Wohoo!



Vill bli frisk, stor dag imorgon

Hej. Jag jobbar med mig själv. Varje dag. Imorse skullöe jag envisas och ta cykeln för att få röra lite på mig och få vara ute. Jag kan ångra de nu när de verkligen regnar. Typiskt.

Det är något i min kropp som biter sig fast som gör att jag inte riktigt känner att det är 100. Skitjobbigt. Jag försöker jobba lite kortare men fler dagar för att inte behöva sitta 8 timmar i streck. Tröttis.
Nu ikväll ska jag iväg och färga mina fransar, jätteskönt. Sen ska jag hem och diskutera helgen med Henrik. Vi får våra nycklar till bostadsrätten imorgon. Galet!! :) 
 
 
Kram från en trött Gina

Festbild eller festlig bild?

Ligger och vilar, kan inte sova så då får man ligga och kika på den här bilden som är från en fest vi var på för två veckor sen. Med egen fotograf och allt, vi hade störtkul! 




Business och mod

Egentligen är sängen där jag borde vara, men i huvudet mår jag för bra för det. Jag är oerhört fylld med energi och så glad för vad jag åstadkommer. 
Har haft en förmiddag i Eskilstuna med business och ett presentationsmöte. Förut kunde jag hata att prata inför människor och tyckte mest de var jobbigt än roligt. Idag är det så kul, nästan så att jag måste hålla i mig själv för att jag inte ska dela mig själv för mycket. 

Ju mer jag fokuserar på mål och vision desto närmare kommer jag dem. Jag vill att om några år att folk ska höra mitt namn och tänka att "det är tjejen med mod", "tjejen som vågar" eller "tjejen som jobbar för det hon vill ha". Varje morgon strävar jag efter detta och jag vill att det ska uppfattas. Fina vänner omkring mig får mig att nå dit!

Jag och världens bästa mentor Göran avslutade förmiddagen på favoritstället i Eskilstuna. Soppköket nummer 1. 
Tror det heter Retro eller något sånt. Dessutom är inredning toppen! 




Påväg mot E-tuna

Det är mysigt att åka tåg.


Budget och siffror

Efter massagen och middagen blev jag superpepp att organisera allt vårt ekonomiska. Började med att skapa massa konton på banken för att portionera ut pengarna på banken till renovering och grejer. Sen så började jag lista alla våra inkomster/tillgångar och därefter kostnader. Vi kommer att få vårt drömkök, jag tycker vi är fantastiskt duktiga jag och Henrik. Och det bästa är mina underbara föräldrar som jag kan ringa och rådfråga konstant. 


Imorgon ska jag starta dagen i Eskilstuna med businessmöte, ser jag framemot! 

Min inställning är en övande process

Alltså ibland så får man jobba så himla mycket med sin inställning mot saker och ting att jag kan få påminna mig själv att det är OK att bli irriterad också. 
Idag när vi skulle beställa köket från Ikea hade vi inte överflöd med tid. Och visst är det just den dagen allt inte blir som det ska - dem glömde bort oss, fick vänta i en timme och en kvart tack vare det, deras dator hängde sig med våra uppgifter och det var lång kö, folk gick före. Mitt största problem när jag blir upprörd är inte att kag blir arg, utan ledsen. Ibland tror jag inte att jag har nå arghormoner för det ända jag känner är den svidande gråten i halsen och det brännande tårarna bakom ögonlocken. Vad lustigt det kan kännas. 

Jag satt själv på kontoret i eftermiddag och hade turbofart på mitt arbetstempo. Gick mycket bra med min lista att bara bocka av. 

Ny avslutar jag dagen med massage hos Stabilika, KRAM

Blommor och sånt när de finns saknad

Alltså igår när jag kom till Västerås så väntade Henrik på mig med en stor blombukett. Fina lilla han. Oh så mycket jag tycker om den killen. Det är så mysigt att komma hem till en städad lägenhet, få krya ned i sängen och slippa sova själv. Vi låg väl typ på varandra och sov i natt, man kan säga att det märks när vi har saknat varandra för så är det absolut inte varje natt. Haha :) 
 
Vi ska iväg nu på lunchen och beställa vårt kök, tror de kommer bli toppenbra. Igår beslutade vi också om vilket golv vi ska ha så nu börjar bitarna att falla på plats. 
Jag är inte riktigt kry ännu, märkte när jag vaknade att jag hade bomullshuvud (känns ungefär som ett vakuuum i skallen). Därför får den enda träningen bli lugna promenader utan flås. Förresten var det ljust när jag vaknade imorse, hur skönt är inte det? Våren är här! Har jag bestämt.


På tal om våren, någon som vet när vi ställer om klockan igen? 

Otroligt pirrig efter två år

Jaha, då var det dags att lämna stora gården, hästarna, kalkstenen, goda maten och familjen och släkten. 
Hem till Henrik och hem till nya utmaningar så som att renovera en lägenhet. 
Jag är extra glad idag, jag är så tacksam för det jag har. Och idag blev jag påmind om hur otroligt kär jag är. 


Idag är det inget filter. Jag ska åka hem och stod och valde kläder i timmar, ovanligt för mig. Måste vara extra fin när jag ska åka hem. :) i mars har jag och Henrik bott med varandra i två år men det förändrar fortfarande inte mitt pirr för honom :) 

Tacksam för min bästa

Jag satt halva natten och kollade på Barbadosboende med pappa. Ett år kvar tills vi åker men det bokar på snabbt. Jag längtar så otroligt. På ditvägen är planen att stanna i New York några dagar. 

När jag vaknade idag kände jag tomrum, att vara utan Henrik för länge gör mig tom och lite ledsen. Vi delar så otroligt mycket energi och hemligheter, skratt och sånt att det blir så märkbart när vi inte är vid varandra. Jag landar hemma ikväll vid 22 tiden. Då ska jag äntligen få pussa och krama på honom.  
Man måste vara rädd om det man har, ibland har Henrik och jag så starka åsikter att vi bara inte går ihop, vi är väldigt ärliga och gör det som känns bäst, och självklart skapar detta konflikter. Ibland vill jag bara slå mig själv på fingrarna med en linjal för att jag är så larvig med min vilja. Men det där är träning varje dag. 
Fick jag välja nu så är det Henrik jag vill vara med, han plockar fram mina bästa sidor och stöttar.  Han är rolig och han är bra. Vi har ett roligt år med varandra och vi har inplanerade roliga saker som vi bara behöver spara till. Men en sak i taget, nu renovering av lägenhet! :) 


Hockeyfinal

Jag är förstabänkad framför hockeyn. Dagens träning är avklarad, en mysig frukost är avverkad och hockeyn sätter punkt för dagen! 
Hela familjen är superspända och det tjoas här i soffan. 




Väntan på middag

Nu väntar vi på alla gäster så vi kan få äta snart. Superhungrig! :) 
Innan det hade jag och lillasyster fotoparty! Kolla på resultatet ;) 


Vilken fin syster jag har! 





Vårig lördag

Hallå det är lördag och världens bästa vårväder. Jag klär på mig och bryr mig inte om min hemska förkylning utan tar en lugn promenad för att suga in vårkänslorna. Lyxigt värre att vara ledig! 

Snart kan jag tillbringa timmar på kalkstensverandan när jag är hemma igen! 



Fredag på ön

Jag har legat i soffan större delen av dagen, försökt att prata men de blir mest massa kraxande. 
Mamma kom hem från jobbet, tittade på tre kronor (så stolt över grabbarna på isen) och sen åkte vi in till stan för att handla hela morgondagens meny. Anledningen varför jag åkte hem just denna helg är för att pappa fyller år så
Imorgon kommer släkt och vänner på besök. Det är inge kul då att inte vara riktigt kry men de får väl funka. 
Ikväll blir de hederlig fredagstacopaj och en massa sallad - och en Gina som låtsas att hon känner smak av något! 

En mysig och mörk vy från soffan. Eld och värme från öppna spisen. 

Sjuk fort jag tog steget på ön

Under gårdagen i Sthlm kände jag hur jag började bli krasslig i halsen och tappa rösten, optimistiska jag var helt säker på att jag babblade för mycket. 

Så var det dock inte, fort jag satte min fot på Gotland korkade halsen igen och jag hade svårt att svälja och andas.
Så glad av att få träffa mamma, pappa och syster. Fina familj. Eftersom jag kände mig hängig och dålig så gick jag och lade mig 21.45 och hade somnat redan innan klockan slog 22. 
Nu, 12 timmar efteråt är det bara värre. Inte ska jag väl behöva åka hit och bli sjuk? Får jag faktiskt krya på mig! 

Jag har sänghäng med 2 täcken, ända som saknas är min Henrico 



Kopparcronan på Sveavägen 55

Självklart är det inte bara shopping och glam glam i storstan. Jag och Lena har också stannat av och tog ett spontanmöte på Kopparcronan på Sveavägen 55. Otroligt fint och professionellt ställe med nytänkande i fokus. Perfekt för alla som inte vill ha ett kontor jämt. Välj 1, 2, 10 dagar eller en månad! 

Njuter av miljön! 




Här ska jag hyra plats när jag sen har mina kunder i Sthlm! :) 


Min lediga dag

Även fast det var en ledig dag idag så blev den väldigt tidig. Redan 7.00 var vi på plats i nya lägenheten med hantverkare för att prata ombyggnation. Jisses, hur ska jag och Henrik klara detta? Med lite vilja och uthållighet klarar man allt, visst? :)
Innan det bär av till Gotland så ska jag och fina Lena spendera en hel dag i storstan med tjejmys. Shopping och fika och prat. Ni vet! :) 







Lyckobubblan jag själv har skapat

Mina dagar bara springer iväg, dem är så totalt fulla. Igår jobbade jag full dag, var iväg på ansiktsbehandling, bankmöte, träning och Alumnimöte. Iofs slutade sista mötet 22 men ändå. Tiden går så fort. 
Samma som idag, jobbat mina timmar, haft mässinspiration och stått på scen framför över 100 ungdomar, superläckert, haft Alumnimöte och äntligen designat upp hela nya köket till våran bostadsrätt.
Jag lever i en lyckobubbla jag aldrig vill gå ur. Alla bitar börja falla på plats och jag njuter.

Henrik och jag har kikat på kök dagligen sen vi skrev på papperna. Vi har tänkt om tio ggr om och säkert en gång till efter det. Vi har skrattat, vi har tjafsat, vi har definitivt tyckt olika, vi har kompromissat och ändå har det inte känns 100. Tills idag, då föll alla bitar på plats och vi bestämde oss. Ett kök to die for. Älskar allt och det märks att det ligger mycket tid och kraft bakom. Efter alla val blev också priset där efter men oavsett om vi lyxar nu så kommer vi få tillbaka pengarna. Vi har gjort en riktigt bra affär - genom planerande och strategier. 


Lite inspirationsbilder som går i samma tema som vårt kök, dock väljer vi inte ett klassiskt vitt som de flesta andra.. 
Bilder lånade av Pinterest


Vet ni, nu ska jag sluta med allt kökssnack och dela med mig av en surprise. Imorgon åker jag till Gotland och stannar till måndag. Sjukt skönt med helg. Gosigt! :) Henrik är dock kvar i Västerås. 


Gaaah!



Galet!!

Alltså ikväll är jag världens lyckligaste tjej! Efter ett hårt träningspass, god mat och en dusch så ska jag och Henrik åka och tjuvkika i vår bostadsrätt. Vi får inte nycklarna förrän 28e men nu ska vi dit en snabbis! Wohoo! 




Måndag och ny vecka, härligt!

Okej, jag förstår. Den här veckan började med raketfart och jag har beta av en massor av saker. Jag började med frukostmöte 7.30 sen vidare till kontoret för att följa upp lite samtal. Efter det klämde jag in ett yogapass (älskar när jag börjar kunna utveckla rörelserna och känna resultat!!!) och sen lunchmöte för planering av en spännande sak.
Jag har typ 100 egna saker att boka in så på min rast här på jobbet hade jag en lång to call lista :) 

Ikväll blir de träning och kanske handla lite mat. Fy bubblan för att storhandla (dock väldigt skönt när man har gjort det) :) 




Stolt löpartjej

Efter löparträningen med de andra så är jag en mycket stolt tjej. 3,5 km för att inte ha sprungit ute på ett halvår är inte fy skam, sen tog jag en långpromenad hem också.
Nu har jag landat i soffan med olivia, vi ser en film och jag taggar till för en ny vecka. Kram 





Min härliga helg

Ligger i sängen och myser med Henrik. Hektiska dagar är det här och därav den dåliga uppdatering. Vår alla hjärtans dag var mer än bra. Slutade med att vi åkte hem och kikade på serien Games of thrones med en stor popcornskål. Sen somnade jag på Henriks arm och vaknade av att det var lördag. 
Vi hade mycket att fixa igår och Henrik skulle jobba och hej och hå. 
Sen åkte vi till fina Vera för att ta några glad innan 50-års partyt på studio 25, och jisses vilken kväll det bjöds på där. God mat, fantastisk underhållning och härliga människor. 

Jag vaknade relativt pigg innan 9, idag är lite jobbdag för mig. Möten och löpträning väntar (mitt 5e pass för veckan) :) 



Jag är ju för dålig på att ta upp kameran men här får ni lite sneakpeak skulle man kunna säga ;) 


Vilken fin kväll

Henrik braköverraskar som vanligt, massa fina presenter och mys. Nu har vi landat på folkets och en god middag väntat. Kram! 







Uppdatering denna fredag, jag har roligt!

Såhär glada är jag och bästa Göran efter ett planeringsmöte. Man skulle kunna säga att idéerna hoppar mellan våra huvuden och pennan glöder mot pappret! Hej framgång! 

Nu är jag påväg mot Västerås för en trevlig lunch. Prata hälsa och vara nyttig. Sen blir den ett riktigt powerpass. 

Från en sak till en helt annan, nu glömmer väl inte bort era guldklippor i livet idag? Alla borde uppmärksammas!! 




Favoritdag

Det är alla hjärtans dag, det är för härligt. Jag är en person som älskar att uppmärksamma och tycker det är superroligt med namnsdagar, alla hjärtans, mors och farsdag m.m. Jag har varit singel många gånger den 14 februari men det har aldrig skadat mig, haft fina vänner och familj runt omkring mig som dessutom fyller mitt hjärta. 

Den här dagen är som alla andra, väldigt planerad. Jag ska åka till Eskilstuna för att träffa min rådgivare, som också har en del av mitt hjärta och vi ska prata vidare om min plattform. Det börjar hända lite nu och jag är mer än glad åt det. 
När jag är tillbaka i Västerås blir det träning, bodybalance ska kag prova med fina V. Efter det blir kostrådgivning och sen hem och slå in alla paket till Henrik. Ikväll väntar mys och brakmiddag på folkets. Fina planer! 



Jag har redan börja alla hjärtans dag..

God natt från flamsgänget! 



En glad tjej

Alltså den här eftermiddagen firar jag med träning, KRAM 




Så stolt UF Alumn!

Träning, massage, flickvän, jobba och allt sånt där är mina dagar. Jag älskar det. Jag och mina fina räknar ned dagarna till att vi får nycklarna till lägenheten och jag själv räknar ned dagarna tills vi får vår nya platschef på Handelskammaren Mälardalen i Västerås. Kommer bli fantastiskt bra. Pirr!
 
Alltså idag är jag så himla glad och så himla stolt. UF Alumni nätverket i Västmanland bara blommar och vi blir fler och fler och syns mera ute i media. Idag finns det 3 personer som jag bara vill applådera till, det är Sarawut, Anna och My. Alla tre har drivit olika UF-företag och lever idag på det dem älskar, företagande och sina affärsidéer. Som en alumnimamma blir jag alldeles rörd av deras utveckling. Kika här! 
 
Se när Anna & Sarawut är med på TV4 här! 35 sekunder in i klippet..
 
 
Läs om Anna och Sarawut i VLT 
 
 
Och nu till en annan tjej som gör mig oerhört glad och sprider energi, en UF alumn från Västerås
 
Ni har väl inte missat att My fotograferar Blondinbella, Isabella Löwengrip i många olika sammanhang? My är en fantastisk person, kika in på hennes hemsida här:

http://www.myvestlund.com/

  
Läs mer om de inlägget här

 
 
 

Tränad tjej

Medan jag var och tränade så hade bästa Henrik städat lägenhet och bäddat nytt i sängen, finns det nå bättre? En utmattad tjej som har landat mellan rena och doftade lakan alldeles nyduschad. Och så lite lyxiga krämer på det. Bra avslut på en tisdag! 

Jag är en riktig projekttjej och kan älska att ha klara och konkreta mål, förväntningar och deadlines, såväl inom karriär och på min privata sida, 
Att köra min detox fick mig att växa. Jag stod ut och klarade av, det fanns ett mål, ett syfte och ett slutdatum. 
Den 13 mars är det företagargala här i Västerås. Det är sällan man får klä upp sig på det sättet och gå på gala med andra entreprenörer och företagare. Jag vill längta, tagga till och njuta av resan dit med mig själv, förberedelserna av att göra mig fin. Det är 27 dagar kvar och jag ska lägga i en ytterligare växel.
Framöver blir det 5 pass i veckan med träning där det ska finnas en mix och en god blandning av stabilitet, styrka, kondition, smidighet och stretch. Känns riktigt roligt att vara igång. På torsdag ska jag träffa min coach Vera (som jag aldrig hade klarat detta utan) som lägger upp kost och träningschema för att få med alla delar.

Jag är en fin tjej, jag ser det på insidan och andra ser det på utsidan. Mitt mål är att också komma dit. 
En bit på vägen är skönhetssömn, tack och godnatt. 




Äntligen officiellt!

Jag har tagit min träning till en ny nivå med hjälp av två tjejer, Johanna och Vera. Love! :) 


Repeat

Mina dagar bara springer iväg, och roliga är dem. Igår var det en tidig morgon, en hel förmiddag på UF-våningen med massor av härliga UF-företagare som skulle kvala till årets UF-företag. Givetvis fanns alumni på plats och jag med :)
Möten, möten och möten fortsatte dagen med men den avslutades med en härlig AW med fina Josefine som jag lärt känna genom jobbet. Vi var ute och åt och pratade om allt roligt man kan tänka sig.

 

Den här dagen startade jag på en frukostklubb i Västerås, sen tillbaka till kontoret för att gå igenom mail och sådant. Mycket pyssel på plats och jag har mycket som ska bli gjort J Har en lunch inbokad med fina Ida från UF och kvällen bjuder på Bodypump.

Hörs lite senare,

kram


Massor av folk på frukostklubb



 


Lite ledsen

Kunde aldrig föreställa mig den saknad som jag har efter dig. Världens finaste vän. I love you.
 
 
 
 

Jag mår så bra







Äntligen kommit!




Jag får min ring!

Det är fredag och jag är lycklig, har en hel helg framför mig med Henrik och massa mys. Han är dock fortfarande sjuk och lite hängig men något ska vi nog kunna hitta på. Idag är jag extra glad för två saker. Min Thomas Sabo ring har äntligen kommit i min storlek. Ska hämta ut den nu på lunchen tänkte jag. Sen så ska jag köra ett träningspass innan jag tar helg. Det känns både roligt och skönt.
 

 
Här kommer lite bilder från Jubileumsfirandet igår på slottet! Vackra bilder måste jag säga. 
 
 
Hela riksdalen full med sponsorer, UF-lärare, styrelsen och alumner!
 
 Maten som serverades
 
 Till välkomstminglet
 
 Landshövding, regionschef och ordförande på plats
 
 
Jag är uppe på scen och berättar om min resa från UF-företagare till Handelskammaren
 
 Agneta Berliner som är ordförande i Västmanland och Sara Haffling regionschef
 
 
Foton lånade av My Vestund
 

Jubileumsfirande

Vilken rolig dag jag har haft, möten och avslut på Västerås slott genom att fira UF västmanland 20 år. Jag var uppe på scen och berättade och min resa och vad jag har gjort sen dess. Riktigt roligt men trött blir man. Mycket partners fanns på plats och riktigt roligt att få träffa andra härliga människor som väljer att stötta UF. 

Imorgon är det fredag, den här veckan sprang iväg och jag har en superduper mysig helg med sovmorgon, middag och comedyclub med himla goa vänner i Västerås. 

Nu dusch och sen sängen. KRAM

Inspiration och förebilder ger mig energi

Imorse när jag vaknade så var jag så himla trött. Men när jag sen vaknade till på Henriks bröst och han sov alldeles för djupt av sin förkylning så insåg jag hur bra jag har det. Människan har lätt att hela tiden vilja ha och ha och ha inte kan se det man har just nu. Jag har det fantastiskt. Jag är frisk, mina föräldrar kan inte göra ett bättre jobb som föräldrar och jag har en fin människa som jag kan dela hela min vardag med. 
Igår träffade jag en av Västerås mest inspirerande personer. Han är inte den som står på scen överallt och det skrivs om i våra lokaltidningar men för mig är han avgudsbar (ett påhittat ord men ni förstår vad jag menar). Erik som han heter kanske inte har allas drömjobb men han har mitt. Han är VD  för ett bolag som heter Create (som ni kan läsa om här) och företaget är som en inkubator i Västmanland och Sörmland. 
Varför jag har fastnat för Erik är för att han är en otroligt ödmjuk person som är klok. Jag gillar kloka personer och jag gillar personer som tänker innan dem pratar. Inte bara i Västerås utan andra delar av världen har jag mött människor som är redo att gå över lik för att göra karriär. Jag tänker inte lägga någon värdering i det men jag tycker att genom planering och ärlighet så kan man undvika dessa situationer. 
Personer som är som Erik som gillar att hjälpa och inspirera andra är sådana jag håller mig till, jag vet att jag kanske inte levererar energi till andra varje dag men då kan det vara skönt att ha personer som kan hjälpa till att fylla min bägare. Med ärlighet, ibland är den hård och ibland är den mjuk, men den är till för att förbättra mig.
Jag har träffat honom vid olika stunder och situationer och den gången jag bestämde mig (och definitivt kände det) för att tycka om denna genuina person var när jag hörde honom själv föreläsa om hans resa. Kanske inte världens mest spännande resa men den var verklig och värdefull att höra på. När jag gick ut från den salen så kände jag, "Jag vill också vara som honom, cool, ärlig och rakryggad".
När jag träffade honom igår blev jag glad, jag vill också vara en företagsledare som lyser lika mycket som honom. 

Är det något jag ska komma ihåg när jag gör karriär eller har mitt drömjobb, då ska jag titta på alla dem som är drivna och vill framåt och ge dem vägledning. Nätverk och vägledning är det som har gjort att jag är där jag är idag och jag kommer alltid vara otroligt tacksam för alla dem stunder som inspirerande förebilder har gett mig. Namnen är många men jag är tacksam till er rådgivare som vet vilka ni är. Massor av kärlek.

En tacksam och energifylld och glad Gina
 
 
 

Detox dag 10

Idag har jag inte jobbat med Trampolinen utan jag har jobbat med mitt egna start-up projekt och haft möten ang. UF alumni. Det är rätt kul att ha en massa saker igång och ha en framtidsplan med vad man gör. 

Idag är jag (förutom lite trött) som en 100 åring i kroppen. Jisses vilken träningsvärk jag har sen mina dubbelpass igår. Men inte hindrar det mig att träna ändå. Jag har kört en timme kondition på gymmet och ikväll är det dags för body pump med fina Veronika. Egentligen gillar jag inte alls att träna med tyngder och grejer men på något sätt så får jag en enorm finalkänsla när jag klarar övningarna helt ut. 
Jag är så sjukt trött på veganisk att jag bara uschar. Längtar tills jag får börja äta vanligt men nyttigt igen. 5 Tips från dessa dagar om man vill köra detox är typ: 
- boka inte in AW och andra roligheter, man tycker bara synd om sig själv
- se till att ha dagarna totalt planerade ang. rörelse och matintag. I helgen matchade jag inte ihop dessa och resultatet vart en sursur Gina. 
- försök att inte bara göra kalla rätter, blanda hellre en varm bönsallad med rostade grönsaker och sallad. Man inbillar sig då att man nästan äter vanligt. 
- be om beröm, jag behöver iaf höra det för att klara vissa timmar
- drick sjukligt mycket vatten 

Stolt men oerhört trött tjej

Idag ger jag mig själv 5 guldstjärnor just för att jag:
- tog tag i jobbiga saker på jobbet och fick dem gjorda
- gick ur min komfortabla zon
- hade en viktig förhandling som levererade segerkänsla när jag gick därifrån
- tränade dubbelpass, både bodypump och afropowerdance efter varandra. Dessutom överlevde båda
- lärt mig äta avokado
- varit en snäll flickvän (trots dötrött) och  tagit hand om min fina som är sjuk
- hållt ut under detoxtiden, går in på min 10 dag imorgon och är renare
- stretchade trots att jag tycker det är supertråkigt
- inte slarvade med mellanmål 
- älskar min pojkvän mer än igår och dessutom talar om det för honom

Jag har börjat göra vägen till mitt rätta jag, heja mig! jag är grym!

Fin helg

Vilken fin helg jag har haft, otroligt. Igår gick jag på långpromenad och åt sen en mysig frukost. Åkte ned på stan och träffade fina My. 
Jag och My träffades genom alumni här i Västerås och idag driver hon eget samtidigt som hon går en fotoutbildning. Hon har bland annat fotograferat Blondinbella och haft Erikslund Shoppingcenter som kund. My har lika mycket energi som jag och lever ut sina drömmer. En sån himla jordnära tjej som jag klickade med direkt. 


Idag söndag har jag städat upp i lägenheten (ville överraska Henrik) och haft finbesök. Min advisory board till UF Alumni har varit här och vi har planerat våren och haft lite kick off. Mina fina alumner. Dem är så duktiga och vi är ett toppenteam.




Louise, Veronica, Robin, Sarawut och Dennis! 

Ner till stan och träffa en fin vän

Henrik jobbar och jag åker och myser ner till stan och träffar en vän. <3 



Lördag morgon

Klockan är 08.45 och vi kan inte sova. Dags för en promenad och sen den godaste veganfrukosten man kan få.. 

Att vakna med dig är det bästa.

RSS 2.0