KORT

hejhejblogg.
I morse var jag helt död, och fråga mig inte varför. Idag är det planering, planering. Förstår inte hur jag ska hinna med allt som ska göras. Men jag har mina snälla vänner som hjälp.
Jag är lite irreterad på mina kära vän N som gav mig för stora förhoppningar igår. Men jag förlåter dig :)

Ikväll blir det party. Hoppas det blir bra, och att jag iaf får behålla hälften av huset.

HÖRS. Pusspusspåer.

HAPPPYYY

Hejhejblogg.
Jag är på toppenhumör, men ändå svintrött. Jag spinnade innan skolan idag, oh vad duktig jag blivit :) Undra bara hur länge det kommer hålla?! :)
Ikväll ska jag sova hos Frida, MYYYYS! Vi har en del att planera, fast grundtanken är för att ingen kan hämta mig i staaaan. Men det låtsas vi inte om.

Jag saknar min Nicole. Jag ska boka upp henne på lördag har jag bestämt. Jag har saknat henne supermycket. Och hela kvällen ska vi se gossip girl. Och mmmm vad hon kommer älska mig efter det. Sure. Nej jag mutar henne med lite gooodis. Det fungerar alltid.

Btw, ooops vad klockan blev mycket. Måste in och börja småstäda lite inför...
Pussspåer.

(!)

- jag är så taggad.

NY VECKA

hejhejblogg.
Ny vecka, nya planer och nytt schema!
Morgon har varit överaskande bra, jag var uppe och träna innan skolan, tog en snabb frukost och fixade mig lite. Är nu i skolan och har datakunskap. Härligt, vem vet.. vi kanske får reda på provresultatet idag? Eller vill jag verkligen det?!

Dagens planer är att gå i skolan till kl. 3. Sen gå och träna med tjejerna. Efter det hade jag gärna gått och solat, men får se om tiden räcker till det.. När jag kommer hem måste jag plugga. Slarvgina har INTE gjort klar en engelska uppgift som skulle vara inne idag. Pinsamt men sant.
Hörs senare, pusspåer.

CLOSER



En till låt som följer mig från Albufeira till Gotland, jag gillar den :)

HAR DU STÄLLT OM KLOCKAN?

hejhejblogg.
Min kväll igår var helt knäpp. Jag vet inte vart vi flummade runt eller höll på med. Jag kan ju bara nämna att efter kl 2 så träffade jag Tor själv,. Vi skulle ut och gå och reda ut en del saker.
Jag kom hem vid halv 5 och känner mig i stort sett helt död nu, men jag kan inte sova längre för då förstör man hela denna dag. Aaaah jag vill bara hem till mamma.

Skriver nog senare. Puss

BIOOOOOO!

hejhejföruppdatering.
Jag mår bra, och är glad. Dagen har varit jätte bra, jag har varit på bio, jag har träffat min saknade mamma, skrattat med min söta syster och flummat med mina vänner. Jag har också hunnit med att ta en snabb sväng på stan på jakt efter ett par speciella strumpor men kom tyvärr bara hem med dom reserverade biobiljetterna.
Jag bara älskar High School Musical och kan verkligen inte erkänna att jag är ett stort fan av dom. Jag kan iaf erkänna att jag grät för filmen, dom är ju så söta. Och Zac och Vanessa är inget annat än gjorda för varandra.
Koreografin (eller hur det stavas) var grym i den här filmen. Och med tanke på att dom bara gjort tredje filmen på ca 2 månader gör den ännu bättre!





Nu sitter jag här alldeles mätt och är alldeles klar för party. Men mina kära vänner är inte alls klara. Såååå booooring.
Nej jag får nu gå och rycka lite i dem. Ha en bra kväll, för det tänker jag ha ;) Pusspusspåer.

I MISS YOU

Hejhejblogg.
Nu är jag hos Linnéa. Hon ligger ännu i sängen och verkar ganska trött. Vi hade myskväll igår. Det har blivit mycket sånt på sistone. Kvällar med mjukisbyxor och uppsatt hår, tända ljus, tv-program eller filmer, och lite tilltugg till det. Så mysigt, I LOVE IT! Jag kanske har blivit lite hemmig av mig. :)
Jag saknar min mamma. Min mamma som är hemma just nu och ber mig komma hem ikväll för mys. Min mamma som alltid ställer upp.
Dagens planer är ganska oklara med jag vet att jag har en del saker på schemat. 

Först och främst ska jag ta en promenad innan frukosten, sen äta frukost, fixa i ordning mig, möta upp syster för eventuellt en bio i eftermiddag, lämna kläder hos mamma i stan, träffa Frida för att planera kvällen.
Kan bli en helt okej dag?
- javisst.

Nu tycker jag att fuking D kan höra av sig. Puss


HEY HEY HEY!

hejhejblogg.
Fredag fredag, känns underbart eftersom jag älskar fredagar. Jag hoppas att jag får en bra start på en ny helg. Hade räknat med att träffa Frida idag men den busungen kommer inte hem idag utan i natt någon gång.
Har träning ikväll, känner inte alls för det. Men kropp och själ säger att jag verkligen borde åka. Så jag gör det!
Ni undrar säkert vad jag gjort på mitt lov, jag har ju inte bloggat mycket alls. Och jag kan berätta för er att jag inte gjort mycket alls. Mest varit hemma och tränat. I onsdags var jag i Sthlm med mamma. Mys och shopping var det där. Kunde inte hålla mig, utan köpte 2 par skor, jeans och andra härligheter!

  Något jag gjort under lovet som jag kom på nu är att se film, tyvärr är jag djupt besviken på dom filmerna jag såg.
Den första jag såg hette " All the boys love Mandy Lane " och jag skämtar inte om att det var en av dom sjukaste filmerna jag sett. För det första så visste jag och Nicole som såg den att det skulle vara en typ av en skräckis. Och för det andra var det ett helt stört slut.
- Ingen hit om man säger så.






















Film 2 jag såg hette " Säg att du älskar mig ". Det är en svensk film som handlar om en 15- årig tjej blir utsatt för en hemsk upplevelse av ett gäng kompisar. Jag tycker själv att den inte alls var bra. Man hör knappt vad skådespelarna säger, och dom kunde ha gjort en del saker mycket bättre. Filmen blir ganska seg och jag tycker verkligen inte man borde se den om man är på bra humör. Nej, den här filmen var inte alls som jag trodde. Buuuuh!

KORT MEN KUL



LYSSNA PÅ HUR NICOLE PRATAR!

ALLT ÄR INTE SOM DU ANAR

Hejigen

Jag har en stor klump av besvikelse i magen som jag bara vill kasta bort. Ångra att jag träffade dig och dina speciella trix. Jag har ingen aning om vad som pågår och jag önskar bara att det vore som jag vill just för den här gången. Just för att jag har den känslan jag har, och just för att jag bara vill här ifrån.
Jag vill så gärna åka, bara bort. Försvinna under den överskattade kvällens någonsin. Bara åka bort för en vecka och slippa lilla gotland. Slippa hela kvällen där småbarn springer runt på gatan och ser framemot till ett nytt år här. Slippa kvällen som sägs ska bli årets bästa kväll. Nej tack för att vara kvar här. Och ja tack till att slippa gotlandsfolket och möta sådana man aldrig mött förut.
Jag ser framför mig en stor stad som är full med folk. Folk och ett språk man inte är van vid. Vara liten men ändå större än vad jag är och bara låta någon leda mig. Sitta på deras tunnelbana och gå på deras gator och känna att jag lyckades med mitt mål, min lilla dröm som jag bara haft i någon vecka.
Tänk att ha något man blir glad av bara man tänker på det, att få bara se framemot något stort, något cooolt. Något som dom i min andra omgivningen aldrig skulle göra. Allt sådant är så långt ifrån mig, som i en dröm som du vet kan bli sann men är i stortsett helt omöjlig. För här på lilla Gotland, här stannar kunskap, och personer som inte vill eller vågar förrändra sig. Skitsnack är också något vi lever stort för här på lilla ön. Kanske något som en del har närmast hjärtat?
Jag ska göra allt för att få åka. Pleeeeease säg att jag har min tur med mig.


HÖSTLOV

hejhejblogg.
Ahhh, idag börjar höstlovet! Jätte skönt! Jag har typ inge planer alls för det , hade tänkt att träna och bara ta det lugnt.
På onsdag åker jag till Sthlm med mamma, det ska bli mys.



Nicole åker på torsdag, blä för dig.

KOM OCH HJÄLP MIG

NICOLE HAR EN VÄCKAKLOCKA SOM ÄR VÄRRE ÄN SKOLANS BRANDALARM?!?!?! :o:o:o:o:o:o:o

SEN KLASSFESTEN

hejhejblogg.
Jag har haft mitt lilla uppehåll här ser jag, men vad gör det?
Ni får några bilder sen klassfesten!


HP08b ( Angelica, Linnea, Hanna, Lisa, Rasmus, Richard saknas!)


Mina flickor <3

TAR UT EN LITEN DEL

hejhejblogg.
Jag vet inte vad jag ska skriva, egentligen behöver jag skriva av mig jätte mycket, har så mycket att säga, har så mycket att förklara och bara agera ut mig på något.
Jag kan ju börja lite smått med vänner, jag är så sjukt irreterad. Vi SA att vi skulle prata med varandra, och om det var något problem skulle vi ta upp det och så vi slapp alla missförstånd. Men det första du gör är och springer iväg när jag försöker prata och berätta vad som försigår. Men jag orkar inte, du är hopplös. Jag ger upp. Jag börjar med nu att hålla det mesta för mig själv, det verkar vara bättre så, man slipper bli besviken på tjallrande vänner och dom som håller saker för sig själv verkar vara gladare.
Jag vet att det kommer bli så svårt eftersom jag är en ganska öppen personen som älskar att dela saker med andra. Men alla förrändras, och det är väl något jag nu också ska göra, antar jag.
Så käft på alla och sluta klaga. För prata inte med mig om det, vad ni / du än säger så håller jag det för mig själv.
Nu borde jag gå och äta eftersom jag skippade frukosten. tack och hej.

RESA!

hejhejblogg.
Hej era busungar. Idag är jag på sprallhumör, men de lär ändra sig ganska fort :P
Jag har tänkt på en sak, hur kan ni ens orka läsa min blogg? att orka bevaka min värdelösa blogg. Något som jag bara skriver och inte ens har en förklaring varför.
Jag själv bevakar inte någon blogg, kollar en del om jag har lust och om det hänt något speciellt.

På höstlovet vill jag bara härifrån, men jag lär inte komma längre än till Sthlm.. Stackars, stackars mig. Men jag har ändå en resa planerad härifrån som är ganska snart. Ska nämligen till Paris och Disneyland i mitten av november. Tanken gör mig lite gladare!

Skriver mer om det senare. PUSS

RIGHT

hejhejblogg.
Ibk match idag med flickorna. sen har jag inga planer alls. Kul va?




DAGEN

Dagens vill ha: Flygbiljetter till Albufeira
Dagens klädsel:
Mjukisbyxor, kofta, sjal
Dagens smink:
har inget.
Dagens frisyr:
slarvknut
Dagens händelse:
Fridas ankomst
Dagens låt:
Come over - Sean Paul
Dagens planer:
Bak/bad kväll med flickorna
Dagens saknad:
Dave
Dagens dummaste: Nicole
Dagens drog:
Chipsss
Dagens roligaste: Bilder på hans vänner
Dagens favorit: Jacuzzi
Dagens köp: Maränger till ikväll
Dagens godis: Borde inte äta
Dagens ord: shit.
Dagens Bild:
Tjejer från klassfesten igår.


COME AND TAKE ME AWAY

hejhejblogg.
Min helg verkar bli hellugn, SKÖNT! Igår hade var jag hos Nicole på badkväll med flickorna. Mysmys säger jag bara. Men innan det så ringde DAVE igår från Portugal, ohhh så glad jag blev :) Saknar han mucho. Och efter det så var vi på klassfest ett tag och snackade lite och efter det på 18 års kalas hos Lucas. Han hade fått en mobil, ÄNTLIGEN! Nej men det var kul att träffa lite vänner igen, inte lika kul när man träffar sin brors kompisar...

Ikväll ska vi också ta det lugnt, fira Linnéas födelsedag i efterskott. Med lite tårta och mys.
Jag är på bättre humör, tur, men nu ska jag åka hem och fixa lite, Frida kommer till mig. Min sötnos.


GRATTIS LUCAS!

hejhejblogg.
Idag är allt sämst. Jag vill bara gråta av allt som inte är som det ska. Jag har inte lust för någonting alls. Ikväll är det tänkt för klassfest men det lär ju suga as. Och Lucas min vän fyller år, grattis på dig! Vi får se ikväll om vi kommer förbi en stund ikväll innan dom drar ut och säger hejdå.
Annars lär depppiga gänget dra ut till Nicole och bara ha mys. Samma på lördag. Så min helg lär bli ganska cool.
Skriver säkert ikväll.

missmylove.

SKOLMINNE



Jag tänkte visa ett bra minne från 9ans bal när våran klass skulle ha tal på scen. Kände att det var längesen jag lade in videos, så idag bjuder jag på två! :)

I LOVE IT!



En låt jag verkligen lärde mig att älska från Albufeira

JAG VILL TILLBAKA

hejhejblogg.
Jag är hemma, och jag saknar redan stället. Sorry, men det var helt underbart där. Ni undrar säkert vad vi gjorde vilket ni också ska få svar på! Vi badade (tar alltid lika lång tid för mig att komma i havet), solade, shopppade ( jjaaa shit vad jag har brännt pengar) och sen var vi såklart ute på lite olika barer och så. Men lite lugnt tog man ju de, eftersom mamma var med! ;)
Idag fick jag äntligen träffa Nicole, trodde tårarna skulle rinna när jag mötte henne, men jag lovar det var inte alls långt ifrån. Hon är här nu och ska sova här, känns skönt att äntligen få prata lite djupt med någon :)
Jag villl tillbaka dit, och funderar stark på att åka på höstlovet. Bo där ensam på hotell och bara umgås med vännerna jag träffade där. Vill verkligen, men först. Övertala mina parents att jag får åka.
Här kommer iaf lite bilder sen resan.



Och nej, bilderna är inte omgjorda, sånt har jag inte tid med ;)

TILLBAKA I SVERIGE

hallå hallå :) Gina här! Jag hoppas verkligen ni har trivits med min gästbloggare, jag ska tacka för att hon har ställt upp!

Jag har haft det helt underbart, vädret har varit toppen, 27 grader och sol hela veckan och jag har haft supermysigt! Just nu sittter jag på Hotell Connect i Sthlm. Imorgon går flyget hem på eftermiddagen, så jag får se om jag kan klämma in lite shopping då.
Jag är dock inte nöjd med min bränna, men det försvinner ändå så fort. 
Om jag får tillgång till data imorn kommer lite bilder från resan att visas.

Hörs imorn. Godnatt.

elinpeelin

Jag kom precis hem från spinningen, oj vad folk som var där idag som man kände säkert 15 stycken.. Har pratar med karrol för en liten stund sen, jag ska typ upp till henne. jag dör, oj vad jag längtar.. Helt sjukt! Nu ska jag iallafall möta Elin, vi ska ut och gå med stavar, jag hoppar det går bra.. haha våran grej säkerligen!

Heartbeat

helloyellow, igår vad jag på födelsedagsfest med massa tjejer, kul. även ginas kompisar kom dit, linnea och frida lite otippat, men så slutade det iallafall! vi drog oss hem mot jocke och där var guysen, folk började pallra sig hem efter att dom blivit hämtade utav sina pojkvänner? haha. det slutade iallafall med att jag och jenny var sist kvar på plats, som alltid. hon är bäst, den tjejen. och roligt hade vi ocksåå.. förutom att hennes cykel försvann, men det återfann hon idag som tur var. sedan ringde hon till mig och ville äta på MAX, självklart ställer jag upp så hon kom hit och vi åkte ner och tjockade oss, yee. nu ska jag se klart PS I love you, och senare åka och dansa.. jag älskar det! skriver kanske senare, pusshej!

sömn

har glömt att skriva, haha. jag är sämst. jag behöver sömn, jätte mycket sömn... jag ska sova nu. sävefesten var schysst igår, iallafall slutet. i love house. nu kommer nog vissa på vem jag är, haha. skriver kanske senaree.

tiderna går och folk förändras.

HEEEJ, igår var det en kär vän till mig som skrev, dom som känner mig kan nog direkt lista ut vem det är. men jag ville ha en gästbloggare gånger 2! jag har nyss ätit, jätte god mat och tränat. har kommit några nya guys på gymmet, det är kul tycker jag! en annan grej om igår var att jag inte hatar JOHAN, jag tycker han är skön. han gör sin grej och stammar.. haha! dom senaste dagarna har jag gjort massa grejer mot folk jag inte borde, haha. asdum, men skit sammaa.. nu ska jag ha mys kväll med massa gott och bra på tv med min älskade syster, hon betyder allt! imorgon är det sävefest, tror inte jag orkar. men det blir väl till att se!

jag hoppas du har det bra älskling :)

RSS 2.0