ORKAR INTE

hejhejblogg.
Nu har jag inte bloggat på någon dag, ledsen för dålig uppdatering. Den här veckan väljer jag bort bloggen helt, precis som alla andra dagar tror jag. Har inte alls tid, jag ska jobba mycket, mina kusiner kommer från Finland och jag ska umgås. Så hej då på er och jag måste bara nämna att jag hade en underbar ledig dag på stranden.

mmmmmmmmm.

hejhejblogg.
Idag är det faktiskt mycket bättre väder än va det var när jag skrev sist. Jag blev kvar hos Mathias, som ni märkte. Skrev alltså inte på hela dagen igår, men va hände då? Jo jag åkte hem en stund på dagen för att få umgås med mam. Underbart, när jag försökte prata lite med henne och inte fick något svar märkte jag att hon sov, jag älskar när folk lyssnar.
Jag åkte sen in till Mathias igen, vi kunde inte bestämma oss alls vad vi skulle göra, men de blev en bra dag iaf. Vi började kvällen med att åka ut till Kneippbyn, möta upp nic och hennes vänner (david och någon jocke?) sen körde vi minigolf. Jag vann ut tvekan! Hallå, jag fick ju faktiskt flest slag? ;)
På kvällen så gick jag och m ut och åt, supermysigt. 
Nu så ska jag och m åka ut till mig och jag ska utklassa min syster i spel. Pusspåer.

GE MIG TUUUR

hejhejblogg.
Idag har jag hunnit med en hel del, fast jag sov ut (10.15). Hur skönt som helst, bara jag och syster var hemma, helt tyst och jätte mysigt.
Jag startade faktiskt dagen med ett träningspass, tränade hårt i en timme, dog typ, strechade efter i en halv timme eller något, riktigt skönt. Dum som jag är hoppade jag över frukosten och duschade istället. Gjorde senare en god lunch. :) På tal om mat, mamma har köpt hem blodgrape och jag är överlycklig. Så himla gott!
Nu sitter jag färdigsminkad och ska bara packa innan jag åker in till Mathias. Tror att jag blir kvar där över natten eller något men de lät osäkert. Det märker vi iaf.
Annars ska den här dagen inte vara något speciell alls. Det känns lite bättre än gårdagen men jag känner mig ändå helt slut. Särskilt i huvudet.
Nu ska jag ta en rask promenad ute i regnet med chip. Vi hörs och ses, antgaligen imorn.
Pusspåer.

VARFÖR?

Hejhejblogg.
Kanske ska börja att berätta om gårdagen. Som jag sa var det fullt upp, minns inte om jag berättade att våra hästar skulle starta på Visbytravet också? Iaf, de gjorde dem. Gick bra tyckte jag, dock var inte resten av familjen nöjd. Jag är väl inte tillräckligt insatt eller något? haha. Direkt efter det åkte vi och hälsade på i Robins och Saras lägenhet. Jag måste erkänna att dom halkat efter lite med städningen, med jag älskar min bror ändå. :)
Efter det åkte vi till kalas 1. Där blev det tårta och en massa prat. Sen vart det direkt hem till kalas 2. Där det var middag, träffa släkten, grattade kusin och åt tårta. Mysmys. Kvällen spenderade jag framför tv då det var morden i midsomer. LOVE IT!

Idag har det varit kaos. Det var fullt ös på jobbet, och ibland kändes det som om både jag och Edvin dog ut ibland. Hela min värld är upp och ner och jag börjar känna hur jag tappar min vilja för allting. Jag vart helt slut efter dagen så jag bestämde mig för en lång promenad i spöregnet. Bra val måste jag säga ändå.
 Jag vill leva i det förfluta, det trygga, där man kunde räkna ut vad som hände, och då man kände att man kunde slappna av och inte leva dagarna som om de vore dem sista. Tim hjälper mig på vägen. Jag får ont i magen när jag tänker på vilken dålig kompis jag har varit. Jag vill ha honom här, bara prata och vara.

Visst är det lustigt när det känns som hela jorden är emot en, inte alls. Jag hatar det. Det blir alltid kaka på kaka och sen tappar någon hela fatet över mig och allt bara rasar.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen med Mathias mp3 och lyssna på våran blandad musik. Jag ska bara ligga där och kanske för en stund vara glad att jag lever.

Pusspåer.



HEEY!

hejhejblogg.
Idag är det tisdag, och det är inte vilken tisdag som helst utan dettta är en stressig tisdag. Precis som förra året ska jag och min mamma klara av 2 födelsedagar på en dag, på mindre än 4 timmar. Kan bli svårt, men så effektiva som vi är så borde det inte vara några problem. :)
Jag har precis gjort i ordning mig klar och ska åka in till stan om en stund. Innan det ska jag övningsköra lite.. ( NICOLE, JAG ÄR SÅ SÄMST!)

Jag har en höjdpunkt nu i veckan, jag och Tim ska träffas, var typ månader sen!!! Det ska bli jätte mys, får se vilken dag det blir bara, men torsdag låter perfekt än så länge.
Nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, sköt om er så hörs vi senare. Pussssssspåer.


ÄCKELVÄDER

hejigen.
Jaha ja, kom precis hem efter har varit inne i stan, kaos. Helt och hållet. Hur mycket folk som helst, trängsel, kundvagnar i vägen, folk i vägen. Allt var i vägen kändes det som. Detta hade sina konsekvenser och jag är helt slut. Ändå så ska jag ut och träna nu i regnet. Myyyyyyys, njaaa skulle inte jag ville påstå iaf. Men men man känner sig bra efteråt. Ska nog ta med mig chip också :)
Jag hittade en hel del saker i stan, byxor, smycken, alla presenter som skulle köpas och lite små grejer till naglarna.
Kvällen tänker jag spendera framför tv:n då det är beck. Men innan det, mat + träning. Pusspåer.


Här är min lilla sötnöt som är med mig.

NY DAG, NY VECKA

Hejhejblogg.
Jag är faktiskt sjukt morgonpigg idag, var redan uppe vid nio för att ta morgonens promenad. Gick lite längre än väntat i spöregnet men det var väldigt härligt ändå. Och nu har jag fått frukost i magen och ska snart börja göra mig i ordning.
Idag ska jag bara umgås med mamma hela dagen, borde övningsköra lite också, gårdagens pass kanske inte var på topp men ändå :) . Planerna är att åka in till stan och kolla läget, mamma skulle fixa några presenter och lite smått.
Hela eftermiddag/kvällen har jag inga planer alls, så vi får se vad de leder till.

Ja, vad kan jag mer berätta för kul? Jag är brunett för dem som inte visste det, fick helt plöstligt för mig att jag var jätte trött på mitt hår och ville göra något nytt, och visst tog jag tag i de. Oh ja.
Pusspåer så hörs vi senare!

TA MIG TILLBAKA

Hallå igen, :)
Kom just in efter en härlig promenad med älskade chip. Tyvärr missade jag solnedgången men de är väl ändå kanske inget man kollar på själv, eller?
Jag har en nice vecka framför mig, jobb onsdag och lördag. Träffa Mathias och shoppa med mam är några av planerna. Ska faktiskt se till att dra hem lite folk till Nic på jacuzzikväll eller något också. Känns som om hon och jag har lite att ta igen.

På tal om ingenting så hörde Tim av sig just, glad blev jag. Han minns faktiskt vår lilla vänskapsdag.
Nu ska jag sätta mig ner och prata med min mam, längesen vi gjorde det. Bilderna är från förra årets vadstuck. Pusspåer ha en trevlig kväll!




oj vad glad man kan vara :)

UNDER TEST!

Hejhejblogg.
Nu var det nästan äckligt länge sen jag skrev här, tappade nog helt lusten för att skriva för några veckor sen. Ska därför göra ett test på om den har kommit tillbaka.
Jag skrattar nästan sönder är jag tänker på hur folk är, jag har fortfarande läsare kvar. Fast jag inte har varit inne på 3 och en halv vecka på mitt konto. Mahaha!
Jag har ju inte skrivit sen jag kom hem från portugal, så jag ska faktiskt nämna att resan var underbar för dem som inte visste de. Nicole och jag hade superkul och att åka utomlands är verkligen någonting vi kommer göra om :)
Annars då, vad har hänt mer av juni/juli. Skolavslutning var inte alls något speciell, hade inte förväntat mig det heller men ja, vem tackar nej till sommarlov? Inte jag iaf! Så nu på sommaren ska jag faktiskt jobba ganska mycket. TOPPEN MED PENGAR!
I slutet nu av juni så fyllde Nic min sötnöt 17 år. Ska jag erkänna själv så tyckte jag att hon fick världens bästa present. Ni får fråga henne om ni vill veta.
Jag har också missat vadstuck, var tydligen igår. Men tyvärr jobbade jag. Undrar faktiskt lite om Tim minns att det var då exakt ett år sen vi träffades första gången, får väl nästan kontakta honom och fråga?
Nu mina vänner ska jag ut på min tredje promenad idag, med Chipppie såklart. Kanske skriver senare. Vem vet.
Pusspåer och njut av bilderna från Albufeira. :)






Mer bilder hittar ni på facebook vid Nics album. Nicole Möller

RSS 2.0