Dag 1, del 3

Henrik och lillan tog fram en chokladkaka och börja smaska på. Jag var mer sugen än någonsin. Det var min favorit. Helt plötsligt var den slut. Ikväll är jag starkare än någonsin.

Imorgon ska jag finnas på plats 7.00 då min jobbvecka på Wisby Strand börjar.
Mitt på dagen ska jag dock iväg för att vara med i paneldebatt om yrkeshögskolan. Hur coolt är inte det att få vara med på ett seminarium och göra avtryck. Go go Gina! Pepp!


Dag 1, del 2

Jo men jag tänkte såhär, eller jag måste ju göra ett avstamp om att jag verkligen börjar. Kanske en liten plan? Den får bli såhär:

Syfte: Få se om jag klarar de som verkar svårast någonsin för mig, ha disciplin att gå ner i vikt. Bli mer sund och kontrollerad av vad jag stoppar i mig, samt få en annan syn på träning ooch rörelse.
Mål: Tycka om mig själv. Helt klart. Men ska jag gå in på detalj nivå så, tappa 15 kg och kunna springa 5 km på 27 minuter. Kunna variera mer i mat och öka mitt tycke för annorlunda mat från andra kulturer.
Hur: Spara in på kolhydrater och undvika alkohol samt träna minst 5 dagar i veckan minst 30 minuter per gång. 

Ja, då börjar jag. Nu. Hej.
 
 

Dag 1

Idag har jag haft en klassisk sommardag ute på verandan, en glass i handen och en bra bok i knät. Jag har förflyttat mig och solar nu ryggen. Ibland stryker Henrik sina händer på min rygg och det drar ner i tårna på mig. Jag fullkomligt älskar det. Tjocka hunden ligger och småsover under solsängen och man skulle kunna ana att Chip har astma, det låter nämligen så.

Inte förrän man ska klä av sig till bikini inser jag att jag inte gillar min kropp. Sådana tankar totalförbjuder jag i veckorna när jag jobbar just för att jag behöver ha ha den energin och lägga på annat, t.ex. nytänkande eller affärsutveckling. Något annat än att förbjuda vore löjligt, och definitivt osunt för mig själv.
När jag är ledig kommer tankarna fram. Två finns det två alternativ; antingen flyttar jag till ett land där du inte behöver klä av dig (kläder kan dölja allt) eller så gör jag något åt min känsla. Jag väljer det sistnämnda. Jag verkar kunna lyckas med mycket men inte att gå ner i vikt och bli sund, det är ju ganska märkligt. Därför kan väl ni som läsare göra en bedömning nu om ni vill vara med på resan eller inte, för om ni inte vill så sluta läs. Bloggen ska nämligen bli min lösning. Här ska jag ventilera allt från träning och godissug, jag måste enligt mig själv berätta och ventilera i bloggen om jag stoppar i mig något jag inte borde. På detta sätt kommer jag kunna se väldigt tydligt vad jag gör för fel (innerst inne så vet jag. Men vill inte acceptera det) och kanske kan detta vända? Jag har inget att förlora. Bara kunna bli bättre. Jag vill vara nöjd. Men mest av allt vill jag (för mig) klara av den svåraste utmaningen. Gå ner.
Vi hörs.


Söt

Åh Gotland. Jag älskar.
Jag sitter ute och solar på min lediga dag. Jag, Henrik och älskade Chip. Puss


Parfymig dator

Det klassiska händer. Jag skulle böja mig fram och pussa på Henrik, när jag gör det släpper jag taget om resväskan (då min handväska står ovanpå) och den välter. Skitsamma tänkte jag, det var ju bara att plocka upp den. Henrik skrattar och säger "där spräcktes din parfymflaska", HAHA tänkte jag, skojare där.
När jag ska ta upp min dator och bok luktar de himla gott i väskan, dock starkt.
Summa kardemumma av detta är att det är parfym i hela min väska, den är alltså blöt.

Nej jag blev inte alls sur, bara så ni vet. Bäst för datorn att den fungerar!


Kanske var jag som glömde hjärncellerna?


Knäppis Henrik

Yes, jag och Henrik är på resande fot. Klockan ringde 5.15 och de var bara att gå upp.
Som jag längtat att få åka, jag hade helst velat stanna i tre veckor men så går det inte till.
Att resa med Henrik tidigt på morgonen är ren underhållning. Alla hans hjärnceller ligger kvar i sängen och han kan säga helt knäppa saker. Sötgröt.


Ansvarsfull och trasig

Åh. Det känns som om jag. Jag vet inte vad. Jag har lagat lite mat, har tagit ett glas vin och kikar på någon film som rullar på TV3. Musiken dånar utanför fönstret och festivalen i stan är igång. Folk utanför går med systemkassar på gatan till stan och jag kan på något sätt önska att jag var en av dem för en stund. Jag springer omkring hemma i tysta lägenheten, packar och pysslar lite. Vi lämnar Västerås 6.30 och jag har tagit på mig att vara den ansvarsfulla den här resan, Henrik är ute och partajar (med all rätt) och de enda viktiga imorgonbitti är att vi får med vår medköpta matsäck.

Jag saknar Henrik. Tusan vad trasig jag blir utan honom.


Periodiserar mitt liv

Jag kände imorse att nu behöver jag vara ledig. Galet.
Jag har lite huvudvärk men mår ändå OK. Jag har ingen fredagskänsla alls. Henrik ska ut med jobbet ikväll och jag måste hem och fixa efter jobbet och packa. Vi åker redan 06.30 imorgon bitti. Så man lär ju ha fixat klart allt ikväll.

Jag har lovat mig själv att den här perioden i livet där jag ska göra saker bara för att kunna leva och inte för själen ska bli kort. Det är inte min grej att göra något halvdant. Jag tycker alla som har ett jobb ska ställa sig frågan om de gör de dem vill. Om man gör det så vill jag bara gratulera. Du har valt rätt. Jag tror det är nyckeln till att må bra eller inte, vilket jobb du har. Jag menar, jobbar du full tid är det 5 av 7 dagar. Det säger sig självt att du måste göra det som är roligt. När man gör något som är roligt då blir man bäst.

Vad ska vi säga för mig då? Fram till september får jag hålla på och slita. Sen får de vara nog, då ska jag lägga min kompetens och energi på sådant jag älskar. Tro mig eller ej, men min energi är begränsad.


Så ja!


Redan flytt?!

Jag är fortfarande inte helt kry utan ganska matt. Det får vara så, jag vet att jag gör så gott jag kan ändå.
Jag pratade med min syster idag. Så jag saknar. Ja, det är bara en dag kvar sen får jag åka hem till min fina familj.

Idag jobbar jag på, det går bra. Jag fick två underbara italienska pensionärer imorse som jag sålde soffor till. Sötgrötar. Vill också vara sådär trevlig och glad när jag är 90 år.

Om vi får ihop allt med flytten (jag syftar på alla papper, påskrivningar och besiktning) så kan de bli att jag och Henrik flyttar vecka 28. Det är galet, speciellt när vi är borta vecka 27. Så vi tar lite i taget, ikväll blir de att gå igenom kläder. En del saker får inte följa med. Vi ska också sälja min himmelsäng (gråter lite inombords) men jag är ledsen, sängen är underbar men den är för liten. Det går inte att dela 160 med Henrik, han ligger nämligen mitt i ;)


Totalsemester, över några timmar

Hej hallå alla som läser min blogg. Ibland önskade jag att jag visste åldern på er alla men de är nog bra att jag inte vet den. Från första stund jag startade min blogg så lovade jag att aldrig skriva för läsarna utan bara för mig själv. Det gäller att ta hand om sig själv.
På tal om att ta hand om sig själv, jag hade en riktigt tuff dag igår, man skulle kunna säga att jag bokstavligen stupade i säng 23 med strålande huvudvärk. Huvudvärken höll i sig i natt och övergick till migrän. De gjorde att när jag vaknade imorse, redo för första telefonmötet 7.40 så var jag helt slut. Den lilla energi jag hade kvar samlade jag till att vara kreativ och nogrann på mötet. Det gick hem. Jag kände mig nöjd och tom. Huvudvärken var sämre än någonsin. Jag bestämde mig för att sjukanmäla mig när de var så tydligt att min kropp sa ifrån. (så ja, alla ni som har påpekat att jag verkar jobba ihjäl mig, jag har mod av att säga nej när kroppen säger nej). Konsekvenserna tar jag imorgon.
 
Idag har varit en dag som det var väldigt länge sen jag hade. Jag förbjöd mig själv att jobba hemifrån, använda klockan (till att skapa ångest av vilandet) och tänka på vad jag stoppar i mig. Min kropp behöver semester och då är de från allt. Man skulle kunna uttrycka de så att jag har haft en klassisk sjukdag. Jag har ätit glass medan en romantisk komedi har rullat, jag har gråtit, gråtit lite mer hetsigare, skrattat och dreglat över Pierce Brosnan. Jag har sovit en hel del. 

Henrik kom precis hem och det pirrade till i hela magen. Fortfarande. Han håller på och lagar mat och jag fick lite energi till att blogga. KRAM

Tiden går så fort!

Tiden springer iväg, de är galet! Jag har haft många möten idag, de blir ganska rörigt i mitt huvud att hoppa mellan olika projekt. De blev liksom handelskammaren, gina-projektet, handelskammaren, gina-projektet och sen nu byta av till UF Alumni. Kul är de men de gäller att ha hjärncellerna med sig.
Jag märker att jag jobbar mycket nu, min sömn är viktigare än någonsin och jag har en lite lägre stressnivå än vad jag annars har. Drar mötet ut på tiden och jag blir sen vänder de sig i magen. Jag måste börja bli hårdare de där med tider.. 

Jag har en ganska skön kväll framför mig. Jag och Henrik ska fixa några ärenden, som bl.a. handlar om lägenheten, sen ska jag jobba med UF Alumni sen blir de sovatid. Imorgonbitti har jag möte med Eric Hennerdal som är VD på Create, de ska bli roligt. Nu måste jag iväg, KRAM
 
 
 

Åh.


Winnet och framgånsrika kvinnor, mera sånt tack!

Vilken bra dag jag har haft, otroligt. Jag avslutade kvällen med AW på hattis med två starka förebilder. Anna och Veronika. Jisses. Alltid lika roligt att träffa dem två och särskilt tillsammans. Dessa två tjejer har jag träffat genom Winnet Västerås där vi har vår starka gemensamma nämnare. Givetvis är vi lika på andra plan men de är Winnet som för oss samman. Winnet är ett nätverk för företagsamma kvinnor i Västerås. Där finns det massor att hämta. :)
Jag kan verkligen skratta ibland när folk säger att man blir som man umgås, de kanske man blir. Bara för att jag gillar att umgås med äldre så blir jag inte äldre, när jag är med tjejer som dessa så får jag ett utbyte, de är det enda viktiga för mig. Jag vill få mer kunskap och mer erfarenhet, och inte får jag det av att vara med människor som inte är intresserade av det jag gör. Jag utvecklas av att berätta om mig själv, precis som alla andra. Jag behöver vrida och vända på saker och ting innan det känns rätt och det är roligt att få agera svamp och suga in all den fakta och kunskap jag kan få. 
Ta med er det. Umgås med dem som kommit längre i dina personliga mål och dem som är duktiga på att vara dem, ta vara på varje nästa minut för att se om den insikten kan förändra din målbana, till de positiva. Kanske sitter den mitt emot på den lösningen du länge behövt?

Veronika och Anna, tjejer jag trivs med för att jag alltid kan vara den jag är.

AW

Jag är på språng och påväg till en AW med några favorittjejer i Västerås. Vi ska prata lite entreprenörskap och framtid. Två stycken ämnen jag tycker mycket om.

Lägenheten jag skrev om är närmare än någonsin, några få ting kvar och sen är den vår. Galet!


Henrik vid hannen

Idag åt jag lunch med min andra halva. Jag är så kär att jag får knip i magen ibland. Vad hade jag gjort utan dig min solstrålelivskärlekvärldensbästavänälsklingbusungeromantiker? Puss


Välkommen

Såhär bra börjar min dag på Handelskammaren, hej iPhone 5 :)


Gotländskt i Västerås

Det finns mycket att längta hem till när man bor i Västerås, det här vart en positiv överraskning för mig. Gotländskt bröd i Västerås. Är utbudet påväg att bli större? Kommer gotlandslimpan att etablera sig på Ica maxi här? Det återstår att se, jag vet iaf någon som skulle bli gladare än jag. Henrik!


Söndag

Jag och min fina har haft en riktigt mysig söndag. Våra lediga dagar blir alltid så bra. Kanske beror det på att de inte är så många och att vi alltid ta vara på varenda timme.
Vi har skapat en liten grej tillsammans, vi varvar ner och myser och ser på An idiot on broad. Istället för att se på film så tar vi in kunskap på vårt sätt, på ett roligt sätt. Jag skrattar lika mycket varje gång åt/med Karl som är huvudperson i programmet. Om ni har missat en idiot på resa så måste ni se det. Gud så kul det är!

Jag älskar att planera och sätta mål för framtiden, att få jobba med det man tycker om (och inom en organisation som är fantastiskt etablerade och duktiga på det de gör, Handelskammaren) är en fördel. Det ska bli roligt att jobba imorgon, fast jag jobbar hela veckan ändå så blir mån-tis på Handelskammaren något utöver det vanliga. Ibland nyper jag mig i armen för att förstå att de var jag som fick jobbet.
Tack och godnatt för mig, mer uppdatering imorgon.


Avund

Fick en sommarhälsning från familjen och Ihreviken på Gotland. Jag tackar för den och längtar hem lite mer... Åh. Älskade Ö.


Söndagsmys

Jag och Henrik tog en rejäl sovmorgon. Nu ska vi ut på lite utflykt, kika i lite mysiga butiker och bara umgås.
Hoppas ni har en bra söndag.


Lyckans dagar

Vilka midsommardagar, kunde knappt blivit bättre. Det är lördag men hela jag har söndagskänsla, jag vill inte vara onyttig, bara mysa ner mig i soffan utan föredrar mer de aktiva. Imorgon ska jag och Henrik på utflykt och se på olika saker. Vi har lånat bilen över helgen så det blir lätt att ta sig. 

Minns ni att jag och Henrik hade varit och kollat på lägenhet vid Mälaren? Det är nästan klart, några papper ska skrivas på och bytet ska gå igenom. Om de fixar sig är den vår. Det kommer bli en dröm, få bo i nyproduktion med fräscha vitvaror och inglasad balkong med Mälarutsikt. En 3:a med två stycken walk-in-closet och  öppen planlösning med hela lägenheten på en yta på 78 kvm. Jag kan knappt vänta.
Nu får ni se lite bilder från gårdagen, stor kram och sommarhälsningar!
 
 
 

 
 

Midsommardagen

Idag är vi på utflykt i Norberg och runt om i Bergslagen. Ska snart åka till ett riktigt gammaldags konditori. Ganska mycket kvalitetstid, precis som jag vill ha det. Det blev en lugn och klassisk midsommar för oss, skratt så att magen krampade, god mat, jordgubbar och dans kring midsommarstång. Min kropp behövde vila och återhämtning.

Någon gång i em kommer jag och Henrik åka tillbaka till Västerås. Blir en lång och härlig helg tillsammans. Bara ta det lugnt.


Glad midsommar!

Fantastisk dag med solsken i Norberg. Med Henrik älskling!


Snart midsommar

Jag har jobbat klart för dessa två veckor, jag är slut. Nu firar jag och Henrik in lite ledighet och midsommar. Vi ska upp till Norberg till min mentor och hans fru, ha midsommarmys och bara njuta av ledigheten. Utan kontakt och mottagning. Jättebehövligt.
Jag hoppas ni får en bra midsommar. Puss


Strulig midsommar

Jag har jobbat mer än 14 dagar i streck och gör min sista dag på två dagar imorgon. Jag har fortfarande inte somnat och jag börjar känna mig smått stressad över mitt välmående och hur min ork kommer vara imorgon.

Jag gillar inte midsommar, jag har alltid haft strul kring midsommar. Något gör att jag och midsommar inte passar bra ihop. Precis som ikväll. Strul. Jisses, vi måste köpa en skönare soffa. Eller jag måste köpa en skönare soffa.


Sockersug

Jag är på jobbet nu, har en liten rast. Mitt sockersug går mig över huvudet. Jag dör typ. Jag skulle göra vad som för lite lakritsnappar. Men nu måste jag kalka av mig.
Henrik ska iväg ikväll och jag är ensam för första gången på väldigt länge. De är lite tråkigt.

Vi hörs sen!


Lite mycket nu

Det är lite svårt att uppdatera er om dagarna när jag jobbar dagarna långa. Igår blev de ett pass från 8-22 som avslutades med ett brainstormingsmöte ang. ett nytt projekt med dessa underbara killar. Dennis och Sarawut är också UF Alumner. Idag blir det mer jobb :)


Uppdatering

Jisus vad ouppdaterat det var här, det har varit väldigt fullt upp och det får bli orsaken. Jag har börjat jobba på Mio nu på heltid, samtidigt som det har jag handelskammaren och mitt egna projekt. + lite Alumni. Det är fantastiskt att få jobba med det man tycker om.

Det är snart midsommar (redan i helgen) och jag saknar Gotland mer än någonsin, har alltid tillbringat midsommar med familj och vänner på ön, den här gången ska jag vara kvar i stan. Egentligen inte för jag ska åka upp till en supermysig stuga i Norberg med den bästa coachen/mentorn någonsin. Hans fru och Henrik, en väldigt lugn midsommar. 
Innan det ska jag jobba de här dagarna, försöka få bort min förkylning helt och bara vara.

Ikväll var jag på ett förberedningsmöte inför konferensen jag ska till Frankrige i september, en konferens för kvinnliga företagare i Västmanland. Anna som jag blivit inbjuden av är min favorit, det kommer bli jättekul.
Innan det blir de förhoppningsvis Malmö och Estland med UF Alumni.

Nu ska jag umgås med min Henrik, har längtat efter att få pussa på honom hela dagen. KRAM
 
Mötet jag var på ikväll höll till på Hem till Gården i Västerås, gud så mysigt!
 
 
 

Ny lägenhet? SNÄLLA!

Jag kom precis hem efter en hel dag med jobb, jag är sjukt slut men något får mig att vilja göra lite mer. Sen vårt badrum revs ut så ser de ut som ett bombnedslag i lägenheten och jag tror jag ska storstäda. Förhoppningsvis kommer en tjej att kika på vår lägenhet imorgon, jag och Henrik är såhär nära (visar mellan tummen och pekfingret) på att få en nybyggd lägenhet precis vid Mälaren på Öster Mälarstrand. Jag vill så mycket ha den. Min hjärna går rodeo om bara tankar att få flytta in i ny lägenhet. Jag älskar att göra om. 

Ja, jag sa att jag skulle städa va? Dags att köra igång!
 
 
 
Lite äldre bilder från vår lägenhet..
 

Jobbelijobb

Vilken rolig kväll det var igår, god mat och mys. Lite senare gick vi ut för att ta några drinkar. Jag stannade till klockan 1 sen fick de vara bra. Jag ska ju faktiskt jobba idag! Vi hörs lite senare.


Glad tjej

Dags för tjejkväll med världens finaste Moa och hennes vänner. PUSS


Fredag!

Härliga fredag, jag har haft en riktig superdag. Den började med att jag fick sova ut till halv nio, mötte Henrik och han berättade att han numera har körkort (åh så stolt flickvän jag är!!), sen var det sommaravslutning med styrelsegänget för Ung företagsamhet. Vilka människor att jobba med, fantastiska. 

Efter att jag har jobbar en del med trampolinen tar jag nu helg, (jobbar iofs hela helgen på Mio men ändå) och ikvälls ska vi ha hej då fest för Moa. Hua mig. Inte roligt när hon flyttar men jag önskar henne det bästa.
 
Full fart framåt!
 
 

Livets härliga nyanser

Såhär ser de ut hos oss och två månader framåt.. Det där med att vi inte får ersättning kan hyresvärden glömma, Hyresgästföreningens jurister, här kommer jag!


Dagen vände

Dagen vände och blev väldigt bra, många möten och jag kommer både framåt med projektet och företaget!

Jag och Henrik har varit och kollat på lägenhet ikväll. Det var lite mysigt. Vi får se om vi slår till. Nu blir det supermys hemma :)


Dum morgon

Min morgon började inte nå vidare, hantverkarna storma in imorse vid halv 8, de ska riva upp hela vårt badrum för att vi har fått en fuktskada. I två månader ska dem nog hålla på. Hu!


Mitt och Henriks katastrofala möte

Jag tänkte på det när jag skrev förra inlägget "låt mig få tid att hinna berätta för er läsare hur vi träffades", det är en ganska rolig historia men ganska oväntad. Jag har fått lite tid över bland allt jobb såhär på kvällskvisten och tänkte dela med mig:
 
Jag hade bara gått i min klass i några månader och kände inte alls Västerås så bra, jag hade varit ute tidigare en del men inte lagt så mycket fokus på utgång då jag dejtade en hel del. Hösten hade sprungit iväg och de hade redan hunnit bli december och året var 2011, förra året nästan. Att dejta går inte alltid alls som man tänkt sig och  jag var fruktansvärt mätt på killar och deras skitsnack så bestämde jag mig för att lägga ner. Jag ska ALDRIG mer dejta. Den har ni säkert hört förut, jag med. Jag hade en kompis från Gotland här över helgen och han skulle för första gången träffa några av mina klasskamrater. Denna fredag så passade de lägligt att ha "utgång" uppskrivit i kalendern då en av vännerna fyllde år, vi skulle ha en riktig girls night out + min killkompis då da. I sista sekund bestämde vi oss för att gå till stans ställe som heter Blue Moon Bar (som jag förövrigt typ aldrig går till längre), kruxet med den krogen att dem ofta hade 23 årsgräns och jag hade fyllt 19. Efter många nervösa minuter i kön med höga klackar så kom jag tillslut in. Kvällen var ganska lam och vanlig om man får uttrycka det så, tills jag såg Henrik. För mig var det definitvt kärlek vid första ögonkastet men inte får honom. Haha. Äntligen såg man en lång människa i denna pyttestad (alla killar har en förmåga att vara korta) och kanske att det här med killar inte är så fel ändå?
Jag stolpade fram till honom, minns hur jag trängde mig fram då en kompis till mig redan pratade med Henrik. Hallå, killen i jeans och svart tröja ska jag ha tänkte jag för mig själv. När jag började prata med Henrik vart de tvärstopp, det var mer än stelt när jag öppnade med frasen (jag har en liten tendens att bli klumpig i munnen när någon gör mig nervös):
"Du ser inte ut att passa in här". Alltså såhär i efterhand, hur tänkte jag då? Min tanke var ju att jag sen skulle få fylla på med "du var lite för söt för att vara på det här stället", men så vart de ju inte riktigt. Jag gjorde mig själv en riktig otjänst då jag fick ett ganska snäsigt svar Henrik: "Hur menar du nu?!" 
Haha. Jag skrattar än idag. Men vår konversation gick ju inte bättre precis. Jag skulle fråga om jobb och de blev helfel, jag lovar er ni vill inte höra den fortsatta konversationen. Det slutade iaf med att jag bad honom ta mitt nummer och höra av sig imorgon om han kommer ihåg detta, t(varför gjorde detta var att jag ville bli intressant, jag ville veta mer av honom och jag tänkte om jag satt punkt att han kanske fick för sig att jag var speciell då) Tror ni han tog upp mobilen? Oh no..  när jag typ tvingat honom så tog han numret till slut. Och Gina, de var ett konstigt namn sa han också. Jag lyckades inte kan jag säga, det där med att vara speciell alltså. Givetvis hörde Henrik av sig, 3 timmar efteråt. Jag var överlycklig. Men nu i eftrehand har jag fått reda på att de gjorde han när ragget från den kvällen hade gått hem från honom. Hallå? så speciell var jag. Det fanns tydligen fler tjejer den kvällen..

Vi bestämde oss för att ansluta några dagar efter till varandra för att lära känna varandra mer. Idag är jag mer kär än jag någonsin varit och jag hoppas varje dag att Henrik är den människan som blir pappan till mina barn, trots mina raggningsrepliker, pinsamma kommentarer och trängsel fram med armbågarna på krogen.
 
 

Uppdatering denna onsdag

Kul tjej jag var igår, efter att jag hade sett finalen på Biggest Looser så gick jag och Henrik in i sovrummet och jag hann somna innan han ens la sig. Trött och sjuk tjej. Min förkylning dödar min ork men jag försöker så gott jag kan. 

Igår var dagen som markerade att jag och Henrik har varit tillsammans i 1,5 år. Helt galet vad tiden har sprungit iväg, jag minns fortfarande när vi dejtade. Jag ska återkomma till det. Jag hann väl (hoppas jag) mumla något igårkväll om att de har varit den bästa tiden i mitt liv. Det är han som får mig att växa och kan ge mig möjligheten till en karriär. Det stödet som jag får är ovärderligt.
 
Nu ska jag fortsätta jobba, hörs lite senare. KRAM

Min tisdag

Att komma hem, dyförkyld efter en sommarfest och ändå ha ork kvar är annorlunda. Jag bara älskar mitt liv nu. Det kan vara tufft vissa stunder. Men att ha ett jobb som är utmanande och roligt, ha en pojkvän som knappt kan sluta pussa på en och har fixat mat på bordet när man kommer hem och ha en familj som stöttar en dagen i ändå är fantastiskt. Kär i livet.


Sommarfest på Folkets

Nu har jag jobbat klart på Handelskammaren för den här dagen, kvällen erbjuder en sommarfest med jobbet och andra från näringslivet här i stan. Vi kommer hålla till på Folkets inne i Västerås. Känns jätteroligt, har aldrig varit där förut. Dock är jag superförkyld så de blir väldigt lugnt..


Frukostmöte på Gate25

Idag startar dagen med frukostmöte på Gate25. En av sakerna som är uppe på agendan är drop in vigsel. Typ här i Västerås under power meet. Jag är fantastiskt konservativ av mig och kan föredra traditionella bröllop men tycker väl att det är bra att man får chansen att göra det litet och snabbt om man vill.

Vi hörs lite senare!


Du är bäst!

Idag ger jag all lycka jag kan till världens bästa Henrik. Puss


(Sådär går de när man multitaskar, stänger av ljudet samtidigt som jag print screenar.. verkar ju bara vara jag som lyckas)


Hej då Gotland


En helg på Gotland

Min helg har varit fantastisk. Idag väntas hemresa mot Henrik och Västerås. Istället för att skriva om alla stunder så får ni se en del i bilder. PUSS
 


 
 
 
 

Rörande, berörande

Vilken fantastisk lördag jag hade. Det var examensbjudning hemma hos mamma och pappa, hade underbart väder med oerhört god mat. Efter bjudningen åkte jag och tjejerna in till stan och gick ut efter en heltokig förfest. Var jätteroligt att samla nästan alla tjejer och gå ut och parta ordentligt. Kom hem strax innan fyra imorse. Men så kan de vara ibland alltså.
Jag älskar Gotland på sommaren. Jag har en stor klump i magen inför imorgon, givetvis är saknaden efter Henrik som ett hål i magen men att veta att de här nästan är de enda semestertillfället jag får i sommar här hemma i huset känns jobbigt. Min familj är hela mitt allt och igår när pappa höll tal på bjudningen om min framgång bubblade tårkanalerna i ögonen på. Jag är halv utan dem och jag önskar att vi bodde på samma ställe. Verkligen.
Nog om det, jag och lillasyster ligger i solen och har lite kvalitetstid innan vi ska iväg på bjudning.
Puss


Får ingen uppdatering

Jag vet inte vad det är med mina inlägg men blogg.se vill inte alls idag!


Blombud från världens bästa

Hmm, mina inlägg vill inte riktigt komma upp idag.
 
Jag fick ett blombud idag iaf, åh. Från Henrik. Jag dog lite av längtan, lycka och saknad. Gud så mycket jag tycker om den killen. Ett stor fin bukett med massor av rosor, som jag älskar.
Pappa står vid grillning och syrénerna doftar u trädgården. Jag kan knappt få mer sommarkänsla. När vi var i stan idag åkte alla studenter flak, jisses vad lyckliga dem ser ut. Det tycker jag dem ska vara. Nu blir det mat!
PUSS
 
(inlägget skulle varit uppe klockan 20.39)
 
 
 
 

Studenttider, förkylning och solning

Jag är fortfarande förkyld men det är definitivt bättre. Igårkväll välkomnade Gotland mig med migrän. Det var sådär faktiskt, blir liksom sängen direkt.

Nu sitter jag ute och försöker få bort min likbleka hy. Lite kan jag väl få njuta när jag är på ön?
Idag är det studenttider här på Gotland, vilken lycka. Jag ska åka in till stan lite senare!

https://cdn2.cdnme.se/589065/7-3/pic_51b1beb5ddf2b30df34108ad.jpg" class="image">


Det bor fler än så

Henrik älskling tror att det bor 500 personer på Gotland! Hahaha. :)
Förresten blev han nu påkommen om att han sitter och spelar när jag åker iväg ;)


Ett infall

Bara en liten grej alltså, jag skulle vilja se gotlänningar först köa och sen gå på ett Ryanair plan. Dels för att dem springer på Gotlandsbåten (som tar så sjukt mycket mer folk) och dels för att dem klappar händerna när man är framme/landar!


Får man ha bar överkropp?

Ja, jag blir som en barnunge när jag är sjuk. Mitt psyke går typ sönder och jag klarar ingenting. Fick t.ex. idag seperationsångest idag när Henrik skulle iväg en stund. Gick så långt för mig att han höll sig hemma. Galet.
Nu när jag skulle åka så vart de jobbigt, riktigt jobbigt. Jag är så larvigt kär i människan. Tror inte får vara så kär. Jaja, nog om det.

Jag har fundering, nu när jag sitter på tåget och de rullar förbi en del golfbanor så dök en fråga upp, får killar spela golf i bar överkropp? Är de tillåtet menar jag? För jag ser ingen som gör det! Och jag har fått för mig att de är någon sorts klädkod? Kan jag ha fel?
Nästan så att jag måste smsa en gammal "vän" som spelar golf o fråga! Nej hu vad konstigt de skulle bli, "apprå på att du spelar golf..." Hahaha.


Förkyld och avis

Klockan är lite efter kvart över åtta och jag är klarvaken. Febern är borta men min hals har svullnat igen totalt och näsan rinner. Skulle man kunna få fråga mamma om hon kan boka om mig till en hytt, vore ju himla skönt så jag kan få vara lite folkskygg nu när är totalt nerförkyldad.

Henrik sover som en stock bredvid, skulle jag också vilja göra.
Vi hörs lite senare, ska sätta på en film eller något.. :)


sur sjukling

Ja, såhär roligt börjar min ledighet nu på några dagar. Jag och Henrik ligger i soffan med världens förkylning och feber. Fan också. Imorgon åker jag båt till Gotland, de är ju helt perfekt att vara förkyld då. Kan nästan inte bli bättre. På lördag kommer hela släkten på besök också, hoppas jag frisknar till tills dess.

Fruktansvärd natt

Ska försöka få i mig lite frukost innan jobbet, har haft en fruktansvärd natt. När jag har slarvat med mat och inte har koll på vilka ämnen som jag stoppar i mig kan det hända, det som inte får hända. Min mage börjar krampa och inget kan få de att lägga av. Det har krampat upp till snart åtta timmar och de blir att ta med sig vetepåsen till jobbet. Jag har uppgifter och planer upp till öronen idag och de är inte heller rätt läge att känna av Henriks förkylning. Han kan ju knappt andas. Vill inte!

Dags att ladda om, det här ska bli en bra onsdag!!


Studentbilder

Åh Gud, jag skrattar ihjäl mig när jag ser bilderna som jag framkallat. Rullen från studenten, jisuus!

https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_51ae3310ddf2b3179e2056d3.jpg" class="image">


Framkallning

Idag har jag jobbat hela dagen, känns roligt att komma igång. Jag är projektledare på ett uppdrag inom Handelskammaren Mäkardalen här i Västerås.
Det är svårt att blogga om dagarna då tiden bara rinner iväg.

Precis nu efter jobbet ska jag iväg och hämta ut bilder som jag har lämnat in förra veckan, jag hade hittat en massa engångskameror som jag inte kunde låta bli att lämna in på framkallning. Så spännande!
Ni kanske får se något sen ;)


Saknad

Jag är supertrött, och saknar mamma. Jättemycket. Kram


Ny vecka

Som alla andra dagar så har den här bara sprungit iväg. Jag har varit och jobbat en del med mitt projekt, så himla roligt!

Ikväll blir de laga mat och träning, Henrik har åkt på en riktig förkylning som jag gärna håller mig borta ifrån. PUSS


Glad tjej!

Efter en underbar helg med världens bästa kommer jag hem till detta på posten, ja, jag tänker vara sjukt nöjd och stolt! Bästa betyg i allt!


Mot Göteborg

Vi har stannat i Jönköping för att äta lite. Det känns som om det är en evighet kvar till Göteborg. Jag och Henrik strulade till de rejält för kvällens party, vi glömde systemet. När klockan är 3 min i 15 så kommer jag på det. Helvete. Ja, det blir helt enkelt ett jäkla partaj nykter, går ju bra det med! ;)


Underbara Sparreholm

Vilken dag vi hade igår, först gå runt i timmar och kika på djur sen få åka till fantastiska Sparreholm där Henriks faster bor. Jag vet inte om ni minns förra året när vi var här men deras trädgård och hus är helt underbart. Så himla fint. Jag vill också ha strandtomt!
Det bästa är den goda maten man får här.. Mums!


RSS 2.0