En vanlig tjej

Efter ha kommit hem efter en lång och ansträngande dag så blir jag vanliga Gina som är 20 år och kryper upp i soffan. Ibland kan det vara otroligt skönt. Särskilt när man får krypa upp med världens finaste kille!


Kalla samtal skrämmer mig!

Oh jisuuuus vad den här dagen har gått fort. Jag har jobbat så flitigt hela dagen att jag faktiskt inte har hunnit med att blogga. Jag har gjort intervjuer hela dagen, ringt kalla samtal till företag för att hitta rätt person. Jag är galet nöjd med dagens insats, jag har både tyckt det varit jobbigt och kul men jag har blivit mottagen så bra av alla företag!

Nu kastar jag mig iväg för att hålla inspirationspresentation för gymnasieelever om entreprenörskap och ung nätverkande! Full rulle!


Älskling

Äntligen tar jag ledigt för den här dagen. Puss


Nya naglar

Jag har varit och fixat mina naglar efter jobbet. Vilken duktig tjej! Jag gjorde det hos Monas Nagelvård. Det var första gången men blev väldigt bra tycker jag! Glad tjej. Jag har aldrig tyckt om mina egna fingrar men med fina naglar så gillar jag dem bättre. Puss


Onsdag, visst är det?

Jag tog lite sovmorgon idag, superskönt. Nu har jag gjort i ordning mig och är redo för en dag på kontoret med massor av jobb.
Jag kör på lite rosa idag, älskar färgen på den här tröjan. Puss


Räknas hjärngympa som träning?

Alltså jag är helt slut, min hjärna bara värker. (Nej jag vet att det inte är den som värker men det känns så). Jag orkar ingenting. Jag vet att jag körde igång lite väl hårt tempo idag ang. mitt projekt men jag vill liksom ha en del klart, gjorde en snabb konsekvensanakys på hur stor chansen är att jag har 10 st passande personer framför mig som jag kan intervjua i ett och samma rum och insåg att den chansen inte var stor i framtiden.
Intervjuerna blev jättebra. Nöjd tjej. 
Dock är det så att jobbar jag inte så läser jag. Jag vet inte om jag dricker för lite men jag har konstant huvudvärk. Henrik tycker nog jag börjar bli otränad, men alltså jag slänger ut en fråga rakt i luften. Ni som har barn, hur hinner ni träna? och ni som har företag som är som en liten bebis, hur fan hinner ni träna? Jag jobbar jämt känns det som med mitt projekt och det är så kul. Jag har liksom inte tid för någon träning, hela min kropp bara NEJ. Givetvis får man se till att få i sig mindre strunt om man inte tränar, så är mina regler men de gör mig inget. Jag håller mig i strl om inte mindre men jag vill orka mer!
Men hur hittar man en balans när man inte vill hitta en balans. Just nu är träning as tråkigt. Så tråkigt att jag gör vad som helst för att slippa, städa och tvätta hemma till och med. Jag kör hjärngympa, och det räcker något så enormt för mig. Kan det få göra det?

Hej nu kryper jag ner i soffan med min bok. PUSS

Ny insikt och ny kunskap, det får mig att gå upp varje dag

Idag är jag otroligt tacksam över att jag tog mig upp ur sängen även fast min fina Henrik låg kvar och var hur mysig som helst.
Jag gick upp ur sängen för att Lena från Nordinspire comnunication skulle föreläsa på vår skola. Gud så glad jag är att jag tog mig upp, jag visste på något sätt att idag minsann skulle jag få en ny insikt och kunskap som jag inte hade. Sagt och gjort. Här sitter jag, efter två timmar med en helt ny vetenskap om sociala medier och ditt egna varumärke. Jag tar verkligen med mig detta till mig själv. Stolt idag för dagens grej: jag gick ur sängen fast jag ville ligga kvar.


Sociala medier och ex

Härliga tisdag, vädret är inte alls lika härligt men det får man leva med. Idag har jag en rolig dag framför mig, först någon typ av föreläsning i sociala medier och varumärke sen står intervjuer på tur. Känns bra att ha sånt inplanerat så jag kommer någonstans. Riktigt roligt att skriva ex arbete om något som verkligen tilltalar mig!


Miss vid maten

Jag och Henrik når inte riktigt fram till varandra ibland. Såhär blev kvällens samtal efter att jag skulle berätta att jag åt väldigt snabbt:

G:jag vet inte vad det är med mig..
H: nej du äter som en häst!!
Tystnad.
G: jag menar att jag åt lite fort.
H: jag med....


Intervjuerna är på g!

Vilken bra dag det har varit, jag har jobbat undan allt förarbete så nu kan jag börja göra några intervjuer imorgon! Superskönt! Det ska bli så spännande att få fram resultat, är tyvärr inte riktigt där en.. :)


Min eftermiddag!

Såhär lyxigt har jag det på gate25. Love!


Förmiddagsjobb

Har jobbat lite hemifrån denna måndag, styrt upp veckan och gått igenom min mail. Nu ska jag iväg till gate25 och kontoret för att få inspiration och fortsätta på examensarbetet. Hej från mig idag!


Femtio nyanser av mörker

Efter ha haft en heldag på jobbet, handlat, lagat mat och pluggat så är det äntligen dags att öppna denna kärlek för första gången. Perfekta tillfällen att läsa när man saknar ihjäl sig efter Henrik!


Älskling

Bättre start på dagen kunde jag väl inte få?! Nu blir det jobb på Mio!


I sovrummet

När jag kommer in i vårt sovrum ser jag sista lappen. Han har tagit fram mina myskläder och en sista lapp, jag smälter.


10 meter längre in i lägenheten

Tror någon har saknat mig lite eller vet att det var tufft senaste veckan?


Knäppis till pojkvän

Jag har inte bloggar något alls idag gör jag har jobbat, kom precis innanför dörren. Vad möts jag av då? Jo detta!

Henrik är ibland knäpp och rolig och lite romantisk. Jag älskar alla delarna. När jag kommer hem har han hängt upp choklad framför ögonen på mig. Han vet att jag har förbrukat min "äta-dag" den här veckan så jag vet inte om han försöker få mig att förlora vårt vad om 2000 kr eller om han bara vill vara världens bästa pojkvän? Vad tror ni?
Bäst att jag ringer och kollar. Puss


Stockholm och Steph

Äter middag och myser med Steph i Stockholm. Som jag saknat den tjejen. Fantastiskt känsla att ta igen allt vi missat!


Styrelsemöte och fullspäckad fredag!

Hallå där, ledsen för att det inte blev någon uppdatering tidigare idag men det har varit ganska tjockt med möten idag. Styrelsemöte med UF-kontoret.
Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm, ska besöka min gamla praktikplats Be Better Online och träffa Stephanie! Det ska bli jättekul. Det var inte igår kan man säga. Puss


Henriklängtan

Jag har varit så inne i min egna bubbla hela dagen att jag totalt glömt bort att blogga. Märkligt när det blir så. Jag har kommit en bra väg på examensarbetet och betat av många punkter idag.

När jag kom hem tänkte jag på bloggen och er, det var typ vid 18 tiden. Dock hade jag längtat så förbaskat mycket efter Henrik att jag inte ville göra något annat. Jag somnade uppkrupen vid hans bröst och sen blev jag väckt av att det var mat. Motoriken där i mellan hänger jag inte med på, men det måste jag ju inte heller. God natt!


Frukost och möte, bra blandning

Jag och Moa har varit på frukostmöte med Rotary Aurora, nu tar vi en kaffe på First Hotel Plaza i skrapan. Frukosten här var grym och jag är redo för en dag med jobb!
Jag ska snart iväg till Gate25 och jobba lite mer. Puss


Trött torsdag?

Hej och hå, frukostmöte med Rotary och så. Update kommer.

Ser jag rätt, klockan är verkligen 07.17 och jag är påväg till möte?!


Lillkusin och busfia som gör saker ändå

Jag kom hem för en liten stund sen, han knappt in innan jag fick ett sjukt bra sms. Jag har fått en lillkusin till! Woohoo. Hur kul är inte det? Alltså vankas det en resa till Finland inom ett år för dop :) Det är så roligt för min kusin är svensk och är döv, är gift med en finsk tjej som är döv, dem har ett barn tillsammans som kan höra och kan både prata svenska och finska bättre än sina föräldrar. Det kan jag tycka är lite charmigt!

Det är så roligt för Henrik säger till mig, "Gina, du får inte ta kort på dig själv i spegeln med mobilen, du påminner om en 14 åring.". Henrik tänker jag, jag använder resurserna jag har tills jag får något bättre, det är väl innovativt och roligt att jag kan ta helkroppskort på mig själv utan att behöva någons hjälp?! Ni får se vad jag har för skal också, två olika outfits i en smäll, effektivt och smart! Tills du min älskling köper en systemkamera till mig inkl. stativ så kommer jag att fortsätta på samma spår. 
Jag vet att det är 7 år mellan oss och att du tycker att det räcker med åldersskillnaden som den är men på pappret är jag ju 20 år, och inte 14 år. Bara när jag tar kort på mig i spegeln. PUSS
 
 

Min eftermiddag

Jag sitter och jobbar med mitt examensarbete just nu, väldigt intressant men det tar mer energi än vad man tror alltså. Jag ska snart åka iväg på kvällens sista aktivitet/möte. Ett informationsmöte om Rotaract. Låter intressant och jag och Moa ska se vad dem kan erbjuda.
Det är kul att hoppa mellan olika projekt, gäller dock att ha full fokus när man väl jobbar så att man inte är någon annan stans. Jag planerar min tid och när jag skriver så skriver jag, ingen facebook, ingen mobil. Det fungerar bra, jag tycker jag är duktig som lärt mig och har disciplin. Dags för nästa möte. PUSS
 
 

ABB Industrigymnasium

De inspirerande skolpresentationer gick jättebra! Jäklar vilken kick det är att träffa lite mer än 80 gamla UF-elever!
Nu är det dags för sen lunch och mer jobb. Härliga onsdag!


Onsdagsplanering

Det är onsdag och jag är superglad att det är det! Jag är påväg till möte med Lars, stämma av hur långt vi har kommit och undersöka vissa plan.

Jag älskar att det börjar bli just på morgonen numera. Det ger mig energi.

Nu, möte på Gate25!


Vilodag och morgonschema!

Min dag har varit bra. Det var min vilodag idag men det är som att den här kylan ute suger ur mig all min energi. Det är märkligt. Varje gång jag varit ute kommer jag in stel och frusen, och helt slut. För mig blev det vila ändå. Jag är så glad att jag lärt känna mig själv och när min kropp skickar ut signaler om att det är lite mycket för då vet jag exakt vad jag ska göra. Ikväll skulle jag lägga mig en stund så att min extrema huvudvärk skulle gå över men jag försvann helt och vaknade av att Henrik pussade mig i pannan och sa att maten var klar. Ja det var svårt att räkna ut, sömn och mat saknade min kropp.
 
Nu mår jag bra men ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Morgondagen erbjuder:
 
  • Frukostmöte med rådgivare och presentationsdags av mitt nya projekt
  • Inspirationspresentation för ABB gymnasium
  • Examensarbete ska skrivas
  • Rotarct-träff
Rolig dag framför mig! :)

Sådär socialt

Jag och Pernilla tycker sociala medier är intressant. Heja!


Sociala medier, oh yes!

Idag har jag min off to work dag. Inget jobb alls alltså. Knäppt det känns. Dagen erbjuder en föreläsning om Sociala medier, sen möta upp Henrik och hans faster och hans farmor. Mysigt!
Ikväll blir det förhoppningsvis pilates, tänkte jag skulle prova. Sen blir det soffan för alla mynt. Puss


Här är min lilla inneboende som återkommer varje start på veckan! Gullig va?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2013/pic_50fe42679606ee2e3caa03a4.jpg" class="image">


Motivation som är över topparna

Jag vill börja med att säga, vilken måndag alltså! Jag har hållt igång hela dagen och först nu är det första gången jag sätter mig ner och tar det lugnt. Jag älskar när det är fullt upp, jag bara älskar det livet jag lever nu. Dock skulle dagarna gärna få vara lite längre 3-4 timmar hade varit perfekt. Då hade jag hunnit göra rejäla träningspass också, men ibland blir det något man får proritera bort. 

Efter mötet med Gate25 så hade jag ett möte med min mentor/rådgivare. Det känns som vi kommer hästlängder fram varje gång vi har haft möte, jag är så peppad och laddad till att prestera och köra att det känns som om ingenting kan stoppa mig. Det är as cool och ball känsla. Efter mötet åkte vi för att ha avstämning i skolan ang. hur det går med examensarbete. Jag är lugn, min projektplan har gjort om ett X antal gånger, man vad gör det, jag vill ju att det ska bli bra. 
 
Egentligen borde jag koppla av och göra någonting som får mig att slappna av och trycka på OFF knappen en stund, men jag är slukad. Älskar att jobba för att jag kommer framåt. Hej då bok och hej projektplan. 
 

Egen kontorsplats, vuxenpoäng!

Mötet gick jättebra! Jag har en kontorsplats från och med imorgon, häftigt va? Det är alltså där jag kommer hålla hus i 20 veckor framåt! Det känns overkligt att det händer mig, jag är så glad, upprymd och stolt. Heja mig och hej gate25!


Gate25

Nu är jag påväg mot möte med Gate25 här i Västerås. Ska bli jättekul att träffa dem för att diskutera samarbete i framtiden om kontor. Om ni inte har varit där borde ni gå dit och kika, moderna lokaler, proffsig personal och ett personligt värdskap! I like!


Morgonjobb

Jag börjar dagen med att jobba lite i sängen. God morgon världen och hej ny vecka!


Lösning!

Är det inte galet? efter inlägget så släppte allt, på tio min hade jag en ny projektplan och vet mycket väl vad jag ska skriva om. Jag hade tydligen inte alls försökt med allt. Duktiga jag, jag klappar mig själv starkt på axeln precis som jag gör varje gång jag parkerar riktigt snyggt. Heja mig!

När jag sitter fast

Gud, jag har knappt hunnit med något annat än att jobba hemifrån idag. Jag har kört fast rejält på examensarbetet. Känns som om jag har provat alla metoder jag kan. Ritat upp tankekartor, skrivit vad jag vill få ut av det, hur jag kommer dit, gjort en resursanalys, sett över vilka material jag har. Men det som sätter stopp är att jag inte kan bestämma ett konkret ämne att skriva om som ska passa in och vara relevant. Jag behöver bollning, typ nu! 
Även fast jag har fastnat har jag jobbat på, har skrivit in alla anteckningar på datorn, läst på kursens innehåll och vad som ska levereras. Känner mig faktiskt lite lugnare. Jag sitter hemma med datorn i knät i den nya schäslongen, har en fantastiskt utsikt framför mig där Henrik ligger och sover på soffan. Gullunge, mitt lilla guldkorn. 

Nu stänger jag mina arbetet och sluter kalendern. Snart löser det sig nog. 
PUSS

Alumni Västmanland

Jag och Moa hade ett jättebra möte, fick massor gjort. En rolig vecka har vi framför oss också, rotaract på onsdag, Rotary frukostklubb på torsdag och styrelsemöte på fredag! Wohoo!


Hårfin

Sitter och väntar på Moa, vi ska jobba med Alumni ett tag.
När jag öppnade min låda så hittade jag hårdonuten som jag köpte i London. Extra stor. Jag tycker det är fin och stilrent, sen är det galet bra när man har dålig hårdag!


Besvikelsen sköljer, som isvatten

Medan solen strålar utanför fönstret och snön ligger som ett täcke över hela Västerås så går det inte alltid som det ska. Jag har haft en fantastiskt helg, tagit det lugnt, tagit vara på mig själv, funderat och luskat ut sådant som bekymrar mig. 60% av mina tankar går åt mitt examensarbete där jag har kört fast totalt. Jag måste börja om från början nu när jag har en ny tanke. Ibland kan man inte göra allt, tänka på allt och komma ihåg allt. Igår var en sån dag. Jag glömde bort Henriks namnsdag. Och då tänker ni troligtvis i dessa banor: "vad gör det?", "vem firar varandras namnsdag?", "vilken liten grej". Men jag ska berätta för er att det var ingen liten grej för mig, särkilt när jag glömde gratta honom när det var Nils och till och med Henrik för ett år sen. 
Jag har en pojkvän som tänker på mig i alla lägen, varenda gång jag har haft en intervju, tenta, namnsdag, alla hjärtans dag så uppvaktar han mig som om det vore sista gången. För mig betyder det otroligt mycket och det är viktigt att man uppskattar varandra. Jag tror att jag igår blev mer ledsen än vad Henrik blev, jag blev typ knäckt. Henrik tog lugnt min hand och sa väldigt, väldigt lugnt: "Gina, du har lite för mycket att tänka på". Gud, jag kunde inte möta hans blick, jag känner mig som världens sämsta och att jag glömde det här fick mig att inse hur min senaste tid har varit. Jag älskar det jag gör, utmaningarna jag står inför, men på något sätt så får det inte ta över det jag känner för Henrik och vårt liv. Jag brukar alltid predika för andra hur viktigt det är med att man lever som man lär och är det något jag inte gjorde igår så är de det. Jag berättade för Henrik att hade det varit ombytta roller så hade jag blivit så besviken. Inte för att allt ska firas ut att det gäller att komma ihåg och plocka ut de bästa dagarna på året då man har chans att överraska och göra den andra glad. Givetvis kan jag också göra det en vanlig onsdag bara för att jag vill men på något sätt spelar det roll. 
 
Dessa situationer är kris för mig, och dem måste övas. Jag blev så arg på mig själv igår att jag var tvungen att stänga in mig i 5 minuter. Med mig själv, och hata mig själv lite. Det får man, bara om det är sunt för stunden. Jag gick sen  ut för att be om ursäkt till honom och talade om hur uppriktigt ledsen jag var. 
Så ja, 2013, låt mig få bevisa att jag kan bli bättre, jag lovar att ta mer hand om det jag älskar och inte bara ta de för givet.
 
 

Kom hit

Usch. Jag skulle vara bra flickvän och ställa upp och se snabba cash 2, fy fan. Jag kan gilla thrillers annars men det här alltså. Det gör jag inte om. Jag blev deprimerad och den filmen börja påminna mig om stunder jag inte vill komma ihåg. Men mitt i allt mörkt så började jag tänka på den här krabaten. Det finns inte ord till hur mycket jag saknar dig och den glädje du sprider. Jag ger så mycket kärlek till dig, på distans på något sätt.


Lördagsmiddag

Ikväll bjöds det på stekt lax, jasmineris, mangosallad och vitlökssås. Mycket mycket gott. Nu ska jag ha riktigt lördag och se film. Känner mig oerhört stressad idag. Det bara kliar i fingrarna med mitt examensarbete, kan liksom inte sluta sitta och längta tills jag får skriva, har så mycket att få ur mig.


Foton, målningar och en massa känslor

Vi var länge hos Henriks farmor. Det var mysigt. Hon bjöd på god fika och vi babblade om allt mellan himmel och jord. Det var första gången jag fick träffa hennes pojkvän Bror (inte hennes bror utan han heter Bror) också (låter så roligt när man säger pojkvän när dem är över 80 år?) men dem bor inte ihop, hon säger vän men jag kan sätta alla mina sparade pengar på att det är mer än så. Det ser man när dem tittar på varandra, sånt är gulligt. 
Maj Britt som Henriks farmor är otroligt duktig på att fotografera, hon har en lika vild fantasi som en annan och kan direkt se vad som kan bli motiv. Vi satt i timmar och tittade på fotografier som hon har tagit, jag är imponerad alltså. Jag fick några med mig hem som jag ska förstora upp som tavlor. Det roliga är att Bror är konstnär, hans tavlor passar mig bra då det är mycket abstrakt tänk bakom, sånt gillar jag, när man får luska lite själv vad det föreställer eller vad det ger för känsla. 
Nog om det, det är helg och det blir ingen god mat ikväll om inte jag börjar röra mig mot köket. :)
 
 
 

Cool farmor

Jag älskar långa frukostar framför nyhetsmorgon på lördagar. Jag får Henrik helt för mig själv!

Nu ska vi möta upp hans coola farmor för att fika, jag ska bli som henne när jag är gammal. Puss


Jag är rätt nöjd

Fy bubblan vad skönt med fredag, jag har krupit upp i soffan med fötterna i Henriks knä (som jag älskar det!!), ligger och kikar på gladiatorerna, vilken nostalgi.


Vem jag är

Intervjun gick bra. Roligt att få höra mer om Key Solutions och visa upp vem jag är och vad jag gör. Nu är det dags att agera fröken. Nej men jag ska vara till hjälp. Ikväll väntas gomiddag och mys. Precis som jag vill ha det. Puss


Fredag i januari

Det är fredag, alltså snart helg. Superskönt! Jag ska snart åka till Arlanda för att hämta Henriks bror, sen ska jag på intervju för företaget key solution och efter det ska jag hem till Sara för att se om jag kan hjälpa henne med sitt plugg. Sen har jag ledigt!
Vilken fredag va? :)

Puss


Resultat

Vi är inte riktigt klara, några småsaker som att stryka tyget på schäslongen m.m. Men nöjda blev vi. Jag kommer ägna många kreativa timmar i min läs och plugghörna. :)


Ut med gammalt, in med nytt!

Jag och Henrik tog en paus i allt mitt pluggande, och på bara två timmar var gamla soffan borta och vi har en ny i vardagsrummet. Härligt!

Ni får resultat senare, just nu är det kartonger i hela lägenheten, blev ju inte bara en soffa om man säger så. Puss


Hemmalyx

Fick total sovmorgon, Henrik ligger knappt levande bredvid mig och snusar vid min axel. Fortfarande sjuk. Jag hoppas verkligen att vi inte smittar om varandra..

Jag tänkte ta det lite lugnt idag. T.ex. börja min dag genom att jobba i sängen. Det är lite lyxigt!


En sån här bradag!

Jag och Moa har idag varit på två riktigt bra möten. Ett med UF-kontoret för att stämma av några saker inför vårens aktiviteter och event och sen med Rotary för att se över ett framtida samarbete. Så spännande!

Kvällen avslutades med att beta av en massor "att-göra-saker" och sen umgås med min bror som är här på besök från Sthlm. Tack och godnatt!


Dagens låt!


Inspiration, Alumni och möten!

Den här dagen började med att göra nytta i sängen. Lite läsning och rensnibg av mail. Jag har smittat Henrik som tog över min sjuka post. Jag är påväg till sjukhuset för att ta några prover, sen får man vänta, vilket man alltid får när vården är inblandad. Men glad är vi att vi har dem.

Idag har jag alumnidag. 2 olika möten och jobb med Moa. Ska bli kul att checka av vart vi ligger och börja planera inspirationen som vi ska sprida i olika gymnasieklasser. Nog om det.
Ha en bra dag!


30 min, sen är det game over

Oh hjälp vilket dygn. Om jag tyckte att jag var förkyld är det ingenting mot vad jag känner nu. Min näsa rinner stup i ett och man hör inte vad jag säger. Som om inte detta var nog för mig så har jag fått riktigt djup urinvägsinfektion. Kan max hålla mig i 30 min sen är det dags igen. Nu ska jag iaf ner till läkaren och ta lite prover. Sen blir det vila och plugga. Puss


Skola och massa bra känslor

Jag har haft en fruktansvärd natt, min förkylning blommade ut totalt och jag har inte sovit mycket.
Men ärligt talet spelar det inte så stor roll, jag är så jäkla nöjd med min situation i livet att jag nästan vaknar varje dag med ett leende på läpparna. Då planerna inte riktigt är klara än så kan jag tyvärr inte riktigt berätta vad som händer i mitt liv men jag känner på mig att det kommer bli riktigt bra. Nog om det, nu är det dags för exarbete och skola. Puss


vill bli frisk!

Jag sitter och går igenom min kväll. Jag är totalt slutkörd i huvudet, min hals värker och jag har svårt att andas. Min förkylning vill liksom inte ge sig. Men på något sätt känner jag sån lycka i magen. Ikväll fick jag se folk växa, våga agera och verkligen berätta hur dem känner rakt ut. Jag tycker om när man kan diskutera och att det blir raka rör. Det känns så bra. Fy tusen vad jag tycker om Henriks familj och syskon. Blir så glad av att ha sådana människor omkring mig.
 
Jag går igenom min vecka, den ser bra ut. Riktigt bra ut. Jag har väldigt mycket att gå igenom men om jag bara planerar kommer jag att fixa det. Bara om mina basilusker vill ge mig en chans så. 
PUSS på er.
 
Vad hade jag gjort utan dig?

Flera sådana lördagar tack

Vilken kväll vi hade igår. Gud så jag skrattade. Vi blev bjudna på mat och efterrätt, spelade kort och pratade minnen. Jag har knappt några minnen med Henriks systers familj men vi skrattade så mycket ändå. Jag kände gemenskap och det var längesen jag hade så kul. Efter ett tag flippade det ut och ni vet det blev den där situationen  när man berättar en grej man har varit med om, sen var det bara kul för dem som var med. Så blev det igår. 
 
 
Eftermiddagen spenderar jag i soffan, jag är riktigt sjuk och jag behöver göra allt för att piggna till tills veckan. Förkylningen har satt sig på stämbanden. Just för stunden myser jag med Henriks nära, och småttingarna. PUSS
 
Kolla vad jag fick under middagen! Tack Filippa och Tindra för dem fina presenterna!

Mysis

Fantastiskt kväll. Berättar mer imorgon. Puss


Min lörding

Har en liten rast på jobbet, slutar om 2 timmar. Då ska jag och Henrik åka till hans systers familj. Som jag längtat! Lite middag och lite mys. En perfekt lördag. Jobbar nämligen imorn med. Puss


Fredag fast måndag

Jag har haft fullt upp. Tog en promenad imorse efter mötet. Åkte och jobbade. Jobbade. Åkte och handla. Åkte hem. Lagade mat med min fina. Pussade på min fina. Åt mat med min fina. La mig i soffan. Varvade ner med en bok. Förflyttade mig till sängen. Utbytte några ord med min fina. Släckte lampan. Helt slut. Min kropp säger nej och min hals vill inte. Idag är min måndag och min nästa lediga dag är onsdag. Inte skönt.


Framgångsrika möten

Hud vad jag var sömnig jag var imorse. Jag och Henrik gick och lade oss tidigt men något gjorde det omöjligt för mig att sova. Jag tror jag låg 4 timmar utan resultat. Det är illa, jag är liksom för uppspelt eller något. Skulle kunna jobba dygnet runt.
Nu på morgonen har jag möte med Lena Nyqvist på handelskammaren. Vilken kvinna, hon är otrolig. Jag vill gå igenom lite statistik därifrån och från yh-myndigheten. Det luktar examensarbete i långa vägar. Ha en härlig fredag. Idag börjar min vecka! ;)


Framåt går det!

Mötet med Lars gick fantastiskt bra. Det är skönt att ha någon som ställer motfrågor och någon man kan bolla idéer med!

Min lilla stund hemma förberedde jag till imorgon, har möte med Lena på handelskammaren och det krävdes en del förarbete. Nu väntar jag på Wissam, snart har vi vårt möte. Superkul!


Gate 25

Jag befinner mig på Gate25, har inte varit här förut men jäklar vilken service och var fräscht det är! Jag hann knappt sätta mig ner innan det stod en latte framför mig och en annan person berättade att Lars, som jag skulle ha möte med skulle komma inom tio minuter. Har dem då ringt honom och kollat när han kommer? Imponerad. Strunt samma. Det är skönt att ha några minuter för sig själv, hinner jag gå igenom mailen och förbereda inför ikväll.


Dagarna går fort

Har en rolig dag framför mig, först möte med Lars på Gate25 för att också kika på deras kontorshotell ang. ett möjligtvis framtida projekt. Sen har jag möte med Wissam, vi jobbar med affärsplanen.

Ha en bra torsdag!


Henrik flippar ur

Jag har hört Henrik uttala sig när han tycker att han inte riktigt kommer ändå fram till mig när jag läser "femtio nyanser av honom", dvs att han inte når mig över huvudtaget.

Så här låter det när Henrik blir frustrerad och skriker rakt ut:
"JAG FÖRSTÅR ATT INGEN KILLE FORSKAR I HUR NI TJEJER TÄNKER, FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!!"

Jag tycker om dig med baby, boken också!


Tillbaka blick och analys av MINA DAGAR

När jag åker tåg får jag tid att tänka. Idag tänkte jag. Många undrar ibland vad jag gör om dagarna och hur jag håller mig sysselsatt. För mig är det inga problem. Ni som pluggar, ja ni vet vad jag pratar om. Det är tenta hit, inlämning dit, reflektion hit och anlays dit. Det är charmigt att plugga när du går till skolan varje dag. Många som pluggar på högskola har några föreläsningar i veckan sen egen "pluggtid". Vi har ett annorlunda upplägg. Vi går till skolan varje dag, 5 dagar i veckan och ca 6 timmar per dag. Det är nice. Jag får någonting att gå till och det blir som en garanti att varje dag får jag lära mig nya saker. 
Ibland blir det mycket, ibland glömmer jag bort min egna tid och ibland glömmer jag av mig och Henrik, jag kan inte hjälpa det. Det blir bara så, jag är så exalterad av att göra saker. Ibland skulle man kunna tro att jag har adhd, svårigheter att sitta still och lätt blir rastlös. Så är det inte, jag varvar bara ner på mitt sätt och sen älskar jag att vara aktiv, ju mer aktiv desto mer energi frilöser min kropp, givetvis om jag håller balansen så att säga. Det händer att det blir rubbning på den med. Jag lovar. Mig också, precis som det händer alla andra. 

Mina veckor ser ut såhär med dessa rullande projekt: (Om det är någon som vet hur man gör för att dela upp sig själv samt vara på olika ställen i samma stund så kan ni maila mig en förklaring till ginahedren@hotmail.com)

- 100 % Skola, dvs heltid, full tid. 40 timmar per vecka.
- 12-20 h jobb per vecka hos MIO
- 6 timmar jobb i veckan på UF Alumni Västmanland
- 7-8 timmar i veckan på mitt och WIssams projekt (kommande företag)

Det här är alltså ca 74 timmar i veckan som jag ägnar åt saker som gör mig starkare och mera framgångsrik. Jag lovar mina vänner som frågar, jag har inte svårt att sysselsätta mig.
Utöver detta ska nämligen jag (som alla andra)
 
- Städa
-Tvätta
- Handla
- Laga mat
- Träna
- Få tillräckligt med sömn
- Studera och läsa kurslitteratur/roman
- Träffa mina vänner och knyta kontakt (vid en bra vecka med disciplin. 
 
Jag har fullt upp, jag älskar det jag gör. det ska gudarna veta. Men, jag håller mig sysselsatt, upp över öronen!

Det går fort.

Jag och Moa har varit på ett brainstorming möte ang. ett projekt där vi ska ha en internationell alumnikonferens i oktober. Låter jättespännande. För mig är det så främmande att boka in något i oktober, jag har ingen aning om vad jag gör då!

Efter det planerade jag och Moa nästa event som äger rum 6 feb. i Västerås. Det kommer bli jättebra, det gäller att planera och ha disciplin!
Jag mår faktiskt inge vidare, är fortfarande seg från igår och känner att min hals vill balla ur samtidigt som min aptit har flutit iväg. Märklig känsla. Nu, hem mot soffan och vila!


Utbildning med Moa

Jag återförenas med Moa igen, vad jag saknat den tjejen under julledigheten. Vi ska på utbildningsmöte och också träffa Julia som sitter på nationella kontoret i Stockholm. Jätteskön dag framför mig.


Chockar mig själv

Jag vaknade, typ i sömnen tog jag fram mobilen och satte på One direction. Om och om igen. Jag trodde aldrig det skulle hända. Syster Linn, vad har du gjort med mig?!


Feber och så

Idag var ingen bra dag, vaknade med feber. Jag gick upp och tog en tablett för att sen somna om. Bättre blev det men inte bra.

Jag och Henrik ska snart åka och handla, efter vistelsen på Gotland har vi ju ingenting hemma. Puss


Glad och lycklig tjej lägger sig i sängen.

Jag lägger mig i sängen och är alldeles nöjd med dagen. Fantastiskt. Min rådgivare är en av det bättre människorna och jag kan inget annat än att se upp till honom.
Jag har en rolig vecka, en rolig månad och ett otroligt år framför mig. Denna vecka avgörs lite min framtid. Spännande! God natt.

Jag har fin pojkvän i sängen också. Dock minus att han inte förstår att jag inte vill ha uppdatering om Djurgården i ishockey. Puss igen.


Har inte jag världens sötaste svärmor?


Ny dag, nya möjligheter

Jag laddar inför första skoldagen på väldigt många veckor. Eller typ två, men ändå. Älskar att ha något att gå till.

I eftermiddag blir det möte med min rådgivare också, lyxigt och spännande!


Henrik, suris och en lång resa

Ingen bra dag igår. Jag hade otur med mitt resande och missa tåg med mera på grund av förseningar. Det var fruktansvärt att resa från kl 15 på dagen och vara framme 23.45 när avståndet var Visby-Västerås. Jag var helt slut och sur när jag kom hem och jag tror inte min lampa släcktes innan två.
Självklart märks detta nu på morgonen, jag gick upp med Henrik för att äta en härlig frukost tillsammans. Han går upp 6.20 vilken kändes oänderligt tidigt när man börjar kl. 9. Henrik sov typ vid frukostbordet och jag tror att jag frågade honom 3 ggr vad han hade för planer idag. Jag fick ur honom att jag skulle jobba, "nähä, det hade jag ingen aning om" tänkte jag. Han är för söt, särskilt att sitta och titta på vid frukosten.

Ha en bra måndag allihopa! Superpuss


Jag och min underläpp!

Jag vet inte vad det är med mig men jag är så nykär. Det enda som snurrat i mitt huvud är Henrik. Det har till och med gått så långt att jag kommer på mig själv med att sitta och le och suga på min underläpp.
Det är jättekonstigt, jag har en reflex i mig som gör att när jag är förtjust så suger jag på min underläpp. Ibland så högt att jag hör det själv. Jag minns när jag och Henrik dejtade, och vi låg där i sängen och hade släckt lampan och man började småsova, det där stadiumet där man hör men inte registrerar när man ska sova. Då, framförallt när jag slappnade av så kunde jag suga så hårt på min underläpp att det hördes. Jag brukade vakna till av att Henrik drog sina fingrar på min mun för att få bort ljudet. Jisus vad jag brukade rodna, tur för mig att vi hade släckt. Detta moment händer än idag, och nu senast på offentlig plats när jag skulle lämna honom vid båten. Jag kan inte rå för. Det bara händer! Dock är det något vi skrattar tillsammans år istället. Är inte kroppen konstig ändå? :)

Jaha, jag blir alldeles nervig av att jag ska åka hem imorgon. Måste välja fina kläder imorgon så han blir extra påmind vem han är tillsammans med. Skämt å sido. Tack o godnatt.


JVM

Jag ser på hockey, heja Sverige, det är så spännande! :)


Ledigheten snart över

Min sista dag på ledigheten innan allvaret börjar. Känns konstigt. Tiden går så himla fort. Knasigt liksom.
Vi får se vad dagen erbjuder, jag är ganska seg och har ju en väldigt bra bok bredvid mig. ;)


Småttingar

Jag och mamma har hållt på hela eftermiddagen med att rensa ur gamla lådor, herre jesus vad jag skrattade när jag hittade det här. Gullungar!

Photo: Det var några år sen, om jag säger så. Hahaha!
Jag och min fina vän Ylva. Vänner sedan vi var 3 år!

Vårkänslor i januari


En härlig morgon

Klockan är bara några minuter över tio och jag har redan hunnit med att uträtta ärenden i stan och en morgonpromenad med mamma och Chip. Idag var Chip mycket snällare och det blev inte någon kapplöpning den här gången (läs gårdagens inlägg).  Solen strålar på Gotland och när jag vaknade imorse kunde jag höra fåglarna. Snälla, låt det bli vår till. Innan det så vet man att Vinterland kommer komma på besök igen, minst en gång till innan våren. PUSS
 
Härligt väder!
 
 

Snäll syster

Idag agerar jag snäll storasyster. Har gått upp kl. 7 för att skjutsa in lillasyster till ungdomsmottagningen. Någon gång ska ju vara den första och idag blev det.
Lite läskig nostalgi måste jag säga, knäppa jag!


Bästa killen

Ligger i sängen och försöker sova, första natten utan Henrik. Det går inte att sova. Shit vad jag är löjlig. Jag vet. Blir alldeles varm inombords när jag tittar på honom. Min min min.


Sociala medier

Jag har haft en lektion med mamma och pappa om sociala medier. Riktigt nöjd. Visade bra ex och lite sämste ex. Roligt att se hur dem mer fattade grejen, sen är dem ju fortfarande lite emot det där. Konsult nästa? :)


Älskling!

Idag åkte min finaste hem. Första middagen utan honom på väldigt lång tid! Redan saknad!


Fokusera om

Jag vill fokusera på det som gör mig glad. Efter att ha haft ett betydande samtal med min mentor/rådgivare så är jag tillbaka på banan igen.
Bara sådär snabbt stolpar jag upp några saker som förändrar mitt humör till det bättre:

- utmaningar som handlar om karriär och utveckling
- stunderna med Wissam och vårt kommande företag
- när Henrik får mig att skratta
- Motivation
- när jag och Moa planerar Alumni
- lång varm dusch
- när jag får vara tjejig och Henrik lyssnar ändå
- när jag får somna på Henriks bröst


God dag sura minen

Jag skulle starta dagen med en morgonpromenad med hunden och mamma. Den avslutades med kapplöpning efter att min hund jagade hästarna, tokstolle. Jag har inte sprungit på måndader, och det märktes kan jag säga. Fick typ anfall efter halva vägen. Herregud. Jag som bara hade två nyårslöften, att lyssna bättre och prioritera mig själv, men välkommen löfte tre, det ska bli ett nöje att ta tag i dig, konditionen. 
 
Jag är jätteirreterad nu, tokhund.

Vi gör om!

Idag köpte vi inte bara en säng, vi köpte också inredning till Linns rum och gjorde om. Blev jättefint! En glad syster också. Det är ett stort plus!


Handla säng

Jag och Henrik ville ha en klok säng, så nu åker vi in och handlar en!


Nyårsdagen

Jag och Henrik fick skrattanfall i kyrkan, det är inte okej. Nu avslutar vi kvällen i soffan framför en film. Puss


Min nyårsafton

Jag hade en otroligt fin kväll, hög klass på mat och vädligt trevlig sällskap. Jag är så nöjd. Vid 2 -tiden i natt somnade jag meganöjd.
Jag och mamma hade gjort en jättefin dukning som verkade gå hem. Till och med när det slog om till 2013 fick jag min nyårskyss.
 
 
Idag vilar jag, efter långpromenaden i skogen så ska vi snart spela Yatzy. Efter det avslutar jag kvällen i kyrkan. Efterlängtat att få tillbringa lite tid där med levande musik. PUSS
 
 
 
Nyårsmiddag
 
 
Fördrinkarna

RSS 2.0