OH-papper som aldrig tog slut!

Har precis gjort klart alla saker som var tänkta för dagen. Först i skolan hade vi en gästföreläsare som var hjärnkirurg tror jag det var, någon expert på hjärnor på något sätt iaf. Väldigt speciella 3 timmar. Resultatet blev för min del, vetenskapen om att allt man gör, gör man för olika belöningar (hans toeri) sprak för att kopiera hans ord. Så ja, mer få de väl sprakas för att man ska må bra? + hur man snabbt byter overhead papper (helt galet hur många papper man kan ha, vi gjorde statistik..
Efter skolan tog jag och några tjejer en rejäl powerwalk runt stan på två och en halv timme. Snacka om att jag var trött, har ju typ inte tränat på hela sommaren! Men de var jättemysigt att se lite andra delar av stan och bara prata. 
Jag har precis kikat in mina drömlägenheter på lilludden som ligger precis vid vattnet!
Här kommer lite bilder från dagen..
En av alla oh-papper


Statistiken är korrekt, galet!

Fina lilludden (ursäkta kameran)


Supersöta Emelie!


"Höjden av dumhet är när man gör exakt samma men förväntar sig ett annat resultat"

Skoldag nummer 2, de känns bättre och bättre. Har lärt känna en massa gulliga tjejer som är jättelika men ändå olik mig själv. Vi pratar om allt möjligt, som idag skulle vi fotograferas enskilt, då var vi några stycken som glömde bort de helt och satt och snackade löshår i en kvart. Haha, typiskt tjejer. Jaja, har jag dom här tjejerna omkring mig i två år behöver jag inte tveka på att jag kommer trivas. Dom är ursköna. 
Några i klassen följde med hem till lägenheten och så fikade vi lite, vi pratade så länge om allt möjligt att dom bara lämnade mig för en halvtimme sen. Sjukt kul.
Försökte ta lite smygbilder men de blev inge vidare..

Marthina och Maria


Emelie som kollar in min blogg på mobilen :)

Imorgon efter skolan ska vi dra till träningscentret några tjejer för att köpa kort, sen efter de blir de träning. 
PUSS


Vill ha någon här

Jag längtade hela sommaren efter att skolan skulle börja, efter att jag skulle få ta mit pick och pack o dra. Lägenhet fixade sig snabbt så fort jag la ner energi och min mamma åkte med mig upp första dagarna och hon fanns där när jag ville inreda den fina lägenheten till min drömlägenhet. 
Nu är jag i Västerås, sitter själv här. Är nöjd med dagen, har tagit vara på den och verkligen ansträngt mig för att trivas. Men fortfarande hänger ensamheten över mig.
Jag borde vara världens lyckligaste för att jag fått de jag vill ha, jag har kommit in på utbildningen och de där. Men jag vet inte, allt känns så annorlunda, och man kanske får lite småångest i början. 
Egenligen har jag aldrig varit mycket hemma på de sättet att vi inte bott i stan med familjen, du hörde de till väldigt mycket att man sov hos kompisar och sånt. Sen efter de så flyttade jag och mitt ex ihop och då var man ju också ifrån familjen. Men de här går inte att jämföra, jag har inte lärt mig att ta vara på den som ska vara den "egna uppskattade tiden". De känns inte som om jag behöver någon egentid. Jag bara går runt och saknar någon här. De är väldigt annorlunda och stort för mig att avvänja mig med att ha någon under samma tak. Jag ska försöka prata med min mammut om mina bebisar, jag behöver dom här dom små söta liven.
Jaja, jag ska ta och börja packa lite inför imorn och göra i ordning mig.
Hörs imorn. /g.

Så mycket intryck att mitt huvud är fullt

Första skoldagen avklarad. Vet inte riktigt vad jag ska säga, jag tycker de känns bra. De är svårt att stämma av lite med läge i klassen, intryck av skolan m.m. just för att man får så himla mycket intryck av allting. Jag är helt lycklig för att jag halvt vet vägen till skolan som jag sen ska cykla.
Iaf, utbildning känns helt rätt hitils. Underbart att komma till ett program där personlig utveckling står i fokus. Finns inget tak över vad som kan ske utan möjligheterna är oändliga och de är bara jag som avgör hur mycket saker och ting ska nyttjas. Kul tycker jag!
Klassen är otroligt blandad av personligheter och åldrar. De är tre killar och resten tjejer. Men de var typ vad jag väntat mig. En del tjejer har jag redan knytit konakten med och de ska bli kul att få lära känna ännu fler.
Nu på eftermiddagen tog jag en trip runt stan för att få lite mer perspektiv på Västerås. Jag besökte idrottscentrumet som ligger i Rocklunda där i stort sett allt finns. Så himla skönt att ha allt på samma ställe. Där kommer jag nog hänga en hel del.
Nu ska jag förbereda lite till imorn och ringa min mammut.
PUSS

Helt själv, kanske bra att börja vänja sig?

Nu har mamma åkt och jag är så ensam. Jag ska uppdatera er om hur läget är..

Jag stormtrivs i lägenheten, allt är ty nytt och fräsch och det är så fina stilrena färger på väggar och golv att det var rena drömmen att inreda den. De mesta går i vitt, vill att det ska vara ljust och fräsch. För ca tio minuter sen kom min himmelsäng på plats. Det blev så underbart bra att jag blir alldeles lycklig bara jag tittar på den. Jag är som ett litet barn just nu. Hyresvärdarna är toppen, jag kommer jättebra överens med dom så det känns tryggt. Ikväll var jag med och tittade på fotboll när en av dottern spelade. Mys mys men lite kallt.
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, känner mig alldeles ensam och jag måste ändå sova relativt tidigt om jag ska upp till första skoldagen imorgon. Känns inte riktigt som om jag har koll på allt och jag är faktiskt lite spänd.

Jaja, jag ska ta fram lite mys och sen sätta på gossip girl för att slappna av lite.

Här kommer lite bilder på lägenheten, och jag har bara mobilkamera men de får duga!

PUSS

Myshörna/Vardagsrum


Matplats


Älskade säng



VÄSTERÅSTJEJ

Nu har jag och mamma varit i olika inredningsaffärer i tre hela dagar, jag dör. Min lägenhet är hur fin som helst, jag älskar den redan, helt kär. Har lite ågren över att jag köpt en vit soffa, men om bara Ylva kunde hålla sig ifrån den när hon hälsar på så kommer den nog fortsätta vara vit. En regel bara, inget chokladätande i soffan..
Aja, jag vill umgås med min mamma så mycket som möjligt när hon är här så jag tänke inte skriva så mycket.
Har sett lite av staden, jag gillar dn hitils. Området jag bor i är jättefint så de känns bra.
Skriver mer imorn, pusssss

JAG DRAR VÄSTERUT

Yes, då har man packat in första lasset i bilen, den är helt full. Känns helt galet. Går man in i mitt rum känns det som ett opersonligt gästrum, ingen känsla alls där inne. Konstigt. Jag väljer att sova vid mamma sista kvällen i stora dubbelsängen då pappa är bortrest på konferens, jag vet att sover jag själv kommer jag inte sova då de bara snurrar i huvudet.
Att packa idag har varit en utmaning, mitt ex lärde mig alltid att anteckna och skriva upp saker är bra, jag lyssnade, härmade efter och det funkar. Jag har gjort långa listor från kommande rum till rum så jag får med mig alla saker och det är underbart och se hur checklistan är helt kryssad. Listor är underbart, hade inte klarat flytten utan min förberedning. 
Det värsta som skulle kunna hända för tillfället är att vi skulle få punka på ett däck just för att:
1. Jag och mamma kan inte byta däck.
2. Skulle vi behöva byta hon och jag så skulle vi var tvugna att få tag i pappa, vilket typ är ett mysterium för att han är sjukt svår att få tag i på telefon.
3. Vi skulle behöva plocka ur hela bilen, flytta på all packning vilket skulle vara en mardröm då varenda lufthål bland sakerna är fyllda med grejor.
Alltså, de händer inte..

Jaja, ja kommer nog vara dålig på att blogga i helgen då det bara finns en sak på schemat, SHOPPING. När jag shoppar prioriterar jag inte internet så ni får stå ut. Men lovar att göra de fort jag får chansen.
Nu drar jag från ön, PUSS PÅ ER VÄNNER. Särskilt M och Y för att ni har varit sånt bra stöd hela veckan.
// G.

Totalt utkonkurrerad

Åhh gud, jag börjar få lite småpanik. Bilen är nästan full och jag har ännu saker som bara måste med! Jag kan liksom inte prioritera bort något. Flyttfeber? Ni anar inte!
Jaja, när jag skulle packa i förrgår satt dom här två sötnosarna i mitt rum och skulle göra sällskap, tydligen var något annat mer intressant...

BEJBI

Sista kvällen på ön när jag kan umgås med vännerna, känns hela galet att jag verkligen verkligen flyttar snart. Visserligen har jag hela dagen på mig imorn att njuta av Gotland men eftersom jag har slarvat pyttelite så finns det bara en grej på schemat imorn, PACKA.
Jaja, jag ska börja kvällen med en middag med Ylva sen får vi se vart kvällen bär av, ta hand om er!

Bara 3 dagar kvar!

Idag är mamma ledig, underbart att ha henne hemma. Jag behöver all hjälp jag kan få med allt som ska med. Min mamma är så söt. Jag ser hur hon anstränger sig för att visa att hon klarar de här med flytten och gör allt för att vara positiv, fast hon egentligen inte alls tycker att det är nå kul. Men men. Hon säger att jag kan få ta designsaker hemma bara för att hjälpa till och att det ska bli fint. Fick tillomed ta med hennes 6 armade ljusstake i 24 k guld som hon fick av sin mamma i present. Hon vill alltid mitt bästa. Aww, min mami.
Pappa tycker mer att det är kul att jag ska flytta, han vet vilken drivkraft jag har och vet att jag har alldeles för mycket av den för att kunna bo på den här ön. Jag pratade med honom att jag vill göra en av mina praktikpreioder utomlands. Jag har en kontakt i sydafrika på en vingård och skulle gärna vilja se deras struktur på de lilla men otroligt vackra hotellet. Pappa sa att han har lagt undan pengar så jag ska kunna åka. Aww, mina föräldrar är så söta. 

Kärlek till dom.

Lite söndagsångest kanske

Eftersom jag skriver vad som händer och vad jag känner dag för dag så får ni förstå att linjerna går som en berg-o-dalbana, upp och ner. Jag försökte idag avnjuta en hel dag med egen tid, för tillfället så blir de packning, tvättning och en massa annat plock men de kan vara skönt att vara själv ändå, typ få tänka högt. Men jag har inte riktigt njutit av de så mycket som jag hoppats på. Har typ gått runt och känt mig lite stressad och att vara ensam var något jag bara gic och irreterade mig på. Tillslut kom min lillasyster hem, hon hade varit på elitläger för fotbollen eller något, jag pratade lite vett och etikett med henne, hon såg mest ut som ett frågetecken, men eftersom jag bara ville prata så fortsatt jag. Jag tog ett litet break och satt på en mysig film, vi såg "Morning glory", var inte speciellt rolig men skönt att ägna tankarna åt. 

Jag känner mig typ lite vilsen i all hets, har inte hunnit träffa dom jag vill träffa och jag har ännu en hel del saker framför mig. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka hitta lugn till att börja på boken jag fick i födelsedagspresent som jag inte har läst baksidan på ännu, så olikt mig.

Men, som min mamma säger, "När Gina har ostädat i sitt rum har hon oro i själen". Vem vet om de är sant, jag är ju faktiskt ganska organiserad annars.

SKRATTADE MIG HES

Underbara regniga dag, underbara lördag. Sluta leverera så dåligt väder. Fast egentligen gör det mig inget, tycker bara synd om alla som hade tänkt att göra något då vädret har en stor roll.
Jag känner mig glad, upprymd och ändå lite spänd på samma gång. Flytten börjar närmar sig, och jag har avverkat en bra, sista utekväll med mycket bra människor.
Jag fick ett telefonsamtal igår, blev jättearg, skrek, några tårar rann, fick en kram, fick starka ord, skrattade, några fler tårar kom sen vart jag hes. Resten av kvällen fylldes med galna händelser och skratt. Gud vad jag skrattade. Jag skrattade för att jag inte kan göra korttrick, jag skrattade för att jag inte orkade gå hem, jag skrattade för att jag pussade någon random person bara för att få en vinflaska, vinet är säkert vitt och inte ens gott, jag skrattade för att min Ylva är knäpp, jag skrattade för att hela kvällen bara var ett hån och jag skrattade för att jag kände lycka.

Idag ska jag åka hem, jag och mamma ska på allvar planera en massa för snart är de dags. Kan knappt vänta.

PUSS


Himmelsäng

Äntligen är sängen beställd. Jag kommer sova som en prinsessa i himmelsängen. Bäddmadrassen jag köpte kommer bli perfekt till! Nu är det bara 6 dagar kvar! Kan knappt vänta tills jag får inreda lägenheten.
Bild lånad av Ikea.se

Underbara jobb

Är de någonting jag ska försöka hålla hårt om här på ön så är det mitt extrajobb på Wisby Strand. Kan inte säga annat än att jag älskar det. Det är min branch, de är urgoa människor man jobbar med, de är lärorikt men ändå lite tufft ibland med vissa delar. Varje gång jag ska börja jobba så blir jag verkligen glad, stämningen bland personalen är så skön och jag har verkligen toppenmänniskor som chefer eller dom som jobbar "över" mig. Nej gud vad jag gillar det. Det är någonting jag verkligen kommer sakna. Mitt underbara jobb.
Wisby Strand

Jag är lite badig

Igår var en riktigt bra dag, jag och min fina vän uträttade massa välbehövda ärenden, sen åkte vi och badade i ett av kalkbrotten här på Gotland. Supermys, förutom när jag fick panik och fick för mig att det var sjögräs på klippstenarna, och kom inte upp. Men som alltid så löste sig det, efter ca 3 minuters gapskratt åt min töntiga panik så drog Ylva upp mig.
Jaja, kanske beror på att jag är lite, (betoning på lite) klumpig när de gäller att klättra.
Vi tog några bilder, särskilt när vi var som snyggast, så jag bjuder på dom!
Jättehärligt vatten!
Ylvis


En glad Gina


Vänner i 16 år nu..

Nu blir det att fixa mig inför kvällen, sen att möta upp söta Simona

TVINGAR MIG ATT BLI FRISK

Idag är de en helt ny dag, men min kropp verkar inte riktigt vara lika ny. Jag känner gärna hur jag skulle kunna gå och lägga mig igen men jag har faktiskt viktiga ärenden på G som måste fixas och uträttas. Eftermiddagens och kvällens planer är lite flytande. 
Jag ska iaf ta mig in till stan för att träffa en av mina favoriter, Ylva, vi som har varit kompisar i 16 år. GALET så länge?!
Jaja, vi hörs sen då!
sötaste söt Ylva

När man lär sig ta vara på dagarna, timmarna och minuterna

Jag har faktiskt klarat av att packa lite. Typ stolt. Jag går runt här hemma för mig själv, lyssnar lite på Lykke Li, tänker lite. Har egen tid, kan ju vara skönt det med. Myser med min hund, myser med mina bebisar, tänker lite till.
Min mobil piper då och då, väljer att inte svara. Blir trött, blir jättetrött på att vissa aldrig lär sig. Blir besviken när man tror att man kan göra vad som helst, säga va man vill hur som helst sen regnade det plötsligt.
Otydligt? Jag vet.

Du har sagt åt mig att välja ut, välj det som gör dig glad. Skillnaden den här gången är att du inte är nummer ett längre. Du är inte den personen längre som jag vill ha.

Ni vet att jag inte har någon klok kamera, här är iaf en av mina favoriter.

TIO DAGAR KVAR!

Jaha, så vaknar man med något som liknar ögoninflammation, känns jävligt nice. Mina ögon är jättesvullna och likaså halsen. Helt plötsligt såg man si sådär 40 år äldre ut. Planerna för dagen ställs in, jag måste vila.
Om jag får lite energi så ska jag försöka fortsätta med mina listor, och eventuellt vid en sån där "plötsligt-händer-det-tur" så kan jag kanske packa lite. Jaja, tänkte att ni kanske ville smygtitta på lägenheten..
Utsidan


Hallen


Toaletten

Bilder på sovrummet och vardagsrummet får ni se när jag möblerat det :)

JAG ÄR KREATIV, ÄR DU?

Hej. Idag mår jag som jag förtjänar. Men det var så värt det. Den alldeles för spontana grillkvällen blev jättebra. Det blev en ganska "lång" förfest som faktiskt höll tempo ändå. Värt och kul. Några spårar ju ur som alltid men jag är ändå nöjd. Väldigt nöjd!
Tyvärr har min kamera lagt av så jag tar ju nästan inga bilder alls längre, tråk tråk. Ni får leva med text.
Nu, lite för att straffa mig själv för att jag verkligen inte har gjort någonting alls idag, (jag har ätit massa kalorier med mysigt sällskap, och tack och lov att de är någon som har energi till att grädda våfflor. Alldeles för gott!) så försöker jag få igång mitt idéhuvud. Kreativiteten är inte alls på topp, men jag kämpar på ändå. Försöker skriva packlista till lägenheten. Jag ska ha med mig en hel del småsaker, och eftersom jag måste skriva upp allt då minnet är som en guldfisk så är detta otroligt nödvändigt. 
Listorna tröttar ut mig och jag vill ha sällskap nu. Jag har en bra film, någon som är på? :)
Jaja, igår jobbade jag min sista dag på hotel1, känns lite sorgligt. Jag är ledig fram till onsdag sen ska jag jobba lite på WS. De blir nice, men jag orkar inte prata om det.
Vi hörs imorn mina vänner,
tack iaf för att det var så många som kom igår, hade jättetrevligt. Och ja, jag är lite stolt att JAG nästan fick dit ett helt fotbollslag ;)

glada tjejen

Idag är jag glad, igårkväll var jag glad. Jag lyckades få hit min bästa vän ändå, vi kollade lite fotboll och åt glass. Det får man när man är sjuk.
Annars, idag mår jag lite bättre. Febern är inte helt borta, känner av den men de är definitivt bättre! Nu är flyttdatum satt. Det känns helt galet. Den 25 augusti lämnar jag ön som det ser ut nu. Lägenhet är nästan fixat, bara några små saker som ska rättas till. Känns helt galet. Jag kan knappt vänta tills mamma och jag åker mot Stockholm och IKEA för att köpa inredning. Jag vet redan vilken säng och soffa jag ska köpa. Så ni kan ju bara gissa vad jag gör nu, jag varvar några powernaps med alla mammas tusens inredningstidingar. Ibland svarar jag i telefon också. :)
Hörs sen!

så jävla sjuk alltså, ge mig glass

Jag är sjuk, därför jag är hemma från jobbet. Febern har tagit över och mitt huvud vill inte sluta värka. Jag är trött hela tiden. Har sovit tio timmar i natt + tre timmar nu på dagen. Yes, jag är sjuk. Fysiskt.
När jag är sjuk så saknar jag, jag tycker så himla synd om mig själv. Jag måste verkligen må sämst i världen. Jag försöker försiktigt övertala en av dom bästa att komma hit. Va med mig ikväll. Tror doock inte han kommer nappa på det. Jag försöker typ slappa av, men de går inge vidare. Ångest och stress börjar komma också då jag inte har någonstans att bo tills jag börjar plugga. Dumt. De verkar också som en av mina vänner har svartlistat mig på telefonen då det varken går fram signaler eller jag få bara en tråkig röst tillbaka som säger att numret inte har en abonnent. JAG VET ATT NUMRET HAR EN ABONNENT, OKEJ? Och jag behöver faktiskt prata med den här människan. Hjälp mig. Jag ska inte bara ringa och säga att jag vill ha glass utan faktiskt också prata. Så låt mig komma fram.
Nu ska jag sluta flumma och försöka pilla i mig jättelite mat. Sen ska jag ligga hemma och deppa till jag får tag i min favorit.

typ ingen bra dag

Här var de bloggstopp, lovar att bli bättre. Men inte idag. Jag är trött, jag har feber och jag har säällskap. PUSS

BUAR ÅT GÅRDAGENS HÄNDELSER

Lite arg, lite irreterad, väldigt ledsen och smått illamående. Det är jag den här soliga, lediga dagen. Vissa saker och ting får mig att vilja kräkas. Det går inte riktigt bra nu. En vän ledsen, då är jag ledsen.
Jag avrundar stranddagen med fotboll, vais möter fårösund. Bror spelar. Bror gör mig glad. Innan det, MAT!
Varje timme, varje minut, varje sekund - jag oroar mig för dig.

HEMLIGA DAGAR

Här har det varit tyst, just för att jag har hållt på med massa hemligheter idag och igår. :) Imorgon börjar min vecka, jobb onsdag, ledig torsdag och jobb hela helgen. Yes, snart är man inne på sista veckorna, helt galet. 
Igår var det exakt 4 veckor tills jag avverkar första skoldagen, allt är klart med csn så nu väntar jag på spänning om boende. Vi får se vad det blir, jag vet vad jag vill ha.
Jaja, vi kanske hörs ikväll om jag inte somnar, mår lite halvdåligt nämligen. PUSS

RSS 2.0