Jag blandar ihop dem

Efter 30-års festen så åkte jag och Henrik in till stan för att möta upp några vänner. Bland dem var André Wikström, komikern som bland annat är med på solsidan. Alla säger ju att Henrik och André är lika som bär, jag tog tillfället i akt att spara denna kväll på bild. Sjukt galen kväll. Vem trodde att André drack Gammeldansk? Inte jag för det är typ den värsta drycken man kan tvinga i sig!!

Fest i ladan 


Födelsedagsbarnet Johan 

Sambadans och pinjata




André i Henriks glasögon

Henrik i Andrés glasögon 

Lika som bär

När vi skulle säga hej då till André så kramade han om Henrik och säger med sin finska brytning:
Stackars krake, om du ser ut som jag gör. 

Haha!





Dags för 30-års fest!

Med min älskling! 


Mysigt trött

Tydligen var de inte bara träning som behövdes, utan sömn också. Yes, jag somnade om som om jag dött. Till kvart i tolv. Blev ju mycket spinning av den här dagen. Men jag bestämde mig för att storstäda lägenheten istället. Medan vi är borta så får vi besök av en vän från Gotland. Han bor över hela helgen. 

Nu är jag klar och ska på stan och uträtta lite ärenden. Sen måste vi göra i ordning oss för party! :)





Ledig fredag

Japp. Inget möte idag så jag hoppar på ledigheten direkt. Så kan det bli! 
Ikväll väntar en riktig 30 års skiva vilket kommer bli jättekul! 

Igår sa Henrik till mig att jag har fina ben. Jag har väldigt fina ben. Det är ju så himla dumt bara att resten av kroppen är överviktig så att man aldrig får chans att se mina fina ben. 
Så, jag tänkte spinning idag vid 12 kanske? Klarar jag det efter att inte ha gjort ett pass från februari! Självklart!





Jag är en kärlekspundare

Jag kom på mig själv idag. Jag måste sluta att söka endorfinstunder. Det finns två gånger i vardagen som jag får sådan endorfin att de kan förändra hela min dag och mitt humör.
1. När jag är med Henrik. Att få vara med honom och ha honom för mig själv kan göra mig berusad. Detta är givetvis jättebra, när vi bor med varandra. Det negativa är att ibland kan jag bli fröken klängapa och superego. Det värsta är dem två tillsammans. Jag kan uppriktigt bli sur om jag inte får ha honom för mig själv.
Detta är inte så himla praktiskt, jag vill vara en självständig tjej som kan få lyckokänslor utan att vara med någon. Måste-peppa-mig-själv-bättre!!

2. I love it and I cant be without it. CHOKLAD. Räcker att jag tar en bit, det är som gift för mig. Lyckokänslan flödar och sprider sig i hela munnen om jag bara får en bit. Jag måste byta ut detta då jag vet att de är ett osunt beroende. Något annat måste jag kunna ersätta detta med. Löpning kanske?

Nu. God natt. Imorgon har jag ett spännande möte sen är jag ledig! :)


Mer bilder från galakvällen












Varmt hjärta efter besök på graven

Jag har haft jättebra dagar. Men intensiva. Så mycket att jag i natt sov över 14 timmar. Det är galet. 
Jag har lite svårt att varva ned utifrån alla intryck och tankar. 

Jag vill dela med mig av min gårdag. Efter utcheckning på hotellet så åkte jag och en fin vän till min mormor och morfars (känns så konstigt att skriva morfar för jag har aldrig sagt det till någon någonsin) grav. Min morfar dog i cancer när mamma var 14. Och min mormor dog i en fruktansvärd, dramatisk bilolycka när min syster bara var 1 år. 
Det betyder oerhört mycket för mig att göra fint på graven och sätta dit vårblommorna. Jag vet hur mycket de betyder för mamma som har svårt att ta sig.

Efter ett varmt hjärta och lite pyssel så tog vi en sen lunch på Vapiano i Stockholm. Jag satte mig därefter på tåget för att åka hem till Henrik. Han mötte mig på stationen och helt plötsligt kändes de som om vi varit tillsammans en månad och jag blir rodnig, nervös och full av kärlek. 
Vilken fin människa jag får leva med. 







Pussat på kärleken

Efter ha pussat på Henrik sen klockan fem så checkar nu en trött tjej ut. Återkommer imorgon med uppdatering. 

Dags för galamiddag!






Dag 2

Vi har sprungit på mässan, planerat och pratat, kikat på UF-företag, minglat och fotograferats! 
Ni får bilder från dagen! 











Tacksam, glad och fylld med inspiration

Tack för alla partners till ung företagsamhet som gör SM möjligt.
Ni gör historia. Underbar dag. 





Fantastisk dag

Vilken underbar dag. Härlig konferens, invigning av SM i uf företagande 2014, mässöppning. 
Men vet ni vad det bästa är? Min fina vän Henrik vann UF till AB och jag fick möjligheten att träffa två av mina förebilder. Ida Backlund och Ulf Spendrup. Så häftiga och duktiga entreprenörer! 

Ida som är grundare och VD för Rapunzel of Sweden
 
Henrik, Ulf och jag, lycklig tjej! 




Första konferensdagen!

Konferensen är igång, mycket intressanta diskussioner. Konferensen är för UF alumni representanter från hela landet och det är en för varje län :) 

Vi pratar framtid, struktur och vision. Och givetvis Summercamp 2014! 




Inte långt kvar!

Idag är det dags. Kl 10 startar dagen med att träffa alla alumner från de olika regionerna. 
Det är ett späckat schema hela dagen och mycket ska hinnas med. Jag ser mest framemot invigningen ikväll! :) 

 Vi äter frukost! 


3-rätters startar konferensdagar

Vi har pratat ihop oss lite i det storregionala mötet och direkt efter det startade vår middag. 
Så nu äter vi 3 rätters med mina favoriter! 







Mot Stockholm!

Jaha, då sitter jag på tåget mot Stockholm. Läckert och vilka roliga dagar jag har framför mig! 
Glömde bara lilla biten av att jag har då svårt att lämna Henrik. Han slutade lite tidigare och hann ju hem innan jag gått. Jag får sådana tårar i ögonen och som att mitt hjärta ska brista lite. 
Jaja. Här sitter jag själv och tänker på vilken fin kille jag har. 



Även om de inte händer ofta, men när de väl gör det! <333


Dagens egna lycka

Den här söndagen innebär: morsdag, packning, resande, förberedning, elitloppet, möten, röstande, vägval, jobbande Henrik, hej-då-det-är-bara-några-dagar-men-jag-kommer-sakna-dig-ändå.

Den här söndagen får mig att känna: saknad, tomhet, längtan och lite förväntansfull. 

Den här helgen får mig att tänka på: 
Familjen. Det här är Hedréns familjehelg. Det är alltid elitloppet samma helg som morsdag. Två stora dagar. Det känns som om jag inte kan leva utan mamma. Jag vet ju att jag kan men jag vill verkligen inte. Min föräldrar är allt för mig. Vi har den ultimata relationen. Dem fick mig att klara av att ta körkortet, ta examen, få ett strålande jobb, peppat mig att investera i lägenhet, hjälpt mig med tankar och idéer till mitt start up. 

För år sedan var det här alltid dagen som pappa åkte till elitloppet och mamma tog mig, bror och lillasyster till Gröna Lund. Det var inte års sen utan de var evigheter sen. Men jag minns såväl. Familjelycka. 




Förberedning inför måndag

Vi har inte bara köpt innehållet utan packat 50 st också. 
Hur bra kommer inte dagen att bli? 
Så stolt över mina alumner! 




Pigg efter utekväll

Vilken rolig kväll! Fast det vart ganska tidigt ändå, lade mig i sängen vid halv 1. 

Idag ska jag och mina alumner åka och handla goodiebags tills SM-bussen på måndag. 
Sen tar jag lördag. Är sjukt pigg idag så jag får se vad jag hittar på! 







Verkar bli en lång kväll!



Så efterlängtad kväll

Vi har tjejkväll, är ute och äter på Kajplats 9. 
Så efterlängtat att träffa Josefine, tjejprat!!!!! 




Helgens schema

Ja, det blev jobb denna dag också. Dock lite kortare. Stängde ned mitt kontor 14.30 och skyndade mig hem. Lade mig i solen med en ny tidning av sköna hem helt barfota. Så längesen jag gick barfota. 

Jag och Henrik har verkligen hittat vår drömlägenhet. Den är inte riktigt klar men vi har inte bara en luftig och fin lägenhet utan en vacker innegård. Med en liten bäck som rinner över till en damm med fontän. 
Jag bara ligger och njuter. 
Min helg är fullbokad, imorgon ska vi handla innehåll till goodiebags och sen förhoppningsvis mysa med en vän. På söndag åker jag till Stockholm för konferens och stannar till onsdag. 

Men tillbaka till idag, ikväll blir det middag ute på Kajplats 9 och en drink eller två med fina Josefine jag har lärt känna genom jobbet! 





Kvällens tweet!



Mr. Garderob bråkar

Jag hatar våra garderober innan dem ens är färdigmonterade. Fy bubblan vad dem strulat sen vi betalade dem på plats. Först så fick vi hem fel storlekar. Sen gick garderoben sönder sen så är dem omöjliga och få raka. Jag vägrar att hjälpa till, vi kommer inte överens mr. garderob och jag.. 

Medan Henrik monterar äter jag vindruvor och ligger i sängen och surfar! bra arbetsfördelning i det här hushållet (ska snart hoppa i duschen men ändå). 
Jag var så sugen på mina vinisar att jag nästan kastade mig i dem. Så snabbt att jag nästan fick upp lite vindruva i näskanalen från munnen, gjorde svinont. Då märke jag hur mycket gift de är i dessa vindruvor! - precis som all media säger, "vindruvor och paprika är de värsta besprutade grönsakerna". Jojo. Nog om det. Dags att göra sig fin för läggdags. 

Vi lever i kaos! 




Bilder från gårdagens årsstämma

Handelskammaren Mälardalens årstämma gick av stapeln igår och jag var på plats. En mysig kväll på Best Western Mälaren Hotell & Konferens med mingel, mat, möten och inspiration!
 
 
 


Bilderna är lånade av Handelskammaren Mälardalen
 

Sommarledig

Min lunchrast är över om en liten stund och dagen hitils har bjudit på jobb och lite sovmorgon. Skönt. Jobbade ju rätt sent igår. Igårkväll när jag och Henrik skulle sova så kikade vi på något program som vi brukar, Henrik låg typ på mig och jag kliade honom i håret och på ryggen som han älskar. Han somnar och jag somnar. Sen vaknade jag sådär superhastigt och trodde vi hade försovit oss. De var bara det att de var en kvart efterråt och något fick mig att vakna för att vi inte hade ställt klockan tills idag..
 
 
Jag kan liksom räkna ned dagarna till semester. Kommer få en fantastisk ledighet på Gotland, i många veckor.
Det är sommar i Västerås och jag får sådan otrolig hemlängtan till ön, med friska luften. Jag går på ledighet strax innan midsommar och är tillbaka första eller andra veckan i augusti. Hur lyx? :) Men jag har jobbat för det. 
Nu ska jag sluta drömma och mer verkställa. 
 
 
Idag fick det bli klänning! 



Ingen minns fegisGina

Jag har haft en dag som bara sprang iväg. Möten, trampolinenbesök, Handelskammaren årsstämma och mycket mer. Roligt när de händer saker, och vilket fantastiskt väder det har varit. 

Jag vill minnas mina dagar, därför skriver jag i min blogg. Jag har fegat lite på sistone, därför sämre uppdateringar och mindre personliga inlägg. Jag ska ändra på det. Faktiskt ta steget ut och skriva mer om min vardag, mer om mitt jobb, mina utmanande dagar och mina roliga dagar. Jag tycker inte min blogg är så rolig numera för syftet är att minnas. Men de gör jag inte numera för jag skriver knappt om känslor eller upplevelser. 
När jag var yngre så fick jag höra av en erfaren att jag skulle göra så mycket jag kunde nu och inte spara massa till sen, att verkligen leva ut. Och jag förstår vad personen menar, när man blir erfaren och börjar ta egna beslut blir jag (ska inte skriva man) så himla feg. Jag har fått n oerhörd respekt för viktiga personer från näringslivet och andra saker att jag blir rädd. Så märkligt. Ingen minns en fegis, och jag vill absolut inte vara en. 
Jag menar att helt plötsligt känns de lite läskigt att "hänga ut sig" men jag ska inte se det så. Jag ska göra saker jag är stolt över annars kan jag strunta i att göra dem. 
Ni som läser är väl här för att ni tycker om mig eller tycker att jag tilltalar er på något sätt.
 
Så, från och med nu, idag, för stunden, den 21 maj så ska jag bli djup och våga dela med mig av mina ord och min vardag. KRAM
 


 

Tokstolle



Trött på mig!

Tisdag! Dagen är totalt fullbokad, möten hit och möten dit. Men det är okej, dagen går väldigt fort då. Jag önskar så mycket att vi kommer i ordning här hemma snart. Det är så stökigt eftersom all inredning till garderober inte är klart. Detta gör att allt är överallt. 

Jag måste ta till några växlar, de är snart sommar och jag känner inte alls för att se ut som jag gör. Behöver tappa några kilon och dras ihop lite. Men inget får man gratis, bara hårt slit bakom. :)
Jag är så oerhört trött att inte vara nöjd. Trött på att aldrig känna mig fin. Stressnivån gör det inte lättare, att få ihop allt och vardagen och dessutom göra det riktigt bra!


Vi börjar med att göra den här dagen bra! 

Säger väl allt om min kväll? :)




Snabbspolad måndag!

Jag sitter i hotellobbyn på Plaza mitt i stan, så nära hem till mig att jag nästan kan jobba på mitt egna nätverk. 
Det är bättre idag, jag har lovat mig själv att inte gå och lägga mig så sent på kvällarna, jag är verkligen beroende av mina 9 timmar sömn!
Den här dagen har bjudit på ett skolbesök där en klass besökte en bank i stan. Mycket intressant träff. Trampolinen är för roligt att jobba med! 

Eftermiddagen bjuder på möten, först med två mysiga UF-elever och senare med ett projekt som kan bli ett samarbete i framtiden. Mer än så ska jag inte säga. 



 

Inte så bra

Jag är helt slut denna söndagkväll. Allt är inte riktigt som det borde, hoppas på en bättre morgondag! 

Jag måste tänka att en ny måndag ger mig nya möjligheter. KRAM 



Ledsen lämnad tjej

Oh. Liten ledsen Gina. Mamma och pappa har precis lämnat Västerås och de känns tomt. Jag och Henrik pysslar. Uppdaterar er senare om helgen. Kram





Vi kan varandra

Vi söndagsmyser. Det känns så iaf. Mina  senaste dagar har gått i ett och jag är helt slut. Hela veckan har de varit kaos här hemma, ligger saker överallt.
Sen när jag kom hem, jobbat fram till 19.30 med möten så går jag innanför dörren och blir nästan tårögd. Henrik har städat hela lägenheten och plockat bort allt. Som om han hört mitt stönande och sura tankar från kontoret om hur jobbigt de skulle bli att städa.. 

Vi firade med god mat. Första lagade middagen i nya köket! Gud vad jag älskar denna människa. Och köket! 
Puss 








Ny dag

Lite speciell dag, ska först till frisören, sen träffa världens bästa mentor Göran och sen ska jag visare på DI gasell. Rolig dag! 

Jag får mer och mer fräknar. Wohoo! Min hud är en helt annan idag efter slipning och ström på behandlingen! 


Ordning och reda

Vilken måndag. Var as trött imorse. Henrik och jag snoozade om kanske 4 ggr. Inte okej. Men tidiga båda två var vi på jobben ändå :) 
Har jobbat på och varit på möten. Direkt efter jobbet åkte jag på ansiktsbehandling. Ville rena huden innan soldagar börjar och kände att jag behövde pyssla om mig själv. Precis som jag, konstaterade min hudterapeut att jag har varit sliten och har orenheter på grund av stress och dålig sömn och kost. Tänk att dem kan se detta på huden.

Efter det vart de en spontanbesök på IKEA för att köpa kolfilter till vår fläkt, nötterna där borta kunde inte säga att man var tvungen att köpa till de utan kände att dem ville ge oss de i överraskning. Så tillbaka var vi. 
Vi fick iofs chans att köpa inredning till lådorna för kryddor, diskbänken och mattor till alla lådor. 
Jag och Henrik är extremt organiserade människor och gillar att ha ordning och reda. Vi har ett enormt kök så jag njuter av att kunna ha plats i lådorna! 


Hur snygg stenskiva har vi inte? Älskar! Nu är jag så förväntansfull över väggstensskivorna också :) 


<3



Rekord!

Ja, alla har sin last, spindelharpan är min! 




Njuter av lördag

Ligger och slappnar av och tittar ut genom vårt burspråk i sovrummet.
Igår hade jag och Henrik egentid, vi har ingen var för sig utan har vi egentid så är det tillsammans. Vi ville fira att bänkskivan hade kommit och att det faktiskt passade, (egentligen inte men vi fick till det bra!).
Vi var ute och åt middag och pratade en hel del. Jag vart alldeles nervös, ibland kan Henrik säga saker och göra små  gester som gör att jag blir alldeles rodnig och pirrig. Kan inte riktigt sätta fingret på det. 
Dock slutade väl inte kvällen nå vidare då jag fick migrän liknande huvudvärk (den här gången var det inte det för jag var inte ljuskänslig) och fick gå och lägga mig. 
Värken var kvar imorse så jag fick upp och ta tablett och sen vila en stund igen. Blev pigg och pysslade på här hemma. Fixade lite med väggen, tvättade upp lite och plockade här hemma. 

När mamma var här förra helgen gav hon mig lite nya tidningar, vart så glad. Jag tänkte att jag skulle vila lite och bläddra i några. Mysigt! 


Börja likna lite hem här iaf. Mys! 


Stenskivan levererad!

Gud vad jag måste vara positiv. Jag kräks. 
Viklen tur att jag är ledig och kan passa på att spackla, slipa, torka av och måla en andra gång på vägg sida 1. Vilken tur att jag har en padda hemma där dessutom det finns ljud och internet så att jag samtidigt som jag jobbar häcken av mig kan lyssna på sommar i p1. Och vilken tur att tiden bara springer iväg så de känns som om jag jobbade i knappa halvtimmen. Och vilken tur att när jag gjort klart det ena sidan, att de bara är den andra kvar.
Under de mest jobbiga minuterna kom vår efterlängtade sten till bänkskiva leverad. VAD EFTERLÄNGTAT!

Vilken jävla otur dock att man har sin familj som kan hjälpa till på andra sidan vattnet. KILL ME! 
 
Jaja, här står den. I vårt snart färdiga älskade kök.



 
 

Wohoo

Rekord så här på förmiddagen




Puss

När det blir inställt möte och en surGina kommer hem möts jag av det här! Åh! Fin pojke man har då! 




Paus i vardagen

Ni vet mötet som inte blev av i måndags gällande mitt startup. Jag väntar in de nu istället. Vi ska träffas kl 17 och har en hel del punkter att beta av. Nice!
Det är så mycket jag har omkring mig med olika projekt m.m. att jag måste stanna upp för att kika och se vad jag åstadkommer. Det är ju faktiskt en hel del. 
Jag skulle viljsa satsa lite mer på mig och Henrik. 2014 skulle bli ett kärleksår men de verkar inte riktigt ha det största fokuset. Men 2015. Då blir Barbados och New York, och då jäklar. Då får vi ha tid med varandra.

Allt handlar om inställning

Igår sa Henrik till mig, "DIn energi tar aldrig slut" när jag ställde mig 20.30 och började förbereda för att måla den andra sidan av nybyggda väggen mellan våra sovrum (inte mitt och Henriks sovrum, vi skulle aldrig ha delade sovrum utan nu menar jag mellan vårt sovrum och gästrummet..) Men energin tar slut, och det gjorde den för länge sen. 
Grejen är att jag vet att de måste göras, och jag vet att vi kommer aldrig att få ordning i lägenheten om vi börjar att känna efter hela tiden när vi orkar saker och inte. Jag har väl aldrig numera lust att ställa mig och måla en vägg, absolut inte om jag har gjort de i två månaders tid. Men vi är så himla nära nu. Snart färdiga. Igår var vi och valde ut garderober från IKEA att ha i sovrummet. Det kommer bli toppen. Antingen kan jag välja att fokusera på att de är kaos hemma (och jag och Henrik som inte har speciellt stökigt hos oss tycker som ni förstår detta är väldigt jobbigt) eller så kan man fokusera på att när detta blir klart så kommer det bli toppen.
Man kan också välja att antingen göra skiten själv (jag kallar det skit för att jag har sträck mig i min handled så hårt som jag jobbat med den där väggen med spackling, slipning och målning och de är skitarbete numera) eller att ta in hantverkare / målare som gör det. Ja, vad tror ni det kostar? Hur mycket som helst. Vi tog t.ex. en offert från ett lokalt bolag på lite olika saker. Att bygga den väggen vi har byggt (tog oss sammanlagt 8 timmar) och gjort jobbet utvändigt med målande m.m. (kommer slutligen ta ca 4 timmar) skulle kosta oss över 15 000 kr. Vet ni hur mycket roligt jag och Henrik kan göra för dem pengarna? t.ex. åka till USA och gå på Six Flags nöjespark. Jag tror jag gör det istället och står ut med sammanlagt 12 timmars skitgöra. 

Vi har varit sjukt strategiska med allt vi valt och hela lägenhetens inköp. Vi vet att vi redan gått 300 000 kr + av köpet och den tanken är rätt nice. Skön kontantinsats till nästa investering. Vi måste tänka positivt. Det är inte kul längre, vi jobbar till kl. 23 på kvällarna och när man snart byggt om en hel lägenhet (förutom badrummet) och ska sen sätta upp IKEAs nya köksluckor i en gammal stomme och de inte fungerar då flippar vi ur, båda två. Men de är okej, jag kan se på Henrik att han är trött och han vet att jag är trött. Därför hjälps vi åt så mycket vi kan. Vi är världens bästa team. Vet inte vad jag hade gjort utan Henrik.

HARD WORK + DREAMS = SUCESS 

Såhär trötta var vi igår, men gud så vi skrattade till Welcome to Sweden. 


Dålig dag men rekord!




Snart börjar de roliga!

Medan jag målade om den nybyggda väggen så gick resten av tankarna till detta. Det är nu när allt bygge börjar bli klart som det roliga börjar! Wohoo! 

Kikade lite på Ikea för inspo! 








När pizzasallad blir efterrätt

Dagens lärdom: ställ alltid två väckarklockor varav den ena inte ska vara digital.

Vilket kaosstart på morgonen, jag blir alldeles skakig av att vakna så. Henrik puttade till mig imorse och ville se vad klockan var. 8.40. Jisses, och 3 missade samtal. Från min chef som jag dessutom låst ute. Lånade hennes nycklar  dagen innan och min plan var att vara på jobbet innan 8 så jag skulle släppa in henne. Attans. Jag kastade på mig kläder, packade ned smink, tandborste och borste och cyklade supersnabbt iväg till jobbet. När jag väl gå in på jobbet hade jag ingen frukost i magen och jag hade nog inte vaknat tll riktigt så efter att jag gjort ordning mig så började jag jobba direkt. Jga hade mycket saker jag skulle ta tag i och jäklar vad jag har betat av. Plötsligt var de lunch, fortfarande ingenting i magen. Jag var inte döhungrig utan jag dog typ om jag inte fick mat. Gick till närmaste resturang, ingen jag alls vill rekommendera och på listan finns typ ingenting jag kunde tänka mig att äta. Tillslut tog jag bara något tills jag fick syn på pizzasallad. Jag älskar pizzasallad. Skulle kunna leva på det. 
Tar med mig maten tillbaka till jobbet, har sneglat på pizzasalladen hela lunchen och bestämt mig att jag sparar de goda till sist. Precis som en efterrätt.

Nu äter jag min pizzasallad, efter en halvsnuskig lunch. Gud så gott. Glad och nöjd. För stunden. KRAM




Vanlig tisdag

Vi jobbar på, helt och hållet i lägenheten. Känns bra, börjar bli färdigt, om man nu blir det. 

Jag har precis ätit lunch med fina Therese, en UF-Alumn som också bor i stan och idag jobbar på UF. Vi pratade igenom och planerade lite kring SM-bussen. Den som går från Västerås till Stockholm fylld med personer från näringslivet i Västmanland! :) 

Nu ska jag fixa till mitt hår lite, efterlängtat! 




Trött tjej

Okej, jobbdagen är redan över. Väntar in sista mötet. Vet inte riktigt vart min andra halva är! 

Jag och Henrik bestämde oss för att åka och köpa det sista till nya väggen som är uppsatt, målarfärg och spackel! Hoppas på att kunna hinna undan en del ikväll. Är lite måndagstrött! 

Jag ligger efter i mina favoritprogram, Biggest looser Sverige och badhotellet. Farligt de där med serier ;) hur ska jag hinna ifatt? :) 

Tung höstdag

Det var riktigt segt att gå upp imorse, nästan tungt sådär som en höstdag kan vara. Många parametrar spelar in, mamma och pappa åkte hem igår vilket aldrig är roligt, det strulade med en lucka i köket så både jag och Henrik ballade ur och mamma och pappa hade med sig en väldigt tråkig nyhet från Gotland som gjorde att de skar som en kniv i hela mitt hjärta. Men så får man gå vidare och tänka att det är måndag och det är dags för ny vecka.
Jag blir lite känslokall när det är mycket omkring mig, tror jag gör så för att jag ska orka. Jag stänger av känslor och kör på. 
Jag känner att jag borde vara mer ute än vad jag är, röra på mig och få in frisk luft, jag har prioriterat bort allt sådant och bara fokuserat på renoveringen. Vi har inte mycket kvar och jag kan längta lite tills allt har hittat sin plats. 
Imorse hade vi invägning som vanligt, jag hade gått upp ganska mycket. Helt förståerligt iofs när jag inte ansträngt mig. Det händer ingenting om man inte gör jobbet. Så 'är det iofs med allt. :)

Ikväll har jag iaf ett möte med min programmerare om projektet. Förhoppningsvis får jag lite energi därifrån. KRAM

Nöjd tjej

Förlåt för min dåliga uppdatering. Mina föräldrar är på besök i Västerås och det känns som om det är de bästa som har hänt mig. Gud vad jag saknat dem. Vi plockar, myser, äter god mat och tar promenader när vi kan. 

Lägenheten börjar ju bli fin. Börjar likna något. Lovar att ni ska få se ses. 
Puss och kram och förlåt om de blir lite dålig uppdatering här. 


Jag är fast



RSS 2.0