Inte Max utan Henriks

Igårkväll var jag hemma och tog de lugnt, kom hem ganska sent så de var bara att laga mat och sen titta lite på tv.
Jag somnade typ vid tio, slut tjej.
Jag och Henrik gjorde egna hamburgare med pommes, sjukt längesen och sjukt gott! Vi fuskade lite och använde oss av MAX:s friscobröd. Mums!
Nu blir de att fixa till sig innan jag ger mig av mot Stockholm :)

Stockholm hela dagen

Här var de tyst, ursäkt för det. Igår hade vi heldag med klassen, riktigt roligt. Vi besökte både Clarion Sign och Grand Hôtel, dem två hotellet har helt olika upplägg och det var intressant att få höra hur dem två olika organisationerna tänker. Tyvärr fick vi inte ta bilder på Grand, men här kommer fina bilder från hela dagen igår!
Fina Malin


Fint rum på Clarion Sign


Samma rum, checka utsikten!


Verandan vid Selmas SPA


Stannade till och lunchade på Vapiano

Onsdagslat

Onsdag snart över och jag är hemma hos Emelie och myser, vi åt jättegod sallad (lägger ut bilder imorn då jag glömt sladden) och ligger nu och latar oss i soffan. Imorgon ska vi med klassen till Grand Hôtel och Clarion för studiebesök, ska bli jättespännande.

Hörs imorn mina vänner,

PUSS

Stockholm i helgen!

I helgen blir de äntligen Stockholm, saknar min fina!



Hej tomorrowland 2012!

Kan ni tänka er? inatt beställde jag två biljetter till tomorrowland, där flyg och boende ingick men wohoo vad dyrt de blev. Jag tog paketet från Berlin så vi måste lägga på en flygresa dit. Jag är helt totalt bergsäker att resan kommer vara värd varenda krona, jag ska ge det en chans.
Min tanke; eftersom jag aldrig varit på festival förut, varför inte slå till med världens största?
Min sista handling, berätta för mamma och sen boka flyg till Berlin. PUSS




Måndagmorgon hos mig

Jaha, de är måndag och jag hade behövt en helgdag till, skulle man kunna få begära det? - Nej? - okej, tänkte väl de, jag står ut. Vi har inspirationföreläsning idag på förmiddagen, sen på eftermiddagen har vi grupparbete. Roligt. Tror faktiskt de blir det, vi har ändå kommit en liten bit.
Nu blir de att ixa sig för dagen och att piggna till, mår nämligen fruktansvärt dåligt. En blandning om att vara förkyld, mätt och riktigt trött. PUSS

Känslan när man sabbar till det, riktigt hårt

Jag gråter inombords just nu. Jag har typ slarvaste med det som betydde otroligt mycket mer för mig än vad jag trodde. Ibland hatar jag min envishet samtidigt som jag vet att det är enda vägen till mitt mål och det jag längtat efter.

Igår, jag visste att förköpspaketen för Tomorrowlandfestivalen skulle släppas, där ingick liksom allt, utom mat typ. Förköp i Belgien skulle också släppas, bara biljetterna för de boende där.
Jag visste att kötiden öppnade 16, och jag var inte långt efter med att stå i kö, när klockan var 19 så hade systemet kraschat och låg nere. De stod att jag hade -154% i min line, va det nu innebär. När man följde alla de sidor på facebook så såg man att man skulle uppdatera sidan för att komma fram, men på själva sidan skulle man inte göra de enligt bestämmelser då man tappade sin plats, man såg hur en del hade fått tag i biljetter och kallade sig själva frälsta och hade tur och allt var det va.

Mitt hopp gav upp lite, ja, festivalen är världens största, en del får biljetter och jag är inte en av dem. Jag ville ju bara ha ett sånt där paket där allt ingick, de var perfekt. Jag hade liksom redan börjat kolla flyg tur & retur från Gotland som skulle passa, jag hade planerat hur vi skulle fira min födelsedag där o så.
När de ändå är lördag insåg jag att jag måste göra någonting åt de, jag och Simona åt godaste middagen och gick sen ut för att möta upp lite människor. What a night tänkte jag säga, när vi sen tog promenad hem för att nyktra till så kunde jag känna hur de värkte i min mage efter allt skratt.

Väl, när jag kom innanför dörren så springer jag fram till datorn och ser att jag har kommit fram, om 1 min stängs fönstret och köplatsen övergår till någon annan. Helt plötsligt fick jag fjärilar (snarare pirajjjor) i hela magen och jag tappade liksom fokus.” Vafaan de här är nå helt andra priser?” Jag fattar inte. ”NEJ DE FINN BARA EN PLATS PÅ HOTELL KVAR OCH VI ÄR TVÅ”. Jag kryssar ner alternativet och försöker hitta andra. De finns plats på dreamville, huvudet bara snurrar, Erica och jag hade bestämt att vi skulle bo på hotell, jag kan ju inte boka campingplats utan att fråga vad är klockan.. osv. Ni kan se kaoset framför er. Sen går de upp för mig, hotellpaketpriserna visas för 2 pers, jag hade ett alternativ men släppte ju det då jag missförstod. Jag försöker uppdatera sidan och helt plötsligt står de med svarta bokstäver min mardröms ord, Stockholm-Tomorrowland SOLD OUT. Jag har en känsla av att dö, eller de känns så. Fan fan fan.
Jag ska verkligen inte ge upp, jag ska göra mitt bästa men fan vad mörkt de ser ut, och sen när blev jag sån festivaltjej?!

De diskuteras också om att festivalen nu ska anmälas för diskriminering då förköpet för Belgien började nästan en hel dag innan. Jag tycker ingenting, vill bara ha mina biljetter.


Lördag, kvalité för mig


Middag för en vegetarian och som inte tål gluten, utmaning!


Vår efterrätt, helt otroligt gott.




Finaste du


Äntligen här!

Nu har Simona äntligen kommit och vi har totalt förberett en hel tjejdag med vin, italiensk sallad, jordgubbar i choklad och stickning (ja vad hände där?!) :)










Lördagsmorgon med mig själv

Oh yes, ni ser, klockan är 8 och jag är uppe på en lördag. Myspys. Jag ska möta Simona vid centralen kl. 10 så var tvungen att fixa lite innan. Ni anar inte vad jag längtat efter denna dag. Har inte träffat henne sen i somras!

Här får ni bildbevis från igår, ha en bra lördag!


Kan inte varje fredag vara så bra?!

Har jag inte världens gulligaste pojkvän? Jag får med mig honom på tjejaffärer utan att klaga (agerade också smakråd) iofs gick vi till hans favoritaffär Kennedies som kompensation, vi var på IKEA och tittade ut köksmöbler och fick småpoesi på köpet efter middagen. Nu blir de fredagsmys i soffan framför älsklingens favoritfilm, Nyckeln till frihet, PUSS

Bara en liten observation så var vi inte alls i Stockholmsområdet!

Glamorösa dagar!

Då jag inte har så glamorösa dagar här hemma så ligger kreativiteten på minus. Jag försökte mig på att baka igår, men de gick inte alls då jag och ugnen var på olika lag. Jag försökte läsa lite i tidningar för att få inspiration men då kommer huvudvärken och säger stopp. Det börjar sina i Alvedon och halstablettpaketen och redan imorgon kommer underbara Simona och jag är inte frisk. Blää. Nu får de faktiskt bli bra.

Jag och Henrik har planer på att flytta ihop efter sommaren då mitt kontrakt går ut, eftersom jag köpte typ allt nytt vill jag ha det i vår tvåa, men givetvis har han en del saker som han vill ha kvar (vilket faktiskt är förståerligt). Vi håller på och planera planlösningen och visst vart de lite krock när vi kom till köket. (jag förstår nu vad han menar när han säger att jag beter mig larvigt),jag vill nämligen ha mitt diskställ, och han vill ha hans (jag ger mig fan på att han vill ha sitt bara för att jag vill ha mitt JÄTTEMYCKET), jajaja, vi får se vilket som blir resultat. Nu vet ni vad som kretsar i mitt huvud, INREDNING, kvaderatsmart hit, romantisk dit, orientaliskt hit, lantligt dit osv....

Resa nr 2, fjällen!

Äntligen har jag fått sova tre timmar i rad, den här förkylningen gör mig helt slut. Och solen bara skiner, villl ut och träna.
Jag har ju glömt att berätta för er att jag snart åker till fjällen, om två veckor i 10 dagar. Helt underbart. SKa typ längst upp i norrland och åka både utför och längdskidor. WOHOOO!
Sist jag var i fjällen var när vi var en stor grupp på 50 personer i Vemdalen förra året, vi hade jättekul!




Top of mind - Be Better Online

Att vara öppen och lära sig nya saker hela tiden är något jag strävar efter, de är en grundregel jag har i livet, man vinner på att vara hungrig och nyfiken då man sällan blir besviken på informationen som faktiskt finns där bakom bara man vågar gå runt och se, känna av.
Allt nytt är inte obekvämt, bara ovant. Ovant är ingen negativt, bara främmande. Främmande är spännande, och när något är spännande så ger det mig sprak, och sprak får mig att känna att jag lever.
Jag är otroligt glad att jag, innan första dagen på Be Better Online gick in med en viktig inställning:
”Att vilja veta det jag inte vet.”


Slutreflektion. Analys. Rapport. Skrämmer orden dig? Dom skrämmer inte mig, jag satt nu, innan jag tog en skrivpaus och jobbade på en slutreflektion av min LIA-rapport som var en analys av företagets ledarskap och organisation, (skickligt av mig att få in alla tre orden i samma mening). När jag satt och skrev den, tänkte jag tillbaka till min tid i Stockholm som faktiskt inte var för så jättelängesen. Vad läskigt hur snabbt de kan gå att komma in i någon sorts vardagslunk igen.

De jag tänker mest på, är att hur kan de vara möjligt att lära sig otroligt mycket på sex veckor, hallå jag kan väl marknadsföring och ledarskap sen innan? Kanske i teorin men möjligen inte i praktiken. Galet, och ju mer jag går i skolan, ju mer inser jag hur mycket jag faktiskt lärde mig. Jag tänker minst en gång om dagen; ”vilken sjukt bra praktikplats jag hade, de var de här som jag fick göra/ det var de här dom pratade om”. Det var inte uppgifterna i sig, för ibland tvingades även jag att svälja stolthet och försöka hitta någon ny lärdom i själva uppgiften men ibland var de så starkt som ett smörgårdsbord av fakta och kunskap att jag nästan kunde ta på ordet kunskap. De var sättet att ta emot mig, de var deras professionella sätt att få mig att känna mig som en i gänget (ja men tack för resan till Göteborg på konferens, tack för att jag fick chans att möta de duktiga personer och de resurser dem sitter på), jag menar vilken praktikant förväntar sig en resa genom halva Sverige som är guld värd när de gäller att få bedöma ledarskap och organisationsförmåga? – Inte jag i alla fall. De var utmanande uppgifter men inte jobbigt krävande och det var mycket eget ansvar, och jag klarade det. Det var deras sätt att charma mig med att hela tiden överträffa mig som gjorde att jag verkligen fastnade för det här företaget. Jag rekommenderar företaget, igår, idag och kommer göra det imorgon. Jag pratar högt om det för dem har kunskap och ett varumärke som borde hyllas mer. Jag är stolt över att jag fick göra min LIA där, jag är stolt över att Calle som är VD på företaget och de andra ägarna insåg tidigt att man måste lyssna på vad en kund vill ha och att dem får företagets brillianta koncept att rulla. Jag är stolt över att jag fick två blads rekommendationsbrev där det står tydligt om mina uppgifter och uppträdande. Det där rekommendationsbrevet kommer jag långt på.
Jag är stolt över att jag fick mammas ögon tårfyllda när jag som en glad 5-åring fick visa upp pappret.

Det här är för mig att bygga varumärke, när man som företag inte har någon sorts verksamhetskoppling till den målgruppen men ändå sätter sig i en 19-årings tjejs huvud och blir top of mind vid orden SERVICE, BEMÖTANDE, GEMENSKAP. Jäkligt bra gjort, jag är imponerad, ännu en gång.


Jätte arg

Okej, nu rinner tårarna när min fina lämnade mig ensam i lägenheten, inte för att han åkte till jobbet och lämnade mig utan för att jag vaknade med total värk i nacke hals och bihåler. Fick jag välja nu så skulle jag skriva alla fula ord jag kunde komma på i den här bloggen, men jag gjorde en kort konsekvensanalays och insåg att de inte hjälper mig så mycket. Istället kurar jag ner mig i min säng och börjar plugga.

Alvedon, nässpray, Strepsils, halstabletter, te, näsdukar..
Jag har en otroligt rolig eftermiddag framför mig.

Resa bokad!

NEJ NEJ NEJ, jag börjar bli sjuk. Jag känner hur förkylningen kommer sig smygande. Inte alls okej, kanske var jag inte så stark från mammas förkylning som jag trodde. Så, nu är de dags att kurera sig så fort som och bara vila så de inte slår ut ordentligt!
Jag glömde berätta för er att jag har bokat biljetter till Gotland för mig och min babe, vi åker 16 maj för att Linn ska konfimera sig och stannar till söndag. Helt underbart. Ska bli supermys att få ta med Henrik till ön och Visby så att han också får träffa hela min familj. 
De är inte förens nu de gick upp för mig hur mycket en weekend kostar (galet!) och just för att de är Kristihimmelfärdshelgen så är de också proppat med bokningar. Jag som ändå tyckte vi var ute i god tid (?).
Jaja, god middag väntar, PUSS

Tisdag, de är nice!

Om du byter ut träningen, städningen och plugget mot en sen eftermiddag i skolan (sjukt försenade samtal), en lycklig Gina av massa olika nyheter och lägenhetsvisning så har du min föregående kväll.

Dags för ny kurs, Event. Men innan de, en god frulle och lite mys såhär själv i lägenheten. :)

Fokus efter lunch

Hej, min lunchtid är slut. Jag sitter i skolan och skriver min slutreflektion från LIAN på Be Better Online. Ska bli skönt att få det gjort.
Hela skoldagen skulle egentligen ges till de enormt stora grupparbetet där vi ska skriva en marknadsplan för olika företag, min grupp har företaget Aros Congress Center. Uppgiften är riktigt svår, de är väldigt avancerade frågeställningar som man ska ställa sig för och dessutom utan intern information. Ja, vi har börjat lite smått men körde fast ganska fort. Skärpning Ginas-idéhuvud.

Jag har en sjukt skön kväll framför mig, zumba, pojkvänsmys med matlagning, städning och plugg. Awesome.
PUSS





En trött Gina på en skön måndag, dags för ny vecka!

Min helg har bestått av; ankomst av mamma och syster, massa god mat, vin, nya kläder, drömmar, visioner, framtid, prat, Skybar, pussar på min pojkvän, ny inredning, morgonpromenader, godis, tända ljus, förändrat hår med hjälp av färg x 3, gnäll, hemma-spa och mycket mycket mer. Nu är de tillbaka till verkligheten för de är måndag och jag ska fokuera! PUSS

Fredag fast fredag!

Igårkväll kom äntligen mamma och Linn, så himla efterlängtat. Min fråga till er, kan ni gissa vad vi gjort hela dagen? Oh yes, jag var uppe vid 9 tiden, åkte ner till stan för att göra några ärenden sen åkte vi till Erikslundshopping och kom hem för bara en liten stund sen, galet!
Jag kom hem med en massa mat (wohoo vad skönt de är så man slipper ta allt på bussen), ett par nya skor, jeans och någon tröja. 
Mamma och Linn köpte hem massa annat kul.
Nu kommer jag decka i soffan, men innan de ska jag färga håret på syster.
PUSS
Linn med massor av godis framför tv:n



Min fredag fast torsdag

Nu har jag helg! Wohhoo! Det firar jag med liten träning innan de blir matkväll sen tjejmys för att sen välkomna min familj!
PUSS

Ät rätt!

Torsdag och de är sista dagen innan helg, de är inte bara det som är bra utan ikväll kommer halva min familj hit, Lillan och mamma, hur myspys som helst. Har saknat dom otroligt mycket. Skulle egentligen velat att hela familjen kom plus min lilla favvishund, men man kan ju inte få allt!
I förrgår var jag jätteklantig och inte kollade innehållsförteckningen på tacochipsen som vi köpte hem, de var ju nämligen palmolja vilket gjorde att jag var liggande halva dagen efter en massa magont, skärpning Gina Hedrén med att äta onödiga saker.
Jag har en fin dag framför mig, hoppas ni har detsamma!

Är vi säkra?

Hallå där mina vänner, vi har haft första dagen i mötessäkerhet, en ganska (enligt mig) tung kurs men som är väldigt lärorik och intressant. De blir mycket lyssnande, tankar och analyseringar. 
Idag är de Ung Företagsamhet här i Västmanland, Våga vara egen-mässan. Den stänger redan kl 16 så jag hinner inte dit, jättetråkigt när jag precis kom hem efter skolan.
Det är alltså ett år sen som jag och min vän Frida drev UF-företaget Gotländsk Getost UF, det gick bra, vi vann miljöpriset och bästa hantverk och fick därefter 2 kategorier i att tävla på SM som höll rum i Älvsjö. Vilka minnen, ojoj. Redan ett år sen.
För att ta vara på tiden som går rysligt snabbt så ska jag köra ett pass zumba innan min älskling kommer hem för då ska de lagas mat, puss!
En bild på mig och Frida från i somras

Dålig kvällsmat

Sjukt bra måndag, effektiv skoldag med en massa kunskap och en härlig långpromenad på två timmar med min fina till Öster Mälarstrand. Här kommer några bilder från dagen. PUSS

söndagsmys

Ja, hur ska man någon gång kunna vara på ett kalas och undvika alla kakor och godsaker? jag har nog ätit för en månad framöver nu. 
Vilken supermysig dag iaf, kul att få träffa alla. Så himla söt barn, ge mig!


Busungen Ilion


Veckans gulligaste, Miliam


aww sötnosar, ge mig!

Kalasdags!

Nu ska vi snart åka iväg, vi får se om presenten blir hiss eller diss, dags för kalas!
fint!



Äntligen söndag!

Jag hade en toppenlördag, hoppas ni också hade det. Jag skulle testa mig själv lite om hur mycket träning och ork som man kunde mixa på en dag, tydligen kom jag och Erika upp i ca 4 timmars träning sen dog jag i soffan framför melodifestivalfinalen och helt plötsligt var man arg för att Danny inte vann.

Idag är de äntligen veckans höjdpunkt, de är söndag och vi ska hem till Henriks föräldrar och fira hans lillebror, wooho myspys.
Hörs senare när jag har tränat, duschat, fixat naglarna, tagit på mig kläder, ätit och så. PUSS

Underbara lördag med min fina vän

Det är inte varje dag man vaknar av att någon stökar i köket, så kommer man ut och ser att vännen står och lagar minipannkakor.. Vad är de för underbara människor jag har omkring mig? Tror det här kan bli världens bästa lördag, iaf världens bästa start på dagen, nu blir det zumba och tjejdag!

Typ hur mycket kärlek som helst till dig


Hur gott som helst, tror aldrig jag har fått så god frukost!

'
Magiskt!

Tjejkväll, som vanligt, alldeles för sällan

Världens bästa fredag typ, riktigt nöjd efter tentan, Erika har fåt sjukt bra besked ang. sommaren, (väntar med att berätta så hon först får göra de själv) och sen så har vi ätit godaste fredagsmiddagen, happy happy! Blev västmanlandska krispiga potatisklyftor med färska sparrisar och kött från indien eller liknande ställe, skämt åsido. Detta toppades med knorrs egna bea-sås och Ginas alalalalla sallad. Perfekt.

Nu ska jag tvinga i Erika en drink sen dra ner henne på stan. Puss mina 100 000 läsare.
MAT! gott dessutom!


Min fina och älskade Erika

Fredag, wiiie!

Hallå där!
Kom precis hem från skolan, har haft tenta i avslutad kurs. Praktiskt ledarskap del 2, rysligt bra kurs, så konkret att jag kommer ha använding av all information!
Dagens planer är lugna, väntar på min fina Erica som kommer och så ska vi sen köra Zumba, efter det blir de en hel tjejkväll med massor av prat och mys. 
Tyckte ändå min pojkvä tog de ganska bra när han blev utkörd för att pyjamasarty + sleepover ingick i planen. Haha. 
Nu blir det att plocka upp i lägenheten när man får finbesök. PUSS

Onsdagsskräcken

 

Att äta själv ikväll var typ de värsta jag gjort på länge. Även fast maten blev awesome, gjorde lax i ugn med pestoöverdrag, nam nam! Att tv4 sänder nyheter kl. 19 kanske kan vara deras bästa idé ever, räddade mig totalt. Har fått någon fixidé om att jag verkligen måste se de varje kväll.

 

Nu tycker jag Henrik kan strunta i sitt onsdagsmys på annat håll och komma hem till mig. Jag måste komma på något att locka med, tror ni de skulle funka? Han kanske kan få lite choklad? (tror ni han blir glad av de jag äger, 90%?) , Lite massage? Aja, den tåls att kluras på.

 

Hela eftermiddagen har jag spenderat hemma med träning, älskar känslan av att de bränner i ben och armar.

Jag lovar, jag var duktig och stretchade efteråt.
Nu blir det te och plugg, har dock lite svårt att slita ögonen från mästerkocken. PUSS


Ledarskap i alla olika nivåer och lite ensamhet på det

För en liten stund sen kom jag hem efter en lång dag med klassen på Djäkneberget, de skulle provas om vi är ledare så alla fick hålla i några aktiviteter var så det fyllde hela dagen. Vissa superroliga, andra mindre roliga. Vissa stunder snorkallt vissa inte. 
Men kan vara skönt med lite miljöbyte då skolan kanske inte är den roligaste byggnaden.
Nu blir det träning, och ikväll blir de mys med mig själv, tekoppen och lax till middag. Puss
Supersöta Emelie & Erika
Kreativitet, engagemang och posititvitet var grundpelarna i vår grupp



Gina överraskas!

Min fina pojkvän kommer hem med överraskning, shit vad jag smälter. Jag kanske är världens nöjdaste just nu. Jag som totalt älskar den portugiska designen och speciellt märket Mateus, wohoo. Jag fick blommorna och kopparna med faten. Superfin färg i sand.
Nu blir det popcorn, plugg och Elsas Värld i pauserna. :)

Aww, smälter.





Jag i ren panik

Oh yes. Varje dag ska vara ett prov, de märkte jag det. Då syftar jag ändå inte på rekryteringsprovet vi hade idag i skolan för det gick asbra. Utan idag blev dagens utmaning hur Gina Hedrén (jag alltså) reagerar när man klantar till de ordentligt när man blir utlåst.
Jag skulle ut och träna, tänkte att jag inte behöver ha med mig mobilen som vanligtvis bara stör, så jag skyndar på, sätter på mig skorna och stänger igen lägenhetsdörren. Känner att något saknas, sen ger du mig ca 30 sekunder och jag har insett att nycklarna ligger kvar inne. Helvetes jävla Gina och helvetes jävla dörr som inte vill samarbeta. 
Då jag alltid låser till trapphuset med nyckeln så kan jag inte lämna trapphuset då de måste vara låst. Där sitter jag, i ett trapphus och har ingen aning om när hyresvärden (som äger extranyckeln) kommer hem. Oh shit. Klockan är 14.39 och skulle ut och träna innan min telefonintervju som är kl.16. Panik, lite smått sådär. 
För att typ få bort paniken försöker jag tänka kreativitet samtidigt som jag typ fryser ihäl i mina träningskläder, de gör jag är jävligt oklart nu i efterhand, men där börjar jag träna i trapphuset, använder mig av trappan som Step up, (syftet var ju ändå att träna och jag satt fast i ett trapphus), gör lite sit-ups och armhävningar samt stretchning och helt plötsligt kändes de som back in the days för mellanstadiet när man gjorde stationer med grundövningar på gympan. Herre gud, nostalgi.
Men, ca 1 timme efteråt kommer min hyresvärd och jag kan komma in i min älskade lägenhet igen.
PUSS

Rekryteringstest

Dags för skola min vänner, hörs sen :)

Let's zumba!

Zumba kl. 7 på morgonen kanske var min bästa idé hitils. Jäklar vilken energi och humör man blev på, har stått och skrattat åt mig själv i en timme samtidigt som jag försökt mig på alldeles för mycket salsasteg m.m. Herre jesus, vad kommer mina sjuka idéer ifrån om att börja dagen med träning? Hur som helst, nu blir duschen sen skola och rekryteringsuppvisning, den ni! Önska mig lycka till! :)

Lyx som ger lycka

Gick jättebra idag i skolan, kändes skönt, att få bättra på självförtroendet också.
Ikväll har jag typ haft tidernas godaste middag med min fina Henrik, bästa av allt var att jag lagade de. Grym egoboost, börjar nästa bli lite bra på matlagning. 
Från mig till er:
  • Våga använda produkter utöver de som står i receptet
  • Krydda extra i smyg innan de som ska äta ser
  • Lyssna alltid på mammas råd
  • Var mottaglig och öppen för konstruktiv kritik samt andras förslag till bättring (ja, pojkvännen kan komma med helt okej idéer om teknik vid "biffrullande")
PUSS
namnamnamnamnn

Måndag morgon, en bra vecka väntar!

Snacka om bra start på dagen, ett riktigt träningspass. Nu är jag enormt taggad för skolan! PUSS
Härliga Västerås, härliga vår

Inte långt ifrån vattnet

Måndag morgon, jag börjar inte skolan förens kl. 13.15. passar på och kör ett träningspass innan det. Sjukt skönt.
Solen strålar över hela Västerås och de gör mig så himla glad.

Ha en trevlig måndag gott folk så hörs vi!


Ge mig mera vår!

Inte WOHOO de är söndag, utan WOHOO-SÖNDAG

Jag och Henrik åkte direkt hem efter vi hade varit i Virsbo, svinskönt var det faktiskt. Att jag somnade vid tolvtiden gjorde att jag vaknade helt utvilad tidigt imorse. Jag tänkte att jag skulle vara lite effektiv en söndag som denna så bestämde mig för att beta av den tråkiga to-do-listan direkt. 
Såhär fyra timmar efteråt är jag sjukt nöjd i en nystädad lägenhet som doftar tvättmedel. Jag firar med en söndagspromenad. Hej Gina 65 år gammal. 
Vill bara avsluta med att säga att jag saknar min mamma SJUKT mycket. Bara 11 dagar kvar. PUSS

En lördag i Mars

Hallååå, kvällen igår var hur kul som helst. Vart inte alls lugnt, men de är så typiskt mig. Jag delar med mig av två bilder. 
Efter en otroligt skön promenad i solen ska jag nu hoppa i duschen för att sen göra iordning mig. Jag och min fina Henrik ska till hans bror och äta middag med deras familj, supermysigt. Vi får se vad kvällen senare innehåller.
PUSS
Mina favorittjejer


Surisar (?), oklart hur som helst!

Fredagsambition

Ikväll vankas de klassfest, ska återförena de flesta klokt efter praktiken, ska bli kul.
Just nu är vi hemma hos Maria och för-förar, bra tradition med andra ord. För min del blir det lugnt, inte alls av den anledningen att jag har blivit tråkig för att jag har pojkvän utan för att jag faktiskt ska ge min hälsa en chans plus att jag körde ett träningspass idag som jag inte vill förstöra.
Jag hoppas ni har en otrolig fredagkväll, PUSS
Imorgon står massa roliga planer på schemat, återkommer om det! :D

Hej och hå när jag inte är på

Sjukt dålig uppdatering, jag vet. Jag tog en liten paus, omedvetet eller medvetet, jag vet inte!
Idag är det fredag vilken känns lite av underbart, ojoj, jag har ett slags muntligt "tentaprov" nu på morgonen sen är jag ledig, jag ska prova på att träna i eftermiddag, första gången på 6 veckor, hell yeah vad otränad jag är. Men som om ni bryr er.

Ikväll är de AW på BMB, woohoo vad roligt att hänga med klassen, eller några av dem. Tills dess, ta hand om er, PUSSELIPUSS

RSS 2.0