Kär

Och jag är världens lyckligaste tjej, gör jag har Henrik helt för mig själv!

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_51803237ddf2b31d9c27f769.jpg" class="image">


Agra Taj

Jag lunchar med härliga Agneta och Moa. Två personer som ger mig fantastisk energi. Mycket bra vardag'


Dagens låt

Fina fina toner medan jag var ute och gick..


Valborg

Det är tisdag och jag har jobbat på hemifrån. Jag har en lunch inbokad vid 12 men innan de ska jag ut en stund tänkte jag.

Jag tycker Valborg är en ganska spännande dag. Alla ser så otroligt olika på dagen. När jag var mindre var Valborg världens partydag, de var alltid svinkallt men ändå tvingades man sig själv ut med de andra. Oftast gick vi bara och drog. Ett år hade jag och min dåvarande bästa kompis middag, vi hade bjudit in våra på G, (jag tror faktiskt inte vi var tillsammans med dem då) och jag fick min första kyss. På Valborgskvällen, på en matta i mörkret till låten Heaven. Hahaha säger jag idag, vilka tonårsdagar!
Numera är de inte partyt som är viktigt, då är de att få se elden. Det har satt sig i mig att jag inte får missa det. Jag vill se eld och äta god mat. Förra året efter en avslutad middag med några vänner så gick jag och Henrik Västerås runt för att se eld. Vi missade alla. Jag var så ledsen. Tårarna rann på vägen hem...

Nu tillbaka till verkligheten, behöver lufta huvudet lite så de blir en promenad!


Lägg av

Men hur töntiga är vi?


Visby - Arlanda

Dags att flyga hem till min fina. Puss


Promenad, pojkvän för mig själv och lite spa

Dagarna bara springer iväg här, jag blir så bortskämd av all god mat och mysigheter. Igår kom min saknad av Henrik som en våg, jag var tuvungen att bara prata med honom. Vi har bara hörts litegrann då och då under helgen för båda har haft fullt upp, men medan jag tog 5 km PW så fick ja ha Henrik helt för mig själv, i telefonen givetvis. 


Annars bjöd min söndag på "måste-göra-saker" som jag betade av, hade lite SPA här hemma med ansiktsmask, massage etc. Jag har verkligen hunnit med mycket och fått saker gjort. 
Nu ska jag äta en väldigt sen frukost med mamma och bläädra i lite hemindredningstidningar. Redan ikväll flyger jag hem vid 19 tiden :(
 
Fantastiskt vackert vid havet där min löpslinga går
 
 
 

Stor kärlek till Portugal

Mamma och pappa har pratat hela helgen om deras Portugalresa som går av stapeln den 11 maj. Jag dör så avundsjuk jag är. Jag kan åka med, har hittat en superbillig resa men vill inte vara ifrån Henrik mer, jag vet att det inte blir samma sak utan honom. Det är också mina två sista veckor i skolan så jag känner att jag stannar hemma. Detta påminner mig så otroligt mycket om när jag och mamma var i Portugal, de ska bara bo ett stenkast från den stranden där vi hängde. Vi åt glass, var ute och åt och shoppade en hel del. Åh vad jag skulle vilja göra om det. Vi åkte i september och de var året när jag hade fyllt 16 år. 
 
Vad fin jag var i håret!
 
Strand och värme, ge mig!

Min favoritglass. Alltså jag älskar att jag aldrig någonsin skulle sätta på mig dessa solglasögon igen!
 
 
Världens bästa mamma
 

Ledig och brunch

Det är nästan så att man vänder på dygnet när man är här. Jag är van att lägga mig tidigt men här är det party ändå till 02. Sen sover man längre också!

Jag har gjort brunch och ätit upp, kunde inte hålla mig borta från att sitta och jobba lite vid datorn tills jag blev avbruten av Chip som krafsa på benet och ville upp och mysa i famnen. Det är ljust det jag älskar med hund. Dem kommer och bufflas och knuffas. Aww.


Lördagslöp

För att få bort mitt sockersug och känna mig lite piggare avverkade jag och min syster en löprunda. Den fick stanna på 5 km. Riktigt skönt!
Nu blir de supermiddag med familj och farmor!


Blondie

Hallå på er! När jag igår hade skrivit ut att det var jättesvårt att sova så somnade jag direkt. Knäppt det där!

Jag har en sak att konstatera. Jag har förstört mitt hår. Trodde inte det gick men, Yes I can. Jag har gjort det.
Jag har röda nyanser i mitt hår som är omöjliga att få bort, vissa dagar kommer de fram och är lila, de där härliga slingorna. Jag har ingenting att förlora, möjligtvis längden på håret. Så nu ska jag prova blond spray! Heja ljust hår!


Trög!

Och så var de här när man skulle sova. Känner mig som ett litet barn. Hur svårt kan de vara att sova själv? Ger er uppföljning imorgon!


Landat på ön

Jag har äntligen landat i huset, intagit gästrummet och lekt med vår hund. Som jag saknat min lilla bebis. Ibland bara älskar jag Gotland!
 
 
 
 
 
 

På ön!

Idag var resan lång, verkligen. Men jag jobbade på en del och det känns riktigt skönt att äntligen vara framme. Jag tänkte skriva hemma men hemma är Västerås :)


Fast gång på gång

Medan jag reser, tänker och lyssnar så är det här lätt dagens låt! Mm så bra!


Påbörjat resan mot Gotland

Som ni förstod var jag och Henrik ute och åt igår, fy tusan så gott det var. Jag hade inga direka förväntningar men mm alltså. Jag är lite småseg idag måste jag säga, det blev sent igår.

Idag på påbörjar jag resan till Gotland, jag missar lite jobb och möten men jobbar ifatt. Varje gång jag reser till ön får jag jobbmood och brukar beter av en hel del. Finns inte sådär supermycket att göra på en båt. Helt galet vad lång resa det är till hemma och ön. Förut när jag flög med Skyways så kunde det ta 3 h från dörr till dörr, eftersom jag inte flyger med gotlandsflyg (om jag nödvändigvis inte måste, står nämligen inte på samma sida gällande värdegrunder och policys) så tar det ja, typ 8 timmar. Men som sagt, så mycket jobb jag får gjort!
Idag lägger jag fokus på skolrapport om LIA:n. Den ska vara klar i helgen och jag kommer lätt klara deadline. Nog om det, ha en bra fredag!


Puss baby

Jag är fantastiskt glad att jag har dig, vi är som gjorda för varandra. Puss


Gotland och underbara kalkstensverandan!

Hej och hå, den här dagen sprang iväg som alla andra. Förutom träning, jobb hemifrån och fix med tvätt så hann jag en eftermiddagsfika på stan med min mentor. Ibland lämnar vi företagsvisioner och framgång och pratar om vardagliga saker och minnen. Vi kanske inte har så många minnen ihop förutom största skämtet första gången vi träffades (som jag i allmänt berättar för er en annan gång) men däremot är det oerhört roligt att höra om hans erfarenheter och få reflektera över mina gamla skämt och händelser. 

Jag har glömt att berätta att jag åker till Gotland imorgon, ska bli superskönt och roligt. Min fina stannar dock kvar i Västerås och gör annat partaj men som jag saknat min familj, fina huset på landet och speciellt vår lilla hund. 
Jag och Henrik har sprungit om varandra en hel del dem här veckorna och ska ikväll försöka ha lite kvalitetstid innan jag drar. En middag ute och lite mys. KRAM PÅ ER!
 
Ja, jag har fått en rynka under höger öga som får min åldernoja att växa! ;)
 
Här är en bild på mig och Frida 2009, är de något mina föräldrar har gjort bra så är de vår gigantiska veranda av växter, blommor och kalksten. Jag totalt älskar den! På senare år har vi också ett segel över halva altanen vilket är skönt i sommarvärmen!

Dagens inspiration

 
Min fina vän Zlatan skickade denna video till mig, jag känner igen mig om plattformen. Heja mig!

Kan man få en balkong tro?

Jag håller på att fixa lite hemma, väntar på att det ska komma hit folk och hämta en grej så jag måste hålla mig i lägenheten. Jag jobbar lite och går runt och pysslar lite. Medan jag går runt och fixar så slår det mig hur skönt det ibland kan vara att vara ensam och hur skönt det är att sköta om sina saker hemma. Jag har en lägenhet full med växter och det är så viktigt för mig att dem klarar sig. Ibland när jag har stressiga veckor och jobbar märker jag hur dem kan börja hänga lite och i värsta fall torka ut. Det är min idé att ha levande blommor och växter hemma så det vore både oansvarigt och orättvist att lägga det på Henrik som knappt tycker det är kul. Ibland så önskar jag att jag också var anställd och hade ett jobb. Inte höll på med projekt hit och dit utan att man hade ett arbete att gå till för att sen när det är dags att checka ut för dagen så kan man släppa allt. Bara vara här och nu hemma. Som när man är ledig så är man ledig. Jag kan knappt föreställa mig känslan över att kunna släppa för jag har hela tiden projekt som hänger över mig. Jag har valt det själv och är givetvis medveten om konsekvensera. Jag har ett behov av att utvecklas hela tiden och ställas inför utmaningar och skulle nog inte passa på ett vanligt jobb. Man behöver inte heller välja det ena eller det andra men somliga dagar önskar jag ett annorlunda liv och somliga dagar inte. 
Dagens vill ha är en balkong, i solen, med  massor av växter. 




 

Lite paus i vardagen

Jag har hunnit med att träna, fått lunch och startat projekt med Zlatan. Får så mycket energi och roliga idéer!


Lillördag? nää, lillledig!

Jag började den här dagen med det som får mig att bli lugn och det ger mig en bra start på dagen. Frukost framför nyhetsmorgon och lite jobb med mail och uppgifter. Jag har blivit kär i frukost, brukar belöna mig själv lite med vanlijyighurt och bär. Mmmm. 

Jäklar vad jag kan mer än vad jag tror, jag och Henrik sprang ut i löpspåret för att träna och det var så jobbigt. Jag kände själv hur jag nästan satte punkt där men att springa men Henriks långa ben dödar mig lite. Men kickarna man får efteråt är oslagbara. Träningsvärken med, kan knappt gå idag.
 
Planen för dagen är att jag jobbar hemifrån idag, ska måla upp mindmaps och få fram de resurser som behövs för projektet. Annars har jag möte med Zlatan runt 13, ska prata av oss lite och umgås. Bra dag!
 

Årets roligaste klipp

 
Alltså allvarligt, hur roligt är inte detta? Jag skrattade så jag fick vika mig i soffan!!

Plattformen som är min lilla bebis

Vilken dag, jag är helt full i huvudet. Jag har haft många bra möten och självständigt jobb. Varit på gaten och jobbat lite. Att jag håller på att bygga en plattform är ingen nyhet. Min utmaning är att den är så jäkla stor och att det är en innovation som inte finns på marknaden ännu. Den kommer kosta pengar och den kommer bli enorm om jag bara pakterar den rätt. Min lilla företagarresa har varit lång och det är otroligt mycket kvar tills jag når mitt mål. När jag väl nått min mål så är jag säker på att jag har fått ett nytt mål. Jag fungerar lite så. Det gillar jag.
För att rensa huvudet och samtidigt göra något bra för hälsan så ska jag nu avverka en löprunda, jisus. Men så nöjd jag kommer vara i soffan sen. PUSS
 
Här får ni två bilder från lunchen!
 
Gunnar uppe vid Djäkneberget under lunchen. 
 
GOTT!

Lunch och så

Lunchen uppe på Djäkneberget var verkligen god. Efter det åkte vi på utflykt. Vi åker alltid på utflykt med Gunnar. Nog om det.

Sitter just nu med världens bästa mentor och spånar på framtida projekt. Älskar våren!


Framåt och inte två steg bakåt

Vilken start på dagen alltså, hade ett riktigt bra möte med Almi företagspartner om mitt framtida företag och innovation. Så jäkla rolig men läskigt.
Nu är det dags för mig och Moa att ta en lunch med Gunnar, VD på ABB industrigymnasium. Den här gången ska vi luncha på Djäkneberget. KRAM


Hinder höga som skyskrapor

Gud, tiden går ju så läskigt fort om dagarna. Jag hann klämma in en senare lunch med min mentor, känns lika skönt varje gång att dela viss information. Att starta och försöka driva företag är tufft, men jag hade aldrig trott att försöka starta själv var så svårt. Det sitter psykiskt och det vet jag om, jag har haft höga krav på mig själv dem här veckorna och har verkligen ställt mig själv mot väggen kanske mer än vad jag klarar av. Det är alltid nyttigt men känsligt. Jag är kanske inte tillräckligt starkt för att klara av att dra saker på egen hand, jag förstod varför jag spelade i lag som yngre, jag förstod varför jag älskar läger med mera, jag älskar att jobba i team. Det är alltid roligare att vara två. Det enda jag vet är att jag inte tänker ge upp. Det ska finnas där. 
 
Jag jobbar i min takt framåt, det går bra men det är så många hinder man måste över. Ikväll ska jag på utbildning, vilket gör att jag kommer hem ganska sent. Egentligen borde jag åka hem och vila för att det har varit nog för idag men jag ska klara av den här dagen med. Jag och Henrik har sprungit om varandra hela förra veckan och de känns som om jag har en veckas gammal uppdatering som jag skulle behöva få ur mig, och givetvis tar det på oss med, iaf mig. Jag vill se honom mycket mer än vad jag har möjlighet till. Förhoppningsvis blir det Gotland i helgen för båda och inte bara mig. Återkommer om det. KRAM
 

Veckan har börjat!

Min måndag började bra, var uppe och startade dagen med en tidig frukost framför nyhetsmorgon. Efter det var de dags för en PW med Moa, de blev 7 snabba km och jag har landat hemma igen. Mitt lunchmöte blev inställt så nu blir det att jobba lite sen vidare till Gate25. Vi hörs senare, KRAM
 
 

Söndagsuppdatering!

Hej alla godingar.
Jag har ju inte uppdaterat er alls i helgen, det blir lätt så när de är en jobbhelg. Jag får bara kvällarna över och då är jag knappt tillgänglig. Mycket har hänt men kanske inga revolutionerade saker, jag har jobbat, jag och världens bästa Henrik har varit på Stand Up och Moa och jag har jobbat en hel kväll med UF Alumni, Så roligt. 
 
Det är söndag och jag har en toppenvecka framför mig, Imorgon ska jag först morgonträna, (MÅSTE BLI ALLVAR NU), jobb på gaten, sen har jag lunchmöte med fina Lina, foreverLina, (hon jobbar åt forever), efter det har jag möte med Tom Ljungqvist som ska hjälpa mig med några startups saker. Kvällen avslutar jag med Winnet nätverksträff/utbildning. 
Puss och godnatt!
 

AW på gate25


Fullt upp

Ja, ni vet ju hur mycket det var för min del igår, är ganska trött idag faktiskt. Men nu är det fredag och jag ska göra den till en bra fredag! Nu på morgonen ska jag till Gate 25 och jobba, sen senare är det lunch och då ska jag möta upp Per Vannersjö för företagarna för att få lite inputs om mina idéer. I em är det AW på gaten fast för mig blir de väldigt lugnt, jobbar hela helgen. Puss


Zlatan och massor av möten

Första pausen på hela dagen. Vilken fantastiskt och fruktansvärd dag i samma vända. Stod och fixa håret jättelänge imorse, kom ut och det spöregna vilket gjorde att jag mer såg ut som en hund i håret efteråt.
Alla möten har gått bra, påbörjar mitt fjärde möte idag som är med Zlatan, äntligen brainstorming och idètimmar, love it!


Min galna torsdag

Vilken dag det var igår. Jag var helt slut när jag kom hem sen. Henrik hade lagat mat sen var kudden min bästa vän resten av kvällen!
Jag har en jättelång dag med massor av möten och inspiration. Ska dock göra allt för att behålla min energi hel dagen.
7.30 frukost möte med Winnet
9.00 möte med Anna från projektet Trampolinen
11.15 Tidig lunch med Peter som är expert på sälj, dags för pitchning och råd till företaget
14.00 uppföljningsmöte med härliga Zlatan, bolla några idéer och få en plan
17.00 Möte med Moa och Alumni, ta fram uppdrag till hösten
20.00 middag på Hattfabriken med Mio Västerås

Spikad dag, låt inget oväntat dyka upp bara :)


Microsoft kontor

Då har vi precis varit på Microsoft kontor i Stockholm för att få en bra inblick i verksamheten. Spännande och vad mycket möjligheter den fanns. Hade ingen aning om att dem hade studentprogram och att BizSpark som hjälper företag att komma framåt!
Nu är det dags att jobba på en hel del idéer som sen ska framföras för en jury. :)


Finaldag

Har precis ätit en jättegod frukost på Scandic Victoria Tower med härliga människor från Innovate4good. Det är finaldag och dags att börja leverera! Härligt med onsdag!


Nöjd tjej

Jag tackar för mig ikväll och förbereder mig till imorgon. Då blir det ännu mera innovationer, entreprenörskap, härliga människor och lärdomar. Tack och godnatt!


Innovate4good av Microsoft

Äntligen har det kört igång och vi har precis fått landa i våra hotellrum på Victoria Tower


Glad tjej!

Jag är så glad att idag är dag och att det är vi som får åka på det här!


Stockholm

Dags att åka iväg på entreprenörsläger till Stockholm för Nordens entreprenörer! Äntligen!


Nätverka är nyckeln

Dags för nätverksträff med Winnet, jag är redo för en bra kväll!


Första löprundan, kill me!

Vet ni vad? Jag klarade precis min första löprunda på väldigt länge. Och vet ni mer? Jag är så galet otränad. Men de känns som om jag är igång. Målet var att klara av att löpa 2 km och sen powerwalk i 2 km, bra blanding och en lugn start. Hej och hå, jag är lite närmare vårruset och har stolt tagit mitt första steg! 

Min vecka, vecka 16

Jisus vad sent de blev igår, de var inte alls tänkt så men jag och Henrik var inte hemma förens runt halv tolv. Jag menar middagen började tidigt och så men tiden rann iväg!
Det var supermysigt och vilken middag. Känns som om jag blivit så bortskämd på sistone, blir ofta bjuden på god middag. Huvudrätten var grillad antrekå med rostade grönsaker och annat gott. 

Den här veckan är lite smålurig, jag har förberedningsdag idag, jag jobbar lite med de som behövs och ikväll så är de Gate25 som gäller, det är möte och seminarium med Winnet som jag ska vara med på. Imorgonbitti åker jag på entreprenörsläger med Moa, vi är borta till onsdagkväll. Det ska bli fantastiskt roligt att få träffa några man mötte i Portugal och få höra vad seminariumen har att erbjdua den här gången. Vi ska hålla till vid Kista. Torsdag är en fullspäckad dag, flera möten och affärsutveckling för att komma framåt. Min fredag är rätt lugn, lite olika möten och där kvällen avslutas med AW och grillning. Helgen bjuder på jobb. Bra vecka med andra ord!

Sen uppdatering

Hallå alla ni. 
Här var de ganska ouppdaterat sen i fredags. Det kan vara för att jag och Henrik latade oss ganska rejält igår morse, låg kvar i sängen alldeles för länge för att sen åka på kalas. Där var vi nästan hela dagen, kom hem tolv i natt och då var jag ganska trött. Det var supermysigt, Henriks bror fyllde 32 och jag fick träffa nästan hela släkten!
 
Jag och Miliam
 

Nu ska vi iväg till middag hos Lars med hans fru Ann-Sofie. Jag och Henrik är lite sena och jag borde börja kla på mig ytterkläderna. Den här delen har erbjudit en lång brunch framför tv:n, plugga teori med Henrik och tagit vara på en lugn söndag. KRAM

Fredagsmyser med en ny kulör

Nu är det dags för Alumnimöte med Moa och Agneta som är UF Västmanlands ordförande :)
 

Slarver, nu blir de träning på allvar.

Kom ni ihåg hur jag berättade att jag hade en stökig mage som konstant var uppblåst och jag hade ett illamående. Min mage var sönder och jag har fått den att läka. Det är galet hur mycket som sitter i magen, eller mer hur mycket magen styr ens kropp. Jag blev så himla trött på det och tog in alla tips och råd jag kunde få, en av dem som fastnade på mig var att man kan börja dricka ren aloevera för att få bort en viss tarmludd och läka de som kan vara irreterat i magen och i magmunnen. Jag ska absolut inte gå in på detaljer men typ så. Jag provade, och det funkar. Läskigt bra. Jag mår nästan bra i magen, dock får jag inte äta kolhydrater och godis samt vitt mjöl, ibland fuskar jag men då får jag också ballongmage.
En del har frågat mig hur de går med viktnedgången också. Det står still enligt mig, jag har gått ner ca 2,5 kilo sen jag startade vilket är för mig jättelite, har ju ändå hållt på i tre veckor.. Jag har två månader kvar men måste faktiskt höja tempot om jag ska lyckas. Jag har varit duktig på att äta rätt, skär ner på allt med socker och fett men har inte tränat någonting nästan. Jag har stått still nu i några dagar och inser att jag har kommit till den nivån där jag måste börja på att röra på mig samtidigt. Nästa vecka ska de finnas ett träningsschema där ett pass om dagen känns lagom, måste prioritera om och inte jobba på kvällarna som jag har gjort hititls. SlarvGina. Nu får de bli ett klokt resultat. Jag har ju också bestämt att jag ska medverka i vårruset som är en tävling för tjejer på 5 km. Kom igen, dags för löpning!
 
Idag saknar jag lite bitar så jag tar fredag nu. Har ett möte under dagen och jobbar litegrann i lugn tempo. Ikväll är det Gina och Henrikkväll, längtat.
 

STOLT BÄSTA VÄN!

Jag säger bara grattis. Grattis älskling för att allt ditt jobb och engagemang tillslut lönade sig. Du kommer klara detta jobb galant och det finns inte ord till hur stolt jag är över dig, jag visste att det inte skulle ta så lång tid innan du blev chef! Puss min fina. Du kommer att få det så bra på Åhléns City!

Glöm inte bort att vi ska fira, rejält. Med din mat.

Möten och lunch, och ännu mer planeringsjobb på det

Åh vad den här dagen gick fort. Betade av mötena och resultatet är godkänd. Jag är inte helt nöjd men det kan vara för att jag tycker att man måste kunna jobba effektivare med företaget.

Jag hade en kreativ lunch med fina Moa och regionschefen för UF Västmanland. Sara är någon jag verkligen ser upp till och som har hjälp mig i massor med energi och feedback.
Efter en stunds jobb idag så avslutar jag jobbdagen med ForeverLina.


Torsdag

Den här dagen startar jag hos Science Park Västerås med nätverkfrukost och möte därefter. Senare är de möte gällande en ny del i UF Alumni så några i styrelsen ska samlas. Eftermiddagen bjuder på jobb och säljmöte. Mycket trevlig dag!


Älskling

Den här kvällen avslutades med en as god fiskgryta, massvis med kvalitetstid och skratt. Tack för att världens bästa Henrik är min. Det finns ingenting att vara orolig för med mina magrutor till beach 2013, så mycket som dem tränas när jag skrattar. Det är coolt att ha träningsvärk varje dag! ;)


Lätt dagens låt!


Entreprenörsläger!

När jag sitter och jobbar så plingar det till i min mail då och då. Fick just ett mail från en organisation som påminner mig om nästa veckas planer. Tisdag till onsdag ska jag på entreprenörskapsläger i Stockholm med människor från hela norden. Fantastiskt roligt. Temat den här gången är socialt entreprenörskap och jag kan knappt vänta tills jag får träffa en del av de människor jag skapade en relation med i Portugal. Denna chans har jag fått av UF Alumni och jag kan inget annat än att tacka mig själv varje dag för att jag inte prioriterar bort det närverk. Avtackning av allt jobb är 3 ggr så stor om inte mer. PUSS
 
 
 
Här är en bild på mig och Anders från Denmark som är tagen veckan i Portugal, han kommer säkert att finnas på plats!


Nyhetsmorgon och mycket mer

Jag startade den här dagen med att jobba framför Nyhetsmorgon i soffan med frukost och dator. Det är typ det bästa, jag blir jättelugn av det att få sitta och lyssna och skriva lite.
Efter en lunch åker jag till gate25 och fortsätter jobba. Har en ganska lugn dag, imorgon blir de mer tryck :)


Paketera och analysera

Vilket lunchmöte jag hade med Zlatan, de är fantastiskt att bolla idéer med en person i branschen och som faktiskt kan vara min kund. Direkt efter det möter åkte jag till Gate25 och arbetsplatsen för att börja konceptskriva och paketera. Det är fruktansvärt svårt att förutspå branschens reaktion och invändningar men det är också de som är spännande.
Jag är i full gång och är förhoppningsvis hemma vid 19 och klar för denna dag. Postar en bild på Zlatan så länge. Kram


Lars Wallin och Zlatan, jag gillar blandningen!

Vilken dag. Frukostklubben var lika bra som vanligt att leverera. Heta stolen tog Lars Wallin med storm som jag sen fick en stund över med. Jag behöver inte säga mer att jag inte är särskilt förvånad av att han har nått framgång.
Nu blir de lunchmöte med härliga Zlatan. Bra tisdag!

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_5163e2999606ee120582b1a2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_5163e2999606ee120582b1a2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_5163e2999606ee120582b1a2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/589065/7-3/pic_5163e2999606ee120582b1a2.jpg" class="image">


Frukostklubb

Det är tisdag och jag är påväg till marknadsföreningens braiga frukostklubb. Älskar den dagen i månaden, ca 170 pers från näringslivet på samma frukost. Klockrent.
Idag har jag annars bara lunch inbokad med Zlatan sen är de självständigt jobb.


Vill hem litegrann

Jag förstår varför jag saknar mina föräldrar när jag hittar detta på instagram. Puuh.


Avund skapar drivkraft

Henrik har precis åkt iväg efter maten denna måndag, och jag är kvar själv i lägenheten. Fast vid middagsbordet som precis är avtorkat i varenda hörn och kant efter att jag tog disken i ett svep. Jag är egentligen ganska trött, skulle kunna gå och lägga mig men något får mig att inte göra det. Som att jag inte riktigt är nöjd med dagen. Jag har gjort mer än vad många andra skulle ha gjort utav en vanlig måndag, men det spelar inte så stor roll för mig. Allt handlar om mig, och tyvärr, jag är inte mätt för dagen.
När jag sitter här vid köksbordet så får jag skön tid över till att äntligen kunna reflektera över saker och ting och vad som känns bra just nu. Jag lever ett drömliv, men är kanske ibland lite för naiv och rädd för att se det, så jag svårar till det litegrann, för att inte fotsulorna från marken ska lyfta. Allt jag vill går att fixa och mitt mod är över linjen för att något ska vara för svårt för att klara av. Men jag saknar. De är något jag saknar så att jag får ett hål i magen. Jag vet att när man börjar med företagande på allvar så blir tiden ens hinder, den är inte obegränsad längre utan mina dagar handlar hela tiden om prioritet. Det är fantastiskt rolig resa men de är ett stort steg att ta. Det ska gudarna veta, det tar så mycket längre tid. Allt tar längre tid än du någonsin hade kunnat förvänta dig. Jag har kommit långt ifrån mina gamla vänner, verkligen. Ibland är tanken av att träffa dem nästan lite jobbig för jag vet inte vilken väg jag skulle börja om jag skulle behöva uppdatera dem. Mina bästa och allra närmaste vänner bor här i Västerås och omkring Stockholm, jag har några jag älskar av hela mitt hjärta men där vi har en fungerande relation att varje gång man ses så behöver man inte uppdateras, för man vet ändå. På något sätt har man tagit reda på fakta och minnen så man kan börja producera nya minnen när man väl ses efter istället för att gräva efter dem gamla. Jag har insett att detta betyder väldigt mycket för mig, att inte hela tiden behöva uppdatera utan att bara kunna njuta av att vara med varandra och utbyta den kunskap man sitter på. Oavsett hur mycket jag vill vara en vanlig tjej som pluggar och sen jobbar med något roligt för att senare kunna resa och upptäcka världen så är jag inte den tjejen, tänk vad skönt men det tillfredställer inte mig, jag har en passion jag inte kan styra över som för mig framåt på gott och ont. Så vad tog mig hit? ja hur kunde de bli? Som jag funderat på den, och undrat vart de började. Givetvis tror jag att jag är född till att aldrig nöja mig med lagom men det finns ting i livet som har lockat fram mitt driv. När jag gick i sjunde klass på högstadiet så var jag jättekär i en kille som var äldre än mig, precis sådär som de flesta andra tjejer så visste man att det man önskade aldrig skulle gå i uppfyllelse men de var roligt att fantisera ändå. Den här killen var tre år äldre än mig och jag hade träffat honom genom min bror. Han kanske inte var superpopulär men för mig fanns det verkligen något där, så himla annorlunda mot de andra killarna. Då hade jag väl inte en tanke på att göra en reflektion över varför jag just föll för den här killen men nu i efterhand så är de ganska solklart. Hade hade ett sånt inflytande på mig, han tyckte, han stod för det, han skulle längre än alla andra och gemenskapen av att lämna ön blev en självklar faktor som jag på den tiden inte kunde släppa. Han skulle bli pilot, jag kom ihåg hur ballt jag tyckte det var då, hur många i vår ålder visste vad dem ville bli, och hur många visste att dem ville bli pilot? Han hade en vilja, och det var en av de alla saker jag föll för. Jag minns hur jag satt på hans säng och tog en pocketbok från hans skrivbord som var alldeles intill, jag började snabbt bläddra i boken och minns hur fascinationen steg i mig, jiiisus, den var på engelska. En pilotbok med regler på engelska. Hjälp. Han bad mig läsa högt och jag kom ihåg hur jag tänkte att "du, det kommer aldrig någonsin att hända" eftersom det var mitt svagaste ämne i skolan. Men, ändå så tänkte jag tanken. Det var där inlfytandet. 
Den här killen visste inte bara vad han ville bli, han fick också allting annat att se så enkelt ut. Han hade ett bra extrajobb, bodde bra (har ju förstått i efterhand att de inte var hans förtjänst utan hans föräldrar), ville iväg från ön och var allmänt ödmjuk. Jag älskar fortfarande ödmjukhet och den typen av människor, människor som sällan behöver hävda sig. Tillslut, som alla andra gånger så blev jag dumpad, men än idag är han en förebild för mig. Hans sätt att se på saker underlättar, och hans starka vilja framåt får mig att också tro att saker kan gå. Jag vill ha din lyx och ditt sätt att få saker att se så lätt ut, det var två av sakerna som startade min drivkraft. Tack.

Glad tjej

Minns ni paketet jag fick av Henrik när jag kom hem från fjällen? Det var en klocka. Det är inte en Michael Kors men jag älskar den ändå. Den är asball och har en mörkbrun guldnyans vilket gör den unik. Fina fina pojkvän, tack.


Ny vecka och timmarna flyger iväg!

Har inte hunnit blogga på hela dagen. Det är väl galet vad timmarna springer iväg. Efter att haft fokus på veckan och gjort klart förberedelser så blir de numera en ganska lugn dag. Har lite ansökningar att skriva ihop och så. Kram


Jag tar igen!

Jättemysigt med barnkalas. Däremot blev det väldigt sent nu men så kan de bli.
Jag har äntligen kommit in på min mail som varit nedstängd och spärrad i över en vecka så jag har en hel del jobb att ta tag i ikväll.
Jag kryper ned i soffan med datorn i knät och Henriks armar omkring mig medan han läser sport och har något halvtråkigt tvprogram på så kommer jag nog jobba ifatt.
Innan det, sen kvällsmat. Puss

https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_5161bc4ce087c319e09a7e1b.jpg" class="image">


Lugn helg

Min söndag är lugn. Ska snart iväg och jobba och senare på kalas. Det är Henriks systerdotter som vi tror fyller åtta. Men vi är inte säkra.

Igårkväll var jag helt slut, jag tror jag gick och lade mig vid tio, skönt!
Hoppas ni har haft en bra helg, puss


Saknade Steph

Min fredag var jättebra ändå, hade fullt upp och att blogga var inte prioriterat bland alla möten.
På kvällen kom underbara Steph från Stockholm och hälsade på, vi hade en hel kväll av god mat och prat.
Nu ska vi ner på stan och fika, härliga lördag!


Sjukt sur tjej. Till och med lite tårar kom.


Lunch och möten, jag kommer framåt!

Vilken förmiddag. Tiden bara sprang iväg idag. Jag och Lars kom en bit på vägen. Jag har lite mer saker att göra och beta av vilket känns bra. Lunchmötet var jättemysigt. Älskar att få åka omkring på olika ställen, äta god lunch med trevligt sällskap. Den här gången åkte vi till kvarnen vid Strömsholm, där vid ridgymnasiet och slottet. Gunnar som är VD är verkligen en passande människa för mitt liv nu. Det är jätteskönt att bolla idéer med honom och varje gång jag och Moa träffar honom så växer man några centimeter, inombords. 
 
Nu är det dags för mitt sista möte, ska bort till Gate25 för att stämma av framtidens samarbete. En viktig partner i mitt liv. Så länge bjuder jag på några bilder från lunchen. KRAM
 
 
Härliga Moa och Gunnar
 
Vilket fint vårväder det är idag!

Nyanserna i livet

Idag är det torsdag, och jag har en jätterolig dag framför mig!
Först ska jag ha brainstormingsmöte med min rådgivare och jobba på företaget. Sen ska jag ha lunchmöte med UF Alumni och Gunnar, VD för ABB industrigymnasium följt av ett möte med UF kontoret för UF Alumnis vår och framtid.
Dagen avslutar jag med jobb på Gate 25 och lite uppdatering. Sen träning.
KRAM


Härliga Västerås

Gud vad jag sov ut idag, var tydligen helt trött efter så många timmars körning igår.
Jag och Henrik hade en hel morgon tillsammans tills han skulle iväg och träna. Givetvis kliade det i mina fingrar och jag kan inte låta bli att jobba lite. Så jag åkte iväg för ett möte med min rådgivare. Nu har jag en plan för veckan, härligt.

Hallå hur fint väder är det inte? Vår!


Så glad

Åh, kan bli annat än glad när man kommer hem till detta? Mat och mys på bordet. Älskade pojkvän!


Tolka? Ska jag det?

Vilken vecka, vilken påsk. Jag har verkligen haft det bra uppe i fjällen. Men galet vad långt upp de var. Idag turas vi om att köra men vi har fortfarande 60 mil kvar och har gjort ett stopp och kört sen 7.30. Jäklans. Målet är att hinna med sista tåget till Västerås från Stockholm ikväll.
Den här veckan har varit händelserik och jag har lärt mig mer om fjället och vinter i lag än vad jag hade trott. Veckan har erbjudit skidor utför, längdskidor, turskidor, tolkning bakom skoter, påskmiddag, snowracer bakom skoter, godis, läsning framför brasa och mycket mer. Jag har också frusit konstant, att jag inte har blivit förkyld är ett under men kanske var de just detta jag behövde? who knows?
Det enda jag saknat var älgen, men vi är ju trots allt bara någonstans i Jämtlands län så möjligtvis kan den ju också dyka upp. Jag har med andra ord haft det bra, trots att halva jag stannade hemma. Tyvärr, jag är inte hel utan Henrik och har än en gång fått det bevisat för mig. KRAMAR


RSS 2.0