Vackra Visby

Almedalsveckans måndag fick fantastiskt väder av Gotland. Jag och pappa strosade omkring på Visbys gator tillsammans med stressade, målinriktade och lugna människor som alla var på väg någonstans. Ibland tog det helt stopp, ändå ville Visby visa sin fina sida för alla. Otroligt vackert var det idag. Tog några bilder med mobilkameran så ni kunde få se. 
 










Första dagen på Almedalsveckan för mig

Förmiddagen har bestått av lite plockanden. Väntar på att mamma ska komma hem med den ena bilen så jag och pappa kan åka in till Almedalsveckan. Men snart så. Hörs senare! 




Saftigt

Min mamma är typ världsmästare på att göra saft. Vinbär, fläder och rabarber är det vi brukar göra. Gott! 
Först ut, fläder! 




Kravlös och lugn sommar önskar jag mig

Dagen har gått och jag har bara vilat. Regnigt kastar sig ned utanför fönstret och smattrar mot våra kalkstensplattor. Dem fina blommor jag och mamma hade köpt till verandan har liksom lagt sig ned av all kraft från regnet. Vi får göra om det igen så de blir bra när de har torkat. Familjen jobbar och jag är hemma och bara tar de lugnt. Har några saker jag ska göra idag sen är det lugnt. Jag vaknade av ett skypesamtal med Henrik, han är så långt borta men skype får oss och känna oss närmare än vad det är. Jag har alltid forstått värdet med den tjänsten. 
Jag har varit ledig nu i lite mer än en vecka, de tar nästan de för mig att kunna slappna av, jag ska nästa gång inte ta ledigt själv. De är nästan inget värde, dem här dagarna till fredag känns de som om jag längtar bort. På fredag kommer världens finaste kille och vi har hela 4 veckor semester ihop.
 
Jag och Henrik pratade igår om lovanden. Att lova någonting. Jag tycker de är ett positivt ord, vid ett fåtal tillfällen har jag blivit sårad enormt vid lovanden men de övertar inte dem gångerna jag och andra har lovat och det har blivit bra. Mina lovanden till mig själv är satta utan någon prestige, utan bara med sunt förnuft. Jag har några lovanden för den här sommaren som jag tänkte dela med mig av..
 
  • Jag lovar att ta den sömn jag behöver.
  • Jag lovar att göra av med energi för att kunna ta in ny (motion).
  • Jag lovar att se på Henrik när han faktiskt vill se VM-fotbollsmatcherna och inte störa honom. 
  • Jag lovar mig själv att de är okej att sluta på en bok om den är ointressant och inte behöva läsa ut den.
  • Jag lovar att försöka hitta tillbaka till läsningen som jag tappat totalt sen jag träffade Henrik.
  • Jag lovar att inte jämföra mig själv med andra när vi är på stranden eller i Visby.
  • Jag lovar att slappna av nu när vi är lediga och att man får ta det lugnt.
  • Jag lovar att skära ned på min kreativitet och mitt skapande av den orsaken att jag alltid ska slutföra eller ta alla idéer till handling.
  • Jag lovar att inte rätta mig efter en kalender utan ta dagen som den kommer. 
  • Jag lovar mig själv av att jag får titta på serier om de är dåligt väder.
  • Jag lovar mig själv att göra mer på ön än vanligt, åka till andra orter bara över dagen. 
  • Jag lovar att göra detta till den bästa sommaren det kan bli utefter förutsättningar och lovar att inte ställa krav på mig själv som har med jobb att göra.

När eliten är igång!



Löprundan från helvetet

Jag är solbränd, nöjd och glad. Kom precis ut ur duschen efter en riktigt hård löprunda. 6 km med riktiga saftiga backar = trött tjej. 
Men, jag tränar och deffar. Förhoppningsvis ger vågen lite bättre resultat imorgon på veckans invägning. Heja mig! 

När mamma jobbar kan man "låna" hennes lyxiga krämer hon har här hemma. Sånt jag aldrig skulle prioritera att lägga pengar på. Fast, man måste smyga lite annars märker hon att jag tar dem. Dagens doft (hon har ett helt lager) luktar citrusmint. Jättefräscht! 



Mina heliga lördagsmorgnar

Igår pratade jag och min pappa om heliga stunder man har. Han älskar kvällar när han får ligga i sängen och se på fotboll och äta cashewnötter. Jag har mina heliga stunder på lördagsmorgnar. Det är totalt det bästa jag vet. När man jobbat en lång vecka, haft en lugn fredagkväll, man vaknar tidigt, kramar och pussar så mycket på Henrik att man väcker honom, går upp och tänder ljus vid köksbordet (oavsett årstid) och börjar göra lyxfrukost. Ibland har jag tydligen varit extra snäll för då hör Henrik pannkakor till mig. Åh det vattnas i min mun när jag skriver detta... Haha. 

Nu är det sommarlov, jag får inte äta pannkakor av all mjöl och jag är inte vid Henrik. Jag har inte fått vakna upp vid honom. Men jag försöker ändå. Ligger i sängen och äter frukost och ska börja se ett orange-avsnitt. Det är nämligen kall och dåligt väder här idag.. Då får man




Soliga dagar på ön

Vilken ledig fredag! Jag har inte gjort någon nytta alls. Solat i timmar, tagit en långpromenad med havet och bara myst. 
Ikväll blir de fredagsmiddag och mys. 





Du kan vara en fin tjej!



Matdags!

Vi ska äta grillat till middag, två föräldrar som är lediga här hemma och lite mys. 
Försöker tagga till en löprunda ikväll. We'll see about that! Klockan är lite sen :) 







Hungriga dagar och asbra jobbmöten

Idag har de faktiskt vart lite jobb för mig, har gått igenom inkorgen och haft telefonkontakt med en av mina leverantörer gällande plattformen. Supernyttigt och coolt. Nu går det bara framåt. 

Gud vad jag deffar med mat, säkert därför jag är lite trött. Jag såg ju sådana toksiffror på vågen! Men grejen är att de är verkligen mitt fel, en vår med dåliga matvanor, stress och för mycket jobb är ingen bra kombo. 
Men hallå jag tar tag i det, heja mig och hej Barbados februari 2015!! 





Avslappnad tjej

Nu har jag varit på Gotland några dagar. Jag har landat och rensat ur mitt huvud en del. Känner mig nästan som ny. Fast en trött version av ny. 
Idag var vi inne och handla en massa fint för att kunna inreda de nya gästrummet. Jag vart helt slut efter det. Åt middagen för en stund sen och hoppas på energi nu efteråt. 

Jag är lite tom och kall annars, kan inte hjälpa hur mycket jag saknar Henrik. Vet inte heller varför de är så jobbigt just den här gången, vi har väl varit ifrån varandra förut? Men. En liten bit av mig saknas. 

Partyt ikväll blev inte mycket av, så jag är hemma och vilar upp mig som alla andra kvällar. 







Jag fixar och donar

Vilken jäkla dag jag hade igår. Jag var ensam hemma med pappa och vi pysslade en massor. Jag hade gjort en lång att-göra-lista på morgonen för att beta av en del saker. Och jag klarade och gjorda allt. Mycket bra gjort av mig! 

En del av de saker jag gjorde var: 
- gjorde rent lådan för Kelly, mitt marsvin. 
- badade Kelly 
- byggde en springhage till Kelly 
- städade hela köket 
- hämtade de nya sängarna till nya gästrummet 
- storstädade och torkade rent nya gästrummet 
- renoverade upp en gammal byrå 
- tog min första jättelånga löprunda på över 6,5 km. Jättelångt för att vara mig! 

Så nöjd tjej. 
Idag åker jag och mamma till stan och handlar lite. Ikväll blir de tydligen lite partaj med brors kompisar! 







Har jag vuxit upp?

Det här, det är min passion för tillfället. Skulle kunna leva på det.. 

För kanske 3 år sen fast de vissa råvaror  och grönsaker som jag bara hatade. Oliver var en av dem, andra saker var tomater, avokado och lax. Jag klarade varken lukt, smak eller konsistens. 
Men, idag kan jag älska det. På bara en natt slog det om. Så märkligt tycker jag, som om mina smaklökar bara bestämde sig för att ändra sig. 
Om man får prata godis så har de ändra sig där också. Förut i min påse hittade man bara choklad, lakrits och salt & surt. Idag finns lite segt, lite gelé och gärna saker att suga på, kolor. När jag idag plockar godis med min syster säger hon att jag har tantgodis. Tydligen har min smak ändrats. Och jag lovar er att den har inte ändrats på grund av att jag är rädd om mina tänder eller så..


Man måste rensa ur och glömma

God morgon! Jag sov till 10 och insåg när jag vaknade att de är bara jag hemma, jätteensam. Så jag umgicks lite med datorn men nu tänkte jag gå upp. 
Det är sjukt jäkla kallt ute, perfekt springväder egentligen. Jag måste faktiskt ta mig ut och gå. Det är ju skönt när man kommer ut. 

Här hemma håller jag och mamma på att inreda ett rum som jag berättade. Måste jobba på lite med det. Det ska städas ordentligt och sen fyllas på med fina möbler. Vi ska hämta nya sängar också :) 
Ibland blir jag lite rädd för mamma och pappa hur dåliga dem är på att slänga saker, har massa gammalt skit. Tycker lite synd om mamma för hon försöker men pappa kan liksom inte slänga någonting. Haha, vad olika det kan vara. Jag älskar att rensa ur och ha koll på grejer! 

Ett foto från gårdagens solning, var är solen idag? 



Min gråt har inget stopp

Hörde visst att ni hade regn och oväder på fastlandet? Här har vi haft strålande sol. Oerhört skönt. Dock var det inte lika nice när jag skulle säga hej då till min fina. Först, innan vi skulle åka hemifrån fick jag seperationsångest så tårarna bara sprutade. Jag lade mig i Henriks knä och han klappa mig över ryggen precis som sina föräldrar gjorde när man var små. Den här kärleken vi har till varandra kan inte vara sund. Jag menar man kan inte sitta ihop. Men min kropp och mitt huvud vill det. Vill ha med mig Henrik överallt. Och ja. Jag sprayar fortfarande ALLTID en av hans tröjor med parfym och har när jag sover (detta har också börjar blivit en vana hemma, detta gör att när jag och Henrik bråkar, och jag är arg, då kan jag ta upp hans tröja - trots att de är han jag är arg på, och lukta på den tills jag blir lugn). Det här med luktande hänger med sen barndomen, jag hade aldrig nalle eller gosedjur. Jag hade min filt/snutte som alltid bestod av ett nytvättat örngott.
 
Nog om det. Jag har superhuvudvärk av allt gråt och jag tänkte lägga mig och vila, om en timme ska jag hämta bror vid flyget så det är bäst jag är pigg då. Vi hörs ingenting mera ikväll men imorgon är jag på tangentbordet igen..

Ledig i solen

Vi ändrade på det här med semester. Det måste ju kännas som det när man har det! 
Henrik och jag är ensamma i stora huset, vi passade på att lata oss lite. Lade oss i solstolen, drack smoothie och lyssnade på sommar i P1. Glömt bort hur lyxigt det här är. Älskar Gotland och sommarledighet. :) 






En uppdatering om vad vi gör

Henrik ligger fortfarande och sover. Tröttmössa. Jag stör honom litegrann men de får man. :) 
Han åker hem till Västerås idag och jag är kvar här. Det känns lite tokigt. Vill inte att han ska åka hem, han tar ju med sig halva mig. Vi grät lite igår för det, eller de var mest jag. 

Jag håller mig otroligt sysselsatt. Känns inte riktigt som semester. Vi inreder ett rum här hemma, vi blir bara fler och fler och gör om ett förvaringsrum ute i carporten till sovrum. Kommer bli superfint, men i dagsläget fajtas jag bara med massa småspindlar. 

Vi hade lite söndagsmys också. Det var vi värda!




Bakslag!

Åh Gud. Jag skulle väga mig imorse för kul, fast de inte är måndag. Det skulle jag inte gjort. 3 kilo upp, det måste vara vågen? Så mycket kan ju inte jag ha gått upp sen i måndags. Absolut inte slarvat på den nivån. Siffrorna fick mig att vilja klara milen och verkligen börja träna. Jisses, nu är det dags Gina. Kör kör kör!

Innan träning och sånt åker vi till stan och shoppar lite :) 




Nykära i midsommar

Jag och Henrik ligger fortfarande i sängen och drar oss fast vi vaknade 9. Det är ledighet det. Vi har kommit in i en sån här nykär fas. Vet inte om de beror på 140 cm breda sängen eller så men vi ligger på varandra och sover. Och så vaknar man ibland och pussar på den andra. 
Sommaren är fantastisk, vi har en egen botanisk trädgård här hemma och faktiskt så saknas bara värmen. 

Vår midsommar var lugn och traditionell. Vi tog de lugnt, fikade, åt gott och hade midsommarkrans. 

Jag bjuder på lite bilder så hörs vi senare :) 













Glad midsommar

 Vi önskar glad midsommar här på Gotland. 
Vi åker till Åminne i år och firar där. :) 







Såhär glada är vi!!!

Vilken jäkla dag. Vaknade i kungsör, hade bara sovit några timmar, haft konferens hela dagen, kastat mig tillbaka till Västerås, packat om väskan, mött upp Henrik och satt oss på bussen som ska ta oss till Arlanda för att sen flyga till Gotland. Crazy. 
Jag har gått på nästan 8 veckor semester. Det är ju totalt galet! Måste firas ikväll! 




Bra kväll med Handelskammaren

Nu, en väldigt trött tjej! 





Konferens i Kungsörstorp

Åh Gud. Att jobba sista kontorsdagen innan semester är jobbigt. Jag visste inte hur jag skulle komma ihåg allting och se till att jag inte glömde någon arbetsuppgift! 
Det är ju inte bara de att jag stängde ihop kontoret utan jag skulle packa också, när jag är tillbaka efter semestern så har vi bytt lokaler. 

Nåväl, arbetsdagen är över och jag har precis landat på Kungsörstorp där vi är på konferens. Härligt! 
Mitt rum är ett dubbelrum och jag är väldigt nöjd! :) 



Få se vad kvällen bjuder på för aktiviteter, Handelskammaren brukar kunna hitta på nå bus! 


Fullbokad dag

Inte mycket tid över på den här dagen. 
Dags för middag på Elite hotell för Handelskammaren Masters. 









Min tisdag




Äntligen kväll

Dags för grillning och middag med vänner. Love! 
Dagarna innan semester ❤️




Kort och intensiv vecka framför mig

Måndag måndag och den här förmiddagen är förbi. Eftermiddagen bjuder på en Trampolinenkonferens och grillande hos en vän. NICE!
2 dagar kvar till semester, jag vet att de inte ska kännas så men jag är mer stressad än någonsin. Att vara borta 7 veckor från jobb och tankar gör att jag måste förebereda mig tills jag kommer tillbaka. 
Såhär ser veckan ut:

  • Måndag - Trampolinenkonferens, packning + grillkväll med Henrik och vänner
  • Tisdag - Handelskammaren Masters golftävling på Frösåker, lunchmöten med eventuella partners + avslutningsmiddag golf på Elite Hotell
  • Onsdag - ihoppackning inför flytt för kontoret, lunchmöte och sen konferens på kvällen i Kungsörstorp med övernattning
  • Torsdag - fortsättning konferens sen flygresa hem till Gotland
  • Fredag -  MIDSOMMAR OCH SEMESTER!!! 
 
Glad men stressad Gina! Fick också bakslag på invägningen imorse, antar att de är gör mitt fuskande med massor av gott i helgen! Bara att ta nya tag..


 
 

Drömsöndag

Okej. Jag och Henrik vaknade utvilade, åt frukost och åkte sedan iväg med hans farmor på utflykt. Fika och loppis och bara vara ute i solen bestod vår dag av. Vi kom hem vid 15 tiden, jag slocknade i soffan och Henrik pysslade med annat. Vi gick sen iväg för att handla kvällens råvaror till middag, när jag kom hem efter det bestämde jag mig för att bota mina dumma tankar om att jag är lat så jag tog mig en springtur. Nytt rekord men mina skor är riktigt dumma, ger mig blåsor. Jag köper inte ett par skor för 1300 kr som ger mig blåsor. Aja baja. 
Ikväll lagade jag god middag till babe och nu ligger jag helt slut i sängen. Vilken söndag, vilken drömdag.. 

Jag är fast

Okej, jag erkänner. Igår började jag kika på Orange is the new black fast jag har sagt att om man kikar på serier så har man för mycket tid. Jag har inte för mycket tid men jag tar av mina sovtimmar. Hihi! 

Nu är jag och Henrik påväg för att träffa hans farmor + respektive. Vi ska fika och gå på loppis. Mysigt! :) 




Henriks special

Henriks hemmagjorda hamburgare med surdegsbröd är på menyn ikväll. Gottigt! 

Till det dricker jag rödvin❤️



Vår nya lägenhet

Klockan är snart 19 och den här dagen har sprungit iväg. Just för att jag och Henrik har varit så aktiva. Jag vet att sista dagarna innan semestern är galna med möten och inbokningar så det passade alldeles utmärkt att storstäda hela lägenheten, ta all tvätt och disk, installera nya TVn och tv-bänken samt bädda rent i samtliga sängar. Nu är vi klara, skönt! 
Tänkte att ni skulle få se lägenheten litegrann (som absolut inte är klar med renovering men vi jobbar på..). Kan ni tänka er att vi har gjort nästan allt själva med hjälp av en del duktiga kompisar till Henrik? Alla rum utom badrum är helt omgjorda och vi har flyttat väggar m.m. Så stolt! 
Ledsen för mobilbilderna men kanske får ni en känsla ändå. 

Här är köket, golvlister och täcksida ska fortfarande på..

Älskade stenskivor och spottar. Ni rånade min och Henriks sparkonto (som egentligen var till förlovning enligt mig) men oj så fint det blev ;) 

Kök och vardagsrum i öppen planlösning

Ny TV-bänk och TV (ska snart monteras upp på väggen). Vi köpte 48" och det nyaste. Jävla Henrik som ska ha samsung, jag menar vem kollar på märket? Grundig eller JVC hade väl funkat utmärkt? :) 
Här ska en matta till, har inte riktigt bestämt färg eller hittat någon jag gillar ännu.. 

Den stora hallen som är väldigt öppen! 

Lilla hallen som fortfarande ska inredas, jag tänker mig bra förvaring med både skor och andra prylar, mycket krokar och hyllor. Vill att det ska vara ordning och reda! 

Vårt sovrum med burspråk vid fönstrena. Här ska vi fortfarande köpa sänggavel och en annan klädställning som är mindre och smidigare. 

Paxgarderoben från IKEA som vi är så nöjda med. Sväljer en hel del kläder. Vi har en sida var och valde spegeldörrar för att förstora rummet! 

Gästrummet där vi också har en dubbelsäng. Det ska fortfarande inredas med lampor, hyllor m.m. Så roligt att det här lilla gästrummet är samma storlek som på de sovrummet vi hade på Öster Mälarstrand. Haha :)

Älskade balkongen. Där ska lite mysigare lampor upp och infravärme så vi kan använda rummet året runt! 



Actionbad och underbara Västerås

Vilken dag jag hade igår! Inte nog med en glad dag och barnkalas, utan på eftermiddagen fick jag möjligheten att följa med min fina vän Veronika och VIP bada på Västerps nya actionbad (ett modernt äventyrsbad kan man väl säga). Såhär i efterhand förstår jag grejen med beach 2014, jag är inte med i gruppen men igår kan jag lova er att jag gjorde det! ;) 

Idag är det fullt upp. Har haft möte med en potentiell partner. Gick mycket bra. Varje gång man pitchar sin företagsidé för någon så kommer man alltid på något nytt. Västerås gör mig till världens bästa Gina med sitt fantastiska utbud på kompetens och nätverk. Man måste bara vara oerhört lyhörd! 

Nu blir de bankmöte. 

Hörs sen:) 




Kalasbra kväll

Kvällen avslutades med att fläta hår, äta marängswiss och babbla. Tills vi storknade. God natt! 








GRATTIS OLIVIII!

Olivia fyller 22 år och vi har barnkalas! 








Nu kör vi!

Grejen är att man aldrig ska ge upp. Det är min grej. De är så tugnt att driva någonting ensam men om man bara bestämmer sig och ger sig fan på något så går det. 
Med mitt egna projekt, med min egna plattform har jag haft så mycket motgångar. Motgångar som har gjort att jag vill lägga ned, ge upp och bara skjuta allt åt sidan. Men min drivkraft för idén är för stark. Även om den inte slår igenom så har jag provat sen. Jag vet att de finns ett hål på marknaden och jag ska mig sjutton se till att täcka det!
Imorgon träffar jag banken, papprena för ett aktiebolag är inskickat, en styrelseordförande av elit är vald, en investerare finns och planerna för ett dreamteam är spikat. Känns så sjukt bra.. Jag är igång, jag vill jobba gärnet. Jag vill ut och sälja, vilken känsla!
 
Snart ska ni få veta vad som är på gång, men inte riktigt än :) 
 
 
Mod är allt. Så oerhört glad att jag packar ned de i min ryggsäck varje dag. Ingen är född med innehållet, utan de är bara att packa ned dagens behov för att hela tiden göra det maximala. Jag är stark, jag är modig, jag är strategisk och jag har en sjukt bra idé som kommer att bli verklighet.
 
 

Strålande dag

Jag är så sjukt sprallig idag. Humöret är på topp och jag ska göra detta till en toppentorsdag! Jag vet inte om jag är sprallig och glad för dessa anledningar (men visst spelar dem roll..): 
 
  • När jag vaknade så kundde jag inte sluta pussa på Henrik, trots att han pussade tillbaka 1 gång av 10. (Han var mest tjurig för att jag väckte honom 6.40 och inte 6.45 som då när hans klocka skulle ringa. Sorry, viktigt med dessa 5 minuter tydligen..)
  • För att jag helt seriöst trodde jag och Henrik hade 2,5 år tillsammans idag. Tills jag insåg att de var igår och ingen av oss minns datumet.. Attans bananer. Vi firar idag istället. 
  • För att jag höll på med betoning på HÖLL PÅ att tappa en kaffe på mig tills en man skyndade sig fram på frukostbuffén och flyttade på min kopp innan den ramlade av kanten. Morgontrött Gina passar bra ihop med =  uppmärksamma herrar.
  • För att jag går på 7 veckors semester om 1 vecka..
  • För att jag var inställd på att de skulle vara kallt idag (någon sa 13 grader) och det är strålande väder (det var de klockan tio när inlägget skulle publiceras..)
  • För att jag inser att min kalender bara bjuder på härliga möten och jobb fram till semestern.
  • För att bästa vännen fyller år idag och de blir födelsedagsmiddag
  • För att saker börja lösa sig i mitt egna projekt!


 

Älsko



Får man verkligen?


Men visst var de ändå ett rätt roligt aprilskämt? För de måste de ju vara...?


Dagen som bara rinner iväg

Den här dagen har varit helt galen. Knappt att jag hinner uppdaterar er för klockan tickar och jag ska avsluta jobbdagen och åka iväg med Henrik och handla. Bjuder därför på dessa bilder.
Åt lunch med fina Therese idag, vi satt och klurade lite på UF Alumni Västmanland men insåg att vi har ett bra läsår framför oss i höst. 





HEJ SVEJ SÅ LÄNGE! 

Tack för en bra sommarfest!

Världens bästa chef. Min förra chef Agneta som idag är VD på ABB industrigymnasium

Vackra brasseri Stadsparken

Fullt med folk!  

En vanlig tisdag - med sommarfest

Idag är det tisdag och jag har en bra eftermiddag framför mig. Tog en riktig långpromenad som ersatte min och Henriks promenad imorse. Tog en lugn frukost som ersatte frukostmötet jag skulle gå på. Ibland blir det så och jag tror det är viktigt att lyssna på sin kropp. 
 
Jag ska göra en liten hemlig sak idag, sen är de möten och sen senare så är det Sommarfest i Västerås. Det betyder att en del av stadens organsiationer så som Handelskammaren och Almi har gått ihop och anordnat en sommarfest för sina medlemmar. Mycket trevligt. Biljetterna är slutsålda så de beräknas vara fler än 200 människor på ett och samma ställe. Blir roligt. 
 
Vi hörs lite senare. KRAM




En tjej som är slut

Luften gick ur mig totalt när jag kom hem. Skulle laga mat och pusta ut men gjorde bara det första. Det har vart en tänkande dag. Massor av beslut och grejer. Jag ska ta en promenad för att rensa skallen. Puss o kram på er. 

Henrik tror att hans pussar botar mitt tänkande!



Jag är med i nyhetsbrev för UF Alumni!

Igår landade något roligt i min inbox, ett mail från UF Alumni Sverige där de första nyhetsbrevet kom ut. Roligt, för där var ju jag med. Minns att jag skulle vara med i en artikel om vad för möjligheter UF Alumni har gett mig. Vad jag vet så går nyhetsbrevet ut till rätt många alumner i Sverige. Heja mig!
 
 
 
 

Hälsomåndag

Den här veckan startade med invägning och en löprunda på strax under halvmilen. Idag var jag sjukt trött, men Henrik bredvid tyckte jag hade ett bra tempo. Invägning gick också okej. -0.8 kilo från förra måndagen. Känns som om träning ger resultat :) 

Nu sitter jag ute på balkongen och svalkar av mig medan jag lyssnar på fåglarna. Henrik är i duschen och jag på tur. Det där med att duscha tillsammans är inte min grej, jag är så girig med att få hålla i slangen :) 




Ett år tillbaka, en kväll med energi!

När Henrik kom hem vart de lite drag i mig, härligt! Han kom hem med all energi! Tog tag i sängen, tvättade veckans tvätt, städade upp här hemma, lagade mat och avslutade kvällen med 7 km PW (super PW då vi höll Henriks tempo hela vägen) längs Mälaren. 
Jag är sjukt redo för en ny jobbvecka. God natt! 

P.s. Idag är det redan ett år sen jag hade  min examensmottagning. Samma dag som prinsessan Madeleine gifte sig! Tiden går så fort! Nu har jag jobbat i ett helt år!
Såhär såg jag det ut då..










Orkeslös och ensam, med en lång to-do-lista

Jag är så tråkig att vara med. Jag är rastlös, ensam och uttråkad. Hur kan det bli?
När Henrik jobbar och jag är hemma så är det som att all min energi följer med honom. Jag får ingenting gjort. 
Det jag har gjort sen han åkte till jobbet vid klockan 11 är att jag har följt Leonores dop, ätit upp dem sista chipsen från igår, hoppat över frukost, kollat igenom instagram, twitter och facebookflödet minst 6 ggr, gått till en park för att sola, lyssnat på en pod, gått hem igen, legat på blocket och kikat hemindredning och snurrat samma tankar i huvudet flera varv. Har inte fått någonting gjort. Jag vet att jag borde lägga all min energi på träning för min mulliga kropp som ska vara i form till februari men det finns ingen ork. 
Det som jag fick lust med när de var mulet ute var att lägga mig i söngen och samla energi, jag har inte kommit så långt men frestelsen är stor. De finns liksom tusen saker att göra så jag borde absolut inte vara rastlös, jag skulle kunna ta tag i veckans tvätt, damsuga lägenheten, måla klart den sista väggen, damma av alla fönstrar, ta en cykeltur för att få röra på mig, ta en powerwalk, rensa ur gamla anteckningsböcker sen studerandet, måla naglarna inför en ny jobbvecka, gå ut med sopor, stryka gardiner och laga smycken som har gått sönder. Jag kommer liksom ingen vart.
Nu sitter jag i sängen också, den är närmre än vad jag tror, den här frestelsen av att bara få vila..
 
Jag skulle kunna bädda sängen också.. 


 

Delar inte med mig av soltimmar

Vi har en fantastisk innegård. Det är tydligt att fler än jag tycker det. När jag höll på att plocka ihop min solväska för att ta mig ned till gräset och sola lite så märkte jag att dem ska ha något gårdsparty nere precis där jag tänkte ligga. Som ni förstår tänker jag inte dela mina soltimmar med 60 gäster till något party. Haha. Dagar när jag önskar att jag bodde på landet. Jag får helt enkelt tänka om och hitta en annan plats! ;) 






Från aktieavtal till drömmar om vår framtida hund

Ja, jag är hemma. Henrik lär vara hemma om en timme så jag måste faktiskt ta tag i mina grejer. Vill ju inte sitta med det när han kommer hem. 

Idag vill jag inte alls vara någon karriärGina, jag vill vara hemma, pyssla, dricka något glas vin och laga god mat. Jag har inget vin hemma (åkte på hundträff istället för att uträtta mina saker som t.ex. ett systemetbesök). Men, de finns inget val. Jag ska börja skriva avtal till ett möte på måndag. Jag och min mentor (min andra företagshalva som gör att jag varje dag har ett driv) ska tillsammans med vår programmerare träffa en revisionbyrå för att prata sammarbeta. Innan sommarledigheten är igång kommer ett aktiebolag att koras och arbetet kör igång. Känns oerhört skönt men väldigt läskigt. Så, för att göra allt rätt från början så ska vattentäta avtal skrivas. Mellan oss som kommer vara delaktiga. Smart såklart. 
 
Medan jag skriver och funderar bjuder jag på härliga bilder från eftermiddagen, jag träffade vår framitda hunduppfödare som har många års erfarenhet av Griffoner. :)
 
 











 

Spontanbesök

Jag ville inte alls göra mina måsten idag. Så jag gjorde något spontant. Åkte på utflykt och hundträff! 




Flytta hem?

Ligger fortfarande i sängen och myser. Henrik är iväg på jobb och kommer inte förrän ikväll.
Jag känner mig lite dålig idag, inte av den anledningen att jag börjar bli förkyld eller något utan jag känner en viss smärta på insidan. Känner mig ledsen och blödig. Inte bokstavligen blödig utan väldigt känslig. 
Igår rann tårarna, dem ville aldrig sluta. Vi hade en väldigt mysig kväll med bio och allt men när jag kom hem möttes jag av ett hål av saknad för familjen hemma. Tydligen kom väl inte magkänslan från ingenstans utan när jag faktiskt ringde hem så visade de ju dig att de fanns en del olika viljor och lite trubbel fanns att ta tag i. 

Jag är lite rädd för mig själv hur mycket jag älskar min familj och mina föräldrar. Den är obeskrivlig den kärlek jag har till dom. Jag sa till Henrik att de känns som om livet är för kort för att bo så långt ifrån varandra. Det är mot min vilja och det gör ont. Henrik såg livrädd ut. 
Jag menar inte att jag ska flytta till ön bara för att vara nära men jag funderar om jag verkligen vill vara ifrån dem.


Gotland är fantastiskt. 

Får för mig att jag inte kan leva utan er



MovieTime!

Ikväll blir det bio! Riktigt bra fredag det här! 










Lediga och lugna

Klockan är strax efter halv 6 och jag ligger i sängen och funderar. Svärfar är här och fixar elen (oerhört tacksam) och det blir så himla bra. 
Jag har jobbat några timmar med en rapport idag och det känns bra att få en del gjort. Henrik hat pysslat här hemma och ibland, precis som vanligt tar vi pusspaus. 
Första dagen på länge jag känner mig utvilad och lugn. Haft svårt att slappna av på sistone.. 

Svullnaden vid ögon har lagt sig, idag är jag osminkad och bara njuter! 

Hur fint blev det inte med ljuset? Älskar!!




Student student!

GRATTIS ALLA STUDENTER!
Gud vad de måste kännas bra! Jag minns precis känslan.
Här i Västerås firar man studenten på ett lite annorlunda sätt, först utspring, sen åka vagn i någon timme och sen hem för mottagning och sen ut på kvällen. Jätteknasigt! 

Vi var förbi och grattade Veronica, som dessutom hade en egen slushmaskin på sin mottagning, hur coolt? :) 





Grattis finis! 


Rolig jobbdag

Påväg mot ett Trampolinenbeslk i Kungsör. Jag fullkomligt älskar Audi. 

Oliv-lill-lördag!

Vi har lillördag med oliver. Kalamata. Mys! 


Dagdrömmer mig bort till sommaren

När folk runt omkring en börjar prata om ledighet och semestern i sommar då inser man hur lite det är kvar. Det är ju faktiskt helt otroligt att snart halva 2014 har gått. Och vad grejer som har hänt. Vilket halvår. 
Om 15 dagar går jag på 52 dagars semester. Fast jag ska ju pyssla med lite alla möjliga saker så jag är inte helt ledig. Men tänk att jag inte haft klok sommarsemester sen jag var 15 år. Det kommer bli en oslagbar sommar.

Igår började jag och mamma planera midsommarafton, mamma och pappa firar 30 år som gifta och vi vill göra något utav de vanliga. 30 år? Ja menar hur länge är inte det?! Ibland skrattar jag för mig själv när de blir som ett tillfälle igår, mamma ringer till mig och man kan nästan höra hur förväntasfull hon är inför dagen, och sen bollar hon med mig vad hon ska göra för pappa. Åh gullisar, att dem fortfarande är så kära. Jag hoppas också att jag får fira 30 år som gift någon dag (måste skynda mig att gifta mig snart ;), - jag har ju iaf hittat den rätta.

Jag och Henrik har också börjat småplanera sommaren. Han kommer ner 4 veckor till ön. Jag är kvar längre. Hur vi ska åka ut till norra Gotlands Fårö, bara vara med varandra och liggar i timmar i solen och läsa böcker, äta gott på kvällarna och vara med varandra. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på det. Fina Henrik.

Jaha, där var min fikapaus över, dags att sluta dagdrömma och gå tillbaka till sista timmen av jobb! Hörs lite senare!
 
 
 
Bilder från fjolårets midsommar! 


 

Så mycket smärta de senaste 24 timmarna

Igår efter jobbet åkte jag och tatuerade mig, ögonen igen. Ville fylla i linjen lite. Jäklar så ont det gör, galet. Men det är det värt.

Mina blåsor bråkar fortfarande men det hindrade inte mig och Henrik imorse. Jisses vilken löpning vi avklarade. Så stolt, för svullna ögon och blåsor gör det inte lätt att springa. Har haft dålig sömn också så jag kände mig riktigt dålig i skick idag. Men jag gjorde det. 
Fick också på mig en smalklänning idag som jag fått av Henrik. Känns så bra. Love him.

Nu väntar styrelsemöte och lunch sen jobb resten av dagen.  Kram


Utan smink vid ögonen på grund av tatuering och svullna ögon. (Fick till en bra bild där ni inte ser svullnaden riktigt!) ;) 



Irritation som egentligen inte finns

Igår åkte jag och Henrik buss, de var en flygmyra inne i bussen och jag kunde verkligen inte slappna av. När jag hade suttit och viftat en stund så är vi framme vid ett stopp. Då kommer det en springande kille från sidan av bussen som skulle med. Eftersom bussen precis hade stannat vid busshållplatsen så fick han kanske för sig att han skulle missa bussen för han kutade verkligen till bussen. Först när jag följde honom med blicken tyckte jag lite synd om honom, de visade sig nämligen att bussen var tidig och att vi skulle vänta in tiden en stund. Killen som förövrigt såg rätt glad ut (kanske lite för glad på ett kaxigt sätt) med sitt vattenkammade hår gick på bussen med en vit tröja med tryck. Jag hade inte mycket annat att titta på så jag kikade på tröjan och såg att de var en företagslogotype som verkade representera att han var festfixare eller DJ eller något sånt. Min sanning som sagt så jag är inte säker. Men sen när han går förbi mitt säte så ser jag att på höger bröst så står det "The Boss". Tönt tänkte jag. Surare vart däremot jag när jag efter ett tag insåg att han inte hade tagit på sig lite parfym, utan antingen duschat i parfym eller tappat flaskan på sig, och jag som är allergisk, och han sätter sig bakom. Attans. Kan inte bli värre. Mina tankar började spruta negativitet och hela huvudet vart snart emot människa på grund att de stod "THE BOSS" på företagströjan och att han stank parfym. Men sen efter några omgångar tänkande i mitt huvud så insåg jag:
Tänk om en sån ung kille faktiskt är THE BOSS, tänk om han har länge velat starta sitt företag och nu har han kommit igång, tänk om han lever på det han älskar, kanske var det därför han var så glad och verkade bära en bra självkänsla? Sådär lite kaxig och nöjd? Här sitter jag och tycker en massa och egentligen så störde det mig för att de var annorlunda. Han var annorlunda. Och jag älskar ju egentligen allt som är annorlunda. Inte som alla andra. Jag är annorlunda. Henrik är annorlunda. Vi har en annorlunda levnadsbild. Det här är min typ av mångfald. Olika personligheter med olika viljor, känslor, drömmar, bakgrunder, värderingar och visioner. 
Gud vad jag vill dela med mig om all den respekten jag har för företagare, de företagare som gör det dem älskar och samtidigt lever på det och med det. Ni är fenomenala.

Träningspower!

Trots blåsor och för lite sömn körde jag en timmes powerwalk innan jobbet startade. Sjukt duktigt. Måste hålla i det här, måste ha bekräftelse för träningen så jag lär ju skriva ned alla mina pass här tills ni kräks på det. Sorry! 

Har en del möten under dagen. Nu är det på G för mig. Jobbar gärnet innan ledighet.. Har det inte varit galet mycket ledighet i maj? Det är så bra. Då hinner vi med all renovering! 

Vill ha långt hår till sommaren, jobbar på den ;) 



Seriefast




Blåsorna bråkar

Vilken dag. Mycket jobb har blivit gjort och jag känner mig nöjd. När jag var påväg hem kände jag dock hur ont jag hade i fötterna. Sjukt ont. Tog av mig strumpan och såg enorma blåsor från morgonens löprunda. No! 
Men skit i det, jag har fantastiska blommor på innergården och jag & Henrik är påväg mot Ikea för att kika på lite valmöjligheter. Dessutom känns de som om vi är sådär äckligt nykära. Det kan jag vara glad för istället!







Kluven och tankspridd

Ja, jag ville börja den här veckan på ett helt unikt sätt. Så jag körde halvmilen, klockan 6 imorse. I rekordtid.
Jag har inte gjort ett träningspass sedan februari men kände att nu var de dags. Nu jävlar. 

Jag hade en jättetuff kväll igår. Ett tråkigt besked som jag absolut inte ville ha. Ett besked som gjorde att jag kom av banan lite med mitt företagsstartande. Jag var igång. Beredd på tanken av att faktiskt ge gärnet nu när jag kommer tillbaka efter semestern. Men de är verkligen som alla säger med företagande, 3 steg framåt och 1 steg bakåt. Skit. 
Kvällen blev väl bara värre, vi renoverade inomhus och de blev inte alls som jag tänkt mig med väggen jag höll på med. Ville skrika fan men gjorde aldrig det, jag ville inte stressa upp Henrik över mer saker att vara oroad över. 
Jag är så kluven med allt. Det kanske inte alls var de bästa beslutet att köpa lägenhet nu? Eller var det de? Kommer jag kunna ens leva i höst genom dem riskerna jag tar? Kommer vi ens ta oss till Barbados nu när de inte blev som tänkt?
Jag får inte tveka nu men gör det ändå, en vanlig process som brukar hända mig. Jag vill så gärna få ihop alla delar med mitt liv. Tur att jag har Henrik. Han sätter ihop mig så att jag blir halv i alla fall. 

KRAM
 


 

Vi planerar sommaren

Vilka dagar jag och Henrik har haft. Vi brukar väl aldrig vara ute men nu så var vi ute både fredag och lördag. Knasigt att somna efter 03 och ännu knasigare att vakna efter kl 11.30. Haha. 
Jag och Henrik ligger och solar och pratar och planerar sommaren. Gud vad det ska bli mysigt att komma hem och bo på Gotland. Så skönt! I flera veckor. 
Jag får lite pirr i magen när jag tänker på sommaren. Henrik och jag. Vi kan göra precis vad vi vill! ❤️

Vi hörs lite senare!





RSS 2.0