SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 08.

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
 Blivit av med en vän.

Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?

Bättre väder :D

 Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
24 Juli såklart! Min födelsedag!

Största misstaget?

Träffa en viss person.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
var väldigt sjuk i början av lovet, hade både urinvägsinfektion,influensa och ögoninflamation :(

Bästa köpet?
vet faktiskt inte :O

 Vad spenderade du mest pengar på?
 En helg med tjejerna.

 Gjorde någonting dig riktigt glad?
 När lönen från allt jobb kom :)

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?

 INgen jag kommer på vid rak arm.

 Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?

 oh shit, det borde alla veta.

Vad önskar du att du gjort mer?

 Att jag hade tagit vara på det fina vädret!

 Vad önskar du att du gjort mindre?
Slappat tror jag.

 Hur tillbringade du din midsommarafton?

Först hemma, sen Åminne med Jesper och hans kompisar.

 Blev du kär i sommar?
jag var kär i somras.

 Hur många förhållanden?

Ett som pågick.

Favoritprogram?
Morden i Midsomer :)

Bästa boken du läste i sommar?
 Jag läste inte så mycket.

Något du önskade och fick?
En mobil:)

Något du önskade dig men inte fick?
Ha kvar Jesper

 Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

jag tillbringade den tsm med Ylva och vi solade.

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?

 Mera sol och mera kompisar

 Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?

så grymt mycket sämre än året innan

Vad fick dig att må bra?
 Mamma,Linnea och Nicole

Vilka saknade du?
 
Lisa i GBG

Sommarens besvikelse?
vädret!

Sommarens bästa?
Min egen födelsedag!

Haha ja så kan det va!

HEJJ

Jag har nyss sett en film, Final Destination. Helt okej film, förresten så är det en skräckfilm.
Jag såg ettan idag, finns tre olika filmer. Jag har sett trean också som jag nästan tyckte var bättre.
1:an handlar om en kille som kan se olyckor och när någon ska dö. Han försöker alltid ställa det till rätten och ändra på ödets mönster. Någon som sett den? Iaf så ger jag den en 3:a av 5 ;)



HEMMAKVÄLL FAST BORTAKVÄLL

Jag har haft fullt upp, så därför blir det ett lite inlägg här så jag kan berätta vad jag har haft för mig :)

FREDAG: Jag gick i skolan, gick mot stan och skulle sedan jobba hela eftermiddagen/kvällen, den dagen var trist, somnade btw framför soffan på kvällen ;)


LÖRDAG: Jobbade från 10-16.30. Mötte sedan Nicole. Träffade också Rickie och Jeff innan vi drog till våran hyrda stuga i snäck med armarna fulla med mys.
Fick sedan lite besök på kvällen av härliga vänner. Så det blev en del kortspel, film och annat skoj.


SÖNDAG: Vaknade runt 11 tiden, fixade och städade i stugan och åkte sedan hem till Nicole och åt lite. Vi bestämde oss för att bada lite i hennes jacuzzi (kan inte riktigt stava det men ni vet vad jag menar). Jätte skönt faktiskt. ;)
Så nu ska vi nog baka, och städa lite. Sen är det MOVIETIME som vanligt.
PUSS skriver NOG senare.. :)

OBS! GAMLA BILDER!

TIDIG MORGON

hallå hallå blogg.
Ni kanske ser att jag inte hann skriva något igår, och jag ber om ursäkt för det. Men min eftermiddag var inte något speciell alls. Jag var ute och träna, sen pluggade jag och småfixade lite.
Jag lovar att jag ska blogga lite senare ikväll, men tyvärr så jobbar jag till halv 7.
Nu måste jag nog lyssna lite på läraren! Puss

MINA PLANER

hallåhallåblogg.
Nu sitter jag i skolan på lunchen, vi slutade vid tio och hade två timmar lunch, härligt härligt! Sånt gillar vi väldigt mycket!
Jag kan säga igen att jag verkligen stormtrivs! Allt är jätte bra i skolan ( okej ett undantag är maten, men den är helt okej eftersom dom har ett fräsch salladsbord)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, tänkte berätta om lite planer för resten av veckan:

  • Idag: Ja, vad händer idag. Jag slutar vid tre, ska nog träffa min kära kusin och ta en trip på stan med henne. Sen ska jag hem och plugga lite, ska läsa något intressant kapitel om projekt och företag?
  • Fredag: Går i skolan tills 3, sen är det snabba tag för jag ska börja jobba vid halv 4. Lär jobba tills ungefär 7. Sen har jag inga planer, men troligtvis blir det en hemmakväll med min mamma.
  • Lördag: Jag börjar jobba kl. 10. Kommer vara helt död antagligen :P Jobbar fram tills 5 då jag sen ska träffa Nicole tror jag. Vi tänkte ha en ensam kväll och hyra stuga vid snäck och bara mysa. Nicole fixar :) 
  • Söndag: SOVMORGON!!! Lär väl vakna i stugan om det blir som tänkt. Sen åka hem på kvällen och ha en liten spakväll. Myspys.
Jag har en nyhet som gör mig jätte glad, och det är att nu är resan bokad till Albufeira i Portugal, lägger väl ut lite bilder på stället senare. Men jag åker från Arlanda den 30 September (FÖRLÅT Linnea för att det är din födelsedag, men jag lovar dig en fin present i stället!) Jag kommer hem veckan efter. Lite svårt att ta längre resa när det är mitt i terminen. Det var allt för mig nu.
Puss


MIN FRAMTID?

hejhejblogg.
Efter en stund med redan lite plugg så sitter jag nu här, ganska glad. Och om man tänker efter vad det är som gör mig glad blir jag nästan lite förvånad.
Jag har också kommit underfund med att jag gillar min skola. Jag gillar mina lärare, min klass, jag gillar mitt skåp (kanske för att jag fick ett överskåp som ligger mitt i raden :) ) och jag gillar definitift våra lektioner. Turismen och handeln har jag fastnat extra för och det jag känner att dom passar mig utmärkt.
Dagen idag gick jätte snabbt, men kanske var det tur det eftersom jag var otroligt trött. Så som alltid när jag kom hem somna jag i soffan framför tv:n. Fast den här gången 3 timmar!!

Jag tänkte bara ta upp ett gammalt minne som jag har, ganska komiskt när man tänker efter...
När jag var liten så var det som ni vet alltid jag och Ylva. Och nu är jag i tiden när man gick i 1:an -2:an någon gång. Jag kom ihåg att alla tyckte Ylva var så himla lik Britney Spears, såklart blev avundsjuk eftersom det var min störta idol. Haha. Själv fick man nöja sig med Ronja Rövardotter. :P
Men för att komma till sak, så tyckte några personer att jag borde bli flygvärdinna när jag blev stor, och vet ni varför? Jo för att jag var så bra på att le, fast jag inte var glad. Hahah, hur ska man ta det? Så vad säger ni? Flygvärdinna härnäst kanske? :O



BLÅBÄR/HALLON


Hejföruppdatering.

Nu har jag och Nicole bestämt oss för att bara slappa efter en jobbig skoldag. Så vi har gjort en god milkshake som är gjord på mjölk, glass, blåbär, hallon. Jätte snabbt och enkelt, och såklart gott!
Så nu är det movie time, mjukisbyxor och en härlig luvtröja.
Skriver säkert senare, för jag har inga planer alls för kvällen!
Puss


I SKOLAN

Hejhejblogg
Nu sitter jag i skolan och har precis jobbat klart med ett arbete om turism. Vi skulle skriva om ett av våra resemål så jag valde när vi åkte till Brasilien. Det var en himla härlig resa det. Och snart så drar jag igen, ska bli så himla skönt! :)
Från att återgå till verkligheten så slutar jag idag kl. halv 2. Tidigast dagen, wohoo! Ska nog ta en runda på stan för att köpa det sista till skolan (block och sånt). Sen ska jag bara träna ikväll annars har jag inga planer.
jag har nästan aldrig något planerat längre, tar bara dagarna som dom kommer :)
Nej men nu ska jag ut och ta lite luft, allt för mig just nu. Puss


Ponta Negra Beach i Brasilien

I LIKE!


SAKNADEN HAR ALDRIG VARIT STÖRRE

hejhejblogg.

Idag är det måndag och det betyder att det var skola idag, våra första vanliga lektioner. Helt okej faktiskt. Man gör inte så mycket speciellt. Jag slutade kvart över tre då jag senare åkte hem helt döhungrig eftersom jag inte åt något alls vid lunchen. Ni som vet vad det var för mat, tyck till!
Förresten jag löste ett av mina problem idag, (massa tjaaaafffs med en vän). Härligt att lösa sånt. I love it. Det är som om problemen går och tynger ner en, sen när man plötsligt får dom lästa blir man jätte happy. Iaf jag :D
Jag tog senare när jag var hemma dagens promenad med min lilla älsklingshund Chip. När jag kom hem lagade jag lite mat, det blev lite nachos, avancerat va? ;)
Just nu sitter jag hemma hos Nicole och tänkte överraska henne (hon är på något gymnastikmöte). Tanken var att jag skulle städa hennes rum, men de behövdes tydligen inte :P så jag får vara lite snäll och baka tills hon kommer eller något!
Men först, medans jag väntar. Måste jag utnyttja hennes playstation :P
Allt för just nu. Puss




2 1 6 3 0 9

NÄR BARNDOMSKOMPISAR DYKER UPP

Hej hej hallå :) Sorry för den dåliga uppdateringen men jag tänkte berätta lite om mina senaste dagar. Jag kan väl börja med i torsdagskväll. Jag var på sävefest på hamnplan. Jätte kul faktiskt men oj så trött jag var dagen efter. USCH. Har tyvärr inga bilder från den kvällen :(
Sen i fredags var jag ju då helt död så jag åkte hem och sov efter skolan, och så slutade också min kväll eftersom jag skulle upp och jobba igårmorse. Jag jobbade fram till 5 igår sen så åkte jag hem till Frida och förberedde allt för kvällen. Hahah det var ju nämligen lite party party där. Hahaha jag tänker inte säga nå mer om festen men ni får istället se lite bilder som togs. :D
















Skriver kanske senare. Det var allt för mig just nu. PUSS / G.

JAG VET BÄTTRE

HEJ HEJ. DAGS FÖR UPPDATERING!
Ja, jag sitter hemma hos Rebecka nu med Frida och Anna. Lite speciell stämning, Anna och Rebecka kan inte bestämma kläder fast dom typ har provat 15 olika plagg och är halvsminkade. Ser ganska roligt ut faktiskt.
En annan grej som inte är kul är att jag fick väldigt bråttom hemma så jag glömde min kamera :(
Men nu, ska vi snart vidare till lite andra tjejer, trevlig kväll :)
Pusspuss


EN OVANLIG TORSDAG

HEJHEJBLOGG.
Idag har varit en bra dag, skön dag. Vi bara leker i skolan. Ibland får jag för mig att jag valt fel linje och tror att jag går på barn och fritid. Men så är det såklart inte. Jag träffade Annie, Jannike och lite andra på maten, kul och se dom och prata lite. Var faktiskt ett tag sen. :)
Men för att prata om kvällens planer så blir det party party! Frida kommer om någon timme sen ska vi senare fixa lite tillsammans. Sen ska vi också se vart förfesten blir någonstanns. Vi har nog några alternativ. :) Är det många som ska dit ikväll? Man har hört lite blandat folk. Tyvärr orkade inte min kära vän Linnea hänga med så det får bli vi andra tjejer :)
Nej nu ska jag ut på en promenad sen duschen. Allt för mig idag. Får se om jag vågar ta med mig min kamera ikväll isf kommer bilder imorn!
Puss.


I CAN'T LET YOU GO

hejhejbloggen.
Andra dagen i skolan,  man börjar komma in i rutinerna. Vi har träffat dom flesta lärarna nu. SKÖNT!
Har redan fått reda på att det är sävefest imorn, sant eller inte? borde ju vara sant eftersom det sitter lappar uppe. Jag tror jag ska gå. Fast jag vet ändå inte. Just nu är jag så osugen man kan bli på en sävefest. Jag är trött, mätt och längtar mest efter min härliga säng. Jag vill bara skrika och typ skrika ännu mer för jag blir så grymt trött på folk.
DU är så himla nära men ändå så långt borta. Jag vill bara stoppa in ett band, spola tillbaka allting och bara önska att inget hade hänt.Men jag kan heller inte bara göra det, eftersom världen har oskrivna regler om saker man gör och inte gör. Därför kan jag in te bara låtsas som ingenting även hur mycket jag än skulle vilja. Och jag vet att på sista tiden har jag tänkt mer på mig själv än någon annan, men det är för att jag också måste gå vidare och börja om. Gymnasiet säger många är en omstart i livet. Du får chansen och göra något nytt och något man tycker om.
Jag har skapat någon sorts hat-kärlek för en del av mina vänner. För att dom/du är såhetsiga. Om ändå allla bara kunde lugna ner sig och lägga det åt sidan. Allt tar sin tid. Och som många säger, tiden läkar alla sår. Vilket jag verkligen tror på.

Från en sak till en helt annan. Nu är det troligtvis bestämt att jag åker med mamma till Albufeira i Portugal en vecka. OM det blir så. FY FAN VA SKÖNT!
Jag önskar alla en trevlig kväll så hörs vi imorn. Tack och HEJJ bloggen.










NÄR KÄNSLORNA BUBBLAR ÖVER

Okej okej, skolan har börjat. Gymnasiet har börjat. Och jag har börjat i en ny klass med nya folk som också går handel som jag. Ovant. Allt kändes väldigt ovant. Men min klass var helt okej. Och min klassföreståndare var helt okej.
Men min dag har varit väldigt speciell ändå, inte bara för att det var första dagen utan också för en annan del.
Jag tänkte att jag skulle ligga lite lågt med det men jag kan säga att jag har gjort något bra. Jag har så mycket jag verkligen vill skriva men får inte fram rätt saker. Det känns som jag inte får, som om det jag gjorde var någon skam och någon håller mig tillbaka. Men det är väl det viktigaste att det känns rätt, eller hur?
Jag tänkte faktiskt sätta in några bilder som lite bortförklaring.


Linnea

Hannes & Hugo

Linnea & Kubas

Den här borde inte diskuteras

Allt för mig nu //
 

NÄR JAG LETAR I DET GAMLA

Hej hej hallåå, jag ser att det varit sämst uppdatering, + att jag vet att jag lovade en liten överraskning, men egentligen är den inte så jätte speciellt. Bara en liten kul grej jag hittade i en gammal mapp. Ja, ni får helt enkelt se :)

Det här samlade jag alltså ihop i november 2004 :) Och det kan vara kul att klistra in eftersom en del av mina läsare är delaktiga :)

Gina Hedren Du Är en av dom BÄSTA vännerna man kan ha!
Du Och ja har alltid Kul! =D
Älskar dej Tjejen! Du Ja ForEver // Pussar Din Alltid <3 / S


 Gina du såå snäll tjejen du är också den bästa kusin jag har
 men du är en jätte fin vän också ska du veta hoppas det alltid
 kommer va du och jag Älskar dej vännen pussar till dej bara dej.. / Din Louise


 .Gina. Du är snällast av dom snällaste i hela världen vi
 träffas inte så jätte mkt men de ska de ju bli ändring på :) älskar dej.. |Julia

 Gina..du är mitt allt gumman! känt dig i 9 år nu!
älskar dej över allt och alla! pussar till den underbaraste! / din ylva

Gina Hedren Du är mitt allt Vad skulle jag göra utan dej
Du betyder så mycket för mej Vi kan ju skratta åt allt du och jag!!
Sjukhumor eller hur? =) Men jag älskar dej Flikkan min Puss Bea (V)

Gina... Har inte känt dej så jätte länge men du e jätte snäll.
Har roligt på spanskan me dej.... Vill va me dej nån dag.... Älskar dej puss din Linn

Du e en jätte snäll o söt tjej.... Pussar Ellen

 Gina!
 Så snäll vännen! Måste va nån dag! Lav yaa! / R . <3 You

 -Gina Gumman- Så snäll och söt..Betyder jätte mycket för mej..Och kommer alltid att göra.. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.. Måste bara va snart.. Älskar dej gumman min pussar din Emma..

 Gina pina min ängel. Du o ja har alltid roligt ihop. ÄLSKAR DEJ!!!!! Pussss Linnea<3



Haha, alltid lika roligt att hitta gamla texter :)

SURPRISE

hej hej hallå.
Jag ska göra ett jätte snabbt inlägg och bara säga att jag har tyvärr inte tillgång till data hemma. Därför är uppdateringen sämst! Bara så ni vet. Nu måste jag dra mig.
Nästa inlägg lovar jag att lägga in en överraskning! Pusspuss.

NÄR VÄRLDEN GÖR SÅ ATT DET SNURRAR

Hej hej hallå, kom precis hem för att har jobbat sista dagen! Mega skönt, men jag vet att jag kommer jobba mer, redan faktiskt på tisdag. Nu sitter jag hemma hos Nicole, hon är inte hemma. Jag vet faktiskt inte vart hon är men jag hoppas hon kommer snart..
IKväll ska vi ha spakväll. Supermysigt. :)
Imorn är lite planer att åka med tjejerna till ire och träffa lite folk. Ha en såndär grillning på stranden, något jag faktiskt inte har gjort i sommar så det är nog dags nu.
Jag ska nog städa Nicoles rum lite tills hon kommer, Allt för mig. Puss





Det finns en text som lyder:

Älska den du älskar,
hata den du hatar.
Men hata aldrig den du
 en gång älskat.


Enligt mig, är det ren skitsnack.

JAG PASSAR PÅ

Just vad jag gör, passar på nu när jag inte jobbar eller har annat för mig, jag känner för att skriva av mig, helt sådär spontant och oplanerat. Så får vi se om det blir lång eller kort, bra eller dåligt. Bara skriva.



Bara helt sådär vill jag passa på också att tacka mina två närmaste vänner, Linnea och Nicole. Tack tack. Tack för att ni är där, när jag behöver er, tack för att ni gör mig glad eller försöker när jag inte är det, tack för att ni bara lyssnar och säger "Jag förstår" när jag bara står och skriker ut min ilska, tack för att ni bryr er, tack för att ni alltid ställer upp, tack för att ni alltid har lust, och framför allt, tack för att ni finns.


Ni, eller dom flesta läsarna av er vet ju vad som hände i början av sommaren. Kanske inte vet precis vad som hände, men har hört, sett, varit med på något vis. Och ibland blir jag så trött på folk, som idag. Som i onsdags. Som när du ber mig lyssna och förstå. Att jag ska åka dit och lyssna, jag har redan gjort det. Hon har sagt det hon skulle förklara, att om hon då inte vågade prata sanning sårar bara mig.
En som är/var mina närmsta kompisar gick tillbaka till henne, och ville lyssna, höra hennes varation. Vilket jag helt förstår. Men sen att du ringer till mig och säger att DU kan lämna allt bakom dig, förstår jag ingenting av. Liksom när började du tänka efter om det var synd om henne? Och visst, det är det. Hon har INGEN som de flesta säger. Men vems fel är det då?
Det som stör mig något så grymt, är att du ber mig att prata med henne, varför skulle jag prata med henne? Om hon vill något kan hon för det första visa att hon bryr sig om våran f.d vänskap. Men hon struntar ju i det helt nu. Och då känner jag att jag lägger ner. Och du säger att du skulle lätt kunna lägga allt bakom dig och gå vidare. Men jag känner bara , du har inte blivit av med din pojkvän? du har INTE blivit av med den du delade allt med. Jag hade aldrig, aldrig blivit tillsammans med honom om jag visste jag skulle tappa henne. För det är inte värt det. Jag och hon, hade världens bästa vänskap, och då menar jag den bästa. Därför blev det sån chock efter allt. I våran ålder, eller nu ska jag tala för mig själv, så betyder vänskap så mycket mer. Henne har jag känt i 13 år, honom i 6 månader. Men sen vad hon gjorde för val efter förvånade mig. Jag trodde hon skulle ge mig tid, visa att hon brydde sig som mest. Men när det sen en gång spårade ur och hon vände sig otrevligt mot mig bubblade det över. Och jag insåg att hon har förrändrats. Hon är inte den som jag lärde kände eller var bästis med. Jag saknar henne, mest av allt. Det måste jag erkänna. Men jag puttar också dom tankarna åt sidan för jag vet att hon inte känner samma. Det kan verka ibland som om du bara inte finns i mitt liv längre. Men jag tänker på dig varje dag. Alla sjuka minnen vi har tillsammans. Alla 13 åren. Men dom måste suddas ut, och det innebär att det känns som att det här var ett streck som visade slutet av min barndom. Min barndom var bara du. Jag minns när vi skrev uppsatserna i skolan. Det fina pappret som jag skrev om dig, det har bara åkt rakt in in i garderoben som skam för att en enkel kille vi bara känt i några månader kunde dela på oss. Hörrrruu, vi som sa föralltid.
Och ännu rinner en tår nerför kinden av känslan av att det aldrig kommer bli vi 4 längre. Samma tid som vi delades försvann också alla bilder och alla videorna på oss. Jag har inget kvar. Jag har bara en fjärde del. Och det är Linnea. Linnea som lyser upp min dag. Men tur säger jag att du Linnea aldrig tar upp gamla minnen från oss 4. För vad jag tror, är dom minnen bara till för att suddas ut, precis som dom inte hade hänt. Precis som du och jag bara rinner ut i sanden.
Ändå. Tack för dom här 13 åren. Du gjorde att jag fick en bra barndom och en bra uppväxt.


How can you be in the hell, when you are in my heart?




                                                                                                                                                             

DET TRODDE JAG ALDRIG OM ER!

Hej hej hallå! Det här var ett tag sen! Men jag kan säga att jag har inte haft tillgång till data för den skulle tydligen installeras massa program på, men nu så! Here I am!

Jag tänkte att jag skulle berätta en lång historia om min dramahelg. Japp, det är precis vad det har varit!


Ja, de började väl med att vi hade bestämt att Jag, Nicole , Linnea och Frida skulle ut och tälta i Rone i lördags, där det också skulle partas. Haha party och party kan man disutera men det kommer jag till senare. Iaf, när vi hade bestämt att vi skulle ut så var iaf inget planerat. Så vi fixade det sista i stan, sen skulle vi ta bussen ut. Men bussen var jätte försenad. Så vi stod där och trampa, blev nervösa och helt spralliga. Men sen när vi skulle på bussen så innebar det ett helt äventyr. Alla hade värsta packningen som skulle på. Och det var tungt och trångt. Linnea gick på först men såklart fastnar hon med sin jättebag och jag går efter och får panik i bussgången. Linnea har fastnat, jag kan inte sluta skratta. Och Nicole trycker på bakom. Men när vi väl kommit på var det en helt sjukt lång bussresa, till hemse skulle vi förresten för där skulle vi möta lite boys som skulle skjutsa oss till själva "festplatsen". När vi gått av bussen så får vi gå till någons hus och typ vänta på skjuts. Skjutsen fixade sig snabbt och vi 4 tjejer skulle åka med någon okänd människa till Rone. Där snackar vi landet, haha. När vi kom fram dit var det tältuppsättning direkt. JAG HAR ALDRIG VARIT SÅ SNABB. Nej. det var helt otroligt, jag tror vi satt upp ett tält på högst 5 minuter. När allt sånt var klart började vi parta till lite. Jag tänker inte säga någonting om kvällen, men ni får se bilder och jag kan säga att det fanns både saker som borde ha varit ogjorda och gjorda, eller vad säger du Frida? :) haha. Mitt lilla kap där ska vi inte ens nämna ;)
Nicole och Isak

Gustav och Gina

Linnea och Frida


DAG 2
Jag vaknade vid 8 tiden av kor och att Nicole ligger typ på mig och jag ligger instängd i ett hörn. Efter en liten stund så vaknar Frida till liv och vi bestämde oss för att gå upp. Vi tog med några filtar ut på en åker och lade oss. Haha jävlar vilket ställe. Vi hade också köpt med oss frukost dagen innan så vi skulle överleva campinglivet :P

Vid 12 tiden börjar alla andra vakna och vi började plocka ihop våra grejer. Redan då insåg att det här var en av dom sjukaste grejerna jag gjort i mitt liv. Vi fick sedan en att köra svart-taxi så vi skulle komma tillbaka till busshållplatsen i Hemse. Fast 2 timmar tidigare. Så vi började med att köpa mat och äta. Sen ta sjuka bilder och uppleva en söndag i Hemse. Men så mycket landet trodde vi inte att det var som det visade sig. Jag menar, vem fan rider mitt i stan? typ kollar i skyltfönstrena medans man rider på hästar? haha.

När tiden var inne och vi skulle snart åka med bussen så hittade vi en kundvagn så vi slapp bära på våra väskor:)

Efter en lång bussresa hem så hade jag fel. Jag trodde det här var slutet på dagen, att nästa var hem och sova. Men nej. Mina föräldrar till galningar drar ut mig på invigning av medeltidsveckan. (Kanske av rutinernas del) Vi brukade alltid vara på det när jag var mindre eftersom jag var med i en gycklargrupp och uppträde, spännande va? :P haha NEJ. Men iaf, Igår kom jag inte hem förrän vid 23 tiden och var då helt slut.
På dom här dagarna har jag lärt mig väldigt mycket, och vet ni tjejer. DET HÄR TRODDE JAG ALDRIG OM ER!
Det var allt för mig just nu. Jag får se om jag skriver lite senare, för jag har en del grejer att berätta.
Puss




RSS 2.0