Friday, and i'm in love

Jag är helt slut, kom precis hem. Fy fan va duktig jag vart denna vecka, helt galet.
Ikväll ska de firas tenta besked och att den andra tentan är avklarad, oh ja helvete vad de ska firas. - Med klassfest. Först ska vi föra lite hos min babe, får se om vi hörs då. PUSS

fy faaaan vad bra jag är

Yes, tro det eller ej. Nu blev jag klar med tentan och ni kan inte ana hur stolt jag är över mig själv. Jag är så bra att jag fick det gjort idag, ja, vi sitter ännu några tjejer och pluggar. Går in för skolan? Lite.
Btw, jag fick tillbaka resultatet från förra tentan och galet, vad bra det gick. Så glad. Godnatt på er önskar en jävligt trött och nöjd Gina. Imorn ska jag träna md Maria så jag inte kan gå på hela helgen. PUSS

GINA KAN

Gissa vad jag gör i eftermiddag? Jag pluggar. Imorn är de över och på måndag är de ny kurs. Ska bli så skönt att ha tentan gjord. Så HEJA mig och fortsätt så är de snart över.
Förresten är söta Malin med mig hem så vi sitter som nördar vi datorerna och bara knattrar.
Nu ska jag fortsätta med mitt tal om hur vi kommunicerar via Internet, känner ni att ni kan ge mig inspiration så tveka inte av att höra av er!
PUSS

Vi vet hur man gör

Min sockersöta vän kom förbi och vi tog tag i tentan som ska vara inne på fredag, vi har kommit ganska långt båda två vilket känns skönt.
Nu blir de att lunch sen sista lektionen innan eftermiddagens oväntade planer: PLUGG! PUSS


Wednesday, and I'm not in love

Någonting dog lite inom mig. Jag hade precis gjort mig klar och verkligen kämpat mig upp denna morgon och tagit mig ut från lägenheten när en av dom bästa ringer. Jag blir glad av displayen som visar att de är en väldigt trevlig person som ringer. Jag tänker att de är alltid mysigt att prata med någon på morgonen. Tyvärr var de inte lika mysigt de hon hade att säga.. Föreläsningen med Klas Hallberg som man har sett framemot i ett x antal dagar är inställd. Nej nej nej. De får inte hända idag när jag var som tröttast och när kunnat betalat för att få ligga kvar i sängen. Yes, ändrade planer, då är de bara att sätta sig med tentaböckerna och börja beta av den. Hörs sen. PUSS

Bara sådär

Ikväll hatar jag lite, speciellt ting från huvudstaden. Men jag ska vara stark och klara av. PUSS

lite peptalk här

Jag har gått på högvarv hela dagen och det här är den första gången idag som jag verkligen sitter och varvar ner. Jag är så stolt över mig själv. Jag har faktiskt klarat av en riktigt jobbig måndag. Klockan ringde imorse vid 04.30 och då hade jag bara sovit några timmar. Det kändes som hela resan från Gotland var väldigt lång och att jag aldrig skulle komma fram. 
Skoldagen var hård, vi håler fortfarande på med kommunikation och de är jobbigt och svårt (riktig utmaning) men otroligt kul. Idag vet jag inte alls vad som hände, fick en riktigt törn på självförtroendet, kändes inte alls nå bra och jag var helt låg efter.

Varför jag är så nöjd är för att de var första gången på länge som jag maxade en hel dag. Jag har tagit vara på varje minut för att göra något nyttigt. När jag cyklade hem från ett sjukt hårt träningspass idag i spöregn var jag så trött att tårarna nästan började rinna. Samtidigt kände jag skräck av att cykla själv när hela Hammarbyklacken här i Västerås invaderade stan, men jag kom hem. Helt utmattad. Så skönt.
Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng.
Godnatt.

En osammanhängande sammanfattning från en bra helg

Tillbaka i Västerås, kan knappt vänta tills jag får träffa mina tjejer igen. Innan det blir de matlagning och lite städning, måste bädda om sängen och dammsuga.
Jag har haft toppendagar på Gotland. En mys kväll, en dag med mamma, en helgalen kväll som bla. innehöll; Gina går ner och ber på knä mitt på Östercentrum för att någon ska följa med och hitta min "försvunna vän", Gina och Ylva följer med till brors lagfest och försöker hänga med i fotbollssnacket, Efterfesten vart mer fiasko än man kan föreställa sig och vi åt oss alldeles för mätta på god middag. Jaja, jag måste bara dela med mig av kvällens skönaste, på förfesten:
G: Smaka, de är en Piña colada!
Y: Gina det här är INTE en piña colada!
G: Jo men den är bra.
Y: Gina, den smakar BARA coccos och sprit.
G: Jag gillar varken coccos och sprit.

Haha. Jaja, det är bra att händelser kan få en att skratta till och med nu när jag är själv. 

Min måndag består av skola, gym och matkväll med fina flickor. Det kommer bli awesome.
Och förresten, jag har ju glömt att skriva att jag är helt mörkhårig nu, vi får se hur de håller i sig, jag kan ju ändra mig ganska snabbt. + Förlåt för ett väldigt osammanhängande inlägg. PUSS

Resultat av håret :)


LÖRDAG OCH LYCKLIG!

Har varit lite dålig på uppdatering, jag vet, och det kommer jag fortsätta med för nu är jag på Gotland och myser. Ikväll blir de 3 rätters med Ylva bästa vän och familjen, cant wait! Sen antar jag att vi ses på hamnplan 5? Eller förresten, man vet aldrig hur långt man kommer :)

Hem till ön

Jag klarade av talet idag i skolan, vilken tur va! Nej men nu är jag redo för Gotland, ska snart gå till bussen som tar mig till Arlanda. Sen landar flyget vid 18.15. Skönt ändå att de går snabbt att komma hem. 
Väskorna är packade, ska bara fixa de sista här i lägenheten och se till att få med mig alla mammas IKEA saker. PUSS

När jag får sprak av resultat

En av alla dagens invensteringar, klädstång, blev jättefint! Nu när hela lägenheten är färdig städad blir de lite mys i soffan med glass och GG. PUSS


När de bara kliar i fingrarna

Kom precis hem efter att ha varit i de nya köpcentrumet här i Västerås. Var faktiskt jättebra. Alla affärer på ett och samma ställe. Tummen upp för det. När de flesta gick i klädaffärer så kunde jag och några till inte låta bli att springa in på IKEA för att köpa hem lite ny inredning. Givetvis fick man en liten lista från mamma också. 
Så nu blir det att montera lite nya grejer. Hörs senare. PUSS

Tvingas att möta rädslorna

När jag tog beslutet att flytta hemifrån så hade jag en bild i mitt huvud vad som skulle vara jobbigt, och den bilden stämmer inte riktigt med verkligheten. Jag, vet inte om alla andra som nyss flyttat hemifrån känner likadant men jag kan tycka att det här med att handla, laga mat, städa, tvätta och stryka är helt fine med mig. Det är inte jobbigt och defintivt inte svårt. Det som är mitt stora problem här i Västerås är att jag måste vänja mig av med att ha folk omkring mig. Det värsta jag vet är att äta själv (tack och lov för fina tjejer som också vill ha matdagar!!) men sen är de inte bara det, de är de här när jag är sjuk t.ex. vet ingen om jag är sjuk eller hur sjuk jag är, när jag går upp är de ingen som säger godmorgon eller möter mig (förutom silverfiskarna på mitt golv men dom räknas inte), och sen kanske de läskigaste, när jag cyklar hem eller går hem från vännerna som bor i centrum vet ingen om jag verkligen kommer fram, de är inte alltid någon svarar när jag oftast vill ringa på vägen hem. Den här staden är mycket mer "mörk" än vad jag trodde. För några helger sen blev en man här knivrånad, en nära vän till min nära vän.
Jag trodde aldrig jag skulle möta så många fobier eller rädslor när man fick stå på egna ben. Så ja, att flytta hemifrån är inte alltid jättekul.

På fredag blir de hem till tryggheten, hem till mamma.
Den här låg utanför dörren i ett brev när jag kom hem, kan inte låta bli att sakna och få lite tårar i ögonen.

Vill inte alls ha oväntat besök

Jag vet att jag är världens kinkigaste när de kommer till småkryp men jag kan inte låta bli att tycka att de är så jobbigt. Min kära vän Erica har skrämt upp mig totalt med att hon har silverfiskar i sin lägenhet, varje gång hon har berättat om de som är som spökhistorier i mina öron har jag fått rysningar och tänkt att "vilken tur att jag bor i en fräsch och fin lägenhet". Helvetet brakade löst när jag inatt insåg att jag hade en otrevlig vän på besök. Jag fick storpanik, dödade den lilla krabaten och sprang till min säng. Ännu ett faktum jag har insett, i sådana här lägen är de inte roligt att bo själv, för man måste ta bort alla kryp själv. Huu. Jag försökte övertala mig om att somna och kanske att det bara var en silverfisk som hade varit på besök. Såklart hade jag totalt fel, det första jag ser när jag kommer till köket imorse är en ny silverfisk. Jag dör. Jag vill inte ha de där. Jag flyttar typ. Nej men jag vet inte vad jag ska ta mig till. För att få ventilera dagens händelse så åkte jag ner på stan och mötte tjejerna, shoppade lite och nu fruktar jag att åka hem.
Stannar hos Maria över ett tag, ska hjälpa henne att färga håret. PUSSS

När tårarna kommer för allt

Nu när jag är sjuk är mitt tålamod på sträckbänken. Jag skulle kunna börja gråta för allt. T.ex.
1. Jag har köpt en tv men har fortfarande ingen antenn, vilket innebär att jag inte har sett nyhetsmorgon på en månad.
2. När jag och min kära vän Maria vart helt överlyckliga (iaf jag) när jag lyckades koppla in HDMI-sladden till datorn från TV:n och att få de att fungera, man skulle tydligen gå in på nå skärmupplösningar, problemet är att nu vill de inte gå igång. Vilket gör att jag måste se ALLT på datorn. FAN!
3. Jag valde att försöka sova bort huvudvärken idag, och Maria har lovat o kommma förbi efter skolan och uppdatera mig, tyvärr råkade jag vakna två timmar för tidigt. Hon kommer nog inte innan kl 15.
4. När jag svarar på en fråga i ett sms och skriver också "jag vill höra din röst", hur kan personen då inte greppa att man ska ringa upp? Slutresulatat: En grinig Gina ringer upp och ber om uppmärksamhet.
5. Att jag längtar till Gotland gör mig frustrerad.
6. Att se mina kläder ligga här i lägenheten i olika knölar gör ont, men jag orkar inte ta tag i att stryka kläderna.
7. Buhu.

god natt

Med ett sprängande huvudvärk och tusen tankar kan jag säga att du har aldrig varit så nära som nu att få det du alltid varit rädd för. En grund där inte vi finns.

Fina flickor

Att vara saknad när man är sjuk kan vara en av mina favoriter (om man ska försöka att hitta något bra med att vara sjuk). Några av mina gulliga tjejer här i Västerås har både ringt och smsat om hur jag mår idag, då blir jag glad. Fast vi känt varandra i knappt en månad så tycker jag verkligen om dem. Dom är stor del att jag trivs här.
Bilden är på Erica från förra veckan då vi var ute och åt, gullunge!

när man bara känner fan

Vaknade med sprängande huvudvärk för en timme sen samtidigt som jag kallsvettades. Jag vill, verkligen verkligen inte vara hemma idag från skolan så jag tog några knep om att man brukar må bättre om man duschar. Tyvärr, varken dusch eller tabletter hjälper. De gör mig galet irreterad. Jag tänkte att frukost måste hjälpa, och nu sitter jag här och är illamående för att jag har sån huvudvärk. När jag vänder mig om i lägenheten och ser sängen så känner jag att vi inte riktigt är vänner idag, inte överens och inte på samma planhalva. 
Jag ska ge det tio minuter till, på soffan. Så nu lägger jag mig raklång (eller så gott de går på min 2-sitsiga vita soffa) och ber lite hemligt att någon annan kanske vill ha min huvudvärk idag?

Totalt hemma, med inget

Kom för en stund sen hem till Västerås igen, efter många om och men. Har suttit en stund, med en ringande telefon i handen och bara tittat ut. Jag är helt tom, så jag bara skriver just nu. Jag skriver vad jag tänker, vad jag vill och vad jag känner för. 
Jag kan inte förstå hur mycket bakåt man kan gå men ändå framåt från helt annan vinkel samtidigt som man hade tänkt sig attt typ komma snett framåt från en annan sida. Att stå där, på perrongen, se hur de bränner i dina ögon för ord jag har valt, gjorde ont. För första gången gick jag på känsla och jag valde att tänka på mig själv. Jag ville inte bli kakan som alla delar på och som några har kvar. Jag ville inte bli kakan som bara är en av alla andra kakor. Jag har alltid varit en person som vill ha allt eller inget men ändå kunnat ge det tid. När jag satt på tåget hade jag ett mål, och de var att veta vad som händer med oss och att ha allt eller inget. Jag åkte hem med inget som var fullt av död, gammal, förväntan och upprymdhet.
Hur förklarar man för en enda person i världen, som betyder så mycket att man behöver varandra. Du växer av mig och jag växer av dig. Du behöver mig och jag behöver dig. Men hur svårt kan det vara, tydligen mega svårt. Hur svårt kan de vara att inse att vi är ett och att de borde vara så. Hur svårt kan de vara att förstå att de är vi som bär på kärnan till kärlek och vänskap. Det är liksom ingen annan som gör det, de är inte min mamma, det är inte din mamma, det är inte våra vänner, de är ingen annan tjej, de är ingen annan kille, de är inte mannen som log åt oss när du kramade mig hårt medan vi väntade på tåget, de är inte familjen som tittade på oss genom fönstret när du tog upp min hand och höll den mot dig
.
När jag gick på tåget, förstod jag att de här kanske var slutet på allting för vår del. De var inte mer än så, och vi var inte starkare än så. Inte ens ett sånt här lätt problem eller faktum kunde vi lösa tillsammans. Jag vet vad jag vill, och du vet att de här var din enda biljett till att börja på något nytt eller starta om. Men du glömde den där på marken när du vände och gick, elller så tog du den inte med meningen. Du ville kanske att folk tillslut skulle trampa och smutsa ner din biljett. Jag känner mig själv så mycket att jag är värd en person som vill vara med mig och som verkligen jobbar för att komma dit. 
En sak kan få mig att ändra mig, men då är de många saker som ska bevisas först.

Söndag i Stockholm

Söndag söndag söndag, sov verkligen alldeles för länge idag. Vaknade kanske vid elva. Inte okej. Jag borde ju ta vara på timmarna nu när jag är i Sthlm. Jag vill till Gröna Lund (blir som en femåring vid tanken av det) min kära vän vill inte alls till Gröna Lund. Antar att han vinner. Jaja.
Igår hade jag en jättemysig lördagkväll. Var först ute på restaurang nära plattan och åt asiatisk buffé. Sjukt bra men sjukt mätt. Efter en massa prat åkte jag och Tim (som jag spenderade kvällen med) o hälsade på hans pappa. Mysmys, vi stannade där ett tag sen började vi dra oss hemmåt båda två. Innan det visade Tim mig Karlberg och slottet, jättefint ställe. Kan inte riktigt koppla vad vi är riktigt då han sa att på andra sidan ån låg Kungsholmen och en liten bit ifrån S:t Eriksplan. Vilse? lite kanske!
Nu blir de lunch ute på stan för min del, sen kanske lite shopping, och i bästa bästa fall Grönan :)
Hörs ikväll om jag inte kommer hem för sent.
PUSSS

STENBÄCKENS KICK-OFF!

Lördag och jag har haft en häktiskt (eller hur de nu stavas?) vecka. Innan jag städar klart min lägenhet så tänkte jag lägga ut några bilder från kick-offen med klassen. Den var otroligt lärorik och vi hade jättekul tillsammans! :)
Jättesöta Emelie


Sammarbete ställdes på spel


Ida och Emelie, några av mina favoriter.
Emelie till höger är som en extramamma för mig. Tips! skaffa sådana,
perfekt vid hemlängtan!

Massageolja av helt fel syfte

Världens roligaste runda på stan, jag och Maria skämmer ut oss totalt. Ibland när jag är med henne, och vi går i en affär, hon skrattar åt min dialekt eller "mina" ord jag använder så kan jag inte sluta skratta. Hände oss idag när vi var inne på apoteket, där är kanske inte läge att stå och gapskratta där när de flesta är gravallvarliga. Det jag letade efter var att jag skulle köpa en stimulerande massageolja som har samma effekt som tigerbalsam till mig själv, läs noga, till mig själv (!!) efter att jag tränat för jag brukar bli så stel. Tjejen inne på apoteket visade mig till intim hyllan och jag kände mig helt fel ute. Jag berättade för Maria som bara inte kunde sluta skratta. När vi sen kom till punkten vad hon skulle köpa stod jag bara inte ut. Det bubblade av skratt i hela min mage och hals. Killarna i kassan avslutade bara köpet med ett "jaha" (tyckte antagligen bara att vi var små omogna flickor) .. För att hitta de jag sökte vände jag mig till en hälsokostbutik. Bättre så, nu är jag nöjd, och jag har min massageolja.
Jaja, nog om detta. Nu blir de att göra sig i ordning sen middag med fina flickor, efter det blir de vinkväll! PUSS

Första tentan avklarad, undebart

Kom precis hem från skolan, tentan gick jättebra så de känns skönt. Märktes att jag hade lagt ner mycket tid på plugg och förberedning för de var många svar som direkt poppade upp i huvudet på mig :) 
Nu ska jag ner på stan, möta upp tjejerna och fika lite. Lite shopping, behöver några viktiga saker! 
Ikväll ska vi fira med middag ute, det är vi värda. 


Trött tisdagkväll, låt det bli onsdagkväll

Färdigduschad och klar, har pluggat in i det sista att jag är helt trött. Lite besviken på att barca inte tog matchen mot milan. Ännu mera trött. Jag har haft en bra kväll med god mat. Låt det gå bra nu på tentan imorgon.
Hörs efter det. Kram och godnatt. Saknar min mamma men får snart träffa henne, då blir de inredning och en massa mys.

Min tur!

Kom precis hem efter skolan, de var sista genomgången inom tentan. Känns helt okej ändå. Det märks verkligen att klassen jobbar åt ett håll och att alla hjälper varandra, himla skönt!
Nu är de upp till bevis om jag verkligen är så dålig som jag säger på att laga mat som jag säger, nämligen min tur att ha matkväll. Kanske använder jag det som en mantel att jag är dålig, man vet aldrig.
Tjejerna som jag har bjudit över kan verkligen lagat mat vilket dom har bevisat.. Så upp till bevis Gina. Hörs sen!



Redo? jag tror jag är!

För första gången känner jag att vi är på samma nivå, redo för det otalade? tiden får utvisa.


p.s Tack Marthina för att du faktiskt räddade min dag, 3 gånger om.

Jag kan börja med mig själv.

Fick en allergisk reaktion i natt, vet inte alls vad de är som händer. Tydligen var de någonting jag åt igår som fick min mage att börja krampa. Ingenting mer händer, jag kallsvettas, kan inte sova och magen börjar krampa. Skoldagen blev inställd, inte alls bra. Krampandet har hänt mig några gånger förut, tiden innan jag verkligen gav upp mina lantchips. Dom får mig också att krampa. Tydligen handlar min reaktion om några vegetabiliska oljor som jag inte tål, måste försöka luska ut vilken eftersom de mesta med mättat fett innehåller vegetabiliska oljor. Jag är i en djungel, jag vet.
Samtidigt som detta är de upp och ner i en annan värld, jag försöker gå tillbaka och lysssna på Melissa Horn igen, är helt lost. Har fokuserat totalt på två låtar ikväll och verkligen gett mig fan på att jag ska tolka låtarna rätt, tyvärr verkar inte svenska vara mitt huvudspråk längre. Allt är bara så luddigt. Samtidigt som det här händer försöker jag se GG utan svenskt text. Jag ska bli bättre på engelskt slang, sagt och gjort, varje avsnitt går bättre och bättre. Snart i mål. 

Egentligen är jag lite förvirrad, jag gör saker för utmaningens skull. Inte bara de att jag ser GG utan text utan de handlar om andra saker, jag åker till Sthlm på lördag för utmaning och för att hitta mig själv. Jag ska träffa en nära vän, klargöra några saker och få svar på vissa. Veckan efter åker jag till Gotland för att, jag vet inte, den stora utmaningen tror jag. Jag är lite rädd, rädd för att typ längta tillbaka, vilket jag tror kan vara nyttigt, Västerås är nu mitt hem och jag ska bara åka över och besöka. 
Två helger efter kommer the final, jag ska få träffa en annan vän jag verkligen vill träffa i alla väder, vi har inget att reda ut utan de ska bara vara en helg med skratt, festande och prat. 
Jag gör detta för mig själv, jag vet att på dom här tre platserna kommer tårar att fällas, jag kommer behöva mig själv och verkligen komma ihåg syftet. Jag kommer definitvt att utmanas men framför allt få veta vad jag vill.
Jaja, en helt over and out Gina ikväll, låt det först bli torsdag så tentan är över och jag får vara med min klass som jag minst sagt tycker om. 
PUSS

Längesen jag var så nöjd med en söndag

Jag och Maria har gått igenom de mesta av plugg. Känns faktiskt riktigt bra nu. Man har de mesta under kontroll och imorgon kommer ännu mer sättas på plats. 
Jag är så nöjd med söndagen alltså, de värker i benen efter dagens gympass, vi körde på riktigt hårt, jag har verkligen pluggat nu som jag sa att jag skulle göra, jag har typ tvättat alla mina kläder och plockat upp i lägenheten. Nu, gå med Maria till bussen sen mys i min stora säng.
Godnatt på er.

Veckan i ord

Kom precis hem från gymmet, galet skönt. Helgen börjar leda mot sitt slut och jag är okej med det, mer än vanligt. Jag har en härlig vecka framför mig med massor av ännu mera plugg (vilket faktiskt är roligt bara de går i ett bra tempo) och andra roliga saker. Ikväll blir de middag med Maria + pluggkväll. Ska bli skönt att gå igenom lite saker och få reda ut fler frågetecken.
Igår var första lördagen som jag var själv i Västerås. Jag kom hem relativt tidigt efter lite mys på stan. När jag kom hem ringde jag en nära vän, så himla skönt att prata ut och verkligen få klarhet på vissa saker. Såklart satt saknaden igång men jag klarade mig, eller överlevde. Tyvärr blev de galet sent så jag somnade runt 3 tiden.
Lite snabbt veckans planer:
Måndag: Skola, fixa lite efter skolan och sen träning + plugg.
Tisdag: Skola, hoppas hinna med träning och det är min tur att ha matkväll. 
Ondag: Tenta, packning och matkväll hos Maria med vin.
Torsdag: Kick-off med klassen, helt ovetande om vad som innebär den här kick-offen.
Fredag: Kick-off
Lördag: Shoppingrunda + tjejmys, Stockholm visit över natten
Söndag: Stockholm


Inte för mig utan dig

Kärlek är som huvudvärk, först blir man yr, sen tror man att man ska dö, men man kommer över det.

LÖRDAG

Här var det dålig uppdatering, hade sjukt mycket att göra igår.
Igårkväll var de förfest hos mig sen drog vi ut några tjejer, vi skulle till kåren men avslutade kvällen på något ställe som heter Blue Moon Bar. Haha de är helt galet att gå ut med dom här tjejerna, helt galet. Nästan så jag måste berätta.
1. Här går man inte ut som man går ut på Gotland, vilket jag är van vid.. Här räckte de inte alls med några byxor, klackar och bara någon top utan jäklar va det ska fixas. Antar att man bara borde vänja sig? Jag antar också att de här är konsekvenserna man får ta när det är en tjej från sthlm (och då pratar vi sthlm i hela henne), en från Göteborg, en från Eskilstuna och en från Robertsfors. Great.
2. Marthina, tjejen från Göteborg, kan inte vara seriös på dansgolvet. Jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår. Stackars killlar som försökte, gör inte det en gång till!
3. Jag tvärneka efterfest, likt mig? YES.
4. Jag vaknade med ett leende på läpparna i morse. Inte likt mig dagen efter.
Nu blir de lägenhetsvisning och uppmötning av gulliga chicks. Ses sen!
Maria, jag och Marthina


Maria och Gina

PLUGGDAGAR

Jag vet att här har de varit lite dåligt med uppdatering men igår var jag inte i kontakt med internet. Kände mig inte alls nå vidare så jag sov hela eftermiddagen/kvällen. Iaf, jag sov bort de som inte var så bra.
Idag har varit en perfekt dag, jag fick sova ut, sen tog jag de lugnt, åt lite frukost och bakade cupcakes. Maria kom över och vi pluggade fram till halv fem i eftermiddag sen åkte jag vidare till en annan tjej på matkväll. Vi var den här gången hos hennes killgranne som gjorde lax i fetaost med quinoa (kanske de stavas?) , iaf var de galet gott! Efter det planerade jag lite mer på presenten som min farmor ska få, hon fyller nu i slutet på september. Märkte sen att klockan blev jättemycket så jag stack iväg til gymmet, först blev de aerobic sen lite gym, sjukt skönt. Nu är jag hemma igen. 

Imorgon har jag en likadan bra dag framför mig, först blir de gym, sen kommer några av favorittjejerna över och pluggar, sen blir de shoppingrunda, efter de förfest hos mig och sen utgång. Galet kul! 
Nu ska jag faktiskt plugga lite, ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg med en massa fakta. Stå ut! :)
Fina Maria och alla dessa papper. :) Tenta på onsdag!

Effektivitet före det säkra

Tänkte smygblogga lite nu på lunchen. Bra dag idag, jag och några tjejer har en toppendag framför oss.
Nu i skolan så läser vi ett jättespännande avsnitt, idag innan lunch har vi pratat om vad som påverkar turistnäringen mest och vilka organisationer som ligger bakom.. KUL! :)
Efter skolan ska jag och Maria, (som ni såg på bild igår) iväg till gymmet ett tag, efter det blir de tjejfix och sen matkväll. Vi har startat en liten grej om att två dagar i vecka så ska vi träffas hemma hos varandra och äta mat tillsammans. Billigt och definitivt en lösning på mitt jobbiga studentproblem, äta själv..
Lektionstart igen, vi hörs ikväll!

MYSIGT ATT VARA ENSAM?

Försöker göra lite mys med god mat och ljus,
men fy, jag kan inte undvika hatet av att äta ensam.
Nu, mys i soffan!

Ingen succé utan ansträngning

Ja, jag hade en underbar helg. Så mys att vara med min älskade mamma, vi shoppade och skrattade åt våra egna skämt. Som alltid. Igår åkte vi en snabbis till IKEA, jag köpte tv-bord och en tv (såklart inte på IKEA då da men iaf) som verkar bra!
Idag var de skola igen, skönt att komma tillbaka. Den är redan stenseriös och första kursen är igång, om en och en halv vecka är de dags för första tentan, spännande och lite läskigt!
Förutom skolan tog jag och mina söta vänner en trip ner på stan för att köpa "småsaker", tre galna shoppingtjejer slutar inte bra, jag kom hem med 4 fullproppade kassar av massa fint, såklart nödvändigt! (skulle aldrig falla mig in att inte köpa det!) ;)
Jaja, eftersom jag städade lägenheten igår så den blev toppenfräsch så blir det lugnt ikväll, ska laga lite mat och plugga på lite så de underlättar imorn.
Jag och Maria som egentligen var lite för trötta..


Glada Emelie som ni ofta får se på bild, linslus!:)

MOT GÖTEBORG

Hej! Det är fredag och jag har turbobråttom! Mamma väntar i bilen för nu blir det resa mot Göteborg! Planerna är att umgås, shoppa och göra något kul.
Jag tar inte med mig någon data så ni får uppdatering på söndag igen. PUSS

Mysiga Göteborg


en torsdagskväll fylld med inspiration och intresse

Kom precis hem från mina hyresvärdar, dom bjöd på middag och vin så jag tackade inte nej. Gillar dom jättemycket, känns så bra att de är dom jag hyr ifrån! Jag fick till slut ta mig därifrån, jag pratade entreprenörskap och bollade idéer med pappan och vi kunde inte sluta prata, barnen blev nog lite arga men gud så intressanta saker han sa.
Skolan känns jättebra, jag har kommit helt rätt. Den är seriös, lärorik och inspirerande. Vill ha mer och sörjer nästa lite för att de redan är helg. 
På tal om helg, imon åker jag och mamma till Göteborg för att få lite kvalitetstid. På schemat står shopping, fika och umgås. Låter jävligt soft vilket de också kommer bli!
Nu måste jag pyssla lite för snart kommer en del av familjen från Gotland för att se hur jag bor, great!
Godnatt o puss. Särskilt Ylvis. Saknar henne mucho.

Torsdag, en jävligt bra torsdag!

Dags för skolan, hörs sen! :)

RSS 2.0