Från svin till att känna lycka

hej vänner, nu är jag här och jag ska skriva av mig i min egen blogg. Jag bryr mig inte vilka som läser och inte heller om ni förstår eller inte, utan de enda jag är ute efter är att förmedla min känsla som är inom mig. Om jag kanske får ut den, mår jag kanske lite bättre. Vi får se.

Igår var jag och mina närmsta vänner ute, vi var på Gute och det var sjukt bra drag. Jag hade verkligen jättekul. När jag nu sitter och reflekterar kvällen för mig själv så kan jag inte låta bli att lägga fokus på några minus som dök upp under kvällen, som faktiskt hade kunnat förstöra hela kvällen. Men för en gång skull gick det min väg, och de var för att jag litade på mina vänner, de är är jag säker på. Grejen var att de fanns en, faktiskt en av de närmaste som jag har väldigt bra kontakt med, han vet allt skit jag har varit med om och vet också då exakt mina svaga punkter. Innan vi skulle gå ut, kanske ett dygn innan ville jag lägga in peakar (gjorde det också) om att vissa saker får inte hända, om jag nu ska fixa så att vi slår ihop två olika gäng (som vi nu gjorde), och det är att han, om vi nu ska vara alla, inte får göra mig eller min fakta till åtlöje. Alltså var jag står nu och vad jag känner. Resultat av förstådd peakning var, "det skulle inte hända". Skönt tänkte jag, problemet ur världen.
Men icke sa Nicke. Det är precis det som händer. Mina tjejkompisar var väl medvetna om hur läget är och förväntar sig därför en viss bild av hur allt var (givetvis blir det så eftersom jag hade uppdaterat dom om min fakta!) , när en av killarna då rubbar hela situationen, rör förbjuden frukt, simmar på as djupt vatten, så står jag där igen och känner bara, varför i helvete vill han mig nu illa? Varför kan killen inte bara beté sig?
Mina tjejkompisar fattar att de blir total rubbning av situation och hoppar därför inte alls på tåget. Dom förstår mig. Dom förstår att jag inte heller visste att det skulle bli såhär, dom förstår att jag inte trodde att vissa människor, efter allt kunde göra något sånt. Dom förstår att det svider i hela mig när han gör så samtidigt som dom ser det på mig. Eftersom jag lackade ur inom mig, skämdes så jag ville dö. Killen skämde ut mig totalt för tjejer jag verkligen tycker om, så räddade en kommentar mig. En av mina närmsta tjejer säger något i stil med, "Gina, skit i det bara."
Jag kände kärlek, hela det läget jag hade berättat om, förberett dom på stämde ju inte alls med så han betedde sig, och ändå bara förstod dom. Det räcker med några ord, ni vet vilka ni är och en del har jag känt längre och en del kortare, men gud, ni fick mig att känna kärlek. Rakt igenom. Ni gör mig glad och hel tjejer. Fan, tack för en jättebra kväll.

MAKEOVER på mitt vis

Sjukt bra kväll igår, helt jävla galet bra kväll. En del är ju bara helt mongo, men bortsett från de. Nu när jag har kommit hem för jobbet blir de SPA-tider. Massagedags och sen ska de bli en makeover på hud och naglar. Fy fan vad skönt att få massage, det behöver glada, men trasiga jag.
Hörs sen!

FREDAGSMYS

Guuud va jag är seg idag, ska vara på jobbet om timme. Den är klar, dags för mig att fixa mig lite.
Vilken rolig kväll jag hade igår, vi fastnade på stället Bolaget och jag kunde inte annat än att njuta av trevligt sällskap och en massa mys. De blev ändå galet sent för mig igår, åkte hem med vänner och jag tror inte jag somnade förrens 4 tiden.. Bra bra. Min busunge har äntligen kommit nu från fasta landet och stannar till måndag, (GLAD)!!!:)
Jaja, ikväll blir de nog utgång fast lugn utgång för mig. Har jag förstått saken rätt så har min föräldrar bokat bord på Munkkällaren ikväll, sen utgår jag därifrån. Nu, jobb!
Sötaste Ylva.
Det är alltid så att jag tar alla andras Iphones och fotar med för dom är roligare och bätttre än min smartphone, men de är ju bara de att jg aldrig får med mig nå bilder hem. Här hittade jag en bild iaf på mobilen från igår.. :)

SÅ MYCKET BABE

Kom precis hem efter jobbet, har inte alls vart någon rolig dag. Känns som att jag har helg men de har jag verkligen inte, inte nu nej, PÅ MÅNDAG, då går jag på helg..
Jaja, jag ska inte tråka ut er med massa jobbprat. Gårdagen blev helt freaky, allt som vin, maxmat, busigheter, skratt, regn och fulla människor var iblandat. Tydigen flippade jag ur vid ett-tiden och fick världens ångest och drog hem till en kompis på sekunden för att då gick de upp för mig att det var en dag idag också och av den skulle jag tillbringa 8 timmar på jobbet. Typiskt mig.
Jaja, förutom detta kommer min babe till ön idag och jag kan knappt vänta! Precis nu går flyget förresten! Även fast de blir mycket jobb så kommer detta bli en bra helg.

Nu, till det sista, Min sötFrida fyller 20 idag, Grattis grattis, kan knappt förstå att det var en hel vecka sen du kom. Hoppas hon får en toppendag!
Mallorca 2010

TORSDAG

Nu ska en trött Gina iväg till jobb, hörs sen!

EN DAG SOM ALLA ANDRA

Kom precis hem efter jobbet, helt galet trött och mår inte alls bra. De enda jag gör är tt ja bara saknar en massa och längtar en massa, speciellt efter människor. Jaja, här kommer lite bilder från dagen på Hotel1. Nu, mat och filmtime!
Söta Amanda som jag jobbar med


Mitt hår är så kort att de knappt syns på bild


Lunch på balkongen

JAG LÅG KVAR LITE

Har legat kvar i sängen hela dagen, var tydligen alldeles för jobbigt att gå upp. Jag längtar till jobbet, till att träffa dom andra och bara vara där och få tänka på annat. Jobbar repa idag, slutar helt okej tid ändå.
Sen ikväll blir de inge party eller ingenting sånt. Ge mig tur och jag får lite sällskap ikväll, annars blir de bara hemmakväll.
Nu ska jag göra i ordning mig för jobb, ska bli galet skönt.

P.s. Har ett jävligt bra jobbb med bra määnniskor.

ENKLA ENSAMMA STUNDER

Hej, eller nått. Jag är alldeles matt i hela kroppen efter de sista dagarnas bravader. Jag har levt mitt liv, ut och in, totalt. Ja det var kul och ja det blev vissa baksmällar. Jag känner mig nere, en hel dipp av mörker som bara sköljer över mig. Min kära vän har lämnat sina spår och tagit sin väska och åkt hem, det gillas inte, inte på något sätt. Spåren satt sig i mig och jag förstod verkligen att de är dags för mig, Gina, att komma tillbaka till verkligheten. Jag saknar redan, jag saknar verkligen redan gemenskapen.
Jag vet inte vad som händer nu, jag drar nog mig tillbaka för ett tag, för att förhoppningsvis få tillbaka lite syre för att andas igen. Jag har ett ton bly på mina axlar och en hel grusgrop i min mage, jag kan inte heller sätta fingret på vad de är som är så fel. Hade jag vetat hade jag anpassat mig för länge sen. 
Det är inte långt kvar tills jag flyttar, runt 4 veckor. Detta räddar mig, jag får lämna bubblan här och bara börja om på nytt, på mitt sätt. Vore de inte för omvärlden så hade jag och gotland passat ihop, men nu är omvärlden med och det funkar bara inte. Jag är allldeles för onöjd för att vara här, jag har grävt onödigt stora hål och dem är liksom omöjliga att fylla igen nu när jag kan göra om och göra rätt. Det är så många som tycker och tänker hej vilt, och har de som intresse, men jag vill inte ta del av de, vill inte vara med. Jag vill leva efter de som känns bra och efter de som gör mig glad. När jag gör det och bygger upp min räddning, så finns det alltid personer som vet hur man sparkar ner dom, alldeles för lätt. Personer som tar all energi, pressar ner mitt självförtroende till botten, och personer som njuter av att se mina tårar forsas längs kinderna. 
Egentligen är jag bara trött på livet för stunden, jag är ovant lättprovicerad nu, jag vill liksom komma tillbaka till att känna lycka och nyfikenhet som sitter i och blandar sig. Lycka som tillfredställer mitt humör och mina minnen. Frustationen växer och övergår nästan i depp när jag inser att jag varken kan hitta källor här som ger mig inspiration, motivation eller lycka. Ikväll, när jag tappade taget rejält så hade jag ändå kvar ett knasigt förnuft. Jag vet, att de som får mig att hänga kvar i den där sista tråden är utmaningar. Av utmaningar blir jag målinriktitad och allvarlig, så jag blandade detta med någon sorts av egen humor, och klippte av mitt hår. Ville bara känna om de kändes något. Nu är de bara att utföra resten av to-do listan med våghalsiga utmaningar.
Godnatt säger en förvirrad, halvdeppig, trött, tankspridd och korthårig Gina.

MITT I CITYYY

Asbra födelsedag, asbra utgång, asbra vänner och en asbra Frida. Nu blir det stan stan stan!

HAPPPPPPY BIRTHDAY

Jag ska börja med att säga grattis till mig själv på namnsdagen :) så jävla nöjd. Fast egentligen är ju dagens höjdpunkt att jag fyller år!
Igår hade jag en toppendag, först roadtrip med goa vänner på östra Gotland, sen en riktigt galen utekväll. Jaja, ni får se lite bilder istället..
världens bästa Frida
Gina


Frida och Gina


Helt galen bild från förfesten


Lite senare, lite bättre..


Lite senare, inte okej.

Dagens planer är lite middag med vänner och släkt sen blir de nog vinkväll, puss

JAG KAN SOVA SJÄLV!

Nu har jag gått på ledigt, underbart. Jag har vaknat på världens bästa humör för att Frida från Borås kommer idag, yeeeah! Top on the world liksom.
Jaja, igår vart det inte så mycket bloggande, jag hade jobbat hela dagen (fick jobba över också) och sen när jag kom hem städade jag klart huset. När jag var klar med middag med familjen och jag precis skulle sätta mig vid datorn vart de strömavbrott. Typiskt. Och jag hade inte mitt batteri till datorn tillängligt. Great. Så vart de med den bloggningen... Annars var de en mysig kväll igår, jag var hemma, likaså hela familjen. Kvällen slutade iaf att jag, syster och storebror låg i soffan med massa levande ljus, såg ut hur mycket det blixtrade och åskade samtidigt som låg och berättade massa gamla läskiga historier som vi hade hört och upplevt. Jag och syster är experter på att skrämma upp oss själva och därmed fick jag svårt att sova.

Jaja, om bara Stina min sötnöt kunde komma hem så är allt för tillfället helt galet bra.
Mmmm

En själ delad på två, för två.
Två själar delade, förenade, på två.
En slags omöjlig kombination,
fast så hopplöst omöjlig att motstå.
Detta är vi.


OCH NEJ DEN HÄR GÅNGEN VILL JAG INTE HA PENGAR..

Kom precis hem från jobbet, har varit en helt knasig dag. Men tillslut så fixade sig allt ändå. Nu när jag kommer hem blir de inga vila, tänkte att jag skulle överraska mamma och städa och fixa en hel del här hemma. ( ÄLSKAR ÖVERRASKNINGAR!) Så hon blir lite glad. Hon läser inte min blogg som ni förstår.. Är jag hemma så sover jag, städar jag eller äter. BRA GREJ! kanske byter lite kläder också. 
Nää, nu får jag snabba på, dom kommer hem redan vid hav åtta. 
Senare ikväll ska jag möta upp en mycket bra vän för lite träning, de blir niiiice. Mycket prat blir det också. 
Imorgon jobbar jag min sista dag innan långledigt. NU KÖR JAG!!

En jättetrött Gina som ska överraska sin mamma lite. :)SVIIIIN!

Jaha, ett telefonsamtal och mamma och pappa har en överraskning. Bara sådär. Typ värsta glada, som att de var veckans happening liksom. Åh, mina föräldrar är lite söta ibland. Jag fyller inte år förrens på söndag men men..

Annars har det varit en väldigt knasig dag, man märker alla gånger att det är stockholmsveckan här på gotland för då fick man tydligen göra som man vill. Man fick tydligen rensa kylskåpet som gäst på ett hotell, kissa i almedalen, ramla i trappor och skratta åt sig själv, ligga och sova i andras sängar och bara vara allmänt svinig. Jaja, snart fredag sen är det över. Nu, mys mys mys!

GE MIG HELG

Hemma, helt slut och helt trött, om de nu inte är samma sak. Hela kvällen har jag pussat och gullat med min lillkusin som åker hem imorgon, vilket jag inte alls tycker är nå kul. 
Nåja, även fast de är mycket jobb och min sambo har lämnat mig så har jag en ganska soft vecka framför mig. På fredag kommer min babe från Borås (KAN KNAPPT VÄNTA!!!) och i helgen ska de festas rejält. På söndag blir de grillparty och firning av min otroligt speciella kommande ålder. 19. Finns de nå tråkigare att fylla? Man får småångest över att året som 18 åring gick alldeles för fort, man får inte gå på systemet, man blir antagligen nekad på gutekällaren hela sommaren och det är inte någon bra siffra, (tycker formen är ful). De låter så litet när man bara är 19 också. BUU! Jaja, man är ju ändå 19.
LindaLEDIGA DAGAR SOM LÄTT FLIPPAR UR

Under mina lediga dagar har jag:
 • Varit på roadtrip med två busungar. ( tyvärr är bilderna på Stinas Iphone)
 • Firat en kompis som fyllde år + utgång
 • Varit på underklädesvisning där jag köpte en alldeles för dyr BH, jaja, man får väl ha kul med den sen eller något. (ska tydligen vara fint kvalité också!?)
 • Varit på Ihre Beach
 • Blivit halvdränkt i vattnet
 • Sett en halv gossip girl säsong, någon som har säsong 3? GE MIG!
 • Blivit utlåst
 • Sett en gammal man dricka upp vårt vita vin
 • Blivit sambo
 • Hittat sällskap till morgondagens partaj
 • Fått ett samtal av mamma där hon är trött på att folk ringer till henne (mitt gamla nummer) 02.30 på vardagar och mumlar i telefonen
 • Hälsat på mitt fasta land besök
 • Fått träningsvärk från helt konstiga saker
 • Fått finbesök från Finland
 • Blivit arg för att folk tränger sig i köer
 • Provat bromsarna på Stinas bil
NU, middag med min älskade kuuuusin! Bebis. :)
Jag ska också ladda inför jobb i sex dagar. PUSS

INTE NU!

Vilken märklig dag. Allt är bara upp och ner och jag kan inte bara vara här. Mitt huvud är någon annanstans, jag kan inte hitta fokus utan gör de mesta bara halvdant. Det är drygt en månad tills jag flyttar, 2 veckor till min födelsedag och de är så mycket saker som jag ännu ska reda ut. Jag försöker klänga mig fast vid några få viktiga vänner, och lyckas, men bara halvhjärtat. Jag försöker göra saker där inte tankarna behöver vara med, men på något sätt gör min kropp tvärtom, de är då alla saker börja rulla i huvudet och det dröjer inte länge innan jag blir småstressad över ovetande saker. Nej, jag är inte kontrollfreak, de är intee de det handlar om. De handlar bara om att jag inte riktigt har valt väg att gå, försöker ännu lista ut vilka de är som spelar spel och vilka man ska lägga energi på.
Jag har ledigt i fyra dagar och massa uppbokat. Skönt. Vill liksom få det här klokt nu.

Nu myskväll, med bra sällskap. Ge mig lite räddning.


PUSS till min vän som snart kommer hem från fasta landet, jag väntar :)

FÖR FEL, FÖR TORR, FÖR TRÅKIG + LITE MILKSHAKE PÅ HASTIGHETSSKYLTEN

Alltså guud vad trött jag är. Alltså min helg har varit jättebra, förutom min lördagskväll. Den blev sådan flopp att den blev galet bra, för man har ju inte roligare än vad man gör det till, så jag bestämde mig att det skulle bi en bra kväll. Planen var utgång på Gute med bror + company. Omplaneringen blev - tältning + massa sport i STÅNGA. Genomförandet blev en alldeles för fnissig Gina 40 minuter i bil påväg ut. Väl där ute i Stånga var det back in the days som 14 åring. Har aldrig på samma gång känt mig alldeles fel och alldeles torr och tråkig. Jag kunde inte annat än småle till alla tjejer som minst hade lagt en timme framför spegeln för att få foundation att bli jämn, åtminstone på kinden. Och alla killar, pojkar som den häftigaste bilen med mest dunk, det var där man var. Efter någon timme fick jag nog, så jag bestämde mig för krogen iaf, jag fick skjuts in, men när jag väl kommer in till stan så gjorde mat mig (två timmar tidigare än vad alla andra brukar äta) helt tillfredställd. Med oerhört skönt sällskap åkte jag hem, med en milkshake i handen. Mindre trevligt var det idag när jag varken hade röst eller kraft i kroppen - när man mår som man förtjänar.

Ikväll avnjuter jag en mysig middag med bror och en massa snack, sen en skön romantisk komedi.
Puss förresten på mina närmaste som har gjort min helg bra.

.

vilken jävla bra helg hitils.

2 SEKUNDER OCH JAG HAR INSPIRATION

Jag har haft en mycket bra vecka på mitt älskade jobb Wisby Strand. Det har varit tufft, tidiga morgnar och långa dagar men det är så kul att träffa massa folk. 
Jag har fullplanerad vecka av den veckan som är kvar, idag står det jobblunch, städning och utgång på schemat (EN LUGN KVÄLL! Har inte blivit helt frisk från min "lilla" förkylning än..) och resten av helgen är inbokad av middagar med vänner, jobb och kanske lite vila? Är så galet sugen på att köra en roadtrip snart med lite härliga människor men de är jämt så svårt att få det att passa. 

Jaja, nog om det, egentligen borde jag verkligen fixa till mig nu eftersom jag ska åka om en halvtimme men jag måste bara passa på att avslöja en sak.. Igår pratade jag med entreprenörskaps forumet i Sverige, träffade en av tjejerna på jobbet och vi hann nätverka lite. Jag kan nästan inte säga mer men dom här två åren kommer bli awesome för sen startar mitt och Stinas projekt. Vi ska träffas under kommande vecka och planera mer och skriva ner strategiska planer för vårt kommande företag.
Nu, tillbaka till verkligheten och in i duschen. PUSs
Här får ni en fin bild på en favorit. Mmmmmathilda.

.

Sanningen gör dig fri, men först förbannad.

NÄR JOBBET BLIR DET MAN LÄNGTAR TILL

En panikfylld Gina, mitt i almedalsveckan, mitt i sommaren, mitt bland alla politiker, mitt bland alla känslor, mitt bland all trötthet. Att jag aldrig lär mig. Med en gång för alla erkänner jag att jag är jävligt naiv vid en punkt. Jag tror alldeles för gott om människor. Jag kan inte låta bli att tro på förändring och att man faktiskt borde få en chans till. De slutar ofta på samma sätt också, de är jag själv som får ta smällen som gör att hela jag känns litet som ett ruttet russin, och återigen tar de många dagar innan jag kan få händelsen ur huvudet. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, jag är mest imponerad och mållös om hur olika vi människor kan vara. Hur man på allvar kan må bra när man har ljugit någon rakt upp i ansiktet. Helt galet. Enligt mig givetvis.

Men man kan spräcka bubblan, jag har gjort det. Emax-veckan var som en kick off på mitt nya liv. Man kan faktiskt komma bort från falska människor och en Ö där veckans happening är att diskutera vilka som gjorde walk of shame på söndagmorgonar och vilka som inte gjorde det. Att komma till Emax där man får träffa människor som hade samma drivkraft och faktiskt trodde på varandra var helt sjukt bra för mig. Kan ni då bara tänka er hur de blir för mig att flytta till en ny stad, de kommer bli så sjukt jävla bra. Jag kommer sakna min familj, speciellt mamma. Men jag kommer klara det galant. 
Jobbet jag har den här veckan får mig att leva, även fast jag jobbar tio timmar every day och är helt slut så får jag ändå igen känna smaken av att det FINNS ANDRA. Jag får se och träffa, möta och framför allt hjälpa, ambitiösa människor som hade en sådan stor låga för någonting att de gjorde sin passion till sitt jobb. Imponerande, och snart är jag där. För om jag vill någonting, så fixar jag det.

INTE EN GLAD GINA

Ibland vet jag inte vad, men något är emot en. Det började redan inatt, jag har sovit as dåligt och precis likadant har hela dagen fortsatt. Några fina människor har ringt och gjort stunden lite bättre. Förutom all otur så håller jag på att bli sjuk (inbillning, är redan sjuk!). Fan säger jag, för några dagar sen tog jag massage för rygg och nacke i 30 min, bara några timmar efteråt kände jag skillnad och var bättre. Nu har förkyllningen + febern satt sig i nacken. Den är klar.
För tillfället sitter jag och jobbar på Wisby Strand, som att det inte var nog med jobb idag så är det också en enda ynka väska som hänger kvar i garderoben.. KILL ME. Har jag otur får jag sitta här till kl. 02 för att det är EN VÄSKA KVAR.
Med detta vill jag också nämna att det SPÖREGNAR UTE, och det är inte passande när jag ska cykla dit jag ska sova.

Imorgon får jag sova ut. Börjar inte förens kl. 14.00 . PUSS

RSS 2.0