Sluta nu

Jag ska egentligen inte klaga, men idag måste jag lite. Min mage bråkar med mig, den vill inte som jag.
Jag har svullna halsmandlar och börjar bli lite rädd för att jag blir liggande i helgen. Blir det sämre så ska jag kontakta läkare.

Jag tycker att Henrik kan komma hem och ta hand om mig, nog om att han skulle jobba sitt pass, men att han sen återkommer och säger att det blir långpass, 7.30-21 känns inge bra, kom hem älskling!

Jaja, Dags att vila!


Lillördag eller ONSDAG som jag säger det

Idag är det onsdag, härligt härligt. Vi har eget arbete idag och på fredag men idag agerar jag och mina fina någon sorts fadder till dem som har sökt till vår utbildning i höst, jättekul.
Jocke från min skola på Gotland här, hoppas han kommer in, vore så skönt med lite gotlänningar här.

Jag har en skön eftermiddag framför mig, mys på stan med tjejerna och senare en middag plus kvällspromenad.


Fina Erika som jag pluggar med, :)


Maria och Jocke från Gotland


Skolan!

Rolig kurs, man får välja utmaningsnivå själv!

Jag har en rolig eftermiddag framför mig, Henriks mysiga syskonbarn kommer över med föräldrar, har saknat dom lite.


Välkomnar tisdag

Kom hem för en stund sen, tog en långpromenad imorse, jätteskönt. Galet vad mycket folk det kan vara ute vid 6 tiden, trodde jag aldrig. Tydligen fler än jag som gillar morgonträning.
Idag kommer eventbyrån Hansen till skolan och berättar om megaeventet som vi ska vara delaktiga i efter sommaren, roligt! Ska bli skönt att få veta lite mer och vad vi kommer att få göra.
Jaja, dags för frulle och mys i soffan framför nyhetsmorgon, ha en bra dag!

Kreativ måndag!

Vilken dag jag har haft, önskade att alla mina dagar var som denna, förutom att vi har börjat en bra och intressant kurs i skolan så har jag haft en kreativ eftermiddag. Först ett träningspass med Henrik, halvmilen, hans tempo dödar mig känns de som ibland men det är så skönt ändå. Sen hade jag möte med 2 tjejer ang. ett projekt i höst, vi brainstormade och kom fram till många bra saker, tänker inte riktigt släppa på nyheten utan väntar lite tills några saker har färdigställts, sjukt spännande!

Imorgon är en ny dag, klockan ringer 5.45 och då är det dags för första träningspasset! Puss


Lunch och vardagslyx

Haft en sjukt skön lunch med mina fina tjejer, vardagslyx som man bara behöver ibland!
Vi lunchade på ett ställe i Erikslunds shoppingcenter där man kunde plocka ihop sin egna sallad. För mig som älskar lufttorkad skinka, fetaost, marinerad kyckling och grönsaker så var det perfekt!

image description
Malin


fina fina flickor!


Mammadag

Drog ut på tiden riktigt länge idag när jag skulle ringa mamma, kändes så sjukt jobbigt att vara ifrån henne och inte kunna krama henne. Min mor, hon är bäst, kanske inte för dig men för mig.
Tillslut svalde jag den tunga klumpen av att ringa för jag visste att paketet med dom superfina klänningarna som jag skickade i veckan skulle inte göra sitt jobb om jag inte ringde till mamma.
Hon blev glad och jag blev glad. Det var skönt att prata med henne men jag kunde ändå inte låta bli att känna hur det brände bakom ögonlocken, det var saknad. Saknad är jobbigt, jag får inte magen av det och känner mig fel, eller mer som att jag är på fel ställe.

Min mamma känner mig utan och innan, vi har en relation där man ger och tar och där man alltid finns. Jag blir stolt och glad varje gång jag tänker på hur dom har packat min ryggsäck med lärdom, uppfostran och kunskap. Det kommer jag alltid tacka dom för, dom har liksom inte förstått att det är mycket deras förtjänst att jag är duktig och är där jag är just nu i livet.
Jag älskar min mamma och hon är min största förebild, puss och godnatt


Varje dag

Så lycklig som jag är nu var set längesen jag var. Varje dag är matchdag, varje dag är lycka.
Jag lever.


Underbara Sparreholm!

Det här stället är fantastiska, människorna som äger det med!
Jag har haft en otroligt bra lördag med Henrik och massa mys inkluderat!
Jag ger er några bilder som säger mer än tusen ord.
Kvällen avslutar vi i storstan, puss


Lördag, äntligen!

Det är äntligen lördag och jag agerar pensionär! Vaknar 07.59 och är helpigg, känner rättvisheten och väcker också Henrik. Nu, en timme efteråt är vi snart påklädda för morgonpromenad. Jag tänker leva maximalt den här lördagen.
Dagen levererar utflykt söder ut till ett lantställe vid sjön där vi ska spendera dagen, sånt gillar jag.

Jäklar vilka vecka det har varit, den kanske har vart den jobbigaste jag varit med om men idag pratar vi tillfredsställelse, att plugga och har tenta varje dag samtidigt som man jobbar eftermiddag och kväll har varit tungt. Igår stod vi ute från kl 6.30-18 och marknadsförde ett nytt namn på en galleria i stekande sol. Vill man så klarar man saker, och jag har utmanat mig själv rejält den här veckan!

Mindre uppdateringar idag då jag är LEDIG. Puss


Sussa

Hallå där!
Nu är vi på hotellet i Norrköping, galet vad trötta vi är.
Ligger och slötittar på esc, myspys, ryssarna är min favorit men ändå, dem är så söta. Imorgon ringer kl. 04,30, huu. Men det blir roligt att jobba lite!

Någon hade ställt en kommentar på hur jag fick mitt jobb och jag kan inte svara på kommentaren i fältet genom mobilen så jag tänkte att jag svarar här.
Jag gjorde som ned de flesta jobb, skickade in ansökan, blev kontaktad och fick komma på intervju och fick sen jobbet! Wohoo, trivs jättebra.
Nu är det läggdags, saknar min Henrik, och ja mina vänner, jag är sjukt fjantig men jag tycker om honom, alldeles för mycket! :)


Norrköping!!

Nu bär det av mot Norrköping med fina Malin för en massa jobb, den här gången jobbar vi för One Motion. Wohoo


Hej och hå! Sista tentan idag!

Har tentaskrivning om tio minuter, har inte tid att vara nervös utan jag är någon annanstans med mitt huvud. Har tusen saker i huvudet så jag vill bara tömma lite tankar.
Jag hade seperationsångest imorse, skulle lämna Henrik för en dag då det blir hotell ikväll, vi har gått om varandra hela veckan och jag får knappt vara nära honom. Närmaste jag kom var typ när vi sprang igår, ändå körde han den längre rundan. Iaf, det tar på mig och jag kände mig som fem imorse när mungiporna åkte neråt och han gick ut genom dörren.
Jag längtar till lördag, det är vår dag.
Jaha, fokus Gina, dags för sista tentan den här veckan!


Mässa av skit

Mässan avklarad, tycker det gick skamligt bra! Jag höll disciplinen hela vägen och behöll fokus, nöjd! Det var svårt men roligt.

Har en småstressande eftermiddag framför mig, vill hinna med så mycket innan jag börjar jobba.


Onsdag morgon!

Sjukt skön dag framför mig, min älskade fimp och jag ska agera på mässa idag, önska oss lycka till!

Jag slutar redan vid 12 tiden, fram till 16.30 tiden ska jag hinna med en löptur, sola och en hel del plugg. The final-skriv-tenta är imorn och jag måste ha disciplin hela vägen ut.

Ha en bra onsdag!


Work work!

Det har inte varit så bra dag, mitt favoritbolag har gått i konkurs och både mamma och bror blir drabbade. 
Tentan gick bra idag, skulle sälja in min fimp. Jag är sjukt nöjd med resultatet, jag kom precis hem så nu är det dags för jobbelijobb på Clarion Collection Etage. :D ska redan stå på plats 16.45 så vi kanske hörs senare ikväll. Puss

Bra måndag!

Kom precis hem efter jobbet på Clarion Collection, var jättekul! Trivs redan bra och arbetskollegorna var jättemysiga!
Jobbar imorgon med, har fullspäckad dag med utmaningar så nu blir det vila vila. Pusselipuss


Måndag och dags för ny vecka!

Äntligen måndag, jag har en rolig vecka framför mig! Jag ska snart till skolan, börjar inte förrens kl 12 så jag ska fixa här hemma lite innan. Jag tänkte bjuda på några bilder från i helgen som jag hittade på min kamera. Puss

Mamma och jag
Bror + flickvän Sara


Robin, Linn och jag, alla syskonen

Jag och Linn


Jag och Henrik


Systeryster


Systerskap


kärlek.


Henrik

Hemma igen!

Otrolig helg jag har haft, jag har njutit av varenda stund och det var faktiskt lite jobbigt att lämna Gotland den här gången..
Vi var på travet idag, premiär för min del, det är lycka att få se en av hästarna starta, roligt att det gick bra också.
Jag avslutade dagen med att flyga framme vid kaptenerna på planet, var tydligen väldigt fullt! Inte något man för varje dag, Gina, pilot nästa?!

Veckan är fullproppad med massor av härliga planer:
Måndag: offertredovisning i skolan sen jobb direkt efter!
Tisdag: säljpresentation (ska sälja in en fimp) sen jobb på em/kväll.
Onsdag: sälj i monter (fortfarande min fimp) sen jobb på em/kvällen.
Torsdag: tentaskrivning sen åka till Norrköping och bo på hotell.
Fredag: jobbelijobb 6-18, kväll i Västerås
Lördag: förhoppningsvis möte med UF sen utflykt till Sparreholm med pojkvännen. Natten ska jag agera chaufför Arlanda-Västerås..
Söndag: träning och vilodag!

Allt för mig, god natt!


Lördag och total lycka!

Vilken dag! Jag och Henrik har verkligen gått runt i hela Visby och agerat turister. Vi avslutade eftermiddagen på Ihre Strand, hur mysigt som helst. Satt där i solen nära vattnet och bara njöt. Jag längtar till sommaren. Inte för att jag kommer vara ledigt något men ändå.
Bilder från dagen!
Fina fina Henrik inne i Visby


Lammskit!


Strandpromenaden




Kärleksporten


Gotländsk delikatess

Visby!

Dags för mig att vara guide och visa Visby för Henrik! Ska bli kul, tänkte springa förbi mina arbetsplatser WS och Hotel1, äta glass nere vid hamnen och strosa runt i Visby Innerstad samt springa förbi strandpromenaden och botaniska trädgården. Hörs sen!


Bilder!


Underbara fredag!

Nu har vi landat och gjort ett stopp i Sandhamn, så mysigt! Ville visa Henrik södra Gotland och jag tycker han verkar vara lite impad, nog om det!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_203079054.jpg" class="image">


Torsdag på Gotland!

Snart dags för efterrätt, jag börjar bli riktigt seg. Här kommer lite bilder från dagen, måste bara säga att Henrik sköter sig utmärkt.


Efterlängtade Gotland!

Var uppe kvart i 7 imorse och agerade make up artist för syrran.
Kom hem från konfirmationen för en stund sen, fint!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202917252.jpg" class="image">


Imponerad av all innovation!

Jag tänkte berätta om 3 uf företag som jag verkligen gillade, så ska ni få se lite halvtaskiga bilder (önskar att jag hade tagit fler och bättre!) på vad dem gjorde.

Företag 1

image description
Pevo UF

Företaget har tafit fram en prototyp på en automat skulle man kunna säga, med stilren design och en riktig klick innovation. Tanken är att automaten kommer att säljas till skolor där den ska kunna obemannat leverera pennor för 5 kr styck. Riktigt smart, den var enkel att lyfta och det finns chans till reklammöjligheter på sidorna. Marknaden är bred och jag gillar tänkandet skarpt. Något så smart och enkelt som detta kan man ju tycka att man borde kommit på. Killarna i montern var riktigt trevliga och jag hoppas verkligen det gick bra för dem. Är ni intresserade och vill veta mer så borde ni besöka deras sida www.pevo.se .

Företag 2

image description
Uncap UF

Ett gotländsk företag som har tagit fram en enkel men otroligt stilren produkt som jag gillar starkt. Kapsylöppnaren är lätt något jag hade köpt om jag hade pengar med mig och jag hoppas att dem hittar företag som ska köpa in och sälja den i butik i framtiden.
I montern hade företaget en bra stäming och en ganska utmanade och roligt aktivitet. Tycker ni att produkten var lika snygg som jag så borde ni maila dem eller besöka deras facebooksida. [email protected]

Företag 3


Motion Marketing

Ett företag som säljer och marknadsför detta verktyg för att träna ytterligare delar av kroppen vid gång/löpning m.m. Fungerar ungefär som hantlar man har i handen närman tränar fast mycket skönare. Utformat efter händerna vilket gör att det var skönt att behagligt att hålla i dem.
Personerna i montern (tråkigt att jag inte har någon bild) var väldigt engagerade och kunniga. Ett bra företag som ville träffa kunder och hade servicekänsla. 
Jag tror faktiskt att den här produkten går att beställa på deras hemsida, gå in och kika väl. www.motionmarketing.se

Bildhav från SM i UF

Vilken dag alltså, galet! Jag ska inte prata på om det, resan till kära Gotland är påbörjad, läkarbesöket avklarat och kvällens middag med Steph är inbokad. Awesome.
Jag tänkte att jag släpper ett bildhav från i måndags, går tydligen inte att lägga ut bilder från mobilen när jag ska blogga så jag ska göra det nu.
När jag var på SM i Uf i måndags hittade jag några riktigt cooola företag som jag tänkte blogga om senare, nog om det. Njut av alla bilder.

image description
Fina Caroline, Emmy och Alexandra, vilka tjejer!

image description
Soliga Stockholm

image description
Ung företagsamhets VD, Magnus

image description
Sandra med vänner från Västerås, vilken mysig tjej!

image description

image description
Vikningsföretag, ett verktyg från dem som behöver hjälp att vika

image description
Pevo Uf, hur coolt företag som helst, berättar mer om det senare

image description
Uf företaget som gör att det går att ha skruvkork på pet-burkar, SMART!

image description
Företaget från Gotland som gör gotländsk designkapsylöppnare, snyggt!

image description
Duktiga tjejer som bl.a. hjälper till med servering, dukning och catering lokalt. På hörnet står Caroline. :)

Jättedumt

Jag somnade efter maten igår för natten, galet! Är pigg idag iaf :)
Jag tänkte släppa lite bilder sen i måndags, men de funkar inte att blogga från mobilen så jag gör det efter skolan när jag är hemma. Puss


Tisdag med försäljning!

Sitter i skolbänken, Kai Pasma som är VD på ett av Clarion Collectionhotellen var varit här och föreläst om försäljningsstrategi, intressant! Dagen fortsätter med samma tema, ikväll ska jag berätta om gårdagen som var helt amazing!


Men åååå

Jag visste väl att dagen var för bra för att vara sann, tåget har stått still i 40 min i Bålsta och tårarna bränner bakom ögonlocken av trötthet. Jag längtar efter Henrik, jag längtar efter en kram, jag längtar efter vår säng, åh jag som ville vara pigg imorn på säljkursen, typiskt!


Imorgon, imorgon ska jag berätta!

Sitter på tåget påväg hem till Västerås. Är helt slut, jag berättar imorgon om min totalt fantastiska dag!


Eliten är liten

Vilken dag! Redan halva dagen har gått och den har varit otrolig. Jag har fått ett ännu större nätverk med mer kunskap och jag har fått en rejäl knipa självförtroende och inspiration!
Låt dagen fortsätta!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202540752.jpg" class="image">


Wohoo för måndag

Sitter på tåget mot Stockholm, ser framemot en späckad dag!

Bl.a så kommer den gotländska VD på företaget Starcom att föreläsa och det ska bli så kul att träffa dem andra!

Hoppas ni får en bra start på veckan, puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202504997.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202504997.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202504997.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_202504997.jpg" class="image">


Veckan som kommer!

Jag har en underbart bra vecka framför mig!

Måndag: UF alumniträff i Stockholm, ska gå träffa några fina från entreprenörslägret i somras, Emax

Tisdag: äntligen säljkurs i skolan, ser framemot kursen och min underbara lärares kunskap

Onsdag: har läkartid (äntligen!!!) sen ska jag och Henrik packa ihop för resa mot Gotland! Båten går 21, flyget var fullt. Buuu!

Torsdag: Linn konfirmerar sig sen blir det bjudning på eftermiddag/kväll

Fre, Lör, Sön: visa upp Gotland för en nyfiken pojkvän, ut o löpa och äta massa god mat, kanske ge en försmak av Visbys nattliv!


Snart måndag!

Nu ska ja fixa det sista inför morgondagen, ska till Stockholm till Ung företagsamhet alumniträff. Ska bli superkul!

Vi hörs om det, kram och godnatt


Söndag, äntligen!

Hade jättemysig kväll, lagade mat och pratade en hel del. Sen såg vi min favoritfilm, This means war, den är bra på alla sätt och vis..

Vaknade upp själv i sängen idag igen, typ mer än 2 veckor sen Henrik var ledig så vi kunde ha en morgon tillsammans.
Slår vad om att hälften av er tänker "välkommen till vuxenlivet"! Men stopp och belägg, jag är inte vuxen förrens i juuli!!


Lördagsmys

Dags för att nyttja lördagen, väntar på min fina vän Erika. Girlstime!


Knäppis!

Igår när jag var hemma längtade jag lite väl mycket efter Henrik, det är bara det ibland ska han larva sig, se här.

Givetvis ska det stå filmen "trolösa" och inte "troslösa"..


Vilken härlig dag!

Oh jag är så rastlös, solen har tittat fram och jag vill bara ut och springa. Får vänta till imorgon, är nog inte helt frisk. Finns ingenting att göra i lägenheten, det är rent och jag har plockat allt som går. Jag skulle inte klara av att vara arbetslös!

Henriks bror och hans barn var förbi, vad jag gillar dem barnen alltså. Så söta att bag får lite ont i magen.

Jag funderar på att lägga mig och läsa lite psykologi, det är intressant. Är ju ändå ledig.


Ner på stan!

Gick upp tidigt imorse, skönt! Nu ska jag ner på stan och fixa lite saker till resan på Gotland, hörs sen!


Buuu!

Ligger och ser hockey, fan det går inge bra nu!

Längtar till imorn, ska försöka ta mig ut på stan. Mysigt. Jag och Erika ska ha middag imorn vilket är galet efterlängtat. Jag säger hej för ikväll.


Fredag? Känns inte så!

Jag har så svårt att äta nu när jag är sjuk, så jag tänkte att om jag verkligen gör något gott kanske jag kan få i mig något, bakade scones.


Halvt nere

Sitter i soffan, regnet bara öser ner utanför fönstret. Önskar att jag hade kunnat fånga det på bild. Hade feber imorse igen, det stressar mig och jag hamnar efter i skolan. Ska försöka få tag i någon av tjejerna så dem kan berätta för mig och visa anteckningar.

Det är snart helg och jag har inte något planerat, skönt. Henrik jobbar verkligen hela helgen så jag lär ha en hel del tid för mig själv.

Vi hörs. Puss


Inte bra läge och inte välkommen

Gick upp för en timme sen, kände mig ovanligt varm. Hade sprängande huvudvärk och försökte bara låtsas som inget. Hade ju ändå sovit nästan tio timmar. Sen tog smärtan över, jag är som en lam mask i soffan. Har ont och ont, snälla tabletter mot feber, börja värka någon gång.


sådär supersnabbt för att jag är så sjukt upptagen

Puss och kram, allt är klart och så. Ny kurs imorn! Längtar!

Myspys

Smälter lite..


Fantastiska du

De finns äkta kärlek, dum kärlek och bra kärlek. Eller förresten jag ångrar mig, de finns ännu mer olika typer av kärlek.
Det här är bara en del av och ännu mer ord finns, det är äkta, det är bra, det är fint och det är nyttjat.

Jag och Henrik har snart varit ett i ett halvår, då räknar vi sen vi sågs i början, på vårt sätt. Det har inte varit upp och ner, jag har varit upp och ner. Jag har krisat, jag har stressat, jag har tryckt på, jag har försvunnit men varje gång har han fått tillbaka mig på spår. Han får mig att bli den bästa tjejen.

Efter ett halvår borde de liksom har släppt lite, det pirrar fortfarande när jag ska träffa honom, mina ben viker sig i knäna och jag får stå alldeles för långa minuter framför garderoben och välja kläder. Vi har varit ifrån varandra i fyra dagar, jag får mig själv att känna mig larvig. Men så starkt de är. Nu kan jag liksom inte vänta längre, vill bara komma hem till våran lägenheten och någon typ av överraskning som väntar på mig.

Jag tror de viktiga är att jag är lycklig i slutet, även om garderobsminuterna ökar och det är jag definitivt.


När dem anstränger sig mera

När jag åker med Skyways får jag alltid fantastisk service, som nu när jag hade bråttom, då hade jag chans att få mitt stora bagage att bli handbagage så jag slapp vänta på bandet där väskorna kommer. Tack vare det slapp jag bli ståendes på Arlanda i över två timmar för att jag skulle ha missar bussen. Tack. En bonus är att man alltid får gratis fika, finns de nå bättre när man sitter fast på ett plan och bara vill komma fram. Eftersom jag har inside info så vet jag hur mycket dem jobbar efter personlig service och kvalité, och till och med jag kan inte låta bli att charmas!


Mot Västerås!

Då var det dags för hemresa, vilka dagar och vilken produktivitet! Jag har hunnit med sjukt mycket, har dock inte vilat något alls.

Nu blir de incheckning sen flyg mot Arlanda, lyx att flyga! Puss


Tisdag, hemåt!

Idag ska jag åka hem från underbart väder och den grova gotländskan. Flyget går 19.00 och jag ska hinna med massor av saker innan dess!

Börjar redan nu, puss


Pics

Här kommer några bilder från gårdagen!


Produktiv söndag!

Fått mycket gjort här hemma, var vaken redan vid 8.30 tiden. Spenderade mycket tid imorse framför Nyhetsmorgon. Efter det åkte vi på dop, en av Linns kompisar stod på tur. Supermysigt, har nog saknat kyrkan lite. Nog om det, dags för halvmilen i skogen med syster, heja heja!!


I Visby!

Då var man framme My, de är bra att ha långa resor, man får mycket gjort. Tentan och veckans planering är klart! Skål till alla som festar och god natt till resten som antagligen ska jobba imorn, (däribland min fina pojkvän)


Utan samvete

Idag är de en sån där dag när jag har världens motivation att köra mitt race, jag är utanför ramarna och redo att gå långt, utveckla mig själv för att få den där kicken. Jag gör saker som inte är optimalt och inte passar sig men just därför. Dags för en riktigt peppande helg!


Mot Gotland och gästrummet!

Ja, de blir en ganska lång resa bara för att jag var ute i sista minuten! De får de vara värt. Börjar resan nu och kommer fram kl 23.20 ikväll. Ska åka båt, haha ja, de var ju inte igår! Får jag tid att skriva tentan. Mamma bokade förlig salong där de är lugnt och skönt! Snäll mamma.


Gotland och så, jag kände liksom för det!

Saknaden mamma lite mycket, så jag tog och bokade en spontanresa tilll Gotland. Åker om 2 timmar. Dags att packa ihop och börja fixa. Vi ses! :)

Helg!

Känns egentligen som jag har haft helg hela veckan, skillnaden som är, är att jag får krypa upp i Henriks hörn med honom. Den ni!

På tal om honom, vi hade en ganska rolig diskussion i veckan som jag nästan bara måste dela med mig av..

Henrik är en äkta djurgårdare (om man nu kan vara en fejkad) och skulle visa mig ett klipp på youtube. Ni som känner mig vet att har jag väl blivit intresserad så är en intervju nästa steg, jag kan inte hjälpa det, frågorna bara ploppar ut ur munnen och jag vill ha svar på allt, 1 fråga blir 100. Henrik tröttades ut häromdagen och sa till mig:
H: du ska alltid ställa 100 frågor och helst alla på en gång, LUGN!
G: men de är ju bara för att jag är intresserad och VILL lära mig!
H: du är som en svamp man släpper ner i ett hav, du drar åt dig allt!
G, efter en stunds tänkande: nej de stämmer inte, en svamp kan bli full, det kan inte jag!
Henriks skrattar ovanligt högt och tittar på mig.

Ledsen älskling, lovar att jag i framtiden ska göra paus mellan frågorna.. ;)


Nya lärdomar, nya perspektiv och ännu mera motivation!

Nu sitter vi i bilen påväg hem, vilka underbart bra dagar vi har haft i Stenbäcken. Jag tyckte att jag lärde mig mycket i höstas på samma kurs men den här gången var de konkret, roligt och otroligt utmanande. Vilket gäng vi var, de var bara en del av klassen som var med men vilken positivitet! Till skillnad från förra gången har vi sovit gott och mycket, nästan tio timmar. Trött klass.

Jag bestämde mig idag för att göra om höghöjdsbanan och utmana mig än en gång, idag var de värre. Jag skaka som ett asplöv halva banan men klarade tillslut av det genom pepp från dem andra och mig själv. Banan är p vissa delar 8,5 meter upp i luften och min otroliga höjdfobi kom förbi och sa hej! Bilder säger mer än tusen ord, njuuuuut!

 

 

 


What a day!

Vilken dag alltså, innan vi kom hit lyckades vi åka fel och nästan hamna i Mariestad istället för Karlskoga.

Vi har haft en fantastisk dag, visar bilder imorn. Men för att sammanfatta kort och ge lite ledtrådar. Vi har paddlat kanot, grillat över öppen eld, haft teambuildning, utforskat höghöjdsbana m.m. Hörs imorn! Puss


Läger, camping, scout eller vad man kallar det!

Påväg mot Stenbäcken med Marthina och Steffi i bilen, nu blir de läger med klassen! :)


Soligt på Mälarakademin!

Det är soligt på Mälarakademin, vi planerar packning inför morgondagens och fredagens läger med halva klassen! Wohoo!

 

 

 


Redovisning av offerter

Gårdagens kväll ägnade jag åt plugg med dom här två fina, nu har vi redovisning av arbetet!


Ledig!

Strålande sol här i Västerås, jag är galet pigg och passar på att njuta av dagen med Malin. Ikväll förväntar sig skolböckerna en rejäl dejt med mig, känner väl att jag får ställa upp!


Ligger och myser

Igår var en bra kväll fram tills vi skulle se majbrasa. Jag blev grundlurad av lokaltidningen här så jag fick aldrig se någon eld. De var bara kolhögar när jag kom fram. Men hur kan man skriva att den håller på fram till 01, så kommer man vid tio tiden och de är totalt dött? Helvetes skit vad besviken jag vart.
De var promenad på mer än en timme och fina Henrik gjorde allt för att muntra upp mig.

Nu ligger jag och myser i min himmelsäng, Henrik är på jobbet och ska jobba till 23 ikväll, kill me. Här kommer bilder från igår.


RSS 2.0