JAG ÄLSKAR SPONTANITET!

För min del blir det en nyår i Uppsala och om någon timme går flyget. Äntligen så drar vi! Uuuunderbart!

Nyårsafton 08.. 

Nyårsafton 09.. 

Nyårsafton 10..


SÅ SER DE UT

hejhejblogg.
Jag har haft en sjukt bra helg, personalfest i fredags och mys lördag och söndag + ib-matcher. Det som inte får hända händer på matchen igår, att båda lagen har samma färg på tröjerna vilket vi kommer på en kvart innan matchstart. Vi är hemmalag och resultatet blir att Vallstena, (tror jag dom hette?) fick ta Endres gula svettiga tröjor som spelade innan. Great. Trots detta tog dem hem vinsten, efter en hård match. Vi hade oflyt men igår var dem helt enkelt snäppet bättre.
Tyvärr inleder jag inte denna vecka lika bra som helgen, jag försover mig, stressar mig upp, kstar på mig kläderna, skippar frukosten, ska ta bilen, backar ut på vår gård och sätter mig fast, inte så konstigt med typ 1 meters snö. Det tar en 20 minuter innan jag kommer loss och jag blir rejält sen till skolan. Kommer in till skolan typ springande, och får veta att vår lärare är hemma för sjukdom, och jag börjar inte förens KVART I ETT?! Förstår ni? KVART I ETT! 12.45!!! Det är typ världens sovmorgon för mig. Åh, så arg jag var.
Nu iaf, ett tag såhär efter, har jag åkt till mammas jobb för att mysa. Det är mysigt här. Jag ringde Linnea för att checka de sista inför nyår. En grej till ska vi ha bekräftat sen drar vi. Om vi drar, det kommer bli underbart!


Imorgon är det treafest, får väl typ tagga till eller något. Har inte gått på en enda hitils. Oj, vilken toffel jag har varit. Men jag vet inte om jag är så tagg på att bara festa med människor födda 92. Känner inte så många. Men, jag har bestämt mig för att inte ha några fördomar så det kan bli bra + att jag har inga förväntningar alls. Sådana kvällar brukar bli bra för mig.

Det här blev ett lite hastigt inlägg, jag jobbar på ett annat som jag lovar kommer bli bättre, men lite mycket känslor i kanske. Här kommer en snabb planering för mig vad som händer under veckan:


Idag: Äta lunch med klassen+Skola+ Fixa några julklappar på stan+ planera med L+ avslutning med ib+ PLUGG!
Tisdag: Prov imorgonbitti+träning+fixa julklappar+party party
Onsdag: Spex i skolan+jobb
Torsdag: jobb+hjälpa mamma inför julafton
Fredag: JULAFTON!
Lördag: UTGÅNG!

Ändrade planer lär det bli. Men men.
ta hand om er. pusspåer.

FRIDAAAYYY

hejhejblogg.
Jag tycker det är sjukt skönt att blogga, så jag gör nog det så mycket som möjligt ett tag framåt. Ibland kanske man bara har en mening att säga, då kan man skriva ut den istället. NICE!
Idag fick jag sova ut, hur skönt som helst. Jag vaknade av mig själv och att jag frös jättemycket, men sen när jag vaknade låg jag och titta på mina bebisar i buren en stund. Allt dom gör är så sött. Dom är till och med söta när dom sover.
ALLTSÅ MIN HALS VILL INTE BLI FRISK. Men det vill jag, mer än något annat. Jag har två matcher i helgen och vill mer än mycket vara med på båda. Men för stunden ser det ut som att jag får bänka mig själv på den imorgon. Jag kommer rasa om jag kör värsta passet. Ikvälll är tanken att jag ska på personalfest. Jag tror det kommer bli galet roligt, allt där är helt awwweesome så det låter som en sådan kväll också. Men ikväll blir det lugnt enligt mig.. :)  Jag trivs sjukt bra. Det är t.o.m. så att jag kan längta efter att få jobba, jag har så kul där och alla är så mys.
För kvällen har jag ångest vad jag ska ha på mig, jag är så blek och bara fel i allt så ja, vi får se vart det här slutar. Jag måste också få tag i Linneaplutt så jag verkligen får bekräftat att det inte är någon annan för natten som lånar min sängplats.
Annars då? Jo, livet rullar på, jag har bara en sak kvar i skolan sen kan jag släppa allt för 2 veckor eller hur långt jullovet är. Allt går som en dans med UF, och i helgen ska vi sälja ännu mer. Sjukt bra. Vart jag spenderar nyår är ännu ett frågetecken, men gott som klart. Det sista ska bara klaffa sen blir de väl att boka biljetter.
Kanske, att ni får se bilder senare i bloggen om vilka kläder jag valde eller annat. Och nu, spring till mitt rum där mamma sa att det hade slagit ner en bomb, vi får se om hon har rätt?
Pusspåer.

FRIENDS

hejhejblogg.
Har precis landat hemma, faktiskt skönt. Hela huset var nersläckt och de enda som förde ljud var mina små bebsiar. Älskar när man kommer hem och så piper dom så högt från mitt rum att man kan höra dom ända till hallen. KÄRLEK!
Idag har jag varit i Lärbro, trevlig ort det där. Fruktansvärt mycket snö bara men men. Träffade en vän en stund, eller stund är väl fel att säga eftersom jag har varit där hela morgonen/dagen men sjukt mysigt att bara vara.
Vänner, jag älskar vänner just nu. Det är det bästa, vänner och familj. Jag saknar Frida som sitter på andra sidan stan, även om det bara var igår jag träffade henne. Jag saknar Linnea som ger mig hopp, även om det bara var igår som jag såg henne. Vänner gör mig glad.
Jag är bara glad, glad för att jag har dom. Så ja, finns inte så mycket mer att säga. Jag sätter in bilder på en kväll som var riktigt bra, men de var väldigt länge sen, närmare två och ett halvt år..
Gina och Linnea, Vadstuck 5 Juli 08
Som jag alltid annars säger, ta hand om er.

COMPLICATED

Why is everything with you so complicated, why do you make it hard to love you, I hate it. Cause if you really wanna be alone, I will throw my hands up, baby I tried, but everyday with you is so complicated.
Sometimes I get you, sometimes I don't understand, sometimes I love you, sometimes it's you I can't stand, sometimes I wanna hug you, sometimes I wanna push you away, most times I wanna kiss you and other times punch you in the face cause every minute you start switching up and you say things like you don't give a fuck. Then I say I'm through with you, take my heart from you and you come running after me and baby I'm back with you. Cause I'm to weak.


OCH DÄR FÖRSVANN DU

hejhejblogg.
Ja, jag börjar precis som förut, kom precis hem. Jag hade en underbart bra lördag, men jobb med UF, kvalitétid med mamma och en jobbkväll på Wisby Strand, och sen får man tacka för det trevliga sovsällskapet. Great.
Idag känner jag mig typ som en ny människa. Så det här kan faktiskt bli ett positivt inlägg. Känns som att jag har brutit mig loss från något som inte alls var jag. Så här står jag, glad för att jag tar mig upp, åter igen.
Alla som känner mig vet att jag blir galet sprallig bara tanken av att åka bort. Och nu så, efter ett myssamtal igår med en gammal vän bestämmer jag mig för att dra på jullovet, en helg, 4 dagar, en vecka, spelar ingen roll. Jag ska iväg, och just nu lutar det mot en partyvecka i sälen med gamla goda vänner. Kanske är eller låter det för bra för att vara sant. Sitter och tittar lite på tåg och bussar. Jag vet att jag har bil om det skulle vara så. Känns helt sjukt bra!
Jag funderar på att om jag tar bilen, kanske att mina små bebisar kan följa med upp? Jag kommer inte klara mig utan dem! Och alltså, min vän är en djurvän, så jag lovar att han skulle bli glad om jag med dom upp. En sak jag får återkomma till..
Ännu bättre blir det, jag har en riktigt skön vecka framför mig med träningar, match, julhandel och filmkväll med en otroligt bra vän. Jag hoppas att alla planer faller in, för då har jag bara saker att se framemot. Jag älskar när man har som små delmål man ska göra, det blir så mycket enklare att bara ta sig genom allt som försöker stjäla energi av en.
Nu faktiskt, blir det plugg sen får vi se vad eftermiddag/kvällen vill erbjuda!

Pusspåer.

RSS 2.0