Nytänkande för att inte bli dom där trosorna på tvättlinan

Visst är det skönt att jag har en helt egen sida där jag kan skriva mina synpunkter och åsikter. Tur att det finns. Vad roligt det måste vara för er, att sitta där bakom en skärm och läsa vad jag gör om dagarna och vad jag tycker och tänker. Men egentligen, varför är de så roligt då? Är det så att ni läser för att ni tycker om mig och bryr er vad som händer i mitt liv, eller läser ni från ön min blogg för att ha koll på mitt liv här på andra sidan sjön, eller läser ni kanske för att ni tycker jag är rolig när jag skriver, eller läser ni för att ni tycker mitt liv verkar as töntigt och att jag skriver massa strunt, eller läser ni för att få motivation och inspiration till era liv? Det kan ju inte jag svara på, jag sittter också bakom en skärm, skillnaden är att jag ger ut orden och ni tar in dom. Dessa frågor om varför ställde jag aldrig mig själv när jag började blogga. Det vara bara så himla skönt att få skriva exakt vad man tycker, om vad man vill på en allldeles egen plats. Nu kanske det är de enda jag bryr mig om. Helt plötsligt när jag började nå en hög statistik började jag blogga oftare, jag uppdaterar ofta om vad som hände och vad jag gjorde om dagarna, men de personliga i texterna minskade brutalt. Jag började inte yttra mig så mycket om vad jag tyckte om saker och ting, mer om VART jag var någonstans och VAD jag gjorde där osv. 
Nu när jag var på Gotland fick jag en riktig tankeställare. En nära vän sa till mig sådär halvslarvigt något i stil med att de människor som uppdaterar på facebook och bloggar verkar ha en sådan orolig själ. Som att de hela tiden vill tala om för alla andra hur bra dom är, vilka fina ställen dom är på och hur busy deras vardag är. Jag blev lite mörkrädd, för kanske är de precis den fällen jag hamnade i. Jag sänder ut de signaler jag vill angående hur många läsare jag ska ha och vilka läsare jag ska ha. Om jag fryser mitt liv för någon minut så kan jag se hur mycket jag själv är i obalans, och kanske är det därför jag tar till bloggen. Som att jag övertygar mig själv över att det jag gör, duger. För om jag visste att de dög så kanske jag inte skulle skriva ut de på hela facebook och här på bloggen. 
För att göra något åt detta har jag två val:
1. Lägga ner bloggen för att lägga all fokus jag kan på min utbildning och att vara anonym ett tag.
2. Sluta blogga för andra och skriva när jag behöver skriva av mig, vara personlig och inte försöka sälja min vardag och sluta med att övertyga om att jag har ett bra liv. Det är inget som är nödvändigt, jag har ett bra liv.

Splittrad som jag är så har jag inte kommit på ett resultat jag är nöjd med ännu. 
Men för att känna efter, och få ner den galna stressen i mitt liv, fokusera på rätt saker, ta bort folk som ger negativ energi, sova klokt om natten, byta ut festandet mot kvalitetstid och ha lika hög motivation som jag brukar så tar jag ett internetbreak. Både blogg och facebook. Så, vill man nå mig blir de hedliga gamla hotmail eller på min älskade mobil. Godnatt folk, de är nog fler än jag som borde fokusera på vad de lägger energi på och till vilken anledning.

p.s Jag har lovat mig själv att det här ska hjälpa mig att nå mitt omtalade julmål och bli en bättre och mer öppen vän. Jag tror inte på vänskap, men kanske är det inte så dumt ändå, jag har träffat mina livs glada tjejer här i Västerås och jag vet inte hur många gånger om jag skulle vilja tacka dom för de dom gör.

PUSS

Vill inte åka hem

Jag har inte bloggat på hela helgen för att jag ville ta vara på varenda liten minut. Det är verkligen vad jag också har gjort. Jag har haft en underbar helg med mina fina flickor. 
Snart går flyget tillbaka till fastlandet och jag har aldrig haft en fetare söndagsångest. Jag ska göra allt för att hitta motivationen till skolan igen och västeråslivet. Fast egentligen vill jag bara stanna här med mamma, mina bebisar, min underbara hund och resten av min familj.
Gina går och packar och ni fortsätter ha en bra söndag. PUSS

Lägg ner och inse fakta.

Hur kan de vara att hela to-do listan bara försvann utom en punkt som heter något med tenta? Hur kan det vara? Hur kan det vara att dammsuga rummet, bädda nytt, slänga in en tvättmaskin, börja rensa gamla papper, våttorka alla ytor, rensa mappar på datorn, kolla mailen tio ggr om, förbereda mat helt plötsligt var jätte viktigt och jätte kul att göra? 
NU KANSKE GINA HEDRÉN PÅ ALLVAR SKA GÖRA SIN TENTA?!
Jag har en jävligt bad nyhet, min plånbok kom tydligen inte med till Gotland vilket jag märkte när Marthina berättade att den var kvar i Tärnsjöby. Och NEJ, jag är inte bortskämd bara för att jag inte märkt de förens nu, den har bara inte varit behövlig just nu..

LUCKY ME!

Igår var jag hemma i från skolan för att min kropp tydligen har varit väldigt mottaglig för feber. Efter 12 tiden tog jag mig ur sängen efter ha legat och snurrat bland lakanen sådär som man gör när man har feber. Jag kom tillslut lite överens med mina kära alvedon som tonade ner huvudvärken lite. Detta gjorde att jag faktiskt kunde sätta mig i bilen och börja hemresan mot Gotland.
Nu när det är ny dag, så är det värre. Mitt huvud känns ungefär som en tickande bomb som kommer att sprängas när som helst, och att ha en galet svår hemtenta som hänger över en gör det inte bättre.
Vilken tur jag har att det är sådant fruktansvärt tråkigt väder ute så jag inte längtar ut, och vilken himla tur för mig att jag har en hel tenta som ska klaras av så jag slipper vara rastlös, lucky me!

Trevlig torsdag gott folk.
Förresten, jag bjuder på en fin bild så kan ni få skratta lite medan jag tentar. PUSS


Jag och syster i Alcudia för väldigt länge sen.

Lite död, lite hopp och lite bara jag vet inte

Nu åkte Maria hem efter en hel kväll med plugg, crazy. De enda pauser jag har tagit idag från mitt studerande var när jag skulle äta, bra jobbat tjejen!
Jaja, jag är helt död. Imorn är de liksom lite finaldag innan hemtenta + långhelg. Ska bli jävligt skönt att sätta sin fot på Gotland imorn, få all mat serverad som förr och bara få sova ut. Tack och lov. Som en liten extra bonus kommer två av dem bästa för första gången besöka Gotland i helgen, cant wait!
PUSS, jag taggar för ännu en toppendag med arbetsrätt!

L O S T

Nu sitter jag med två underbara tjejer i skolan och nästan gråter. Klockan börjar närma sig halv fem och jag är helt lost i uppgiften vi har, alla vi tre är nog det. Jag vill bara åka hem till lägenheten och ha en massa mys, men jag måste bli klar till ikväll.
Kanske att arbetsrätt inte var min grej ändå, var är alla jurister när man behöver dom? Döda mig.
Ja, jag har tappat motivationen lite, men om jag kanske bara tänker en extra gång så kommer jag väl på något. PUSS

Vi snackar om att jobba i team, du och jag är ett utmärkt exempel

Idag när jag var i skolan kände jag hur hela jag bara vaknade till, hur jag bubblade av inspiration och motivation. Tänk om alla dagar kunde vara som dagen idag? 
Sen jag började på den här utbildningen så ser jag saker från helt andra vinklar, jag vet, att i det här läget är det bara jag själv som kan avgöra om alla dagar ska vara som denna måndag. 
Jag vet varför jag fick inspiration och motivation idag, jag vet varför den här dagen var speciell. - Det finns en i klassen, en underbar vän som är väldigt nära till mig som jag själv har utsett till min egna mentor. Yes, ni läste de själva, jag gör mina förebilder till mina mentorer, de finns inte nå mer lärorikt, jag får ut det bästa av det. Jag tror hon vet om det, men egentligen kvittar det. Det kan vara vår hemlighet. Det är en person som vill mitt bästa rakt igenom, som kan ge mig maxtänk på en fikapaus genom att bara ställa sig och lyssna och verkligen försöka förstå hur vilsen jag är. Helt plötsligt var allt så självklart, med din hjälp om man bara utgår från sig själv. Det här är coachning på hög nivå, det här är vänskap på hög nivå. Jag kan inte hitta ett enda tvivel på, att om vi fortsätter som nu, du och jag, peppar och stöttar varandra så kommer vi att leva länge och lyckligt på varandras, men framför allt våra egen framgång.

Förlåt Malin, men Stockholm är i mitt hjärta, sen liten

När jag visat en liten snabbvisit av de viktigaste delarna av Västerås för mamma och syster (typ ställen där jag tränar, skolan, Cityringen och centrum) så började jag prata om vad jag ville göra efter examen. Mamma har alltid trott på det jag säger, (kan vara nu när jag tänker efter att har jag velat göra eller haft något så har jag fixat det) och idag berättade jag, första människan jag säger de till, att jag har smygkollat på bostadsrätter i Stockholm. Mycket smart drag av mig då mamma är riktigt stockholmare och jag vet att staden sitter djupt i hennes hjärta.)Givetvis måste jag fixa mig ett jobb där först, men enligt planerna jag har, så är det dit jag kommer flytta. Självklart är 2-3 miljoner kr inget man slänger upp på rak arm i vår familj så vi diskuterade massor med möjligheter kring lån och dylikt på bästa sätt. Jag kan inte låta bli att bli alldeles upprymd och pirrig, för jag är säker på att jag kommer genomföra det. Jag kan om jag vill.
Mamma blev dock helt kritvit i ansiktet när jag sa "Jag hoppas att du förstår mamma att jag inte kommer flytta hem igen, du får göra vad du vill med mitt rum." Sagt och gjort, mamma fattade vinkeln och vi var inte sena med att tänka på ny inredning till mitt gamla rum som numera står folktomt. Det ska tilläggas att min underbara, lilla säng (120 cm bred) står kvar där, och där ska den också stå. Jaja, inredningen blev av höstens färger och jag kan knappt vänta tills jag får åka hem till Gotland, plocka bort alla mina saker och låta rummet bli alla andras. Givetvis bor det tusen hemligheter i väggarna med allt från tankar till händelser men de behöver ingen veta om.
Nu är de läggdags för min del, skola imorn och jag är galet taggad! Äntligen måndag!
PUSS

En liten bit av helvetet

Söndag, och jag mår helt galet bra. Jag hade en otroligt mysig lördagkväll förutom att jag gjorde helt fel val av film. Alla som känner mig vet att jag alltid väljer romantiska komedier. Så jag laddade hem "A little bit of heaven" med Kate Hudson, som alltid, typ är bra. Resultatet blev att jag grät mig igenom hela filmen och det gav mig nästan inte ett enda skratt. Totalt misslyckat val. Ikväll gör jag revansch, jag gör en fegis och laddar hem en film jag kan garantera ger skratt. "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". 

Nåja, min söndag erbjuder strålande väder och en mysig promenad och bra umgänge. Puss på er!

Mycket fint besök

Jag har ju superfint besök här från Gotland, nämligen älskade mamma och syster. Dom kom igårkväll efter middagen med Maria och hennes pojk och jag kunde inte sluta att ventilera saker med mamma. Helt plötsligt var klockan 01 och de var dags för att gå och lägga sig. 
Idag stod shopping på schemat så vi åkte till mega centrumet Erikslund och kom hem med en massa fina saker. Snacka om kvalitetstid. Love it. 
Nu blir de en jävla massa mys och god mat. Ha en bra lördag!

Jag passar på att köra när nya bilen är här på besök!Bästis syster


J I N A


Lägenheten som faktiskt var fin igår

Men gud, jag mår dåligt och min lägenhet ser ut som helvetet själv. Frågan är om jag mår dåligt för att det ser ut som de gör eller av andra själ. Ja de kan ni fundera på. 
På dagens schema står  träning och städa sen fin middag ikväll men bästa vänner och bra besök från huvudstaden. 
Här kommer några bilder från igår.

Magnus och Erika


Någon blev hungrig och verkade hitta i mitt kök relativt bra!


Fina Maria och jag som larvar mig

När festen spårar ur

"Rix FM är som att få en avsugning och lägga satsen i blomkruka men p3 är som att lägga den i halsen och vara nöjd"- christoffer i klassen

Vi föds som original men många dör som kopior

Hej mina kära läsare, idag har varit en ganska jobbig dag men ändå helt okej. Ny kurs som verkar helt awesome, men de är sjukt mycket att ta in så man blir alldeles trött. Men men, nu har jag gått på helg vilket känns helt underbart. Det firar jag med miniklassfest, massor av vin & god mat + härligt folk! 

Tänkte att jag skulle ta lite mer bilder från skolan, so here we go :)

Anteckningar från lektionen, vi pratade om vad som spelar roll vid anställning..


Flitiga Gina som sitter och antecknar på rasten..


Min rädsla blir ett hinder

Jag älskar våra matdagar, dom är det bästa. Ikväll var de Marias tur och oj vad gott.
Jag var och träna innan så nu när jag kommer hem blir det fix och förhoppningsvis lite plugg. Jag känner mig lite dåligt till mods, jag vet egentligen inte riktigt vad det beror på. När jag var ute och tränade idag så kände jag verkligen hur rädd jag är för en massa saker, eller jag har sjuk respekt för en del ting. För två dagar sen var det en kvinna som blev slagen och indragen i skogen av en man här i Västerås (som tur klarade hon sig då hennes hund "räddade" henne och troligtvis skadade mannen), väldigt nära där jag bor, inom en km kanske. Det läskiga var att det här var kl. 12 på dagen, vid en cykelbana som korsar ett motionsspår, exakt den vägen jag cyklat till skolan varje dag. Jag blir helt kall bara jag tänker på det. Polisen misstänker försök på våldtäkt och jag vill inte ens tänka på vad som kunnat hända.
När jag bara hade bott här i en vecka ungefär så var de en av mina närmare kompisar, kompis som blev knivrånad. För mig är det här helt ovant, jag kommer från Visby som verkar vara snällaste stan i Sverige. Den rädslan jag har går ju inte att påverka särskilt mycket utan går bara att träna upp. Men jag vill inte känna en obehaglig känsla när jag går hem från stan (typ 7 min gångväg). Iaf, nu ska jag faktiskt röra mig hemåt, jag får ringa någon så jag börjar tänka på annat.
Annars är de bara att börja tagga för en sidokurs som börjar imorn, praktiskt ledarskap. PUSS
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1402024-ingen-misstankt-for-valdtaktsforsok

HÖSTDEPPEkonomidag 3 avklarad, herre gud. Jag vet inte, jag vill bara förstå och bli klar men alla begrepp och uttryck gör mig sjukt förvirrad. Förutom att ekonomin gör mig förvirrad finns de en hel del andra saker, känner mig lite i obalans men kanske att det blir bättre med tiden, man brukar säga att tiden läker alla sår så jag hoppas det är så. Jag har tydligen bestämt mig för att jag ska vara lite höstdepp, bara för att jag brukar vara det. Så för dagen tycker jag lite synd om mig.
Det är bara torsdag kvar sen går jag på helg, så min lill lördag blir imorn då vi ska ha lite mys hos mig efter min träning. Oklart ännu vilka och hur många som kommer men målet är att det ska bli en massa prat och bara fira in helg kanske. Utgång? Vem vet. 
På fredagkväll kommer mamma och syster, fy vad jag längtar. Snacka om att jag ska prata, hela helgen ut typ. 
Nu, vika kläder och träning för sen är det matkväll på G! PUSS


Starkare av dig, än digJag kan om jag vill, och den här gången vill jag. Riktigt mycket.


AB, HB, KB eller bara ekonomisk förening? Kanske franchising?!

Kom precis hem efter har varit och storhandlat direkt efter skolan, gud. Det är tungt tråkigt och dyrt. Men men, nu har man massa bra saker hemma istället :)
Första ekonomidagen var bra, vi gick igenom saker jag redan hade i bagaget efter UF men de är alltid skönt med en repetion. Nu blir det att fixa lite i lägenheten, måste tvätta och packa upp alla varor. Sen ska jag och Malin ut och träna. 

Jag har en bra kväll framför mig, älska måndag! PUSS

När bägaren faktiskt rinner över

De händer när du minst anar det, när du minst vill att det ska hända.
Jag satte punkt för jag är inte värd de, jag ska inte behöva ta det.

Svagheten blir min styrka

Den här helgen har gett mig mycket insikt med vad jag vill och jag är helt på rätt spår. Jag har fått mycket feedback av bekanta att det är bra gjort att plugga vidare direkt efter gymnasiet och det vet jag också att det är. Men för mig fanns det inget val. Jag pluggar ju ledarskap för mötesindustrin och är helt såld. Skolan är oerhört rutinerad och de är intensivt och bra, precis som jag vill ha det.
Dom här två veckorna som varit, så har vi jobbat mycket med gruppdynamik och att gå ur sin komfortabla zon. Jag provade och jag älskar det, för lyckas man så kommer en hel flock med fjärilar till magen och misslyckas man är det bara att försöka igen när man har styrka till det.
Jag vore överraskad om någon tjej sa till mig att sin kropp eller vikten INTE har stört vissa tankar och stunder. Jag har väl hamnat lite i nätet jag med, men med kontroll. Jag känner mig kanske inte 100 % trygg nu, jag vet att jag kan bättre. I skolan har vi jobbat med mål och jag tog tillfället i akt och verkligen prova mig själv när jag går in för något. Till julafton ska jag komma i 2 strl minde i jeans, jag ska klara det!
Imorgon har vi ny kursstart igen, nu är det företagsekonomi som står på schemat, jag vet att de kommer bli en utmaning men de blir samtdigt kul.
Jag hoppas för alla tider att ni har haft en lika bra helg som mig, jag har lovat att leva i nuet och de är verkligen något jag gjort hela helgen. Nu taggar vi för ny vecka! PUSS

I bilen precis alldeles just nu

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
jag känner mig feg att jag väljer o kämpa är fel
även om jag trodde att jag givit dig allt,
så kommer du med tiden trycka ner mig lite mer
kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det
så kommer du ser ner på mig för kärleken är ett spel för dig

Jag var fast på botten men kämpade upp
Tills jag nådde ytan och hämtade luft
Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel
Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad
Men min mun ville ha dina läppar

Jag går ner för dig, jag kan göra allt
Snälla se på mig, för jag vill ha din hand
Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

Jag kämpar, sliter, svettas men den ända gången du är nöjd är,
När jag går ner och då ber du alltid om mer

Tack Göteborg för att ni fått denna låt att sitta fast i mitt huvud, ni som inte hört den borde lyssna! - När jag går ner


Det som händer i kexlandet stannar i kexlandet

Idag är de hemresa som står på schemat, jag och mina fina flickor har haft en sjukt bra helg så jag är helnöjd. Det som händer i Göteborg är nog bäst om det stannar i Göteborg också. Här kommer några bilder från igår!


Fina Lovisa och jag


I Göteborgshjulet, ser ni hur högt upp det är?!?!


Hörs ikväll, PUSS


Rådjur springer aldrig ensamma

Idag har vi:

- Vaknat och aldrig mått sämre
- Kört på ett rådjur (som inte tog en enda synlig skada!!)
- Åkt Göteborgshjulet, dör vad höjdrädd jag är!
- Strosat omkring och lunchat på Avenyn
- Shoppat fina kläder
- Skrikit i bilen
- Snubblat omkring på varandra
- Turistat och fotat varje hörn
- Pratat mord

Ikväll blir det galet med party! PUSS


 


L & G


BLODSOCKERFALL!


I en bil med en massa kiss och nyttigheter


I en bil med choklad, godis, chips, kuddar, täcken, sjuk hög & bra musik och två underbart härliga tjejer så är jag ganska nöjd. Vi börjar närma oss Göteborg och är det något jag behöver så är det en spontan partyresa hit. Kan knappt vänta tills jag får komma till ett ställe där alla pratar som Malin. Om man bara Lovisa (tjejen längst till vänster) kunde sluta kräva kisspauser hela tiden så ska vi nog vara framme snart!
PUSS


Gråter du, gråter jag

Jag känner mig helt förstörd men ändå glad, kan de verkligen vara så. Jag känner mig själv ut i fingertopparna men ändå inte. 
Det är fredag, och jag mår piss. Jag har en huvudmärk som heter duga och jag längtar bara efter allt annat än vad jag har runt omrking mig just nu. Trots detta, har jag en otrolig fredagkänsla i kroppen. Jag älskar fredagar och kommer nog alltid göra. 
Att gå till skolan idag fanns inte på världkartan idag, den lilla sömnen och energin räckte inte till. Annars gillar jag känslan när en lärare säger att något i stil med att vi avslutar dagen där och jag hoppas ni får en bra helg. Ibland vill jag definera en bra helg, är det en helg när man är aktiv och får tusen saker gjorda? Är en bra helg att man är med dom man umgås och vill vara med och har kul? Är en bra helg då man får tid för sig själv och rensar tankarna. D E F I N E R A. 

Trots att jag egentligen inte vill ha någonting att äta ska jag försöka att pilla i mig lite. Jag ska också packa väskan inför Göteborg. Är de något jag behöver så är det att åka iväg med fina tjejer och bara va.

Vem vet om jag uppdaterar senare, ni som lever får se.

Jag trodde de räckte med trappa, men man kunde tydligen åka hiss och rulltrappa också..

Vilken underbar Onsdag jag hade, det var så efterlängtat med en hel tjejkväll. Såklart var babbel, god mat, vin och en massa skratt inblandat, men oj! nu har jag energi för en hel vecka!

Skoldagen idag har varit magisk, ett tag skrattade jag så att tårarna inte kunde sluta rinna. Vet inte om de berodde på att vi var trötta eller vad, men jäklar vad jag har skrattat.
Det är en jättefin dag och jag tänker vara dum och inte ta vara på den. Jag ska fixa lite i lägenheten, plugga och sen får jag fint besök. 
Om vi inte hörs ikväll, ta vara på solen!

Puss

Mmmm

Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör 
sist var himlen vit som papper, ovanför 
Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan 
jag ska riva mina murar tills vi ser varann 

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet 
jag tankar nya tankar men långsamt som du vet 
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt 
vi ska va dom vi vill vara, hellre nu än efteråt 

Jag har inte sagt till nån att du blev kvar här igår 
fast det är svårt att hålla tyst, när alla frågar hur det går 
Jag vet vem jag är när jag är hos dig Bäst på fest

Det är tisdag och jag är ledsen att de inte blev någon uppdatering igår men de var för att jag gick hem och sov efter skolan, var tydligen helt slut.
Enligt dagens föreläsare, Bengt Wiström är de världens bästa tisdag och jag är övertygad om att han har rätt. Det har varit en bra dag, jag fick sova ut och sen mötte Maria upp mig för en lunch och sen vart de skola.
Ikväll blir de tjejmys med en massa prat och mat. Nöjd Gina.

Jag har otroligt bra dagar framför mig,
Onsdag: Kvaltitetstid med fina Emelie.
Torsdag: Fixa lite i lägenheten och sen finbesök.
Fredag, lördag och söndag: Spontanpartyresa till Göteborg med några av favoritgirlsen!


Ta hand om er och ta vara på varje dag. För det ska jag göra. PUSS

Du gör min söndag

Jag har haft en sjukt bra helg med en massa mys. Jag har tagit vara på tiden och tagit det lugnt. Jag avslutar helgen med att åka till Stockholm och umgås med världens bästa och behövda person för tillfället. Tack för mig. Se till att tagga lika mycket som jag inför en ny bra vecka! PUSS

Vi kan om vi vill och vi gjorde det!!

Jag ar haft världens bästa start på morgonen. Jag och Maria som var helt död vaknade av väckarklockan vid 9.45. Dags för promenad. Vi tog oss ut, och vi peppade varandra så tillslut så körde vi konditions och löpträning runt cityringen istället för att gå så långt! Jag som hatar att springa känner mig just nu hur stolt som helst för att jag klrarade det! wiiee! För att belöna oss själva så ska vi snart åka till Erikslund för shopping, innan de ska jag bli klar med grovstädning i lägenheten. :)
Idag är de världens bästa fredag, glöm inte det! ;)

Att vina en torsdagskväll kanske inte alltid slutar så bra..

Gina: Men gud vad tiden går fort, känns ju inte som att de var så jätte längesen vi var på långpromenad vid Lilludden.
Maria: Joo, men de var ett tag sen.
G:Ja men de känns inte som jag har varit här sex helger.
M: Mmm.
M: Eller va sa du, du har väl haft sex i Västerås?
Haha ja, bra kommunikation vid den här tiden och när vin är inblandat, dags att sova kanske? TROR DET!

DUBBELFREDAG

Kom precis hem efter skolan, sjukt givande dag! Imorn är vi lediga så nu har vi gått på helg, wonderful! Det firar jag med först Aerobic och sen vinkväll med fina flickor. Nu, mot mina favorit M (Maria och Marthina) för tjejmys. PUSS

Affirmationens makt

Ni förstår kanske redan vad vi håller på med på arbetspsykologin i skolan, men för er som inte förstår så har vi precis kommit till avsnittet affirmation. Jag är helt såld på ämnet, finns de någon häftigare än att några ord och tankebanor kan ändra en hel människa och vi kan lura våra egna hjärnor! Helt otroligt. Jag vill bara ha mer kunskap, ge mig. 
Vi pratar mycket om medvetenhet i skolan, och jag märker att de finns så många små ting i vardagen som kan göra mig omdevetet irreterad, och det finns så många enkla sätt att ändra dem! I skolan har vi begravt orden "Man" och "Inte" och jag är helt hjärntvättad. Säg aldrig till dig själv vad du INTE ska göra, säg vad du ska göra! (detta kanske mer var riktat till dom som gör som jag, pratar med oss själva)..
Jag ska sluta hjärntvätta er med detta, och faktiskt koppla av lite. Jag har pressat mig själv oerhört högt de dagar som varit, för att inte prata om min frustation igår som släpptes lös när min cykelnyckl gick av i låset.
Mysmys för mig. Ta vara på denna underbara onsdag.
Fina Maria och jag efter en dag i skolan med mental träning!


Flickor som gör mig stark, Emelie och Marthina (som äntligen, snart flyttar till V-ås!!)

Kanelbullens dag (?)

Uppgiften till imorgon i skolan är redan uträttad, superskönt. Kursen är så otroligt lärorikt att jag knappt kan vänta med vad som kommer härnäst, jag låter som en 5 åring, jag vet!
Det är kanelbullensdag idag (vad är det för påhiitttttt!!?) och efter ett smakprov på de så ska jag strejka. Jag drar och tränar istället så hörs vi sen! Pusss

En bra höstvecka framför mig

Jag har klarat av att äta själv idag, duktig flicka. Jag har också precis skrivit klart uppgiften som är till imorn.
Idag hade vi ny kursstart, arbetspsykologi, kändes jättebra. De är långa dagar 8.30 - 15.30 men de är väldigt intressant och lärorikt. Ribban är lagd och det här är verkligen en kurs jag ska ta vara på 100 %. Nu ska jag sluta hjärntvätta er av plugg och dela med mig av veckans planer, (som faktiskt är ganska få!).
Idag: Tvättat check
Lagat mat check
Gjort uppgift check
Walk and talk m. Maria
Tisdag: Matkväll hos Erica + träning och plugg
Onsdag: Tjejkväll hos Emelie, kan knappt låta bli att längta!
Torsdag: Matkväll hos mig (kom med förslag på mat!) + träning
Fredag: Träning + shopping
Lördag: Lite oklart om dessa planer(?)
Söndag: helt jävla ledig
Som den lyxstudent som jag är, köpte jag jättefina rosor idag
(syns kanske dåligt), jag älskar rosor.

Första gången på hela helgen som jag är själv, verkligen första stunden

Min helg har varit otroligt bra, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag har sovit alldeles för lite, ätit alldeles för dåligt och skrattat alldeles för mycket. 
Bara för att få ut de mesta av mig tänkte jag pressa mig lite till en högre nivå nästa vecka som kommer bara för att se hur länge jag kan hålla mig kvar. Jag ska göra allt som är lite jobbigare och verkligen satsa på sömn. 
Imorn är de ny kursstart som gäller och jag ska verkligen vara med från början. Första tentan gick otroligt bra enligt resultat, andra kändes bra men har inte fått resultat och den här ska bli den bästa. Puss och godnatt, hoppas ni haft en bra helg!

SATURDAY, and i'm dead

Jag ursäktar den dåliga uppdateringen men jag har typ varit vaken 5 timmar idag, av de har jag grovstädat, gått o luncha på tacobar samt shoppat några viktiga saker. Jag pallade inte trycket och somna hos min kära vän Erica då jag vaknade nu, känns som en väldigt kort lördag för mig.
Snart ska vi möta upp några till för att gå ut och äta, jag ser mer dödande än levande ut och kan knappt vänta till jag får lägga mig i min egen säng ikväll. PUSSSSSSSSSS

RSS 2.0