Smart sak

Jag ska snart iväg på gymmet, lagom kul men himla skönt, tills dess bjuder jag på den här!


Ishöst

Jag tänkte om, kunde jag ändå bli piggare om jag provar en morgonpromenad? Det hjälpte faktiskt, god morgon!


Nytta och nöje

Jag har haft en exemplarisk Gina-kväll. Jag har ätit god mat , tagit en bra powerwalk med fina Sofia och haft tjejmys med babbel.
Nu är det läggdags så jag är utvilad till imorgon! God natt.


Höst

På något sätt är hösten så vacker.


Min måndag!

Dags för ny vecka, så skönt att vara tillbaka igen men vardagar.
Idag är jag så tacksam för den här appen, magisk när det är bråttom!


Peppad och laddad!

Efter några dagars semester ska det bli så roligt att komma tillbaka till Svenska Möten och nya utmaningar! Jag har en del projekt som ska göras klart och en del möten inbokade.
Nu är en ny vecka välkommen! Trevlig måndagkväll, nu börjar jag mitt :)


Fika och massa babbel!

Hann med en snabbfika med mina fina vänner Olivia och Frida innan jag skulle åka till båten. Snacka om saknat. Ibland är Gotland ljuvligt.
Jobbigaste är ändå lämna mamma, hon får sluta och se så ledsen ut varje gång!
Den här gången blir avståndet till nästa besök inte så långt, kommer reda om två veckor igen! Då var det dags:)


Typ as stark

Det är sista dagen på Gotland för den här gången och endast några timmar kvar. Jag har haft en morgon utan ström och massor av tankar. Det var som att när all ström lade av så fanns det utrymme för mitt huvud att börja tänka. 

På ett sätt kan det vara jobbigt att vara hemma, ibland känns det som att spola tillbaka några år och komma rakt in i det förflutna. I det här huset har jag gråtit, jag har skrattat, jag har känt besvikelse, jag har känt lycka, jag har känt spänning, jag har varit kär, jag har känt mig dumpad, ja ni ser, huset är fullt av minnen och känslor. För min egen skull kan jag tycka att det är skönt att städa ur. Sist jag var på ön "raderades" mitt rum, Linn tog över det (eftersom det är det största och finaste;) och hennes rum blev gästrummet som jag numera sover i. Men efter bara några dagar känns det som om jag bor här igen, mamma lagar god mat, jag får låna bilarna som jag vill, bebisarna tillhör mig och jag kan ligga i evigheter och stryka handen på min hund. Men helt plötsligt blir man påmind, "Gina du bor inte här längre, du har ett annat hem", givetvis säger ingen så men tankarna går åt det hållet. Igår blev det så självklart, pappa bad mig rensa ur den gemensamma datorn och ta med mina "filer" till min egna dator i Västerås. Det är självklart, det finns ingen anledning att mina gamla bilder på föredetta pojkvänner, festligheter eller gamla bästa vänner ska ligga där och ta plats. Meeeen ändå, mamma och pappa, jag vet att ni är redo att klippa banden helt men det är inte jag. Kan inte jag bara få ha kvar lite saker ifall jag ångrar mig?! jag vet att det inte kommer hända men ändå, jag har det jättefint med Henrik i vår lägenhet men måste allt bort?
 
Idag är jag stark, så jag gör det. Jag rensar bort bilder och tar med mig hem det jag behöver. Puss.
 

Glädje ger resultat

Jag har haft så roligt, Ellika som fotade oss är galet duktig.
Dem som fotades var jag, lillasyster Linn och hennes bästa kompis Ina + lite Chip på det.
Vill ni se några smakprov, oavsett, här kommer det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering!

Nu har jag det roliga framför mig, jag och syster ska plåtas ute. Roligt att ha egen fotograf! Ni kanske får tjuvkika redan ikväll? Trevlig söndag'


Gästrummet

Hur gott har inte jag sovit här?

P,s förra inlägget skulle ha publicerats igårkväll, inte nu på morgonen ;)


Planka!

Hallå, hur gott var inte detta?! Plankstek på bordet!


Trött tjej

Köpte massa fint idag i stan. Nu väntar jag spänt på lördagsmiddag, mamma slår på stort!


Lördag på vårt sätt

Har tagit det lugnt hela dagen, nu ska jag och mamma till stan och handla lite. Både för kvällen och lite lyx. Puss


Puss

Ligger i soffan och ser på program efter program. Saknar Henrik så mycket att det är ett stort hål i magen. Hållet mig aktiv hela tiden för att slippa tänka, jag och mamma har rensat och städat hela dagen. Väldigt själrensande.
Ikväll blir det att lägga sig tidigt, och mysa med min babe.


Snart vovve!

Åh. Det är fantastiskt att ha hund. Som jag saknat min älskling. Jag kom hem sent i natt och när Chip väckte mig vid nio imorse så kunde inget annat än att le.
Det är de första jag ska göra när jag bosatt mig vart jag vill, skaffa en liten vovve. Så mycket glädje och så mycket kärlek. Min babe.


Låt tankar bli ord

Jag sitter och funderar på hur jag har det. Jag har lätt att glömma för att jag vill ha mer. Mycket vill ha mer och sån är jag. Det kan vara bra att vilja mera, men det kan också vara farligt att aldrig bli mätt. Henrik brukade i början kommentera ganska ofta att det var en oro att jag aldrig blev mätt, dock har han väl förstått att i dagens läge är det bara till hans fördel.

Ibland är det läskigt hur bra jag känner mig själv, jag bokade den här resan redan i september och det var som att jag visste då att den passar sig alldeles utmärkt nu. Jag känner direkt av när jag krisar lite, det är inget stort men det jag behöver då är att stanna upp, umgås med nära och jobba ur vissa saker.
Jag kan pressa mig själv till mycket men att ha lite för många tankar i skallen kan förstöra mig snabbt.
Jag började redan igår, jag tog en av mina bästa, Sofia, knäckte skalet och hörde mig själv säga vissa saker som jag aldrig trodde skulle komma ur min mun. Så skönt att prata med en lätt person, vad det kan göra skillnad. 24 timmar efteråt går mitt huvud på högvarv och jag känner mig redan positivt laddat att reda ut saker.
Vad ni än gör, låt det inte stanna i ert huvud, låt någon annan hjälpa till att lösa eller coacha. Den enda som sätter spärrarna är du själv.
Hej Gotland och kram från mig ikväll.


Så spännande

Helgen börjar bra. Nu kan jag sitta och gotta mig med tankar, affärsplaner och utveckling den långa resan till Gotland.


I mina hörlurar. Mmmm.


Nöjd

Jag har haft en bra kväll med ruggigt god mat och härligt umgänge. Jag är så tacksam.


Jag provar mig fram, gör du?!

Ser inte det här lite ut som att det är tagen ur en reklam? Typ med texten:
"Vi kan mötesformer, vilken passar dig bäst?" eller kanske "kreativa möten ger resultat, prova du med!" nej nu ska jag sluta larva mig, men visst var bilden lite rolig?
Svenska Mötens kontor! :)


Solna Kyrka och en kall höst

Jag hade en fantastisk gårdag. Speciellt kvällen. Efter praktiken slängde jag mig iväg till Solna och åka och sätta dit vinterkrans på mormor och morfars grav med bror. Solna kyrkogård är speciellt, där vill jag också vara. Helst bredvid, om man får välja.
Efter en hel del känslosamma minuter så åkte jag och Robin och åt middag. Det är skönt att träffa familj, vi pratade om allt som händer och utbildning. Så efterlängtat. Så behövligt och så underskattat.


Gissa reaktionen

Idag när jag gick till jobbet så luktade det marabouchoklad i hela Upplands Väsby, fabriken ligger ju nu mera här, men attans vart sugen man vart. Jag som älskar choklad.
Passande låg de lite skräp på marken som ett hån för att göra mig ännu mer påmind och sugen på min favorit.
Jag klarade mig bra. Gjorde också om skräpet till modell, innovativt.


Pensionärstänk vid 20 års ålder?!

När man vaknar vid 7 och är relativt utvilad då har man gjort det bra. Jag har gjort det bra. Jag var utvilad, att leka pensionär verkar sunt för kroppen! Längesen jag mådde så bra. Det enda du behöver är ett relativt tryggt hem sen gör du allt extremt lugnt och i tid. Gå och lägga sig vid 21.30 och sådär. Dagens heta tips!

För att tala om annat står praktik och träning på dagens schema, låter det skönt?! Tycker jag med!


Måndag!

Idag har jag varit på ekonomiavdelningen, de har varit väldigt roligt att få se den biten. Jag skulle kunna tänka mig att jobba med det, faktiskt kul med ekonomi!

Efter jobbet tog jag och Sofia en powerwalk medan nu blir det film. Puss


En bra morgon med en mindre frukost

Jag startade min morgon med en halvbra frukost (som jag kommer klara mig fram till 8 med;), kärlek och det här.
Det är mysigt att åka tåg när man får sittplats, något att titta på och ljud i öronen.
God morgon alla läsare, ta vara på din måndag, trots allt bara en i veckan!


Lycklig in i själen!

Vilken kväll jag har haft, jag har blivit så ompysslad och ätit riktigt god mat. Godnatt mina fina. Klockan ringer 05.00 och jag laddar för en ny vecka. Ses imorgon!


Det är vår söndagsmiddag

Ungefär sådana här diskussioner har vi vid matbordet vid söndagsmiddagen:

Henrik: jag såg att man kan vinna Swedish House Mafia-biljetter om man handlade på stayhard för 1000 kr, bra deal va.
Gina: ja verkligen, man får CHANSEN att vinna om man handlar. Vilken grej, kan vi ju åka på konserten så kan du ha dina nya jeans!
Henrik: VI?! Jag sa väl inte att vi skulle åka?! Är de någon jag skulle åka med så är det din syrra så man slapp höra hela kvällen "ja men dom var mycket bättre på Tomorrowland" och bla bla bla. Erkänn att du hade tjatat hela kvällen med det?
Gina: schysst pojkvän man har då..

Men en gång för alla, ta med lillasyster liksom?! Vart är världen påväg?!


Söndag morgon

Det är söndag och jag har en fin dag framför mig, de är sista dagen på veckan och jag ska varva ner rejält. Ska ner på stan och köpa en jacka sen spa och träning.
Imorgon är det dags för en ny vecka, då är det Stockholm igen! :)


Mysig lördag, kärlek!

Jag och Henrik är så roliga, vi säger alltid mitt i veckorna: "ja men den här helgen går vi knappt ur sängen, bara tar de lugnt och myser" men så blir de ju aldrig!
Jag är så glad att vara hemma och kunna ta de lugnt, men vi verkar vara aktiva människor som bara inte kan inte göra någonting. Idag åkte vi och shoppade och gick all in för att köpa ny soffa och säng till lägenheten. (har nästan en helt ny men tycker sängen är för hård).
Dock kom vi hem massa annat smått och så. Imorgon blir det spa och träning, wohoo! :)


Äntligen Västerås!

Vilken dag jag har haft, har varit fullt upp på utesälj. Roligt att flyttas omkring på SM.
Nu ska jag åka hem till min älskling, så jag längtat!


Nöjd tjej!

Lyckades fixa högsta betyg, wohoo alltså. Relativt bra start denna fredag!


Oct. 18, 2012

Ska strax in på läkarbesök, lite nervös för jag vet att de kommer göra ont. Hu.
I natt har jag sovit tio timmar för att verkligen ladda till den här dagen så jag orkar åka och jobba efter, men de märks knappt. Är seg i kroppen, iofs körde jag ett ganska hårt pass på gymmet, men ändå. Jag gillar de hårda passen, mycket kondition och smidighet. :)

Jaja, nog om det. Idag har jag på mig min nya favorittröja, en plommonfärgad halvslapp t-shirt :)


Jag vet om. Ska bara tänka på de lite mer.

Även fast de är svårt att fånga stunden när jag inte är vid min kärlek så måste jag öva. Ikväll kom jag hem till dukat bord och fina Sofia hade lagat mat. Wok och massa gott till.
Nu ska jag gymma, jag får inte glömma bort att jag har det fantastiskt bra här i Stockholm. Om ändå Henrik vore här..


Värk, saknad och lyx

Var på gymmet igår vilket dödade mig, wohoo för mina ben som knappt vill röra sig. :)
Ikväll ska jag iväg och fixa håret, roligt. Bra att hålla sig upptagen, idag saknar jag Henrik så jag kreverar. Puss


Okej, idag är den här dagen när jag tar tag i det!

Jag tackar för den här dagen på kontoret och drar mig mot gymmet, vet inte hur länge sen det var jag gymmade, är ju van med simning och löpning!


Mina första dagar på Svenska Möten

Nu är det nästan min sista dag på innesälj för dem här två veckorna, jag får hoppa omkring och vara med på dem olika avdelningarna och redan på torsdag går jag vidare på utesälj. Det är så kul att vara här, vilken organisation. 
Jag har varit lite dålig att uppdatera för er vad jag faktiskt gör här på praktiken, många har frågat och jag tänkte jag skulle dela med mig lite. Förra veckan fick jag vara med på ett marknadsmöte där dem gick igenom en "medarbetarundersökning", de var ett visst antal frågor som hela personalen skulle svara på. Jag måste berätta att jag var imponerad av Svenska Möten. Många företag jag har varit på har inte haft det som en princip att göra en medarbetarundersökning, särksilt inte där man följer upp och analyserar resultatet. 
Jag kan nu klart förstå varför SM har ett rykte i branschen över att ha låg omsättning på personal. De kan jag tycka är ganska coolt. Många trivs och stannar därför kvar. 
 
Mina dagar på innesälj har varit väldigt värdefulla och lärorika. Jag har redan tagit egna bokningar och börjat sälja. Varje dag är faktiskt väldigt roligt, jag har tagit mycket eget ansvar och de gäller att hålla tungan rätt i mun nu i början. 
Nu är min lunch slut, dags för att ta tag i mailen! :) 

Måndag, ny vecka och ny start!

Måndag morgon, är väldigt pigg idag faktiskt. Ska bli roligt att komma tillbaka till praktiken och jobba lite. Åker från Västerås den här morgonen, klockan ringde 4.50 men de är okej ändå, fick vakna med min fina!
Vi får se hur lång tid det tar, :)


11 december, inte långt kvar!

Jag mötte upp Moa, hade möte för att jobba undan lite med UF Alumni. Lunchmöte en söndag är ett väldigt bra alternativ! Det kommer bli så jävla bra! 11 december smäller vi på med ett roligt event här i Västetås. Jag älskar uppgiften och jobbet vi har, de ger mig så mycket energi!


Trevlig helg

Jag har har haft en riktigt lugn helg, gick och lade mig tidigt igår för att inte vända på dygnet. Så jag vaknade redan vid halv nio imorse jag :) jag känner av huvudvärken men det är mycket bättre!

Jag försöker hitta lite motivation, sitter och tittar om jag och Henrik ska gå på konsert/musikal när vi är i London, jag är så sugen på mamma mia. Vi åker ju snart, i början av december!

Västerås är en riktigt fin höststad, kolla bara in bilderna så får ni se!


Sjuk helg, vill va frisk!

Ingen bloggning igår, men det finns en anledning. Jag låg i hög feber natten mellan torsdag och fredag och höll knappt på att ta mig till Västerås igår. Jag var helt slut och hade sån värk i hela kroppen att jag inte visste vad.
Jag gick och lade mig innan nio igår och sov till tio men var knappt bättre. Tack och lov att jag får vara med Henrik som gör mig glad varje sekund.
Igårkväll när jag kom hem fick jag ett paket, en ny tröja av Henrik. Aww.
Idag blir de vila vila vila. Är uppe på benen nu iaf. :)


Nästan två veckor praktik, redan!

Ledsen för att det inte blev mycket bloggning idag, men jag vart faktiskt helt slut efter min dag på Svenska möten. Jag har haft en utmanade dag och växt ytterligare på praktiken men var dessvärre helt slut i kropp och huvud så kände att vila i sängen var en bra position. Jag vet att veckan har varit tuff med omställningar m.m men skärpning min egna kropp, inge sjukdom nu! Jag har frusit hela kvällen men försökt att piggna till, hoppas de bara är att jag saknar något ämne i kroppen.

Imorgonbitti har jag ett roligt möte att vara på, och imorgon får jag jobba och ta mer ansvar på sälj med mina egna kunder. Wohoo vad roligt!


Viktig återhämtning.

Ikväll är jag helt slut, tänkte bara ta hand om mig själv och återhämta mig. Det har gått i ett den senare veckan och jag har knappt hunnit reflektera. Jisus.

Alltså, kvällens plan;
Vila upp mig och bara mysa. Sakna Henrik litegrann ska jag göra också..


Höstigt!

Det är iskallt i luften, solen strålar och det är onsdag. Jag har ännu en praktikdag framför mig. Roliga planer står på schemat.

Många säger att onsdagar är lilllördagar. Jag tycker det är så fusk. Det är lördag på lördag punkt. :) ikväll är det mysdag.


Inspirerande dag!

Har varit på Alumnievent sen kl. 17 som jag var inbjuden till, riktigt givande! Jag blir så glad av att vara i den inspirerande miljön med så sköna människor.
Det här kommer bli så bra, snart är det dags för event region mitt, alla alumner är inbjudna och det kommer bli en grym kväll! Du som har drivit UF företag har väl bokat in 11december i kalendern?! Om inte, gör det!


Sälj och massa lyx

Idag är jag på sälj med Madeleine, otroligt trevlig tjej som hjälper mig och lär upp mig programmet och rutiner här på Svenska möten.
Redan imorn får jag sitta själv och sälja på egen hand!

När man går i skolan och är student är de ganska lyxigt att bli bjuden på fika, frukt, luncher och massa annat. Här känns det som att man får ta precis vad man vill och det levereras saker hela tiden. Wohoo för att jobba här, kan man få stanna eller?! Personalen är verkligen duktiga på det dem gör och stämning här är unik! :)


Ny chans

Jag ger veckan en ny chans. Jag flyttade ut ur lägenheten för mitt eget bästa och bor nu nära praktiken så jag kan fokusera på jobb och träning.

Ikväll ska jag på alumniträffen, roligt!


Hu

Idag stänger jag av lite..


Ge mig lite mer så klarar jag måndagen!

Ibland blir det inte riktigt lika bra, och en sådan veckostart fick jag..
Jag hade feber igårkväll och har hostat en hel del. Ska göra allt för att inte bli sjuk nu.


Saknar Henrik, verkligen. Men jag ska göra allt för att få lite motivation och bli pepp. Puss


Tagga om!

Är tillbaka i Stockholmstrakterna igen, laddad för en ny vecka på SM. Ska bli roligt att få vara mer självständig än innan.

Jag har haft en otrolig helg, dock inte hunnit vila så mycket men det var behövligt att komma hem till Gotland och se strålande sol båda dagarna och andas in ren luft.
Ser ni att jag gjort mitt hår lite ljusare? Tyckte det blev bra. Allt blir ändå så mörkt i höst och jag vill ha lite liv i håret och lyckades :)


På Gotland

Det är redan söndag och vi är påväg för att lämna ön. Tiden går så fort. Bi har haft jättetrevligt här, igår var vi på 60 års fest och idag har vi pysslat om varandra lite. Jag har klippt och fixat mitt hår, känns så himla skönt med den där nyklippta känslan. Håret är så friskt :)

Jag släpper på någon bild då jag inte uppdaterat er alls, ville ha total kvalitetstid.


När jag var liten..

Fredagen blev lika bra som tänkt, om inte bättre. Är påväg till stan för att mäta upp Henrik och min bror Robin. Efter det tar vi oss till Gotland.

Man skulle kunna säga att jag halvt är uppväxt i Stockholm, tills jag var 6-7 år så hade vi en lägenhet i Ulriksdal, och det lägenhetshuset åker jag förbi varje dag. Känns både konstigt och roligt.
Huset med vita kanter runt fönstrena var det, som ligger framför Friends Arena.


Riktigt bra fredag!

Fredag?! Den här veckan har gått så fort. Jag har en otroligt spännande dag framför mig. En agenda jag verkligen har sett framemot.
Förmiddagen spenderar jag på SM:s marknad och eftermiddagen går åt till innesälj. Där ska jag få börja vara självständigt och starta sälja idag, wiie!
Redo för en bra dag, ikväll får jag också träffa min älskling!


Kvalitetstid!

Åh, jag träffar min fina vän Stina ikväll, så nostalgi. Vi firar på Vapiano :)


Färdig

Nu stänger jag ner och lämnar för dagen. Har haft en spännande dag där jag satt mig in i SM:s egna system och fått vara med i några andra småhemliga projekt. :)


Kanelbullens dag!

Idag är det den här typiskt svenska dagen, kanelbullens dag. Jag tycker det är så roligt med traditioner, ändå så är det som gjort att jag ska glömma. Jag kan inte minnas ett enda år då jag faktiskt lagt tid och energi på att baka. Tråkigt. Enligt mig själv är jag grym, även fast jag gör fuskbullar. Har inte riktigt lärt mig de där med kringlor ännu. Mamma, lär du mig en gång för alla?

Ni har väl inte heller missat dagens annons på Metro utsatt av pressbyrån? Smart. Förutom mammas bullar som är omöjliga att få idag var det en top of mind i mitt huvud. Får väl gå dit och lyxa lite så man hjälper dem att betala sin mega kampanj på första sidan.
Observera att pressbyråns bullar också enligt mig är fuskbullar!!


Från de ena till det andra

Jag har haft en riktig mötesdag med olika avdelningar, de är ju så spännande då många olika projekt är igång och ska påbörjas.
Idag vår också VD Johan på plats vilket var roligt.
Johan sitter också i min skola, Mälarakademins ledningsgrupp!


Man kan hela tiden bli bättre

Jag är en person som inte tappar bort mina saker, jag kan ha riktigt stenkoll även om det ibland är kontrollerat kaos. Men något jag faktiskt tänkt på är dem här sl korten, dem är ju ofta värda en del och jag är likarädd varje dag att jag ska tappa det. Jag har stora fickor på min jacka vilket är en risk och jag är för lat för att riva upp och ner plånboken. Observera att detta inte är ett problem utan det är det att jag vill ha en bättre lösning.
Det finns så kallade plastfickor som man får till kortet men enligt mig är det ingen skillnad med plastficka och kort eller bara kort. Lika smått ändå.
Om ni har en bättre lösning så här kring åtta på morgonen får ni gärna hojta till.
Trevlig dag allihopa! ;)


Dag två avslutad och klarad!

Sitter påväg hem, har varit och simmat och haft min dag två på praktiken. Jag är så imponerad av Svenska möten. Otroligt, enligt vad skolan lär ut om organisationsförmåga och delegering och en del ledarskap så sköter dem sig exemplariskt.

Imorgon står lite utmaningar på schemat, sånt gillar vi definitivt.
Min pojkvän brukar skratta åt mig och säga att när jag gillar något eller är intresserad går jag in i mitt svampläge. Jag gör alltså likadant som en disksvamp, suger in allt jag kan. Skillnad är att jag aldrig blir full som svampen om ni minns?!


Svenska möten online

Jag tänkte jag skulle dela med mig av hur det ser ut på kontoret, sjukt fräscht!
Här kan man inget annat än att trivas, så roliga dagar än så länge!


Dag 2

Sjukt taggad på dag två, idag ska jag vara med lite på sälj, spännande!

Tänkte jag skulle ta lite bilder så ska ni få se hur fint kontoret är :)


Min måndag

Reflektion över dagen:

Svenska möten är helt min grej, kan knappt vänta till imorgon. Vilket bemötande och välkomnande jag fick. Det var en himla härlig atmosfär och min handledare är jättetrevlig och duktig. Det är roligt att studera ledarskapet och organisationsförmåga på företaget. Dag ett kunde inte varit bättre på praktiken.

Jag köper dock inte mitt Stockholmsliv. Jag och Erika har otur med lägenheten och jag har mer än 3 timmar pendling tur och retur.
Jag kommer komma hem nio, och har varken ätit kvällsmat eller handlat.

Observera att detta inlägg skulle kommit in igårkväll :)


Praktikdag 1

Idag är det min första praktikdag, pirrar nå så enormt i magen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen :)
Jag har lång pendling till jobbet men det funkar.. Åker från telefonplan till Johanneslund i Upplands Väsby.

Jag har hittat ett gym och badhus där som jag också tänkte prova efter :)
Vi får se hur mycket bloggning det blir idag, annars hörs vi senare. Puss


RSS 2.0