Kaos!

Galen dag! Jobb jobb jobb. Sen åkte jag och fixade ett ärende. Kastar mig hem för att låna en bil, för att sen hämta Henrik för att sen åka och köpa säng. När det är gjort ska jag åka till lgh och flyttstäda. Skönt. Imorgon lämnar vi nycklarna! 
Sen hem och skriva på rapport för att imorgon är det deadline. Galen dag! 

Flyttkaos hos oss!

Fast med våra plasttallrikar lugnade jag ned mig med en frukost på balkongen. <3




Måndag och fullt upp

Hallå där.
Måndag morgon och den här dagen har bara sprungit iväg. Galet vad tiden går fort. Och ja, jag säger det jämt men jag blir lika förvånad ändå. Gick upp tidigt imorse, ville hinna med. Första natten i nya lägenheten inatt, jag var lite glad när jag vaknade. Men de är kaos hos oss. Jag har skrivit på lådorna vad de är i dem men ändå så himla svårt att hitta. Men kan ju undra hur svårt de kan vara? Man letar efter strumpor, bestick, armbandsur, vågen (vi hittade den inte så de vart ingen invägning) och allt annat. Vi är fortfarande slitna men får väl vila upp oss lite. Lägenhet nummer 1 (den vi bodde i) ska fortfarande flyttstädas vilket bara är att beta av. På onsdag lämnar vi nycklarna.

Ni ska få bilder när de är lite mera klart i den nya, vågar jag lägga ut bilder på kaoset? De återstår att se.
 
Hörs senare!
 
 

Såhär såg de ut för bara några veckor sedan! 

Härliga dagar

Vilka dagar i Stockholm. Mys, hårt arbetande ned strategi och planering och tid över för fantastiska vänner. Mitt alumnigäng alltså. Stor kärlek.
Nu sätter sig en trött Gina på tåget för att åka hem. För att åka hem till en annan och ny lägenhet som förmodligen ser ut som fan med alla kartonger. Men ändå, vilken känsla. 

Här är härliga bilder från helgen, 







Dags för UF Alumni

Yes, då var de dags att gå upp för mig. Idag är de Alumniträff för oss som är storregionala representanter. 
Jag är jättetrött men bör piggna till om en stund. En stor längtan efter Henrik. Visst har vi träffat varandra de sista dagarna, men ändå inte. Så stressade båda två! 

Hörs senare, kram 




Glad och färdig tjej

Oh jisses. Nu pustar jag ut för idag. Sitter på tåget mot en helg i Stockholm. Lämnade Henrik och flyttkompisarna med ett leende. Kommer bli så himla bra. 

Ibland får man bita ihop. När man renoverar är de inte bara att flyttstäda den lägenheten man bott i, utan då ska man helstäda lägenheten man ska få flytta in i också, Dammråttor är ju en sak, men fy bubblan säger jag mot minisågspån och sånt material som fastnar i allt som har blivit kvar från bygget. 

Men om man ska vända på det, Gud var vi lärt oss. Otroligt roliga kunskaper att ha. Ni kan nu kalla mig praktiska Gina för det är jag efter dessa veckor! 


Det är inte längre Mälaren utanför fönstret, men känslan av att äga stället. Lägenheten är helt vår!! 



Flytt idag

Tuff dag. Nu är de sista rycket innan flyttlasset går. Men givetvis är jag och värd en lunch. Med fina Therese <3







Rekord

Alltså jag är helt slut. Avslutade packandet för en liten stund sen. Men avslutat dagen med rekord! 




Fina ungdomar



Dagar som bara går

Det är totalt flyttkaos hos oss. Både i den gamla lägenheten och den nya. Jag och Henrik är verkligen inne på sista batteriet nu, imorse tittade vi på oss själva. vi såg mer döda än levande ut igår. Vi kom hem halv tolv från renoveringsobjektet och stupade i sängen efter en dusch. Men de är inte långt kvar. Imorgon går flyttlasset. Sen är de bara flyttstädning kvar och upppackning. Men de får man ju ta i sitt tempo.

De är mycket som snurrar i mitt huvud nu, jag har nog börjat ifrågesätta mig själv lite. Inte att jag är besviken utan att jag märker att tiden springer iväg och jag måste börja ta ansvar för att jag verkligen gör det jag vill. 
Hur vore de att egentligen bara leva ett tag, inte ha nå åtagande förutom att göra ett hej dundrane bra jobb och sen få betalt? Hur fri kommer jag att känna mig om jag faktiskt pausar alla bollar jag har i luften. Det är en konstig tanke för mig, med lite rädsla i. 

När jag träffade Lina igår vände hon upp och ned på hela min skalle. Hon faceade mig så hårt att jag fick en påminelse om vart jag är och vad jag vill. Otroligt nyttigt att ha vänner omkring sig som kan få en att vakna upp. Inte vakna upp för något dåligt utan vakna upp för att göra de man vill och känner för och inte de man ska.
 
Men, dessa dagar är ingen idé att känna efter. För nu är de bara att köra när de snart är över. Då kan jag börja förändra om de är det jag vill!

Tid för reflektion

Träffar en fin vän och företagare på Plaza Hotell i stan. Gud vad vissa känner en bra. 
En fika med massa inspiration och sånt! 





Redan onsdag!

De är onsdag morgon och solen strålar ute. Fick jag välja så skulle Handelskammaren typ haft friluftsdag så vi kunde orientera i detta underbara väder. Precis som man hade när man var liten, tyvärr händer inte det så ofta! ;) 

Jag packade så mycket igår att jag packade allt jag kunde, nu är de så få dagar till flytt. Idag renoverar vi på och imorgon blir de städning! 
Den här veckan är galet hektiskt. Ingen ledighet i helgen direkt då de blir alumniläger i Sthlm. :) 




Bara få dagar kvar!



Start på veckan

Alltså vilket strålande vårväder, otroligt. 
Dock hade jag lite sorg i hjärtat när jag var tvungen att ta min gamla skitcykel till jobbet. Saknar min Crescentpärla. MEN .. Jag kan ju inte påverka att cykeln är snodd så varför lägga energi på det? ;)

Jag är påväg mot Örebro för personaldag. Vi ska gå igenom verksamheten lite. Spännande! 

Det är bara onsdag och torsdag kvar sen flyttar vi, kan ni förstå stressen (som också är längtan) och actionlistan? Galet! 

Jag är lite glad för helgens få timmar i solen har gett mig fräknar, love it! 





Hur kul?!

Alla som ser Games of Thrones, hur kul är inte Magnus från Klick!-tidningen när redaktion frågar vem som ska återuppstå i påsk? :) 


Förresten verkar de vara folkfest på Öster Mälarstrand. Sol, folk med glass överallt och värme. Lyckad sista lediga dag. Nu fortsätter flyttpackning! 



Annandag påsk

Henrik och jag vaknade kvart över 8, första känslan var om jag var pensionär. Vem vaknar pigg kvart över 8? 
Jo jag. 
Det ä måndag vilket betyder invägning för oss båda. Jag tänker inte ursäkta veckan men jag tänker berätta att jag och Henrik också haft lite påskmys så som godis, färskpotatis och lyxiga frukostar. Men vågen visade endast 10 gram mer än förra veckans vikt. Det var skönt tyckte jag. 

Henrik gick mot lägenheten redan kvart i  nio för renoveringen (ska göra belysning i köket!!!) och jag hängde på med en morgonpromenad. Över 6 km under en timme får vara OK utan frukost i magen. Nu blir det frukost i solen sen packning! 



Öster Mälarstrand 


Gäller att jobba effektivt

Henrik är inte helt nöjd med mitt packande! 




Bra söndag

Jag och Henrik äter frukost vid Mälaren. Bra söndagsstart! 






Påskafton

Vi renoverar, flyttpackar och myser. En dag med massor av tid att prata, skratta och ha kvalitetstid. 

Glad påsk! 




Fina sidor jag aldrig vill släppa

Henrik och jag har ju regler i mellan oss, egentligen är de inte regler utan mer överenskommelser, dem finns ju där för att vi båda vill det. 
En av det är att alltid vara ett team i allt vi gör, vissa saker är jobbiga än den andra och då gäller det att hela tiden kunna hålla ihop. Och vi är otroligt duktiga på det. 
När jag träffade Henrik så hade vi så svårt att kommunicera, han var inte van att prata om alla delar och jag var inte van att vara med någon som inte kunde läsa av mig. Ni kan ju tänka er krockarna. 

Idag är de som att dessa problem aldrig har existerats. 
Henrik har så himla fina sidor som jag aldrig vill vara utan. Otroligt snäll. (De ordet man tyckte var så jävla tråkigt i tonåren och som inte sa någonting, idag är "snäll" för mig ett otroligt fint ord)

Igår kom Henrik in till mig i sovrummet när jag höll på att plocka med mina saker, någon halvtimme innan jag ska åka iväg till Fagersta och frågar mig om han skall hjälpa mig att packa. 
Han plockar fram min favoritväska medan jag får bita mig i tungan för att inte skratta eller ifrågesätta. Jag vart liksom chockad, gullunge vad han tänker alltså. 
Han fortsätter och frågar vad jag vill ha med mig, och han hämtar mitt smink. 
Det är ju inte så att jag ska bort i en vecka. Jag ska sova en natt borta och behöver bara ha med mig de minsta som tandborste, smink, underkläder, nattkläder och nya kläder. Men han ska hjälpa mig. 
Kan man någonsin sluta tycka om denna fina kille? 





Tjejmys

Tjejmys på hög nivå! Medans min fina är i nya lägenheten och renoverar så passade jag på att ta mig till Fagersta (typ Dalarna!!!) för en massa tjejmys med härliga Louise. 
Vi äter buffé med massa gottigt, babblar och ska ha sleepover :) 

Imorgon blir de work work hemma med packning och grejer så ikväll njuter jag så mycket som möjligt! 











Fina syster åker hem

Jaha. Då var det dags att skjutsa syster till centralen för att hon ska börja åka hemåt mot ön. 
Sorg. Men så är det. Vi har haft så mysigt medan hon har varit här. <3 




Enorm kärlek och tacksamhet

Stressiga dagar fast jag nu har gått på långledigt. Helgen ställer stora krav på packning av flytt och renovering för att komma i takt och hinna. Nästa fredag flyttar vi. Galet. 
Så idag vart de bakslag, kände hur allt jobbigt sköljde över mig som tung filmjölk och kunde inte hitta ut på ett bra sätt.
Saknad av min fina familj, stress och press är ingen bra kombination. Mamma ringde och tårarna bara rann ned från mina kinder. Antar att de är okej. När de är lite jobbigt. 

Hon visste tydligen var som var på gång, mammor känner ju sådant på sig så idag landade lycka på brevlådan. Inte på grund av sakerna utan för att mamma och pappa alltid bryr sig. 
Överlägset mycket kärlek till dem, mitt allt, min fina familj. <3 




Varför våren är min favorit

Jag läste imorse i en tidning att "Våren tränger sig på". Hur tänkte man där när man skrev? Tänkte man?! Våren är ju så efterlängtad och tränger sig aldrig på. Jag vill ha vår för livet. De är absolut den bästa årstiden. Räcker med att man gå ut och så är man glad. Man har någonstans i baktanke att vädret kan svänga fram och tillbaka och därför så tar man vara varenda minut av solsken. Annorlunda på sommaren, där ska de alltid vara fint så när de inte är det blir man bara besviken. Solen blir en sak i vardagen annars blir man sur. Därav denna kärlek till den oförutsägbara våren. Ibland är den bra och ibland inte. Igår och idag är den superbra. Vi hade premiär igår på jobbet och vi gick ut i vår lilla minipark utanför och åt vår lunch i solen. Så mysigt. De är inte alltid man får det. 
 
 
Igår så nöp jag mig själv i armen, bara för att känna om jag verkligen har det så här bra. Mitt liv är långt ifrån en dans på rosor, jag kommer ha magproblem livet ut på grund av den stress jag har utsatt den för. De är mycket jag skulle kunna ändra på och vilja ha mer av i mitt liv men jag väljer att kika på de som jag påverkat själv. Till expempel vem jag lever med och vart. 
Jag önskade att jag och Henrik var ett. Han får mig alltid att bli glad och positiv. Jag vill också att vi ska förlova oss, snart. De är ett givet steg för oss. Henrik påminner mig typ jämt (ja eller iaf när jag tar upp det) att allt har sin tid. Precis som väntan på den där valpen vi ska skaffa någongång. Ja, som min mamma hade sagt, väntar man på något gott...

Finaste

Ikväll vart jag så kär att jag dreglade på Henrik. Det får man. Han torkade snällt bort det.. 




När motivationen kommer efter en paus

Jag har en kollega på jobbet som är en riktigt inspirationskälla för mig gällande hälsa. Hon kanske inte tycker att de är superroligt att träna och är därefter inget hon prioriterar heller. Dock vill väl dem flesta som henne hålla vikten på ett så någolunda sätt. Hon har under tiden jag jobbat på samma ställe provat en flera olika dieter och alternativa lösningar men inte hittat något som känns självklart eller funkat bra. Nu har hon börjat med viktväktarna, och jag är mycket imponerad av resultatet. Jag vill tillägga att jag inte är imponerad av viktväktarna då jag inte tycker de är speciellt långtsiktigt men jag är imponerad över hur min kollega har förrändrats. 

Jag har varit hårt mot mig själv under 2014 och de har gett goda resultat. Men när magen kräver en sak och inte riktigt vill samarbeta så får man stanna upp och trycka på paus. Jag har tryckt på paus och min kropp har tillåtit det, SKÖNT. För nu vill jag starta upp där jag var. Så jag har valt att plocka ur min guldpartier och göra dem till min sak. Och Henrik är världens bästa stöd. 
Jag vet att jag fungerar som bäst (gällande min hälsa) vid ovanor till vanor om någon gör en uppföljning. Och Henrik följer upp mig. Jag rör på mig mer än vad jag stoppar i mig och jag har invägning varje måndag. Första veckan gav ett väldigt bra resultat och jag är så peppad på att fortsätta, just för att de inte finns några måsten och allting är upp till mig själv. Jag väljer ju själv vad vågen ska visa för resultat. Dessutom får jag en stjärna för varje 3 kilo och mitt tålamod och min disciplin får sig en prövning! 

Lite luddig förklaring från en mycket positiv Ginis. KRAM

Start på veckan och vi är igång!

Min lillasyster kom igår!! Så himla roligt med ny energi hemma och mysigt, längesen vi kunde sitta ned och prata tillsammans. När hon kom igår gjorde vi lite tacos och bara tog det lugnt, jag och Henrik har en rätt så hektisk vecka så de blev att gå och lägga sig innan tolvslaget iaf.

Den här måndagen och veckan har börjat bra, betade av en hel del to-do saker på kontoret och började jobba tidigare än vanligt. SKÖNT. 
I eftermiddag ska jaga vsluta lite tidigare för att sen gå över till ett annat produktivt möte, ska träffa min programmerare och vi ska gå igenom en del frågetecken i företaget framöver. Jag och mitt team jobbar på i den mån av tid vi kan, jag har fått stränga order från läkare att absolut inte stressa. Antar att jag ska lyssna på dem. 
Därför gör jag allt nogrannt och så gott jag kan.

Imorse vart jag dock riktigt stressad. Ingen har undangått att hela Öster Mälarstrand är en byggarbetsplats och hets utan dess like. Fast byggarbetarna såg att jag skulle ut med bilen så valde dem att parkera in mig, och dessutom köra fast.
Efter en viss irreterad Gina och en diskussion så öppnade dem byggstängslet på andra sidan vilket resulterade i att idag har jag kört terräng med lilla Folke. 





Ledig söndag

Produktiv men ändå lugn söndag. Har städat upp i lägenheten och flyttpackar just nu. Har börjat med köket, alltså jag har märkt att våra köksskåp sväljer en hel del alltså! Haha! Känns som om de aldrig tar slut! 

Tog en paus på dagen för att träffa fina Moa som var i stan. Härligt alltså. Saknar henne så, tycker att hon borde komma tillbaka från Sthlm :) 

Glömt att berätta att ikväll kommer syster och stannar till torsdag. Så mys!! 




Födelsedagsfirande och packande

Startade dagen med att lämna av Henrik på jobbet, åkte sen vidare för att uträtta några ärenden. Kom hem, började plocka i ordning och packa flyttkartonger. Tog först allt mjukt som handdukar och lakan, tog sen krukor och lyktor. Jisses vad kartonger de kommer bli alltså. Ändå kan jag och Henrik vara bäst på att rensa ur. :) 

Den här kvällen avslutar vi med födelsedagsfirande, den här gången är de Henriks bror som fyller år. 
KRAM 




UF alumni och världsutveckling

Kom hem efter en sjukt bra kväll med UF alumni och öppnat boken Fri zon som jag fått av min förra chef.
Fantastiskt bok om innovationernas betydelse för dagens samhälle och hur viktiga "källareföretag" är för världsutvecklingen inom teknik.
Asball och superintressant. Kan inte sluta läsa! 






Dagarna springer iväg!

Dagarna springer iväg, likaså denna fredag! 
Haft styrelsemöte med lunch på förmiddag med UF Västmanland. Vi tackade av vår regionschef vilket var jobbigt. Det är ju så när man jobbat (i mitt fall ideellt) nära en chef och byggt upp en kontak ät och sen slutar personen. Supertråkigt. Oavsett så var det en trevlig förmiddag. 
När jag var på stan passade jag på att boka bord på restaurang för kvällens roligheter. Vi ska ut och äta med UF Alumnigänget! Roligt att träffa alla igen efter en liten paus och bara prata framtid och mindre jobb. Mitt härliga gäng! 
Henrik lämnar jag hemma så han får hämta mig sen ikväll. :) hehe. 

Nu, dags att avsluta på kontoret för att ta mig vidare till stan för en fika.
KRAM 




Jag tar tag i det jobbiga

Under 2 månaders tid har mitt liv varit kaos. Inifrån. Jag har kontrollerat det mycket bra tack vare Henrik men vissa stunder har det brustit. Igår föll en stor sten från magen och de kändes som om jag blev kilon lättare. Så skönt när man betar ut saker. 
Fick professionella tips att dagligen ta vara på sin tid (för att skapa nöjdhet). Jag känner mig själv alldeles för bra för att kunna låta serier och tv-program utan IQ sluka min energi och tid. Därför bestämde jag idag för att skriva av mig. Göra en punktlista över saker och händelser i planering som stressar och tynger mig. Jag kom upp i 14 st punkter. Jag förstår nu när jag ser det så tydligt varför jag har haft svårt att sova och varför jag har varit disträ. Jag kommer inte hinna läka alla saker och ta itu med dem. Men de får bli en process. 
Att ha många bollar i luften är inga konstigheter, men att kunna ta hand om dem är en annan sak. 

Jag har kommit in i en period där jag är så otroligt kunskapshungrig. Jag skulle vilja studera dagligen för att lära mig nya saker. Jag har börjat med att laga svårare mat än vad jag klarar av. Det går bra och det får vara min start. 

Kram 




Första lägenheten

I söndags flyttade vår inneboende Olivia ut, hon flyttade in i sin första lägenhet och när vi var förbi och grattade och lämna små presenter kände jag igen känslan så väl som om de var igår. 2011 flyttade jag till Västerås från Gotland in i min första lägenhet. Jag hade planerat exakt efter bilder och planlösning och mitt ögonmått är obeskrivligt bra. Jag har aldrig haft så roligt dem dagarna som jag hade när jag och mamma skulle inreda och montera.

Idag när jag och Henrik ska inreda får jag kompromissa om allt, därför så vill jag passa på att säga till alla singlar att njut att få bestämma helt själv. 
Det är charmigt att flytta med Henrik också de är bara de att de blir ett evigt givande och tagande ;) 


Minns ni min fantastiska himmelsäng? Den fick till exempel inte vara kvar för Henrik. Han snubblade alltid i gardinerna sa han. Som att de var därför han inte ville ha kvar den, ljugpotta! 

Rekord!!



Åh skulle så gärna..



Lyxiga tävlingskvällar

Det är vanlig lugn vardag hos familjen Hedrén/Sjöåsen. Renovering fick vänta till någon annan dag och vi har ätit och kikat på vem vet mest. Älskar programmet och den stunden på dagen. Jag och Henrik har alltid tävling och ser vem som vinner, jag förlorar alltid. Haha. Han är mycket mer allmänbildad än vad jag är och ibland är det lite sexigt och ibland är de retande. Betor på vilket humör jag är på. 

Oavsett så har jag lovat mig själv två saker, att ta tillbaka mina lässtunder på kvällen (då jag har chans att samla på mig mer kunskap!) och lära mig de romerska siffrorna (bokstäverna). Det är så pinsamt att jag fortfarande blandar ihop VXI och grejer ;) 




Måndag morgon

Idag är det måndag och de spöregnar. Men de gör ingenting. Jag tycker det skapar en otrolig myskänsla hos mig. 

Idag har jag en rolig dag på jobbet, har äran att få ha med mig min praktikant Sofia och få ta del av skolbesök. Roligt! 




Rekordnörd!



Nyhetsmorgon denna söndag

Jag ska bli bättre på att uppdatera er, jag tycker om att blogga och berätta för er hur det går, vad jag gör och vilka utmaningar jag har. Även fast de kanske inte verkar så. 

Idag tog jag sovmorgon. Hela gårdagen var vi i lägenheten och pysslade, lade golv och tapetserade det sista. Sen skulle jag och Henrik på födelsedagskalas hos hans kompis. Min mage och alkohol är inte vänner för tillfälligt så det vart en otroligt lugn kväll.

Henrik åkte till lägenheten redan vid 9.30 och började lägga golv igen. Jag bestämde mig för att ligga kvar en stund och vila. Är väldigt sliten känner jag. 
Men jag ska ta mig en promenad dit. Men först, älskade Nyhetsmorgon. 




Ledsen och ny med kunskap

Ibland är inte allt som man vill. Igår hade jag äntligen börja kända att allt vänder, Henrik börjar bli piggare och jag fick faktiskt äta en klok lunch. Sen går mitt liv i kras, någon själ min älskade fina och sjukt låsta cykel. Gud så arg och ledsen jag blev. Lämnade den 2h på stan och efter de var jag utan cykel.

Sanning är så hård, deppat hela dagen och kände att jag tappa motivation för saker och ting. 
Ikväll ville jag försöka göra något som får mig att växa, gjorde en totalmiddag utanför min komfortabla zon. Gryta och en citronkaka till efterrätt. Topp tio på båda. Mycket nöjd. Sen när de alltid roligare och baka och göra mat till en sambo som känner smak-får satsa på nästa vecka. Tills dess njuter jag för mig själv! 




Mellanlandning

Har en paus mellan två möten. Skönt. Andrum och så, ibland behövs det. Denna dag har bara sprungit iväg, möten och uppgifter som har slukat mig. Betar man av något på to-do listan så kommer det lika snabbt något nytt. Tror det är viktigt att ha insikten om att listan hela tiden är ett pågående arbete.

Jag och Lars från UF styrelse har planerat vårens bästa aktivitet, SM-bussen i maj som går till Stockholms mässan för att kika in årets UF - finalister. Roligt! 




Puss

Ibland är det så viktigt att ta hand om varandra.




Fina men tunga dagar

Otroligt trötta och kämpigt dagar hos Hedrén och Sjöåsen men solen når fram ändå. Henrik tänker jag på konstant som ligger hemma totalt sjuk och instängd utan röst alldeles ledsen. Han har pratat sen i Oktober om den här byggmässan i Sthlm som han skulle få åka på. Sen så har han ingen röst. Gullet. 

Jag jobbar ifatt på kontoret och känner mig nöjd. Ska avsluta om några timmar för att bara ta ledigt den här kvällen. 
Hörs lite senare!





RSS 2.0