Tack för mig, tack Svenska Möten för en givande praktik!


Praktik 2 är över.

Sitter på tåget som snart ska rulla till Västerås. Praktik nummer 2 är redan över. Tiden går så snabbt. Ingen nytt, inget ovanligt men jag måste ändå konstatera det. Det är alltid jobbigt att lämna en arbetsplats där några människor har kommit riktigt nära. Lite tårar och lite skratt. SM gav mig en fin tackpresent. Fotar när jag kommer hem.
Egentligen, där var den praktikplatsen över liksom. Jag har en kvar, sen går jag ut i maj. Är inte det helt knasigt att jag är färdigutbildad då?! :) jaja. Trevlig fredag allihopa. På min fredagskväll i kalendern står det inviga julen. Jag tycker det låter som en utmärkt plan!


Fredag och jag flyttar hem

Nu vill jag åka hem. Har hur mycket packning som helst som jag ska dra i snön. Slipper träna på hela kvällen! Innan det, min sista praktikdag!


Nöjd, lycklig och mätt

Sista kvällen. Det är min sista kväll i Stockholm och jag har fått en otroligt fin middag av familjen Wahlström som jag bor hos. Vilka fantastiska personer. Jag kan inte förklara med ord hur glad jag är för att dem ställde upp och erbjöd mig att få vara med dem när jag hade det som jobbigast. Den här dagen har varit lång och den har varit intensiv. Jag har haft tankar överallt och ingenstans. Jag har gråtit och jag har skrattat, jag har varit obekväm och jag har varit bekväm. Jag har tittat på mig själv i spegeln och tänkt flera gånger om, jäklar vad du är duktig Gina som klarar det här, vilken tjej du är som inte ger upp när vissa delar av livet är tufft, och vilka människor du har omkring dig, vilket stöd. 
 
Det ska bli så skönt att få flytta hem, de är en del i sig själv som blir lite ostabil när man hela tiden fraktas i väskor fram och tillbaka och aldrig landar. Jag vet nu innebörd av trygghet och det kommer ta ett bra tag igen innan jag är redo för att förflyttas. Jag vill åka hem, jag vill landa och jag vill fira jul. Puss
 
Tack Henrik och Sofia speciellt som har fått mina dagar att gå runt och tack för att ni har sett när det där extra stödhjulet ska tas fram. Ni har kompletterat varandra fantastiskt bra. <3

Utvecklingssamtal startar min dag

Idag ska jag ha "utvecklingssamtal" med min handledare och få intyg och betyg m.m. Det kniper i hela magen och jag blir nervös av sådant. Det har inte varit mycket utrymme för feedback på mina veckor så idag får jag hela kakan om jag säger så. Det brukar gå bra för min del, jag skulle inte göra praktiken halvdan. Men ändå, så får jag alltid släng av osköna tankar, sådär som alla får när man är lite smått nervöst. Men sen så analyserar jag för mig själv, vad är det värsta som skulle kunna hända? Jag har svaret. Det är att jag får höra att jag är lat. Mitt mardrömsord; lat. Så ocharmigt att jag nästan får rysningar vid tanken. Jag är nästan säker på att jag inte kommer höra det ordet. Men man får ha skräck idag, och lat är min skräck.


Torsdag morgon!

Oj, ser att gårdagens inlägg kom in imorse, knasigt!
Idag är det den näst sista dagen på praktiken. Börjar kännas overkligt att vi snart ska tillbaka till skolbänken.

Jag bjuder på en torsdagsbild, visst ser de nästan ut som att jag har fräknar? Om man ändå hade det såhär i december. Vi kan ju låtsas att det är det istället för bildens kvalité :)


Fina fina.

Jag och Emelie har varit på zoo. Saknar mina bebisar där hemma på ön. Puss


Efterlängtat

Åh, ikväll ska jag åka till fina Emelie. Mys mys mys. Tills dess äter jag lite på kontoret. Puss


Små saker förändrar helheten

Ibland kan så små saker förändra en hel värd. Denna veckan känns det som att jag har bomull i hela huvudet och ingenting kommer in. Spelar ingen roll hur vilken nyhet som slår mig så är jag nollställd, i känslorna. Både åt det sorgliga hållet och det glada hållet. Jag har jättesvårt att känna, för mig är det bara tomt. Jag är någon annanstans. Jag var inte redo för distansförhållande för nio veckor sen, de märktes att jag inte riktigt hade läkt från sommaren då vi var ifrån varandra. Jag har haft nio veckor av stenhårt jobb mentalt och mycket träning. Jag har längtat efter min andra halva i Västerås och jag har varit på ännu ett annat ställe med huvudet och mina tankar.
Men en kväll som denna, kommer en oväntad sak som garanterat fick mig att känna, om och om igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Puss


Fina Lova

Minns ni när vi skulle träffa Lova första gången och köpt presenter till henne? Se, äntligen kan hon ha dem. Vilken gullunge!


Nytt om mig själv!

Igår tog jag tag i allt jag missat i helgen. Ligger redan före i tidsplaneringen efter det rycket. Jag har lärt mig att projektetleda mig själv, vet vad som funkar och inte gör det. Jag kan t.ex. bara skriva tentor när det är helt tyst. Det går med ljud runt omkring men de blir inte alls samma flow.
Idag är det tisdag, jag ska plugga på mer och förbereda inför nästa vecka. London! :)


Det är skam att längta till helg

Jag loggar in på Facebook, skrollar bland dagens nyheter och blir en andel provocerad. "längtar till helgen", "måndagsångest", "bara 5 dagar till helg". Får man skriva så? Det är måndag morgon och man längtar till helg? Jag kan bli irriterad och nu kan jag inte låta bli att tycka till. Om en vecka är på 7 dagar och man längtar till helg som består av 2 dagar av veckan, ca 28,5 %. Då kanske man ska börja tänka till, eller? Att faktiskt jobba med något man inte gillar eller ha måndagsångest är att slarva bort sina dagar och sitt liv. Mitt motto är att gå och lägga sig nöjd varje dag, och den enda sätter stopp för det är du själv. Så kom igen, lägg in en växel eller lägg ner. Vem vill ägna ca 71,5% av veckan till att längta efter helg dag ut och dag in? INTE JAG!!


Redan måndag!

Helgen bara sprang iväg, galet. Betade av några viktiga saker innan jag somnade igårkväll, skönt.
Nu sitter jag och väntar på tåget till Stockholm, hoppas ni har en bra dag och morgon!
Det här är perfekt för en bra start.


Slöhög, ge mig energi!

Wuääh, jag fastnade i soffan, Henrik kom hem och hade någon timmes rast och gjorde en hej dundrande lunch med fläskfilé, potatisgratäng och tomatsallad. Jisuuus. Jag jobbade ifatt några mail och surfade lite. Vi kom i paltkoma efter maten och hamnade som en slöhög på varandra i sängen. Somnade i hans famn, och vips så var han borta igen.
Nu är kl. 15 och jag har inte åstadkommit något alls i tentaväg. That's not good.


Mera media!

Jag fick ett nyhetsbrev nu i helgen där jag och Moa var med och blev intervjuade för projektet UF Alumni! Det är så kul att det snart dags, det är fantastiskt att få jobba med Moa och ha henne bredvid sig. Vilken tjej!
 

Typ tjugo!

Oh herre gud, så länge som jag sov idag får man inte sova. Jag har varit jättetrött, och när jag slog upp ögonen och den digitala klockan står på 11.15. Det dröjde inte länge förens jag var ur sängen. Det är min tentatid som kortas ner. Innan den här helgen hade jag lovat mig själv att HELA den här helgen skulle jag skriva tenta. Men samtidigt som jag hade det i bakhuvudet så visste jag att hela lördagen skulle lyxas med släktträff vilket innebar inget skrivande.
Nu sitter jag här som en tjej som har sålt smöret men tappat pengarna och kan inte få ihop det. De är redan lunchtid och jag har inte ätit frukost. Busigt! Kan ni tänka er, idag är jag som vilken 20 åring som helst, ligger lite efter i tid. Och det ska jag få vara också, jag tillåter mig till det.


Lycklig tjej

Vilken superlördag jag har haft, helt otroligt. Jag tycker om Henriks släkt så mycket. Speciellt hans mamma och pappa. Det är unik att jämt känna sig välkommen och sedd. Det ska bli så mysigt att få ställa om och fira med dom. I år är det som att jag får båda delarna, redan den 25 åker vi hem till min familj och firar jul och hur många får den chansen med både och? Kanske fler eller bara jag. Fantastiskt.

Nu ska jag pussa lite extra på Henrik och sen släcka. Med ett leende på läpparna.


Släktträff à la Sjöåsen!

Henrik har slutat, jag och han är påväg till hans gamla barndomshem. Ska på en slags släktträff. Kanske får jag öva mig lite till julafton. Roligt!
Jag ska få träffa Lova igen, minns ni när jag berättade att hon gallskriker fort jag håller i henne? Jag hoppas det går bättre idag. Ibland känner jag mig otillräcklig, men jag antar att sådant går över.

Puss på er!


Min underbara lördag!

Det är lördag. Jag vaknade tidigt och var utvilad. Nu har jag krupit upp i soffan under täcket. Jag har rostmackor med nutella, oboy, klick, Nyhetsmorgon, tända ljus och det är lördag. Fy bubblan vad jag har det bra!


Jag kan inte hålla tårarna borta

Åhhh! Har inte jag världens gulligaste pojkvän? Tårarna bara rullar ner längst kinderna av lycka. Jag känner mig så välkommen hem.


Bra musik

I mina öron en sån här fredag för att varva ner lite, CA:s nya album!


Hem hem hem

Fredag, idag ska jag få träffa min älskling. Wohoo! Trevlig Fredag mina vänner.


SHM

Jag hoppas verkligen att alla som är på SHM i friends arena njuter av det läget som dem befinner sig i nu. Samma för dem som ska dit fredag och lördag. Jag tror det kommer bli en fantastisk kväll. Jag kan bara drömma mig tillbaka till Tomorrowland, när det började närma sig minuterna när SHM ska in på scen och 200 000 människor står och skriker och hoppar. Det går inte att undvika gåshuden när dem spelar greyhound med sjukt tryck i högtalarna. Låtar efter låtar. Det finns en anledning varför jag inte är där och ser dem, Tomorrowland var bland det bästa jag varit med om, och den påkostade konserten var inte nådig, jag vill inte förstöra den bilden och det minnet jag har med en mindre Sverigekonsert.
Men ni som ska dit dem här dagarna. Lova att ta vara på minuterna.


Pluspoäng!!!


Projektet som kommer bli grymt bra!

Är på gymmet, så skönt. Kör kondition i över två timmar, då är man slut sen! Medan jag tränar sitter jag och tycker till. Håller nämligen på med värsta projektet, hela bloggen ska göras om. Därav fotograferingen för några veckor sen. En toppenttjej som heter Ellika fixar det åt mig, sjukt duktig verkligen! Snart kommer resultat!


Redan torsdag!

Jag har ätit god frukost och är med på banan för jobb idag. När jag går och lägger mig ikväll så ska jag vara fullständigt nöjd!


Multitaskare + Gina = sant

Har inte bloggat på hela dagen. Märkligt hur fort timmarna kan springa iväg. Jag körde ett ganska hårt pass på gymmet idag, så nu är jag duschad och klar för att slappna av lite. Skönt.

Jag är en riktig multitaskare, om ni förstår var jag menar. Jag gillar att ha många bollar i luften och med det menar jag att det funkar så bra för mig att vara väldigt väldigt effektiv under kort tid. När jag är på gymmet så jobbar jag samtidigt. Soft va? Jag skriver tenta, svarar på mail, ringer viktiga samtal och jobbar undan med saker som behöver göras. Jag går in i min egna bubbla och när man väl lärt sig att komma in i det så är det toppen, jag hinner med så mycket saker.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sappa mellan kanalerna hur jag vill. Lite sådär småamerikanskt, eller kanske inte de. Puss


Ni har visat mig innebörden av kärlek

Det var längesen jag hade en egen kväll. Jag har hunnit tänka igenom saker som jag annars bara skjutit åt sidan och jag har vilat. Otroligt viktigt. Får inte jag sova blir jag en annan Gina, min kropp protesterar och vill inte samarbeta.

Jag är så tacksam för dem jag har runt omkring mig, mina föräldrar vet exakt när jag faller eller när balansen är svår och är direkt där för att sätta upp en extra arm som stöd. Jag får tårar i ögonen när jag skriver detta, men man ska alltid komma ihåg vem som har packat din ryggsäck och förberett dig på livet. Mina föräldrar är fantastiska. Under de senaste två åren har jag ibland varit så rädd för kärlek, kan ha att göra med mitt tidigare förhållande och vad som ligger i bagaget men att se mamma och pappa lika kära efter 30 år fick mig så bortskämd. Inget dög för mig om de inte var på deras nivå, då kunde det vara. Idag är jag så övertygad om att jag snart är på samma nivå gällande mottaglighet. Jag är mer kär än någonsin och kan knappt vänta tills den dagen då de är min tur att binda mig. Förevigt. Låter de seriöst? Ja absolut, det är det. Jag skulle inte göra något halvdant. Jag längtar så mycket Henrik. Till den dagen. 


Till och med jag!

Jag fuskade rejält igår, de får man inte men jag gjorde. Mina jeans i garderoben känns längre bort än någonsin. De är okej att njuta lite och de var precis vad jag gjorde. Jag flyttade helt enkelt min lördag till en måndag. Hej tuff vecka, men de är sånt jag gillar ju.

Tack för fina vänner och världens bästa pojkvän.


Nöh

P.ss. Henrik jag vill absolut inte ha katt. D.s


Dagar man ska ha mer av

Efter en lång dag kryper jag upp i soffan hos Emelie, tar igen förlorade uppdateringar och njuter lite av livet.

Tack för mig.

P.s Henrik, jag vill ha hund.


15.. Vart tog tiden vägen?

Det är måndag och ny vecka. Min fina syster blir idag 15 år, det är helt knäppt att hon redan blir 15. Det är första året sedan hon föddes som jag inte deltar när vi sjunger födelsedagssången, kramar om henne och frågar vart lilla H tog vägen. Linn klarar sig bra, hon bryr sig nog bara sådär om jag är med. Värre med mig, jag har fortfarande inte vant mig med havet mellan mig och min familj.

Det är lite lustigt med November och Linns födelsedag. Jag har många minnen från det flesta av hennes dagar. Givetvis från kalasen, dem jag arrangerade ibland själv och ibland med några av mina bästa kompisar för att Linn skulle få en bra dag. Något år var det snö upp till knäna och vi hade snöbollskrig, brukar sluta sådär bra med 8 åriga pojkar som dränkte tjejerna som helst ville göra snöänglar. Ett år körde vi godispåsar i en fiskdamm och så kunde vi inte låta bli att jävlas med barnen och sätta på toapapper under knipan så det barnet bara drog och drog men de var bara massa papper som kom, tills ungen flippade ur och höll på att riva hela dammen. Ett år frågade jag barnen om tårtan var god när dem flesta bara kastat i sig godsakerna som fanns på bordet, många av barnen skrattade och skrek i kör "JAAA!!" utom ett, som tydligen hade lärt sig att ärlighet varar långt och säger högt efter alla andra "sådär...". Gissa chocken vid bordet, vadå får man säga så? Barnens ögon blev som stora klot..
Barn är underbara. Linn är inget barn längre, men min syster är underbar ändå.


Kreativa söndagar

Ibland så är det så skönt att kunna stryka saker på sin "to do list". Jag har suttit sen kl. 17 och jobbat med UF Alumni eventet som äger rum 11 december samtidigt som jag gullat med Henrik, laddat upp bilder och kollat upp saker inför nyår. Galet. (Och ja ni som känner mig hör hur jag säger ordet "nyår" men betoning på å:et. ;)
Jag får kickar av att arbeta av saker som jag växer av. UF Alumni har gett och ger mig varje dag så mycket.
 
 
Nu ska jag ta vara på söndag med min älskling. Imorgon blir det Stockholm och en fullproppad vecka med roliga saker. Här kommer bilder från dagens dop. Det var superfint.
 
 
Världens finaste kille
 
Maria och gullungen Lova som döptes
 
Jag och lilla Miliam

Söndag och dop

Efter mycket sömn och lugna dagar så mår jag bättre. Idag ska jag och Henrik på dop för Henriks systerdotter. Jag hade hoppats på att det var i kyrkan men den här gången är det i ett fint kapell. Det ska bli mysigt att få hålla den lilla Lova så nära igen. En liten ögonsten.
Nu är vi påväg!


Dagar man inte kommer ihåg

Ja det är inte mycket bloggande av mig. Men det är för att mina dagar inte levererar så mycket. Jag är helt slut och hat varit relativt sängliggande. Idag orkade jag handla, se en hel film och tillaga kvällsmat. Bra gjort.

Vilken tur att min fina är hemma och tar hand om, slipper jag krypa upp i soffan helt själv också. Fantastiskt.


Helt slut

Dagens jobbigaste är att ta sig ut och handla mat. Då är man inte riktigt frisk då..


Sliten tjej

Jag välkomnar influensan inte alls faktiskt. Låt detta gå över fort!
Feber och får inte i mig mat. Det är min dag idag.


När jag skrattar högt

Det finns bättre dagar alltså. Det här är så kul. Jag och Henrik har snart vart ett par i ett år och han skriver "kram"? Vad hände där?! Min knäppa pojkvän!

Man nästan väntar på att han ska skriva: "ring inte mig, jag ringer dig!" ;)


Jag är så tacksam

Längtar mer än någonsin till helgen, hem till min himmelsäng, hem till min älskling, hem till tända ljus, hem till frukost i sängen, hem till massa skratt vid matbordet och hem till kära Västerås.

Jag och Henrik fick ett lägenhetserbjudande i Stockholm idag, en tvåa i Nacka. Men jag känner det, jag är så kär i Västerås och vår lägenhet att det ska vara ett galet bra bud om vi så ska flytta. Vi har inte svarat ännu men vi både måste känna efter.

Det är helt galet vad kär man kan vara. Varje gång jag lämnar Henrik för att åka tillbaka till Stockholm och jobb så räknar jag dagarna tills vi ses igen. Henrik är så fin, nästan varje gång när jag kommet hem ligger paket på sängen, han har köpt min favorittidning och lagat min önskade mat. Jag blir så bortskämd. Kan knappt vänta tills vi får åka till London, snart så!! :)


Tantvarning?

Okej, jag förstår. Ni har greppat grejen. Jag har lite åldersnoja. Idag kunde jag bara inte låta bli att kommentera ett inlägg.


Ni har väl inte missat?!

Nu ligger anmälningarna ute! Hur kul som helst. Eventet som jag och Moa har skapat kommer snart gå av stapeln. Jag kan inget annat än bara längta till 11 december. Ska bli så roligt! Vi ses alla alumner!
 
 
Varmt välkomna att anmäla er till "Hemligheterna bakom framgång" som arrangeras i Västerås den 11 december! Med som föreläsare har vi Adrian Swartz från Reklam & Innovationsbyrån Rodolfo, Fredrik Hagenius vd för Young Entrepreneurs of Sweden och Anders Svedberg som är supersäljare och lär ut sina trix!
 

Anmäl dig här

Jag vill se mig själv i mina nudiejeans

Att gymma är inte min grej, det är något vi redan konstaterat. Men något måste man göra för att hålla igång, och hellre en uppvärmd sal med maskiner och muskliga killar än en stig i mörkret med okända buskar och träd.
Idag var jag duktig, jag klappar faktiskt mig själv lite på axeln i smyg för att jag höll igång på gymmet i två timmar och tränande kondition. När jag kom in i den svettiga salen med fullt av killar (som ser ut att ha lagt den tiden på gym som jag lagt i skolan under hela mitt liv, ungefär) så kändes det som att alla tittar på en och tänker "vad bra att den där tjejen äntligen tagit sig hit" och då blev jag genast sur (vet inte om de var på mig själv eller tanken av att någon annan lade sig i) så jag tänkte tillbaka, "jag har faktiskt ta mig hit och jag vet, det finns en anledning till att jag är här". Faktum är att detta är lögn, jag tror egentligen inte alls det var någon som lade märket till att jag kom in genom dörren och ändå så kommer flera hjärnspöken fram, av den anledning att jag inte alls trivs att vistas där. Men kan ni tänka er mina läsare, jag har också dagar jag tittar mig i spegeln och vänder mig bort lika snabbt för att det här var inte alls vad jag ville se. Jag menar inte att jag skulle vilja ändra på mig men jag vill ändra mitt sätt att se på mig. Jag vet att, vill man ha något måste man jobba hårt för det. Och jag ska ändra min syn att se på mig själv.

Som ni ser och hör så är det ganska uppenbart att jag har en tvist med mig själv. Jag är säker på att man vänjer sig med gym och man bara ger det en chans, och det ska jag göra. En rättvis chans ända ut från tåspetsarna.

Tack för mig. Jag belönade mig själv med ett långt varmt bad. Bara så ni vet.


När rädslan sätter stopp.

Imorse vid klockan halv sex var jag så nära på att ut och gå. Jag älskar att träna på morgonen och att starta dagen med en promenad kan förändra en hel dag. Men när jag vaknat och kikat ut så är det kolsvart. Jag blir arg på mig själv när jag kommer på anledning varför jag inte vill gå ut. Det är inte för att det är jobbigt att träna och det är inte för att jag vill sova längre utan allt handlar om att jag är mörkrädd. Jag kan inte vänja mig vid tanken av att gå en halvmil i kolsvart miljö.
Bara några dagar sen gick det bra, förra veckan var jag ute och gick. Men idag var de bara för mycket. Jag kan inte svara på vad det är som gör mig just rädd jag kan bara identifiera känslan som jag helst vill slippa känna. De var första gången på väldigt väldigt länge som min rädsla stoppade mig..


Jag blir avundsjuk på mig själv

Läsare som gillar det eller inte, här kommer live direkt från mig. Min fina!


Lite om varför

Jag vet att jag varit så dålig på att blogga, men timmarna på Gotland springer alltid iväg och jag vill inte lägga vissa minuter vid datorn så jag kopplade nästan loss mig helt. Mina dagar har varit så behövliga, igår åt vi 3-rätters a la mamma vilket var fantastiskt. Efter det somnade jag och Henrik i soffan lika trötta som om vi hade sprungit maraton då vi i själva verket hade haft en hej dundrade match i plump med lillan. För er som inte vet var plump är så är det ett ganska strategiskt kortspel. Tar allt för lång tid, borde tilläggas också!

Jaha. Nu är det bara det jobbiga av helgen kvar. Pussa Henrik hej då, ljuga honom i ansiktet genom att mumla något om att veckan går fort fast vi båda två vet att det är lögn. Vi ses snart, redan på fredag igen älskling.
Som att de inte vore nog har jag också en timmes resa hem. Puss


Mot stan

Nu blir de stan med Henrik och mamma!


Sigtuna meetings!

Vilken dag jag har haft, lyxat riktigt ordentligt. Så otroligt roligt. Jag har varit på anläggningsbesök runt om i Sigtuna och fått se riktigt fina anläggningar.
Vi var på Stora Brännbo, Sigtunahöjden, Sigtuna stiftelse och 1909 Sigtuna Stadshotell. Mmm. Har fått ätit god frukost, fika, lunch och gått på afternoon tea. Det sistnämnda var för första gången faktiskt!
Jag har jättemånga fina bilder jag vill visa er men mitt internet har ballat ur och vill inte riktigt. Får göra de imorgon när jag har bredband. Puss


Mys på Skåvsjöholm!

Middagen var fantastiskt. Det var ett skaldjursbord där det kändes som att allt fanns. Jag har alltid tyckt att det är lite jobbigt och läskigt att äta skaldjur då jag inte är uppvuxen med det. Min bror är riktig skaldjursallergiker vilket har gjort att vi har undvikit det.
Idag provade jag hummer för första gången, de var lite småläskigt men väldigt gott. Min favorit är rökta räkor, påminner om Gotland och sommaren (familjen har det som tradition att äta de som förrätt på midsommar).
Julbordet var inte så galet julinspirerat utan mer som en nyårsmiddag, men för mig gör det inget för jag vill börja lugnt med julen.
Innan middagen var de lite julpyssel och visning på anläggning. Himla fint!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2012/pic_509c2ed39606ee23b0b13f08.jpg" class="image">


Skaldjursjulbord

Dags för lite aw med praktikplatsen. Vi ska på skaldjurs-julbord. Blir första gången gör mig, spännande! :)


Torsdag framför tisdag.

Just för att det är torsdag innebär en rolig dag. Jag vet inte om de är jag eller någon annan men på något sätt så har jag en tendens att få dem roliga sakerna på torsdagar. De är skönt, man får liksom börja helgen lite i förskott!
Tisdagar är dock min värsta. Måste ändras på.

Jaja. Egentligen är väl den enda förklaringen att det blir vad man gör det till antar jag?! Haha :)


Trött tjej

Ikväll har jag tagit hand om mig själv. Så skönt. Nu ska jag vila upp mig för en lång dag imorgon! Puss


Gör det hela vägen ut

Tog en paus från mina arbetsuppgifter en liten stund. Jag har haft en väldigt bra dag. Jag märker att när jag håller på med olika projekt så är det viktigt att jag verkligen tar ansvar och slutför dem ända ut. Jag har blivit lite skadad av kurser man har gått ang. projektledning och organisation och jag jobbar med t.ex. tom inkorg. Det är skönt och man kan lätt få en överskådlig bild på vad man har gjort och jobbat igenom.
Att vara på Svenska Möten är så roligt. Jag har verkligen fått en bred inblick i hela organisationen och hur man kan jobba. Just nu är jag på marknad, jag hjälper marknadsavdelningen med diverse uppgifter. Igår fick jag skriva en inbjudan till ett event som jag berättade om. Idag blev det publicerat, skoj!

Dags att gå tillbaka till jobb, :)


Bra dag, bra avslut!

Har haft en väldigt bra förutom alla förseningar. Deltog på två intressanta möten och fick skriva en inbjudan till ett event som SM anordnar. Det var roligt och givande.

Ikväll är det dags för att möta upp tjejerna för att komma igen lite vad som hänt. Mina fina, Maria och Erika. De blir en middag ute med massor av prat! Efterlängtat!

Bilderna är från vårt gemensamma skolår :)


Det är okej att tycka olika!

Jag berättade ju för er att jag köpte en ny dator i helgen. Min nya älskling. Tyvärr var jag tvungen att lämna den hemma för jag hade för mycket packning med mig.

När jag köpte den hade jag och Henrik en diskussion om skyddsplasten som sitter på utsidan, observera, inte skärmen utan på utsidan. Den här diskussion lades ner för vi kom aldrig till samtycke, och jag kan absolut inte förstå hans del. Han vill att man ska ta bort plasten direkt, för den var tydligen i vägen och ful. Jag tycker att man kan ha kvar den så länge som möjligt för att värna om datorn. Så länge datorn skulle vara vid min sida så skulle plasten vara kvar, de tummade vi på, de var ju ändå min dator.
Men se vad som hände imorse 2 min efter jag lämnat lägenheten, hallå där?


SJ, kom igen!

Jag hade en så bra morgon tills nu. Hade planerat så att hela resan från Västerås till Upplands Väsby skulle klaffa perfekt. Så kommer man till centralen, och så är tåget försenat drygt 45 minuter! Helt galet. Jag hatar att vara sen och jag klarar inte sådana här situationer. Jag mår psykiskt dåligt, inte över att tåget är sent utan att jag klandrar mig själv något så mycket för att OM jag bara hade tagit tåget som gick 20 min innan hade jag hunnit.
Jag har inget flyt över huvudtaget. Nämen vad roligt, tåget som skulle gå 06.52 är framflyttat till 08.25?! Och tåget efter det är inställt?! Kom igen SJ, nu vill jag inte ha senare tåg.


Sådär väldigt tacksam

Nu går jag och lägger mig nöjd efter en heldag med spännande händelser personer och omgivning. God natt.


Framgång

Intervjun med VLT gick otroligt bra, superkul att få vara där. Vi har också sått lite frön till ett samarbete med TV4 så vi får se om det utvecklas!

Styrelsemötet gick snabbare än vad jag trodde, jag kan inte låta bli att tycka att det är ganska mäktigt att få höra sitt eget namn bli uppropat när de nyinvalda ska presenteras. En viss känsla som är häftig.
Den 11 december smäller det, de kommer bli ett grymt event och jag kan inget annat än att längta. UF alumni Västmanland, min och Moas bebis.
Nu är det dags att förbereda sig inför veckan, PUSS


Västmanlands lokaltidning

Dags för att bli intervjuad av Västmanlands lokaltidning, VLT! Hur kul som helst! Jag och Moa ska berätta om UF Alumni och våra kommande event!


Så duktig!

Jiiiisus vilken bra dag, har haft två grymma möten och kommit fram till en hel del.
Just nu lyxar jag och Moa lite, som jag saknat den tjejen. Så värt med middag ute. Puss på dig min fina vän!


Företagande och produktiva timmar

Jag gillar att ha produktiva söndagar, förra veckan fotograferades jag för material i lite jobb framöver. Idag har jag två viktiga möten på schemat.
Först ska jag träffa en skön kille och prata företagande, vilken väg ska vi gå och alla möjligheter där i mellan. Sen ska jag träffa fina Moa och förbereda oss till imorgon. Styrelsemöte och tidningsintervju, så rolig dag.
Det är kul att jobba när det går framåt! Puss


Lunchmys

När Henrik har jobbat hela helgen blir jag lite längtansfull. Därför bestämde jag mig för att vi ska ta vara på varje minut vid hans lunch som bara är två timmar.

Jag lagade god lunch, pestokyckling med citron och rostade grönsaker.. Och nu har vi dejt i mitten på vardagsrumsgolvet där vi sitter och äter glass framför programmet uppfinnarna. Aww.


Happy!

Hallå?!! Se mitt nyaste tillskott. Jag dör så fin den är. Samsung notebook i färgen Pop Pink. Jag bara totalt älskar den. Henrik hjälpte mig och visa vilken jag skulle ha, han fick agera lite säljare. Jag gjorde en lista på vad som var viktigt för mig vid en ny dator och han hittade den här! Aww.
 
Måste bara säga att Henrik har en ny konkurrent i kärlek. PUSS
 

Lördag med fina saker

Sov ända till tio idag, blev 12 timmar. Så skönt! Ny har jag krypt upp i soffan framför Nyhetsmorgon, Henrik jobbar fram till 15 och jag är själv tills dess. Ska iväg och träna och ta hand om mig själv, sen ska vi ner på stan och uträtta några ärenden.

Puss


Mmm. Fredag.


Jaha, nej men var vi framme?! Då så!

Hur lyckas jag?!


När det liksom bara tar över!

Såhär tidigt är jag uppe, men det gör absolut ingenting att klockan ringde 04.10. Jag har nämligen varit i Västerås i natt. Nu vet jag hur det känns när längtan slår igenom, att man måste ses oavsett tid och kostnad. Åh. Jag har varit och hämtat så mycket energi och känsla.
Redan ikväll åker jag tillbaka till min älskling, ska bli så skönt att få komma hem ett tag.
Men innan det, dags för en fredag på SM!


Jul och massa bus

Mina inlägg vill inte alls idag, hur som helst.. Idag var jag på mormors grav och satte ljus. I helgen är det alla helgons dag och jag ville att det skulle lysa där. Går inte dagarna sjukt fort numera? Redan november!

Vill ni höra en smaskis som jag inte kan sluta skratta åt? Jag bor iaf hos världens gulligaste familj. En i familjen älskar julmusik och vill gärna spela det redan i oktober, men resten av familjen har tröttnat så dem har satt en regel som återkommer varje år; fram till första november får det inte spelas julmusik. Och idag är det den första, gissa om jag fick känsla när jag kom till frukostbordet och fick höra jullåtar? Åh, ge mig jul!
P.s det är fantastiskt att ha en bonusfamilj!


Gym och sån där träning!

Igår var de inte mycket i bloggen, jag körde ett riktigt mördarpass, åkte hem och åt sen så deckade jag i sängen strax efter nio. Det var galet skönt.

Sofia gav mig ett bra tips som jag provade igår, jag är verkligen ingen gymtjej och tycker det är döden men hon sa att man kan prova att lyssna på sommarpratare, att tiden går så mycket fortare då och det stämmer verkligen. Så prova det, ett bra tips!


RSS 2.0