Landat i paradiset

Åh. Vi har landat i paradiset. Packningen gick inte riktigt som tänkt, Henrik fick för sig att jag är finast naturlig och lämnade därför mitt smink och mina hygienartiklar hemma. Jag blev halvnöjd. Systemkameran stannade också hemma av någon anledning..Men jisses, vad är grejen med det egentligen? Jag får åka in till stan och investera i nytt. Jag väljer att le mot det. Jag ska ändå vara här i 6 veckor. Värre med kameran med det får bli mobilbilder.

Vi är som en liten familj, inatt spelade Frankie Allan och valde att vakna 02.45, 06.00 och 08.15. Jag har åkt på världens förkylning som framkallade min migrän så den här natten var allt annat än rolig. 

Den här dagen dock. Jag piggnade till vid lunchtid och gick ut och lade mig i solen, njöt av naturen och att se Frankie så glad och nyfiken. Ikväll grillade vi och åt bakpotatis, med mumsig efterrätt. Livet leker, Gotland levererar och min familj får mig full av kärlek. God natt. Lilla familjen reser iväg!

Jag kan tänka mig att skaffa hund är ungefär som att skaffa barn. En liten valp ska ha fokus hela tiden och det är en rolig omställning. Man skulle kunna fokusera på dem jobbiga delarna också, som att Frankie vaknar mitt i natten och vill ut och när han kommer in igen vill han busa och leka trots att klockan bara är 03.40. Eller att gå med honom till city tar 45 min vilket annars är en promenad på 10 min. Eller att man oftast får lämna maten för att hålla koll på vart han är och sedan äta kall mat. Men det gör ingenting! För allt gos och mys och glädje kör över det jobbiga på nolltid. Jag och Henrik är ett team och det funkar väldigt bra. Att skaffa vovve är nog det finaste och bästa jag gjort. Älskar honom lite för mycket tror jag. 

Nu är vi påväg till Gotland, kände mig som en mamma i en småbarnsfamilj imorse 5.30 när vi gick upp. Packa ihop 2 resväskor, resebag med alla hundsaker som behövs, matsäck och få med hund och Henrik. Men det har gått bra hittills. Resan ser ut som så att det är tåg från Västerås till Sthlm, sen buss från Sthlm till nynäs, sen båt från nynäs till Visby, sen bil från Visby till Lummelunda.. 

Dunderförkyld och trött. Men glad ändå! 😊

Bästa dagen

Känns som bästa dagen i mitt liv, vi har nämligen fått hämta vår valp! Rasen är en Griffon Petit Brabancon och den är 8 veckor. Och helt lovely. Vilken sommar vi har framför oss. Vår lilla Frankie 

Hemlisar
Fantastiska dagar

Jag vet, så dålig uppdatering. Men jag jobbat på mina sista dagar, medan jag gör det så kommer en återblick från midsommar. Med massor av bilder. Jag lever fortfarande på helgen <3 


Smögen över midsommar

Åh. Jag vaknar på midsommardagen med ett leende på läpparna. Det har varit så bra dagar här på Smögen. Lite galna men fantastiskt roliga. Som jag skrattat. 
Jag åkte ju inte hit för att vara med mobilen så ärligt nog har den legat kvar på hotellrummet, därav lite dålig uppdatering. Men jag har några bilder jag kan visa för er, där jag lever. Vilka fina tjejer jag har. 
Idag blir det nog hemresa, :) 

(Bilderna är tagna från Instagram) Ni vet känslan, när man blir hel
HEJ SMÖGEN!!!!
Annorlunda möten

Dags för sista jobbdagen innan semester, känns knasigt och skönt. Är kvar i Västerås en vecka till efter midsommar och har lite saker inbokat men inget direkt jobbrelaterat. 

Västerås har så bra mötesplatser, sist satt jag och min chef på en bänk i Vasaparken med vackra naturen framför oss, idag sitter jag och väntar i en hotellobby med härliga platser och fina Västerås city som utsikt. Älskar det! 
Dessa dagar alltså
Sjukt bra start på veckan

Hallå på er! Efter förra veckans helg var jag ju helt slut. Så den här helgen gjorde jag och Henriks oss offline och sen bara njöt av ledighet. Började se nya avsnitt av Orange is the new black, åt luncher i solen, grät sönder oss till de vackra kungabröllopet (eller okej mest jag men Henrik tog mig i håret medans minna lyckotårar rullade ned för kinderna), tog promenader längs vattnet och pussade på varandra tills den andra flippa ur. Jag älskar lediga dagar med Henrik. Gud vilken fin kille jag har alltså.
Idag var de måndag igen, det märks när man har eget bolag att tiden innan sommaren är väldigt lugn. Jag har bara några timmar kvar i mina projekt innan jag kan tacka och säga hej till ledighet! På torsdag åker jag, Henrik och Bella ned till Smögen för att fira midsommar och då börjar min ledighet. Jag tror jag tar 7 veckor denna sommar och bara njuter av Gotland. Jag har ett möte i slutet av denna vecka så jag lämnar inte riktigt Västerås direkt. 

Jag har haft en superbra måndag med inspirerande möten, jag har så bra människor omkring mig på jobbet. Har ni? Vi hörs senare, nu ska jag förbi Bellas jobb för att ta igen en helg ifrån varandra (min andra tjejhalva) och sen blir det middag i soffan med H(bestämde jag just för mig själv att jag hade lust med) för att kanske se ett avsnitt till. KRAM
 
Alltså denna snygging! 

Gårdagens kvällsmat, Quesadillas med grönsallad. Så enkelt och gott! Vi hade lite salami, ost och paprikasås i våra :)  

Fredagsjobb i sommaren
Fredag och jag är back in town! Har precis avklarat förmiddagens styrelselunch och nu blir det kontorsjobb sen ledighet! Kram på er alla! 

Kommer ifatt

Alltså den här ön. Att få sådan här kvalitetstid med familjen är oslagbart.
Dem här dagarna har bara pumpat in energi och sol i mig och jag känner mig hel. 
Jag längtar efter att få träffa Henrik. Jag är framme ca 22 i Västerås ikväll och vi ska sova hos mig. Imorgon har jag lite olika möten och därför åker jag hem, annars hade jag stannat för helgen. 
Det är så viktigt med återhämtning och träning. Skönt att kunna nyttja vackra naturen också! 


Såhär glad blev jag när jag fick en snap av min älskling. Så glad att jag ville ha en bild till! 


Tar igen missade tider!
Jag önskar att jag kunde klona dig, för andras skull

Jag har blivit så informerad det sista halvåret om att folk tycker så mycket. Så jag tänkte i detta inlägg att jag också ska tycka till, svara på frågetecken ni har kring känsliga frågan. Jag och Henrik, "Hur kunde vi gå tillbaka till varandra", vi är ett frågetecken för många och en del hänger inte med. Helt okej, det kräver varken jag eller Henrik. 
 
För några dagar sen skrev jag på facebook att jag önskade att flera människor fick chans att leva med Henrik, inte med min Henrik utan en likadan kille. Henrik är fantastisk, och jag menar verkligen det. Han är det på olika sätt.
Att jag drabbades av livspanik i höstas har en del förstått, det var mycket i mitt liv som jag behövde ändra på och det var defintivt mitt och Henriks förhållande, egentligen av en enda anledning, vi behövde förändra hur vi tog hand om varandra. Men det gjorde inte jag, utan jag backade bara ur och flydde, ville helst bara lägga locket på och aldrig ens fundera på att öppna igen. Men det som hände var att när jag hade landat, och tänkt, så insåg jag att när jag hade lagt locket på, så glömde jag bort att halva jag kvävdes i burken. Jag var kvar där inuti och när Henrik var borta i mitt liv så fattades en del av mig.. Jag är ingenting utan Henrik. Jag jobbade så hårt för att ens få Henrik att prata med mig, lyssna på mig och till och med få honom att vara med mig i samma rum, med all rätt. Men det är det som Henrik lär mig, att fokusera på det viktiga och hela tiden göra det som är bäst för en själv. Att vara prestigelös och släppa vad man borde och inte borde. Jag var så förbaskat kär i den här killen att jag kunde inte låta honom gå. Efter tid blev det vi, jag lyckligare än någonsin, mest av att klara av allt runt omrking och äntligen få vara Henriks igen. Något som också var påfrestande i hela processen var alla som tyckte något. Det är viktigt i dessa lägen att våga vara prestielös och gå ut och säga att "ja, jag gjorde världens minstag, men jag är väldigt bestämd och vill rätta till det här". Egentligen vad är grejen, alla tappar säkert sig själv någon gång. jag gjorde det och föll, men jag är inte mindre för det, tvärtom, jag och H hade aldrig varit där vi är idag om vi inte hade delat på oss. Vi är ett mognare par, har roligare tillsammans och ger verkligen varandra utrymme, och i våra liv, där det är fart och fläkt hela tiden så behövs det. Henrik är säker, jag är säker, och att leva med den känslan är fantastiskt. Vi har inte tummat på det officiellt, den biten är ju bröllop men jag längtar tills vi gör det. 
 
Jag tycker att vi ska lägga ned och tycka så mycket, eller vänta, rätta mig. Men tyck ock tänk hur mycket du vill men håll det för fan för dig själv. Jag ska ge er exempel på kommentarer jag fick när jag bestämde mig för att kämpa och läka det mellan Henrik och mig, det brände då och det bränner nu för att jag förstår inte ens hur folk kan säga vissa saker, vissa vet så lite, och då kan jag berätta för er att kommentarerna nedan kommer inte från en enda person som är yngre än mig och inte från en enda kille, här är ett utplock av några..: 
-"Vad skulle få ert förhållande att funka den här gången?"
- "Han är bara en ungdomskärlek, glöm honom"
- "Gina, det är inte rätt, när du träffar den rätta så känner du det"
- "Jag trodde aldrig du skulle gå tillbaka till honom"
- "Det här trodde jag inte om dig, du är inte den jag tror att du är, har man bestämt sig så ändrar man sig inte"
- "Du borde välja någon som gör karriär Gina"
 
Jag kunde skaka av mig detta och följa min intention, men vissa klarar inte det. Jag tycker det är osunt och sjukt att vi lever i ett samhälle där vi lär barn och människor som ska växas upp att dem ska lära sig att ha sköldar/plexiglas runt sig för att överleva med det som väntar dem med internethat, ideal, sjuka kommentarer m.m. Jag går inte ned i vikt för att Henrik ska tycka jag blir finare eller någon annan, jag vill bli lättare och kunna orka mer, min kropp mår bra av att röra på sig och den mår bäst av den kärlek Henrik ger mig. 
Jag vill inte jämföra mig med någon annan, jag och Henrik lever ett liv där vi gör precis saker som vi vill. Och vet ni, att börja med det i 22 års ålder känns fantastiskt. Jag tar inget jobb för att ta ett jobb, jag fyller inte livet med dagar utan jag lever en gång och tänkte inte göra det för att jag måste, jag tänker göra saker som får mig att må bra och som får mig att utvecklas och ha roligt. 
Jag tycker att man ska tänka samma när man väljer en partner att leva med, oavsett om det är en tjej eller kille, ljus eller mörk, kort eller lång så tycker jag att man borde välja någon man har roligt med och en person som konstant plockar fram det bästa sidorna av en själv. Jag har mitt favoritordspråk, "Det handlar inte om att hitta världens bästa kille, det handlar om att hitta killen som gör dig till världens bästa tjej".
Jag har valt att vara med Henrik för att han är slipad, intelligent, människokännare och humorrik. Han får mig att skratta hela tiden, han får mig att vilja utvecklas och han tar fram mitt tävlingshuvud (det är något han gjort på senare tid, ibland nyttjar han det lite väl kan jag tycka men det är OK. Fick mig att t.ex. bjuda upp en random människa efter en lång skämtsam diskussion till bröllopets dansgolv för att han ville se om jag vågade, och jag är ju inte direkt den som bangar). Nu har jag lite extra tur att Henrik så oerhört attraktiv och snygg, utsidan räknas men det är inte det som är allt.
 
Att erkänna mitt misstag är det bästa jag gjort, när jag gjorde det kändes det som att det var jag som hade flytet. Allt ordnade sig. Jag kan i dagsläget inte tänka mig att leva utan Henrik, och att vi i början på september enligt mig ska få flytta in i Västerås snyggaste lägenhet är bara plus, vi har inte fått någonting gratis utan jobbat hård för att vara där vi är idag. Och det är ett måste, man ska ta hand om varandra. Jag önskade så att jag kunde klona Henrik för att ni skulle få ta del av den vardagen som jag har. Min bästa. 

Roliga dagar

Tisdag idag och jag är hemma på ön. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men var det något jag behövde så var det vila och avstängning från allt. Igår låg jag 4 timmar i solen, jobbade lite och sen låg jag två timmar på golvet efter att jag badat och borstat mitt marsvin Kelly. Att bara ligga och få titta på henne, när hon skuttar omkring, pratar och äter. Så rofyllt. Idag har jag också en lugn dag framför mig. 

Lördagens bröllop var så vackert, lite otur med vädret men så fint. I söndags lite halvt sådär med var jag på grönan med UF alumni. Jättekul. 
Här kommer lite bilder från dagarna, 

Tuff vecka i ryggen och bröllop på agendan

Åh, även om den här veckan har varit väldigt rolig så vill jag inte spola tillbaka och göra om den. Inte riktigt kry och sen fullt ös. Igårkväll sprack det, vid 21 tiden kom huvudvärken som på posten och jag fick gå och lägga mig. Har sovit 12 timmar i natt och känner mig något utvilad.

Igår var det studenten och exakt 4 år sedan det var jag som stod på vagnen och hoppade. Vilka dagar. Sommaren 2011 var den bästa i mitt liv, min entreprenörskapsresa startade med bravur, flyttade till Västerås och började plugga. Idag, står jag här med en examen, en bostadsrätt, eget bolag och en fantastiskt pojkvän. Jag har hittat vänner som jag inte kan tänka mig ett liv utan, och den känslan mina vänner, kunde aldrig Gotland leverera. Jag är så glad för det hårda jobbet jag har gjort och den personen jag blivit! 

<3

Nu laddar jag och Henrik om för bröllop! 


Dagar med liv

När klockan ringer 05.45 är det typ natt för mig. Den får inte ringa innan 6.00. Den här gången ska jag inte ut och träna heller utan jag hade bara ett tidigt möte i Arboga. 

Alltså den här veckan har gått i ett, och jag vågar säga det, jag är helt slut. Jag har några möten kvar de här dagarna men sen blir det vila. Givetvis är det roliga saker men tidiga mornar och sena kvällar tär på mig. 

Iaf, igår gjorde jag nå coolt, jag var på studiebesök på det superstora Mall of Scandinavia precis bredvid friends arena. Gud så mäktigt och vad pampigt det kommer bli. Här kommer lite bilder från igår, hörs senare! 

Vill vara den bästa flickvännen

Idag var det riktigt råligt väder när jag skulle upp. Henrik hade åkt iväg till jobbet och jag tog det lite lugnt hemma. Jag fixade mig, åt lite frukost och tog det lugnt. Blir lite stressad för att jag inte hittar mina nycklar men kom på att dem ligger i en av mina jackor som hänger vid ytterdörren. Precis när jag ska gå ut så ser jag att regnet öser ned. Blir skitsur och försöker hitta ett paraply. Lyckas inte och känner att jag blir ännu surare. Va fan har han lagt paraplyt? Inte kan Henrik har varit så ego att han tog det själv när han vet att jag ska gå till tåget på morgonen?! Utan framgång ger jag mig ut i regnet och blir pissblöt när jag ska till Sala för att föreläsa, jättekul (not). Men sen skrattar jag åt problemet, tänk att jag i stundens hetta tänkte skriva ett surt sms till Henrik om var fan han hade lagt paraplyt. Men sen kände jag, allvar Gina, nehej du. Jag vill samla pluspoäng och bli omtyckt som flickvän, jag vill vara den bästa flickvännen och inte ge honom en massa negativ energi. Jag menar egentligen, om jag är så himla mån om att det finns ett paraplyjävel hos honom så kanske jag ska ta ansvar för det själv? Om det nu var så himla viktigt med vädret så kanske jag: 1. skulle planerat igårkväll och lagt fram det som behövdes på morgonen. 2. Imorse tagit reda på lite tidigare än 5 min innan man skulle gå om VAD DET VAR FÖR VÄDER UTE. Och jag menar, det var lite regn? Vad är grejen. Sluta sura och ladda för en riktigt bra måndag istället! 
 
Jag vill samla pluspoäng, vad gör du för att vara den bästa flickvännen? #VITEJEJERSOMBEHÖVERENTANKESTÄLLARE 
 
 

Att måndagsstarta

Jag trodde denna helg skulle innebära vila och återhämtning men där får jag skärpa till mig rejält, inge bra att vara helt slut söndagkväll. Oavsett, den här helgen har innehållet festligheter, fix och don hela lördagen, och givetvis tittade vi på elitloppet igår. 
Den här måndagen startar med föreläsning i Sala, del 2 på min workshop med eleverna. Känner mig på gång trots att jag ser ut som en blöt katt efter promenaden till stationen. 
Vi hörs senare! 


Man ska komma ihåg att vädret inte får ge sig på humöret oavsett spöregn eller blåst! Jättebra att det regnar nu så slipper vi det under ledigheten! 

RSS 2.0