LYCKAN ÄR ATT VARA TVÅ


Du kan nog vara bland det bästa som finns

JAG ÄLSKAR DIN NÄRHET

hejhejblogg.
Nu är det söndag och det har varit en helgalen helg för min del, i fredags bjöd jag och m på inflyttningsmiddag med Jon och Nic, sedan var det bio som var inbokat, vi var och såg "sommaren med Göran", as härlig film, gå och se den!! Jätte mysigt faktiskt, kvällen slutade väl inte riktigt helt som den skulle men det gick bra det också. Nic åkte hem, jon och mathias skulle tydligen ut, så jag, gick hem ensam och la mig själv i lägenheten.
Lördags planerna var helt oklara, men jag har tänkt att det kanske är så man ska låta det vara, för det är då man får det där utsökta perfekta kvällarna.
Tillslut lyckades vi pussla ihop någon slags alternativ kräftskiva, (konstigt, för i slutet grillade alla iaf?) och kvällen skulle bestå av mig, mathias, jon, nic, johan och calle. Men tidigt fick vi återbud från sötnöten nic. Attans. Men men, man har väl aldrig döttt av att vara ensam med fyra killar i en sommarstuga på landet där varken el eller vatten finns tillängligt? Jag klarade det väldigt bra, bortsett från spindlarna i sängen jag sprang runt och skrek om, alla gånger man ville gå ut och kissa fick jag drog med m som motvilligt fick stå och vakta, paniken i robåten vid Grynge hällar där en pallkant var tio meter ifrån oss. Killar killar, varför var vi tvungna att ro så nära? Haha.
Om man ska göra en kort sammanfattning från dygnet så innehöll de väldigt mycket skratt, jag sov inte en enda blund. BAD! Jag och mathias gick istället upp för att se soluppgången. Alldeles själva satt vi där på stranden, Mums. Jag ska också passa på att tala om att det blev utklassning i kubb, jag och mathias vann stort!
Nej jag ska tacka så mycket för en jättebra lördagkväll. Minnesvärd.

Men allt har sina konsekvenser, tillomed livets pärlor. Efter en massa plock och mys på förmiddagen skulle vi bege oss vidare till Slite för att mathias och johan skulle spela match, jag var död, somnade på bänken där jag satt och skulle vara åskådare, inte riktigt okej kanske. Är fortfarande helt stört trött, tål typ ingenting, mathías råkade komma i kläm med hans tidsuppfattning, detta gjorde mig på äckligt dåligt humör, han åkte vidare till sina kompisar och efter vi vart och handlat skulle jag bära skiten hem. Fy fan, nu förstår jag alla mammor som har barnvagnar, kassar och händerna fulla med saker och ska försöka få upp dörrar med nycklar. Omöjligt för fan. Så efter ha fixat de sista på plugget sitter jag här för mig själv, ensam i lägenheten mätt och belåten efter en ensam middag. Så ovant att få äta själv när man är van att vara hemma där minst fyra stycken sitter och äter. Ifall mamma läser min blogg så får jag väl erkänna att jag trodde att jag skulle fixa det här med saknaden bättre, fan va jobbigt de är, saknar tillomed när du kom in på kvällarna och satt dig vid sängen för att prata på helt omöjliga tillfällen.

Men himmel, vilket långt inlägg, bara sådär, iaf, kolla in Jon Lindgren på facebook så kommer bilder om min galna kväll i grynge! Pusspåer.

SKOLSTART!

hejhejblogg.
Idag är det första skoldagen, och jag har mycket mycket tid att blogga! Ovanligt va?
Jo det är nämligen så att jag börjar kl.1 och mathias ringde nyss och väckte mig (hade typ ringt 5 ggr innan men jag sov ju) Han var helt desperat över att jag var tvungen och plocka upp allt i hans rum för en viktig sak. Ahhh vad arg jag blev, att bli väckt på de sättet är inte okej..
Tillbaka till skolan så verkar våran dag bättre än någonsin, börjar som sagt kl. 13.00 och enligt rykten slutar 13.30, säkert lite information bara.
Dagens andra planer är inte många, saknar min mamma, men jag hoppas att det blir som planerat att jag ska åka ut till havdhem och se m:s match. Sen får vi se.
Ha en bra dag, pusspåer.


Min sommar 2009

Hejhejblogg.
Nu har jag inte bloggat på mer än en hel månad, är det inte läskigt vad tiden går fort, iaf nu under sommaren.
Som alla andra vet så är detta sista dagen på sommarlovet, jag vet inte om det är bra eller dåligt, positivt eller negativt, skönt eller inte, men ändå, man vill ju ha sommarlov.
Mitt sommarlov har faktiskt varit ett toppenlov, jag har varit lite sjuk men ändå klarat mig bra. Detta sommarlov har dock varit lite annorlunda än dom andra, jag har spenderat mer än mycket tid med min pojkvän, (mitt första sommarlov med pojkvän), mycket tid har gått åt jobbet, och faktiskt så har jag inte festat en enda gång, ingen storfest. Visst har det varit tjejkvällar hit och dit men ändå inget bigparty. Men det är inget som trycker ner mig, har för tillfället inte alls det behovet.
Några speciella sommarminnen har jag faktiskt, alla middagar. Så blir det att jag tänker tillbaka på sommaren 09 så är det alla mysiga middagar med mathias, (både dom som har varit ute och hemma), myskvällarna med middagar med kompisar och min familj. Högt värde på dom måste jag lägga till.
Sen kommer det till punkten vad jag har gjort i sommar, ja, vad har jag gjort egentligen? Som alla andra har jag jobbat, men alldeles lagom, inte för mycket och inte för lite, men ändå pengar i höst. Jag har fått bra tider och har haft kul på jobbet , speciellt alla dagar med Madde.
I början av sommaren spenderade jag mycket av mina helger (då m var ledig) i Nisseviken i hans sommarstuga. Sjukt mysigt, tror det var längesen jag uppskattade varenda lugn minut där ute. Det blev också några dagar i Grynge, sommarstuga nr 2. Mysmys. 
Juli månad blev min familjemånad tror jag, mina släktingar från Finland var här och jag tog det ganska lugnt. Som alltid är ju min födelsedag (24/7), sommarens höjdpunkt, för min del såklart. Årets födelsedag var verkligen på topp i undantag med några saker som jag gärna undvikit. Dagen började hemma med massa paket, helt sjukt mycket paket måste jag säga att jag fick i år. Och den bästa var ju från mathias, den jag fick först :) (måste också berätta att jag inte vet vad jag fått av Nic då hon är otroligt hemlig, tydligen en upplevelse. ) Jag hade lite kalas med min vän Lisa på kvällen hemma hos mig, vi delar dag faktiskt :) Efter en massa tårta och mat och paket så åkte jag och m vidare till Fidepuben där pumpbolaget spelade. Alldeles för mycket fylla och folk men jätte mysigt var det ändå.
Annars då, nu i augusti har allting bara rullat på, jag har tagit det lugnt, tränat och varit väldigt mycket med m. Som en bra avslutning på sommarlovet var jag och Nic uppe och shoppade över dagen. Jag älskar att umgås med henne när man blandar det med shopping. Nej det var verkligen en toppendag.
Nu ser jag framemot hösten, då jag tror det kommer bli en bra höst, nu i slutet på månaden flyttar jag och m ihop i en fin lägenhet på södertorg, mathias har förälskat sig i mitt marsvin så jag tror han också följer med. Jag och Nic väntar fortfarande på ett nervöst svar från praktiken, går allt som det ska blir det en månads praktik i egypten.
I stora drag så fick ni veta det viktigaste om min sommar, här kommer några bilder som påminner mig om olika stunder i somras.

 I det här inlägget ska jag till slut säga att jag är glad att jag har Nicole, speciellt du, men många fler har gjort min sommar jätte bra.
Pusspåer.

RSS 2.0