Henrik är inte så snäll som alla tror

Gott nytt år får man väl säga, nu när det är sista dagen på året. Många har undrat vad jag ska hitta på nu när vi strök både planerna i Göteborg och Östersund. Vi ska vara på Gotland, och tro det eller ej men hemma hela kvällen. Robin min bror bjöd in oss på en middag med 25 personer där man sitter i långbord, jag kunde inte låta bli att vara lite sugen. Men vi tackade nej. Der var nämligen så att förra året var jag ju så totalt förtjust i Henrik (givetvis är jag ju det fortfarande men det var extra mycket då;) så jag gjorde vad som helst för att ta mig till Sälen där han skulle vara med sina killkompisar. Han och hans killar hade anordnat denna nyårshelg sen i oktober med stuga centralt och allt. Jag drog upp med några sköna människor och bodde i en stuga bredvid. Eller en liten bit ifrån. Men nu ska jag komma till sak, vi är hemma för förra året lämnade Henrik mig vid tolvslaget, yes, ni läste rätt. Han gick ut med sina killar och jag stod själv vid tolvslaget och var olyckligt kär. Det var inte så farligt som det låter, jag mötte upp han efteråt och fick sen tillbringa hela min kväll med honom.  
Ikväll vill jag ha honom för mig själv, jag vill ha en nyårskyss och jag vill stå ute och se på raketer i alldeles för tunna kläder med honom. 
 
PUSS
 

God natt!


Mitt 2012

Imorgon är det sista dagen på 2012. Det känns helt galet vad tiden har gått fort. Jag tänkte att jag skulle blicka tillbaka till 2012 och faktiskt se vad som har hänt. Det är roligt att gå tillbaka månader, jag brukar göra det varje år men jag antar att jag hade något bättre för mig förra året för jag kan inte hitta någon, jaja, nog om det, här kommer en tillbakablick på 2012!
 
Januari: Efter jag hade haft en fantastiskt nyårshelg förra året så gick lyckan mig lite över huvudet. Det var dags att komma tillbaka till verkligheten. Jag fick för mig att jag bara skulle fokusera på Sthlm och praktiken på Be Better Online så jag valde att frysa mitt och Henriks förhållade. Det fick jag ångra djupt kan jag säga. Januari blev en tuff månad och jag gjorde allt för att få Henrik tillbaka. Jag kom tillbaka till Västerås från praktiken med fantastiska betyg och erfarenheter. 
 
 
Februari: Nästan hela februari var jag i Stockholm, bodde med min fina vän Patrick och hade min praktik. När jag flyttade hem igen så hade jag och H brytit vår is (efter så otroligt mycket jobb). Jag kickade igång mitt liv på ett annat sätt och låg sjuk under alla hjärtans dag. Mars skulle bli bättre!

Första offentliga kyssen mellan mig och H lyckades fastna på bild.
Minns den dagen som om den vore igår!
 
Mars: Sagt och gjort, Mars blev bättre. Mars blev en otroligt bra månad. Jag hade fin besök från Simona från Uppsala, jag och Henrik flyttade ihop och Erika lagade stans godaste pannkakor till mig. Som om det inte var nog så beställde jag biljetterna till Tomorrowland som blev ett av mina häftigaste upplevelser!
 
 
April: Det här var mina göra-om-månad. Jag och Henrik skulle renovera vår lägenhet, jag åkte till Gotland och gjorde om min rum på ön medan han fick ha killkvällar och fixa renoveringen i Västerås. Det är skönt när man kan styra och ställa på två ställen. Resultatet blev riktigt bra. I dagens läge är vår lägenhet jättefin, nu är allt färdigt.
  
Min helg på Gotland
 
Maj: Detta var en väldigt händelserik månad för mig, många dörrar öppnade sig och jag träffade Moa för första gången med UF Alumni. Jag utmanade också mig själv i höghöjdsbana med klassen och Henrik träffade hela min släkt för första gången, Linn konfimerades. Jag ska inte glömma dagen i Sparreholm med Henriks faster, vilka människor och vilken sjötomt!
På Linns konfirmationsdag

Juni: När jag hade fått sommarlov åkte jag och Henrik till Göteborg med Malin, det blev Liseberg, festande och shopping. Jag åkte vidare till Gotland och hade väldigt fina veckor. Henrik kom ner till Midsommar. En väldigt lugn och fin månad.
 
Fina tjejerna i skolan
 
Juli: Helt klart årets bästa månad. Betade av Göteborg och Stockholm, fyllde 20 år och det firades på Tomorrowland!
 
Augusti: Startade skolan igen, jag jobbade med Oriflame i Stockholm och åkte sen till entreprenörsvecka i Portugal. Jätteroligt!
 
September: Jag tränade mycket och jobbade med att förbereda första eventet för UF Alumni. Jag och Moa hade väldigt många roliga kvällar där vi aldrig kunde sluta babbla. Mycket kärlek åt den tjejen alltså.
 
 
Oktober-November: Hade mina tuffa månader i Stockholm. En väldigt lärorik period hos SM. Bodde hos fina Sofias föräldrar, vad hade man gjort utan sin extrafamilj?
 
 
December: Jag och Moa hade vårat första event och Henrik och jag hade ett år. Vi firade det med en Londonresa. Julafton var vi hos honom och sen nyår blir nu på Gotland. Min pojkvän som gör min vardag till den bästa. PUSS
 
Jag och Henrik i London
 
 
 

Kärlek ut i fingertopparna

Det här kan vara det bästa av tre världar. Jag fångar ett moment på bild som säger ganska mycket om hur mina dagar har varit här. En Henrik, en Chip och en Samsung. En bra blandning som tillfredställer mig nå enormt. Mina två älsklingar C och H kommer bra överens och de stunderna när vi sitter i soffan och bara pratar och myser får mig att bli alldeles lycklig. Inte bara det att jag har en fantastiskt människa och hund bredvid mig utan att det känns som en familj. 
Fina fina ni, vad hade jag gjort utan er ibland?
 

Nöjda tjejen

Vi har typ asamysigt här. Jag har varit duktig hela dagen och bara gjort nytta. Har till och med klippt min älskling! Superwoman!

 

 


Varför mitt försvinnande

Jag har försvunnit från bloggen, jag var iaf borta igår. Och det finns en anledning till det. Mina dagar här på Gotland har varit helt fantastiska, det är liksom bara det att dem flyter samman. Henrik och jag har vår dubbelsäng, varje morgon ligger vi och myser i timmar och kommer nästan upp till frukost vid tidig lunchtid. När man väl tagit sig upp, då får Henrik tag i det lilla man har på sig och drar en tillbaka till sängen, så håller vi på. Han går upp, jag drar tillbaka honom och jag går upp och han drar tillbaka mig. Vi har ledighet och vi kan ligga och dra oss hur länge vi vill. Fort han lägger armarna om mig pirrar det fortfarande i hela kroppen. Ja jag vet, vi har varit tillsammans över ett år men det där daltandet har inte gått ur än. Folk konstaterar och säger "men nu får ni väl ge er", "håller ni fortfarande på?", "brukar inte det där hålla i sig i ca 3 mån?" Jag kan inte låta bli, ibland blir jag alldeles varm när han tar i min hand eller drar fingrarna i mitt hår.
Jag vill bara tala om att han kan bara ocharmig också, som nu. Han ligger och snarkar vid min axel, gullunge!


Oh no!

Går inte att blogga från mobilen! Det är inte så kul!


Älskade mamma

Jag och mamma, ute på shopping, IGEN. Vi köper faktiskt mat och dricka till nyårsafton, hela menyn.
 
PUSS
 

Coachning och ledarskap

Jag har julledigt och jag älskar att läsa, har precis börjat läsa julklappen jag gav till pappa. Fantastiskt bok om ledarskap, jag rekommenderar varmt! 
 
 
 

En hund och Henriks rumpa!

Efter en massa pyssel i stan och med mat i magen är jag nöjd. För tillfället ligger jag i soffan, i min nya plyschdress med en hund uppkrupen bredvid mig och har en fantastiskt utsikt, Henriks rumpa. Han håller på och kopplar in datorn till Tvn för snart är det movietime. Puss

 
 
Har inte jag typ universums sötaste hund?!
 
 
 

Jag fick drömvillan

Hallå, vi sov på tok för länge!

Minns ni huset som Henriks faster bor i med sin man i Sparreholm? Lyxhuset med sjötomt och bastu (idag är det lyxigt med bastu för jag fryser nå så enormt). Jag drömde att vi fick ta över det, och jag fick en walk-and-closet garderob! Jag börjar tydligen bli tokig på alla mina kläder som inte har en egen plats. Såhär trött blir Henrik på mig när jag berättade. Gullungen!


För bra!

Vi har det för bra här, ikväll var lilla julafton. Vi åt tre rätters à la mamma, har spelat poker och fått julklappar. Vad fina saker mamma hade köpt. Fick en superfin klocka, plyschdress, Mateusfat kläder, smycken, parfym och mycket mer. Hon vet vad jag vill ha hon.
Pappa utklassade mig och Henrik totalt i spelet, markerna bara försvann direkt, förstår inte hur man kan ha sånt pokerfejs. Jag och Henrik har maximal semester, det är underbart att få vara med familjen och skratta hela kvällarna åt deras personligheter och skämt. Fina fina människor. God natt.


Tjejen på ön

Vi har sovit ut, myst med familjen och spelat gitarr, nu är det dags för stan och lite shopping!


Öjn

Hej Gotland!


Typ tack, sur kille och familjekänsla

Såg ni förra inlägget? Henrik är så arg på mig. På tåget satt han och sura, även när jag försökte småflörta lite så tittade han på mig som "om-blickar-kunde-döda". Jag kan inte alls begripa vad det är som är känsligt, jag föll totalt för smilegroparna i kinden och brillorna är stencoola, vad är problemet liksom?!

Första året på länge som jag inte festar den 25e på Wisby Strand med resten av Gotland. Ärligt, det känns så jävla bra. Jag ska komma hem till efterlängtad och älskad familj där jag ska ta igen allt jag missat. Ska kika på deras julklappar (imorn får dem sina av oss och vi får deras) och bara njuta av att ha jullov och vara där. Det kommer bli så bra.

Jag vill bara tacka alla i Henriks släkt för en väldigt fin och mysig julafton. Tack för att jag var inbjuden och fick dela den kvällen med er. <3


Henrico!

Alltså vilket litet charmtroll jag är tillsammans. Så söt att man får ont i magen.


Jag ska kryssa!

Oj, märkligt att förra inlägget kom in en dag för sent! Idag ska vi inte fira nå jul, idag är det avresa till Gotland!

Vilken himla mysig julafton vi hade, den innehöll allt den skulle. Jag fick god mat, se kalle anka, spela spel och fina julklappar. Jag måste berätta att jag bl.a. fick en kryssning till Riga av Henrik. Oh så lyxigt, vi ska åka i sensommar/höst. Måste nämligen vara 21 år. Nej men det ska bli jättemysigt. Vi hade satt en budget, och den kan jag garantera att inte någon av oss höll. Bra gjort. Hoppas ni hade en bra julafton!


Puss

Dags att fira jul! Puss och god jul alla!


Juletid, doppardagen

God morgon, kolla in jättestrumpan, från London! Givetvis är den lilla strumpan min..


God jul!

Aww. Jag önskade mig, gjorde ni? :)


Bingoooo!

Vi har handlat klart allt till imorgon, nu har vi myst ner oss i soffan framför Bingolotto, tradition.
Känns så märkligt att fira jul hos någon annan, men ändå fantastiskt att få vara med min fina.
Nu är det dags att få hem storvinsten. Puss


Mot Virsan (Virsbo)

Jaha, vi har packat ihop allt inför kommande dagarna, gud så mysigt att det äntligen börja närma sig jul! Då var vi iväg!


Julklapparna, äntligen är dem där

Alla julklappar är inslagna och vi är redo för julafton. Jag och Henrik satt en ganska hög budget bara för att vi båda två älskar julen. Och nu ligger det här under granen, hela budgeten. Hemma hos Henrik ger man inte julklappar till varandra, dem har santa secret där man får en person att köpa till för en fast summa. Givetvis får ju Henriks syskonbarn julklappar, men dem är ju också under tio. Hans släktingar kommer få hjärtattack när dem ser hur mycket paket det är under granen. Crazy, jag har en liten rädsla att jag och Henrik får mer än barnen. Det vore nästan lite pinigt. Jaja, nog om det. Nu är det dags att göra sig i ordning för kvällens planer! Puss


Systemet i Västerås!

Men Gud! Får det vara såhär? Det är ju helt galet!


Lördag, min första lediga dag för julen!

Jag har inte tagit mig längre än till soffan. Nu är det dags att pyssla lite, ska baka lite till gästerna ikväll och slå in sista julklapparna. Puss


Sovmorgon

Henrik bara sover och sover, min lilla gullunge. Nu är det liksom dags att gå upp. Har sovit alldeles för länge!
Godmorgon!


Total kärlek till julen

Äntligen har jag min julledighet, jag har krypit upp i soffan med datorn i knät, är sjukt nöjd efter en god middag och sitter nu och kikar på bilder från systemkameran. Allt från avslutningen med klassen förra torsdagen tills att vi gjorde klart pepparkakshuset ikväll. Jag ska dela med mig lite. Jag totalt älskar julbak och mys. Det har ni säkert redan märkt?! :)
 
Mina fina tjejer i skolan, från vänster:  Erika, Sofie, Marthina, Maria och Malin :)
 
Världens bästa vän och livskamrat.
 
Lillan bakar peppisar
 
När vi dekorerade peppisarna, tog timmar!
 

Tiden går så fort, fel på min klocka?!

Redan fredag, hur mysigt är inte det? Jag jobbar fram till 19 men ska se till att få lite stämning sen ändå! Jag har massor att göra i helgen, alla julklappar är inte inslagna, vi ska sätta ihop pepparkakshusen, packa både till julafton och till veckorna på Gotland, skriva tentan och göra projektplanering. Jag ska klara av allt, inte i helgen men det mesta ska betas av.
Dags för jobb igen!


Lyxig ostkväll!

Jag avslutar kvällen med ostbricka och te framför Sunes Jul med världens finaste pojke. Min vardag på Vasagatan.


Leverans och marknadsplaner

Mötet med Almi gick bra, vi fick bra inblick med vart vi är idag och vad vi behöver jobba på. Produkten är en produkt du har med dig jämt, inte vill vara utan och något som gör din vardag lite enklare. Intressant va? :) tycker vi med! Vi måste jobba på, tanken är att den ska vara färdig för leverans innan sommar/ under våren. Can't wait!! :)

Nu, dags för jobb på Mio!


Min torsdag

Vilken dag det var igår, fullt upp. Jobbade hela dagen sen köpte jag de sista julklapparna och åt kvällsmat. Sen somnade jag, mitt i tvätttiden. Så bra det kan bli.

Idag står det på mitt schema två saker, möte med almi och mitt och Wissams projekt sen jobb. Ha en bra torsdag! :)


Jullov och lite till!

Jag och Henrik julbakade till 22 igår, sen tröttnade han på pepparkakshusen. Haha, så söt.

Jag har jullov nu, min första dag, jullov fram till den 6e. Det är skönt. Bara det att en hemtenta ska in och en projektplanering på 3 sidor :) det fixar jag!

Idag är första dagen på jobbet, hos Mio. Det ska bli superkul att lära sig lite nya saker. Önska mig lycka till! :) puss


Julijul!

Dags för julbak hemma på Vasagatan. Kvalitetstid! Pusselipuss


London och jul

När jag tänker på jul så inser jag att det verkligen bara är 6 dagar kvar. Det är ju helt fantastiskt att jag själv har tagit steget och modet och firar med min fina i år. Dock talade jag om för honom att det här med att fira ifrån mina föräldrar och fira med honom var ungefär lika stort för mig som att förlova sig. Ett väldigt stort beslut med andra ord. Men de känns som rätt beslut. Jag är sådär förbaskat kär att jag inte skulle klara av att vara på två olika ställen, och då får man liksom börja med att vika sig. 
 
Bara för att jag är så glad så bjuder jag på några bilder från vår underbara resa i London, se och le!
 
Henrico!
 
 
Jag och Julia Roberts, typ BFF
 
Henrik och en av favoriterna
 
Mmmmm.
 
Big Ben!
 
Myspys.
 

Det blir inte riktigt som man tänkt sig.

För några veckor sen bokade jag och Henrik in pepparkakshustävling den 18 dec med hans syster och familj. Vi köpte hus, kristyr, godis och utsmyckning. För en gång skull var jag faktiskt ute i tid. I söndags bokade hon av, tyvärr. Riktigt riktigt tråkigt. Det blir alltså ingen tävling. Henrik som var övertaggad såg lika besviken ut som hundar kan göra när dem inte får vara med och leka med barn. Så, idag måste jag koppla på mina hjärnhalvor och vara kreativ så vi kan ha mysigt ändå. Jag har köpt hem saker så tanken är att vi ska baka lussebullar istället.

Tänk att det snart är jul, bara 6 dagar kvar. Galet!


Hade du räknat dem eller?!

Men vilken bra start, ni som säger att Henrik inte är pedant, här är årets bevis att ni har fel! ;)


Dagar som ger mig energi

Är det inte fantastiskt? Efter att jag bollat idéer, för- och nackdelar så gick jag idag ifrån skolan med skolböckerna i min hand och helt nytt ämne för examensarbetet. Och jag är så otroligt nöjd. Det är genuint, bra och väldigt väldigt intressant. Mitt förra ämne var: hur det är att vara 20 år och färdigutbildad i branschen. Där tänkte jag gå in på detaljer som hur man blir bemött, outtalade fördomar och förklara vikten av kunskap, engagemang och erfarenhet vid ung ålder. Nu är det något helt annat jag är inne på, och bra kommer det bli!

Idag efter skolan hade jag möte med Lars Bellin som jag tycker har en stor roll för Västmanlands nytänkande. Vilket möte, när jag gick därifrån bara bubblade det i kroppen. Äntligen en person som dömmer mig efter vad jag säger, vad jag vill och vilken ambition jag har. Jag kan bara såhär på kvällen berättade att det spelar en sådan stor roll vilka människor man har runt omkring sig. Det finns otroligt duktiga människor därute och det är mitt ansvar, ditt ansvar och vårt ansvar att ta vara på dem. Idag ville jag ha hjälp, idag fick jag hjälp. Tack säger jag med ett leende på läpparna. År 2013, jag är så redo för nya tag och nya idéer. Vart jag hamnar låter jag vara osagt. Puss.

P.s Jag är så modig.


Framtid, den ska jag bestämma själv

Att prata framtidsplaner är roligt, spännande och läskigt. I helgen skrev jag upp mål som jag ska ha uppnått innan jag är 25 och varför jag skulle ha klarat av att nå dem. Jag har till och med börjat titta på vilka resurser som behövs. Än så länge håller jag dem lite hemliga men det kommer, det lovar jag. Jag tror man ska skriva mål och sen våga ändra sig, det är okej. Självklart kan jag inte lova mig själv att mina mål kommer att uppnås då jag är beroende av andra parter.

Idag sitter vi i skolan och pratar om det stora examensarbetet vi ska skriva under vårterminen. Jag vet vad jag vill skriva om, vill bara bolla för och nackdelar. :) dags för fokus i skolan!


Lätt måndagens låt

Om och om igen


Min söndag

Det är söndag. I min kalender står det att det ska vara veckans vilodag. Det är det på ett sätt, jag är påväg ner till stan. Ska ha liten egentid och fixa julklappar. Kan vara skönt med sånt med.

Min fina vän Erika fyller år idag, ska möta upp henne senare för lite födelsedagsmys. Bra söndag med andra ord!


Snart min

Ge mig! Snälla!


Hundmässa i Stockholm

Det är dags för hundmässan i Stora Stockholm, som jag längtat! Min och Lillans dag. <3
Jag ska övertyga Henrik att det blir en mops. Han är inne på jakthund. Oh no!


Tävlingsdags

Vi avslutar kvällen med en grym pepparkakstävling på Facebook, just nu leder Henrik som är siffra 1. Jag har siffra 2 och Linn 3. Heja mig!


Finfredag

Jag, Wissam och Moa var på företagsmingel blandat med UF-elever idag. Jätteroligt att få se företag och träffa härliga personer.

Jag och W hade sedan ett utvecklingsmöte ang. vårt projekt. :) vi har kommit en bit på vägen!


Systrarna Hedrén

Igår kom min jacka från Gotland, Im in love, för andra gången!


Julmys

Presenten som jag fick av mamma igår var en duk och en pepparkaksburk. Gud vad hon är gullig. Perfekt start på helgen! Puss


Fin syster på besök!

Jag mötte precis upp min fina lillasyster som ska vara här över helgen. Se vad mamma har skickat med?! Gulliga mamma. Dags att öppna! Hon sa ju att det var bonusjulklappar!


Julbord på Elite

Dags för julbord med klassen. Vi håller till på Elite Stadshotell. Himla fint. Observera att förra inlägget skulle kommit in imorse men uppdaterades inte förrens nu! :)


Sätra brunn, på en torsdag!

Nu är det sista dagen i skolan för den här veckan. Snart blir det jullov. Idag ska klassen vara hela dagen på Sätra Brunn, lite julavslutning.

Se vad fint vårt köksbord är just nu, fantastiskt med de blommor jag fick av H. Julmys!


Buckingham Palace, jag var nära!

När jag och Henrik var i London, då ville jag leva. Vissa trodde vi var knäppa och vissa gillade nog vår stil, att vi var turister var ingen överraskning. Systemkameran hängde på halsen, kartan var framme i högsta hugg och frågetecknet i ansiktet. Det enda som saknades var strumporna i sandalerna (som självklart aldrig kommer hända). Ibland tror jag Henrik tycker jag är knäpp. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar utmaningar, en tävlingsmänniska in i benmärgen och jag kan inte låta bli. Hoppar på tunnelbanan när dörrarna ska stängas, inte förrens jag var innanför stängda dörrar kikade jag om Henrik var med. Ingen av oss hade mobiler på oss, vilket kaos det hade blivit om han hade stått på andra sidan! Försök hitta varandra i London. Adrenalinet bara pumpade, de är ganska kul hur man kan få små saker att ge en kickar.

Det jag skulle berätta om var Buckingham Palace. Besviken tjej alltså. Henrik försökte tala om för mig många gånger att det i inte fanns en möjlighet för mig att komma in, jag var ju helt säker på att jag skulle komma in. In i den stora mäktiga byggnaden. När vi kom fram till den enorma byggnaden vid rondellen så var det ju proppat med folk, jag skulle fram och jag skulle in. Alla hängde på staketet som om dem var inlåsta eller något. Jag kände liksom hur det här lilla hoppet gick ur mig, jag ville ju in och jag kom inte ens fram till staketet. Sur tjej. När jag tillslut tacklat mig fram till staketen så går det tre personer på insidan av gården med stora automatvapen, förutom dem går det brittiska (kan man kalla det soldater?) män i långa hattar med ytterligare vapen. Det här med att klättra kändes inte som någon bra idé, det här med att ta sig in, jag som höjdrädd och allt, och där går dem. Jag ville in.
Jag tänkte att om jag kanske går fram till vakterna, eller skriker till dem kanske dem släpper in mig? Jag fegade ut, och inget slott fick jag se. Bara det yttre, men det är ju insidan som räknas!


Äntligen!

Dagens mål är avklarade, nu är det dags för lyx. Bra onsdag!


Tacksam, så tacksam

Ibland måste man titta sig omkring och se vad man har. Jag har en sån dag. Jag är otroligt glad att jag har många fina vänner omkring mig, många har redan hört av sig och frågat hur eventet gick. Det krävs mer moment än vad folk vet om, och dom nära jag har har på något sätt varit med. Därför vet dem hur mycket energi som ligger bakom. Jag är så glad att ni bryr er. Puss på er!


Lägger mig i sängen och är fantastiskt nöjd

Fantastiskt skoldag, fantastiskt event, fantastiska Henrik. När jag kom hem sent ikväll stod en bukett blommor på bordet för att jag fixat första eventet och för att det är vår dag idag. Henrik hade pysslat med paket och städat lägenheten.

Det är svårt att förklara för någon hur mycket man tycker om någon. Henrik gör mig stark varje dag och det är mycket på grund av honom som jag har den drivkraften för entreprenörskap och företagande som jag har. Varje dag finns han där, varje dag får han min vardag att gå ihop. Fantastiska människa, du är min skatt.


Föreläsning

Jag och Pernilla taggar inför dagens gästföreläsare. Det kommer VD:ar från branschen; Michael från Friiberghs Herrgård, Lotta från Sigtunahöjden, Lena från Lundqvist & Lindqvist och Johan från Högberga Gård! :)


11 december!

Äntligen blogga från mobilen.
Idag är dagen då det har varit jag och Henrik i ett år, kan inte förstå hur fort tiden gått. Puss världens finaste.


Imorgon är det dags!

Jag har landat och jag har haft en måndag efter en underbar helg i London. Henrik är fantastisk. På alla sätt och vis. Att resa med, att skratta med, att hålla i handen och att bara tycka om. Vi har tagit massor av bilder på systemkameran men saknar en sladd så de lär dröja ett litet tag innan bilder kommer upp.
Min måndag har varit kreativ och jag har verkligen betat av massor av punkter, efter en krävande skoldag så har jag och Moa jobbat hårt för att få ihop hela pusslet till eventet imorgon. Det ska bli så roligt, äntligen är det dags.
 
Imorgon har också det varit jag och Henrik i ett år, vår årsdag. Vi kommer knappt hinna se varandra men jag ska på något sätt tala om för honom hur stor del han är av mitt liv. Min älskling.
 
Nu är jag helt död, imorgon ringer kl. 05.20 och då är de som vanligt dags för promenad. Puss

Ett år med dig, fantastiskt

Henrik och jag är nu påväg till Arlanda. Det är helt galet. Idag är dagen vi åker och jag tyckte inte att det kändes som så längesen som jag satt vid datorn i juni och bokade.
Igår var det ett år sen jag och Henrik möttes för första gången, jag hade aldrig kunnat drömma om att han idag skulle vara den jag skulle bo med idag. Det pirrar till i hela magen bara jag tänker på det! Om bara några dagar så har det varit vi i ett år, knasigt vad tiden går fort. Å andra sidan känns det som om vi känt varandra i evigheter.
Äntligen ska vi göra vårt första avstamp och besöka en av alla europas huvudstäder, hej London!


London baby!

Jag brukar inte ha resfeber men nu måste jag erkänna att jag har det. Planet för vår kärleksweekend till London går imorgon, det är bara några banor öppna på Arlanda vilket lär resultera i sena avgångar.
Det ska bli otroligt skönt att åka iväg och bara lyxa med god mat, bo på mysigt hotell och strosa bland julskyltningen.
Imorgon imorgon imorgon!


Panel med massor av kunskap

Det som står på dagens skolschema är paneldebatt med olika personer från näringslivet. Det är Beatrix från Parken Zoo, Ninni från Berns och Jonatan från Fotografiska. Jätteroligt att ha dem här!


Framgångens steg

Jag har haft en tuff men spännande dag. Möte nr ett gick utmärkt, träffade Lena på Handelskammaren här i Västerås. Vilken inspirerande kvinna! Vi utbytte idéer och fick mer klarhet ang. ett projekt i mars. Jag och Moa ska intervjuas och delta i paneldebatt för 200 personer där vi delar med oss av vår entreprenörresa och att vara ungdom i dagens nätverk. Och hör och häpna, med Ulf Spendrups!! Otroligt spännande!

Möte nr 2 gick också bra. Där var syfte och mål att få en klarare bild av hur jag vill forma min framtid och vilken riktning jag ska gå åt. Jag älskar att vara bland inspirerande människor och jag har en fantastiskt tur att ha sådana människor i mitt nätverk. Planen för genomförande och uppföljning känns realistiskt och om bara några veckor är jag nog närmare mitt mål. Att få jobba med det jag brinner för.

Henrik har resfeber och jag har mina tankar i företagsamhet, tentor i skolan, UF alumni och planen i London. Mycket att koka ner. God natt!


Bra tisdag!

Jag har en rolig dag framför mig, lunchmöte för företagsamhet, försäljning och ledarskap i skolan sen rådgivningsmöte ang. framtida nätverk. Woop woop! :)


Stolt tjej

Nytt jobb inkasserat. Bra måndag med andra ord. Hej Mio, de ska bli jättekul att jobba hos er! :)

Nu åker jag hem till mina gullungar och äter Malins goda mat och har en skön kväll!


Sovmorgon och öm rygg

Minns ni igår att jag sa att jag skulle starta med morgonpromenad? Det blev inte riktigt så, Henrik hade ont i ryggen så jag skulle vara snäll och massera, bara det att när jag väl masserat så sträckte jag mig själv i min egen rygg, så imorse var jag hundra år i kroppen. Jag hade så ont. Okej, jag erkänner. Om jag skippade promenaden så fick jag också sova två timmar längre. Men imorn ska jag klara det! :)


Tillbaka i skolan

Fantastiskt att vara tillbaka i skolan, vi pratar om LIA-platserna och det är jättekul att höra hur alla har haft det!

Här är jag och min fina inneboende!


Nöjd med söndag

Det är så bra att ha inbokat massa roligt på söndagar. Idag bestod min eftermiddag av jobb och brainstorming vilket tog en hel del tid. Men det är så skönt att se hur man kommer långt fram. Jag och Moa informerade folk om eventet och hur grymt det kommer bli, med Wissam så pratade vi företag och lite tankar kring det. Den 20 december är det avstamp och vi ska på rådgivning och investerarmöte! Längtar! Det är grymt att jobba med Wissam, han ger mig energi och det känns som att vi verkligen kompletterar varandra. Så glad att jag hittade honom. Jag tror det har en otroligt betydande roll vilka människor man har omkring sig.

Nu är det dags att få lite sömn, morgondagen består av morgonträning, ny kursstart, arbetsintervju och självcoahning! Puss på er!


Kreativa söndagar

Medan jag planerar min dag så ligger Henrik uppkrypt i soffan framför skidorna, precis som igår. Han ser relativt nöjd ut. Jag är ganska seg idag faktiskt.

Idag har jag dubbla möten, först träffa Moa och jobba med eventet 11 dec sen möta upp Wissam för planering av företaget.. Otroligt roligt. Men innan det, promenad i fina vädret och massa mys! :)


Fina, underbara jul. Äntligen är den här!

Jag älskar julen, jag och Henrik har julpyntat, vi har precis sett klart filmen som jag totalt missat innan; Tomten är far till alla barnen. Jisuuus! Vad jag har missat. Jag har sån fin känsla i hela kroppen. Det här kommer bli en fantastisk jul.


Min lördag

Vilken lördag, jag har putsar och skrivit klart både tentorna, jag och Henrik har hängt upp julsakerna och vi har hunnit krupit upp i soffan med frukosten medan Nyhetsmorgon rullade. Nej oj förlåt. Det var ingen Nyhetsmorgon. Nej jag är inte alls bitter, har dock en sjukt nöjd pojkvän. Äsch, nu åker vi och handlar! :)


RSS 2.0