BLIR SÅ GLAD AV DIG

Jag har packat klart det mesta nu, har lite småfix kvar. Ska snart ringa Linnea för att dubbelkolla om de är något jag glömt. Jag är så himla splittrad så de är svårt att få ihop allt. Jag behöver verkligen en vecka där jag kommer bort från allt. Kommande helg är första helgen jag inte träffar Tim, har blivit som en vana, en mycket bra vana. Ringde honom för en stund sen för att bara prata av sig. Varje gång man lägger på är man alltid på bra humör. Tack och lov för att det finns sådana människor och sådana vänner. Telefonsamtalet som var innan höll på och knäcka mig i tusen bitar men med hans hjälp gick det bra att skaka av sig.
Iaf, jag tror jag kommer få en underbart rolig vecka med Linnea, kan inte tänka mig något annat. Det här behöver vi. Jag säger hej för en vecka, och avslutar GLAD. Nu drar vi!

DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT

Jäklar vad stolt jag är över mig själv idag. Så mycket som jag har hunnit fixa på bara så få timmar. :) Jag har hunnit gjort de sista arbetet i skolan (förstår ni hur skönt det är att äntligen ha allting klart?!) och så har jag varit och pratat i en klass under mig om mina praktikperioder utomlands. Värsta föreläsningen och där var jag helt oförberedd. Jag har fått veta 3 betyg som känns helt awesome att få. Jag har varit på banken och plockat vuxenpoäng. Jag har hämtat min uppsydda studentklänning och hämtat paket från gina tricot m.m. Nu sitter jag i soffan och är helt slut.
Jag tänkte jag skulle släppa på min surprise nu,
Jag pissar på mösspåtagning och drar till Rhodos istället. Imorn åker jag och Linnea, det ska bli så underbart skönt.
Äntligen känner jag mig riktigt taggad för att dra iväg. Så fram med väskan och på med bra musik. Skriver senare ikväll igen :)

NÅGON VILL MIG MYCKET ILLA

Har haft en så sjukt dålig dag att jag kommer knappt skriva något. Hela dagen har gått åt helvete. Allt från försovning, feber, en vän som inte dyker upp, tovigt och slitet hår som inte går att färga, ett arbete som hänger över en, dåliga nyheter hemifrån, ett askmoln som bara borde försvinna och ett ostädat rum. Helvetes jävla skit.
Sist men inte minst - en ångest som tar död på en.

EN JÄVLIGT BRA VECKA FRAMFÖR MIG

Har precis ätit mat med min mammmut. Fick grillat, det bästa.
Min helg har varit fullspäckad. Förutom att jag har jobbat 25 timmar så har jag hunnit med två riktigt härliga myskvällar och lite fix hemma. Den ena kvällen fick jag besök av en mycket bra person. I LIKE.
Jag ska inte vara så långrandig och säga att min kväll kommer bestå av plugg utan jag ska bara ge er en kort version av vad min kommande vecka ska innehålla:
  • Möta upp vän för att prata
  • Studentmöte om studentdagen
  • Plugga (Bara två uppgifter kvar!)
  • Fixa det sista inför surprisen
  • Mega party i slutet av veckan, FIRNING PÅ G!
  • Färga om håret
  • Köpa det sista för balen
Back to work. :)

STUDENTLIV - INTE LÅNGT BORTA!

Jag kan inte sova, så efter att jag försökt i en kvart tog jag upp datorn och började kolla inredning. Kommer jag in på skolan i höst är det dags för mig att kanske börja spara pengar till att inreda en ny lägenhet. Kanske det bästa. 
Jag sitter nu och kollar in studentlägenheterna i Västerås. Det bara kryper i kroppen, jag vill in nu på skolan, flytta nu! Alla lägenheter är jättefräscha. Galet bra!
Berättade jag förrrresten att jag blev antagen på intervju? Japp, måndagen den 13 juni (veckan efter studenten) ska jag åka på intervju, i tre timmar (!), lite nervös. VILL SÅ GÄRNA KOMMA IN! Finns bara 27 platser i hela Sverige.
Aja, här kommer lånade bilder från några studentlägenheter..
alla tre bilder lånade av www.bostadvasteras.se
jättemysiga!

EN EFFEKTIV GINA SLUTAR MED EN TRÖTT GINA

Jag har tydligen fått in en vana att sova sådär 3 h varje eftermiddag, skön grej, trött tjej!
Iaf, jag är sjukt effektiv. Så jäkla nöjd med min insats idag alltså. 
Jag har:
  • Haft mitt nationella svenska tal, gick mycket bättre än förväntat. Glad för det!!
  • Gjort klart årsredovisningen
  • Börjat med NK:uppgiften. (Jag lovar de krävs grymt mycket mod för att ens orka ta tag i den!)
  • Gjort klart uppgiften om chefverksamhet
  • Gått på allvar hem till en nära och pluggat på håltimmen (tack för att jag fick komma fast du låg och sov imorse och att jag började snacka naturkunskap när du bara ville sova!)
Kvällen avslutade jag med att se min brors fotbollsmatch, riktigt mysigt.
Jag kollade igenom min kalender idag för att inte glömma bort saker som ska göras, och jag försökte hitta en lucka för att åka ut till ett av mina favoritställen på Gotland för att bara få lugn och ro nu under våren, men jag insåg att nästa lediga helg jag har (då har jag inte fått sommarschemat ännu) är lördag och söndag 2-3 juni. GREAT!
Tillbaka till nutiden, jag har en helg framför mig med jobb, och faktiskt lite mys. + PLUGG!

PUSS O GODNATT.

Jag gillar mig själv så mycket, den pyttelilla powernapen blev 3 och en halv timme och jag sov bort hela grillkvällen. Febern sitter i? Kan ju vara så faktiskt.
Efter ett hysteriskt pluggande, oro i magen för talet imorgon så säger jag godnatt.
Skolan to do som är kvar:

  • Överleva morgondagens nationella prov
  • En årsredovisning på mitt kära UF-företag som ska vara 12 sidor långt. (har inte börjat ännu!!)
  • Ett NK-arbete om en naturruta som ska innehålla en hel del, betygsavgörande för min del!
  • Turismarbete om att göra en lockande resebroschyr med hållbar utveckling
  • Organisation & ledarskap inlämning om chefverksamhet

ONSDAG, INTE LÄNGE KVAR

Kom precis hem, är helt slut verkligen. Men jag måste verkligen plugga. Har en vecka på mig att göra fyra inlämningar då jag också ska jobba hela helgen. Men det här fixar jag! Bara det att en av inlämningarna ska vara på tolv sidor. YEAH! Imorgon ska jag ha nationellt prov, känns inte nå vidare, vi ska hålla tal och jag har inte ens skrivit talet. Det är lite mycket nu. Jag är ju inte heller helt frisk vilket gör att jag inte alls orkar lika mycket.

Jaja, idag har det varit lika fullt upp som igår, fast värre. Träffade en person idag och bara pratade igenom massa saker och pratade igenom framtiden. För första kände jag att jag är lite rädd. Vissa stunder kunde jag inte hålla tårarna borta då det blev för jobbigt. Gick lite över gränsen idag, utmanade för mycket för vad jag klarade av. Nu känns det bara som jag svamlar. Iaf, det var skönt att träffa personen, och det var skönt att prata ut om det som hade hänt. Vi skilldes iaf som vänner. Viktigaste av allt.


Ikväll blir det annorlunda. Jag ska iväg och grilla med riktigt gamla vänner. Ska bli kul att bara lägga allt åt sidan, iaf en liten stund, Även fast det är svårt. Men innan det, en pyttepowernap för att överleva.

Och förresten, PUSS TIM FÖR ATT DU JÄMT ÄR SÅ SÖT MOT MIG!

PLEASE, TAKE ME BACK

Oj oj oj vilka minnen! Eftersom jag är sjuk och tråkig så får ni lite härliga bilder istället.
Se och skratta!


Barndomsvänner, jag i lila


Syskonkärlek i Florida


Jag och lillasyster på Kreta, jag passar i keps ;)


väldigt många år sedan

SJUK

Yes, jag vaknade med feber. Scooore på den! Därför så blev det att stanna hemma idag. Kände imorse att jag verkligen verkligen inte ville vara hemma för att allt i skolan lägger sig som ett täcke över mig. Usch. För övrigt är det ingen bra dag idag, det var exakt ett år sen min farfar dog. Jobbigt.  

Igår nämnde jag att min klänning är klar, provade den igår och Linn skulle direkt börja fota. Så nu har jag faktiskt en bild som jag tänkte dela med mig av. Medan ni kollar på smygbilden så lägger jag mig med sprängande huvudvärk och sover en timme till.


I'm in love.

NY DAG, TRÅKIG DAG

Kom precis hem, Hela dagen har varit i ett så nu kände jag att jag var sjukt trött. En härlig feber trycker på och kommer snart att ta över mitt humör. INTE .SJUK. NU. Det funkar liksom inte när man har en hel del att göra.
Några saker har iaf gjort mig glad idag, jag var och hämtade ut min balklänning som har sytts klart. Beställde först hem den från USA sen när den kom hem passade den inte, hade visst blivit lite tjock på de månader de hade tagit att sy upp den. Det är inte sanningen egentligen, saken var att några delar av klänningen skulle tas bort och det var lite fel mått och så. Whatever, nu sitter den perfekt och enligt mig är sjukt fin. Linnea har också sagt att den är fin. Kanske att om jag är snäll ikväll, att jag lägger in en bild.
Förutom det har jag också lämnat in tyg till min kommande studentklänning, den kommer bli awesome + att jag vet att ingen kommer kunna komma med en likadan. PERFEKT.
Nu ska jag gå till min hög med skolböcker och faktiskt göra lite nytta, jag tänkte att jag gör ett inlägg senare ikväll. För övrigt vill jag bara säga att jag älskar min underbara mamma som jämt är så flexibel och gör allt för att jag ska bli nöjd.
PUSS

SÖNDAG ÄR DAGEN MAN ALLTID SKA GÖRA EN MASSA - SÖNDAGSÅNGEST

Kom precis hem efter jobbet, har haft en mycket bra dag, fast jag är galet trött. Ska försöka att underhålla mig med saker för att inte gå och lägga mig och "vila ögonen en stund" eller ens tänka tanken av att göra det.
Av dagen som är kvar har jag lite att fixa med, jag ska:
  • Gå ut på långpromenad för att vakna till lite
  • Plugga till det asstora provet imorgon
  • Ringa några viktiga samtal, får inte glömma (!)
  • Tvätta
  • Fixa i mitt rum
Det känns som om jag borde snabba på om jag ska hinna alla punkter. Kill me, jag har verkligen ingen energi.
Medan jag gör det så får ni njuta av två bilder..
Ett av alla rum vi städade idag..


Världens sötaste städare,
kunde inte få någon bättre att jobba med en sån här trött dag.
Fluffy får vara med på bild också..

DET ÄR GALET LITE KVAR NU, OCH JAG SKA HINNA MED GALET MYCKET INNAN

Lördag och jag är ledig + att det är fint väder = jag är mycket nöjd. Förutom det har de varit en bra dag. I grunden har jag inte fått så mycket gjort men jag har väl mer tagit vara på dagen. De bästa är att jag har en surprise som jag nämner vid senare tillfällen, men som gör mig riktigt glad. Riktigt riktigt glad!

Jag möttes också av kommentaren imorse "Gina, du är med i tidningen!". (Tack min söta vän för en jättemysig kväll igår btw!) Uppslaget låg på köksbordet, jag ser bilden och bara skrattar. När vi skulle ta bilden igår så var tanken att vi skulle se ut som det djuret man valde, (frågan från intervjun som Emax hade, var att om man var tvungen att välja ett djur, vilket man då skulle välja..) jag valde fågel (orkar inte ta utläggningen varör men men..) och vem fattar att jag försöker vara en fågel på bilden? Hahaha. Typ ingen.

Kvällen tillägnar jag med familjen, jag längtar efter god mat (den är på gång!) och sen en massa mys. Imorgon jobbar jag frukost så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll.

Idag skulle jag fotograferas för mina inbjudningskort till min studentmottagningen. Ska försöka att inte ha en så stor mottagning men de brukar bli en hel del folk ändå. Iaf, här får ni resultaten, blev lite plojbilder också :)
Bilden som jag tänkte använda


Om ni bara kunde ana hur mycket jag längtar!


Eftersom jag missar mösspåtagningen får man börja på egen hand ;)

FANCY FRIDAY

Det har bara gått några timmar av min fredag och redan har det hänt mycket. Min telefon har gått i ett, förutom att det har varit min kära vän som ringt närmare 5 gånger så har faktiskt andra nära och kära + tidningen hört av sig. Jag hade kanske helt glömt bort att vi faktiskt ska träffas idag och intervjuas för ett reportage, om vad får ni se vad när det kommer. Sooom tuuuuuur var det inte förens vid klockan 15 idag. Great. Scoooore på att jag har koll!

En annan sak som är lite filurig är att jag och Linnea ska nog ta en trip snart ändå. Jag vet inte om de är vädret som försöker ge falsk marknadsföring men man kan ju inte sluta drömma om att ligga på en strand nu. Vi har hittat något som passar perfekt i tiden, ett billigt och bra resmål. Vi ska bara suga lite till på karamellen för att sen kanske slå till. Ett personligt skäl tar emot fruktansvärt mycket att köpa resan. Men jag vet inte, kanske borde jag tänka på mig själv i första hand för en gång skull?

När jag gick ut och hämtade tidingen imorse låg ett annat vitt brev där, jag såg stämpeln från Västerås stad och mitt namn är på. Jag är så sjukt nyfiken att jag öppnar brevet på plats ute i regnet. Jag har blivit kallad på intervju, inte vilka dag som helst, utan dagen innan studentdagen. Jag ska vara på plats kl. 15-18 i Västerås stad på universitetet den 9 juni. Det händer inte. Alla som är födda år 92 och ska ta studenten den 10:e Juni och bor på Gotland vet att det inte finns en chans för mig att hinna hem till studentdagen. Scoore på den också.


Idag har Linnea och Linn namnsdag, syster och en bra vän, grattis på er! Förutom det är de fredagen den 13:e idag.
Hur som helst, jag bloggar nog senare om kvällens planer.
Kanske också får ni se min nya hund här hemma.
Pusspåer.

JAG GÖR, OCH JAG GÖR DET BRA

Det är mindre än en månad kvar nu tills stundenten. Känns ju helt sjukt att det är vi i år. Galet, så många år som man bara stått där och tittat och tänkt "om några år är det vår tur". Jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Här om dagen skickade vi in vår låt, tänkte att jag skulle hålla lite på den ifall klassen blir sur.

Det har hänt galet mycket sen sist jag skrev. Sånt som lyfter än och sånt som kan sänka än. Jag tänka jag skulle skriva upp lite som jag har fått veta kommer hända och sånt som har hänt. Här kommer en rejäl uppdatering:

  • Jag har fått ett nytt sommarjobb som jag ska dela med mitt andra jobb på Wisby Strand. Så den här sommaren kommer jag vara på Hotel1 och lite på WS. Har redan börjar jobba varje helg, trivs verkligen jättebra och har hittat mina favorittjejer.
  • UF-företaget som jag var delaktig i vann Bästa Hantverk och Miljöpriset. Är precis hemkommer från tävlandet i SM vilket var jättekul. Vi får se vad vi hittar på för prispengarna. Känner jag mig själv rätt kommer en stor del gå till inredning i nya lägenheten.
  • Har haft en ännu mera hektiskt april än jag brukar ha. Tyvärr tyckte jag dagarna bara flöh iväg och alla dessa födelsedagar som jag hann med stannar bara som ett minne. Minns eller la knappt märkte till upplevelsen av själa dagarna. Mycket i huvudet just då? ÅH nej!
  • Jag har skickat in min ansökan till högskola till höst. Av ren protest sökte jag bara till ett program som jag verkligen vill gå; Ledarskap för mötesindrustrin (blandning av konferens och event) för att jag var så säker på att jag kom in. Nej, nu ljuger jag, egentligen är det inte så, men de är det som jag absolut vill läsa, och då ska jag bara komma in!
  • Jag och två till blev uttagna till att representera Gotland i Entrprenörsevenemanget Emax som håller till i Örebro. Ska blir fruktansvärt kul och detta är absolut sommarens höjdpunkt.
  • Jag har hunnit med en klassresa med alla tre handelsklasser. Man var trött, man var glad, man skrattade och man gjode konstiga saker. Med några enkla ord; de var mycket roligare än förväntat!
  • Jag har träffat gamla och nya bekantskaper och verkligen förstått vilka man ska vända sig till och fortsätta hålla kontakten med. Det är ingen nytt att jag inte trivs på Gotland. Men vissa är ändå helt underbara här.
  • Hemma på gården har vi fått en liten fölunge, på mindre än en månad har den hunnit rymma, sprungit halvt över mig och låtit mig klappa den. + Att den är supersöt.
Det kommer komma mer, tänkte att jag skulle forstätta blogga lite nu om vad som händer innan allt händer. Pussspåer sålänge!

RSS 2.0