VILL DU, VILL JAG!

hejhejblogg.
Ni vet ju själv veckans schema och det är svaret varför jag inte har uppdaterat er på några dagar.
Jag ska börja med att berätta att jag äntligen har fått min nya mobil. Det är de bästa. Däremot var det inte lika kul att jag kunde flytta över mina gamla kontakter till den nya telefonen. Så bara för att jag inte orkar så blir det totalrensning. Urskönt ändå måste jag säga.
Jobbet har gått bra, det har varit roligt. Har ännu inte fått se så mycket av självaste teatern Glada Hudik men kanske får göra det ikväll. Jag börjar bli lite smått stressad över packningen till fjällen. Åker trots allt imornkväll, typ. Men jag har inte alls alla saker färdigt.
Men men. Lunchtime nu, det här blev bussnabbt skrivet.

PUSSSSSSSS

FINN 3 RÄTT

Kärlek. På mitt sätt. På ditt sätt. På vårt sätt.

TRÖTT OCH INTE ALLS EN BRA MÅNDAG

hejhejblogg.
Har precis vaknat efter ha somnat på soffan. Det är som att jag försöker sova ruset av mig men att jag mer sover bort alla jobbiga tankar. De enda stunderna som jag inte är vid medvetandet, skönt.
Inte bara det att det har varit en jobbig dag utan jag har också en ganska tuff vecka framför mig, där jag hade behövt en bra start på veckan. Puuh. Här kommer veckans planer:

- Måndag, idag. Pappa fyller år imorn, men p.g.a. jobb m.m. blir det bjudning idag = massor av folk. Prov imorgon, som jag måste, och då menar jag MÅSTE plugga till.
- Tisdag. Slutar tidigt efter skolan, vid 14 någonting. Sen blir det simning med Linnea. Är väl klar vid 16 och vill då åka och hämta ut min nya mobil!! (äntligen!). Den tidiga middag får vara en hemlis sen vid 18 blir det jobb. Slutar 22-23 någon gång. SOVA!
- Onsdag. Skola fram tills 15 någon gång tror jag. Sen blir det att plugga. Börjar jobba klockan 18 igen så vi får se vad jag hittar på där i mellan. Har lite saker jag borde uträtta och några jag borde träffa. Hem och sova sen.
- Torsdag. Lång skoldag, slutar 15 30. Simning + middag med Linnea hoppas jag (!). Därefter jobb vid 18 igen..
- Fredag. Projektarbete hela dagen. Lite småpanik över det.. Efter det blir det hem och packa.. klockan 18 igen börjar jag och den här kvällen kommer bli oerhört låång för då är det Håkan Hellström på WS, kanske får sluta runt 3?
- Lördag. Samling 05.15, bussen går till båten och resan mot fjällen, Vemdalen börjar.. Framme runt 19 tiden..
- Söndag. Skidbacken hela dagen, väckning 7.00.

Nämnde jag att jag har en fullspäckad vecka framför mig? Dags för en diciplinerad och koncenterad Gina, hur det nu ska gå att ta fram i det här läget..
pusspåer.

J

Jag borde bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till någon som saknar förmåga att förstå.

CALCIO CON CUORE

hejhejblogg.
Söndag idag, kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Veckan är snart slut och dags att börja tagga inför en ny vecka.
Min dag hitils, har inte varit vaken sådär jättelänge men den har varit bra. Mycket bra. Vaknade imorse, eller under förmiddagen och kände mig nöjd med gårdagen. Hade sjukt kul, lite luddigt på vissa tider men ändå. Jag skrattade mycket.
När jag senare var hos Linnea för att äta frukost så satt jag och hennes lillebror och diskuterade fotboll. Vi har våra favoritlag och spelare. Ganska kul att sitta med en 11 åring (tror jag?!) som är fotbollsfan och diskutera övergångar, trupper, händelser m.m. Sjukt nöjd att jag hängde med iaf, jag har ju aldrig varit grymt insatt, men jag har lärt mig och följt med lite. Men när jag sitter där och tänker kom jag ju på att jag faktiskt har besökt San Siro fotbollsstadium och dessutom blivit guidad där. Det var faktiskt jätteintressant och roligt, jävligt coolt också för den delen. Jag blir nästan lite glad när jag lyckades blir övertalad och släppte mitt ego för en gångs skull och åkte dit och kollade. En av dem häftigaste sakerna jag gjorde i Italien. Liksom hela grejen att man tog spårvagn på den gula linjen genom olika centrum, kom dit, helt tomt men så jävla stort. Att dom också sålde jättegoda chips + hade ett fint muséum att kika i, var inte heller helt fel.
Jag lägger ut några bilder, för att dela med mig. Jag är så generös :)


San Siro


Inters omklädningsrum


Inter


Milan




STUDY

Hejhejblogg.
Fortfarande sjuk. Men idag har jag fatktiskt orkat jobba lite med en hemuppgift i pedagogiskt ledarskap. Suttit vid datorn hela dagen känns det som, även om jag vet att det är överdrivningen så känns det som det. Ibland har jag tagit en liten paus och tittat ut, och ibland tittat på mina bebisar som verkar ha hur mycket energi som helst där dom springer runt på golvet. När jag är ensam hemma får dom springa på golvet, även fast jag vet att mamma inte gillar det.
Skriver nog senare. Pusspåer.


Kanske världens bästa ställe när man är själv och behöver plugga.

HUR MYCKET VET DU EGENTLIGEN?

Eftersom jag är sjuk och bara ligger hemma och sover så delar jag med mig av 10 hemlisar utan inbördes ordning som jag tror ni inte visste om mig. Läs och njut!

1. Jag klarar inte av när folk först dricker mjölk i ett glas och utan att skölja ur det så dricker dom sen vatten. VÄRSTA EVER!
2. Jag kan börja gråta om någon köper choklad och sen är det inte Marabou mjölkchoklad. Nic har t.o.m. fått uppleva sitautionen.
3. Jag har varit modell för H&M när jag var liten.
4. Jag gör om mitt rum ungefär en gång i månaden, älskar variation!
5. Jag har aldrig spytt på fyllan.
6. Jag satsar jättehårt på mina betyg för att kunna plugga vidare på en speciell skola efter gymnasiet.
7. Jag tror inte på äkta vänskap.
8. Jag äger fler än tio armbandsur.
9. Jag föredrar absolut inte husmanskost.
10. Jag sover alltid, verkligen alltid, med ögonbindel.

Hörs imorn, pusspåer.

ÄVEN JAG ÖVERLEVDE

hejhejblogg.
Ännu en alla hjärtans dag har passerat. Herre gud vad fokus det är denna dag. Men kanske är det kul ändå. Kan ju faktiskt inte låta bli att tänka tillbaka på när man gick i sjuan och man kunde köpa en ros i kaffis för en femma. Då hade man lite söta vänner som kunde koden på mitt lås och lade in en under dagen. Aww gulligt.
Jag har världens bästa mamma, hon vet hur man överraskar iaf och hur kul jag tycker att det är. För att göra ännu mer parodi hade hon under middagen lagt fram paket med röda sidenband och små chokladhjärtan på våra tallrikar. Så söt ju.
Iaf, kvällen slutade bra och jag är helnöjd.

Annars har jag en riktigt mördarvecka framför mig. Kanske inte en endan lugn stund innan helgen. På lördag får jag andas ut, lite. Jättemycket prov och annat plugg, träningar och lite andra hemlisar inplanerade under veckan. Great.

Hörs senare, jag ska faktiskt försöka fixa till min kamera.

pusspåer.

YES

"Han måste förstå att man måste ta hand om saker man får tillträde till o äga, annars tappar man förstahandskontraktet."

ÄVEN FAST DU SER HUR JAG FÖRSÖKER, SÅ VET DU OCH JAG, LINNEA

hejhejblogg.
Ännu en lördag är här, jag gillar lördagar. Man få sova ut om man har tur och göra något kul på kvällen.
Jag har en helt fullproppad dag. Vet inte alls hur jag ska hinna men men, vi får se. Här är några av dom sakerna som ska göras:
- Leta fram min kamera + laddning
- Duscha och fixa mina naglar
- Packa väskan för kvällen, HITTA ALLA SAKER!(?)
- Åka in till stan, möta upp en kompis och få lite saker till kvällen
- Möta upp mamma som köpt present
- Jobb 14-18
- 18-20 Fixa mig inför festen och äta mat
- 20- sent, börjar sverigefesten för en som fyller 30.
Jaja, alltså jag vet inte alls hur jag ska få ihop det men jag tror jag fixar det! :)
Den här veckan har varit konstig om ni vill veta. Ena dagen är jättebra och den andra är bland de värsta. Jag sover inte alls gott på nätterna utan drömmer en massa. Kanske borde jag skaffa drömfångare eller är det bara larv?
Ikväll iaf, kommer jag inte behöva sova själv. Här kommer en bild på min lilla goding.
Pusspåer.

VÄL MÖTT

Du kan komma tillbaka när du förstår mig, men framförallt när du saknar mig.

MED INSPIRATION FRÅN MIG

vi ska icke förakta
individens förmåga att beakta
såväl svinighet som givmildhet,
likaså hur snabbt den vet
att påpeka den andres brist o fel
även fast det blott är en liten del,
av en personlighet
påpekas en jävlighet.


TACK, FÖR VARJE DAG

hejhejblogg.
Jag ska faktiskt börja med att hylla dom som kan trivas på den här ön. Det är ju vackert och så alltså, men nej, för mig är det inte mer. Jag kan knappt vänta tills jag bara får lämna detta liv. Eller rättare sagt, lämna livet på den här ön. Jag har varit med så många gånger förut, och tills slut, efter ha lagt så jäkla mycket energi på det, kan jag inget annat än skratta när jag får höra helt galet bra lögner. Det första jag fick höra imorse när jag kommer till mitt lags match är; "äru bakis?". Jag lev så chockad över frågan och tonläget att jag knappt kunde svara. Först började jag liksom vända mig om för att se om personen pratade med mig. Måste ju tagit fel. Men personen pratade med mig, och medans jag skrattar får jag fram "haha va, jag? nej jag jobbade natt igår"...
Även om jag inte ville tänka så rullade ändå tankarna om varför personen frågade. Har jag liksom sjunkit så långt ner till botten med mitt liv att jag ser bakis ut när jag inte tagit en ändå droppe alkohol på en hel helg? Jag vet att jag haft det jobbigt, jag vet att jag inte har samma lyster som förut, men så farligt är det väl inte.
Det jag egentligen skulle komma till var att jag ifrågesatt personen varför hon frågade och då fick jag det självklara svaret, som jag borde listat ut själv; hon hade hört att jag var ute igår.. Då kommer vi till det här roliga och diffusa. Vad går gränsen där man är ute? Jag jobbade natt igår på nattklubb. Var jag ute då? Haha, jag kopplar ihop det här till härliga Gotland. Varför inte bara skippa det här med Region Gotland, det här med idrottens ö, och istället har en slogan som är i liknelse med:
Välkommen till Gotland, det du inte vet om dig själv vet alla andra. Mycket säljande och mycket lockande, känner ni också hur suget bara kommer efter att spendera en helg här? Okej, jag ska inte köra över och manipulera (som många tycker att jag gör) utan jag tror också ni har fattat budskapet.
Jag ska avsluta med att vara lite ärlig, rätt ordval: brutalt ärlig.
Jag vet att det finns många personer som gör allt för att sänka mig, ni njuter av att se andra misslyckas just för att ni kanske aldrig kommer ta chansen att lyckas själv. Jag tänker inte gå in på djupet av vad det handlar om men fel är det. Jag ska bara ge er ett litet tips,till er som tycker att mitt liv verkar jätte roligt och ni som ringer skyddat nummer för att ni inte står för vilka ni är.. Varför jag har blivit den jag är idag, är för att jag tar inspiration från mina förebilder. Istället för att sitta och sura för att någon annan har lyckats så lyssnar jag faktiskt på dem och ser vad dom har att lära mig. Ingen är självlärd från början på alla plan och väljer man att bemöta alla med avund så kommer man aldrig att kunna komma någonstans. Så helt enkelt, titta, ta in och läs av dom som är duktiga på det du prioriterar och låt dina förebilder ge dig motivation.
Det låter konstigt, men det finns ingen som har lärt mig så mycket om detta som mitt senaste förhållande gjorde. Han fick mig att inse, att jag kommer aldrig att förlora på att våga vara stolt och beundra dom som är unika.

JAG SKRIVER DET PÅ 3

hejhejblogg.
Idag är det lördag, och jag vet, jag har varit as dålig på att blogga men hur kul är det egentligen för er när jag bara berättar om hur sjuk jag är?
Jaja, idag är det en ganska speciell dag. Förutom att jag har snabbstädat mitt rum och fixat lite så fyller min mamma år idag. Grattis grattis. Fan vad mycket paket det blev, bara för att jag vet att hon älskar det. Annars då? vad händer mer?
- Idag är det den 5:e. Ett ganska bra datum.
- Mitt lag har match, hinner inte eftersom jobbet.
- Jag ska jobba på idrottsgalan ikväll, kan bli kul!
- Innan det, får jag lite besök. Kanske bäst att börja fixa sig snart?
Jaja, den här helgen blir lugn. Vi får se om jag ska vara med på matchen imorn som vi har vid 12 tiden, för tillfället verkar jag petad men man vet ju aldrig.
Kanske skriver senare.. Vi får se.
Pusspåer.
p.s. Jag har haft en sjukt dålig morgon. Vaknade stört arg. d.s.

DAGENS KÄNSLA

Spelar ingen roll hur sjuk jag är, spelar ingen roll hur mycket medicin jag måste äta, spelar ingen roll om jag bara sover, spelar ingen roll hur mycket jag gråter, spelar ingen roll att jag bara mår illa, spelar ingen roll hur mycket jag längtar, spelar ingen roll att jag missar det som ska vara kul, mitt liv har ändå inget att erbjuda.

JAG VET ATT DU INTE KOMMER GILLA DET, MEN DU SA SJÄLV ATT DU INTE LÄSTE MIN BLOGG

"Vi kan aldrig hoppas
på andras förståelse,
men vill vi ha den?
Vad är den värd
om inte vi är nöjda
och glada med varandra.
Jag tror att jag vill
bryta mönster, och med alla.
Starta om, se nya möjligheter,
möjligheternas land.
Jag kommer direkt dit du är,
om du visar dig för mig."


Jag bad om din åsikt, och du kunde inget annat än att lägga den i min hand.

RSS 2.0