dom på vägen från sverige..? Iaf! Jag har haft en bra helg. Den fick vara lugn den här gången, men de har varit skönt. Det var mycket film och mys med vänner, sånt är nyttigt de med. Idag ska jag plugga, mycket. Suger röv asså. Men sen ikväll ska jag på födelsedagsfirande och de ska bli jättekul!
Men nu måste jag ta något o käka, de måste man ju också för att orka med.
Händer de något ikväll drar jag ner några rader om de, annars skriver jag imorn.
Simma lungt!

hejsvej :)


UPPDATERING EGYPTEN 2

hejhej.
Nu var det dags för ny uppdatering härifrån Egypten :) Idag har det varit stranden hela dagen, supermysigt verkligen. Har inte bränt sig någonstans men hemskt vad vita vi är, sappar ni ner lite kan ni kolla på bilderna :P  Efter det var vi en bra stund på vårat gym som ligger nedanför oss.. Längesen jag tränade riktigt hårt som jag gjorde idag, otroligt skönt måste jag säga + att det dämpar mitt sockersug. Tack för det, träning och sen är de borta :)
Ikväll blir det först middag på restaurangen, sen ska vi på spa-kväll. Ansiktsmask och fixa alla naglar. Ja, det behöver vi.. :)

Här kommer bilder från dagen här i El Gouna:


Nic ligger typ och sover eller något?

Vårat gym nedanför oss :)


Spännisen själv :)

JAG ÄR SÅ STAAAARK! ;)

Ni hittar hela albumet på facebook!


UPPDATERING FRÅN EGYPTEN

hejhejblogg.
Ja ni ser rätt, jag bloggar från egypten, inte dåligt va? Det bästa är att jag sitter på hotellrummet i sängen med bärbara datan framför mig med ett jättesnabbt internet som vi ska ha i en månad framåt. Underbart. Stället här är underbart.
Flygresan gick bra, efter 24 timmar var vi äntligen framme i hurghada kl. 6 i morse. Nu, efter middagen känner man att huvud inte alls hänger med lika bra. Vi ska snart sätta på en film och sen krypa ner i våra stora sängar :)

Shit, det är helt sjukt varmt här, minst 22 i vattnet också. Så vi har faktiskt badat idag, jag och nic :)
Hela staden och hotellet är sagolikt fint, palmer och tropiska blommor så denna by ger ett intryck av västindien litergrann. Vi har stora buffér 3 gånger om dagen där de finns massvis med mat och efterrätter, tropiska frukter och alltid nybakat bröd.
Vårat rum är jättemysigt, enkelt med fräscht badrum och så, gymmet och spa:et ligger under oss så allting är otroligt nära. :)
Vi blir båda behandlade som om vi var kändisar här, alla är jätte välkommande. :)

2 Lördag morgon börjar vår praktik, ska faktsikt bli jätte spännande :)
Här kommer lite bilder som vi tagit på resan, mest slarvbilder men de kan vara kul med lite färg i bloggen. Innan de vill jag tacka personen som gästbloggar, gör ett otroligt jobb, det är inte vanligt för mig att ajg sitter och skrattar för inläggen av min egen blogg.

TA HAND OM ER! SES SNART!

Pusspåer. 


Frukostutsikten på ena sidan


Hotellets egna strand

Såhär snygga är vi kl. 7 på morgonen efter 24 h flygresa


run this town har blivivt min nya favoritlåt, bara så ni vet

Tjenna!

Nu är jag här igen. De här går ju bra ju! jag trodde jag skulle glömma bort de här bloggandet helt, men de sitter på minnet och de är inte alls jobbigt att skriva, faktikst.. så är de riktigt roligt. Den här dagen har också varit riktigt rolig. Mycket att göra och mycket folk, men inget negativt från någon, sånt gillar man. Sen när man kom hem vid fyra-tiden var de bara en banan man hann få ner i magen sen var de iväg igen. Kom hem för ungefär en timme sen och lagade mat så har käkat och nu sitter jag här. Nu ska jag låta som en sånhär "kändis-bloggare" (som blivit hjärntvättad av all uppmärksamhet och data som tror dom snackar med deras läsare medans dom skriver) och säga "hoppas eran dag har varit lika bra som min!". Ja ska dock inte lägga upp en bild på min nya mjukis-dress för sjuttioåttatusen spänn när jag har på med den sminkad som en klottervägg och med en riktigt stel och putande pose och skriva "de här är jag när ja myser och slappar i min nya mjukis-dress!". Låter riktigt clever! Nej. Det där får "kändis-bloggarna" sköta.. Nej jag har bestämt mej för att nämna de som jag (och säkert många andra) gått runt och tänkt på hela dan, bankrånet! Jag är verkligen inte kriminell, eller hejjar på olagligheter, men jag vill nästan att dom som gjort det kommer undan, för de är så jäkla bra gjort! Haha man skäms ju som svensk som bor här som har poliser som våra i landet. Ja menar, kom igen, ska vi kalla dom vårat försvar? Nej diggar inte alls dom för tillfället, jag är mer impad av den här maffian eller vad de är som gjort de! Har ni läsare inte hört om det här bank-rånet tycker jag verkligen ni ska söka på aftonbladet.se eller kolla nyheterna ikväll och känna er lite allmänbildade för nån dag plus få en intressant story att följa. Jag tänker i alla fall följa de här och se vad som händer. Ikväll blir det dock inget bank-rånsföljande, utan jag ska se idooool. Man önskar att man själv hade någon musikalisk begåvning för de ser så kul ut att va med och sjunga värsta bra. Sen så tycker jag juryn verkar så mysig, speciellt Anders Bagge, han är störtskön. Jag skulle vilja känna honon.

Nu måste jag gå härifrån, skolböckerna skriker på mej att det är dags att umgås med dom ett tag, kanon...
Imorgon är det fredag! hoppas jag hinner skriva då. Måste ju hinna få ner något så vi kan ha lite freedagsmyyyys!

hejsvej :)

gina har tatt in förstärkning, gästbloggare på plats

Hej allihopa!

Nu har grundaren till denna blogg tagit några veckor ledigt från det blå-gula landet och det regelbundna skrivandet, så jag ställer upp och håller denna sida vid liv medans hon är borta. (Ska bara flika in med att jag hoppas att hon och hennes kompis nicole får det toppen i egypten. Ja är inte avundsjuk allllls, bli bruna ni! och bada och sola ni! ja bryr mej inte.....). Men som sagt är jag gästbloggare. Varken jag eller gina kommer avslöja vem jag är, det blir roligare så, för oss två iaf. Men jag kan ju ge er lite info så ni vet vilken planet jag kommer ifrån att jag varken hör till dom med hårförlängning ner till knäväcken eller dom med lika långa skärsår på armarna. Nej, jag är någon helt annan. Jag kan dock erkänna att jag gett mej in på detta skrivuppdrag utan några förberedelser överhuvudtaget. Jag vet varken när eller vad jag ska skriva, men det ska nog lösa sej, sålänge jag gör något av mitt liv ska jag nog kunna dra ner några rader om de. Men idag har tyvärr varit en sån dag jag inte gjort mycket alls. Jag vaknade mycket senare än vad jag skulle och insåg snabbt att jag försovit mej, riktigt jobbig situation asså.. Så min miss på morgonen förstörde hela dagens arbete och planer. Dagen har därför spenderats åt mycket tv/dator-tittande, ringande och fixande hemma. Dryg dag. Kändes som en såndär hat-söndag, när man verkligen inte gör ett skit och timmarna går lika segt som mej mot usain bolt i 60 meter. Kvällen får istället innehålla lite mera angagemang med träning (askul) och pluggande (asboring).

De här får räcka som en mjukstart på detta gästbloggande. Jag skriver vidare imorgon!
Lyckospark i baken på mej att jag inte försover mej imorgon också, risken finns nämligen..

hejsvej :)


NU BÄR DET VERKLIGEN AV

hejhejbusungar!
Det här är nog sista inlägget för mig ett tag, nästa gång jag bloggar är jag i egypten, men bara för det så betyder de inte att min blogg är nere under tiden. Såklart kommer jag ha en gästbloggare, som kommer vara anonym, vilket innebär att det är bara jag och personen som vet :)

Just nu sitter jag på flygplatsen och bloggar, inne på kontoret. Lite VIP känner jag mig ändå ;) Snart ska jag ut i hallen och möta upp Nic, känner nu hur det pirrar lite inför resan.
Vill bara säga att alla ska ta hand om er här hemma, så ses vi ju snart igen, en månad är ju trots allt inte så mycket ändå!

Tack igår för en underbar kväll babe, kommer sakna dig så jag får ont i magen. Pusspåer!


FLYGET GÅR IMORGONBITTI

godmorgonblogg.
Jag sitter i skolan, held död. Så jävla trött man kan va alltså. Och vilken dag jag har framför mig, nästan inte okej alltså. Var tvungen att åka in till skolan och göra prov nu på morgonen (behöver inte vara i skolan egentligen, alla andra är ju på pratik!), känns skönt iaf att ha de gjort innan vi åker. Jag har tusen saker jag ska fixa med idag, jag hoppas jag hinner! Jag har iaf inte hunnit fått resfeber än, så mycket att tänka på hela tiden..
Helt stört nu, jag kan inte föreställa mig att jag ska vara borta en månad, med bara Nic. Min söta nic.

Min dag igår slutade speciellt, jag var helt nere hela kvällen för att det sket sig med några planer. Mathias skulle ha kommit ut efter jag hade tränat och sen skulle vi ha våran kväll igårkväll. Sen lämnar han återbud,kunde inte fixa bil och inte komma..Vi skulle ha myskvällen dels för att jag åker och dels för att ikväll skulle han träna hela kvällen. Lägg märket till ordet skulle. Igår helt plöstligt när jag tagit bort sminket, borstat tänderna och var klar för att sova stod han där i dörren, med choklad(!). Gissa om jag blev rädd, han bara dök upp från ingenstans. Ni som känner mig vet att jag inte bor i stan och att de är en bit ut och jag borde ju ha märkt när han kom med bilen. Men icke. :) Oh inte nog med det, alla hans 2 träningar + den han är tränare för (alltså min ib-träning som jag tänkte hoppa över) ställde han in ikväll för annat. Han har tydligen fixat inhoppare och allting. Så i eftermiddag, kommer han direkt efter jobbet. Ja, jag har den bästa pojkvännen.
Men innan detta händer ska jag hem till min favoritvän och säga hej till hennes små systrar, och såklart umgås med henne.

Nu kanske det är läge att gå upp till Kjellee min härliga mattelärare och be om de eterlängtade provet, önska mig lycka till! Pusspåer..

MAN VET INTE DET

hejhejblogg.
Jag tänkte inte skriva något jätte långt inlägg nu, utan det ska jag göra senare. Jag hade lovat er en bild från i lördags om hur jag såg ut, kom just på att Linn var fotograf och jag tror bara de blev en närbild, men de får duga ändå :) Här kommer den, pusspåer!





PUSS

heeeeeeeeej.
tyvärr så är jag klantig nog att ha glömt kamerasladden hemma, så ingen bild på mig ikväll inte. Men imorn så, fast jag bad min syster ta, och hon är dock ingen fotograf så. :)
Nu iaf, sitter jag här med mathias och jon, förfest om man kan kalla det så. Snart ska vi vidare till Goffe. Jag tror presenten kommer bli toppen till honom!
Imorn är det packning åter igen och åskade till match. Hoppas ni får en trevlig kväll precis som jag, pusspåer.

SÖTNÖT!

hejhejblogg.
Jag ska faktiskt börja med att säga att igår var det en klockren kväll, jag tog det så himla lugnt och myskvällen men M&M alltså mathais och mamma var en perfekt myskväll. På kvällen hämtade vi Chip, han sover över så han fick också vara med på våran toppenkväll.
Idag stannade jag hemma från alla aktiviteter, känner att jag behöver all tid i världen för att packa inför denna långresa. Mami står och stryker skjortorna vi ska ha på hotellet och tvättar mycket av mina kläder. Jag börjar bli otroligt spänd inför resan :)
Snart är det väl kanske dags att göra iordning sig för kvällens planer, party party. Innan det, ännu en mysig familjmiddag. Kanske laddar upp lite bilder på hur jag sak se ut, har bestämt mig för en ganska avslappnad men ändå rockig outfit. Vi får se om jag lyckas. Pusspåer. Här är en bild på min babe.


PLANERING AV HELGEN

hejhejblogg.
Idag har de varit en fruktansvärd dag, jag vet inte vart jag ska ta vägen eller något. Så himla trött på allting. Det är väl kanske då man egentligen ska hålla sig borta från bloggen, men icke jag. Jag ska skriva och uppdatera er eftersom jag var dålig på det igår.
Här kommer iaf helgens planer, dom har varit bestämda sen i onsdags så jag förstår inte varför jag inte delat med mig av dem. Det blir en fullspäckad helg, precis som alltid. alltid så med Mathias, men de är nästan bra, vi får alltid så mycket gjort.

  • Idag, fredag. Jag slutar nu vid halv 2, ska hem till lägenheten och städa upp eftersom de såg ut som ett bombnedslag. Sen ska jag ta vara på tiden med mig själv, typ duscha och bara ta det lugnt. Leta efter den försvunna cykelnyckeln som jag har bråkat om hela morgonen. Plugga, om jag får tid.
    Möta upp Mathias som slutar, sen fixa present till festen imorn. Efter det, hem till mig med M. Ska bli så mysig att bara ta de lugnt hos mig, kvällen kommer vi också spendera med mami.
  • Lördag. Mathias ska redan iväg vid 12 på match någonstans på södra gotland. Vet ej om jag ska följa men troligtvis så blir det inte så, borde packa ordning, planera och tvätta inför resan.  Mathias är upptagen fram till typ 8 på kvällen, vid 20.30 är det Goffes födelsedagsparty som man ska till, förhoppningsvid med en bra present ;)
  • Söndag. Lite blandade planer, en av planerna är att åka hem till mig på e.m. sen att Nic kommer på besök och provar ut lite kläder och umgås hela kvällen, samt sover hos mig :) Andra planen är att vara med på middag med m:s föräldrar, sen bio på kvällen. Har inte bestämt mig riktigt än.
Jag hoppas att jag kan få in lite bilder hemma hos m, hans data är äckelseg så vet inte om jag orkar. Men annars så hörs vi imorn eller kanske ikväll. Pusspåer.

MAN TROR ATT MAN VET

hejhejblogg.
De känslosamma inlägget igår kommer att vara kvar, wiee för er, då kan ni ju läsa det gång på gång. Idag vet jag inte hur det är. Allt är så konstigt med allt. Antagligen så känner du mig allt för väl för att veta hur det ska knäcka mig, för du lyckas, stort, utan att ens anstränga dig. Det är typ hemskt att se, hur du sågar igenom hela väggen jag just byggt upp. Men men, jag ger mig nu, jag är en sådan person som har otroligt svårt att ge upp, men förvånandsvärt så är jag redan vid gränsen. Jag tar steget. jag ger upp.

Jag längtar till jag träffar min mamma idag, måste prata, berätta och bara umgås.
Bloggar senare, pusspåer.

VAD HÄNDE NU?

hejhejblogg.
Jag ska börja med att säga att idag har de varit alldeles för mycket plugg för att blogga, därför kommer de ett inlägg ganska sent så här på kvällen när jag börjar bli klar. Det känns att skolan är igång nu, (och då pratar jag inte om alla gånger man vaknar trött på morgonen, eftersom jag bara börjar 8 en dag i veckan, slutar då 11 så är jag nästan alltid pigg tills skolan börjar :) härligt tycker jag, bortsett från alla hemuppgifter, men de känns som man kommer upp på fötter igen och får en hel del gjort när skolans tid är igång! Nog pratat om skolan..

Förutom plugg, ämnet vi skulle lämna så har jag sovit lite idag, underbart att somna i våra stora soffa på den där kanten där det går ut (har helt glömt bort va de heter men jag hoppas vad ni fatttar vad jag menar.) jag har också tränat ib nu på kvällen. Innebandy innebandy, det är en för rolig sport. Träningen gick bra och vi fick igång ett bra spel!
Nu då? vad händer nu? Jo jag sitter hemma i lägenheten för mig själv och gör klart de sista på datan, har sporten på lågt ljud på tv. Känns lite konstigt att m inte är här, de är tydligen dagens höjdpunkt den där sporten efter tio, vilket jag verkligen inte förstår, men jag vill nog inte förstå heller ;) neeej, men tillbaka på att det är ensamt, Mathias är iväg och ser barca matchen ute någonstans, hade velat följa med men skolan hindrar en, såklart... Så ja, jag sitter här för mig själv med en kopp te och tänker på Nic, saknar henne jätte mycket. När var hon och jag sist liksom? Det är som att det har dragit in någon kall dimma mellan oss, man vet inte varför eller hur. Det bara är så. Kramarna hon ger till min mamma ser ut att vara varmare än dom jag får.
Jag vill bara att allt ska vara som förut, men allting kanske bara rostar nu, eller en del av oss och den andra växer ifrån, alltså växer ifrån varandra.. Nej men så kan de väl inte vara? Man vet inte det.
Om en vecka åker hon och jag, alldeles själva i en månad. Jag längtar så jag spricker men känner någon okontrollerad rädsla ändå, jag viker mig jämt nu, allting som var helt självklart förut de vi pratade om, känns helt främmande nu. De snurrar ofta i mitt huvud, tankar som liknar: "borde jag säga de där?"
Nej nu ska jag sluta tänka, för tårarna bränner innanför ögonlocken och vill bara ut, bäst att lägga av innan första tåren rullar. Rullar en, rullar alla.

hjälp vilket känslosamt inlägg, lär ju ta bort de imorn eller något när jag piggnat till lite, så se till att läs de två gånger. Ha en fortsatt trevlig kväll, Pusspåer.

HEJ JAG HAR EN BRA DAG IDAG!

helllublogg.
Hjälp vilken dag de ha varit, egentligen startade min dag toppenbra, gick upp i morse vid 6 tiden för att göra frukost åt m, myste med honom ett tag sen skulle han iväg och jobba. BAD. Men sen bröt allt loss. Min klocka ringde inte så jag försov mig till 20 min innan lektionen började. Det var bara att kasta sig iväg på cykeln göra det bästa av situationen, när man väl kommer till skolan så är det prov på en bok som man knappt läst. Oh nej. Och allt bara fortsätter. Värre värre.

Idag ska jag hem till lummelunda för mys med mamma, tänkte träna innan det men skulle lika gärna kunna göra det hemma. Ikväll finns det bara ens sak som står på schemat, PLUGG. Nice va, nej inte direkt.

Nu orkar jag inte dränka er med negativitet, ha en bra dag. Pusspåer.

OH NEJ.




En av bilderna från Göteborg


Idag har det varit en väldigt lugn dag, har varit i skolan någon timme och hade lektion, sen åkte jag hem till lägenheten och pluggade. Nu gör jag samma sak men tog en paus med ib-träningen. Härligt. Snart får jag damp på datan för fler bilder går inte att lägga upp, så ni får helt enkelt ha tålamod och vänta på de andra tråkiga bilderna.
Tillbaka till plugget, pusspåer.


TACK OCH HEJ!

nuskriverjagigen.
Efter en mysig kväll med middag med familjen, hela familjen samlad, underbart verkligen (!) och en massa plugg så ska jag avsluta kvällen på ett bra sätt, göra cappuccino och krypa ner i soffan och se filmen som är inspelad på Gotland.

Morgondagens planer är:

  • Morgonpromenad med Chip
  • Fixa tvätt
  • Skolan från 13.00 till 15.15 ( en mattelektion)
  • Hem till lägenheten
  • Plugga
  • Träna ib från 18.30 till 20
  • Mathias
ha en bra kväll och Pusspåer.

FÖRLOVNINGSLUNCH OCH MYCKET MER

hejhejblogg.
Jag hoppas att mina läsare mår bra, lika bra som jag kanske. Idag har jag fått alldeles för mycket av de goda och är helt nöjd. Ännu en gång har en superhelg paserat, uppe och ner, lunch hit och dit, fixa och trixa, men ändå så mys!
För att berätta lite kort så i fredags var jag ute i Vibble med Sara på spa-kväll. Himmel vad skönt det var alltså, ja. Perfekt tjejkväll. Synd bara att filmen vi skulle se sög så vi stängde nästan av med detsamma.
På lördagen gick jag upp tidigt, ville hem och mysa och umgås med Mathias, innan det var dags för förlovningslunch. Ändrade planer blev de där, lägenheten var väl inte okej, definitivt inte m heller, hade tydligen varit en hård natt för lägenheten och mathias, så istället för att umgås blev det till att städa.
Självklart var de inte jag och mathias som skulle bära ringar, utan hans syster och hennes pojkvän. Stället vi åt på var creperiet, strykjärnet. Fick fräscha på min syn på stället, blev behandlade betydligt bättre den här gången än förra, då dem glömde bort oss.
Nog om det. Igår var de också Kick Off med laget, riktigt lyckad kväll med en massa galenskaper. Bli inte förvånade om det kommer ut något fult album på facebook, för det lär ju hända. Vad kan jag mer säga? Alla kom mycket mer närmare varann och vi hade jätte kul!

Jag bloggar senare ikväll om morgondagen och dess planer, nu är det dags för plugg hemma i lummelunda,  takecare.

UNDERBAR KVÄLL I LUMMELUNDA

hejminavänner.
Tycker faktiskt det är jätte kul att många av mina gamla läsare är tillbaka,
Vaknade i morse i min egen säng, hur underbart var inte det? Väldigt ensamt måste jag säga när man är van att vakna med någon annan. Men Jag vaknade iaf av att mamma ringde och väckte mig, hade försovit mig men hann med bussen ändå.
När jag var i stan halv åtta så stack jag ut och träna, fick en rejäl promenad och var typ helt slut, efter de skulle man kasta sig på cykeln mot skolan och börja dagens lektion. Idrott med tema löpning. Nice, det hade ju inte alls jag glömt bort :P

Jag måste berätta att igår började jag prova kläder som vi ska ha på hotellet i Egypten, då kommer verkligen tankarna fram att vi verkligen bara åker om 12 dagar. Typ glad och pirrande känsla men ändå saknaden är med liksom. Mamma hör starkt till de sista ordet. Iaf, vi ska ha vita skjortor och svarta höga kjolar, fint fint. Jag tror de kommer bli bra.

Jag skriver senare i eftermiddag, och eftersom internet nu funkar i lägenheten får ni bilderna sen helgen i Göteborg. GREAT!
Pusspåer.

GREAT!

Är det inte helt sjukt att vi åker om 13 dagar?

NYASTE

jahopp. m skulle tydligen se sporten här hemma hos sina föräldrar så då kan jag lika gärna passa på att blogga lite och berätta om dagen. Jag har ju varit ledig idag från skolan, var så himla skönt. Vaknade vid tio tiden, tog en frukt och tog sen första träningspasset. Sjukt skönt verkligen, sprang från södertorg till snäck och tillbaka. Satan va trött jag var alltså, ingen kondis alls. Inte okej. Efter det blev de lite stressigt, hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning och mötte upp Supersötsara och hennes pojkvän för att äta lunch. Dom var ganska bakis efter gårdagen men eftersom jag hade en lugn hemmakväll med m så var jag lite mer på topp än vad dom var :) Sen träffade jag Stina, hon är en liten busunge alltså!

På eftermiddagen tog jag det lugnt, fixade lite i lägenheten, m kom hem från jobbet, hann träffa han en stund innan han skulle vidare på träning. Jag vet inte vad som hände sen men jag blev alldels låg av ensamheten så jag skickade ett sånt där larvigt sms till sara "hej, kan du inte komma hit snart? känner mig alldeles låg. :(". Efter en halvtimme var hon i lägenheten och så glömde jag bara bort allt de jobbiga. Jag älskar den energin hon ger mig!

Nu ikväll efter ib-träningen har jag inga planer, Ska väl kanske lägga mig i sängen och bara ta det lugnt sen när vi kommer hem. Jag saknar min mamma. Så lyckligt lottad jag är får jag träffa henne imorn.

Pusspåer.

.

jag kunde inte hålla mig, och jag kan inte uppdatera er med bilder, för bredbandet fungerar inte hos oss.

JAG TROR DETTA ÄR SLUTET

Hejhejblogg.
Nu ska vi snart ha näthandel, nytt kapitel och nya uppgifter, det gillar vi. Idag ska jag träffa mamma, jätte längesen. Min älskade maaami. Vi ska inreda hela lägenheten med allt det nya, ska bli jätte kul! Min mamma kan de där lite bättre än mig så hon får sätta prickar över alla i. :)
Annars då, jo min dag har varit seg, tagit foto. Såg jätte dum ut, ser ut som jag inte har några läppar, vackert. Är faktiskt lätt irreterad idag, och får se om jag orkar svälja det till i eftermiddag eller om de spricker, ska ju ha samtal då.

Kvällens planer är att äta middag med mamma, sen vidare på myspys hos Sara tror jag, hon är en riktig sötnöt hon. Hon ger mig energi så jag inte vet vad!
Nu ska jag sluta skriva så långa inlägg, blir kanske jobbigt att läsa. Jag uppdaterar er senare, förhoppningsvis med bilder! Pusspåer.

ÖVERBLICK FRÅN HELGEN I GÖTEBORG

Hejhejblogg.

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, och det har jag faktiskt en förklaring till. Som ni vet så var jag och Mathias i Göteborg över helgen, och hans internet var nå strul med så jag har inte alls haft möjlighet till att blogga. Jag vet att alla ni klarade er ändå :)
Jag har haft en helt underbar helg, på alla möjliga sätt, shoppade inredning som bara den till lägenheten, så när jag vaknade i morse stod de stora IKEA kassar precis där jag skulle gå. Jag vet att det kommer bli toppenbra med allt. :) Jag vill bara meddela en sak till alla som har pojkvän, nu ska jag verkligen inte dra alla killar över samma gräns, alla är ju inte direkt som m, men faaan, ta med er mamma, vänner eller något annat än eran pojkvän till IKEA. Mathias stil var ungefär så här: "Jag provar sängen medans du kollar, säg till när vi ska gå vidare", eller när jag frågade om hans åsikt, : " alltså jag vet inte, den var väl fin, bestäm du".. ahhh vad mycket respons man fick. Haha, nej men kul var det ändå :)

Sen hade vi som sagt ett halvår i lördags, min present till honom blev succé, hade köpt ett helt sätt med parfym, deo, och duschcreme. :) Jag blev helt förvånad av presenten jag fick av honom, men jag vet ju hur mycket kärlek han har till en innebandyklubba, så jag tyckte det var jättegulligt av honom att ge mig en så slipper jag låna honoms gamla x-klubbor. Jag menar, han kan ju det där betydligt bättre en mig! Jag fick en rosa, superfin. Kan skriva ut namn och modell på klubban om de är någon som är intresserad :)

Nej, nu får jag nog återgå till skolarbetet och göra mitt bästa. Bilder från resan laddas upp inom kort, pusspåer.

BABY!

Hejhejblogg.
Idag är det mycket som står på schemat så det lär väl bli en ganska stressig eftermiddag. Dagens har annars varit bra, startade dagen med en långpromenad i morse med Angelica. Sen efter många om och men blev det en löprunda också :P Annars har vi haft ca 2 timmar gympa och nu näthandel. Eftersom jag är en så otroligt flitig person så är jag redan klar, och jag får inte gå med då får jag blogga lite istället :) Nice va.. nej jag ska ner på stan och köpa lite fix, jag och mathias har ju ett halvår på lördag så då ska han nog få en liten present :)
Båten går vid 17 någon gång så får se om jag hinner skriva innan dess :)
Pusspåer





Se vilka gamla bilder jag hittade! :)


ÄNTLIGEN BOKAT OCH KLART!

Nu är resan bokad till Egypten, vi åker den 23 september och kommer hem 21 oktober. En månad i solen med Nic bästaaa, UNDERBART!

Här kommer några bilder på hotellet där vi ska bo och ha praktik!

Poolen

Ett av rummen

Restaurangen

Receptionen där jag och Nic ska stå :)


"VAD ÄR DET FÖR BILD DU HAR SATT IN!!!"

hejhejblogg.
Torsdag idag, och det är bara 1 dag kvar tills vi åker, även om det bara är för helgen så ska det bli skönt att komma iväg! Idag känner jag mig slut, förkyld och allmänt nere ( kanske för att jag har feber ), man vet inte. Träningen igår tycker inte jag gick något vidare, jag var så seg.
Dagens planer är att åka hem till lummelunda, MYS! saknar min mamma, fast jag träffade henne igår. Men ändå. Ikväll blir de middag med hela familjen sen ska jag och mamma boka biljetterna till egypten.

Innan lektionen börjar nu så ska jag också nämna att jag fick klagomål i morse av Nic, Julia och Linnea, antar att det var bilden som inte alls var populär. Jag som tyckte den var sötnöt. Men nu, work work work!

Pusspåer.

DU KOMMER ALDRIG IFATT, ALDRIG

hejhejblogg.
Idag är det en toppendag, nej men det känns så iaf. Slutade tidigt, lunchade med Madde och Tilda i laget såklart Nic också. Mamma hämtade mig sen tog vi en runda på stan, köpte lite inredningssaker till lägenheten, kan inte hålla mig bara. Är ni ännu mer nyfikna så kan jag avslöja att färgerna blir svart och vitt, klassiskt. Men snyggt snyggt.
För tillfället sitter jag uppe med tio olika flygsidor, jag har nämligen en äcklig talang av att hitta bra resor. ;) Så nu ska lite korta saker kollas upp sen så ska jag boka min och nics långresa. Jag blir mer spänd ju mer jag tänker på det, men det ska bli lärorikt och roligt :)
Ikväll är det träning, känner mig inte alls så taggad eftersom förkylning tagit över, men men, jag ska göra mitt bästa ändå, mhhhm.

Helgens planer är redan spikade. Jag och Mathias ska bila till Göteborg då vi tar Ikea på vägen. Älskar det. Frågan är om han åker för shoppandet eller umgänget, jag åker iaf för att shoppa. :) Det ska bli jätte mysigt, vi ska bo över båda dagarna på något ställe nära Göteborg. Jaja, nu ska jag sluta att skryta om mina perfekta helgplaner. Ni får några mixbilder istället så hörs vi kanske senare, pusspåer.

- Fest? nej, skolavslutning!


mysmys, baby!


Vemdalen

TISDAG

Hejhoppigen :)
De är nu, på sånna här ensamma stunder som jag får lust till att blogga, var just och såg Mathias match med Sara, kallt, jävla blåshål de är där vid flyget. Men men, jag antar att han var glad nu när det gick bra. Efter det blev man avsläppt vid lägenheten här mitt på södertorg sen skulle han vidare till nästa träning. Alltid är det något, men de kanske är bra?
 
Nu ska jag iaf krypa ner i soffan med en kopp te, kolla gamla bilder och njuta av ensamheten.


Pusspåer


Nic


NYTT NYTT

hejhejallaminamassläsare.
Nu var det några dagar sen jag skrev, det har hänt otroligt mycket tills dess. Bara för att jag är så lat och inte orkar tänkte jag att jag skriver upp allt i punktform. Först så ska jag bara säga att jag är jätte trött och ni får ursäkta språket.

  • Helg sweet helg, min helg har varit koas men ändå underbar, helger är ju underbart? I fredags fick jag min present av mathias, som innehöll massage med oljor av, hmm kom inte ihåg vad hon hette, sen var det middag på det, munkkällaren. Hur mysigt som helst :)
  • Var på sävefesten i torsdag, det var en riktigt flopp, m tyckte väl att jag var störd när jag ringde efter en halvtimme och ville hem, varför gick jag ens i, var ju mer taggad på skolan dagen efter..?!
  • Det är nu helt klart att jag och Nic åker till Egypten en månad, avresedatum är 22 eller 23 september och kommer hem en månad efter det. Vi ska ha praktik på ett hotell i El gouna och det kommer bli hel bra. Längtar, men hur ska jag klara mig utan Mathias?
  • På tal om mathias, allt fungerar som de ska i lägenheten, bästa som finns att få träffa honom varje dag.
  • innebandyn har dragit igång vilket är jätteskönt, känns underbart att få träna igen.
  • Idag ska jag träffa Sara, och vi har lika kul varje gång.
  • Jag och Jon ska snart ha musikkväll, tycker faktiskt att vi ska ta tag i det där snart...

Och hej vilket tråkigt inlägg. Pusspåer.


RSS 2.0