Otroligt. Imponerad över vår otur.

Ja. Nu så. Äntligen på Arlanda. 30 timmar för sent. Vad tror ni hände med flighten NY-Oslo då? Som vi köpte nya biljetter till.. Jo, skärmarna på deras dreamline fick ingen kontakt så dem satte den på teknikfel = 2 timmar försening = vi missade vår connectingflight flight Oslo-Arlanda. Helt otroligt. 
När vi kommer fram tillslut i Oslo bokar dem om oss till en flight med SAS. Vi väntar och väntar men säger att dem ska återkomma med boardingkort. Men dem får inte ut dem och vi missar dem flighten med. Som tur är gick en annan flight 1,5h senare till Arlanda som vi fick gå på och äntligen är vi framme. Dock är bagaget inte med oss och dem kan inte se vart det är. Troligtvis ligger det kvar i Oslo. Vi får det om några dagar. Men resultatet av detta blev att mamma och pappa + syster troligtvis missar båten till Gotland. Hur sjuk hemresa egentligen?
Nu, flygbussen mot Västerås utan bagage och hej till en lugn helg med mycket SOVA. 

Tröstshoppade lite i NY på flygplatsen.. 

Hemskt hemresa

Vilken mardrömsresa vi har haft hem. Vi är ännu inte hemma. Det började med att det var teknikfel på planet mellan Barbados och Miami. Det är ju kanske inte heller som på Arlanda att det finns en tekniker på plats. Efter att ha gått på planet, gått av planet och gått på igen och 4 timmar senare kom vi iväg till Miami. Då hade vi dock missat vår connecting flight Miami - NY och vi började bli riktigt stressade. Planet NY-Arlanda skulle gå vid 22 tiden och vi borde hinna med. Men USA är ju as a hell när det gäller säkerhet och även fast vi skulle vidare till NY inrikes så var vi tvungna att gå igenom där fingeravtryck foto m.m. för att bara få prata med någon som bokar om oss. Väl 2 timmar efteråt i kö fick vi hjälp. Vi skulle med förmodan (om vi sprang) hinna med ett flyg 15.40. Vi var tillbaka i spelet igen och skulle allt gå som det skulle så hann vi med planet till Sverige vid 22. Och vad händer då? Jo, planet till NY får teknikfel så vi måste pausa upp. När vi väl börjar rulla ut då kontaktas planet av flygtornet och sa att presidenten själv, Obama ska flyga och därför måste vi rulla tillbaka till gaten. Varför? Jo för att när hans plan startar och lyfter får inget annat plan lyfta inom 1,5 h efteråt pga säkerhetsskäl. 
Efter massor av diskussioner så bestämde sig American airlines trots sen tidsangivelse, halvdant flygplan att fortsätta till NY ändå. Vid den här tiden har vi inte ätit något sen vi gick upp 4 på morgonen då vi bara befunnit oss i köer och stängda säkerhetsrum. För oss innebar det att vi inte hade något boende och ingen flygbiljett hem till Sverige eftersom dem redan brunnit inne. Istället för att lyfta 15.40 som tänkt så lyfte vi 21.30. Väl på planet så säger dem orden i högtalaren man aldrig vill höra, "kaptenen här, jag vill be er sätta fast säkerhetsbältet då det blir väldigt turbulent om en stund". 
Snabbt fixat med hotell i New York så släckte jag lampan 3 i natt på hotellet. 

Min största rädsla var flygbiljetterna NY-Sverige, om vi skulle missa det planet ersätter ingen oss pengarna. Precis så blev det. 
När vi kom fram här på hotellet i natt så var det på med alla paddor och datorer för att söka bästa billiga resa hem. Vi skulle ju åka direktflyg, skulle vi ersätta dem biljetterna vi hade fast för dagen efter så skulle vi behöva betala 93 000 kr för 6 personer. Kalla kårar.

Nu får vi åka genom Oslo och det går loss på strax under 30 000 för alla 6.. 
Nu tappar jag internet, håll tummarna för oss! God frukost på hotellet, laddar upp för en ny dag som förhoppningsvis har med sig tur! 

Tack för den här gången

Hej då Babados och tack för den här gången. Jag hoppas att nästa gång vi ses igen är jag här med en ring på fingret, för den oerhört romantiska bit hade du dock svårt att gömma och den tog oss med storm. Kram 

Nu väntar en 26 timmars lång resa hem..
Barbados-Miami-New York-Västerås Det var ingen vanlig dag för det var pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

Igår var det pappas födelsedag och vi firade ordentligt. Vi började hemma med champagnefrukost, sen stranden där pappa och Robin snorklade bland rev och fiskar, sen hem för en fördrink och mys för att ta oss vidare till kvällens cocktailparty och så avslutade vi kvällen på the Beach House som är en oerhört vacker restaurang alldeles vid havet. Vi tog in efterrätter som var från himlen, och givetvis babblade vi hela kvällen. 

Pappa och mamma vid cocktailpartyt Sunset Sunday.

Robin och Sara, det bjöds på fishcakes och Rompunch 

Jag och syster

Kvällens steelband

Vackra platser 

Lillan frillan, tilltalsnamn; Linn 

Mammut 


The Beach House restaurant där vi tog in efterrätter! 

Sara och Linn Barbados är magiskt
Grattis världens bästa pappa!

Idag firar vi pappa som fyller jämt. Världens bästa pappa på Barbados. 
Champagnefrukost för att sen vidare till stranden! 
Woopa woopa!
Sista festivalkvällen

Efter en dag i solen blir det festivalkväll. Temat för kvällen är Ecalyptus deluxe night och jag är oerhört pepp! 
Jag känner mig så frisk i kroppen, simmar varje dag och äter väldigt bra här borta. Snart är man tillbaka till verkligheten så jag passar på att njuta maximalt. Puss 

Älskar min nya klänning från New York. 

Regnstänk i Holetown

Kan ni tänka er, idag har det regnat! Här i Västindien. Typ 5 min i stöten. Ibland duggat och ibland vräkt ned. De gjorde att det blev en pooldag då vi hade väldigt nära till tak över huvudet. 


Ikväll var vi nere på festivalen och åt asgod mat ur något litet hak. Så mysigt. Vill inte åka hem. Jag älskar Barbados. Jag har ju trots allt fått några erbjudanden om att jag kan stanna kvar här, männen jobbar och vi kan få massor av småbarn. Mamma kanske också få stanna säger dem, om hon lagar mat. Haha. 

Surfarvågor och flämtande sjögräs

Ja hörre ni. Crane beach är säkert jättefint när det inte blåser storm ute och har dragit upp halva vattnets botten på land så sjögräset ligger och flämtar. 
Stranden var vacker, men inte som västkusten vi är på. Jag och pappa var tvungen att forska i, hur kan de var att denna strand var utsedd? Jo det handlade om klipporna som ringade in stranden. Det är vi uppväxta med på Gotland så för oss var de ingen stor grej. Men här hyllas klipporna. Vad olika det kan vara :) 

Jaja. Nu blir det läggdags. Imorgon blir det stranden på hemmaplan. 

Reggaebussen! 

Karibien idag. 

Crane beach 

Riktiga surfarvågor och även idag hissade stranden röd flagga 


Crane beach

Idag ska vi åka på utflykt till sydöstra delen av Barbados. Där ligger Crane Beach som ska en världens glamourösaste stränder. Det låter ju bra, visst? 

Reggaebuss ned genom ön och sen är vi framme! 
Stranden visade rött

Barbados är så oförutsägbart. Det är många saker som förvånar mig. Minns ni vår strand som jag berättade om, vattnet som vart klart som en bassäng och lugnet som stördes av pensionärer som envisades med sin brittiska trots att båda parter borde ha skaffat hörapparat för länge sen så de slapp skrika i vattnet och på stranden? Den känslan fanns inte idag. Idag möttes vi av en strandvakt som sa att vi inte fick bada. Han pratade något om en flagga. Vi fattade ingenting. Men mycket riktigt hade dem satt ned en röd stor flagga på stranden där det annars inte fanns. Förvånande så var det så stora vågor och strömmar i vattnet att en person på morgonen inte kom upp ur vattnet, någon modig person hade kastats sig ut och fått tag i personen och räddat den. Tur att vi slapp var med om det på semestern. 
Med snopen min gick vi tillbaka till The Falls poolområde och spenderade tiden där. Med volter i vattnet, simtävling, hög musik och en slukad tid för boken. Mysigt. Nu blir det shopping, sen middag på irländsk pub för att sen vidare och se gospelkonsert på festivalen.. 


Och nu, shoppingredo :)


Big Sally på festival

Soliga dagar, saltvattnet som svider i ögonen och varma sommarkvällar. Det här stället är magiskt. Efter en god middag på en av stadens grillställen så lockade musiken oss till en bar. Där pågick festivalen för fullt. Utanför var partytält uppställda och musiken dånade. Vi hamnade på comedyclub night med olika nummer. Musik, dans och stand up. Dock hajade jag inte alls det sistnämnda. Jag har ju inte skrivit tidigare att dem pratar engelska här, men det är inte deras modersmål utan det kallas Broken English och jag fattar nada. I mina öronen låter det ibland som kinesiska, japanska eller stundvis engelska. Och givetvis pratade komikern Broken English. 
Men, kul var det ändå. Vi skrattade med alla som skrattade, det var kul det med! 

Festivalredo! 

Festivalplats på stranden 

Uteservering mot scenen 

Ja alltså det är ju ingen Roskildefestival.. 

Tjejen på bild höll numret "Big Sally" som var någon typ av narr om de inhemska tjejerna med stora rumpor.. Vi tyckte hon borde varit en levande Chiquita dam som kunde delat it bananer, vi lägger det i förslagslådan till nästa år.. Stolt över mina UF:are!

Stort grattis till MarkIt UF, Toteally UF, Tech4All UF, the Bucket list UF på ABB industrigymnasium! Och givetvis stort grattis till Kvinnor på tapeten UF och integrera mera UF! 

Rompunch och svindyra armband

Festivalen var verkligen typiskt västindisk. Rompunch i plastmuggar, tillfälliga barer i partytält och musik från oljefat. Området ringades in av stånd och marknader där de inhemska krängde armband, kryddor, sjalar m.m. Det är bara det att hemma får man 4 armband till priset av 1 här. 
Givetvis såldes blinkade grejer och popcorn i strutar. Hej dåtiden igen!
Men trevligt hade vi ändå. Nu blir det läggdags! 


Festival i Holetown

Det är dags för invigning av festivalen i Holetown. Med lite mat i magen och nyduschad ger vi oss ned till staden och den inhemska folkfesten! 
Alla ❤️-dag

Igår var det alla ❤️-dag här precis som i resten av världen. Vi hade en mysig dag på stranden med god middag och mys. Sara och Robin gick själva ut och åt så möttes vi sen upp för en efterrätt. Det var oerhört gott. 

Vi tar långa promenader här, pappa och jag gick i två timmar längs stranden för att studera dem vackra husen. Det är verkligen ett paradis vi befinner oss i, vilken natur och vilken kust. 

Idag börjar Holetown festival och pågår en vecka, det blir hög musik på oljefat, inhemsk musik och dans. Det blir kul. Innan det, stranden 😊Mullins Beach

Här om dagen var vi på Mullins Beach. Dit åker man för att få simma och se sköldpaddor, tyvärr fick vi inte se några men det var en vacker strand. 
Mullins Beach ligger ca 1 mil norrut och är ganska känt för att ha mycket vattenaktiviteter. Vi tog bussen dit, såg ut som en gammal amerikansk gul skolbuss men den skramlar som om dem tillhörde 1800-talet ;) Och såhär blev vi väckta imorse...


 


Cocktailparty med filmproducent

Åh jag måste först börja med att berätta om gårdagens cocktailparty. Jag hade inga höga förväntningar, mest kul att se folk. Det var som jag trodde, vi och alla svinrika pensionärer som äger vissa villor här omkring. Dem enda som var under 40 år var servitriserna. Snyggt! 
Givetvis var det ett företag som stod bakom  minglet och vi var potentiella kunder. Det var fri bar hela kvällen och tro mig, även för de som äger 10 millionersvillorna här smakade gratis bra. Väldigt bra. 

Jag är rätt duktig på att mingla så jag hamnade vid ett äldre par, när vi hade slutat prata om vädret, hur underbara stränderna var och hur vi kunde ha missat Sandy Lane finaste (också dyraste) resturang (tro mig vi har sett den och dess meny) så kom det faktiskt fram att gubben var gammal filmproducent. Och inte vem som, utan han hade slutat jobba för ett tag sen men hade jobbat med bl.a. Johnny Depp, Julia Roberts, alla i James Bond filmerna, han hade tydligen varit i dem filmerna med ett finger.
Då där stod jag, på en veranda i Västindien med hela havet som utsikt, pratade med ett par som bar kläder från de exklusiva varuhuset vi hade varit dagarna innan och utbytte erfarenheter. Och det var inga konstigheter med det. 
Det är Barbados i ett nötskal. Oerhört gästvänliga människor. 


Idag blir det strandhäng sen party i Oistins som ligger på södra Barbados. 

Jag ska berätta om vår dag senare,

Men eftersom vi bor i the Falls är vi ikväll bjudna till the Beach house cocktailparty. Vi hoppas på mycket folk. 
Tror ni kläderna duger för ett babianskt cocktailparty? 😉

Grekisk (läs magisk) mat

Idag var vi inne i stan (1000 m bort, avstånden här är ju inte så långa) och åt mat och skulle kolla in deras köpcentrum. Rena NK alltså. Märkesvaror överallt och en vackrare galleria får man leta efter. Vi hamnade sen på en grekisk restaurang och jag tog in de godaste kycklingen jag ätit. Magisk mat! 

Gallerians mitt.. 

Armani, Ralph Lauren, Michael Kors, Louis Vuitton, Burberry m.m.. 

Kan jag få sånt golv hemma eller?Sen tog vi en runda vid resterande restauranger och barer, 

Middag efter en dag på stranden

Vi har kommit hem från stranden och ska nu vidare iväg och äta efter en dusch i villan. Härligt! Idag har vi träffat ett par svenskar och nästan blivit påhoppade av någon luring härifrån gällande försäljning. När dem kommer på stranden och ska kränga sina saker (ingenting här mot vad det var i Brasilien) så önskade man att man kunde klicka på delete. 


Gina är redo för en god middag i Holetown! 

Lever sunt liv

Klockan är strax halv tio och har ätit en god och lång frukost. Vi ska till stranden idag igen för det sägs att det ska regna här imorgon, kan det verkligen hända? 
Det är helt perfekt temperatur i luften och i vattnet. 

Jag vet inte om det är för omställningen,  klimatet, tiden eller bara andra matvanor men jag har gått ned rätt mycket sen jag åkte hemifrån. Vi går ju oerhört mycket här, men ligger också still. Vore ju snyggt man blir fit tills man kommer hem liksom. Men, när jag kommer hem då blir det 22 veckor med PT. Det blir mycket spännande.. 

Morgonens frukost.. 

VIP och dyra vanor

Jag har precis duschat och väntar in middagen. Oerhört hungrig är jag. Timmarna idag har bara flugit iväg trots att vi har spenderat mest av tiden på stranden. Jag vart så väldigt skrämd idag, låg och vilade och hade pluggat in hörlurarna i öronen för att lyssna vidare på ljudboken. Jag känner att det är en skugga över mig och öppnar ögonen snabbt, med solen i ögonen så skymtar jag något mörkt och stort och ser hur en mörk man lutar sig över mig, och inte bara en man utan en man med en apa på huvudet. Trodde jag skulle skrika rakt ut men satte mig upp väldigt snabbt istället. Jäklar var obehaglig apan var, jag blev väldigt rädd.. 

Nog om det. Jag är lite besviken på Barbados för två delar, jag vet att jag hade blivit varnad men ändå så trodde jag inte det skulle vara så farligt;
1. Det är VIP överallt. Vi kommer ju självklart inte in på klubbarna och hotellen där kändisarna bor på Sandy Lane, kostar ca 15000 svenska kronor per natt för enkla dubbelrum, men vi kommer liksom inte ens ned på stranden. Den är privat på något sätt. 
Stranden vi är på är inte sämre alls men det hade varit kul ändå att vara där. 
Vi har ändå tillgång till vissa ställen men jag gillar inte sättet man behandlar varandra olika på något sätt. Jag kan inte alls se varför jag ska ha förmåner för att jag är vit och varför dem tycker det är vackrare. 

2. Det är så galet dyrt här. Mat och kläder är över det dubbla mot hemma. Det gör att man är liksom inte är så sugen på vissa saker för man skippar nästan hellre. Men så får man inte tänka, vi är ju på semester. Men några exempel är t.ex chipspåse 50 kr, billigaste huset vin för en flaska 150 kr, en snickers 22 kr, en banan 15 kr, en yoghurt (325 G) 40 kr, flip flip i plast 200 kr och det typ sjukaste av allt, kellogs vanliga flingor i ett paket 85 kr(!). Varför detta är för att det är en ö och dem importerar allting. Något som är billigare i Sverige är läsk och alkohol (bara Rom).

Nu blir det middag! Puss 

Stekt

Solstrålarna steker oss på stranden, det blir sola 10 minuter, bada i en halvtimme, sen skugga i någon timme sen bada igen och sen upprepas processen. 20 ggr. Tills det blir en lunch på stranden med en kall öl till. Vi har det bra. Vi har det fantastiskt. Den ljuva sanden sätter sig som klibber på huden men det gör inget för den är len och det är bara att skölja sig i det kristallklara vattnet som är så varmt att det knappt blir någon vidare avkylning. 

Vi är nöjda och vi är glada. Och brända. Trots 90% skugga av dagen så är jag röd. Som en tomat 😉

Vi spelade YATZY i solnedgången. Jag kom sist. Det händer för övrigt aldrig annars. 

Storytel

Klockan är halv 9 och jag är superpigg. Kanske är det för att jag igår somnade till en ljudbok vid 21 tiden. Jag köpte storytel innan jag åkte hemifrån och är jättenöjd. Så lyxigt att kunna välja bland hundratals böcker och dessutom få den uppläst. 
Idag ska vi till stranden, igen. Ska bli skönt. Jag brände mig dock igår, aj aj så idag blir det skugga! Kram 
Dag ett i paradiset

Första dagen här på Barbados. Vi håller till i Sandy Lane som ligger på Barbados västra sida. Det är ett paradis. Oerhört vackert. 
Stämningen här är lugn och jag njuter av att höra vågorna slå mot strandkanten, det är inte speciellt mycket folk men inte speciellt tomt heller. Havet är turkosblått och så klart som i en simbassäng. 

Det första jag såg när jag vaknade imorse var en kolibri. Det andra jag såg var när jag gick ut på verandan och såg en ödla. Det var inte lika trevligt.
Det är varmt och soligt men absolut inte klibbigt. 
Jag ser framemot 3 veckor av böcker, bad, god mat och lugn.. 
Jag lovar att det är verklighet, vi är i paradiset!

Så jäkla lång resa men vi har anlänt!!! Det känns helt fantastiskt. Villan vi har hyrt är över förväntan, kanske för att uthyrarna surprise var att den var totalrenoverad. Helt otroligt! 

Här kommer några bilder för kvällen, älskar detta! 

Mamma och pappa har sviten i huset! 

Sara och Robins rum. Detta rum hade jag absolut stridit för om Henrik hade varit här. Länge leve säng utan skåra!

Efter omständigheterna; välkommen till Ginas och Linns rum! Gina lät Linn välja säng vilket är världens mest generösa grej! 

Alla 4 badrum i sten! 

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Perfekt för stora familjen! 

Världens gladaste bror.. 

Kylskåpet laddat av ägaren.. 

På stenverandan... 

NÖJD TJEJ. 

Mot första stoppet, Miami!

❤️✈️🙈
Nöjda med NY tiden vi fick!

Vilken dag! Det blev nästan shopping i över 10 timmar. Pappa och Robin gav upp vid 17 tiden. Vi andra fortsatt till 22. Gatorna tog ju aldrig slut, vi kanske hann 1/3 del av vad vi hade tänkt. Men jag är så nöjd ändå, för jag hittade det jag ville ha och det var ett par nya sneakers från Nike. Supernice! 
Sen kunde jag inte motstå att få med mig hem några nya tunikor och klänningar. Jag älskar ju sånt. 
Det tråkiga är att dollarn är så hög så det är ju inte speciellt billigt här. Man får nästan ta allt ggr 9 och sen + moms på 8.8 % ungefär. 


Gällande mat idag så skulle vi prova välkända Buffalo Wings. Vi hittade ett ställe som inte bara serverade Wings utan wild Wings. Det ni! 
Jag tog en burgare och det var definitivt den godaste jag ätit i mitt liv. Snacka om glad tjej. 
Nu blir det läggdags för imorgon lämnar vi hotellet tidigt för att åka vidare mot Barban!Jag är så nöjd att det finns namnskyltar överallt med mitt namn! Det är ju här jag ska bo, blir så tydligt helt plötsligt. :) Dag 2 med shopping

Lejonkungen var fantastisk igår, vilken grej och vilka kostymer. Det blev en bra födelsedag för mamma. 
Idag är sista och andra dagen i NY innan vi åker vidare till Barbados. Hela dagen imorgon går åt till resande. Vi lämnar redan 6 på morgonen och är framme vid midnatt. Mellanlandar i Miami. 😊✈️

Men nu, ut och shoppa! 
NY levererar!

Vilken dag. Vi har verkligen hunnit med mycket! Shoppat, ätit pizzaslices, varit på Madison Square Garden, sett frihetsgudinnan, varit på minnesplats av World trade center, gått på M&M:s world (ni vet godiset M&M), besökt Times square (vi bor precis vid reklamskyltarna), strosat i Central Park och nu laddar vi om för Lejonkungen. 
Här kommer bildregn från dagen, ingen av bilderna är klippta och redigerade :) 

Redo för New York

Den långa frukosten är avklarad och vi ska bege oss ut på stan, klockan är strax efter halv elva och jag ser verkligen framemot en shoppingrunda. Så mysigt. Ska leta efter skor och något kul att ta med hem. 

Redo för NY, hörs när jag har wifi igen! :) 

Framme i storstan

Är framme på hotellet i New York, sjukt lång resa. Men Gud så härligt med första klass. Maten som serverades var lite sådär men OK, sen fick man obegränsat med vin. Vin är rena sömnmedlet för mig så jag tänkte de kunde vara bra att ta ett glas. Det var bra, jag somnade och fick sova någon timme. Dock var jag nästan bakfull när jag vaknade, huvudvärk utan dess like. Av ett glas? Knasigt och det var inte lika kul. 

Men, imorgon blir de lång frukost, shopping och musikal. Vi ska gå på Lejonkungen. Längtar! 

En bit av hotellet. Egen dubbelsäng. Lyxigt! 


Glad bror och flickvän i första klass! 

Nu åker vi!!!
Laddar upp

Idag bär det av, mot NY. Fick just veta att vårt plan är försenat med 4 timmar så vi lämnar inte Sverige förrän ikväll. Så jag passade på att ta ett bad såhär på förmiddagen. Jätteskönt. 

Allt är packat och klart, känns bra. 
Igår var jag vid min hudterapeut och gjorde mig fin och efter det fixade jag och Bella naglarna på en salong. Lyxigt! 
Mitt i flytten

Första natten i nya lägenheten, vilket fantastiskt team jag hade med flytten. Tack finisar. 
Jag är lite stressad, vet inte hur jag ska hinna med allt. Är helt slut. Men lite plock och så är jag väl igång. 
Så himla glad att jag fick upp min Tove adman lampa av taggtråd. Kronan är stor och jag har supertur att det är så högt i tak här. 
Sovrumsväggarna ska målas vita, men här får ni en bild på en rörig lägenhet! 

Älskade designlampa, det är du och jag nu.❤️

Fina golvet i sov- och vardagsrum! 

Hur kunde det bli så fel?

Tar en viktig och välförtjänt paus mitt i allt packande. Tittar ut och ser hur snön flyger omkring och människorna som går utanför med uppdragna luvor eller i värsta fall paraply. Inser att jag är tacksam för att jag är inomhus, ensam och omringad av bra musik. Momentet packa är jobbigt. Kan inte förstå varför de ska vara så jobbigt, det är sorgligt och det gör ont i hela mig. Sista dagen i lägenheten, i allt vi kämpade dag och natt med och nu är det över. Jag har verkligen älskat det. 
 
Jag trodde att seperationen skulle bestå av jobbiga delar med vem som tar vad och hur man ser på vissa saker. Så är det ju verkligen inte, helt plötsligt har varken jag eller Henrik någon vilja och vi båda rycker på axlarna om vem som ska ta vad här hemma. Uppdelningen gick supersmidigt. Jag bara känner mig matt. Så trött. Har ingen lust. Jag är väl kanske en människa annars med mycket lust, vilja och driv men det här är bara pytom. Jag hänger inte riktigt med, jag förstår inte hur det kunde bli så fel. Och ingen vet ens vad felet är, det är bara en känsla. Som börjar bli väldigt svag, jag tappar mig själv på vägen liksom.
 
I dessa lägen tränar jag på att bara fokusera framåt, gör målbilder om hur bra detta kommer bli osv. Det här får inte vara slutet, utan det är början. Det kommer bli bra. Jag vet det. Jag bara önskade att jag kunde känna som med allt annat att jag bara visste, för den här gången vet jag inte. Vet inte alls varför jag gör detta. Fenomenet som fick mig att tänka till och göra konstiga (och kanske bra) beslut är bara en skugga av dåtid. Det förvirrar mig också.
 
Nu så, pausen får vara slut. Dags att ta tag i min byrå med alla krämer, smycken, underkläder m.m. KILL ME. 
 
En av mina absoluta favoritlåtar..  

RSS 2.0