DU ÄR FAN INTE SANN

hejhejblogg.
Jag har fått min sovmorgon, och är sjuk nöjd för det. Kom precis hem till Lummelunda efter en ganska halvhårdutgångskväll. (Gillar när jag hittar på min egna ord). Kvällen var mycket intressant, umgicks först med världens gullunge sen fick jag träffa gamla vänner och uppdateras om hur livet ligger till, jag fick en ganska bra bild om hur rätt jag är i rätt tillfälle, BRA GREJ!
Idag är det mycket som ska fixas, jag ska träffa folk hit och dit, jag ska hinna packa lite, jag ska hinna städa lite och jag ska hinna jobba kväll. Ska bli skönt att jobba faktiskt. Där i mellan ska jag klämma in en middag med en person. Vi får se hur jag fixar det här? En lösning borde man väl kunna hitta!
När jag sitter och tittar på gamla inlägg så inser jag hur dålig jag är på att använda min kamera. Jag är dålig på att fånga bra stunder på bild. Skärpning där!
Jag tror jag ska sätta mig och svara på lite frågor nu, vi får se om jag lägger in det här sen.
Pusspåer.

:)

sovsällskap, sovmorgon, ett hej då, mysplugg, fika med bra vän, shopping, träffa bror, tjejkväll, utgång på surfers. Underbara fredag.


NEDSTÄMD TORSDAG

hejhejblogg.
Jag är trött idag och har ingen inspiration alls. Tur för mig att jag bara ska hem och lägga mig i sängen och mysa med lite sällskap. Jag har alltså en bra dag framför mig. För tillfället har jag världens bästa projektkompis som tillåter mig att bara spy på arbetet just nu.
Det här är första gången på länge som jag känner att jag inte vill att det ska bli helg. Det är för att hela min helg är uppbokad av en massa saker. Vill inte. Eller jag ser faktiskt framemot sovmorgonen på lördag. Och lite fika med mamma också på lördag.
nu slutar jag. pusspåer.

.

"Om inte du hade varit en sån jävla pain in the ass hade jag aldrig låtit dig gå"

SUR

hejhejblogg.
Jag ska berätta om min natt, den var förjävlig. Jag ska smitta av mig av mitt dåliga humör till er så ni också blir lite griniga. Puhhh, känns redan bättre.
Jag somnade tidigt (runt elva kanske?) , hade sovsällskap, sjukt mysigt. Sen ringer det precis när jag kommit in i min djupast sömn. Blev as sur av bara det. Skärmen flippade och bara blinkade och precis som jag är blev jag jätte nyfiken på vad personen hade och säga så jag svarade. Jag pratade kanske i 20 min högst. Helt oklart och vad jag vet så sa inget vettigt alls. Personen kanske var ute efter fiska info för jag förstod aldrig vad syftet med hela samtalet var. Något i innehållet iaf gjorde mig sur. Jag kan inte riktigt svara på vad men de kan ha vart att samtalet påminde om någon sorts intervju. När vi hade sagt hej och jag lade på var jag surare än innan. Jag väckte tillomed mitt sovsällskap som låg helt oskyldig i sängen och började svära och säga massa onödiga saker. Personen somnade om. Sen så börjar sms:en rulla in. Jag blev galen för att jag inte kunde somna om och alla ord som bildat bilder i mitt huvud bara rullade som en film på näthinnan. För mitt humör, för att det är svårt att uttrycka sig på sms (ville inte ringa upp igen och börja ifrågesätta en massa när jag inte sov själv) så blev de att en konflikt uppstod. Jag såg ingen väg ut och ju mer och mer som skrevs så blev de bara mörkare och jag tänkte bara: Vad i helvete skulle jag vakna för av samtalet och få höra sånt här? Varför kunde inte jag gjort som alla andra kvällar och ha satt min mobil på ljudlös så att man fick sova. Jättesur.
Sms höll på till halv tre i natt och jag vara så nära många gånger att bara slänga min mobil i väggen. Jag vart så jävla arg att jag var tvungen att gå ut och sätta mig och lugna ner mig. Jag satt ute i vinterkylan med täcket och bara kollade.
Jag gick in och somnade vid halv 4 någon gång. Vaknade 6 imorse helt kallsvettig över alla mardrömmar jag drömt. Jag tog på personen i handen och låg och chippade efter luft. Paniken tog över och jag hatar nätter när jag sover dåligt. Fan, ännu surare. När jag tillslut råkade slumrat till så hör jag kattgnäll. Jag hatar katter, läskiga katter utan personligheter. Dom skrapade på dörren och det lät som i en riktig skräckfilm. Usch. Vid det här laget när klockan var halv 7 gav jag upp. Som med det mesta nu. Jag orkar inte. Från och med nu, inga frestelser, ingenting. Jag är sur.


16 ÅR GAMMAL OCH MÅNADEN ÄR FEBRUARI

hejhejblogg.
Idag känner jag mig som 16 år gammal igen, ska ju faktiskt fylla 19 år exakt om ett halvår. Jag åkte buss, kändes ur konstigt att sitta där, bakom några 13 åriga tjejer som satt och fnissa hela resan såhär mellan 7 och halv 8 imorse. Galet, att man en gång var sådan.
När jag kom hem lade jag mig i sängen med min systers gamla mobil med mina gamla låtar (hon ska ju alltid ta efter allt från mig;) och det var sån underlig känsla att ligga i min säng, titta upp i taket och bara låta minnena komma fram i huvudet. Jag kände mig sjukt larvig när jag låg i sängen och började skratta för mig själv. Låten var "Homecoming" och det var min absoluta favoritlåt under en tid för ca 2 år sen. Den låten påminner så mycket om när år 09 började, jag gick i ettan, allt man gjorde då var så jävla oklart. Jag minns när jag var ute på promenad med min kusin, och hon ifrågesatte mig hela tiden varför jag var så sprallig. En rodnande jag hade ju lovat att inte berätta för någon haha,  (bröt det redan första kvällen när jag berättade för min mamma) så jag försökte hålla på hemligheten. När hon senare förstod att jag höll på och dejta blev det andra frågor. I slutet råkade jag väl kanske läcka minilite att det var min tränare, och det enda jag fick till svar var: "MEN GINA VAAA? VADÅ? ÄR INTE HAN GAMMAL? HAN ÄR DIN TRÄNARE JU, du är helt galen!". Den enda svaret hon fick av en gapskrattande Gina var "meeeh, det är bara 4 år.." haha, jag kan inte låta bli att småskratta lite nu. Det var en rolig tid. Jag minns också en gång på vår dejt, när allting blev "när man talar om trollen". Vad vi än pratade om så dök det upp. Jag kom ihåg hur nervig jag var att någon skulle se oss, hur kände då han? Haha, och det var faktiskt en gång, ja, som alla vet, är Gotland ganska litet. När vi en gång skulle gå någonstans så ser vi hur en av mina medspelare i laget är en bit bort, då fick både han och jag panik, så vi gjorde som i en gammal film där man är tjuv, ställde oss mot väggen ( jag minns att det var ashalt på vägen så jag höll på att dra omkull i farten) och så minns jag när han tittade in i mina ögon där det bara var bus på gång samtidigt som han höll mig mot väggen och viskade "allvar, ingen får se oss". Läget blev så otroligt seriöst och jag skrattade ännu mer och han med, efter ett gott försök med att säga något klokt till mig. Förbjudet men galet kul.
När jag tänker tillbaka har jag alltid varit en person som ska utmana det mesta. Ingenting är för mig omöjligt och när jag väl ska bevisa det har jag fått tagit några konsekvenser som slag tillbaka.
När jag och mitt ex, vi hade typ dejtat i två veckor så skulle han åka bort. Jag bodde inte i stan och killar är som dom är, problemlösare, så han erbjuder sig att låna ut sin lägenhet dom här 4 dagarna han skulle vara bortrest. Värsta idén fick jag, vi kan ha tjejkväll varje kväll. Första kvällen började med storstädning (ville ju överraska honom tills han kom hem!) sen kom några tjejer förbi för en tjejkväll med mys, då går ju strömmen. Haha, så där satt jag i mörkret med levande ljus och tjejerna försöker få ur mig vems lägenhet det är. Egentligen kan jag tycka nu i efterhand att Frida borde förstått. Det var innebandybollar, klubbor, väskor, träningskläder, priser, medaljer, diplom och mycket mer. Jag minns deras reaktion när jag tillslut släppte bomben. Några gapade bara, typ en av dom var Frida, och några skrek rakt ut. Iaf, tillbaka till kvällen. Den slutade med besök från farbror polis och hot med att bli anmälda.
Jaja, nu ska jag packa ihop väskan till innebandyträning, det ska bli awweeesome! pusspåer.


p.s strömmen hade kommit och ljudet på musiken var kanske lite väl högt får jag erkänna när polisen knackade på dörren.. d.s.

DET ÄR SANT, JAG ÄR INTE ETT DUGG OSKYLDIG.

hejhejblogg.
Jag kom precis hem efter en hård start på dagen. Trots en superdupersur förlust så känner jag ändå glädje. Jag klarar mig bra själv. Jag älskar att spela och ta i allt man har, jag älskar att spela med Madde och Rebecka i min kedja, jag gillar att kunna sitta i omklädningsrummet och kunna säga "jag gjorde mitt bästa", jag älskar när jag kan övertala fler och fler till att vi ska göra något tillsammans efter matchen, jag älskar att äta på max när jag är hungrig, jag gillar att äta där med trevligt folk, jag gillar choklad till efterrätt, jag gillar att ha mammas kort trots att hon inte blir lika glad, jag gillar att få oväntat besök på kvällarna, jag gillar veckan som kommer, jag gillar att sjunga och skratta högt med min syster i bilen, jag gillar att vi ska ha träning imorn trots en kommande matchfri helg, jag gillar när mina bebisar somnar på min mage i soffan, jag gillar att dom luktar gott, jag älskar att dom påminner om bra tider, jag älskar min säng trots vissa klagar på att den är liten (120 cm), jag älskar att solsidan är ikväll, jag älskar att jag fick hela säsong 1 i julklapp, jag älskar att mitt rum är nystädat, jag älskar att utklassa min syster (okej, jag vinner ofta iaf) i dans på x-box 360 kinect och jag älskar att veta att det enda du tänker på och längtar efter är mig.
pusspåer.

BÄTTRE SJÄLV

Jag kanske faktiskt är feg för att jag drar och att jag inte vill mer.

KOM HEM LINNEA

hejhejblogg.
Nu sitter jag på en stol och väntar på att bli fixad, ska göra om mitt hår. Jag och min mamma har kvalitetid så vi har faktiskt redan börjar med lite lördagsmys. :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, får se om jag får nå besök men annars blir det bara hemmamys med god mat.
Igår var det en mysig kväll, först var jag på en asbra träning, kändes mycket bra att vara tillbaka efter sjukstugan, sen efter så fick kom en mycket, mycket bra vän på besök och vi ägnade hela kvällen med mys. Jag ville spela yatzy men de gick inte alls för sig så jag får flytta den planen till ikväll :)
Annars då, jo det är bra. Imorn är det match och jag är galet taggad! Jag får se vad eftermiddagsplanerna blir men eftersom jag är sällskapssjuk så lär jag väl träffa någon, dejt kanske? vem vet. Veckan som kommer blir lugn förutom massa UF-arbete. Ska nog satsa klokt på varierad träning i veckan som kommer och skärpa mig med maten.
Nej nu ska jag sluta att låta duktig, jag får göra orden till handlingar istället!
Pusspåer.

FREDAG!

hejhejblogg.
Ledsen för pissig uppdatering men jag har varit stört upptagen. Har nästan inte alls haft tillgång till dator och så. Ni vet hur det kan bli. Det är redan fredag, underbara fredag! Jag älskar fredagar. Inte alls för att vi bara jobbar med företag hela dagen i skolan, inte alls för att jag har sovmorgon till 10, inte alls för att jag får hänga med Frida hela dagen, nej utan för att det är helg!  Nu har helgen börjat!
Kvällens planer blir träning och sen mys hos mig med en mycket nära vän. I like. Hela lördagen ska jag ägna med mammut, världens bästa. Jag vet inte vad vi ska hitta på men något lär vi väl göra :) Sen blir det att gå och lägga sig tidigt för att tagga inför match. Awwweesome. Jag är redan taggad ut i fingertopparna så nu får vi se till att hela laget känner likadant.
Nej, nu tillbaka till företagsekonomi och bokföring. pusspåer.


Ungefär såhär känner vi oss nu.

HÄR HAR DU MIG

Hejhejblogg.
Idag har det varit en upp-och-ner-dag som jag helst skulle vilja undvika att prata om. Därför tänkte jag vara egoistiskt nog och svara på lite frågor istället om året som var, larvigt men men :) (tycker att det är så sjukt kul att läsa andras så då vill jag göra samma sak själv).
Så, läs och analysera, för det här är de enda ni får idag ;)
Tillbaka till 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog tag i vad jag ville och åkte på praktik utomlands en månad själv!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hatar sånt, sätter man massa löften så blir det bara otroligt lockande med allt man inte får göra.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag vet, och det hoppas jag verkligen inte!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, min farfar gick bort när jag var på Mallorca.
5. Vilka länder besökte du? Italien, Finland och Spanien.
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? Tryggheten tror jag, sen att bo med den man älskar själv och bara få ha sitt eget var underbart.
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? 5 mars och 17 september.
8. Vad var din största framgång år 2010? Oj, den var svår. När jag tog körkort, praktiken på Mallorca och jobbet jag fick på WS. Fast de största var när jag lyckades behålla alla mina betyg fast jag rasade hela hösten.
9. Största misstaget? Vill inte prata om det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Kommer jag någonsin få tillbaka mitt immunförsvar?
11. Bästa köpet? Biljetter till washing machine party måste jag nog ändå säga, nej förresten, mina bebisar!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol. Alldeles för mycket.
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Oh ja.
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? Från och med du, Hotel California, We no speak americano.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Våren var den bästa någonsin, men hösten var den sämsta någonsin, blandat år kanske?
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på alla hemmakvällar och mys
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tjafsat med folk
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen, absolut.
19. Blev du kär i år? Nej men jag var det större delar av året!
20. Favoritpogram på TV? Halv åtta hos mig, utan tvekan!
21. Bästa boken du läste i år? Män från mars & kvinnor från venus
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, mamma uppfyller alltid mina önskningar! :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, en lampa med italiensk design
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag hade en stor 18 års fest i ovädret mitt i sommaren!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Avslappnad och glad :)
29. Vad fick dig att må bra? Mathias och min familj. Frida från Mallorca.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jude Law, muuuums.
31. Vem saknade du? Jag saknade Mathias jätte mycket när jag var iväg, men sen kom ju han så då vart det inge jobbigt längre :)
32. De bästa nya människorna du träffade? Frida och Nikoletta från Mallorca. Underbara människor.
Ja, det var alla frågor :)
Pusspåer.

NY VECKA, NYA NYHETER

hejhejblogg.
Måndag, måndag. Ny vecka med ännu mer spännande planer än veckan innan. Jag har haft en mysig dag, förutom den sämsta starten någonsin som jag inte ens kommer berätta om.
Fixade först in en lunchdejt efter första lektion, blev thaimat, sjukt gott. Sen vart det träning som stod på skolans schema och efter det lite fika med en mycket bra vän. Skönt att bara träffas och prata lite. Det behöver man ibland alltså.
Nu har jag precis landat hemma, fundera på att gå och lägga mig och sova en stund, och sen tagga inför en stenseriös träning ikväll. Egentligen borde jag ta tag i mitt rum, men när man sover på alla möjliga ställen hos alla möjliga personer så kommer man ju hem och bara packar om nya kläder och sånt, och då hamnar liksom garderoben i sängen, fast det inte alls är meningen, men på ett bra sätt. Jag får försöka komma fram till någon lösning som alla är nöjda med ;)
Jag lägger ut några bilder som gör mig väldigt glad och som påminner om något bra :)
Älskade saknade vän.

ÄR JAG DIN NU?

hejhejblogg.
Jag har haft en underbar helg, för jag anser att den går mot sitt slut. Jag jobbade i lördags, allt gick bra, kändes sjukt skönt att vara tillbaka där igen. På kvällen blev det miniutgång med några vänner och idag har jag pluggat lite och tagit det lugnt. Haft mys med en väldigt nära vän. Jag gillar söndagsmys, speciellt när det är solsidan på tv:n. Det är mitt absoluta favoritprogram och i julklapp så fick jag faktiskt hela säsong 1 av min förra pojkvän. Känner mig alldeles för väl? Antar det..
Ikväll har varit en blandad kväll, ni som läser det här kan tänka till att det här inlägget tog typ två timmar att få fram. Blev avbruten och störd hela tiden. Men nu iaf, sitter jag här framför min älskade laptop, med en kopp med rött te i handen och den fula mobilen bredvid. Varför kan inte den bara durra och pipa när jag vill det? Jag har väntat på något sms hela kvällen men nej, den vill inte, eller personen vill inte. Vi får se. Jag nämnde häromdan om dejt. Blev först inte som tänkt men ändå, efter förutsättningar blev den sjukt lyckad, nästan överlägsen. Haha. Hade grymt kul och det är ju det som betyder något. Jag lever otroligt mycket för dagen och älskar det verkligen. Det gör att allt vänder på en dag, bra eller inte de får liksom tiden utvisa. Min spontanitet bjuder in till så mycket trevligt att jag som är världens planeringsmänniska faktiskt funderar på att lägga kalenderna på hyllan ett tag. Den här helgen har bevisat att det finns så mycket trevligt folk som man kan ha otroligt kul med.
Jaja, nu när jag bor hemma så tjatar mina föräldrar att jag borde gå och lägga mig, så faktiskt, jag får ta deras kloka ord och göra till handlingar. God natt vänner. Pusspåer. Mer kommer imorn, hopppas jag!

LIGHT

hejhejblogg.
Det är kul att se att jag har så många läsare jag har, mycket trevligt. Mindre trevligt att jag inte har så mycket vettigt att säga er men men. Ert val att läsa faktiskt.
Jag är fortfarande sjuk, alldeles för sjuk. Jag ska försöka ta mig till skolan imorgon tänkte jag, och eftersom jag behöver typ 12 timmars sömn så kan jag ju gå och lägga mig nu?!
Jag har blivit lite busig nu när jag är sjuk och gör saker jag inte borde (iaf vad andra tycker) och jag lever för kicken, nej men mitt liv är fan upp och ner alltså. Idag har det varit superbra, för jag har träffat två superbra personer som får mig superglad och pytte lite mer frisk. Imorgon ska jag på dejt också, ska bara kontakta killen först. :) nej men jag gillar honom alltså. Sen får vi se :)
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara dö och njuta av att jag lever, för det är fan inte alla som gör. Sen ska jag vänta in halv åtta hos mig.
PUSSPÅER.


Ljushårig igen? - ja, jag tror fan det!

SJUK OCH OSAMMANHÄNGANDE

hejhejblogg.
Idag är jag sjukt sur och sjuk. Jag är sur för att jag är sjuk. Jag vill ha sällskap här och nu. Jag bor i stort sett hos Linnea och varje gång jag ska åka hem så är det tomt. Idag fick jag åka hem. Jag är ju sjuk, då ska jag ju inte smitta ner henne. Idag är jag också lite splittrad, som vanligt kan jag inte sätta fingret på just vad, men något är det. Tror de kan handla lite om innebandyn, jag vill också göra som de andra tjejerna nu, stå på plan och bara spela. Jaja.
Sen saknar jag förhållande. Jag är ingen singeltjej och passar verkligen inte som det, blir så tillbakadragen då. Som L alltid säger, "Gina, de syns att du vantrivs med att vara singel". Det ligger något i det. Jag gör det, men jag är lite bra på att låtsas att jag trivs med singel, betoning på lite. L får ta många smällar, nästan varje natt när jag inte sover hos henne så ringer jag henne och säger godnatt. As larvigt, jag vet. Men de är en av dom lite svårare vanorna att jobba bort. Jag försöker, och jag har faktiskt blivit lite duktig.
Det är skönt med blogg, där kan ingen klandra mig för att jag bara pratar om mig själv, det är ju min blogg. Sen hur intressant de är för er det bryr jag mig inte om, för mig är mitt liv det intressantaste i världen. Haha det vore ju faktiskt lite konstigt om någon annans liv var mer intressant för mig. Fast när man bor på den här ön så verkar ju det som att folk inte tycker samma som jag.
Nu ska jag krypa ner i soffan med mina bebisar och sova eller se film, vi får se vad sinnena klarar av.
Pusspåer.


Nu får ni en bild som gör mig glad, den påminner om bra tider.
Bara du vet vad jag menar.

MUM I LOVE YOUU

hejhejblogg.
Det är en halvtimme kvar på vecka 1:s söndag och jag är helt slut. Jag har fortfarande feber och känner hur min förkylning kämpar in i det sista för att hålla sig kvar. Kanske är de lite mitt fel också då jag var ute med vänner fast jag egentligen bara borde tagit det lugnt.
Jag tänkte uppdatera er lite kort om vad som händer i veckan för jag har ju faktiskt, konstigt nog några läsare som verkar bry sig en hel del.
Jaja, vecka 2 består av detta, en ganska tråkig vecka fram över men men:

Måndag- Skola+plugg+ibträning (får titta på eftersom jag ännu är sjuk)
Tisdag- Skola+Zumba+mysmidddag(?)
Onsdag- Skola+UF(?)+ibträning
Torsdag-Skola+fikamedvän+kvalitétid med syster
Fredag-Skola+fredagseftermiddagsmys+träning+ SOVA TIDIGT
Lördag-Match(om jag hinner med)+jobb+utgång/tjejmys/spelkväll?
Söndag-VILODAG, så jag tänker inte planera in någonting!

Hoppas ni har en lika lugn vecka som jag. Mina planer blir alltid ändrade. Nu ska jag krypa ner med mysigt sovsällskap, pusspusspåer.

HEMMA IGEN

hejhejblogg.
Jag är hemma igen, efter ännu en galen rolig vistelse i Uppsala. Jag har däremot dragit på mig en riktig förkylning vilket leder till att det inte blir någon match imorgon för min del. As, jag är sur nu över det. Jag var sjukt taggad.
Iaf, jag hittade lite bilder på mig och L från båda utgångarna på stadens vimmelbilder. Ni kan väl typ titta lite på dom, för jag ska vara klok nog och sova nu.
Pusspåer.











duuuuärrrförrbrraa.

KÄRLEK

Det tog inte lång tid innan jag hamnade i Uppsala igen. Jag älskar stället alltså, och jag älskar Linnea för att hon fixar så vi hamnar på lista, jag älskar att jag bara ska ligga i en säng hela dagen imorn, jag älskar att komma ifrån Gotland, jag älskar att veta att jag har världens bästa mamma, jag älskar att veta vart jag har mig själv, jag älskar att veta vad jag verkligen vill, jag älskar att dricka passoa med juice, jag älskar att jag har en marabou mjölkchoklad i väskan, jag älskar när jag vet att du vet vart du har mig, jag älskar när du säger saker rakt ut, jag älskar hur bra jag mår i uppsala, jag älskar mitt jobb hemma, jag älskar min kusin jonas som överlägset är världens bästa syssling, jag älskar stället birger jarl, jag älskar linnea.
pusspåer.


SAMMANFATTNING AV 2010

Som jag har gjort här i bloggen nu några år, återigen kommer en sammanfattning av året som har gått.

Januari: Vaknade i underbara Milano och spenderade första dagen på året med min dåvarande pojkvän Mathias med en italiensk släktträff och besökte en plats som måste vara ett av Italiens finaste förortplace. Månaden gick fort och jag minns att jag var sjuk mycket.

Februari: Det här blir nog årets kärleksmånad. Spenderade all min lediga tid med Mathias och gjorde det till kvalitétid. Mysiga hemmakvällar med matlagning och träningar tillsammans. Mitt i mörkret och all slask fick vi den här månaden att bli otroligt fin. Han tog med mig till underbara Djupvik Hotell över alla hjärtans dag som en överraskning och det var mer än underbart att få bo med den man vill leva för, på ett galet fint hotell, äta tre rätters och bara ta vara på varandra. Det ska tillläggas att vi lämnade våra mobiler och all kommunikation i bilen under helgen.

Mars: Månaden som jag och Mathias hade ett år. Vi tog en kryssning till Helsingfors 3 nätter och åkte till släkt och vänner och var med på barndop. Otroligt mysigt. Jag skrattar lite när jag ser på bilderna därifrån. På kryssningen hem när jag ber om en pussbild. Han hatar sånt larv och det tog tio min innan jag fick honom att ställa upp på det. Bra resultat till slut!

April:
Mathias, Louise, Robin och vänner fyllde år. Mycket partaj och firande. Sen åkte jag till en underbar praktikmånad på Mallorca. Träffade vänner och bodde i en lägenhet med 3 tjejer och hade praktik på ett jättefint och mysigt hotell. Hade galet kul, vi var med på 3 dagars festival och oj vad minnen jag tog med mig hem.

Maj:
Praktiken sträckte sig över halva maj också. Mathias kom och hälsade på, jag fick ledigt en vecka och vi åkte till Magaluf och partade & hade semester. Jag upptäckte hur underbart livet kan vara och hur galet det kan vara på en nattklubb i Magaluf, Som jag brukar säga, det som händer där, stannar där. Washing machine party var överlägset.

Juni:
Jag och Mathias fick hem vår bebisar. Jag minns att jag jobbade mycket, och att jag hade en supermysig men konstig midsommar i Näs/Nisseviken. Eftersom vädret var på topp så hängde man på stranden en hel del. Månaden gick så sjukt fort, den var lite såhär naturell. Jag och Mathias var också på västkusten och besökte Göteborg och hade allmänt mys!

Juli:
Rasade jag totalt. Trots en bra pojkvän, trots en bra studenskiva för Louise, trots en bra födelsedag i sommarens värsta väder så var det i den här månaden som bomben släpptes. Allt var inte alls som jag trodde. Han var inte den jag trodde. Ni var inte den jag trodde. Nej men ni som ville knäcka mig, lyckades brutalt bra.

Augusti:
Livet skulle sättas igång med skola och hela vardagslivet, jag var inte alls redo för det. Vi skulle precis flytta in i vår andra lägenhet och jag hade ingen inspiration alls. Månaden blev tung, men överlevnadsokej. Det enda viktiga för mig var att komma in i skolan och försöka lappa ihop mitt förhållande. Gud vad jag märker nu att det är svårt att minnas dom här höstmånaderna.

September:
Jag tog körkort, det enda ljusa på hela månaden. Mitt liv gick åt fel håll, jag tappade mig själv mer och mer.

Oktober, November, December: Jag är ledsen alltså, men det ända jag kan säga är att så som jag mådde under dom här tre månaderna så dåligt har jag aldrig mått förut. På något sätt lyckades jag väl ta mig ur detta hål som jag var rejält insnöad i. Innebandyn tog mig fram, tack Marcus och Oliver. Även fast allt påminde om oss så klarade jag av det. Ett bättre slut på året kunde man dock inte ha fått, jag kan inte beskriva med ord hur bra vår nyår var.
Och alla få säga vad dom vill om det, men jag är i alla fall mycket glad över det jag och Mathias hade, alltså på ett bra sättt! ;) Nej men så mycket som jag har lärt  mig under vårt förhållande gör man inte på egna ben. Och faktiskt, så när vi väl hade det bra, så vart det oslagbart.

VÄXER AV INSPIRATIONEN

hejhejblogg.
Idag mår jag bra, jätte bra. Sov verkligen länge och behövde verkligen återhämta mig efter en stenhård helg men nu är jag back on track. Känner hur jag har dragit på mig en liten förkylning men de är lugnt! Nej men jag känner hur jag kan skratta till början på det nya året. Underbart med nytt år, och jag älskar den nya början.
Jag är glad, jag är glad för jag vet hur jag är, jag kan mig själv och vet vad som får mig att må bra. Jag lever i nuet och jag har kontroll, jag vet vad jag ska göra med de som tydligen är problem för mig i andras ögon. Jag har egentligen aldrig varit en sådan person som bryr mig om vad folk tycker om mig, kanske att jag har varit uppmärksam ibland om vad vännerna säger man aldrig dom yttre. Men imorse så blev jag faktiskt förvånad över mig själv. Hur lätt det var att skaka av sig något som skulle likna ett nedtryckande mail från en, ja vi kallar det vän.. Jag vill bara skratta, men kunde inte. Jag fick ont i magen, av hur värdelös den personen måste känna sig. Som faktiskt skickar ett mail med lika mycket text som rymmer ett A4 om hur irriterande och fel jag är. Personen har ingen känsla alls, syftet med mailet är att pissa på mig, men istället i mina ögon så tar jag det som en hyllning. Det biter inte på mig. Jag blir bara starkare, och jag är stolt över mig själv hur jag har lärt mig att vända orden till något bra. Jag ska tacka personen, som faktiskt gör det enklare för mig att gå vidare och stå på egna ben. Jag är alldeles snart uppe, det finns några frestelser som gör mig illa som jag än så länge inte kan hålla mig borta ifrån men snart är jag tillräcklig. Den här helgen i Uppsala har gjort mig bättre än vad jag någonsin vågat hoppats på. Jag har levt dagarna som de vore dom sista, jag har skrattat i timmar så att tårarna tillslut har kommit och jag har träffat vänner och härliga personer som jag definitivt kommer hålla kontakten med.
Den här hösten har varit allt annat än lätt för mig. Många vet allt, många vet lite och några få vet ingenting alls. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att stoppa tiden bara för att hitta mig själv igen efter alla tårar och bråk men de har varit omöjligt. Vill man läka och behöver ny självkänsla så ska man aldrig läka på Gotland. Jag hade inget val, skolan höll mig fast och trots en krossad Gina så klarade jag av terminen i skolan. Jag gav all min energi där och behöll varenda betyg i de olika kurserna.
Jag kan om jag vill. Ditt liv blir vad du gör det till, och det här är skiten jag fick ta när jag valde fel. När jag följde hjärtat istället för magen. Mitt nyårslöfte är inte realistiskt. Jag ska följa min mage istället för mitt hjärta. Om man är stark är det en självklar sak, men för mig är det den största utmaningen jag haft i mitt liv.
Jag tror inte på vänskap, inte alls. Efter den här helgen, fick jag lite hopp. När jag låg i sängen i torsdags och jag kände hur saknad och deprimerande tankar tog över så tog Linnea min hand och sa hur glad hon var över att vara med mig. Hon var glad över att vara med mig. Fan henne om hon sabbar det här nu, men till skillnad mot mig så lär hon sig av sina misstag, och jag tror, ärligt nog att hon inte gör det. Kärlek till vad och vem man vill, vänskap som familj eller mer, det ska aldrig vara något man känner sig tvingad till. När jag t.ex. var i ett förhållande kände jag att jag hade det bästa, och det gjorde att jag INTE ville vara med någon annan. Kärlek ska inte binda någon. Det ska vara längtan och trygghet efter någon/något.
Nu sitter jag här hemma, njuter av att ha världens bästa mamma som jämt ger mig energi och skriver en sammanfattning av 2010. Jag gör alltid de i början av januari. Vi får se om den kommer ut i bloggen eller inte. Jag hoppas och vet att ni också gör det. pusspåer. Och som jag alltid säger, ta hand om er.

RSS 2.0