Jag kan om jag vill, de är bara lite svårt i början

Nu ska jag snart lämna kontoret, jag har as ont i huvudet, nöstan så att all kunskap inte får plats.
Snacka om att jag har haft en dag med utmaningar! Jag har bokat mitt första möte, wiiie! vilket kommer äga rum nästa vecka. What a moment! Sen har jag haft min första intervju för rekrytering. Sjukt kul och spännande att få träffa nya personer.
Jag kommer mer och mer in i företaget och känner verkligen att jag gjort totala framsteg sen första dagen. Imorgon fortsätter utmaningarna av att ringa och få in möten (måste medge att det är lite läskigt) och att lägga mer ännu mer i rekryteringsprojektet. Börjar rulla på! Superkul.
Jag är helt död, så ja, jag får kontakta fina Erika för att kanske förklara läget. Hemmakväll istället för bio? Man kan ju hoppas att hon nappar.
Min fina Erica

Så nöjd

Jag vart så himla nöjd igår när jag kom hem, jag gjorde allt sånt där som man egentligen inte orkar men som bara måste göras.
Sen är jag glad att jag sa ifrån vissa planer och faktiskt följde min magkänsla. När jag kom hem igår var jag supertrött så jag gjorde allt för att hålla igång så jag inte skulle slockna framför tv:n eller något liknande.
Nu när jag är själv i lägenheten den här veckan så började jag med att städa den, sen tog jag tag i köket som kanske inte var så vackert och vid åtta tiden ställde jag mig och lagade en enligt mig, en ganska svår maträtt. Jag är lite ovan (eller rent ut sagt dålig) på att få lite sting i maten så den smakar något men den här gången lyckades jag.
Jag trivs i Stockholm underbart bra, och jag känner att för varje dag som går, desto duktigare blir jag, men det roligaste, desto mer driven blir jag. Jag håller ett tempo som bara den, ett sunt tempo som faktiskt får mig att må riktigt bra. Lite som att, tanken av att åka tillbaka till Västerås får mig stressad!(?).
Hur som helst, dags för mera kunskap och mera inspiration här på kontoret på Be Better Online!




Heja måndagar!

Wow vilken måndag! Säljutbildningen gick toppen, jag har fått ännu mera kunskap än innan så ni anar liksom inte hur taggad jag är. Jag har en riktigt rolig vecka med ännu mer uppdateringar på schemat.
Som sagt blir det Gotland i helgen, men innan det så har jag härligt lärorika dagar framför mig.

Imorn: dags för första rekryteringsmöte, strax efter bokning av möten i telefon och avslutar praktikdagen med ett kundmöte på plats för att berätta om våra tjänster. Detta firar jag med bio och liten popcorn enligt överenskommelse med min fina tjej Erica.
Onsdag: Fortsätter rekryteringsprojekt samt börjar ta fram mallar på ökning av varumärksbyggande, kundrelationer m.m. Avslutar dagen med att möta upp fina Sofia (som var alldeles för längesen) för uppdatering om livet.
Torsdag: Rekryteringsintervju numero dos och avstämningsmöte efter halva praktiken. Flyger hem på kvällen.
Nu ska jag lämna kontoret för dagen och åka hem och laga mat. PUSS

Vecka 5

Hallå där, det är äntligen måndag morgon! Har saknat kontoret lite faktiskt. Jag har en spännande vecka med massor av roliga uppgifter framför mig. Jag tänkte dela med mig av veckans planer lite kort och koncist.
Idag: Har säljutbildning på jobbet (ni anar inte vad roligt!!), ska gå igenom lite strategi och tips & råd. Ikväll blir de fix på datorn, skriva sammanfattning m.m.
Tisdag: Första rektyteringsmötet, wiie! På kvällen är bio med Erica är prellat, dock inget bestämt.
Onsdag: Ska fortsätta med rekrytering och sälj. Förhoppningsvis börja boka några möten. Har inte så mycket planerat efter jobbet, tror det blir en del plugg.
Torsdag: De andra rekryteringsmöte med sökande, wohoo! Ska försöka jobba in fredagen så det blir Gotland på torsdagkväll. :)
Fredag-Söndag: Gotland, återkommer om dem planerna!

Sunny sunday

Det är söndag och jag är totalt utvilad. Har sovit 12 timmar i natt och jag känner mig helt frisk. Otroligt skönt! 
Jag håller på och packar ihop lite, vet inte riktigt vilket tåg jag ska ta men kommer att komma till Stockholm relativt tidigt ändå.
Jag har haft en supermysig helg här, har hängt med min sötnos hela helgen och bara tagit det lugnt. Kommer väl kanske bli lite jobbigt att lämna honom här måste jag erkänna men vi får se till att få ihop någon dag igen på dem här 4 veckorna jag har kvar i Stockholm.
Hur som helst, solen skiner och jag ska snart börja laga en sen lunch. Pusss

En fredagstradition som är mycket bra!

Innan jag åkte till Västerås igår så hade jag och Steph på jobbet en liten egen AW. Massa tjejprat och mys. Vi gick till East för ett glas som sen blev två. Vilken tjej alltså, så duktig. Jag är impad och har härmed lagt till en person på min "inspirationslista".

Gulliga Stephanie!
På East
Ja är helt utvilad idag och har fixat lite i lägenheten och tagit hand om tvätt. Snart ska jag ner på stan och möta upp fina personer. På kvällens schema står lördagsmys med stora bokstäver. Hyra hem några bra filmer, köpa mys och bara njuta av lördag. Puss

Hej och hå!

Jag tackar för fredagen på jobbet och åker hem till Västerås. PUSS

Rekryteringen har börjat!

Fredag fredag fredag and I'm in love.
Jag sitter på kontoret nu och vet inte vart jag ska börja, håller på med rekryteringen som är så galet spännande (och svår). Igår skrev jag klart en profil, för att sedan göra ett utkast på en "annons" som vi skulle kunna använda oss av.
Igårkväll fick jag in en första ansökan, shit vilken känsla! Det var jätteroligt, kände mig nästan lite speciell. Så idag får jag hoppas på att de ploppar in fler, har nämligen haft kontakt med olika aktuella skolor som garanterat har potentiella medarbetare till Be Better Online. Perfekt. 

Så, om ni känner någon som är duktig på webbutveckling, tveka inte att höra av er på [email protected] :)

Lite torsdagslyx är man värd

Kom precis hem efter en sjukt härlig dag full med roliga saker. Efter dagens praktik åkte jag och fina Erica mot stan för att kolla inlite vårkläder. Måste ju säga att de nya kollektionerna inte tog mig med storm kanske men de lär ju komma mer. 
Vid sjutiden mötte vi upp fina Maria för att äta på Vapiano. Första gången jag åt där klokt och jag gillar konceptet stenhårt. Givetvis har dem sina brister också typ som att pastan inte riktigt hade runnit av lika mycket som den borde men man får absolut det man betalar för. 

Fina Maria och jag

p.s Imorgon blir de Västerås för att avnjuta en lugn helg med fint sällskap. PUSS

Torsdagsjobb

Hallå bloggen. Redan torsdag, helt galet vad veckorna går fort!
Jag sitter på kontoret för tillfälligt, ska snart gå på lunch. Håller på med rekryteringen, jag har börjat med projektet, fått en kort snabbutbildning i vilken ände jag ska börja så nu sitter jag och letar material. Blev klar med profilen igår så jag ska visa upp den i eftermiddag för min chef så att jag kan få ett godkännande och börja lägga ut den. 

Det är superkul men samtidigt svårt, tjänsten är ju inte vilken som helst utan jag ska hitta en SEM/SEO expert som ändå kan vara säljande och ha ett brinnande intresse för det som personen gör. Min lösning är, hej utbildningar, hej nätverk, hej forum för intresserade och hej mässor (webbdagarna). 

Hörs sen. PUSS

Jag gillar överraskningar!

Onsdag idag, och jag mår mycket bättre! Sitter på kontoret just nu och möttes av en otroligt härlig överraskning imorse när jag snubblade in genom dörren. Våran VD från Göteborg är nämligen här på besök. Det här är ju något som jag visste sen innan men kanske inte riktigt hade fått denna nyhet att stanna kvar i mitt huvud. Bad for me men oj så glad jag vart när jag äntligen fick träffa Carl-Gustav (Calle, namnet på kontoret) Öberg. 
Jätteroligt att kunna få ännu mer inspiration från duktiga människor, så nu tänker jag vara envis och få min egna intervju :) Skämt åsido, men jag tänker ställa en hel del nyttiga frågor.

Be Better Online's grundare och VD



Ond hals och framflyttad säljutbildning

Som jag anade i söndagskväll så bär jag på en förkylning. Mer rätt kanske man inte kunde ha för imorse vaknade jag med tjockt huvud och en helt förstörd hals. Jag har jätteont, har liksom svårt att sälja.
Jag har gått igenom alla skåp här i lägenheten för att hitta eventuella mediciner som kan hjälpa och mitt letande gav resultat.
Hittade en massa alvedon, perfekt för huvudet (!) sen lite Strepsil för halsen. Så på dagens schema står: plugga, vila, plugga, vila, plugga och vila.
Jag ber lite till gud att vi på kontoret hittar en annan ledig tid som vi kan ha min säljutbildning på. Hade verkligen sett framemot det idag. Jaja, nu för första gången idag ska jag försöka att få i mig något att äta.
Puss

Powermåndag och en sjukt bra vecka framför mig!

Hallå där! 
Kom precis hem från kontoret, what a day alltså! Helt otroligt vad effektivt jag jobbat. 
Efter att jag hade lämnat in min konkurrentanalys så fick jag en timme med Steph helt själv, kan ni förstå vad kunskap man får på en timme med henne?! Jag vet att jag långt ifrån kan allt men jäklar vad mycket jag lärt mig. Hela försäljningsprocessen är som en ny värld, och jag har liksom utforskat den lite. Jag har en översikt på vad man går igenom och det är så kul. Ni anar inte, jag är såld och totalt överraskad om vilken bransch jag har hamnat i. Imorn blir de fördjupning som blir lite svårare, de gäller för mig att ikväll ställa upp lite frågor och sedan imorn pumpa ut ännu mera svar än idag!

Jaja, jag har kommit på att jag blivit så himla nördig sen jag flyttade till Stockholm. Vet inte om de är för att jag trivs så himla bra men jag har en power som jag aldrig haft förut, dessutom är allt så nytt och roligt. 
Men liksom som nu, jag kom hem precis och jag landade på kontoret 8.15 imorse. Jag har varit ifrån lägenheten i mer än 11 timmar, och vet ni vad de första jag gör är när jag kommer hem? Jo, jag börjar med att varva ner. Med vadå? Jo, jag sätter mig i soffan, kopplar upp mig på jobbmailen för att se några nyheter, om inte, jag lägger mig och läser på vad jag gjort under dagen, skriver en sammanfattning och läser projektledning och ledarskap.
Vafan, vart tog min fritid vägen liksom? Jag har svaret, det här är min fritid! 

Ikväll ska jag faktiskt släppa allt en liten stund, låta nostalgin flöda och träffa en gammal vän, utmanas i biljard och komma hem med en vinst. De är dagens vision. Vi hörs imorn.
PUSS

Uppdrag 1 klarat!

Måndag och jag har klarat min egna deadline här på kontoret, wohoo! Känns bra att äntligen hålla den i min hand utskriven och klar. 
Nu får vi hoppas ledningen i företaget tycker den är lika bra som jag tycker att den är. (Tror dom har lite förståelse av att jag också är nybörjare på detta!)

Söndagsmys

De är söndagkväll och jag sitter nerkrupen i soffans ena kant helt slut. Jag längtar till imorn, då är det praktik igen. 
Jag har läst igenom min konkurrentanalys, granskat och korrigerat eventuella stavningsfel. Jag skulle kunna åka till kontoret nu och bara fortsätta med mina uppgifter. Jag får nog vänta till imorn, vore ju helt sick som praktikant och åka dit en söndagkväll för att jobba lite. Ja, nu får jag nog ge mig. 

Helgen har varit jättebra. Jag har varit med mina fina vänner och tagit vara på tillvaron. Jag är lite smått förkyld, jag har varit det förut så det är ingen fara och så. Känner mig bara lite tröttare än vanligt då. Nu blir det mys och sen sova tidigt. PUSS

Ballbreaker med Be better Online

Aww, ni anar inte vilken bra fredag jag hade, vi var och bowlade på gärdet där vi också åt middag och stannade kvar ett tag. Det var supertrevligt, verkligen!
Jag hittade några bilder på facebook från igår, glömde ju min kamera hemma men men. Här får ni se några.
Jag är iaf nöjd med min bowlinginsats, fick två strikes och en massa snestreck! Fick däremot storstryk i biljard, bilbanaoch duvskjutning eller något sånt.
Aww, ni anar inte vilken bra fredag jag hade, vi var och bowlade på gärdet där vi också åt middag och stannade kvar ett tag. Det var supertrevligt, verkligen!
Jag hittade några bilder på facebook från igår, glömde ju min kamera hemma men men. Här får ni se några.
Jag är iaf nöjd med min bowlinginsats, fick två strikes och en massa snestreck! Fick däremot storstryk i biljard, bilbanaoch duvskjutning eller något sånt.

Marcus kör!


Fina Steph och jag


Be better online kör minipersonalfest!

Fredagsinspiration på kontoret

Fredag fredag, jag älskar fredagar.
Sitter på jobbet nu, hade precis ett litet möte med min chef/projektledare/inspirationskälla om hur veckan har gått. Han verkade nöjd, jag är nöjd. Vi planerade också in nästa veckas projekt. Det är nämligen så att det jag gör just nu är att jag letar ny kontorslokal till BBO, håller ordning på mail, ser över intranätet samt skriver en konkurrentanalys där jag ställer upp, jämför och granskar några företag. Jag hoppas att jag blir klar med detta på måndag, för sen är det dags för säljutbildning. Ska ju bli hur kul som helst.
Jag ser framemot att få ta upp egna kunder, ska rikta in mig på mötesindustrin då de är företag med koncept som jag gillar och branschen behöver förnyas.

Ikväll blir de lite mys med personalen här på Stockholmskontoret, middag och bowling på gärdet, sen kanske vi fortsätter någon annanstans.
Nu, tillbaka till work work.

Fina och duktiga Steph som lär mig massor!



Jag gillar det

Här har ni en bild som kanske speglar av vår arbetsplats lite!
En mycket bra chef i säcken "Big boy" som också tar upp företagets färger, fräääscht!







Toppentorsdag, med världens sämsta morgon!

hallå där, kom precis tillbaka till kontoret. Var ute på första mötet idag med min försäljningsledare här i Stockholm. Det var jättekul! Hon är så himla duktig. Jag vet att jag busade till det lite, skulle egentligen börja med möten nästa vecka men jag kunde liksom inte låta bli att följa med. För tillfället fungerar jag som en svamp, drar in all kunskap jag kan få, tycker det är så jätte roligt det här, sen när jag kommer hem, ringer jag några samtal, ventilerar med härliga människor, delar med mig av dagens kunskap och somnar sen gott. Flika in med lite mat och en stund av relaxing så har ni mina dagar. Jag skräms lite av mig själv, jag vet att jag kan jobba i många timmar och att jag är duktig på det, men hade kanske ingen aning om hur kul jag tycker att det är. Jag är som ett barn som väntar på morgondagens julafton. Längtar liksom till min kontorsplats, uppgifterna som väntar på mig och dagens utmaningar. Häftig men lite skrämmande känsla!
Imorgon har vi en pyttepersonalfest. Ska bli kul ändå. Få umgås lite med folket här privat också. Vi ska ut på gärdet och äta middag och bowla. Återigen måste jag visa mina färdigheter i bowling (har bowlat en gång förut i mitt liv). HAHA. Jaja. Nu blir det tillbaka till fördjupning av konkurrentanalyser, som jag typ sågar igenom för att jag tycker de är så kul, speciellt branschens omdömen!
Måste be om ursäkt att de är dåligt med bilder här i bloggen, ska bättra mig.
PUSS

Onsdag och nu går jag och lägger mig

Är helt slut, har galet lärorika dagar på jobbet. Skriver mer imorn.

Be Better Online

Mina vänner, ni har väl spanat in företaget som jag är på? galet användbart för många andra organisationer, vilken bransch!

Jag ska få åka med på konferens till Göteborg och träffa resten av gänget där 15-18 februari. Hur kul tror ni inte de blir? Om jag tittar närmare på agendan så är det väldigt roliga saker jag kan förvänta mig. Återkommer väl till den när de är lite närmare resan. Superkul!

www.bebetteronline.se

Nu lämnar jag kontoret för dagen.
Puss o kram.

Klar för dagen!

Nu packar jag ihop mina saker från kontoret och åker hem och dör lite. What a day! Snacka om att jag har lärt mig mycket! Så kul! Vi får se vad det blir till middag ikväll, om min kock är hemma eller inte. Jag är typ as hungrig. Hörs senare. Puss

Trivs trivs trivs!

Hallå där, måndag måndag. Jättehärligt. Första dagen här på kontoret med företaget Be Better Online. Fruktansvärt spännande organisation måste jag medge. Jag har ett helt schema med roliga och intressanta uppgifter. Håller på för fullt. Glömmer liksom bort tiden, är helt inne i arbetet med konkurrensanalyser och kollar igenom kundsortimentet. Roligt!
Jag är full av energi och fullkomligt älskar Stockholm. Här ska jag hamna sen. Säger jag efter en dag, men jag är så säker att jag skulle kunna hugga i sten. Ja, Göteborg är helt okej också. Bara älskar dialekten. 
BBO har också ett kontor i Göteborg, så imorse när de var telefonkonferens med kontoret där borta blev jag lite småkär. Himla skön start på måndagmorgon med lite göteborgska.
Jaja, jag ser framemot den här veckan, den kommer bli toppen. Bara idag, har jag kommit in i en helt ny värd med superskönt gäng!
Hörs senare. Puss på er!

När jag ställer mig själv mot väggen

Landade precis i Stockholm, i fina lägenheten. Känns jättebra. Ska skriva det här inlägget sen blir det att förbereda inför imorn, ska gå och handla och se över uppgifterna lite som min praktik ska innehålla.
Jag tänkte stolpa upp några saker som en liten uppdatering av mitt liv.
  • Min praktik kommer bli awesome. De känner jag på mig. Personerna jag ska jobba med verkar toppen, känns otroligt kul. Företaget jag ska vara på heter Be Better Online och har ca 17 st (tror jag?!) anställda. Tre stycken sitter i Stockholm, de är dem personerna jag ska jobba med och resterade sitter på ett kontor i Göteborg. 
    Min handledare verkar toppen, han är erfaren och grymt driven, så de ska bli kul att jobba tillsammans och utbyta lite idéer. Jag kommer bl.a. jobba med projekt som innebär sälj, konkurrensanalyser, rekryteringsprojekt och utvärderingsstruktur.

  • För att ge mig själv och Stockholm en chans så har jag valt att prioritera mig själv till 100 %. Jag ska göra exakt de jag känner för, och se till att ta vara på den här praktiken. Det har varit en ganska tuff helg för mig, jag har gjort konsekvensanalyser med mig själv och verkligen ställtmig mot väggen. Vilka ger mig energi och vilka inte. Alla frågetecken jag har haft har jag tvingat fram ett svar på. Närman gör de kanske man inte heller får tillbaka de svaren man vill ha. Precis så blev de den här gången. Detta har gjort mig till en ganska kall person. Lite kall mot mig själv kanske, men ändå varm mot övriga. Jaja. Jag har kort sagt avslutat många oklara saker. Känns en liten lättnad men jag kan inte låta bli att längta tillbaka till min trygghetszon ändå.

  • Jag har lovat mig själv att under den här tiden äta klok mat. Jag bor ju faktiskt med en kock nu, och så som jag är, då gäller det att lära sig nya saker hela tiden. Såhej kom och hjälp och lär mig en massa nytt.
    Ett av mina mål med praktiken.
Nu blir de mys med killarna här, känner mig redan som hemma! Vi hörs imorn efter praktiken. PUSS

Underbara utsiktsbaren

Söndag, söndag. Kom precis hem. Hade en riktigt rolig lördag, åt god kvällsmat med bra sällskap, mötte upp fina Erica och Therese på Skybar och hade en helkväll med fin utsikt, bra musik och härliga tjejer.
Kunde nästan inte blivit bättre.
Nu, har jag en massa att fixa. Flytten till Stockholm känns behövlig. Blir en del att packa så nu skulle jag behöva kära mamma här som man skulle kunna tro är utbildad att vika och packa.
Jaja, jag skriver lite senare. Har nämligen några saker att uppdatera er på!


Jag och Therese


Erika vann en tävling hon ställde upp i


Mysiga Skybar


Erica och jag


Therese som drack äckligaste drinken föralltid. Typ Margarita?

Lördag och så

Hallå där. Det är lördag och jag är typ jättetrött. Ska snart göra mig i ordning för att åka och kolla på lägenheten.
Har en väldigt seriöst upplägg denna helg, ska kolla över lite på mina uppgifter inflör praktiken och vad jag ska göra. (Mötet igår gick jättebra och det känns otroligt spännande och kul!).
Jagmåste fräscha upp mitt minne lite om effektiva möten så det blir att läsaen hel del, sen får viinte glömma bort packningen som jag ska lyckas med. Saker för 6 veckor frammåt. Yeah. Den är svår, iaf när man har en väska jag brukar fylla när jag ska vara borta en helg.
Jaja, nu blir de att skynda på lite, jag uppdaterar er ikväll.
Puss

Spänning och nyfikenhet, min fredag!

Fredag den 13:e, och jag är ändå enligt mig själv, ganska pigg efter 5 timmars sömn. Jag och Maria hade en otroligt mysig kväll igår, en sån här tjejkväll som dyker upp alldeles för sällan.

Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm. Ni anar inte känslan över att blogga från min nya minidator. Det är perfekt!
Jag måste erkänna att jag är lite nervös inför lunchen med praktiken. De ska bli så spännande att få veta mer och träffa personerna att jag blir alldeles bubblig!
Jaja, vi hörs senare. PUSS


Kanske en mycket bra fredag den 13:e?

Torsdagkväll och jag har fetaste myset med Maria. Vi har sett beckfilm och moffat popcorn. Det är nästan dags för läggdags, imorgon ska jag på lunchmöte med min kontaktperson från praktikplatsen, ska mötas upp på Birgerjarls gatan i Sthlm där också deras kontor är för att prata lite om praktik och upplägg. Blir att ta tåget tidigt härifrån för min del. 
Fredagen spenderar jag i Stockholm och på lördag är jag tillbaka i Västerås igen för att packa inför mina 6 veckor. Galet! Innan jag åker hem till V-ås igen ska jag se på lägenheten som jag ska bo i, ligger på Hornstull så jag får se över hur jag tar mig dit.
Jaja, jag bloggar nog imorn under dagen någon gång när jag har tid. Puss på er så länge.

Är de inte underbart att dem här två fina flickorna också kommer vara i Stockholm under praktikperioden?

Bästa resultatet, wiie!

Idag är jag ledig, fast egentligen är jag inte alls ledig. Vår tenta, grupparbetet lämnade vi in igår. Otroligt skönt att få det klart, kändes riktigt bra också! Har en massa fix i lägenheten idag. Jag ska städa ur den helt byta lakan och städa bort de lilla juliga som jag hade tagit fram. Jag vill att lägenheten ska vara helt clean för de helger som jag möjlitvis kommer hem från Stockholm.
När jag gjort detta ska jag belöna mig själv med en shoppingrunda med fina Maria. Hon kommer väl hit lite senare så ska vi åka till köpcentret Erikslund. :)




Här kommer några bilder från veckans skola


Fina Emelie och Pernilla i våra tråkiga grupprum


Pernilla


På mälarakademin


Igår fick vi tillbaka resultatet på hemtentan som jag gjorde på Gotland.
Blev så himla nöjd med min uppsats och det såg man i resultatet, wiie!


Småkär

hallå där,
Igår tog jag en spontanare till Bro, umgicks med fina Emelie en hel kväll där vi utbytte skratt och massa mys. Snacka om behövligt!


Jag har glömt att berätta en sak, se vad jag klickade hem för någon dag sen som jag ska hämta på posten ikväll! Lycklig? Lite!
aww, kommer bli perfekt på min praktik i Stockholm nära man håller på och reser runt!
Välkommen hem dator nummer 2.

Jag kan kladda jag..

Se vad jag hittade hemma på Gotland i helgen? Hur längesen är inte det? Galet!


Att vara med är ett projekt i sig

Sitter i skolan nu, har en liten rast. Vi jobbar projektledning, faktiskt roligt men lite klurigt. Har fått ett case där vi ska lägga upp en hel projektplan med budget, planering, genomförande och liknande.
Jag längtar till lunch, är as hungrig men jag har ingen god lunch. Skitsamma.

Det stör mig att vårat case handlar om att göra ett chokladevent. Jag är sugen på choklad. Marthina berättade just att hennes kompis har jobbat i Norge på fabriken Freja (som är de norska Marabou) och hon spyr typ på choklad nu. Detta kommer aldrig hända mig. Jag ska typ dö i choklad.





Se vilka sötnosar. Me like.


Glad tjej!

Aww, blir alldeles glad inombords. Se vad jag möttes av när jag kom hem till Västerås. Dör lite.



back in the days - på ett bra sätt

Innan jag lämnade Gotland så flyttade jag över alla saker till min nya datorn från den gamla. Bilder, dokument, allt. Jag tänkte bjuda på några härliga bilder som påminner om mycket bra stunder.
Så otroligt länge sen, men ändå så himla nära. Precis detsamma om inte bättre.

















blir så glad av alla roliga minnen!

En helt vanlig lördag om man går tillbaka tre år, men ändå är det detsamma som då

hej vänner.
Jag vet inte vad jag sak säga, igår var en riktigt bra dag. jag och mamma hittade nästan inge alls på mellandagsrean, MEN de var mysigt ändå. Jag mötte upp en gammal tjejkompis som ligger mig nära om hjärtat, pratade livets uppdatering över en latte och lite tapas. Hej vad jag har saknat. Hej vad de var skönt. 
Kvällen spenderade jag med middag hos min systers kompis föräldrar (jävklar vad långt bort det lät) och senare med en fin person. Tack då. Jag känner mig lite förvirrad men ändå motiverad att åka tillbaka till V-ås.
Jag har bara en vecka att spendera sen är det dags för Stockholm i 6 veckor. Kommer blir awesome.
Nu, mys med mamma och bror, sen lite film på det.
Puss

Busunge!

Jag kan inte låta bli att gapskratta när jag ser den här bilden. Nog för att vår hund är social men fort man sitter vid datorn så ska lilla Chip vara med, oavsett om han får plats eller inte.

"hej jag hänger lite här om de är ok."

Ni får mig att le

Lördag och jag har varit uppe länge! Nöjd när man får lite gjort. Nu blir det att fixa sig sen ren kvalitétstid med mami. Vi ska på stan och kolla in mellandagsrean X antal dagar sent. Jaja, så blir det när man bor på olika håll.
Se vad jag hittade när jag loggade in på facebook imorse, jag smälter lite. Jag kan inte låta bli att längta efter mina fina tjejer i Västerås. När vi partar hemma så brukar vi alltid hålla på och fula oss, och på bilden kör dem en A la Gina.


awww, I like.

Rogivande

Gud, den här dagen bara flög iväg. Jag och mamma har rensat upp i ett av rummen här hemma och gjort om totalt. Blev jättefint faktiskt! Nu är det dags för mat, sen blir det Visby för att möta upp lite härliga människor.
Skybar i onsdagskväll, myspysställe!

När jag själv är min bästa vän

Hej mina vänner. Jag mår mycket bättre idag, Gotland gör mig lite frisk. Kan ni tänka er att jag har sovit över 12 timmar i natt? (!) Helt galet ju, men otroligt behövligt.
Jag har legat efter lite här i bloggen, ni har ju knappt fått höra någonting om underbara Sälen, har en hög med roliga bilder därifrån med. Ni har inte fått se min klassiska årssammanfattning som jag brukar göra per månad och ni har inte fått höra något alls varför jag bara åkte hem till ön otroligt hastigt. Självklart kommer detta, bara lite senare nu när de har varit mycket.
Jag tror faktiskt att jag börjar med den sistnämnda, varför jag helt plötsligt bara drog mig tillbaka och ville hem till mamma. 
Ni som hatar långa texter kan sluta läsa här..


På min utbildning läser vi otroligt mycket om personlig utveckling, hur du får ett annat tänk och en syn på saker, allt från du hanterar vissa situationer till att utmana sig själv. Givetvis läser vi också mer kunskap man kan ta på så som hotellsäkerhet, projektledning, personalfrågor m.m men de saker jag nämna först är det som blir en riktig utmaning. Man får lära känna sig själv på ett helt annat sätt och hur man reagerar. Detta har stressat mig, jag vill prestera men blockar mig själv av vissa anledningar som är ganska oklara, (jag menar att om jag visste va det var så skulle jag göra någonting åt det) kanske att jag lyssnar för mycket på andra, bryr mig om andra före mig osv. Jag vet ärligt inte riktigt. 
Jag försöker hinna med och ta in allt i mitt huvud samtidigt som jag ska klara av allt de nya runt omkring. Ny stad, nya folk, nya intryck, nytt sätt att vara på, nytt att sova själv, ja ni fattar. De här har krockat lite. Speciellt min praktikplats också. 
Jag ville få en plats som gynnar mig i framtiden, men utvalet är för brett. Jag blir snurrig och ville verkligen känna mig bekväm med den platsen jag skulle vara. Jag valde att fundera ett tag innan jag sökte, en aning för lång stund. Jag bestämde mig, hittade drömplatsen, hade is i magen, åkte dit på intervju, var säker, jag visste vad jag ville. Sen kom de. Av vissa förutsättningar, så fick jag det inte. 
Jag tappade lusten men klättrade upp igen, försökte på nytt, kände pirret efter en annan plats men allt gick emot mig. Antingen var vår praktikperiod för kort, eller så hade företagen nyaanställda personer på just den avdelningen där jag skulle vara. Tack ändå för att alla i mötesindustrin är öpnna och hjälpsamma.
När jag inte visste vart jag hamnade fick jag totalpanik, blev stressad. Sen kom liksom hösten rakt in i mig, jag blev sjuk. Jag blev sjukare (ja den historien kan ni ju alla gånger jag har varit hos läkaren, ostolt stammis). 
För att korta ner de här så kände jag längtan hem lite, längtan till de lätta igen. Så jag bestämde mig för att åka hem till mamma, ha en produktiv helg där jag får saker gjorda som jag ligger efter med och bara vara med mig själv.
Jag har nu praktikplats, tror det kommer bli riktigt bra. Hamnar i Stockholm från v.3. Den historien tar jag i ett annat inlägg.
Jaja som jag brukar säga, nu ska jag försöka få i mig och sen gå en riktig långpromenad i solsken.

Hem

Ni vet när man känner lite att man vill dra täcket över huvudet och bara komma tillbaka när man tänkt ut en lösning på allt som får huvudet att snurra?
Istället för att dra täcker över huvudet åkte jag hem till Gotland. Puss på er.
Jag återkommer imorgon när jag är lite roligare.

GLAD

Hallå eller, jag går på helg och hur skönt är inte de? Det firar jag med onsdagsutgång med finaste tjejerna och en riktigt skön sovmorgon imorgon. Om jag lever livet? Ja, med dem här runt omkring mig mår jag riktigt bra. Nästan att jag älskar lite.

Grattis min fina vän!

Dålig uppdatering! 
Jag har haft så mycket mys och fix så jag har knappt varit vid datorn. Men nu så.
Idag var jag hemma från skolan, mådde hemskt imorse så jag bestäme mig för att ladda om till imorn istället.
Vi håller på med grupparbete i skolan som är riktigt kul, projektledning där vi ska ta fram en idéskiss och sen göra klart till offert med budget, planering, genomförande och liknande. Roligt!

Idag är det inte vilken dag som helst, min fina Marthina fyller 24 år. Tyvärr har hon redan gett sig av till Sthlm för sin praktik men jag vill gratta henne ändå. Vi ses till helgen. Puss på er. 
Grattis älskling!

Fantastiskt

Jag har haft en helt underbar helg. Helt underbar. Jag skriver mer någon annan gång när jag inte behöver kvalitetstid.

RSS 2.0