Så var de lördag

Vad händer med mina inlägg? De verkar som om de publiceras när jag loggar in.

Jaja, igår hade jag en riktigt bra kväll. Jag och Henrik gick ut på Varda för några glas (ja jag fuskade med alkoholen och allt annat) och mötte upp världens bästa Lars. Min rådgivare, förebild och bästa vän. Vi pratade som vanligt om sökt mellan himmel och jord men kunde självklart inte hålla oss borta från minuter med garv, skratt.
Henrik och jag var hemma relativt tidigt och jag stupade direkt i säng. Det kändes att jag hade en hård vecka i kroppen.

Idag var tanken att bara göra de jag kände för, hade avbokat alla planer för helgen. Dock kunde vi inte hålla oss från att ta igen sådant vi låg efter med, allt från städning och lite saker från flytten. Nu sitter jag i en totalt nystädad lägenhet. Den känslan är underbar. Varsågoda att bli avundsjuka. Hehe :)
Imorgon blir det vila!

Här är en bild på bästis Lars😊


Fredag!

En riktigt tuff dag på jobbet men med smockat schema, dags för att ha fredag!


Från grillkväll till grannar

 
Har en övernattningslägenhet i huset att hyra när t.ex. familj och vänner kommer på besök :)
 
Jag älskar Öster Mälarstrand. Här får jag bo med värdens finaste.
 
 
 

Nöjd tjej med bra dag

Verkade som att förra inlägget publicerades nu och inte imorse kl 8? Märkligt!

Nu tackar jag för mig på jobbet och åker på garden-grill-party! Utan Henrik! :(


Redan torsdag, processer och grillat

Dags för en ny dag med jobb, har en mötesdag på schemat. Ska bland annat träffa Loopia för framtidens samarbete med Trampolinen. Jimmie som är VD på Loopia är riktigt trevlig, gillar han starkt.

Ikväll har vår hyresvärd grillfest nere vid Mälaren, Henrik jobbar sent ikväll på grund av nå prospekt/process plan. Så jag antar att jag får gå själv på Mälarparty!


Sovdags

Baby ligger och myser med vår nya familjemedlem, jag tänker för mig själv, vart är Frankie?


Stopp och belägg. Börjar om på ruta 1 igen!

Vilken dag. Jag börjar känna mig riktigt sliten nu. Så de är bara hem och vila. Och jobba lite. Nog om det.
Några av er har undrat vad mina räknedagar tog vägen, min väg till att nå de jag ville. Vi säger såhär, de spårade ur när jag sov för lite och var på konferens. När du är på konferens kan du inte välja mat och för mig är de liksom bara att äta de som står på bordet om du inte har planerat (beställt extra som vegetariskt eller liknande). Jag hade inte planerat utan genom att ha 2 veckors 7-dagar-jobb-i-veckan veckor i ryggen så var jag ganska slut. Jag hade också två veckor framför mig av resande, konferens i malmö, konferens med HK och konferens i Estland. De vart för mycket. De är för mycket, jag ballar liksom ur. Så jag bestämde mig för att överleva dagarna och äta de som serveras - vilket gjorde att de inte alls blev så bra för varken hjärna eller mage. Blev ett fusk eller "paus" mitt i organisationsschemat som gjorde att jag vill börja om. Min första dag var ju första juli i somras och jag körde på 45 dagar innan konferensen fick mig att stoppa. Nu vill jag börja om på noll. Jag har inte gått upp något i vikt under dessa två konferensveckor men poängen med att räkna dagar var att se hur många dagar i rad jag kunde vara utan socker, kolhydrater, alkohol, och kaffe. De har jag verkligen inte varit under konferensen. 

Så nu börjar jag om på nytt igen. Och jag ska uppdatera er! :)

Äntligen!

Bra start på dagen, välkommen till min lilla Applefamilj. :)


Nytt och bättre

Jag har jobbat lite på min affärsplanen, har dagsmål att klara av.
Jag har en ny rådgivare nu, eller en till. Det känns som att är ett riktigt bra team och jag behöver verkligen all den feedback jag kan få. Det är mitt bästa råd till alla som vill komma långt i sin karriär, umgås och jobba med människor som är bättre än dig och har de kunskaper som du inte har. Jäklar var mycket man kan hämta gratis. Det är fantastiskt också hur öppna många är, jag får bra feedback ute i branschen, vilket är himla roligt!

Nu är de sovtime!


Jag har det bra

Jag kommer efter en lång dag på jobbet, sätter mig vid bordet och möts av min favoriträtt. Älskade tisdag och pojkvän.


Åh. Kärlek!


Bästa vän

Jag har förutom att tagit mat och idolpaus jobbat med min affärsplanen. Tangentbordet har gått hett till ikväll, knaprade väl på 2-3 sidor. Det är som att skriva en otroligt genomtänkt uppsats där du måste vara så kort och koncist som du kan vara. Ibland kom Henrik in i rummet som har mälarutsikt i lägenheten för att se om jag levde och pussade på mig. När jag pluggar eller ska vara kreativ måste de vara tyst för mig, annars fungerar inte flödet.

Nu ligger Henrik bredvid mig, han snarkar lite. Jättegulligt. Det är min tur att pussa oavbrutet på honom.
Idag fick vi skrattattack vid middagsbordet, vi skrattade högt som barn. Henrik har en humor som matchar mig väl, det är underbart att vara tillsammans med sin bästa vän. Ibland skrattar vi åt ingenting alls och ibland åt allt.

Nu måste jag sova, jag har långa och tuffa dagar framför mig. Kram och godnatt!


MåndagsGina

En trött Gina tackar och bockar för dagen på kontoret. Jag har ett fantastiskt utvecklande jobb och stormtrivs med mina fina kollegor. Önskade inte ni också att ni fick jobba med några av era förebilder? Jag har den turen!


Tallinn flygplats

Sitter och väntar på Tallinns flygplats att få gå ombord. Har ni varit här på flygplatsen? Så mysig! Dem har blandat affärer och gater i ett stråk så man kan strosa omkring medan man väntar.
Perfekt för mig som somnar fort jag sätter mig ned. Jag är otroligt trött men försöker att vända allt till de positiva, det är skönt att resa när man är trött. Man somnar ju överallt och tiden rinner iväg!


Dagen efter

Vilket party det blev igår. Så himla härliga människor! Nu tar vi sista lunchen innan folk börjar åka hem. Mitt flyg går kl 17.55 och landar 18.05. Det är rätt ballt ;)


Dags för galamiddag!


Presentationer

Vi har presentationer inför jury för fulla muggar! Det är så kul att få höra alla andras idéer. Att vara deltagande på ett innovationcamp är otroligt roligt och givande, de är dock också väldigt krävande. Ibland hamnar man med människor som inte talar samma modersmål, men ibland hamnar man med människor som kommunicerar på olika sätt, man går igenom olika kurvor och i vissa fall kan de bli riktigt skarpt.
Det är viktigaste är att man lär sig något, och det gör man definitivt!


My romie!

Jag har fått världens bästa romie, Carolina från Portugal. Vi garvar hela tiden, jag avgudar henne på de sättet hon är så fri. Totalt självgående. Det jag menar är att hon aldrig söker efter bekräftelse, hon är en riktig powergirl. Önskade att jag hade en sån tjej i Sverige, jag har många bra tjejer men ingen som Carolina. Inge problem, bara möjligheter och roligheter!


Innovation camp och galamiddag

Ny dag. Sista konferensdagen. Det väntas presentationer av våra små företagsidéer och en galamiddag. Företagsidéerna skulle bygga på att återanvända gamla kuddar. Spännande va? ;)


Folkfest i Estland

Kvällarna är absolut de bästa på konferenser. Det är då man hinner nätverka och lära känna nya människor.
Estland har verkligen öppnat sig för den här gruppen! Förutom att äta den traditionella maten (som för övrigt liknar vår husmanskost) så har vi både fått ta del av fiolmusik från Estland och deras folkdans. Det var helt fantastisk, vilka talangmänniskor det finns här i världen.
Vi är folk från hela Europa, Indien, Kenya, Brasilien och Kina. Är inte de rätt ballt?


Middag

Efter en lång dag är de dags för middag med hela gänget! Näst sista kvällen :(


Vi besöker fängelset!

Den här morgonen startade vi på ett fängelse, ett fängelse i Tallin som stängde igen 2002 men hade en galen historia. Ingen el och helt öde, känslan av att vara i rummet där de hade dödsstraffen var sjukt obehaglig. Vissa möbler och papper var kvar i rummen, som i delen där det var psykavdelning.
De fascinerade mig någon så otroligt vilken historia Estland har. Mycket intressant.


Fulla dagar

Ny dag på konferensen. Det är fredag och den 3:e partydagen, förutom jag som är som en gammal mormor och behöver sova.
Det är så spännande att se vilken mix av människor det är här. :) idag har vi massor av roligt på schemat!


Vackra stad, påminner om Visby

Tallinn är en fantastisk stad. Det roligaste med hela dagen var att en tjej guidade oss genom härliga platser i staden. Så fint. Dem berättar massor av roliga saker om stan och legender.

Ikväll hade vi en middag av traditionell stil, det var inte min typ av mat men spännande att testa. Nu, sovdags!


Team

Men är jag trött eller? Vi är ju inte i Finland. KnasGina!!

Här är de svenska teamet, jag är så stolt över att få vara en del av toppenteamet!


Innovation Camp

Vi har gått igenom mycket intressant nu på morgonen. Bland annat hur man bygger ett innovation camp från början med olika många timmar. De flesta innovation camps brukar ligga på 24 h men givetvis kan de diffa.
Ett innovation camp kan gå till på olika sätt, vanligast är att man har en extern partners som sköter uppdraget, hittar på en frågeställning eller ämne. Uppgiften vi har här i Finland är att göra en plan och ett litet företag på hur man kan återanvända kuddar, ett ganska ovanligt case men spännande!


Dag 2 i Tallinn

Det är en ny dag. Jag är faktiskt galet trött. Lite sömn och mycket som händer. Jag somnade ändå i hyfsad tid, min rumskompis var ute och partade så jag passade på att jobba lite.
Idag ska vi besöka Swedbank här i Tallinn, de känns lite knas men spännande!

Dagen erbjuder också härliga föreläsningar, nätverkande och mysmiddag. Det blir ju en del sena kvällar och jag måste se till att inte vara en del av dem, då klarar jag inte riktigt hela veckan. Ligger mycket efter med både sömn och vila..


Godnatt - Öl

Jag tänker säga God natt, med ett leende på läpparna.


Anlänt!

Vi har varit ute och tagit en lunch i gamla stan i Tallinn. Stan verkar mysig, påminner lite om Visby. Efter lunchen var vi förbi Tallinns äldsta hus från 1241. Det är rätt gammalt. ;) därifrån bilden!
Min rumskamrat har inte anlänt ännu, ska bli spännande att se vilken nation hon representerar. :)

Ikväll ska vi besöka ett ölbryggeri, äta mysig middag och umgås. Galet att jag är här! :)


Mot Tallinn!


Kräftis, Henrik och Estland!

Vilken dag de var igår, bra utbildning och härlig middag. Jag är verkligen lyckligt lottad som får chans att jobba på Handelskammaren. :)

Idag blir det Estland, är påväg till Arlanda för att flyget går vid tio tiden. Jag missade frukost, eller hann inte. Det var mina kramar i sängen med likHenrik (han sov som ett lik) som gjorde att mina minuter tickade iväg. Vi är lite löjliga när någon av oss ska åka iväg. Vi kan liksom inte sluta att vara på varandra.
Jag kommer bli hungrig, det är okej. Jag ska representera Sverige och är supetstolt över att de är jag som får åka!


Konferens med Örebro kontoret!

Förmiddagen sprang iväg på Handelskammaren. En bra start på dagen när man inte kikat på klockan en enda gång.

Nu ska vi på heldagskonferens i Örebro som avslutas med en trevlig middag, ska bli jätteroligt!


En helt vanlig måndag.

Jag kom hem sent igår, gud så trött jag var. När jag vaknade imorse såg jag framemot dagen. Jag var sjukt seg men hade en del roliga saker på jobbet. Jag älskar min situation i livet. Jag bor i en fantastisk lägenhet, de går bra för Henrik på jobbet, vi har de bra tillsammans, jag har ett utmanande jobb, jag driver mitt egna vid sidan om, jag har en bra höst med UF Alumni, jag har blivit vald att få arbeta i storregionala projektgruppen för UF Alumni där 5-6 personer i hela sverige får delta (och jag är en av dem!!!!) och min livsstil är relativt sund (varför jag säger relativt är för att jag stressar lite ibland). 

Jag har en otrolig hört framför mig. Förutom Handelskammaren, mitt egna projekt och UF Alumni så har jag detta framför mig:

  •  Estland 21-25 aug. Jag ska representera Sverige på den internationella Alumnikonferensen som är en gång per år, förra året fick jag chansen att åka till Porto, i år är den belagd i Tallin.
  • Besök 5-8 september. Mamma och syster kommer på besök och ska bo med oss i nya lägenheten. MYSIGT!
  • Kick off 14-15 september. Den västmanländska advisory boarden för UF Alumni ska ha sin årliga kickoff. De kommer bli grymt. Vi ska vara ute på Björnön och göra allt ´för att skapa ett grymt team.
  • Affärsresa med företagsamma kvinnor 27-30 september. En grupp företagsamma kvinnor från Västmanland ska åka på en gemensam affärsresa till kusten i underbara Frankrige. Under helgen ska vi utvecklas som personer, nätverka och tillsammans umgås för att bli tightare.
  • Kärleksweekend till Riga 31september -1 oktober. Äntligen ska jag och Henrik få vara själva i en hel helg som vi valt att lägga i Riga. Det blir lyxkryssning, stadsmys och shopping. Kan knappt vänta. 
Låter som jag har mycket att se framemot, visst? :)
 

Summering av årets Summercamp!

Åh. UF Alumni Summercamp 2013 är över. Jag har haft en helt fantastisk helg. Jag har kramats, fått inspiration, blivit motiverad, träffat nya människor, kommit närmare mina alumnerfavoriter, glömt bort tilltalsnamn och kört med: "vad var det du hette?, nej nej jag menar i efternamn!", skrattat, ätit gott, gjort läskiga utmaningar, kört drakbåt, vunnit alla tävlingar (!!!), varit på festival, åkt karusell och NJUTIT AV OMGIVNINGEN OCH LIVET. Tack för att jag får ta del av detta men speciellt vara en del av detta. Tacksam!


Drakbåt och festival

Vilka riktiga summer camp dagar, har knappt tid att uppdatera er. Vi har precis åkt drakbåt. Det var hur kul som helst. Vi hade tävling och mitt lag vann, självklart! ;)

Ikväll blir de Rix fm festival och massor av galenheter med gänget. Sista kvällen! :)


Härliga alumner!

Jag och Joakim känner oss som veteraner! :)


Idag börjar det!

Idag är start-dagen, ska bli så roligt att köra igång! Jag har bott inatt med en del av projektteamet och får veta massor av hemligheter och tankar bakom vissa övningar. Kan knappt vänta tills vi kör igång.
Hej hej Summercamp!


Hej Skåne!


Mot Malmö!

Det är dags för Summercamp och vi bilar ner till Malmö. Det är ju en bra bit men går ganska fort ändå. Vi är någonstans nedanför Jönköping och lär vara framme i em. Jag är fortfarande trött från igår så de är ganska skönt att bara sitta i en bil och tänka och titta.

Nu är det inte långt kvar tills jag får träffa alla underbara alumner! :)


Jobbig dag

Hej. Jag hade en jobbig dag idag, var inte på topp och hade mycket inbokat. Ibland ska man ha lite sämre dagar på jobbet också. Åkte hem och sov några timmar på em/kväll tills bästa Henrik väckte mig med god middag. Vi har lite som tradition att när en av oss ska åka bort så är kvällen innan hedlig kväll. God mat, prat och kvalitetstid. Älskade bästa Henrik. Imorgon åker jag till Malmö och är borta tills på måndag, wohoo! :) dags för UF Alumni Summercamp!


Sköntisdag!

Håller på och mixtrar med bloggen, därav den dåliga uppdatering. Idag har de varit en tuff dag på jobbet, har ringt mycket och bokat möten. Imorgon är det tvärtomdag. Inga samtal med många möten, roligt! :)

Nu ska jag och Henrik hälsa på hans brors familj. Myspysa med grillkväll och få kramas med alla barnen. Efterlängtat!


Första korten

Se vad som landade på mitt skrivbord på jobbet idag, läckert!
 

Godmorgon!

Godmorgon måndag, jag har sovit jättebra! :) dags att åka till jobb! :)


Borta?!

Mmm. De är söndag och jag kan nästan längta lite till imorgon. Har massor av roliga saker på jobbet att göra. De blir att när de inte är någon ledighet här hemma (både jag och H har jobbat helg) så blir de inte så jobbigt att gå till nytt jobb.
 
Jag satt och rensa min inkorg och hittade en bild mailad till mig, där jag har en jättefin röd klänning. Jag inser dock att jag glömt den klänningen hos någon tjejkompis men kan bara inte minnas vem. Någon som vet? När hade jag den senast. Hjälp här tack, var ju ändå en favorit!
 
Jag och min favoritalumn Christoffer från SM i Stockholm 
 

Viking

Jag är så nöjd, nu återstår de bara att provligga inatt. Men, jag älskar redan vår Viking-säng.
 
 
Lyxigt med ny säng! Vi har kostat på oss en riktigt bra säng som vi verkligen tänkt ha ett tag. Kontinental med mörktyg som skiftar lite i svart/grå. Nu återstår de bara att hitta en fin sänggavel som inte är allt för står, max 5 cm i tjocklek (helst skulle man vilja ha en vit pikérad gavel). Fint!

Ny säng!

Imorse när vi vakna låg vi typ på golvet. Det var inte för att vi låg och puffade på varandra (som vi annars kan göra) utan för att det har gått hål på vår luftmadrass (SOM VI LEGAT PÅ I TRE VECKOR!)

Men idag får vi vår nya säng, heja! Tror ni jag längtat tills jag får komma hem efter jobbet? :)


Vi.

En kväll med god mat, mys, film och världens bästa Henrik. Jag är så kär att jag blir hög.


Träning ger sprak!

Vilken dag, jag kom precis hem från jobbet. Är lite småseg faktiskt, jag och Henrik somnade sent efter en as bra film vi såg, Jack Reacher. Jag älskar filmer med spänning. Fick Henrik välja blir de bara fantasy och påhitt, (sådana filmer så man kan ha så högt ljud som möjligt på de nya hemmabiot).

Ikväll ska vi äta lax i ugn med fetaosttäcke tillsammans med en riktigt fräsch couscoussallad, mm de bara vattnas i munnen. Jag är lite seg i benen, halvmilen igår och två mil idag på cykel. Behöver lite sprak och energi och vad är då inte bättre än ett träningspass till? Nu, powerwalk längs älskade utsikt.


Springrunda

Jag och Henrik var lite småsega när vi kom hem, så vi tog på oss springskorna och körde halvmilen. Jag var 1,35 min från att slå mitt egna rekord. Det går bra ju!
Det är andra gången vi löper halvmilen den här veckan sen vi börja på noll. Duktiga vi. Dock är de så att springa med Henrik är ungefär som och rusa hela biten, kötta med andra ord.
Nu: jag ligger och stretchar på golvet och spanar in världens bästa medan han ligger och latar sig.


Fredag eftermiddag!

Det är fredag em och jag tackar för mig för den här veckan på Handelskammaren. Klarade mina veckomål vilket känns riktigt bra!

Nu ska jag förbi en snabb sväng till stan, sen ha fredag med världens bästa babe!

Kram så länge!


Dag 41

Imorse fick jag för mig att prova ett par jeans jag inte hat kommit i innan. Okej, dem är sjukt tighta men jag kom i dem! Roligt.
Jag är utvilad och humöret är på topp. Jag och Henrik går upp med varandra och myser (imorse var han dock en zombie men de behöver man ju inte bry sig om ;) ser på TV4 morgon och bara njuter av att det är fredag. Jag jobbar helg men ändå. Massor med nya möjligheter och möten!
Heja mig!


Jag påverkar mitt liv. Bara jag som väljer.

Vilken dag! På slutet av dagen hade jag ett riktigt bra möte. Träffade Eric Hennerdal som är VD på Create i Västerås för att prata om min affärsidé och framtid. Jag älskar när man klickar med människor. Jag och Eric kunde prata helt öppet och jag fick gensvar direkt på det jag ville. Det känns som om jag kommer framåt, få ta ett steg i taget men de viktiga är att jag kommer framåt. Jag älskar det liv jag har. Idag cyklade jag hem i spöregn och kom hem som en blöt hund utanför dörren där vattendropparna gjorde pölar på golvet i trapphuset. Ändå så hade jag ett stort leende på läpparna. Fantastiska kollegor på Handelskammaren och en pojkvän som man knappt vågar drömma, och givetvis bästa familjen på distans. Tack.


Många möjligheter!

Det är redan torsdag, dagarna bara springer iväg. Jag jobbar för fullt och snart är det dags för lunch.
Jag är småseg idag, känner mig trött och hängig, beror nog på att jag inte äter som innan.
Idag har jag ett jättespännande möte som jag inte riktigt kan berätta om än, önska mig lycka till iaf! :)


Dag 39

Dag 39. Jag är mer peppad än någonsin. Ska ut på mitt första träningspass på väldigt många dagar. Varför jag är pepp är för att jag vägde mig imorse, fick någon impuls utan att riktigt tänka efter. Har gått ned 3.7 kilo på 39 dagar utan att träna. Det är rätt så bra, lär ju gå ännu bättre om man tränar till det. Det här är alltså bara för att jag lagt om kosten och äter rätt. Ni som har följt vet ju att jag fuskat lite också.

Jag har provat massor av olika saker men ingenting har väl inte fungerat nå bra, allt från shakes till andra konstiga saker. Innan jag skulle ge upp lovade jag att Henrik att göra en viktnedgång à la honom. Ta bort allt vitt mjöl, kolhydrater, träna minst 30 min om dagen (har jag ju inte gjort) och sist men inte minst ha TÅLAMOD. Det tar nästan en månad för kroppen att ställa om sig.

Förut hade jag en dag i veckan med godis, det funkar inte riktigt för mig, just för att det tar nästan 3 dagar efter godisdagen att bli av med mitt sug, blev bara jobbigt för mig själv. Nu har jag bestämt mig för att försöka avstyra allt sånt, ska jag ha en sund livsstil och ta hand om min kropp så är de dags att radera sådana vanor i mitt liv.

Nu är det dags för powerpromenad längs Mälaren, älskar att bo såhär fint med strandpromenad 50 meter från balkongen :)


Dag 38

Ja, jag har jobbat klart för dagen och ska precis börja röra mig hemåt. Mår lite sådär faktiskt, har därför bestämt mig för att vila lite. Min mage är inte helt OK sen igår och de märks att jag måste tänka mig för vad jag stoppar i mig. 
Idag är det dag 38 sen jag började tänka om. Jag har faktiskt fuskat en del men sköter mig övervägande bra för att inte trycka ned mig själv för mycket. Bov fortfarande: flingor (fast en gång varannan vecka) och bröd. Jag är konstant svullen i magen men vet inte om de beror på mycket tankar och stress. Jag älskar mitt liv och är glad varje dag jag vaknar, dock är vissa saker jobbigare än vad jag tror och är jag då inte riktigt med på energin som skäls så kan jag komma lite efter. Som idag, jag har bara kört på och inte förrens nu så känner jag mig helt slut. Trött och lite illamående. 
Imorgon har jag tagit ledigt, skönt. Jag jobbar hela helgen och kan nu njuta av lite ledighet hemma i lägenheten. 


 

Ny jobbdag med bråkmage

Jag gick och lade mig tidigt igår, var jättedålig och satt bara och pilla i maten. Imorse mådde jag bättre, magen bråkar och illamåendet är kvar men annars mår jag bra. Jag har en jobbdag framför mig med möten, fokusering och samtal. Roligt!

Henrik hjälpte mig med mitt hår igår, han avskyr det men jag mutade honom. Vi la i en mörkare ton i mitt sjukt skadade hår för att få lite glans, får se hur länge toningen sitter kvar men jag gillar färgen :)


Barndomsvän i Västerås

Idag efter jobbet åkte jag direkt ner till stan för att möta upp en barndomsvän. En barndomsvän i Västerås? Kan ni tänka er. Alice och jag lärde känna varandra tidigt, varje sommar när vi var små bodde vi tillsammans på ett dansläger som alltid var veckan innan midsommar. Tillsammans gick vi igenom städtävlingar, korografitävlingarna (osäker på stavningen) och en massa kvällar utan sömn och skratt. Alice är två år äldre än mig och var alltid den lillgamla. När vi skulle göra vårt 5:e år blev man så kallas aspirant och när man klarade det fick man ett namn av danslärarna. Gissa vad Alice fick ;) Alice den lillagamla. Själv blev man Gina den soliga. 
 
En saknad Alice!
 
 

Tillbaka på Handelskammaren

Jag är tillbaka på favvisjobbet och har precis ätit första jobblunchen med Henrik. Vi möttes upp nere vid hamnen och tog en sallad.
Jätteroligt att vara tillbaka på jobbet, härliga kollegor som sprider glädje. Jag dök rakt in i mailboxen imorse och är än knappt klar. I em har jag lite strategiarbete. :)


Frankie.

Jag vet, vi tittade bara men jag är fast. Vill ha!

 


Åh.


Valpdax

Vi väntar på att bli upphämtade, ska nämligen åka och kika på valpar! Rasen är Griffon och jag kan knappt vänta tills jag ska få se dem små liven. Som jag längtat!
Lovar att ta massor av bilder som ni ska få se :)


Fint med kalas

Det är söndag och jag med min bästa är superlediga! Vi åker och badar och ni kan kika på bilder från igår. Vilket jättemysigt kalas det blev. Tack alla som kom!
 
 
 
Henriks fina syskonbarn Filippa och Tindra
 
 
 

Galenskap och bakning

Jahopp. Då var det fredagskväll och jag har en dag kvar på Mio för sommarschemat, nämligen imorgon. Sen är jag lediga söndag och nästa vecka börjar äntligen mitt nya karriärsliv. Sommaren är över och jag kan knappt vänta till en härlig höst börjar. Dock, så ska vi ju hinna med lite saker innan det, t.ex. ha bjudning för Henriks härliga fest, vi har flyttat och vi har fyllt år, perfekt att fira ännu en gång.
Den här fredagskvällen har alltså innebärt, bakning för all del, skratt, bus (jag måste erkänna att Henrik rullar riktigt bra chokladbollar) och prat. Jag vill prata framtid och Henrik tar fram sin bästa talang vilket är bland annat av att få av mig från tråden. När han skojar och så tappar bort mina ord av alla bubblor som är i magen av lycka och kärlek. Givetvis är detta strategi från Henriks del då jag åter börjar babbla om vovve, förlovning, giftemål och barn...
Mm, den killen är inte alltid lika god som man tror. ;)


Dag 34

Dag 34. Det går inte alls lika bra för mig med mina viktmål som de gjorde de första 30 dagarna. Jag fuskar med att äta mjukt bröd på jobbet istället för tårta (när jag faktiskt kan äta hårt sportknäcke som dessutom är bättre för magen), jag åt kolhydrater till kycklingen igår helt utan anledning när jag kunde göra en stor fräsch sallad. Jag har tappat motivation. Men jag märker att när jag dagligen cyklar dessa 2 mil till och från jobbet varje dag så blir jag mer taggad. Träningen gör mig motiverad att äta rätt. Så nyckeln är liksom träningen. Jag vill inte det ska vara så, jag vill träna när jag orkar. Inte ha de som en livsstil på det sättet..

Jag ska försöka och ställa om, heja mig! Dags för jobb.


Syster lillan

Ibland är du min andra halva, ibland är du tjejen som snor mina kläder, ibland skvallrar du för mamma och ibland skriker vi på varann. Ändå saknar jag dig för varje dag.


Nyheter!

Jobbelijobb för fulla muggar. Jag har två roliga saker att berätta.
1. Jag och Henrik har bokat weekend till Riga. Sjukt lyxigt och skönt det ska bli. 14 sep drar vi! Mmmm.
2. På söndag, på söndag, på söndag! Vet ni vad vi ska göra på vår lediga dag? Vi ska åka och kika på valpar, massor av minigriffoner! Jag längtar så mycket. Vi ska inte ha någon vovve än men man kan ju kika. Skruttis!

Nu blir de mer jobb!


RSS 2.0