GILLARDIG

Hämnd för kameran sötnos.


REGN HOS MIG :D

hejhejblogg.
Fortfarande sjuk, det suger. Så fick hoppa träningen ikväll och håller tummarna för att det inte händer samma sak imorn!
Ikväll har jag istället städat mitt rum som egentligen redan var städat, men har plockat med lite extra. Jag har läst på olika utbildningar och kollat flyg till praktiken. Ska bli så fruktansvärt skönt att få åka en månad. Lovely.
Jag har gett upp plugget dom här dagarna, inte för att jag inte orkar utan för att jag inte har någon alls aning om vad vi har för något. Bra Gina.
Jaja, hade någon vid namn Sara lämnat tillbaka min kamera kunde jag ha tagit kort på mitt rum men nej. Så ja, mycket bilder de blev här.
Godnatt på er.

JAG VILL GE DIG LYCKA

Det här är en blogg ni verkligen borde kolla, blir så glad av alla färgglada bilder och texter! :)

SARA GADD

JAG LEVER PÅ MEDICIN

hejhejblogg.
Jag ska börja med att vara tråkig. Jag är så jävla sjuk, döda mig. Jag och mathias somnade ganska tidigt igår, runt tolv tiden och imorse skulle han iväg på match. Klockan ringde 7.35 och sen dess har jag varit vaken. Jag går runt som ett lik hemma med sprängande huvudvärk och utan full röst. Det bara svider i hela ögonen och det står infektion i pannan på mig. Nice.
Jag har lite planer på att göra om den här bloggen. Sluta skriva om mitt liv och formuleringar och börja blogga om mitt "reseliv". Vart jag har varit, vilka dom nya resmålen som kommer är osv. Om ni bara visste vilken koll jag har på det, kanske för att det är ett av mina största intressen. Jag vet att jag kommer tappa mina "lokala läsare" och bara få folk som inte känner mig, men ändå. Lite planer jag har.

Mitt huvud är full med bra och dåliga nyheter. En nyhet är att jag och Mathias säkerligen måste flytta ut ur lägenheten kommande vecka pga reparering och liknande. Jag har så sjukt mycket i skolan och vet inte hur jag ska hinna med men det är bara att bita ihop.
Nu ska jag faktiskt försöka att göra de sista uppgifterna i några ämnen. Pusspåer.


NEJ

Kanske att jag har blivit jätte sjuk. Kanske att jag inte riktigt orkar med nu.

BREAK

jag orkar inte bråka, jag orkar inte finnas till nu. jag drar täcket över huvudet och vaknar igen vid 4, då jag ska laga mat i min ensamhet sen träna från 6 till 9 ikväll. sen, mamma.


förresten,  du gör ofta fel som jag bara sväljer, skjuter undan eller bara blundar för. gör jag 1 fel, som man egentligen skulle kunna vända som en fin grej mot dig då ska det tryckas jävligt hårt på! kan man få vara mänsklig eller?

VARDAGSSKRATT

hejhejblogg.
Jag sak skärpa mig med uppladdning, fick lite tråkig feedback av Stina i helgen om att ingen orkar läsa mina inlägg för att dem är för långa. Så ja, jag får väl ta åt mig av det. ;) Kort inlägg alltså.
Idag måndag, nice nice. Jag och Mathias har en hel vecka framför oss med för mycket saker att göra, det är plugg, jobb, träningar, tvätt, ansökningar, planering, mat och bla bla bla. Typ järtteroliga vardagssaker.
Haha, iaf. Jag har tydligen blivit taggad på facebook med riktigt gamla bilder, tänkte dela med mig av dom. Och nu vill jag inte Stina att du ger igen på något sätt. ;)
Pusspåer.

Ja, ni ser ju säkert vad jag är.

Jo men hej på er.

 


HAPPY DAY!

Hejhejblogg.
Nu är jag hemma igen, eller har vart det några dagar men det är full rulle som vanligt. Jag laddade upp ett inlägg igår men det verka inte vilja fungera så jag lägger upp bilderna från resan lite senare istället. :)
Idag är första dagen jag är hemma på hela veckan, bor ju annars med min sötnöt. Verkligen skönt att få se sitt allt för städade rum som dock aldrig hinner bli stökigt eller, nå väl. Här är jag iaf och det bästa med att åka hem idag var att jag ska få mammas pannkakor. Kan knappt vänta!!
Jaja, efter att ha fått tillbaka ett väldigt viktigt prov och svar på ett väldigt viktigt besked så leker livet. Det blir praktik utomlands, lovely. Japp, så i början av maj drar jag! Det här kommer jag informera er mer om senare.
Nu till dagens vill; övningsköra, jätte länge sen, och nu när jag är hemma med mamma och den nya bilen finns så varför inte. Får tjata lite.
Pusspåer, och speciellt min pojkvän som har blivit en av mina läsare ;)





ILOVEYOU

hejhejblogg.
Dagarna bara rullar iväg och imorgon är det redan fredag, inte vilken fredag som helst, utan det är fredagen på sportlovet och min och Mathias ett-årsdag. Lät helt plötsligt aslarvigt när jag skrev det såhär men iaf, imorgon har det varit vi i ett år. På något sätt är de väl lite gulligt kanske? :) man vet inte.
Iaf, denna högtid firar vi med en riktigt kryssning faktiskt. Kryssningen blir till finland och vi stannar några dagar i Helsingfors. Så vi är hemma igen till nästa vecka, supermysigt!
Nu ska jag inte sitta här och skriva över internet hur mycket jag älskar honom, utan det har jag redan sagt alldeles för mycket ;) Nej men han vet hur mycket han betyder.
Jaja, här kommer väl en pussbild eller något som jag gillar. Ser fint ut.
Pusspåer så hörs vi till nästa vecka!


JAG BJUDER PÅ DOM!

hejhejblogg.
Idag är en helt vanlig dag, jag har massvis med saker att göra och tog bara en liten paus här vid datorn. På fredagmorgon åker jag till Finland. Nice, jag och Mathias firar ett år så det blir en kryssning. Sen ska jag på dop, för min lilla nya kusinvitamin :)

En bild säger mer än tusen ord. Den har ni hört hur många gånger som helst, eller hur? Japp, men det är ju så sant, och det behöver inte ens jag övertyga er om! Stygg som jag är så sitter jag och kollar igenom Mathias dator, alla filer, alla bilder. AS KUL!
Efter att ha lunchat med honom och han lämnade mig alldeles ensam med datorn så kan jag inte låta bli. Och det är det här som blir inläggets rot. Allvarligt. Jag älskar att gå tillbaka och kolla på mina gamla bilder från fester då man kan fråga sig om man levde över huvudtaget? Tänk då att få se många av Mathias gamla partybilder. Jag vet att de fester jag har vart på inte är i närheten om hur det var då. Och vet ni vad? Jag ska sluta skriva och dela med mig lite av bilderna istället. SE OCH NJUT! (observera att det är ett x antal år sedan)

Och juste Charlotte, det här inlägget är gjort med en baktanke av dig. Kanske att du kan få ett annat perspektiv nu? ;)


Vad gör du Robin?


Vad gör du Mathias?


Antar att det här är ett tag sen?


Jon är vår kanon.


<3


jag kallar det kärlek.


RSS 2.0