Min lördag

Såhär såg det ut igår efter att vi checkat ut från jobbet. Tog en runda på stan som faktiskt slutade rätt sent. 
Idag känner jag av smått stress. Innan jag packar ned allt måste jag bestämma mig för vad jag ska ha med mig på resan och det har jag absolut inte gjort ;) 
Så, jag försöker fundera ut det medan dagen bara rinner iväg. Ikväll förresten så blir det tjejkväll. Efterlängtat! 


Trött tjej tackar för sig

Hej och förlåt för sjukt dålig uppdatering. Den här veckan har varit i kaos. Jag är helt slut. Jag har snittat på över 12 timmar per dag med jobb och sen andra aktiviteter och möten på det. Jag har börjat på ny naturmedicin för att få bort infektionen innan jag åker och den gör mig extra trött. 
Hela helgen kommer bestå av effektiv flyttpackning och sen nu på måndag går flyttlasset. Tisdag får gå åt till Barbadospackning, Annars blir jag tokig. Jag måste dela upp det.
 
Jag kommer få en jättefin vår, det är bara det att jag känner mig trött och slut efter hårt jobb. Men nu checkar jag ut för en månad. Så sjukt skönt. Det firas med AW med fin kollega och god mat. PUSS
 
 



Verkar ha en oerhörd uthållighet

Okej, mina nerver spelar fan med mig. Jag försöker fokusera på allt vad jag ska göra innan jag åker, försöker jobba in allt jag kan men ändå missar jag saker. Jag känner mig som en robot, har listor överallt och bara betar av och betar av och dem växer. Tack gode gud för att jag är en doer, hade jag inte varit det nu utan typ intiativlös så vet jag inte vad. Då hade jag stupat.
 
Korta saker att få ur mig som får mig att tappa fästet litegrann:

  • Om en vecka går flyttlasset, lägenheten är inte färdigpackade och jag har inte bokat flyttbil. Jag kräks på att flytta, fy fan för att göra det själv. Flytta till eget. Vill inte alls göra det nu och tycker timingen är totalt jävla sämst bara. Men visst ska de bli skönt, att få sitt egna. 
  • Jag tar ingen semester på den månaden jag är borta vilket gör att jag jobbar in ALLT i januari. Som dessutom är en kort månad. Och när man åker iväg så länge måste man reda upp allt, inte bara jobb 100 % utan det är ideellt jobb också sen kommer jag rakt in i ett jättespännande projekt som jag inte vill lämna som jag förbereder för inför mars. Ny möjligheter, nya grejer. Sprakar inom mig! :) 
  • Tänkte försöka fokusera på min hälsa, det hinns bara inte. Jävla skitinfektion vägrar ge sig och jag vägrar antibiotika. Vill verkligen inte ta en kur till. Kom igen ginas kropp, heja heja överlev!
  • Resan. Idag är det 10 dagar kvar, jag har inte ens ett par sommarskor. Hur tänkte jag att jag skulle hinna? Jag har inte ens kikat på om jag har bikini och grejer. Jag har köpt ett snorkelkit, heja mig liksom. Resten då?
  • Perosnliga relationer. Jag har kort stubin och flippar på minsta lilla krokben, annars hoppar jag bara över och låtsas att dem inte fanns, jag är för tillfället extremt känslig. 
 

En Gina som försöker reda upp sitt liv och hinna med. En månads semester krävs sjuklig planering. Jag pressar mig själv hårt och vill absolut inte bli sjuk!!  

Superfredag!




Kärlek i mängder




Onsdag och fullt upp

Vart en sen kväll igår på skolan efter eventet. Men hej dundrande vad lyckat det blev. Magnifikt och genomtänkt. Tack till Lisa och Louise som grillades i heta stolen. 

Idag är det annat på schemat, projektjobb och eftermiddagen spenderar jag med möten i kungsör. 
Ikväll ska jag träna, jag ska berätta för er om träffen med min PT senare idag. Intressant! 




Taggtisdag

Taggtisdag alltså. Jag är taggad för tisdag men lite stressad och jag kanske uppfattas taggig, men jag är inte!
Igår var det första kvällen tillsammans med Louise, vi checka ut när jag kom hem efter jobb, 19 tiden. Lagade mat, öppnade en flaska vin och bara babbla. Gud som jag saknat. Imorse gick hon upp, togtidigt, gjorde frukost och så käkade vi tillsammans innan hon skulle iväg till jobbet. 
 
Idag har jag en hel del jobb, mycket fläng och släng, men i eftermiddag väntar lite föreläsning och roligt event som jag anordnat för mina elever. :) 
 

Jag vet att jag gör mitt bästa hela tiden men kan ändå inte låta bli att vara lite besviken på mig själv, hade hoppats att jag skulle vara mer i form när vi ska till Barbados. Nu har jag fått tillbaka infektion i kroppen och har ständigt ont. Vill inte ha det så. Vill vara frisk och pigg. Men, de blir bättre när vi åker. Förhoppningsvis. Idag ska jag fokusera på den här dagen och göra den ihågkommen. 

Älskade tjejer

Ja, äntligen har mina älsklingar Louise och Veronica kommit hem efter deras utlandsresa. Jag har saknat dem så. 
Jag och Louise bor numera tillsammans på hennes 54kvm i hennes lägenhet tills månadsskiftet tills jag åker. Vi kommer ha massvis med tjejkvällar och mys. 




Det känns som en blandad måndag, är seg och jag vet inte vad, fokuserad. Kanske kan jag uppfattas som tyst och deppig men jag försöker sortera i mitt huvud tills jag åker. Puss 



En blandad men bra vecka

Det är måndag och vecka 4, tiden springer iväg. Snart är januari bara ett minne. Men, innan denna månad är över så finns det massvis med saker att göra. Jag plockade i ordning mycket i lägenheten igår, nästa steg är att gå igenom alla kläder. Bara köket och förvaringsutrymmen blev 8 st flyttlådor, galet. Förstår inte hur de kan bli så mycket saker. Det tar lång tid, men det är för att jag är noggrann, rensar ur och diskar upp all som stått länge innan jag packar ned det. 
 
Den här veckan händer det mycket, imorgon ska jag träffa min PT för en första träff, vi ska väl gå igenom målsättning och tankar för vårens träning m.m. Jag tror det behövs, och om vi klickar lär de blir fler lektioner. Imorgon eftermiddag/kväll anordnar jag ett roligt event på ABB Industrigymnasium och på onsdag har jag ett spännande Trampolinenmöte i Kungsör. Veckan fortsätter med en lunch med en mycket inspirerande person, Camilla som är näringslivschef i Köping och på fredag har jag föreläsning i Sala. Bra vecka? Mycket!
 
Vi hörs lite senare. KRAM 



 

Magiska skriften

Usch, det jag gör idag bara sliter isär mig, jag tar bort allt gemensamt, och rensar ur saker som inte ska med i nya lägenheten. Blir så mycket minnen, känslor och framför allt många saker som påminner om skratt. 
Men mitt i denna skituppgift, så hittar jag något sjukt roligt. 
Jag är ju listmänniska ut i fingertoppspetsarna och listar allt. Oavsett om det är saker jag ska komma ihåg, handla eller att göra. Jag har hittat en block med bara massa listor. Haha vad ordningsam jag är.. ;)

På den tiden fick det inte vara vilket block som helst... 

Egypten 2009 liksom?? Gillar mina olika kategorier,, det här var när jag skulle flytta dit för att genomföra min praktik under ett tag.. 

Dags för nästa praktikperiod, denna gång på ett 5-stjärnigt spa-hotell i Puerto de Soller på Mallorca.. 

Värsta tiden i mitt liv. Körkortstider. Men från att gå från 0 till 28 dagar med ett körkort i handen. SNYGGT!

Åh, jag minns så väl, hade planerat allt i minsta detalj och delat upp lista för rum för rum, lilla jag skulle få flytta in i första egna boendet i Västerås. Och jag hade min bästa vän vid min sida, älskade mamma! 

Såhär kunde det se ut, det ser ut som att jag fick med mig allt :) 

Pannkakssöndag

Ja, min lördagkväll blev inte mer exotisk än en middag av hämtmat och läggdags vid 22 tiden, jag tänkte att jag satsar på en söndag istället. 
Så, tidigt vaknade resulterade i att jag lagat bananpannkakor (jag gör typ aldrig pannkakor men tänkte jag skulle prova). Serverat det med bär och kesella. Det var gott, inte överlägset men absolut 4 av 5 poäng. :) 

Nu ska jag plocka ordning i gamla lägenheten, eller faktiskt plocka ihop... 




Uttråkad

Okej. Alltså det här med att vara själv. Det räcker för mig nu. Fungerar utmärkt i veckorna men sen när man kommer till helgerna, och alla tjejkompisar är uppbokade då får jag krupp, och speciellt när gymmet är öppet till 18. Vad gör alla människor? Vad gör man? Jag är rastlös och uttråkad, ingen som känner för ett förhållande på helgerna? Nej? Inte? Okej jag förstår. 

Det ska bli spännande och se vad den här dagen och kvällen tar vägen... 




Vid månadsskiftet är det dags

Det är fredagstime! Yey! Hur bra känns det? För mig känns det sådär, jag ska flyttpacka typ hela lediga helgen så jag vet inte, roligare kunde man ju haft det. Men, medan jag gör det har jag massvis med tid till att fundera på hur jag vill ha det i nya lägenheten, fiskbensparkett i sovrum och vardagsrum och högt i tak. Jag kommer behova göra om vardagsrumsväggarna och är lite inne på klassiskt randigt. I sovrummet vill jag ha mycket tyger, ljus, fårskinn och något skrivbord så jag har en hörna för mina kreativa stunder. Vet inte hur jag ska möblera, sovrum och vardagsrum är typ lika stort. Hur ska jag själv fylla 66 kvm? Knasigt!!
 
Lite inspo från Pinterest som jag kommer gå efter, bilderna är lånade därifrån.
 
Är på jakt efter en vit snygg soffa, något i den här stilen? 
 
Här skulle man kunna sova gott..
 
 Kreativa hörnan..
 
 Inspobild
 
 Fina detaljer från bland annat Tove Adman
 
Förvaring på fina sätt.
 

Supersingel = supertråkigt

Åh hu. Är det såhär det är att vara singel och bo själv? Tänkte jag skulle ta det lugnt ikväll så jag passade på att köra halvmilen på lunchen på rekordtid, nu ångrar jag mig. 
Jag känner mig så ensam. Hur överlever man? Men, det är just detta som är nyttigt för mig....




Stort steg efter mycket jobb

Det har varit mycket jobb den här veckan. Både roligt och utmanande. Men jobb blandat med mycket träning har gjort att jag sover oerhört gott om nätterna, vaknar inte någon gång och är lite utvilad när jag vaknar. Jag tycker dock att det fortfarande är väldigt mörkt ute, men man kan nog inte förvänta sig så mycket annat när det bara är 15 januari? När det är mörka dagar och mycket jobb, och detta nedan landar i brevlådan då kan jag inte låta bli att bli så stolt över mig själv. Jag har nämligen fått en personlig inbjudan av landshövdingen i Västmanland att först och främst få vara med på något som heter Västmanlandsakademien, en mötesplats för att belysa och lyfta fram viktiga områden för utveckling i länet, i år har man valt tema; Ung Företagsamhet och sen en följande middag på Västerås Slott. (!!!!) Det är ju helt otroligt att jag får möjligheten att vara med! Som 22 år. Hade jag aldrig vågat drömma om. Det är sådana här dagar, när det fladdar i magen av roligheter som jag är så glad att jag alltid ger det där lilla extra med mitt jobb, att jag jobbar stenhårt för att få ut fler ungdomar i näringslivet och att jag lägger ned min själ att göra och hjälpa med det jag kan. Nu infaller sig detta den 8 Februari, och då har jag precis landat på stranden i Sandylane, så jag oerhört tråkigt nog inte möjligheten att delta. Men bara att få inbjudan, i krispigt torrt papper, vilken känsla!
 



 

Fina elever

Vilken dag! Vilken avslutning. Mina företag jag coachar är fantastiska. Såhär kan en avslutning låta på ett mail man får en vanlig onsdag kväll. 


Åh. Här sitter jag blödig efter ett hårt träningspass och tårarna rinner av värme. Mina fina elever. Jag tokälskar mitt jobb. 

Redan onsdag

Den här dagen startades hos min revisor på BDO revision. Så sjukt nöjd med dem, riktigt bra service och hjälp med allting får man. 
Resten av dagen bjuder på jobb i Ginagina (coachning och planering av våren på ABB industrigymnasium), lunch med deras fina VD Agneta, träning och att gå och lägga sig tidigt. Bra dag med andra ord! 





Sova i köket?


Det var en lång dag igår, och imorse var jag trött. Då kände jag lite såhär, tills jag insåg vad krångligt det skulle bli med madrass i köket och grejer.. 

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Jobbade undan på kontoret, föreläsning framflyttad vilket resulterade i en sen lunchdate. Nu så! :) 


I eftermiddag jobbar jag i Ginagina och har ett spännande möte! 

Proppad dag

Ja, en lång arbetsdag, ett hårt gympass på det, en rask promenad och middag hos en fin vän. Det var min måndag det. 

Är lite nervös och pirrig inför imorgon, stor dag framför mig. Föreläsning efter lunch (kontorsjobb innan) där jag den här gången ska berätta om min historia och ge mina bästa tips för UF-företag. Jag ska berätta om hur man som ung når ut i näringslivet genom att göra sig ihågkommen, igenkänd och unik på ett strategisk sätt. Spännande. 
Efter det har jag utvärderingsmöte för ett av mina uppdrag, för att se läget just nu, om det är något jag ska förbättra eller vad jag kan lyfta fram mer. Känns s ett kvarttsamtal med en lärare, ungefär. ;) 


Proteinpannkakor, väldigt speciellt men gott! 



Min vanliga tur...




Tredje veckan på året

Jag får liksom ingen riktigt ordning och reda, jag tycker det känns som om de är helg hela tiden. Men nu så, äntligen måndag och lite planering. Jag har en mycket bra vecka framför mig.
Min helg var lugn och fin, hade alumnimöte igår kväll för att planera våren. Det känns bra. Fullt upp med roligheter. 
 
Den här veckan bjuder på avstämningsmöten, möte med revisor, föreläsning och mycket planering. Idag är jag på Handelskammaren och jobbar, vi lägger lite strategi och planering inför vårens aktiviteter och event. Handelskammarklubben, VD-nätverket och också cocktailparty. Wiie!
 
 




Ljusare och fräschare och mjukare..

Efter en lång promenad i snöväder, och en efterlängtad dusch så är jag nu redo för tjejkväll! 

Jag var hos frisören igår och klippte igenom mitt hår och lade in massor av härliga nyanser i slingor. Blev supernöjd.
Perfekt att vara lite ljusare när vi åker iväg! 

Startar helgen

Startar min lördag med personen som min fredag slutade med, Bella! Vi äter mysfrukost i hennes fina lägenhet. 




Fredagskänsla? Nehej!

Det är fredag! Jag har ingen fredagskänsla över huvudtaget. Min helg är också totalt obokad. Det känns lite läskigt. Men jag ska göra precis vad jag behöver. Kommer att försöka träna, vila och fixa lite inför en månad som bortrest. 




Tandläkarbesök

Torsdag men känns som tisdag. Totalgalet. Jag kanske ska göra det värsta av allt nu, vet ni vad? Tandläkarbesök. Önska mig lycka till!



 
 

Är jag ensam eller känner jag mig ensam?

Jag har flyttat in i egen lägenhet nu. Det känns, typ tomt. Det är en fin 1:a som ligger inne i centrum. Förutom lite kalla golv så är jag nöjd. Men jag känner mig oerhört ensam. Fast det är ju supernyttigt det med. Jag har ju valt det här nu. Istället för att fokusera på det så drömmer jag mig iväg till min lägenhet, som jag snart får. Bara 3 veckor kvar. Jag ska inhandla soffa, soffbord, köksbord och någon byrå m.m. Tänkte ha ett litet kontor i samma rum som mitt sovrum (det är ju så stort att jag annars inte vet vad jag ska fylla det med ;)). Oavsett, det kommer bli jättebra när jag får landa. Att landa. Alla behöver det, minst sagt jag. 
 
 

Mitt 2015 och mina önskningar

Hej hallå där. Jag valde att checka ut sista dagarna av ledigheten. Bli offline, se film, träna, sova ut, äta gott och tydligen spendera en hel del pengar. För det har jag lyckats bra med. 
Sist jag var här på bloggen så skulle jag åka till min bror i Stockholm, fick träffa han och hans flickvän Sara och se deras nya bostadsrätt. Jag säger nya för att dem går igenom samma sak som jag och Henrik gjorde, i lite lugnare tempo. Dem har renoverat upp lägenheten och den har blivit så fin. Jag hoppas att Sara hjälper mig litegrann med min lägenhet för hon har en himla fin stil. 
 
Saras underbara hund Ebba och jag myser.. 

Annars då? Jo det är toppen, första dagen på jobbet på väldigt länge. Har ju varit ledig i nästan 3 veckor. Dock när man har varit borta så finns det alltid saker att ta igen, men så får det gärna vara. Hellre det än ingenting alls. 
Idag jobbar jag på Handelskammaren och vi har fått en ny medarbetare, Ida-Maria är vår nya marknadskoordinator på kontoret i Västerås. Idag är hennes första dag och jag tycker det känns jätteroligt. 
 
Förutom att göra mitt jobb bra det här året så har jag faktiskt listat några andra ting jag vill åstadkomma. Det är roligt att lista upp saker för att sen kunna gå tillbaka och följa upp och se om de blev som man tänkt sig. Såhär har jag tänkt mig år 2015....
 
3 saker att lära mig:
  • Spela tennis. Jag har ju gått tenniskurs som liten i utlandet vid resor med familjen men har typ inte spelat på åratal. 
  • Steka kött i ugn med olika temperaturer. Jag vet att det är lite pinsam punkt då jag lagar väldigt mycket mat och att jag inte lärt mig detta innan, det är säkert inte speciellt svårt men jag har bestämy mig för att (1) prova och sen (2) lära mig.
  • Medveten närvaro. Att kunna vara här och nu och fokusera på en sak men också att kunna skaka av mig negativa tankar och negativ energi. Idag påverkar vissa saker mig och jag vill lära mig att inte låta negativiteten göra det.
3 saker att utveckla:
  • Disciplinen i vardagen. Jag vet att min kropp mår bra av rörelse, träning och återhämtning och ändå gör jag det inte tillräckligt. Jag vet att min kropp mår dåligt av för mycket animaliska livsmedel och hör och häpna, ändå äter jag det.
  • Under 2014 lärde jag mig att föreläsa och hitta metoder som får folk att fastna och komma ihåg det jag säger, under 2015 vill jag in på nya arenor, kanske sprida mitt kunskapsområde eller gå vidare till andra och fler arenor. 
  • Min-egen-tid. Ni läste rätt. Jag behöver utveckla den tiden, genom att få dessa stunder att bli oftare och intensivare. 
3 saker att klara av:
  • Springa milen. Inte jogga, inte gå utan springa på obestämd tid. Men tänk så ballt att klara milen, utomhus och terräng givetvis.
  • 2014 startade jag bolag, 2015 får bli ett år med försäljning, så en ny stor kund vore ett bra "klara-av-önskemål" tycker jag..
  • Läsa en engelsk bok och förstå den. Jag inser ju att jag måste jobba med min engelska..

Glad dag...

För vet ni vad jag ska göra? Jag ska åka till Stockholm och träffa min bror!! Äntligen få se deras lägenhet. Känns sjukt roligt. Deras lägenhet ligger någonstans i Saltsjö-boo så det blir spännande och se om jag hittar. Sen har dem vovve också!!

Mitt hår börjar bli riktigt långt, den 9e ljusare jag upp det för resan! 

Fokuserar på rätt saker

Idag har det verkligen varit en lugn och ledig dag. Jag var tvungen att möta verkligheten och ta i tur med alla mina känslor och grejer. Från ledighet till Gotland från 19 december till idag. Jag vaknade helt förlorad. Tänkte att jag måste göra vad som för att må lite bättre. Drog och tränade en timme för att sen sola. Solen strålade och det gnistrade medan jag gick en härlig promenad. Jag blev faktiskt bättre. Det var ju skönt.
Sen kom jag hem, till får fantastiska lägenhet som var helt tom och tårarna bara rann. Jag överdriver lite om jag säger att dem slutade för en halvtimme sen, dem kanske la av efter en kvart när jag väl hade börjat men inombords både blöder och gråter jag. Det är mina sista dagar i lägenheten innan jag flyttar ut för gott. Jag vill gå i kras. Jag känner mig splittrad och tung. Det var egentligen vad hela inlägget skulle handla om. Sen så när jag väl börja skriva så känns det som att jag vill skratta åt det där. Jag behöver zooma ut. Jag och Henrik är bästa vänner, vi pratar varje dag, vi stöttar varandra. Jag har otroligt fina människor omrking mig, även om dem inte är i Västerås. Jag har en as fin lägenhet som väntar på mig, först en nice att mellanlanda i sen en annan som faktiskt blir min första egna lägenhet (när jag flyttade till Västerås hyrde jag en del av ett hus med egen ingång så detta blir verkligen min egna lägenhet). Jag har valt det här själv och när jag tittar på vad jag hade så förstår jag andras reaktion: "Vad fan håller du på med?" , i vissa fall svarade jag till och med att jag "fan inte hade någon aning". Men något var ju fel, för jag kände mig inte lycklig. 
 
Det finns mycket att vara tacksam över. Här är några av de saker som jag måste börja fokusera på:
1. Jag har en lägenhet som väntar på mig, den 2:a februari. Inte vilken lägenhet som helst, utan som ligger mitt inne i Västerås bästa delar, 100 m från nattliv och restauranger, nästan 3 m i takhöjd och fiskbensparkett i båda rummen, dubbla balkonger och jag får hela 66 kvm för mig själv. Vet ni vad det bästa är? Det är en fantastisk människa i mitt nätverk som har hjälpt mig att få denna, kanske för att jag är en bra människa, kanske för att jag är värd detta eller för att jag gör ett bra jobb. Jag är evigt tacksam oavsett. 
 
2. Jag har en spännande vår framför mig karriäsmässigt, nya avtal är på G och den 7 januari, när jag börjar jobba igen då får jag göra det jag älskar. Om jag är nöjd att få göra det? Oh ja. Om jag är glad för dem 2 asabra cheferna jag har som låter mig utvecklas hela tiden? Oh ja.
 
3. Om exakt en månad lämnar jag Sverige för en månad utomlands. Jag med familj (Sara, du räknas som familj efter 7 år som brors flickvän), vi ska inte bara dra till Barbados. Utan vi åker via New York, och stannar där, för att fira mammas födelsedag, shoppa och äta god mat och givetvis gå på musikal. Efter några nätter drar vi vidare till Västindien. Vi ska inte till vilken ö som helst utan vi ska tillbaka till ön där mamma och pappa partade loss för 30 år sedan, vi ska fira pappas födelsedag men också ders bröllopsdag. Vi ska till Sandy Lane, stället där bland annat Jennifer Aniston, Brad Pitt och David Beckham åker till vid semester, vi bor granne med Rihannas sommarhus. Hur ballt är inte det att ha kring knutarna? Jag kan knappt vänta. Det ska bli så oerhört roligt.
 
4. Jag är frisk. Inge mera antibiotika, uringvägsinfektion, eller förkylningar. Jag vaknar varje dag utan huvudvärk och inget i min kropp är trasigt eller sönder. Det är det bästa, och det ska jag verkligen vara tacksam över.
 
Så bort med alla dåliga och negativa tankar, och speciellt dem som är dumma mot mig själv. Jag har ett jävligt bra år framför mig, så är det.
 
 
 

Bra start på nya året

Nu är jag påväg till Västerås, ni kan inte ana hur glad jag är. Jag har fått sån galet bra start på det nya året. Förutom bubbelpool och lyxig massage så har jag äntligen .... *trumvirvel* (det är okej att börja skratta av fascination) FÅTT SE ÄLG! På riktigt. I naturen. Två stycken vid skogskanten!!!! Förstår ni hur stora dem är? As coolt! 

Älskar min klänning jag fick i julklapp, kommer bli en riktig favorit i garderoben. 


Grattis lilla Linda

Dags för lite SPA på hotellet jag bor innan jag börjar röra mig hemåt mot Västerås igen. Bara vila vila vila. 
Idag är annars ingen vanlig dag utan det är min kusin Linda's födelsedag! Mina småttingar från Finland. Finisar. Jag är gudmor till Noel och min bror är gudfar till födelsedagsbarnet Linda.
Saknar mina små hjärtan. 


Alltså ge mig, mina finisar <3 

Favorit i repris

Såhär kände jag imorse efter en kväll med middag och partydrinkar. Hej 2015, du är varmt välkommen! 

RSS 2.0