Portugal!

Nu drar jag till Portugal på entreprenörskonferens! Helt galet! Vi får se hur mycket jag kan blogga därifrån! Puss på er!


Alltsååå Åhhh

Nu är vi påväg hem och jag är småkär, vilken söt brorsdotter. En liten Lova kanske?


Bebistime!

Jag ska äntligen få träffa Henriks nyfödda brorsdotter! Oj vad hon ska plåtas, bra eftermiddag med andra ord.

Ikväll när vi kommer hem är de packning och förberedelser, får inte glömma passet!


Dags för skola!

Dags för sista skoldagen innan jag åker, imorn bär det av till Portugal på entreprenörskonferens. Galet att den dagen redan är imorgon, som jag längtat. Det är jag och två tjejer till som representerar Sverige för ung företagsamhet.
Jag taggar till! :)


Tillbaka igen!

Jag har haft en underbar helg, syster och mamma har varit på besök och vi har typ hunnit med allt man gör i en halvstor shoppingstad. Vi har handlat, sprungit på IKEA, färgat hår (Lillan har blivit brunett, de är ju galet men gud vad fint de blev!!!), fixat naglar, fikat, handlat lite mera, ätit god mat, tagit promenader, skrattat och fulat oss. Ni vet sånt som hör till. 

I lördags hämtade jag ut min omgjorda födelsedagspresent från Henrik, oh hell vad bra det blev. En ring ur Efva Attlings kollektion där jag ristade in Henrik. Andra saker som fick följa med hem var ett par nya klackar, kavaj, nagellack, nytt smink, skjorta och lite lyxprodukter som doftljus, ansiktsmask och andra krämer. 
 
Här är lite bilder från helgen, jag ska börja göra i ordning mig för skolan, måste dra vid 12 tiden. PUSS
 
En ofärgad Linn..
 
En färgad Linn..
 
Nya klackarna
 
Min nya ring, kan knappt ta av mig den!
 
Älskling. Fjärilen speglar frihet och är de något
jag känner när jag är med Henrik så är det frihet. En liten hemlighet sådär bara.

Paus

Jag tar en liten bloggpaus över helgen, jag vill umgås med mamma och syster som är här på besök! :)


Kärlek

När jag ser dig pirrar de till! Längtar!


Demi och lite andra trevliga människor

Idag var jag med på presskonferens med Oriflame, de var lite småkul! Fick hälsa på Demi Moore och de 15 bästa säljarna i världen, de var lite småcoolt!

Nu ligger jag helt slut i soffan, myser med katten här i sumpan även fast jag inte gillar katter. Saknar Henrik väldigt mycket idag.


Överraskning!

Jag fick veta att min syster kommer och hälsar på mig till helgen, de har varit fram och tillbaka men nu blev det definitivt! Skönt!

Jag saknar Västerås, vill hem till mitt och till Henrik.


Dag 2

Min mobil dog igår, inte nå bra alls för jag kunde inte blogga.

Jag mötte upp min bror, fick se hans lägenhet, jag kunde inte låta bli att göra make over så efter 3 timmars jobb med shoppande, bärande och fixande så blev den toppen!

Idag jobbar jag och fina P på Arlanda, ska ta oss dit nu :) hej o hopp!


Event med Hansen!

Veckan är igång och vi har tagit vår första paus. Skönt!

Jag vill möta upp min bror som gör första högskoledagen idag!


Mot Stockholm!

Dags för en vecka event i Stockholm! Jag och Pernilla är mer än taggade!


Inte likt mig

Efter ett träningspass, middag med tokiga pojkvännen, mys i soffan, avverkat två filmer, en halvpackad väska så går jag och lägger mig, totalt oförberedd för nästa vecka i Sthlm.
Jag ska tala om att jag har seperationsångest också, från Henrik. Fan jag kan knappt sova utan honom, vi ska klara 4 dagar. Gud vad larvig jag är.
Jag ska försöka vara positiv, de är ju ändå oriflame!!


Tokiga vi?!

Kan ni tänka er? Vi var verkligen ute och löpte igår, 21.40 började vi springa i spåren. Jag skulle bara klara det, de gjorde jag, med hästlängder. Jag minskade mitt rekord med 7 min och då har jag inte sprungit på hela sommaren. Henrik sprang bredvid hela tiden, jag är oerhört mörkrädd och var de under hela första kilometern, sen släppte det.

Idag är jag för mig själv, H jobbar och jag myser i soffan. Ska se en film tänkte jag, bara för att känna att det är söndag. Sen blir det träning med H, den här gången simning!


En vanlig dag!

Vi har varit och grillat i Surahammar, mysigt! Nu är vi påväg hem till Västerås för att ta vara mer på kvällen, jag tror vi ska ut och springa. Jag har ätit alldeles för mycket och känner att det behövs! Behöver klara H:s tempo också, träna träna träna!


Helg!

Jag och Henrik var uppe ganska tidigt, nu ska vi ner på stan och fixa lite sen blir det middag hos Henriks bror ned familj. Supermysigt! Tycker om dom så mycket!

Jag måste erkänna en sak, jag vet inte om jag går på högvarv eller om jag börjar bli gammal men jag har fått någon fling på att somna i Henriks knä i soffan, vilken rolig människa jag är att vara med på fre och lör kvällar, somnar jämt! Skärpning Gina!


Hur jag tackar dig

Tänkte jag skulle överraska Henrik lite som har jobbat hela veckan tills han kommer hem, vi får se vad han säger!


Hemnet och mycket annat

Min smärta i bihålerna har fortfarande inte släppt. Känns inte okej, nu äter jag dock lite tabletter som hindrar smärtan och inflammationen. 
Jag är ledig från skolan idag, då saknar jag. Typiskt mig att inte riktigt kunna ta vara på ledigheten, jag saknar och jag pysslar och plockar. Själrensande men nu ska jag ge mig en timmes paus. Sen ska jag iväg och träna, längtar! Det ska bli skönt!
 
Bara för att visa en liten hemlis, detta gör jag och Henrik när vi har tid över. :)
 

Problem

Jag har problem med mina bihålor så jag har typ sovit, druckit te, sett film, gråtit lite och sovit lite mer.
Tur att man har världens finaste pojkvän som kommer hem och tar hand om mig..

Imorgon är det ny dag, och förhoppningsvis mår jag lite bättre! :)


Skönt att vara tillsammans!

Mötet med banken gick bra, om 3 dagar landar 2 nya gemensamma bankkort i vår brevlåda och vi har numera ett gemensamt konto, känns sjukt skönt! 
Jag har precis lagat mat, gjorde lite enkelt idag, kyckling med grönsaker och lite sås. 

Nu ska vi iväg och simma, kvalitetstid gillar jag, så varför inte ha de i bassängen? Den här gången ska jag klara av Henriks tempo också, dog sist.
 

Vuxenpoäng!!

Nu får jag vuxenpoäng så det bara knakar om det, ni anar inte vad jag ska göra i eftermiddag! Jag ska till banken, Henrik och jag ska öppna ett gemensamt konto som vi har tillsammans, äntligen slut på massa krångel! :)


Skoldag och föreläsning!

Idag är det skola igen, gårdagen var super. Jag och Pernilla hade en jättemysig dag i Stockholm. En massa mys, lite shopping och en hel del prat. Visst var det en liten time out från pojkvännerna också.. :)

Emelie som har grå tröja på bilden, henne ska vi bo hos hela nästa vecka under eventet, underbara fina vän som jämt ställer upp!


Avresa

Nu blir de resa mot Stockholm, roligt! Det är sol ute, hur skönt är inte det? :)


Stockholm hela dagen

Idag blir det Stockholm, först möta upp fina Pernilla först sen senare i dag ska vi med klassen på möte inför ett stort event vi kommer jobba på.. Hört talas om Oriflame? Det är dem som har ett jubileum.. Ett stort sådant.

Dags att fixa sig, hörs senare. (Får se när de blir, går fortfarande inte att blogga från mobilen)

Lyx!

Idag var första skoldagen var år 2, roligt att vara tillbaka och träffa alla! Ikväll har jag tagit ledigt, jag är nyduschat och har myst ner mig i soffan med dessa godingar. Mmmm, kvalitetstid!
 

Härliga söndag!

Jag var uppe innan nio, ville ta vara på den här söndagen. Nu sitter vi och äter mysfrukost framför sammandraget av OS. Vi ska snart iväg och träna, jag var så sjukt sugen på simning att nu blir det av. 
I eftermiddag ska vi åka hem till Henriks föräldrar, mysigt. Henrik vill vara tillbaka i stan till 16, de är ju den där handbollen då.. 

Hörs sen!
 
PUSS

Duktiga jag

Jag och Henrik skulle komma hem till V-ås och vila upp oss, så blev det inte den här helgen. Igår rensade vi och städade ur hela lägenheten och avslutade med utgång. Idag har vi flyttstädat, kört omkring med gammalt skräp och storhandlat. Här sitter jag i soffan med min favorit och är helt slut, tur att H tar hand om mig. 

I eftermiddags var vi förbi Henriks syskonbarn och familj, deras barn är lovely och om bara några dagar ska en liten knodd komma. Jag vill också ha barn när jag är relativt ung, inte för ung men ung. De blir någon annan känsla då..
 

Vasagatan 61B

Hur underbart är det inte att komma hem till vår fina lägenhet? Jag saknar Gotland så det gör ont, men jag är så glad att jag har flyttat ihop med Henrik så man slipper landa helt sälv. 
Idag är en sån här ny dag för mig, jag ska städa ur min gamla lägenhet som står helt tom, lämna över nycklar och säga tack och adjö. De känns både jobbigt och bra, jag borde kanske helt enkelt inte känna efter. 
 
 Vardagsrummet

Matplatsen i köket
 
En bit av hallen
 
Älskade sovrum
 

Tillbaka i Västerås!

Jag och Henrik är tillbaka i Västerås, de var fruktansvärt att lämna Gotland, familjen och lilla Chip. Resan gick snabbt, vi flög och var redan i Västerås 2,5 efter att vi lämnat ön.

Ikväll ville vi göra nå roligt, jag ringde och bjöd in min fina vän Erika och henes gulliga kille. Det blir middag sen en liten ugång tror jag, jag gillar Skybar här i Västerås.

Nu är jag redo för besök!

Imorgon åker vi, sorg!

Usch, de gör alldeles ont i mig, mamma har hjälpt mig att packa ihop och vika den sista tvätten, Henrik försöker vara mentalt stöd och lyckas litegrann och Chip är mest i vägen och går och sätter sig på saker som ska packas ner. Men ändå. Hu, de gör ont.
Mamma har lovat mig att komma upp i september, visst blir det bra, då ses vi ju snart.
Men är det inte jobbigt att lämna dessa sötnosar? De tycker iaf jag!


Töntiga jag!

Såg ni leverfläcken på bilden som jag har på min vänstra hand? tack vare den så lärde jag mig höger och vänster väldigt fort som liten, tack och lov.
Dock tog det mig flera år innan jag accepterade att, hur mycket jag än försökte skrapa bort den så kommer den sitta kvar, knäppa jag. Som att någon bryr sig!


Sista kvällen på ön

Jag och Henrik har sista kvällen på ön, imorgon flyger vi hem till Västerås med SAS, givetvis inte direkt utan en liten mellanlandning för oss på Arlanda sen vidare med buss till hemmet. Vi håller på att laga mat, det blir parmainlindad kyckling med balsamvinäger och rostade grönsaker, mums. 

Min fina.

Se vilken fin Michael Kors klocka jag fick av mamma i sen födelsedagspresent! Jag totalt älskar den, färgen kallas rosé och passar ändå till allt. Jag har också blivit kär i min nya ring (serien princess) som jag fick samtidigt, tack världens bästa mamma.

Just, just nu

Dem här 5 sakerna vet du inte om mig, de är jag nästan säker på:

1. På måndag morgon, sitter jag i skolbänken
2. Jag har tre guldarmband på vänster handled som jag aldrig tar av mig, har gjort det en gång sen jag fick dem (var i åttan, i konfirmationspresent)
3. För första gången i mitt liv är min jul planerad på annan ort än Lummelunda, nämligen med Henriks familj. Frågan är, kommer jag klara det jag som är julklappsälskare?
4. Jag har inrett sovrummet i lägenheten som ett hotellrum då jag sällan är nöjd med mina hotellvistelser.
5. Jag har inte druckit en droppe alkohol i Sverige på hela sommaren, dvs sen 17 juni.

Familjekväll

Har inte jag en lite för gullig pojkvän? Kolla bara, aaaaaw så fin. 
Nu ska vi grilla lamm med familjen, jag gillar inte lamm, jag får ta och äta något annat ja. Jag gillar däremot lammskinn, fick ett i födelsedagspresent. Det kommer bli perfekt hemma till den lantliga inredningen!
 
'

Lugn och ro

Nu har vi legat i soffan hela dagen, får man ha det så mysigt när man har semester? Jag är för kär tror jag, skulle vilja stanna tiden lite.. 
Vi såg en bra film i soffan, givetvis en romantisk komedi för jag fick ju bestämma, på tal om det, jag gillar att bestämma. Då får man ofta som man vill! :)
såhär har jag legat och degat hela dagen, mmmmm för semester.

Minilördag för mig, och det märks!

Igår tog jag med Henrik till mina gamla gymnasiekompisar här på ön, vi åt middag och pratade och pratade. Det ar jättemysigt. Det är så roligt att få höra vart dem håller hus och vad deras drömmar, visioner och tankar är för några. För mig blir det ju en ganska planerad höst, jag har bara ett år kvar i skolan, tar examen i maj och ska flänga lite t.ex. Stockholm några månader där jag ska ha min drömpraktik. I höst blir det också Porto, (snart snart snart!!) och London och väldigt, väldigt många lyxiga doftljus och regniga löppass. Jag tror jag vill att min höst ska vara så. Sen ska jag bli fit till jul, bara sådär, vi får se hur de går med det. Jag verkar ha lite paus nu.. :)
 
Idag är en sån där dag man vill spara i jeansfickan, sån där dag man kan ta upp när det är lite jobbigare och längta efter. Den är bra för att:
 
1. Henrik och jag är ensamma hemma i huset med min favoritvoovve, de är as soft.
2. Henrik sitter för långt bort i soffan, då tar han tag i min fot sådär skönt som bara han kan och jag tar med mig data efter en stor suck och flyttar närmre, märker hur skönt det var att mysa upp sig med datan bredvid honom.
3. OS är på tv:n, jag är inget fan men på något sätt så är de där ljudet av all sport och alla kommentarer lite härligt, särskilt när de är mulet ute.
4. Jag har en dag utan en enda plan, hur ofta händer det mig?
5. Jag har ätit en asgod frukost, iofs åt jag inte upp sista mackan men de var för att jag var mätt..

Hemmamys

Ikväll är en sån där kväll när jag myser upp mig i soffan framför OS, njuter av hemlagad mat och min fina pojkvän. Puss

Vi har semester, och det är typ det bästa

Dagen har vi spenderat med att gå på invigning av medeltidsveckan här på Gotland. Har varit jätteroligt att gå runt och titta, lyssna och bara mysa. 
Det går inte att blogga från mobilen för tillfället, dumma dumma blogg.se, de är ju inte så att jag har en data i bakfickan när jag är ute och gör saker direkt. 
Nåväl, jag och Henrik satsar på stranden imorgon, vi är lediga tillsammans ända till fredag och det är också då vi lämnar ön för den här sommaren.. 
Hörs imorn. PUSS

 

Heldag med bra avslutning

Vi har haft en heldag på stranden, hur mysigt son helst. Ikväll hade vi gjort middag för mamma och pappa, det blev förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag och Henrik jobbade i team och det var svårt men det blev bra. Vi hade matchat med fina viner från systemet, och läst på lite. Mamma och pappa blev mycket nöjda. :) Förrätten var en morotssoppa med smak av crème och apelsin, varmrätten var saffransbakad lax med potatispure och efterrätten blev sommarbär med visp och chokladflarn. Låter det mumsigt? de lovar jag att det var!

 

 




Matdags

Ikväll har jag och Henrik lagat mat, de står lasagne på menyn, typ andra gången jag gör det så vi får se hur det blir :)


En sjuk Gina

Älsklingen är här på semester, jag gick och la mig åtta igår, var helt slut. Jag känner mig dum, han vill inte att jag ska göra de men det gör man ju ändå. Jag sov till tio, det är sjukt. Ca 14 timmar. Nu har jag tagit lite medicin så vi ska åka till stan och handla lite, pusselipuss


Härliga augusti

Jag som skulle ha världens bästa återhämtningsvecka på stranden med Henrik. Så blev det, men ändå inte. Jag är så sjukt förkyld och gör allt för att fånga sommardagarna med det går inte nå bra. En förkyld Gina ger en grinig Gina, och en grinig Gina ger en osocial och sur Gina. Nä men, jag måste bli bättre snart!


Tomorrowland 2012

Tomorrowland var det bästa jag gjort i mitt liv, dem har skapat ett event som är utöver det vanliga, där man har fångat en känsla som är omöjlig för mig att förklara eller förmedla vidare. Man måste ha varit på plats. När jag har återhämtat mig från denna fantastiska förkylningen som jag tog med mig hem som nu har lagt krokben för min och Henriks lediga vecka, då, då ska jag lägga ut bilder så att ni får se. Min förra vecka var otrolig, jag har varit tjugo i snart en vecka och gått på världens största festival! Vet ni om att det var ca 200 000 människor som såg swedish house mafia under bar himmel till strålkastare och fyrverkerier på samma plats? Försök att föreställ er den känslan.. Medan ni gör det så ska jag försöka att överleva dagen. Puss


RSS 2.0