HEJJ

Hejhejblogg.
Nu var det ett tag sen jag bloggade alltså, himlans vad tiden går fort. Jag överlever iaf, gör det jag ska och bara lever loppan smått. Ägnar mycket tid i stan och saknar min mamma, men som sagt, jag överlever den fronten också.
I helgen höll jag mig till Gotland, tog det sjukt lugnt men fick ändå väldigt mycket gjort!
Nu är det ny vecka, och om inte jag har fel så är det vecka 14. Det betyder att vi har lov nästa vecka. Känns underbart. Men men, nu ska jag vara lite social med m. Pusspåer.

SWEET HOME!

hejblogg.
Har precis tränat klart, as skönt. Känner mig helt död, helt slut på alla sätt. Hoppade över min tänkta poweryoga och körde 90 minuter spinning istället. Jag älskar musik. Det är det man ska ha när man tränar. Det ger både energi och lugn på samma gång. Det får iaf fart på både tankar och kropp.
Jaja, vad har jag gjort annars idag förutom mitt träningspass. Har faktiskt hunnit med ganska mycket, vaknade i morse, hade Goffe vid andra sidan rummet, snäll som jag är väckte jag honom med. Kände mig lite ensam där på morgonen. Fixade i ordning mig snabbt och mötte sen upp mamma. Jag gick och solade och sen fixade vi några ärenden på stan.
Åkte hem i fullfart, började städa hemma, hjälpte mamma. Ibland kan det vara skönt att umgås med henne vad man än gör. Vi kollade upp några högskolor till mig. Jag vet ungefär vad jag vill bli och det leder till att jag ska plugga vidare direkt. Känns också skönt, så jag har faktiskt framtidsplaner, och små är dom icke. Men men, för att återgå till dagen. Jag har pluggat lite, och gjort iordning mitt hår. Så där lagom intressant.
Nu ska jag packa lite till imorn, en dag full med planer vettuuu. Bl.a. lång skoldag, träningsmatch mot Endre och lite läxor ska göras.
Vi hörs. Pusspåer.



Bara 7 veckor och 3 dagar kvar. :)


GRATTIS FRIDA!

Jag har en bra vän som fyller 17 år idag, Grattis Frida Gustafsson :)

OERHÖRT TRÅKIGT INLÄGG

Hejhejblogg.
Idag har det varit en helt okej dag, vaknade imorse och var förvånandsvärt pigg. Gick till praktiken som vanligt :) Dagen har faktiskt gått väldigt, väldigt fort. Efter praktiken så vart det träning nästan direkt. Gick väldigt bra. 
För tillfället så har jag precis överraskat m med städning :) toppenkul. Nej men jag gillade hans reaktion. 
Nu ska jag lägga av med mitt dösnack, och istället så ska ni få en bild.
Pusspåer.  


HEJ SÖTNOSAR. You make me happy.

PÅ ÖN IGEN!

Hejhejblogg.
Nu är jag hemma på ön igen, känns ju faktiskt väldigt skönt. Att vara i storstan en hel helg med alla sura stockholmare och alla gånger man hörde "nästa ..." på tunnelbanan gör mig väldigt trött. För att inte tala om stressen. Iaf, jag har haft en toppenhelg, äckligt mycket shopping. Det blev mer än förväntat men de känns bra att komma hem med nästan en helt ny garderob. I fredags var jag och Nic i själva centrum, där vid plattan osv. Vi tog senare roslagsbanan till Täby Kyrkby där vi skulle sova och träffa Nics kusiner. Helt sjukt flummiga människor, väldigt sköna.
På kvällen där såg vi en bra film som var gripande. En ny film som heter Taken och är som en triller. Det handlar om två 17 åriga tjejer som ska åka utomlands på semester. Dem blir sedan "medlurade" och kidnappade och får följa med till något ställe där ett gäng drogar ner unga tjejer och sedan säljer dom.
På lördagen sen så stod det shopping på schemat igen.. Vi åkte till Täby Centrum och var där till 6 tiden. När vi sen skulle hem så fick jag av någon anledning för mig att prova på ett nytt tåg som verkade gå samma väg som det vi skulle åka. "Smart" tänkte jag, slipper vi vänta i högst en kvart. När vi sitter på tåget och ser stoppet "galoppfältet" förstod vi att vi hamnat lite fel. Denna händelse gjorde också att vi kom hem en timme senare än tänkt. Så kan det gå.
Igår tog vi det bara lugnt hela dagen, såg någon film och umgicks med killarna i huset, tog sedan tåget till Nynäs och tog båten hem. Härlig helg. Men oj så jobbigt det var att åka ifån M, saknade han supermycket. Nu pratar vi 2 dagar vi var ifrån varandra, tänk sen när vi pratar om 16 dagar, kill me alltså. Haha, han får helt enkelt följa med till Portugal.
Som en liten överraskning sådär när jag skulle sova hos honom igår när jag kommit till Gotland så hade tydligen Goffe flyttat hem i lägenheten. Ska jag ens kommentera vart VI fick sova? - köket. Detta är inte okej. Jag ska nog kunna muta han på något sätt så Goffe flyttar hem igen.. :)
Nu ska jag iaf träna lite, har precis plockat in alla nyshoppade kläder i garderoben och rensat lite. Robin min bror har tappat bort min kamerasladd, så när han hittar den kommer det bilder från sthlm. Pusspåer.

YESSS

jag älskar mina föräldrar mer än allt annat

BEFORE U KNOW IT

hejhejblogg.
Det här lär bli sista gången jag bloggar den här veckan för jag har ganska fullt upp, och jag tror inte alls att jag har tillgång till data.
Jag tänkte bara berätta väldigt snabbt om mina tankar. Gårdagen var mysig, jag var inte helt på topp men umgicks ändå med min M hela kvällen. Vi var förbi Bageriet och träffade lite folk och satt och prata innebandy en bra stund. Jag ringde upp Nic för att bli räddad. :D
Idag är det mycket som står på schemat, är fortfarande i skolan, ska skynda mig hem och packa och fixa. Jag tror att M kommer förbi en stund ikväll, vi kanske äter gemensam middag eller något, vi får se. Senare ikväll ska vi iaf hämta upp Nic som troligtvis har packat klart får vi hoppas (!) och sen åka in till stan för att där sova.
Båten går 7.05 imorgonbitti och det innebär hela helgen på fastlandet, SKÖNT! Så helgens planer är få, shoppa shoppa shoppa. Vi kommer hem igen söndagnatt, och då lär vi vara slut.
Detta blev ett sjukt dåligt inlägg och mega tråkigt, men som ni vet har jag ju faktiskt inte tvingat er att läsa, så. Pusspåer.

"DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT MEN SKÖNT NÄR DET ÄR HÅRT!"

Hejhejblogg.
Jag är verkligen jätte ledsen att jag inte hinner blogga längre, känns inte alls nå kul eftersom jag tycker om det själv. Jag har kommit fram till att jag inte alls har någon tid för detta. Som för allt annat, så ger detta konsekvenser, och jag vet inte om ni tycker att det är bättre att jag bloggar en gång i veckan eller om jag ska sluta helt? Jag har ingen aning.
För några inlägg sen så berättade jag att allt var fixat och klart inför resan till Åre. Det höll i två dagar, sen kom jobb i mellan för en av oss. Och bara för en resa kan man inte riskera sparken. Så resan blev inställd, bara pga det. Känns oerhört tråkigt, men jag tror på min instinkt och känner att det kommer fler chanser. Jag har några bestämda och obestämda (för tillfäller bara planer) stunder jag ser framemot. I helgen åker jag och Nic till Sthlm för att få shoppa, känns väldigt behövligt. Verkligen. Sen ska jag och M utföra en oplanerad kryssning, om vi blir själva eller inte har vi ingen aning om, och exakt tid och datum är inte heller bestämt. Men det kommer bli mer än kul :) Jag och Nic ska också genomföra Skåne innan sommarlovet, vilket kommer bli jätte kul, bara dialekten gör ju en på flummigt humör? :)
Jag börja också känna stämning inför resan till Portugal med Nic. Tänk att vi ska vara borta i två veckor för oss själva och bara festa, sola och bada, och såklart bara vara. Det kommer bli mer än underbart. Att det är ca 8 veckor tills vi åker gör mig verkligen pigg!
Ja, det låter för min del som det verkligen kommer bli en bra vår/försommar. Och just idag, är mitt humör på topp. Hoppas också att jag har likadant flyt hela dagen så jag får träffa min sötnos ikväll.
Pusspåer vänner, att ni är kvar mina läsare är sjukt. Guldmedalj åt er!




Det är som bäst när det är vi två.

EN DAG MED PLANER

Hejhejblogg.
Äntligen var fredagen över, jag som annars brukar älska fredagar hatade gårdagen.. som ni kanske märkte.
Ändå så var jag med min sötnos Nic, vi såg en hel knäpp film, typ svensk och hette "Sök". Sen så badade vi och bara tog det lugnt.
Jag känner att jag är uppe ganska tidigt ändå, duktiga jag :) Nic ligger ännu i sängen..
Idag så har jag ganska mycket inplanerat, ska in och träffa M, sen ska vårat lag stå i kiosken hela dagen så jag har tid mellan halv 3 och halv 7. Det suger as. Ska försöka att smita iväg en stund vid halv 4 då de är den omtalade matchen mellan IBK och Follingbo, ni kan ju läsa deras bloggar då dem försöker såga varandra ganska hårt. gotländskgolvboll och de oranga.
Kvällens planer blir lugna, vi ska hem några stycken hit till Nic och bara ta det lugnt och mysa, i stil med filmkväll(?).
Aja, nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Pusspåer.


Typ såhär ser Nic ut nu..

..

Fortfarande fredag den trettonde, fan va denna dag skulle vara lång då!

.

Ingen bra bloggdag alls. Bloggen är verkligen påväg neråt..

JAG GILLAR IRONI

Idag har min dag precis startat lika bra som den gjorde för en månad sen. Fredagen den 13 är verkligen min dag. Jag önskar att den kunde vara jämt. Jag önskar också att jag jämt har den turen som jag får detta datum.

GULDFISK? - JA!

uppdatering.
Nu har jag sovit och ätit en stund och är verkligen jätte glad. Pigg också för den delen. Jag pratade just i telefon och kan inte sluta le efter det. Jag vet inte, idag är en sån där dag, då man ena stunden är jätte glad och har ett stort leende, och andra stunden vill bara knäcka något. Men va fan, den första känslan ta över helt, för stunden iaf.
Jag är typ såld. Sådär flammmsigt glad. Vill skratta åt allt. För alla mina bra framtidsplaner, bara för att allt är så bra. Just nu.
Och för att jag någon gång ska börja plugga så får jag väl gå ifrån datan, och sluta med mina ursäkter.
Här kommer iaf en jättesöt bild på min bästa vän när jag precis har busat med min födelsedagstårta :)
Pusspåer.


VÅRA PLANER GÅR IGENOM

Hejhejblogg.
Jag hann visst inte blogga igår heller, ledsen för det. Men dagarna blir så himla korta eftersom praktiken håller på länge. Igårkväll var jag och såg fotboll och åt middag på borgen med några vänner, mysigt mysigt. Stannade kvar i stan senare.
Dagens planer var fler och är nu mindre. Hoppade över hälften pga av att jag är så äckligt trött. Så ja, detta lär bli en mysig hemmakväll med mam.
Jag har ju totalt glömt att berätta att jag åker till Åre mindre om en vecka. Jag och några av dem närmsta drar till onsdag för en helhelg i fjällen. Underbart. Kommer hem söndag natt! Ska faktiskt bli ruskigt kul att bara dra iväg så där spontant. Och jag har aldrig bott på ett 5 stjärnigt mer än 2 nätter, definitivt inte på ett som ligger mitt i skidbacken. Jag och Nic bara bubblar av idéer angående resan.
Nåväl, eftersom jag för en gång skull är hemma, ska jag ta och vara lite social med min mam och berätta om mitt nya cityliv. ;)
Pusspåer. Jag skriver nog senare!


Jag längtar :)

LARVIG COMEBACK

Hejhejblogg!
Jag är tillbaka efter min lilla paus, känns verkligen skönt. Helt stört att alla mina läsare är kvar, ni borde typ vara beroende av mig eller något. Förresten, kul det skulle vara att veta vilka alla är, jag vet kanske 30 % av läsarna.
Jag har alltså idag, (om jag inte räknat fel) inte skrivit på en hel vecka. Det har hänt alldeles för mycket på en vecka. Mitt liv går för fort, all extra tid bara försvinner. Funderar på något sätt att lägga ner min blogg p.g.a. tidsbrist, men helt plötsligt tycker jag jätte synd om dem som bevakar min blogg, tänk på dom som är som Nic, verkligen längtar efter mina nya inlägg, det känns ju inte snällt då att lägga ner. Jag får fundera ut något bra där som håller balansen.
 Jaja, jag är idag, glad. Har fått träffat mamma, numera bor man ju tydligen i stan, så jag tar verkligen vara på tiden jag får träffa henne.
I några veckorna nu har jag och Nic pratat om att göra en sms-bok. Tog idén av Angelica som redan har en. Och vi kom på att det verkligen är en jätte kul grej, så i slutet på förra veckan gick vi och köpte varsin liten söt bok där vi skriver i speciella sms. Och det kan vara allt, från roliga minnen, något gulligt en kompis skrivit eller något helt annat.. Nej men alltså tänk vad kul att läsa det där sen, sms som tydligen en gång har betytt någonting. Fånigt, men superkul! Så det har jag faktiskt ägnat hela min eftermiddag åt.
Imorgon kommer jag inte alls kunna blogga, tyvärr vänner. Men jag har lång dag. Praktik + träning, sen sova hos min s.k. pojkvän (?) och då vill man ju inte vara osocial genom att sitta vid datan. Inte alls. Han själv bevakar verkligen alla sorters sportsajter med nyheter och skvaller, så jag tror inte ens jag skulle kunna få tag i datan ;) Hopplöst.
Nej men hörre ni, eftersom jag har varit duktig ikväll och gjort vad jag ska, (pluggat, ätit,skrivit, tränat och lite annat..) så ska jag gå och poppa lite popcorn.
Vi hörs på onsdag vänner, PUSSPÅER!

INSIDAN SÄGER IFRÅN

Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva, jag vill väl alldeles för mycket för att ens få ut något av de ord som jag skriver. Mitt humör är helt, nej jag vet inte vad. Vet  inte alls vad jag ska säga. Är typ helt tom. Kan väl inte beskriva det bättre än att bubblan sprack och jag föll flera trappsteg ned. På gott och ont men mest åt det andra.
Mina planer blir inte som tänkta och helt plötsligt fick jag din roll i det här spelet. Med allt för mycket känslor och tankar omkring mig bestämmer jag mig för ca en veckas blogguppehåll. Dels för mångas olika kommentarer men mest för att jag själv vill hinna med det jag faktiskt vill.
Så ja, ta hand om er eller något?

GE MIG!


Inget kan få mig på så bra humör som den här, ta mig tillbaka till den dagen.

MEGAFART!

hejhejblogg.
Det här är en sån dag då tiden bara rinner iväg, jag ska hinna med allt för mycket! Jag är ganska stressad och gör därför ett liknande inlägg, Dagens planer:

  • Plugga och packa
  • Ta bussen till stan vid 3
  • Möta upp Nic
  • Ta bussen från stan kvart i 4
  • Hos Nic: Plugga klart, äta och träna
  • Ta bussen in vid halv 6
  • Ner till lägenheten och fixa
  • Tjejmys hela kvällen, våran spa-kväll
Min Nic är bäst, men det visste ni ju redan ;)
Hörs senare! Pusspåer.

HAPPYHAPPY!

Att ha en bra tid med bästa flickorna, det slår det mesta alltså. Utan tvekan.

MINA TANKAR BLIR TILL ORD

Hejhejblogg.
Idag har jag sovit ut, kändes helt underbart verkligen. Min gårdag var väldigt mysig, jag var hemma hela dagen och tog det lugnt, fixade en hel del saker och hjälpte mam. Jag började typ tjafsa med mam om vilken mat vi skulle ha, sen försöker hon muta mig med efterrätt. Och allt slutade med skratt ändå. Haha, jag tog budet direkt. Så igår, satt jag och njöt av en chokladtårta som jag hade beställt. :)
Dagens planer är få, men viktiga. Jag har lite läxor och skolarbeten som ska göras, jag ska träffa Nic (längtar !!!) jag hoppas på en spakväll. Såhär är det alltid, jag får idéer, tar fram dom till Nic och hon tycker till. Men vad jag vet så gillar hon det faktiskt. Nog om det.

Jag har funderat på en sak angående min blogg, jag har typ tappat känslan helt för tillfället, har inte alls den tiden och inspirationen som jag behöver. Jag funderar starkt på att avsluta och lägga ner, detta är inte omtyckt i min omgivning. Men ändå känns det som om jag kommer sakna det, för ibland kan de vara jätte skönt att bara skriva av sig. Men just för tillfället känns det som om jag måste låsa in för mycket information (inte skvaller), utan med saker som händer i mitt liv, liksom bäst att ligga lite lågt. Men jag ska tänka igenom detta, och ni märker väl för all del om jag har tagit beslutet att avsluta.
Nu ska jag få i mig lite frukost eller något i den stilen, vi hörs!

Pusspåer.

KANSKE HAR DU NÅGON SOM BETYDER LIKA MYCKET FÖR DIG?


JINA+NIKOL - you make my day

RSS 2.0