TOP OF THE WORD

Hejhejblogg.
Idag är mitt humör uppe i himlen, nej men jag är jätte glad! Solen strålar också, den kanske har delat med sig lite? :) Det ser ju så vårigt ute!
Jag har hunnit med otroligt mycket den här dagen, det känns skönt. Dock så blev några saker inställda. Dagen började med att klockan ringde 8. Tränade och åkte sen in till stan för nästa pass som började vid 10. Duschade och gjorde mig klar, såg sista matchen som syster spelade. Duktig hon var tycker jag :) Sen åkte jag till studion där travfolket var, känner att jag inte passar in där, men dom gånger våra hästar springer på TV:n så får man väl offra sig :) Det gick bra, vi vart glada och ska fira med pizza ikväll. MUMS! Det ska blu suuupergott!
Åkte sedan och handla med mam, fixade lite och nu är jag hemma och har precis städat mitt rum. Klockan är bara runt 3 och oj så mycket jag har hunnit ;)
Snart ska jag ringa Nic och höra planerna för kvällen, jag hoppas på fotboll och träffa folk. Vi hörs vänner, pusspåer!

NIKOL+JINA


Bara för att jag är så glad idag bjuder jag på en gammal flummm-bild!

(?)

och där kom det för mycket droppar och bägaren rann över..

MED TUNGT HUVUD OCH TRÖTT KROPP

hejhejblogg.
Det har hänt så mycket idag och jag har mycket att berätta men det kommer väl därför inte fram någonting! Mässan idag var toppenkul, började prata med väldigt nya ansikten och skrattade för det mesta. Vi hade då Kränku som vårat företag, och jag tycker vi gjorde ett riktigt bra jobb.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag är så himla trött. Har inte alls sovit mycket i natt, låg bara och tänkte på den kommande dagen, men vet ni vad? Jag spelade spel med C igår, as kul. Jag vann, helt överlägset i bowling. Inget ni hade förväntat er va? ;) jag är ett proffs egentligen! I smyg..
Nej nu ska jag lägga mig och sova, sen ska jag träna. Jag kommer hem sent ikväll, vet inte om jag hinner skriva något mer, men det märker vi.
Take care, pusspåer.

KORT?!


Haha, vad säger ni? Jag kanske ska klippa mig? eller inte..

DAG UTAN STRESS

Hejhejblogg.
Jag sitter just nu och försöker plugga, det går ju inte toppen men det var nästan värt ett försök. Hade det typ varit handel eller något hade jag gjort klart det för länge sen, men ni kan ju nästan bara gissa vilket ämne vi ska skriva uppsats i? ENGELSKA! Såklart är det engelska. Fy bubblan, tänk om man kunde typ muta Nicole att göra det, eller varför inte Tim? haha, Hade varit kul att se lärarens min om jag lämnade inte värsta uppgiften. Hade varit lite jobbigare sen bara om man skulle bevisa att man kan allt det där på pappret. Huu. Jag vill inte fuska. Det skulle bara skapa en massa problem efter. Aja, nog om det.
Jag är lite spänd till imorn, vi ska ha hansamässa här i huset. Vi har företagetet Kränku och mässan går ut på att demostrera deras produkter på ett bra sätt. Vi har planerat mycket och det har gått bra, som hoppas det fortsätter på samma spår.
Vi ska snart ner till butiken för att hämta morgon dagens produkter, nice, nice. Önska mig lycka till!

Idag är det träning som står på schemat igen, ovanligt va? Först ska jag hem och fixa lite, usch min mamma är i Sthlm. Ville inte att hon skulle åka men men, Jag får träffa henne på fredag igen. Hoppas jag får lite presenter :) Det är ju så boooring att vara hemma utan henne. Senare ska jag nog plugga av lite från listan, matte t.ex. Sen träna igen :)
Vi hörs senare, pusspåer!

HÄR KANSKE DU FÅR DINA SVAR?

Hej :)
Kom precis hem efter en träning som gick helt okej, tänkte därför sluta med en rolig lista jag tog av Sara :) 
 
BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Helst inte, men kanske råka springa förbi den på morgonen.
Gnälla: Kanske inte brukar, men det har hänt
Skrika: Inte alls ofta, isf garvar jag typ samtidigt :)
Sova: vem sover inte liksom?
Ha ångest: Jag har haft det ett x antal ggr
Skada dig själv med flit: Nej, och skulle inte falla mig in heller.
Ta mediciner du inte borde ta: Jag mår bättre utan!
Vilja dö: Neej, skulle jag inte påstå.
Drömma mardrömmar: När jag har feber :(
Drömma sexdrömmar: Brukar är väl lite fel ord kanske..
Ta droger: NEJ!
Försöka vara annorlunda: Haha det är väl inget man försöker med, jag är som jag är :)
Klä dig i svart: när jag känner för det!
Gå till kyrkan: bara när vi ska samla pengar till fjällenresan
Gå i skolan: JAPP, 5 DAGAR I VECKAN!
Röka: Äckligt.
Ha sex: PASS
Ljuga: Det har hänt men inte är det någon vana inte!
Hata folk: Kan hända.
Lita på folk: Det är inte många längre..

VEM:
Saknar du:
Mamma redan, hon åker imorn.
Vill du döda: Jag är ingen mördare nej.
Vill du slå: Jag slåss inte.
Kysste dig sist: Hemlis :)
Vill du kittla: Haha Nicole, hon skrattar alltid :)
Vill du prata med: Mam.
Skrek du på sist: Jag minns inte
Vill du vara som: Kelly Clarkson, tänk att sjunga så bra!
Sårade dig sist: vännerna.
Vill du bli galet full med: Nicole, för vi bara skrattar :)
Gjorde dig riktigt glad senast: TIM!
Fick du sms från senast: Christopher
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Zac Efron måste det ju nästan vara?

HAR DU:
För många vänner:
nej!
Förföljelsemani: nej
Tvångstankar: Inte lika ofta som förut
Någon annan psykisk sjukdom: Haha nej?
Någon fysisk sjukdom: Inte de heller
Någon skada: Nej
Färgat håret: Ja mååånga gånger :)
Brutit några ben: Aldrig
Några piercings: i naveln
Egen dator: Nepp
Bra självförtroende: Inte det bästa skulle jag väl säga :)
Kysst någon: oh ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.
Bjudit ut någon: Nej det tror jag inte.
Varit kär: Fåtal gånger
Dumpat någon: Nej
Stulit någonting: NEJ!
Lämnat landet: Haha gör jag varje dag :)
Tuttat eld på nått: Nej..
Gjort något olagligt: Jadå :)

HUR:
Går du: framåt oftast
Svarar du i telefonen: Hej :)
Fördriver du tiden: Med vänner elller med mam.
Mycket pengar har du: Mucho, sparar!
Tjänar du pengar: Inte för tillfället
Ofta diskar du: vi har diskmaskin
Ofta städar du: tills jag känner för det :)
Många stör du dig på: Några stycken
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: Alla blir väl något?
På gud: Jag vet inte
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Nej absolut inte alla
På ett liv efter detta: Nej det vet jag faktiskt inte
Att fiskar kan tänka: Ja, det klart
Att du kommer leva länge: Det kan jag ju inte svara på, men jag hoppas jag har gjort det jag vill när jag väl dör.

PUSSPÅER OCH GODNATT!

NÄR DET VÄL KOMMER TILL KRITAN (!)

hejhejblogg.
Jag vet faktikt inte vart den bra dagen tog vägen. Det höll hela vägen, verkligen. Jag hade kul i skolan, trots en väldigt kämpig dag. Men nu till eftermiddag rasade allt och tanken slog faktiskt mig vad meningen med livet är. Jag vet, inte alls likt mig. Jag som älskar stunden, just nu. Men allt kan vända fort.
 Men jag halkade ur spår idag, tappade grepper helt, kände mig yr och ville bara gråta för vilken sorglig människa jag är. Ja, visst är det så, att allt inte kan gå min väg som jag vill. Skolan går bättre än någonsin, träningen går bra, jag har aldrig haft bättre relation med mina föräldrar, ja listan kan bli lång. Men att jag inte ens klarade av det lilla jag har misslyckats med. I'm in love. Japp, jag kan inte säga det bättre själv. Många säger att man inte kan styra över känslor, vilket jag inte heller kan, men man kan leda dem åt olika håll, och påverka. Omedvetet eller medvetet. I det här fallet omedvetet. Och onödigt. Tills nu när vissa ord kom fram så gick det upp för mig att jag verkligen är det. Jag blir på bra humör, det blir en sorts spänning, knäna vinglar och vidare. Vilken besvikelse. Vilken idiot jag är. Jag känner skam.
 En person vet, en som vetat det hela tiden. Någon som jämt sagt det till mig, och också trott på det. Hjälp, nu vill jag bara ha dig här Nic.
Jag trodde för en gång skull att jag var bättre än vad jag var. Jag som annars, aldrig är riktigt stolt över något jag gör, utan ofta tycker jag är sämre än vad jag egentligen är, gjorde en ändring. Trodde att jag kunde tro på mitt självförtroende och bara va.  Bara känna sig bekväm och trygg för en gång skull. Jag skäms, ja, fy fan vad jag skäms. Allt var såklart för bra för att vara sant. En bästa vän som ställer upp för allt, det finns inte. Det är antingen/eller. Det är mer eller mindre. Inte bästa vän med något mer. Och det är så det ska vara. Jag kan inte säga att jag inte får skylla mig själv, det får jag helt göra, vare sig jag vill det eller inte. Men hela den här vägen hit, så har jag tänkt många gånger om vi verkligen stått för det vi har hållt på med. Jag skulle utan problem säga det, även om jag visste att det var det sista jag fick säga till dig. Jag ångrar inte en sekund av umgänget med dig tills idag. Då det har gått upp för mig hur det verkligen är och vilket misstag jag gjort. Men skulle vi komma till dig, jag tror du aldrig skulle erkänna det för dina vänner om vad som hände och gjordes.. Det har varit hemligt på något vis. Så som bästa vänner håller hemligheter. Och det är så det också ska stanna.
Hur och vem jag pratar om nu, tänker jag aldrig erkänna, inte ens för personen själv. För det här pinsamma misslyckandet borde inte någon annan få ta del av. Även om jag skriver ut det i min blogg, så har ni ingen aning om vem det är, ingen kommer att gissa rätt ändå.  ( Förutom Nic som redan vet) Och jag tänker låtsas som ingenting nu när jag äntligen skrivit av mig, för att personen som är utsatt har inte alls gjort något fel och ska därför inte få reda på något.
Pusspåer.

WITH YOU

hallåhallå :)
Nu är jag duschad och klar, sitter här med en fruktsallad i knät och pratar med lite olika folk. Jag känner mig helt slut, helt söndertränad. Men imorgon är en ny dag, som innehåller mer träning, mer plugg, mer prat och bla bla bla. Jag tror faktiskt att morgondagen blir en bra dag, jag känner det på mig. Vi har inga vanliga lektioner utan vi har Desam. Vi har hitils haft en lektion i det, vi började med sexualkunskap. Helt okej, ganska slappa lektioner faktiskt. Man sitter mest och lyssnar, men nog om det.
Ni undrar säkert vad som händer imorn, och då kan jag ju svara på de.
- Nej, inge speciellt. På Schemat står:

 • Skola fram tills kvart över 3
 • Hemma kvart över 4 efter bussen
 • Plugg fram tills 6
 • Träningen vid 7 till halv 9
 • Bussen hem vid 9
 • Sen typ , blogga lite kanske ;)
Haha låter som en otroligt rolig dag va? YEAH! mina vardagar brukar se ut såhär, ibland kanske jag klämmer in lite möten där i mellan. Här kommer dagens:

Toppen: Min insats till träning, wohoo!
Floppen: skoldagen, jag hade kunnat gått upp 11 idag?

Från en sak till en helt annan, Jag saknar Tim, var ju jätte längesen jag såg honom, kändes det som iaf, sist var i torsdagen, en pyttestund vid maten. Jag tycker jag behöver prata med honom, stackarn. Får alltid höra på mina "roliga" problem och liknande, men han står ut, och rör inte en min där i mellan om han gillar det eller inte. Haha, nu känner jag mig elak. För jag ser egentligen vad han tycker om allt. Nej men träffar inte jag honom imorn får jag ta och höra av mig klokt, massa små sms blir bara jobbigt. Eller kanske ska jag låta honom höra av sig, typ låta honom sakna mig lite? Haha , då lär det ju ta en månad innan han hör av sig. Det var ju inte heller bästa idén. Nej, jag får ta och klura ut något. Utan hans hjälp :)
Pusspåer, vi hörs imorn.

P.S, här har jag en söt smygbild på honom!TRÄNING!

UPPDATE!
Ja vänner, då var ena träningspasset över, nu ska det bli nästa.. Hörs om två timmar!


HAHA! :D


Så kan en av våra raster vara i skolan :)

BACK IN THE DAYS

hejhejblogg.
Min dag vart lite speciell, inge skola idag inte. Nej hade bara två lektioner men båda typ inställda. Fast egentligen gör det ingenting, jag var jätte pigg när jag vaknade i morse vid 8 :)
Jag kom hem för en stund sen från Nic, hämtade mina grejer där och åt lite lunch. Dagens planer är att plugga matte, vi har ju prov snart (!) och träna. Det ska bli kul, väldigt skönt också.
Jag har hämtat massor av roliga bilder hos Nic, så nu har jag en hel del jag kan bjuda på ;)
Vi hörs senare gullungar, PUSSPÅER!
Se här vad jag hittade ;) (Skolavslutningen 07)

YOU MAKE ME HAPPY!

Söndagen den 25 januari, vecka 4, 2009 ägnade jag mig till den här sötnosen, någon jag verkligen tycker om.


PUSSPÅDIG!

BABY


Ge mig sommar!

DET ÄR SKILLNAD PÅ FRAM OCH BAK

hejhejblogg.
Gårdagen blev inte som planerad heller, ändå fram tills kl. 21  så trodde jag att det skulle bli en myskväll hemma i soffan med min familj. Men det blev ändrat fort och helt plötsligt var jag i stan i ett rum med kortlek, snus, folk, soffa, alkohol, cigaretter, några av favoriterna och mycket mer.
Jag kom hem vid 2 tiden och var död, somnade direkt i sängen.
Jag vaknade idag väldigt sent, har endast vart vaken en timme. Men det kan vara otroligt skönt att bara sova ut i bland. :)
Jag har mycket som är dagens planer, plugga, hjälpa mamma med en del fix, åka till Nicole och kolla på hotell. NIC VI MÅSTE KOLLA PÅ HOTELL! jätte viktigt ju.. jag har hittat några fina :)
Nu ska jag ta upp matteböckerna, jag skriver senare, PUSSPÅER!

En bild som säger mer än tusen ord.

OMBYTT

hejhejblogg.
Jag är trött idag, klen, har ont. Det känns som jag har brutits ner totalt. Kanske är det lite mycket att träna 6 ggr i veckan iaf? Jag vet inte, känner idag att jag bara ska det lugnt. Inget blir som tänkt, skruttTim har gått och blivit sjuk, TRÅK! Jag ville träffa honom, men inte när han är sjuk. Vi får flytta fram de. Vad ska jag hitta på liksom, nej men tjejerna hörde av sig, sa någonting om typ chillkväll. Låter skönt.
Min morgon har börjat skit, bråkade, eller typ tjafsa med mam. Om världens patetiska sak. Damn. Det kan hända sånt när jag är alldeles irreterad, men jag är ju inte irreterad på henne. Utan en annan person. Jag har verkligen svårt för att när man ska göra något tillsammans, och anstränger jag mig verkligen till max, och den andra bryr sig knappt, och sen får man liknanade kommentarer: "men kunde du inte valt nå bättre?" eller "Jag kom på att ...." och helt plötsligt passade inte det jag sa alls.
Vi hörs senare. Pusspåer.

DU GÖR ALLTID ETT VAL

"Även om det är jobbigt så kommer du klara av det, du kommer se en dag vilka som verkligen är där för dig och inte, men kom ihåg bara att man inte förlåter allt bara för att det är vänskapen som står och lutar, ibland är en person inte ens värd tanken av vänskap. För så som man vill bli behandlad själv ska man behandla andra, eller hur? Det vet du ju.
Men glöm aldrig en sak, förtroende är inget man får, det är något man förtjänar."

Hejhejblogg.
Jag är typ här igen, det har stått stilla i bloggen några dagar nu. Faktiskt så är det av ganska många anledningar, först och främst för att jag har dom här dagarna vart tvungen att fokusera på skolarbete, träning och min fritid. Att blogga tar ju ganska mycket tid, men jag tycker också det är roligt och därför håller jag fortfarande på. Jag känner också att mycket strul har kommit och gått dessa dagar, och det är inget jag vill dela med mig av, däför bestämde jag mig för en kort paus med tankar och funderingar. Man vad gör det egentligen, jag är ju tillbaka igen?
Konstigt nog har antalet läsare varit kvar, det finns alltså många som bevakar min blogg, och verkligen vill veta vad jag gör om dagarna. Många har också frågat om jag lagt av med bloggandet, eller om det är påväg neråt. Även om tanken har tagit tag i mig många gånger så har jag valt att fortsätta, som sagt, för att det är kul. 
Nu vill jag dela med mig lite av vad jag har för planer i helgen, känns som om det kommer bli en lugn helg men ändå rolig.

    Idag, fredag, det känns underbart att det är fredag. Jag har dubbelträning idag, först gym sen så är det innebandy träning ikväll. Ska också passa på att umgås med favoriterna under dagen. Ikväll håller jag till hemma, kommer förresten hem ganska sent så den lilla tiden jag är hemma ska jag umgås med mam.

Imorgon, lördag, jag har inget speciellt planerat på förmiddagen, tror jag ska ta mig ut på en promenad med Chip, sen ska jag fixa lite hemma. Jag är bjuden på ett rikitgt barnkalas (kompis fyller 18) men jag vet inte hur det blir, senare hoppas jag på att träffa Tim,  och isf lär jag ju vara med honom resten va dagen :)

Söndag, jag tänkte faktiskt inte ta träningspaus då, som jag egentligen borde, jag ska nog köra ett pass där på eftermiddagen någon dag, sen är ett plugg ett måste denna dag. Kvällen ska jag avsluta hos min sötnos Nic, och bara vara för oss själva. Babe.

Jag ska se om jag hinner blogga något mer idag, om inte, så hörs vi imorn! Pusspåer!

LÅT DET INTE HÄNDA IGEN

Idag släpptes hela bomben, jag rasade ihop och ett skal föll helt av. Jag orkar inte skriva alls.
 Ikväll ska jag på träning och bara tänka på annat. Jag får se när jag skriver här igen. Sköt om er.

TÄNK OM..

Hejnuärjaghärigen.
Helt plötsligt så blev jag orolig för det mesta, och fundersam om hur allt påverkar vad man gör..Jag menar, när man bor på den här ön tror alla att dom har koll på "vad som händer". Fast hälften har hittat på allt.
Jag kan ju kort dra ett exempel, jag brukar ju nämna en viss C, det står för Christopher men eftersom det är alldeles för jobbigt att stava så blir det att jag vara skriver C. Och då togs det direkt som om jag döljde det. 
Som ni säkert såg så fick jag häromdan en kommentar som fick mig verkligen att skratta. "Jag har hört att du är lite sugen på Christopher Durietz igen?"
Det första som slog mig var att det var han själv som lagt den, det skulle vara så typiskt honom. Men vad kul folk måste ha, det var sommaren typ 2006 som jag och C hade något på G, och nu tror folk sig veta. Efter typ 2 års bråk fick vi upp kontakten igen och om jag räknar rätt har vi typ träffats 3 gånger efter det. Oh ja, jag är verkligen så sugen på honom igen. Verkligen. Haha, det verkar som att man inte kan säga att man bara är vänner här. Jag kan ju typ tänka mig att någon såg oss på promenad, och sen började det.
Men jag skrattar sönder verkligen, lilla, lilla gotland är så litet. Oh ja.

Men tillbaka till det jag blev fundersam över, tänk om min och Nics resa verkligen blir skit? eller tänk om jag inte klarar nationella engelska? eller tänk om det aldrig fixar sig, mellan oss. Att ni aldrig erkänner vilka absurda människor ni är? Eller tänk om jag verkligen har problem med min mage, att jag inte kan äta som jag borde? eller tänk om det här med träningen inte slutar? eller tänk om jag inte kan bestämma mig när det gäller valet i tvåan? Tänk om någon nära skulle gå bort, jag har några som väger över kanten. Usch, jag får gåshud. Tänk om mitt liv går åt helvete och jag tappar taget helt? Eller tänk om jag är beroende av dig? Ja men tänk om,
Tänk om jag faktiskt får bli det jag vill, får göra mina högsta drömmar till verklighet och tänk om jag bara kommer vara lycklig?


Dagens:

Toppen: Angelica + dagens träningspass
Floppen: Nic är sjuk + pinsamma "förlåt"

HAPPY DAY!

Hejhejblogg.
Jag är på toppenhumör, känner mig dock lite seg efter dagens träningspass. Jag ska snart ringa min lilla babe som ligger hemma och är sjuk. Huh Nic, hur bär du dig åt när du blir sjuk egentligen? Lite fakta om det, ja hon är typ aldrig sjuk, men när vännen plötsligt blir det, så pratar  vi sjuk. Hon sover typ i 2 dygn i sträck och är inte tillänglig. 

Ibland kan jag få känslan av att väldigt många bara säga saker, men som aldrig blir av. Och jag kan ju bara tänka mig att någon av er har tänkt så angående min och Nics trip. Men vet ni vad,  igår iaf, bokade jag och Nic våran resa, UNDERBART! Vet ni hur skönt det känns att ha ett datum man kan se framemot. Vi åker lördagen den 23 Maj och är borta i 2 veckor, och kommer hem lördagen den 6 juni. Vi missar balen + studenten, men det gör mig inget. Det är ju inte jag som går ut liksom ? :)
Vi har en hel del hotell vi ska välja mellan, kanske någon av mina läsare som har varit i Albufeira i Portugal? Och kan tipsa om något.. ?
Whatever. Nu har jag inga roliga nyheter att berätta, jag kan väl bara säga att det är långt ifrån bra med tjejerna. Och såg man idag så lär det ju ta tid innan det fixas. Men jag klarar mig bra, allt går finfint.
Pusspåer.


PASSION


I know you love me

DRAMAHELG

hejhejblogg.
Jag bloggade senast igår, och jag säga er att det här hänt mycket sen dess alltså. Jag nämnde nog för er att jag skulle få besök. Tim skulle följa med på min släktmiddag, haha, det var faktiskt ganska kul, nu har jag inte pratat med honom om det, men om det var så att han kände sig obekväm i situationen så visade han inte alls det. Jag blev faktiskt förvånad hur bra allt flöt på. Vi hoppade på bussen till honom någon timme sen. Vi både är musiklovers och satt därför med våra egna lurar i öronen. Osocialt men ändå skönt. Ni känner väl mig hur mycket jag pratar på en buss? Har ni tur får ni högst höra några meningar som brukar likna, "Picka på mig om du vill säga något.."
Vi kom hem till honom, jag tycker hans hus är mysigt. Hans familj hade tänt ljus och så, och man kände sig värsta välkommen. Men iaf, Tim och jag bestämde oss för att se en rysare och vet ni vad.. han hade laddat hem svensk text åt mig så att jag skulle förstå, (han behöver ju inte riktigt texten) men jag är tacksam för den.
Vi såg "The Strangers", och himmel säger jag. Läskigare film får man leta efter. Den fick en känsla som bara kröp i hela kroppen.
Efter några hjärtattacker så lugnade vi ner oss och lade oss att bara prata. Vi pratade mycket om resor och han berättade om sin språkresa. Det verkar urhäftigt att åka. Något jag verkligen skulle vilja göra, men jag tar en trip med Nic istället ;)
Ska jag vara kort så var det helt enkelt skönt att träffa Tim igen, vi pratade, såg filmen, skrattade och "bara var". Skönt och mysigt.
Idag så träffade jag C, vi spelade wii och jag vann varje gång, (eller inte). Det där med bowlingen får jag öva på :) Eller egentligen hela spelet. Han berättade också hur provocerande hans lillebrors kompis var. Men efter några sparkar så gav dom upp.
Kvällens sista planer är att ringa Ylva, saknar henne min vän. Duscha och bara ta det lugnt. Jag är död efter helgen.
Så istället för att köra dagens så kör jag helgens...

Toppen: Dom som fanns där i fredagskväll, Tims och min kväll, + wii spelandet idag
Floppen: Så kallade vänner.


Varför inte spana in en gammal bild på mig och Tim? ;)

Pusspåer!

EN VÅG MED BESVIKELSE

Hejhejblogg.
Jag vet inte vade jag skriva och hur mycket. Det har hänt alldeles för mycket dom senaste 24 timmarna att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Mardröm blev till verklighet och ilskan har aldrig varit större.
Igår, tjejkväll var det tänkt va, ja men de vart väl jätte bra att det var ni som tjatade så vi skulle ha det. Det var ni, som för en gång skull drog ihop gänget och gjorde något kul, jag bara hängde på. Hade inte alls så stor koll på vad som hände. Vilka planer som var tänkta, eller vad som skulle hända framöver. Nej, jag brukar kalla det att gå bakom ryggen när man gör som ni gör.
Allt var frid och fröjd, tjejsnack, spel som det kanske brukar vara. Sen så kommer vi till punkten då det handlar om mobiltelefonerna. När jag iaf, eller jag har lärt mig, att är man med några, eller någon, så är man social, utan mobilen. (Så länge inte ett viktigt samtal väntar eller liknande. ) Mobilen kan ligga någon annanstans. Den ska inte störa när man sitter och spelar eller pratar, kanske någon som känner igen sig?
Att bara lägga bort mobilen, eller sätta den på ljudlös var några av tjejerna som inte klarade av. Deras mobil ringde varannan minut och ju mer desto mer irrreterade vart vi. Det var tydligen oro i lägret och vi kunde inte spela eller prata klokt för dom missade halva handlingen.
När vi tog en liten paus och några av dom sprang ut och rökte, in och ut hela tiden. Några sprang in på toaletten och jag förstod att något vart fel.
Helt plötsligt säger en person, "Ehm, alltså, hur reagerar ni om vi åker till killarna?". En sak som går mig så jävla mycket på nerverna. Är att min kusin är tillsammans med en kille som går i samma klass som killarna dom åkte till, och då är dom så patetiskt desperata att dom ber honom skjutsa dit dom. Och han är för snäll, och gör det. Vilket gör att min kusin blir lämnad för att hennes pojkvän ska köra dom människorna. Nej tack, leta efter lägre personer.
Både jag och en av tjejerna (nämner inga namn) stod med stora ögon och bara tittade när dom frågade. Hur kunde dom ens tänka tanken. Efter en kvart med skrik, besvikelse, och gammalt skit som kom upp så drog dom äntligen.
Jag har aldrig känt mig så utsatt som då, tänk att stå framför 2 av sina bästa vänner och höra en hel del skit dom har tyckt om mig själv. Jag fick en obalans i kroppen och kände mig helt tom. Vad dom pratade om bakom ryggen skulle alla kunna lista ut. Men jag har aldrig varit i en sån situation där man får saker bekräftat.
Egentligen vet jag nog inte varför jag skriver ut såhär. Men shit vad arg jag är. Jag har typ ingen kontroll alls. Vilken jävla mage dom har alltså. Ganska känslokalla. Jag trodde jag kände dom, men där ser man när det kommer till kritan.
Det ska väldigt mycket till att jag ens ägnar en sekund åt dom igen. Usch.
Nu ska jag inte förstöra er dag genom att sura, för jag ska snart få besök och sen på släktmiddag. Det kommer iaf bli jätte mysigt.
Ta inte vänskap för givet, för hur är det egentligen när de kommer till kritan?
Pusspåer mina läsare.

RÖRIG DAG

hejhejblogg.
Kom precis hem efter ett dubbel träningspass, jätte skönt. Först träning sen fick jag för mig att köra lite spinnning. Man blir nästan lite beroende.
Idag har jag vart glad, Nicole kom hem, det var underbart. Kände som om hon var borta jättelänge men sen så bara var hon där vid skåpen, jag föll i chock. Kändes helt plötsligt jätte konstigt att ha henne nära igen. Men hon gör mig glad. Alltid.
Jag har fått lite mer info om vad som händer i helgen som jag tänkte berätta om.. Men mina dagar blir aldrig som tänkt med det får man ta.
Här kommer helgens planering:

FREDAG:

 • Jag har sovmorgon imorn, JIPPI! Men går i skolan tills 20 över 3
 • Efter skolan ska jag ta det lite lugnt tills min första träning börjar vid 5
 • Sen ska jag åka vidare till träning 2
 • Efter träningen så är det buss till stan, sen buss hem till Angelica för tjejkväll
 • Och där lär va hitta på massa kul och bara mysa

        LÖRDAG:

 •  Jag ska faktiskt ta det lite lugnt, hjälpa Angelica med hästarna
 • Städa mitt rum (Ett måste)
 • Träffa pers. 1
 • Träffa pers. 2
 • SOVA!    

           SÖNDAG:

 •  PLUGGA!
 • Umgås med mam
 • Träffa C
 • På middag?

Ganska lugn helg om man säger så, ska bli superskönt!

Toppen: Det var att Nicole kom hem, med STORA bokstäver :D
Floppen: Tråkig och lång dag i skolan. Puuh.

PusspåerOCH DET HÄNDER IGEN...

Jag höll nästan på att glömma bort dagens..

Toppen: Inga lektioner!
Floppen: Att jag gick upp alldeles för tidigt i onödan, och att inte helgen lär bli någon topp!

EVERYTHING IS ABOUT YOU

Jag blev utmanad av min kära vän Sara att göra detta test, och då får jag väl göra det också ;)

4 av mina favoritprogram på tv just nu.
Den var lite svår alltså, men jag tror det är..
 • - AFV
 • Svensk semester eller nått
 • Gossip girl
 • Room Service
4 saker jag gjorde igår.
 • Tränade
 • Träffade mina vänner
 • Gick i skolan
 • Hade deeptalk med mam
4 saker jag ser fram emot.
 • Portugal med Nic
 • Till Nic kommer hem (imorgon!!)
 • Helgen med Nic
 • Shoppa med Nic
4 av mina favoritrestauranger.
Nja, jag svarar på favorit mat i stället :)
 • fläskfilé, klyftpotatis, b-sås!
 • Kyckling med fetaost och pasta
 • Plankstek
 • Pasta med skinksås
4 saker på min önskelista.
 • En resa med Nic, vilket jag vet blir sann ;)
 • Att jag går ut med bra betyg
 • Att allt fixar sig med hästarna
 • Lyckan är att vara två.

Trevlig läsning innan ni går och lägger er ;)


NICOLE KOMMER HEM!

Träning, träning, träning. Det känns som det är det enda jag underhåller mig med. Men jag gillar det. Jag börjar komma i form, psykiskt..
Nu håller jag på att se ett program på 4an. Svensk semester eller nått.
Allting om resor gör mig toppen glad. Jag har kollat på mer resor idag till Albufeira. Nu är det inte långt kvar tills jag och Nic ska boka. Hon kommer hem imorn, btw. Då ska hon få sin present.
Det blir ett väldigt kort inlägg för dagen, vi hörs mer imorn.
PUSSPÅER.


I love you hun.

FLIPP

hejhejblogg.
Det blir väldigt sena kvällar jag bloggar nu, har tränat. Jag är trött som ett as. Vet inte vart jag ska ta vägen. Sängen känns som ett bra alternativ. Dagen har varit OK, jag har pluggat en hel del och fått mycket gjort tills nu då jag är för trött, jag börjar skrika på min mam, enligt mig det sämsta man kan göra. Men de bara kommer, jag ville inte stå ute och frysa och jag skyller på att det var kylan som höll på att döda mig. Jag blev typ arg och vill be om ursäkt, men jag är så trött att jag inte ens orkar ta den diskussionen. Så trött är jag, och när jag är trött, då börja jag sakna allt och alla, och känna mig helt ensam, fast jag vet att det finns en hel telefonlista jag bara skulle kunna ringa till.. Men ändå.. Jag vill att min Nic ska komma hem nu, det vill jag verkligen. Jag vill träffa Stina för att bara prata, sånt är hon bra på. Jag vill träffa Linnea för att träna. Jag vill träffa Tim för att "bara va". Jag vill träffa Ylva för att umgås. Jag vill åka tillbaka till varma Portugal.
Jag vill skapa nya minnen.
Nej nu ska jag sluta att bara virra omkring, här kommer dagens...

Toppen: Jag fick veta mitt betyg i några ämnen, iihhh vad glad jag blev.
Floppen: Jag skrek på min mam och fick henne att känna dåligt samvete för ingenting.

PUSSPÅER!

HOPPAS PÅ RUTIN

hejhejblogg.
Idag har det varit en toppendag, jag känner mig urnöjd. Från att ligga i soffan en hel helg till att vara hurtig och arbetsam.
Dagen började med en vanlig skoldag, pannkakor till lunch, vilket jag och Linnea kom fram till är mer efterrätt. Jag vart iaf mätt i typ två timmar, iofs äter jag inte som en häst men ändå.. Nog om det. Sista lektionen blev inställd, och vet ni vad? det kommer den vara tills påsk, för våran svenskalärare hade så mycket lektioner att hon valde bort den. Så från att få sluta 20 över tre blev det halv två istället. Vi alla log på vägen hem.
Nå, när jag var hemma hos Linnea så kollade vi först Björn Gustafsson DVD, haha oh så rolig den var :) men väldigt kort.
Sedan var det dags för att slå upp matteböckerna, börja plugga. Min älskade och mest saknade vän Nic hörde av sig från Thailand, hon skulle bara informera att hon kommer hem med lite presenter :) nej men usch vad jag saknar henne. Tur att hon snart kommer hem, jag har bokat upp henne hela helgen vilket gör mig oerhört glad av bara tanken.
Jag och L. kastade i oss lite mat för att bege oss till träning, jätte skönt att äntligen komma igång, nu har jag träning varje dag till fredag, då på kvällen kan jag pusta ut. 
Så nu sitter jag här, efter att ha fixat disken, tvättat och alla sånna där likheter.
Det ska bli skönt med en dusch, sen ska jag bara kolla vidare på resefronten, I LOVE IT!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Pusspåer. 

JAG GÖR VAD JAG VILL!

Hejhejblogg.
Idag har jag känslan av att det kommer bli en toppendag! Allt är bra, familjen lämnar snart huset utom mamma. Vi ska ha vår egna eftermiddag. :) Typ plocka i lite saker och så.
Jag älskar när jag är ensam med min mamma, då kan man liksom prata om vad man vill!

I helgen har jag inte gjort något alls, jag har varit sjuk men är på bättringsvägen. Imorn blir det skola, vilket jag tycker ska bli skönt. Ibland behöver man nog komma igång lite!
Jag tänkte ge er en låt som jag vet att dom flesta, (nästan alla) har hört. Men bara för att den är så bra så skadar det inte att höra den en gång till :)CHEESECAKE?! - JA TACK!

Jag har precis gjort färdigt kvällen cheesecake. Och jag tänkte att jag måste dela med mig av receptet, för den är så himla god och enkel att göra.. Så är ni lite sugna på en lättgjord efterrätt, se hit!


Du behöver:

10 digestivekex
75 g smör


och till fyllningen:

500 g Kesella
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 äggulor

Såhär gör du:

Börja med att sätt ugnen på 175°. Krossa kexen på lättaste sätt, med en matberedare eller mortel eller något liknande. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna.
Häll sedan över massan i en form med 24 cm i diameter, går lika bra med avtagbar kant.
Grädda mitt av ugnen va 7 min. Mixa sedan samman kesella, socker, vaniljsocker, och äggulor så att det blir en jämn smet. Häll över smeten i formen med massan. Sätt in formen i ugnen igen och grädda den i nedre delen i ca 20-25 min.
När kakan har svalnat, serveras den godast med frukt. Kakan är beräknad till 8-10 bitar.

EN VÄN JAG VALDE UT!

Jag kan säga att jag fortfarande är sjuk, och har inge alls roligt att skriva om det, därför skriver jag nu om en till vän jag har, som ibland kan göra mig oerhört glad.. Den här gången är det en tjej! 
Linnéa

1. Linnea är naturligt blond
2. Linnea bytte från NV till HP för att, hmm.. jag gick där? ;)
3. Linnéas pappa är platschef över min mamma
4. Linnea är brun året runt
5. Linnea har aldrig fått i sig en hel öl
6. Linnea kan flacka med ena ögat ibland när hon pratar
7. Linnea somnar när någon kliar henne på armen

Det var några utvalda detaljer om min vän, PUSSPÅER!

RÄTT NYGRANNE

Våran häst sprang nyss på tv, duktig han va då, fick dock nöja sig med en andra plats efter en lång fight på upploppet :) Jag är ändå glad att det vart 18 000 kr i andra pris :)
PUSSPÅER!

FRÅN VISBY TILL ISBY!

hejhejblogg.
Som en vind som bara kom från ingenstans och tog tag i mig och gjorde mig sjuk. Jag är helt borta, känns som en kokande kastrull med en massa filtar omkring. Jag fryser som om jag vore i norrland utan jacka, men min panna kan man steka ägg på. Jag orkar inte. Ibland känns det som om man kan dö för ingenting. JAG ORKAR INTE BLI SJUK!
Mitt humör har inte varit på topp idag, men mina vänner har ändå gjort så att jag har klarat mig igenom dagen.
Jag pratade med Dave idag, han får också världen att snurra runt. Jag längtar något ruskigt tills våren kommer,  då när jag, och nu saknade Nic åker härifrån för ett tag. Jag undrar om inte jag ska lägga fram ett förslag på 3 veckor. Hon kommer älska det. Det ska bli underbart. Just nu ligger hon säkert och sover på en hård hotellmadress någonstans i Phuket, typ Patong tror jag det hette.
Bland dom här dagarna har hon skrivit några gånger, det får mitt liv att ljusna för stunden. Oh vad jag saknar henne.
Hon får ta och komma hem nu.

Innan jag går vill jag bara tillägga att jag har börjat följa en blogg till, jätte söt person. Känner inte alls tjejen men tycker verkligen att ni borde kika in, Angelicas blogg.
Nu kommer dagens topp och flopp!

Toppen: Dave, och Angelicas blogg
Floppen: Kylan, sjukdomen som bara kommit och tagit över

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

hejhejblogg.
Idag har jag hunnit med väldigt mycket, min skoldag blev kort och härlig, underbart. Vi åkte hem till mig, tjejerna, fixade jätte god lunch, satt och diskuterade vått och torrt och främst hur det blir med träningen framöver. Ibland är jag så trött på träning. Jag vill träna när jag känner för det, när jag är på humör.
Vi fixade, gjorde efterrätt, - min passion. Vad annars. Jag skulle kunna gifta mig med en kladdkaka, om den varade för alltid. Vi gick ut, gick till bussen. Aset kom inte, stod och frös tår och fingrar i 25 till. Bussen kom. Frid och fröjd. Jag sa hej då till mina vänner och fortsatte framåt mot nästa vän.
Jag mötte upp Calle, vi gick promenad, längs muren. Ringmuren är mysig, och stor, såklart.  Gick hem till Isak och värmde oss, Calle gjorde te, Helt ointressant. Vi pratade, och jag gick vidare för att träffa nästa vän. Christopher. Mycket killkompisar har man här. Vi frös. Satt oss i soffan, försökte få värme och bara stirrade på tv:n. Skrattade ibland. Trevligt.
Nu är jag jätte trött. Mamma har kollat upp resor, det gör mig hyperglad.
Imorgon har jag en dödslång dag, bara tråkiga ämnen. Skolan är helt stissig. Men jag gillar den ändå.
Nu ska jag snart i säng, för att försöka somna lite tidigare. Innan ska jag äta en apelsin, något jag också gillar väldigt mycket. Ibland kan man ju bara fundera på om det är värt all skalning, tror det.

Jag har blivit beroende av en vän, vet inte varför. Jo det vet jag egentligen, men det är bara för att personen gör min dag. Skulle vilja ge allt till dig. Det är du definitivt värd.

Toppen: Solen! , Personen som gör mig glad.
Floppen: Bussen som inte kom, iskalla vindar.

Pusspåer!

YEAH! EN VANLIG DAG? SÅKLART!

hejhejblogg.
I morse när jag vaknade var jag oerhört pigg, det var inte alls jobbigt att gå upp. Så det har varit en väldigt bra start på morgonen.. tills jag kom till skolan. Jag mötte som vanligt upp mina vänner som stod vid skåpet, tyvärr var dem inte lika pigga och glada som jag var, men dem fick mig ändå att fortsätta på samma spår med mitt humör.
Men när vi kom fram till vilken lektion vi skulle ha vart det kris, ingen visste något och det blev en liten smula av kaos. Vi fick reda på tillslut att vi skulle ha näthandel. När vi kom dit, sa vår lärare att näthandel var det enda vi hade på hela dagen, GREAT! Så, nu hörre ni.
Säger jag tack och hej för skoldagen, den var ju väldigt ansträngande ;)
Skirver senare, Pusspåer!

FÖR MYCKET INFO?! :)

Jag kunde tydligen inte vara ifrån er så länge ändå. Jag kom just på ett roligt inlägg som jag nu ska införa.
För nån vecka sen så skrev jag en lista på 10 saker ni inte visste om mig. Nu tänkte jag, att istället hela tiden ha rampljuset på mig så väljer jag ut en vän som jag avslöjar några saker om. För jag vet hur det känns när man läser någons blogg, och har ingen aning om vännen som bloggaren pratar om. Man vet inte hur vännen ser ut eller liknande.
Så eftersom Tim var på tal idag, så ska ni få se honom på bild och veta lite detaljer om honom! :)
Tim

Detaljer!

1. Tim har sett och har alla avsnitt av "One three hill"
2. Tim har en 160 cm bred säng.
3. Tim kan komma med helt sjuka repliker som alltid får en att skratta
4. Tim kan flytande engelska
5. Tim är kusin med min kusins pojkvän (?!)  :)
6. Och tills sist, Tim är en liten busunge!

SURPRISE!

Kom precis hem från att ha åkt pulka. Haha, det är nog inte min grej ändå det där. Jag känner mig så dålig och barnslig. Men ändå är det någonting som är kul, kanske just att bara komma bort från alla tankar ett tag.
Jag sitter just nu coh bara stirrar på klockan. Om en halvtimme går Ylvas båt. Vill inte det, vill inte ens att hon ska lämna ön.
Just nu känner jag inte alls för skolan imorn, jag är trött. Trött på gotlands skitsnack, trött på att gå upp tidigt, trött på skolans mat.
Jag tror inte heller det här är någon bra bloggdag, jag tror jag tar en paus. En dag, en vecka eller ett tag. Vi får se när jag är tillbaka.

Toppen: Pulka med syster+kus.
Floppen: Ylva åker hem.

Pusspåer.

P.s. Jag såg min vän Tim idag, i backen, oväntat men.. han gör mig glad. Jag har kommit på att jag inte nämner han så ofta, döljer jag något kanske? kanske inte.. Han är snäll. Han är typ den bästa. Nej nu vet jag inte vad jag skriver, jag ska sluta bara skriva en massa, men jag vet iaf att jag saknar honom. Jag får ta och höra av mig. Pussengångtill.

BARA EN DAG KVAR

hejhejblogg.
Igår var ingen bra bloggdag igår märkte jag. Jag var knappt hemma, åkte pulka.. Det var superkul och efterlängtat. Kanske att jag gör om det idag, om jag vill och känner för det :):)
Igårkväll hade jag också besök av Ylva. Vi såg 2 filmer, som var bra. Vi ägnade nog mer tid till skratt och så än själva filmerna.. men de spelar egentligen ingen roll.
Imorgon börjar skolan, jag tycker det ska bli kul. Jag vet, det där kom från mig. Kul med skolan? - faktiskt. Jag saknar dom roliga i min klass, och sen kommer jag nog igång klokt med träningen också..
Jag har typ inge klokt att skriva alls. För det har inte hänt något kul. Men nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på resor, något som gör mig happy.
Pusspåer!

DEM VET HUR MAN GÖR

hejhejblogg.
Igår somnade jag väldigt tidigt, första dagen på hela lovet jag slöt mina ögon innan tolv faktiskt. Det var skönt, för idag känner jag mig helt utvilad och glad, (mest för att jag ska åka pulka om ett tag,) det kommer bli toppen!
På tal om toppen, så jag tycker det är så kul när folk i andra bloggar har en liten text på slutet, typ "hissar och dissar" och liknande. Iaf jag, då blir det att hela inlägget sitter jag och gissar vad som kommer att komma på det bra eller dåliga genom att dömma inlägget. Så jag tänkte också börja med det, Men istället för hissar och dissar, så ska jag ha toppen & floppen. Haha bra idé va ? ;)  - verkligen jag som kom på den :D


En annan rolig sak är att jag gör som många andra på jullovet, ser en hel del filmer. Och det här jullovet har jag sett många filmer med Cameron Diaz och Kate Hudson, och jag har kommit fram till att det är mina nya favoriter. Dom två utspelar sig mycket i romantiska komedier, vilket är min favorittyp på film.

KATE HUDSONJag har bara sett 2 filmer med henne men älskar båda, jag rekommenderar verkligen filmerna:
 
Hur man blir av med en kille på 10 dagar
Jag, du och Depree


Cameron DiazJag har sett lite fler filmer med henne, och dom är lika bra dom.
Här har ni några ni verkligen borde se om ni också gillar henne..

What happens in Vegas
The Holiday

I hennes skor
Snygg, sexig och singel
Den där Mary
Min bäste väns bröllop

Ni kanske har någon film ni vill dela med er av?

Pusspåer!

P.s. Toppen och floppen kommer senare under dagen!


NÄR MAN GLÖMMER ATT ÄTA

Ja, nu är jag hemma igen, har varit i stan och träffat en vän. Puhh vilken tuff dag. Jag måste bara nämna att "Promenad 2" bestod inte av promenad , utan pulka. Ändring i schemat. Det var första gången jag åkte pulka på ett år. LOVELY! Just för dagen älskar jag snön, solen och det mesta.
Jag ska äta sen kvällsmat nu helt själv, (tråkigt!) men måste bara tipsa om en kul tävling innan, primms.blogg.se. Fina priser :)
Nu ska jag sätta igång! Skriver senare :)
Pusspåer!

SOLSKEN

Hejhejblogg.
Idag är jag verkligen på jätte bra humör, tyvärr väckte vår lilla hund mig i morse när han tyckte det var dags..
Men trots det fick jag en superstart på en bra dag, jag kollade ut, och det var helt vitt (det visste jag innan), men det var solsken. Jag älskar solen. Vad hade vi gjort utan den? ;)
Jag tycker som många andra, att bilder säger mer än ord och det är roligare att titta på. Så här kommer lite bilder från min morgonpromenad :)


Här har vi lilla Chip som vägrar att stå still :)


Här bor jag :)


Och här skiner solen!

Vi hörs senare, för nu är det nämligen dags för promenad 2 :)
Pusspåer!

DU FÅR MIG HEL

- Allt är så perfekt, alla bitar faller på plats, allting är som det borde. Men, det klickar inte. Och det är jag ledsen för.Jag ska börja med att säga att det här är första gången sen jag började blogga jag har önskat att jag har mindre läsare än vad jag har.
Ibland vill jag bara gå och gräva ner mig, jag tror alla människor känner så någon gång, men ikväll var det extremt för min del. Som många andra älskar jag min familj mest av allt, min syster, min bror men speciellt min mamma och pappa. Det är dem som uppfostrat mig och gjort mig till en del av den jag verkligen är.
Och idag räckte det kanske inte till. Jag ville vara vid sidan, göra mitt bästa och säga dem bästa orden men ändå blev det som om jag pratade i en bubbla där jag bara hörde ljuden själv. Att se sin mamma eller pappa gråta är det värsta jag vet. Det är en stor svaghet jag har som gör att jag bara blir ett hål, jag tappar helt förståndet och vet inte alls hur jag ska vara. Och när något var fel förut så var det så att jag bara lyfte telefon och berättade allt hur det var för mina vänner, ja, jag brukar alltid prata ut med mina vänner (nu pratar jag om tjejkompisar) om någonting är fel, men ju mer tiden går desto mer lär jag att hålla saker för mig själv. Dölja det man bär på, svälja gråten och bara försöka tänka på något annat. Jag har blivit dåligt på att vara öppen numera, att säga som det verkligen är.
Igår var det ett undantag, något fick mig att bara släppa loss och ändra på min egna "regler". Jag kan inte säga om jag gjorde rätt eller fel, men det kändes helt rätt, även om jag sa konstiga saker som fick dig att ändra syn på mig. Så för mig blev det en lättad. Jag kände för en gång skulle att "jag bara kunde vara" utan att ens tänka på vad som skulle hända härnäst. Du får mig till en viss lugn. Allt faller så naturligt mellan oss. Så som det ska vara. Jag tror nu, att när jag tänker efter, att våran vänskap höjdes ett steg. Som sagt är du en avancerad person, men också du lyckades faktiskt få fram det som du kände. Det gjorde mig oerhört glad, glad för att jag vet att vi bara kan va, bara kan prata, bara göra det vi känner för.
Ikväll önskade jag bara att du var här, du hade förstått vad som gör mig ledsen, du hade direkt fått mig på bättre humör, som du mycket ofta lyckas med.
Nu ska jag avsuta den här skriva-av-mig-texten med att bara säga att jag är jätte glad att jag har dig som min vän. Du får mig från att känna mig bara "som någon" , till att känna mig speciell.

Ett tack ifrån mig.

NYÅRSMIDDAGEN

Ja, eftersom jag är som jag är = nöt! ,  så trodde jag att jag glömt kameran. Därför blir det bara bilder sen nyårsmiddagen hos Lisa!


Jag och Ylva, som faktiskt firar 14 år tillsammans i år! Inte dåligt när vi bara är 16 år gamla va? ;)


Olivia och Linnea har vi här, jag vet inte riktigt vad Olivia menar med den där minen,
men ska vi hoppas på att hon är glad? :)


Kärlekspar 1 under kvällen, Jonas och Angelica


Ylva, minns du vad som var så kul? :)


Linnea och Lisa, L&L, ni vaknade t.o.m i samma säng dagen efter om jag inte minns fel? :)


Kärlekspar 2 under kvällen, Aaaaalec/Alex/Alexander & Terese ?


Linnea skulle hålla tal, det var jätte dåligt, hon får träna upp sig till nästa år ;) ,
men en sak tyckte vi alla var kul, när hon föll kommentaren,
"Ja Olivia, vi är glada att du är social och "öppen" för det mesta " haha ;)


Vi skålade, för ingenting? :)


Hon som får mig glad!

Det var några av bilderna, resten lägger jag in på fackebook. 
Jag måste också bara tillägga att vi hade ett kärlekspar nr 3
under kvällen också, men dom fastnade inte på bild ;)X 2

"Jag vet ingen som du som snarkar när man är vaken!"Hejhejblogg.
Jag kom för en stund sen in ifrån en ridtur med Angelica. Oh vad mys det var men oj så läskigt. Haha och jag ska ha haft hästar hela livet? - Det märks ju inte en enda sekund iaf. Ganska skrattretande.
Idag har jag inte alls gjort något vettigt, (bortsett från att jag tog en litenshoppingtur idag. ) till skillnad mot igår då jag verkligen tog tag i en hel del rensning och fixade massa. Det blev faktiskt bra tillslut. Gårdagens kväll ägnade jag mig till film mys och prat. Väldigt efterlängtat. - Jag älskar din närhet.
Ikväll är det lördag, och det blir en vanlig hemmakväll tror jag, flickorna har inte hört av sig om det händer något så jag lär vara hemma.

Igår kom jag verkligen fram till en sorglig sak..
Som sagt så har jag och Nic haft fest lite då och då, och varje gång händer det att en sko av ett par försvinner. På hennes fest blev det Pigges sko. Man vile bara skratta och gråta. Varför just hans sko av alla? Men bara för att vi har medvind så hittade någon hans sko i deras megastora damm (jag skulle kalla det sjö) några veckor efter.
Tyvärr var det inte likadant på min fest. Olyckligtvis blev en av mina par offret och en sko försvann. Min älskade sko är fortfarande på efterlysning men jag kan glömma den för gott. Vi har ingen damm någon kan ha kastat den i, och den ligger varken ute eller inne. Tragiskt.

En annan sak som hände igår var att jag hittade min kamera. (Skrev i förra inlägget att jag glömt den hos Lisa.) Men igår när jag plockade ur min väska helt så låg den där, wonderful!
Så senare, mina vänner, kommer bild+text från nyår. Pusspåer så länge! ;)

NYTT ÅR!

hejhejblogg.
Jag hoppas att alla fick en bra kväll igår, och en bra start på det nya året.
Min nyårsafton var lite speciell. Nyårsafton som egentligen inte är något speciellt.
Jag hade faktiskt inte tänkt att berätta om min kväll, utan jag lägger in några bilder senare från middagen hemma hos Lisa. Tyvärr glömde jag kameran där och hoppas att jag får den så fort som möjligt.
Jag är iaf helt slut, pusspåer.

RSS 2.0