Redan fredag

Idag är det fredag. Och jag ska luncha med världens finaste Henrik! 
Det är skönt med sista jobbdagen för veckan. Jag är lite småtrött och känner att helgen kommer alldeles lägligt! 
I helgen är det lite inbokat, ska träffa fina My Vestlund på stan, en alumn i Västerås sen söndag är det alumniplanering. Middag och fika och grejer. Helgrymt! 


Ikväll vill jag städa lite hemma. Orkar man det efter ett pass på gymmet när jag slutat jobba? :) 
Borde jag göra! 



Surpuppa

Alltså så här är det idag. Jag är så himla sur nu, jag är sur som en citron och det enda jag gör här hemma är att svära och vara bitter. Jag är sur för att jag är skitvegan, jag är sur för att jag inte får äta kött men den största anledningen varför jag är sur är för att jag är trött. Är det något mina föräldrar sagt sen jag var liten så är det att jag inte fungerar som klokt när jag är trött. Det känns som om jag vet inte vad, varje dag är lite jobbigare. Där är inte så det är nog bara det att det är så himla mycket val i livet nu och jag har inte mod att göra dem, just nu. Mycket på mina axlar och har svårt att sortera ut vad som får ta energi och vad som inte får det. 
Stackars Henrik kan se direkt på mig om jag inte är på humör, han hjälper till med maten, tar all disk och ber mig bara vara för mig själv och varva ned. 
Jag säger till folk som läser min blogg och folk som frågar varför jag bloggar att jag använder det som ett verktyg, en av alla anledningar. Jag får samla mina favorittillfällen på ett ställe och minnas stunderna som om det var igår. Jag har det som affirmation och kan också se vad jag åstadkommer och gör med mina dagar. Det är toppen när man har en blogg. Så vilken stund kan inte bli bättre av att använda den genom att bli glad istället för sura som just nu?

Det här är bilder som får mig att bli glad, skrattig och fnissig. Tack och godnatt för denna dag.

Tomorrowland 2012
 
 Disneyland 2008
 
 Vänner från utbildningen, Erika och Malin
 
 Studenttider 2011
 
 Vi är E.T
 
 Jag och Henrik i London 2012
 
 Fotografering med syster och Ina
 
 Galenpanna
 
 Halloweenfest hos mig 2008
 
 Sommaren 2012 på Gotland
 
Världens finaste och saknade vovve
 
 Min finaste och största kärlek.
 

För kär

Alltså ikväll vill jag bara vara med Henrik. Är tillbaka imorgon.. 

Tandkrämskrig och skrattfest

Jag har precis slängt mig i sängen efter ett riktigt skrattanfall! Det bästa jag vet (alltså den enda gången jag är omogen) är Henrik ska titta på dokumentärer (speciellt om djur) och jag har bestämt mig för att störa. Han blir så galet irriterad att jag just dem minuterna är omättliga när det gäller pussar, kittel och en allmänt klängig Gina. 
Idag slutade det med tandborstkrig och resultatet var tandkräm över hela våra ansikten. 
Men roligt hade vi!


Henrik kväver mig..


Jag gillar inte mig själv i profil men jag bjuder på den med mitt skratt. Gud jag kunde inte sluta. Hur töntig är han inte?!


Jag är så galet kär i denna människa. Och som vi skrattar ihop, helt otroligt vilken knäppis du är! 
Kärlek. 

Vilket nätverk och supermentor

Jag har glömt att berätta för er, igår träffade jag min mentor Göran, vi hade inte setts på kanske 6 veckor och hade en hel del att gå igenom. Vad roligt det är att ha en mentor, givetvis bra också! Jag utvecklas efter varje möte och jag hela tiden hittar tillbaka till mig själv, (har ibland tendens att bli lockad av erbjudanden och inte följa min magkänsla). 
Jag är lycklig och är säker på att allt handlar om inställning, jag kan komma hur långt som helst om jag bara vill och är redo för det jobbet :) 





Detox dag 2

Jag har levererat på jobbet, känns jättebra att starta arbetsveckan så. 
Detox dag 2, det går riktigt bra. Visst måste jag tänka mat-klocka hela tiden men det är en bra lärdom, för att få balans borde man ha koll på när man äter. 

Igår åt jag krispig coleslaw med valnötter, riktigt fräscht och gott.  Såhär ser kvällsmaten ut denna vecka: 
Tisdag-thaisallad med rivna morötter 
Onsdag-rostade grönsaker med kall kryddig sås
Torsdag-gulröd böngryta
Fredag-svampstroganoff
Lördag-morot och mandelsoppa 
Söndag- broccolisoppa 

Inte helt fy skam va? 
Se så gott det såg ut igår! 

Nu ska jag iväg på massage, vi hörs sen! 


Detox dag 1

Yes, den här dagen startade jag me ett poweryoga pass. Jäklar vad stel jag var efter gårdagens spinning men det var så skönt att få sträcka ut och känna hur det drog i lårmusklerna. Jag har mycket att jobba med gällande att bära mig själv, är armarna i fokus och jag står stilla statiskt så tar det inte lång tid innan jag börjar darra. 

Det är också min första dag med bara grönt. Det går superbra, jag vet reglerna gällande du-kommer-få-as-ont-i-huvudet m.m. därför dricker jag hela tiden. Hallå jag vet väl. Det var också en upplevelse att inte bli uppblåst efter en god salladslunch och jag märker att jag verkligen växt ifrån vissa jag-tycker-inte-om-denna-grönsak. Jag menar ni som känner mig sen innan, avocado, röd lök, tomater, groddar, gröna bönor och spenat har bara varit big NONO. Men hallå, idag var det supergott. Jag vet inte om det bara är känsla eller verklighet men jag känner mig glad och harmonisk.

Ikväll ska jag på ett till träningspass, det blir Afropowerdance vilket kan vara de flummigaste jag vet. Men, ju mer jag rör på mig, desto snabbare når jag mitt mål. Inga genvägar här inte!
 
Den här bilden är ganska gammal, men jag kan ändå ha den här bilden lite som riktlinje när jag väljer min vardag, jag kom ihåg hur bra den här sommaren var och hur mycket jag trivdes med mig själv och det jag hade åstadkommit!
 

Hälsa och tack till min kropp

I fredags var jag på en bra föreläsning om tiden. Det var fina Vera från mitt nätverk som delade med sig av kunskap. När jag läste dem första orden som det skulle handla om (min tid, din tid och egen tid) så tänkte jag att jag kunde sitta lugnt. Jag är allt annat än tidsmiljonär och har lärt mig att leva effektivt så jag får de saker jag vill gjorda. Ändå blev det en riktig ahaupplevelse, för jag vet att jag slarvar så mycket med att ha återhämtningstid, och man kan hjälpa kroppen med det och behöver inte bara lämna det åt tiden.
Jag har bestämt mig för att satsa på hälsa fullt ut 2014. Bara sista veckorna har skräpmat hamnat i magen för brist på dålig planering och tid. Så vill jag inte ha det, och bråkar jag med min mage så bråkar den med mig. Jag har en dålig tarmflora och får dålig energi till kroppen av det. Därför har jag bestämt för att prova en detoxbehandling på 10 dagar med start imorgon. När min kropp är frisk och fin är jag alldeles för dålig på att ta hand om den, jag ska leva med den i många år till och vi behöver hjälpas åt att hålla mig fin och frisk.

Behandlingen som jag själv skapat efter rutin och behov handlar om att bara äta närproducerat och från växtriket. Alltså blir det 10 vegandagar. - med massor av grönt.
Ikväll när vi var och storhandlade inför veckan suckade Henrik åt mig. "Varför kan du inte bara äta vanlig husmanskost?" - för att jag förstört min mage med dålig mat och behöver renas. Proritering under dessa dagar kommer att vara yoga, återhämtning och sömn. 

Heja mig! 


Jag går helt i tavlans fotspår

Avundsjuk tjej

Alltså jag är så avundsjuk, jag ska göra allt för att spendera så mycket tid jag kan för att vara ute i solen idag. Det är fantastiskt väder. 

Jag har inte hunnit uppdatera er om helgen, jag gör det senare. Vill bara vara ute! 


Glad fredag

Det är fredag och jag har en sak att längta till, tjejkväll. En anordnad tjejkväll med 50 st inbjudna för att laga mat och nätverka ikväll. Börjar kl 18, ska bli superkul! 

Idag har det varit en bra fredag, mycket fix och några möten. Nu stänger jag dock ned för dagen! 




Lång torsdag

Vilken dag. Har landat i sängen och orkar knappt ens uppdatera er. Men det ska jag göra ändå. Jobbet var jobbet, jag körde på och rensade ur min to-do-lista. Jobbdagen avslutades med en lång fika med min förra chef Agneta. Som jag tycker om den människan. En stor saknad på kontoret. Efter det skulle jag och Henrik åka till hans brors familj. Mysigt det var att se dem, efter massa skratt och babbel så åkte vi hem för att ha lägenhetsvisning till några intressenter. Hoppas att dem flyttar in tidigare än 1:a maj. (Vi kan inte påverka) . Blir så drygt att ha dubbla lägenheter tills dess. 
För typ en halvtimme sen varvade jag ned för första gången idag, då slog det mig att vi inte ätit kvällsmat. Så vilken nivå det var på Henrik och mig kan ni räkna ut själva. Nu ligger vi i sängen och myser, ska snart släcka för imorgon blir det en lång dag! 


På mitt favoritcafé i stan! 

Småbråk i kakelbutik

Vilken eftermiddag. Jag lagade hemmagjord thaimat helt från grunden med färska råvaror. Det var ganska svårt, mycket att göra på en gång. Sen vägrade jag ingefära som faktiskt kanske är god att ha i, men det blev bra och det var uppskattat, från Henriks håll. 

Efter jobbet idag när båda slutade 17 så skulle vi åka och kolla på kakel till köket, om ca en månad är det inflytt (vi får nycklarna till lägenheten och sen tror jag vi kommer ha dubbla lägenheter ett tag men vi kommer börja renovera direkt när vi får lägenheten). 
Det gick inte så bra att kolla på kakel, av olika anledningar. 
1. Henrik blir matarg och hade inte fått i sig något sen lunch. En man som är matarg och ska fönstershoppa kakel där inspiration är en av grundstenarna är ingen bra ekvation. 
2. Jag och Henrik tycker totalt olika. Att börja en diskussion i en kakelbutik var ingen hit det heller. Jag borde veta bättre. 
Till nästa gång: aldrig handla med en hungrig Henrik, knip och nicka och försök förstå när vi inte är på samma planhalva och gör sådant som att göra viktiga val på helger. + Ha en bättre ton Ginis. 

Jaja, vi är väl sams nu när vi trots allt kan ligga i samma säng. Men en tyst middag vart det! ;) 


Ja som ett litet svar till min kompis fråga här om dagen; JA VI BRÅKAR OCKSÅ! 

Jag vill ju vara glad

Jag är faktiskt rätt kass, i kropp och själ. Just i själen för att kroppen är dålig och kroppen för att jag säkert har åkt på någonting. Idag är jag iaf på jobbet, försöker vara pigg och lite glad. Hade lite pyssel på mitt bord att fixa. Lika bra att beta av. 
Snart ska jag på lunch med mina fina kollegor, sen i eftermiddag ska jag hålla i ett roligt inspirationsmöte för skolor och företag. Hoppas det ger mig lite energi. 

Jag har fått plock och packmani, tror att de handlar om de psykiska att vi snart flyttar. 
Hoppas allt är bra med er.

KRAM 




GRATTIS

Jag saknar dig så mycket. Måste vi ha hav i mellan?! 




Färdig visionboard

Ikväll fick vi den klar, fantastiska visionboarden. Jag vart så nöjd. Vi satt i timmar och gjorde alla steg med att välja tavla, bläddra och klippa från tidningar, sortera upp och klistra och pussla. Jag blev verkligen kreativ när jag höll på, jag kommer in snabbt i min arbetsbubbla och tänker och problemlöser. För mig var det viktigt att täcks hela baksidan och försöka sortera upp i tavlan efter de olika målgrupperna.  Hälsa, karriär och personligt. Mitt blev spritt, efter hälsans bilder blev de obalans och sen gick jag bara på färg och form.


Jag tror att det är viktigt att sätta upp små mål innan man börjar. Till exempel verkligen ha tidningar som kan omfatta alla olika grupper. Gärna någon annorlunda tidningen också (klippte t.ex. väldigt mycket från Stayhard, modetidningen för män). 
En annan grej kan vara att klocka sig själv på hur länge man får välja bilder, om inte så kan man sitta i evigheter. Lovar er. Hela övningen går ut på känsla, ta bilder utan mening men som tilltalar en. Oftast får dem en mening då.
Här kommer mitt resultat, sjukt nöjd. Fint som inredning också!




Vi gör en visionboard

Idag ska jag göra nå ovanligt, jag ska möta upp fina Therese för att göra en visionboard för 2014. Kan inte passa bättre denna dag. Jag är otroligt inspirerad efter ett bra träningspass och en lunch med två av mina inspirationskällor. 
Jag ska visa er resultat senare, vi kommer rikta in oss på tre områden. Hälsa, karriär och privat/kärlek! 


Jag och Therese

Jag gillar tandläkaren

Jag startade min måndag och vecka som man helst egentligen inte vill starta den, hos tandläkaren. Men vilken tur att jag har lyckats få den bästa tandläkaren som jag har haft genom tiderna. Jag går hos Anna Andrén på Stora gatan i Västerås och är helnöjd. Jag blev rekommenderad att gå dit och tänkte att jag skulle prova. Men vilken service. Känner ni igen känslan när man är hos folktandvården och dem skriker ut ditt namn i en vänthall där de sitter en massa människor som bara glor. När man reser sig upp känns det som man ska in och avrättas vilken det ibland kan typ vara när vissa ska in till tandläkaren.
Det kostar inte mycket mer att gå hos privat, och om det är någon skillnad så betalar jag gärna det för att få service. 
Imorse när jag kom in i lobbyn så doftar det från levande ljus och mysbelysning samt relaxmusik är på. Ett tag blev jag förvirrad om jag skulle på massage eller hos tandläkaren men då sprang det förbi någon sterilklädd som tog mig tillbaka till verkligheten. 
Jag älskar att bli tipsad om bra människor som brinner för det dem gör, precis som Anna och Patrick som äger kliniken och driver tandvårdsteamet! 




Jag är busig!

Alltså såhär är läget i mitt liv just nu, idag söndag. Jag måste få skriva av mig, jag känner mig riktigt ful(l?!)-i-fan och busig. Jag känner mig lat och trött men vill ändå hitta på något. Henrik och Olivia jobbar ju! Och jag har bil. HELA DAGEN.

1. Olivia har flyttat upp till Västerås (kan ni tänka er mer än en happyGinis?) och har fixat jobb och boende (HÄR). Hon ska bo här vid oss i vår trea. Man skulle också kunna säga att hon har flyttat in med råge. De är kläder all over och min walk-in-closet blev mini efter hennes invasion. Dock älskar jag det. Länge lever tjejer och deras kläder plus att jag har alltid gillat lägerkänslan - som också bildats här hemma. Mi casa, su casa.
Dock är inte detta planerna för alltid utan idag var vi på lägenhetsvisining för O, väldigt fin och om de blir den kommer hon att trivas bra! Detta gjorde också att de inte blev någon sovmorgon denna helg och därav tröttheten.

2. Jag är lika rund som vanligt och sorgen att inte kunna byta kläder med varandra är stor. Jag har ingen träningslust över huvudtaget och skulle kunna tänka mig en heldag på soffan med säsong 1 på Games of Thrones. 
Som straff så har jag bestämt mig för att faktiskt vika en timme av dagen till att plocka ned alla mina kläder i garderoben som tillhör "Inspirationskläderna" som man enkelt skulle kunna förklara kläderna som jag inte kommer i. Men ska komma i så klart, när jag känner mig redo för det. Hemskast är att halva min garderob består av dessa kläder men jag kommer inte använda dem innan flytt och därför åker dem ner i källaren nu. 

3. Jag skulle kunna ha en heldag med spa här hemma men jag vill inte (orkar inte) måla naglar, fixa bryn, smörja in masker och sånt strunt. Kan de få vara okej?

4. Man skulle liksom inte kunna säga att jag är rastlös för egentligen har jag en hel todo-list som behöver kortas ned. Den börjar typ såhär.... :
- Måla mina naglar
- Rensa ut och packa ned kläder
- Tvätta lakan
- Skriva inköpslista för veckan
- bädda
- dammsuga
- skriva in anteckningar i datorn från möten
- vila
- äta choklad (jag är så sugen! :) )
- göra en årsreflektion i bloggen
- börja kika på ny design
- leta efter de perfekta kaklet till vårt kök
- vila igen 
- fixa disk
- hämta Henrik (och förövrigt vad glad han skulle bli om jag hann beta av listan?!) - skulle inte tro att det händer!
Hörs senare!
 
 

I love you

Alltså jag bor med min pojkvän. Alltid. Inte 50 % och inte 75 % utan vi bor alltid med varandra. 
Även fast vi inte vet exakt när eller hur så vet vi alltid att den andra kommer hem. Vi har ett hem där vi jobbar i ett team, den som kommer hem först eller orkar förbereder så mycket som möjligt som med tvätt, plocka, ta disken eller börja med mat, Vi gör allt för att minuterna med varandra ska bli så långa som möjligt. Hinna prata, hinna reflektera, hinna peppa och hinna umgås. Vi jobbar mycket och långa dagar, men det gör inget för vi hinner ladda batteriet dem timmarna vi umgås. 
Allt fungerar bra, jag har inget ett behov att ha egen tid, Henrik har inget behov att ha egen tid utan vi ser ett värde med varandra. 
Imorse brast de för mig, jag klarade inte av att timmarna med varandra var slut. Jag ska åka iväg och vara borta hela dagen och Henrik ska jobba. Jag ställde klockan tidigare än måste för att kunna känna närhet och bara vara vid Henrik. Kvartarna sprang iväg och jag fick ont i magen av att lämna honom. 
Kan man tycka om en person så mycket att man får seperationsångest? Jag känner mig som ett barn. Som om någon tar de finaste ifrån mig och vägrar lämna tillbaka förrän om timmar. 
Jag har aldrig varit såhär kär, aldrig tyckt om någon så mycket, litat så på någon. Jag kan alltid veta att Han är där. Alltid. 
Jag har det fantastiskt bra (fast jag behöver lämna honom i sängen), vi har bra jobb båda två, vi har ett fint hem, flyttar snart in i bostadsrätten, vi är friska och vi har underbara mål och visioner till framtiden som vi kommer att kunna nå. 



Alumnidag i Örebro!

Det är skönt att gå och lägga sig tidigt på fredagar, iofs skulle jag upp rätt tidigt idag också men ändå. Jag var i sängen vid 23 tiden och somnade direkt. 
Min Louise från Fagersta var hos oss igår och åt god mat och myste. Vi började se filmen Frost men jag och L var alldeles för trötta efter några glas vin. 

Idag åker vi till Örebro för att vara med på UF Alumni dag! Storregionalt möte och förhoppningsvis massa härliga människor på plats! :) 




Min favoritAnna

Jag var och luncha med min favorit Anna idag. Vi har så kul tillsammans. Vi är nästan likadana. En av de tjejerna jag är otroligt tacksam för att ha i mitt nätverk! 




Bra jobbfredag

Fredagarna nu på senaste är riktiga jobbdagar för mig, kommer in i värsta flow och bara matar på! 

Jag och Henrik ska förbi lägenheten i eftermiddag. Det känns bra! 
Ska mäta lite och få säga hej till ägarna! 
Ikväll kommer fina Louise på tjejmys och imorgon blir det alumnidag i Örebro!  :) 




Totalt fel på mig

Det är torsdag. Det har varit ett tungt dygn. Inte för att det har hänt något utan för att jag inte har passat in. Jag har vaknat i fel kurva, dötrött, uppdrag kommer samtidigt och jag pusslar med tiden, jag orkar inte ta mig till gymmet eller anläggningen, jag fick saknar-min-familj-anfall idag och jag känner mig blek och det är mörkt ute. Läser man mellan raderna kan man bara finna ett fel, - min inställning. 
Åt skogen med dig. Imorgon är det fredag och jag har en kulig dag framför mig med möten. Möta folk, fy bubblan vad det får mig att gå igång. Jag är nämligen bara i möten med fina och fantastiska människor som ger mig något. 
God natt. 

Svullen och trött men glad

Idag är jag svullen, och när jag är svullen blir jag trött i mina ögon. 
Är påväg mot Örebro för personaldag. Ska bli roligt om jag bara piggnar till lite. 
Vilket vinterland det är idag, superkallt! 




Tatuerad tjej

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har tatuerat mig! Galet va? 
Kosmetisk tatuering, faktum är att jag har tatuerat in eyeliner. Målar alltid det när jag sminkar mig och tänkte att jag skulle få känna att jag lever lite. Sjukt värt tycker jag. Håller ca 10 år och sparar en massa tid.

Men alltså hu tusan så ont det gjorde. Det kändes som om man drog loss lösögonfransar som hade fastnat i mina egna. Jäklar. Sen hade jag missat att det blir noll mascara på en vecka. Haha.
Jag är himla svullen nu och ser rolig ut. Henrik fick spel när han fick veta att det var permanent, han är ju en kille som vill ha naturliga tjejer, utan massa fusk :)


Svullen tjej med helt utan smink 

Favoritlunch

Hej vänner. 
Idag har jag varit lite halvkass. Superont och kramper i magen och trött. 
Måste piggna till nu! 
Jag var och åt lunch med en av mina favoriter, Janne, Bankchef på Danskebanki Västerås. 1,5 timmes skratt och historier och verklighet. Och mat såklart. 

Jag är fantastisk stolt över vilka fina personer jag har i min omgivning och i mitt nätverk. Heja er och tack för att ni lär mig så mycket! 




Uppsägning och babbelkrig

Jag har kört ett stenhårt pass på gymmet med kondition och djupgående stretching. Jäklar var skönt det är att få ta ut sig. Jag sprang mer än 5 km på 40 minuter vilket kanske inte är jättebra men jag är överlycklig över att jag klarade det! Heja mig och min superkassa kondition. Men det får den vara, jag har ju knappt tränat den. 

Nu ska jag och Henrik iväg för att träffa en handläggare och säga upp vår hyresrätt. Känns så himla overkligt fortfarande. Ni kan ju gissa vad det pratas mest om.
Förresten så har jag och Henrik bestämt de nya köket, kan ni förstå att vi klarade av det utan att bråka? Jag skriver det med en glimt i ögon men hoppsan vad vi båda kan vara envisa ibland ;) 



Bra måndag

Januari springer iväg! Superknasigt hur fort tiden går! 

Min morgon började med ett tandläkarbesök och 2800 kr fattigare. Dock är jag glad. Jag har friska tänder och kan känna mig lugn. Ni vet, alltid hälsa först. 
Jag har jobbat på med kontoret och tog en lunchpaus. Sitter och skriver en rapport och har ännu inte riktigt fått igång min kreativitet. Det brukar ta ett tag ;) 

Ikväll ska jag på kort intervju och fotograferas. Lite obekväm med det men det är bara att se glad ut. Efter blir det givetvis träning. Bra måndag!


Idag är Västerås ett iskallt men vackert vinterland! 

Familjen omkring mig

I eftermiddag skulle jag och Henrik åka till hans brors familj. Så mysigt och så saknade dem är! Tyvärr blev det inte så, får hoppas att vi kan få träffa dem i veckan!

Ibland önskar jag att jag också fick ha min familj här och att det inte var så att jag behöver vara ute en halv månad innan för att kunna planera och hittar det som passar. 
Tur är att jag har min bror i Sthlm och en syster på ön som jag ska övertala att flytta till Västerås efter gymnasiet ;) 




Sconesfrukost och skidskytte

Vilken skön start på en söndag. Jag bakade scones och vi tog en lång frukost med skidskytte, nybakat bröd och te. Så mysigt! 

Igår såg Henrik och jag en bra men väldigt sorglig film. The Butler. Absolut sevärd, se dock till att vara i rätt känsla. För det var inte jag. Tårarna bara rann. Haha, känslosamma jag. Det får man vara ibland. 

Hörs senare! 




Lyckobubbla med planering och sånt

Jag och Henrik är i total lyckobubblan. Jag känner mig stolt och glad på samma sätt. Känns otroligt bra att göra det här tillsammans. 
Hela vår morgon försvann med hjälp av pussar, planering, kalkyler och babbel! 

Idag ska vi åka runt och kika i lite affärer, vi behöver kolla på lite material. Vår plan är att riva ut och rusta upp både kök, sovrum, vardagsrum. 
Lägenheten är på 90 kvm och vi kan både ha en 2a och en 3a med stora rum, beroende på hur stor walk-in-closet vi vill ha. :) 


Vi får tillträde redan i slutet på februari. Wohoo! :

Får det kännas såhär bra?



Fredag, sjukt bra fredag. Effektiv fredag!

En dag med massa jobb. Huvudet sprack typ så jag bestämde mig för att avsluta min fredag på gymmet. Så himla skönt att kunna springa och kämpa ur sig allt. 
Jag har en speciell fredag framför mig. Utmaningar och bra resultat. 
Ikväll åker också Olivia hem. Sorgligt. Tur för mig att hon är så grym och har 3 superjobb att välja i mellan och kanske redan återvänder nästa vecka. Wohoo!

Vet ni vad? Jag är så sjukt laddad för helg! 




Underbara du

Alltså hallå, behöver jag säga mer? Vilken sötbomb! Tack Johanna och Leila för en supermysig kväll! 









UF Alumni möte

Jag sitter och förbereder mig inför alumni möte då vi ska träffa UF kontoret. Superkul att se över och reflektera över en mycket bra hösttermin. Jag är så stolt över mina alumner här i länet! 





Jobbtorsdag i Örebro

Jag fick nypa mig själv i armen imorse. Känns otroligt. Vill så gärna berätta! 

Idag har jag arbetsdag i Örebro, ska besöka huvudkontoret på Handelskammaren för lite möten.
Det är roligt att vara där och träffa en del av arbetskamraterna som jag bara träffar då och då! 
Den här dagen blir bra, känner det på mig. Ikväll är det också dags att samla min lilla arbetsgrupp för alumni! Kul kul! :) 





Händer detta mig?

Jag kan knappt blogga så glad jag är. Jag kan inte berätta förens på fredag och det känns som om jag aldrig kommer somna i natt. Tankarna snurrar runt och runt i huvudet, jag kan knappt tro att det är sant! 



Träning!

Jag är ledig idag och jag har en ta-hand-om-sig-själv-dag. Har varit på gymmet idag då jag verkligen vill ge det en chans. Jag blir en gladare Gina av att träna och får mer energi! 

Senare idag ska jag ned på stan och byta lite julklappar, visa Olivia stan och ha lite tjejmys. Det var en bra idé att landa i Västerås några dagar innan jobbet. Jag hinner återhämta mig och min kropp och huvud börjar bli taggade på att göra bra ifrån sig på jobbet. Jag börjar fokusera på utmaningarna och försöker se lösningar. Roligt att få fundera lite också. :) 




Jag är redo för nytt!

Vi myser. Har precis sett klart en film efter allt städstök. Vi har fått bort julen och jag är taggad på att börja på ny kula, hemma, på jobbet och med träningen :) 

Jag och Henrik letar lägenhet för fullt, jag är kräsen och vill ha den på mitt sätt. Jag har ingenting emot att renovera men den måste ha en bascharm. Helst av allt skulle jag vilja ha en sekelskifteslägenhet med stora fönster. Ljus och högt i tak. 
Drömma får man ju i alla fall :) 

Jag är trött. Sovdags för mig och träning imorgon? :) 




Hemma vid porten

Nu har vi landat i Västerås. Kände superkonstigt att vara hemma, men ändå skönt. Vi ska försöka städa bort julsakerna idag, och hinna storhandla, leta stallplats och gå på två lägenhetsvisningar. Fullt upp! 

Så roligt att Olivia har följt med upp, ska göra allt för att hon ska få jobb :) 




Mot Västerås!!

I bilen har vi Henrik, jag och OLIVIA!!




Välkommen 2014

Det är ruskigt hur snabbt tiden går. Jag blir lite arg på klockan och tiden, vi är absolut inte på samma planhalva och det är dags för diskussion. 

Jag har haft en fin ledighet och nu är det dags att åka hem. Jag kommer inte börja jobba förrän på onsdag men har lite fix innan det.
Den här julen har verkligen varit jul. Jag kom hit fullladdad med julstämning och känner verkligen att jag smittade av den på resten av familjen. En fin förberedningsvecka med pyssel och bak, en bra dagen innan doppardagen med buffé och bingo, en mysig julafton med härligt sällskap, en galen juldag med party fram till morgonen, lugna mellandagar med shopping och en hemmakär nyårsafton med fantastisk meny. 

Jag åker tillbaka med ett leende på läpparna, jag har chans att få förbättras, vara romantiker och satsa på karriär. Välkommen år 2014!

Bjuder på ett bildregn från ledigheten, i veckan kommer en summering av mitt år som varit! 
















Parmiddag!

Dags för parmiddag på Creperiet med Adam och hans tjej. Ska bli jättemysigt. 
Hörs senare! 




Första träningspasset

Alltså jag ska göra mitt första träningspass för detta år och på två veckor. Core med en fin vän. 
Jag vet inte hur detta ska gå. Heja mig! 

Ledig torsdag

Snart har ännu en lugn dag gått förbi. Jag och Henrik ville mysa lite för oss själva och tog en shoppingtur i Visby innerstad. Köpte med oss små presenter till hans familj och spanade in lite heminredning. 


Sen ville Henrik hem till hockeyn, ni hejar väl ikväll på Sverige? :) 




Jag visste inte det

Igår när jag och Henrik inte kunde sova så gjorde jag en barnslig sak. Jag frågade Henrik om han kunde säga 3 saker om honom som jag inte visste om. Henrik klarade det inte nå bra, han började först tro att jag sökte efter om han gjorde nå snuskiga saker. Det var ju inte det spåret jag ville in på. Jag ville veta vad han var för Henrik innan jag träffade honom. Det är 7 år mellan oss, han har 26 år med erfarenhet innan han träffade mig och jag är säker på att det finns hemligheter jag inte vet. Lika barn leka bäst. Lika barnslig fråga lika barnsligt svar: "jag tycker om att titta på dig när du koncentrerar dig, det visste du inte" säger Henrik. Hörru Mr charmör. Jag ville ju veta saker om Henrik. 
Givetvis bollade Henrik tillbaka frågan och jag fick fundera en bra stund. Till sist kom jag på en sak, när jag var mindre och såg barnfilmer, specifikt filmerna "Oliver och gänget" eller "djungeldjuret Hugo" så kunde jag sitta och se sen spola tillbaka VHS bandet om och om igen vid de stunderna där det var ätbara saker med. Tårtor kakor och grädde. Jag älskade att titta på de vackra bakelserna som man aldrig kan få se i verkligheten. Vad som också sen var en hemlighet var att jag tvingade mamma att baka en våningstårta till mig i 17-årspresent. Sagolik och fin blev den! 




Jag ger dig en pik

Ska de bli vi någon gång eller?!

It's time to play..

Och jag är inte den som ska åka ut först.. 


Min nyårsafton 2013-2014

Vilken nyårsafton, lugn och skön och få vara med dem man älskar mer än något annat. Som vanligt levererar jag och mamma (jag stod liksom för idéerna) fantastisk mat: förrätten bestod av hummer, rökta räkor vitlöksbröd, kryddigt smör och aioli, varmrätten var oxfilé, spritsad och rostad potatismos med sparris och sockerärtor och efterrätten var en amarettopavlova med björnbär. 
Jag kunde inte bli nöjdare. Förutom god mat höll vi traditioner som att se betjänten och miss Sofie och självklart fick jag nyårskyss vid tolvslaget. 
I år bjöd jag också familjen på en riktigt surprise genom att go bananas på gamla smällare och raketer. Klunkade i mig min champagne och sprang ut på gräsmattan som en galen pyroman och eldade på alla raketer och smällare samtidigt som jag skrek 3 ggr i minuten: "ÄR NI MED DÅ?!!!" 
Den synen framför er! Den är bra den.

Nu ska jag pussa på Henrik. Jag ska pussa in det nya året. I sängen dessutom. God natt! :) 






RSS 2.0