Kittelfjäll

Vi har det sjukt bra. Puss

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_5155858a9606ee6f56356424.jpg" class="image">


Kittelfjäll, nu kommer jag!

Står nere vid centralen nu och väntar på tåg, snart bär det av mot härliga kittelfjäll. Det här kan vara exakt vad jag behöver just nu. Jag kommer vara totalt nedkopplad till onsdagen den 3e då stugan varken har vatten, el eller mottagning. Jag ska bli isolerad ett tag med andra ord. :)

Den här resan kommer att erbjuda turskidor på fjäll, spelkvällar, skoterkörning, jobb på företaget m.m. Mysigt va?

Vi hörs nästa vecka, ha en fantastisk påsk! Kramar från en trött tjej


Ulf Spendrup och utmaningar, min tisdag!

Vilken jäkla rolig dag det har varit. Jag har haft UF Alumni hatten på hela dagen och har varit så stolt över alla duktiga UF-elever.
Som ni vet så skulle jag och Moa vara med i en panel med bland annat toppentreprenörerna Ulf Spendrup och Tom Ljungqvist där vi skulle diskutera talang, kompetens och entreprenörskap. Fan vad coolt det var, ikväll klappar jag mig själv på axeln. Har både gjort något ovanligt och läskigt. Det gick bra, och jag & Moa fick en stund att prata med Ulf, jag kan inte säga något annat än att jag är impad. Vilket företag och vilken person. Blir extra roligt när en sådan framgångsrik person kommer fram till oss, och säger att vårt jobb är viktigt och betydelsefullt för andra. Värmer i hela hjärtat. Ikväll somnar jag så nöjd, om jag ändå bara kunde packa och jobba klart snart ;)


Våga vara egen 2013

Det är tisdag och det är finaldag för alla UF-företagare i Västmanland. Självklart är jag som Alumni ansvarig i länet på plats. Det ska bli riktigt roligt. Man minns ju själv hur det var, redan 2 år sedan!


Möten och våfflor

Jag har haft en ovanligt bra dag, mötet med Jimmy gick jättebra, fick väldigt många bra tips och råd. Och timmar för rådgivning + ett startpaket av Loopias tjänster under ett år, wohoo!!

Mötet med Almi var också bra, har en liten todo till nästa möte vilket känns skönt, gillar att ha saker att göra! Nu har vi kommit en bit på vägen. Innovationen ska börja sättas i verk, så spännande!
Kvällen avslutar jag med packande och våfflande! Så himla speciellt att gå från seriösa möten och prat om stora visioner till att stå och pussas i köket medan vi lagar våfflor. Dessa nyanser älskar jag!


Möte med Loopia

Nu har jag jobbat klart, och det är dags för dagens första möte. Det är med Loopias VD Jimmy, ska bli jättespännande. Jag behöver mer rådgivning och någon att bolla med. Nu håller vi tummarna för ett sammarbete i framtiden! :)


Vecka 13

Det är måndag och jag har sovit ut, hur skönt var inte de efter en hel helg med jobb? Superskönt. 
Den här veckan kommer bli jättebra, de här dagen erbjuder jobb, två möten och packning ikväll, imorgon är de finaldag i Västerås för alla UF-företagare och jag kommer att finnas på plats. Under lunchen ska jag vara med i en panel och finnas på scen med Ulf Spendrup, jättespännande! På onsdagmorgon väldigt tidigt så åker jag iväg på skidresa. De ska bli både avslappnat och skönt. Kommer inte hem igen förens onsdagen den 3e. 


Jag hoppas att alla ni får en jättebra påsk med massor av godis och härliga färger. :)
 

Kittelfjäll

Ja, det blev ingen packning den här kvällen, jag och H valde att ha lite kvalitetstid med varandra istället. Stand up och massage. Lyxigt!

På onsdag åker jag, jag ska nästan längst upp i hela Sverige onsdag till onsdag, Kittelfjäll, here I come!
På schemat står skidturer, skoteråkning och solning med ett riktigt skönt gäng tjejer. Kan knappt vänta hur skönt det ska bli. Otroligt roligt att få träffa min syster så mycket med. Hon är en av dem jag åker med.


Jobb, lägenhet och packning

Blev inte mycket uppdatering igår, jag var ganska trött efter jobbet och dagen erbjöd inte så mycket mer. Eller jag gjorde det valet. Jag låg i soffan under kvällen, kilade på lite lägenheter.
Det är ingen nyhet alls egentligen, jag och Henrik har ett första hands kontrakt på en tvåa vid stan i Västerås, på Vasagatan. Men vill byta upp oss till en bostadsrätt, en trea, mitt i stan eller vid hamnen. Havet höll jag på att skriva, men vid Mälaren ;) gotlänning!

Nu blir en dag till med jobb, i kväll blir de packning. Delar med mig mer senare.


Jobbdag

Jag är påväg till jobbet, på Mio. Mår bättre och tänkte jag skulle försöka, jag kan vila alla anda timmar den här dagen.
Känner mig rätt utvilad ändå, somnade tidigt. Henrik såg fotboll och jag låg och läste i soffan. Bra kväll.

Ha en toppenlördag!


Tar det lugnt

Jag tycker det har varit en bra fredag. Först träff med Moa sen sköna timmar med Lars min rådgivare/mentor. Jag säger det igen, han är fantastisk.

Jag är helt slut, idag är det tydligen Henriks dag och han har bokat tv:n. Sport efter sport. Själv kryper jag upp i myskläder i soffan med mitt senast inkomna magazin, mr grey och klick, bra fredag.


På benen, i snökaos

Tro de eller ej, idag är jag på benen. Tyvärr får vi se hur länge jag är de då magen inte alls vill ha mat. Jag har levt på nyponsoppa i bara två dagar men jag lovar er, man är ganska mätt på det sen.

Nu ska jag ner på stan för att träffa Moa, vi ska jobba med Alumni. Skönt att träffa den tjejen, ger mig alltid så himla mycket energi.
Västerås är dock inte den roligaste staden idag, snökaos, i mars?

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_514c1e1cddf2b33b5c3334a9.jpg" class="image">


Sjuk smärta

Hur fel kan de inte bli?! Här sitter jag och skriker att jag vill ner i vikt men någon mäktig person eller ting som bestämmer mitt öde råkade höra mig, och gav mig en sådan stark magsjuka att kvällen slutade på akuten. Låg där till fyra imorse men världens finaste kille som gör allt för mig. Igår hade jag inte klarat mig utan Henrik.
När jag skriver är de lite sarkasm, men egentligen är inte detta roligt över huvud taget. Jag får knappt behålla maten och har ätit 2 dl nyponsoppa. Detta håller inte. De som gör mest ont var att jag var tvungen att ställa in innovationsmötet med almi imorgon. Som jag hade sett framemot det.
Tårarna kommer lite då och då när de vrider sig i magen, jag ser för övrigt ut som ett lik att jag knappt vågar vända ansiktet mot Henrik. Vilken förnedring bakterier och magsjuka är. Puss och krya på mig.


Mera kunskap åt mig!

Är på Almikurs angående immateriella rättigheter, alltså handlar det patent och varumärksskydd. Så spännande och bra att ha till framtida företaget.


Jag ska bli min egna bästa vän

När man är lite småsjuk som vi varit blir man lite småäcklig, de hör nästan ihop. Finns ingen gång som jag inte har så svårt för mig själv så mycket som när jag är sjuk. Är det egentligen inte konstigt att det är så? Sådana där äckelkänslor bara föds, eller kan det vara så att dem finns där hela tiden men att man är mottaglig för dem när man är sjuk, när man är svag. Så kan de lätt vara. Och jag började grotta lite i det där, varför känner jag mig lite småäcklig? Jag duschar ju varje dag liksom, nej hörre ni, det här sitter på insidan. Det kommer liksom inifrån, tankar om vad jag tycker om mig själv. Jag har ett sjukt bra självförtroende, jag vet vad jag är kapabel till och jag vet vad jag klarar av, dock har min självkänsla svajat lite på senaste, sådär som den gör för alla någon gång. För mig är de okej, skillnaden med mig och andra är att jag väljer att ta itu med den innan de går för långt. Så ja, i söndags bestämde jag mig för att bli ännu mer hälsosam och göra de som jag velat bli länge, snygg. På mitt sätt, alltså så att jag själv tycker jag är snygg också. Jag har många omkring mig som tycker jag är snygg, de vore att ljuga om jag säger något annat men de som är viktigt för mig är vad jag har för känslor kring mig själv. Jag gillar inte mig själv när ja står i en provhytt och försöker ta på mig den där bikini som verkade en bra idé så länge den hängde på galgen, brösten är för små och rumpan för stor. Okej nu var jag elak mot mig själv, jag tror inte många gillar den situationen. Det jag vill komma till är att om man ska få något måste man jobba för det, jag vill bli min egna bästa vän och måste jobba för att komma dit. Så jag tänkte att jag sätter upp ett realistiskt mål för att se om jag klarar det jag tror, om min disciplin vill vara med. Till sommaren, 10 kg lättare. Oj vad jobbigt det var att skriva, nästan som om jag skulle erkänna världens hemlighet. Men såhär nu innan jag ångrar mig så ska jag prova. Då har jag en gång för alla faktiskt försökt, gett det en chans. Klarar jag det också? Klart jag gör! Det handlar om vilja. Tyvärr så går smärtgränsen för högt så jag tänker inte visa någon för och efter bild, dem håller jag gärna för mig själv. Men ni som känner vet ju vart mitt kärlekshandtag sitter om man säger så. Går ju inte missa direkt. KRAM


Maraton!

Jag och Henrik har twilight maraton. Jag gick med på de för att kunna få se sista filmen, som vi ännu inte kommit till. Henrik hade bara sett ettan och var tvungen att se ifatt. Galet alltså.
Ibland har vi förflyttat oss till sängen för att sova någon timme och få ner förkylningen, ni som undrade om vi hade gjort något annat. Det har vi.
Puss och kram


FinHenrik

Jag och Henrik har precis sett klart filmen "berättelsen om Pi", vilken film!

Nu blir de läggdags, kram kram


Lugn söndag

Vilken söndag, rena sjukstugan här. Lillan hade feber, Henrik var både magsjuk och feber och jag har fått en rejäl förkylning. Roligt gäng.
Skönt att jag har en lugn vecka framför mig, jag ska på kurs om patent och får fina Erika på besök. I like!!


Möhippan

Kvällen avslutade vi genom att se filmen Möhippan, jisuuuus! Jag satt på helspänd under hela filmen, jag vet ju inte om ni har sett den men den handlar om att brudtärnorna strular till de rejält inför ena tjejens bröllop, vilken situation.
Till det hade vi lite lördagsmys. Nu väntar sängen!


Party!

Jag kom hem med lite nya kläder jag, så himla mysigt att strosa omkring med mamma. Henrik blev sjuk så honom fick jag skjutsa hem.

Alltså hur kul var inte de här partyglaset? Jag dör så mycket jag skrattade!
Jackan jag har på mig köpte jag i Helsingfors och jag älskar den!


Sol och så

Nu, efter ha varit och solat och tagit en liten promenad så åker jag, mamma och Henrik och lördagsshoppar. Lillan tycker detta är skittråkigt så hon låtsas ha feber och vara sjuk. Hon har redan bänkat sig framför vårt xbox.

Dags att ge sig iväg!


Middag och besök av syster

Efter en jättemysig kväll med mamma på stan och middag på Indigo så är jag helt slut. Jag tackar för mig idag och njuter av att det är lördag imorgon.
Min syster har anlänt till stan och vi har en hel helg framför oss.


Snapchat

Jag vet att jag kanske är seg och efter men jag måste bara säga det ändå, hur rolig är inte den här appen? Jag älskar den. Jag och Henrik larvar oss hela tiden och skickar roliga bilder.
Ni som inte vet hur den fungerar så tar man en bild på sig själv eller något och sen ställer man in antal sekunder mottagaren ska se bilden. Hur kul som helst. Det här är lite av vår vardag!


Min fredag

Mamma och jag tar oss ner till stan för att kika lite i affärerna. Jag är lite småseg men då är det skönt att inte ha något inplanerat.
Ikväll ska vi ut och äta då Henrik har abonnerat lägenheten för sin personalfest, första april börjar han på sitt nya jobb som säljare och nu är det dags för hej då fest!

https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_5143275f9606ee6e2ccb8979.jpg" class="image">


Guldstänk 2013

Inte ett enda inlägg fick ni igår, för jag var så galet stressad. När jag kom till Västerås i onsdagsnatt och skulle prova galaoutfiten så märker jag att jag inte kan ha mina pumps som jag skulle ha. Hell yeah vilken panik jag fick, ni anar inte. Dem glappade i hälen och vägrade passa. 
Så igår morse, efter att jag hade solat och packat upp min väska så åkte jag och mamma till Erikslund för att köpa småsakerna till outfiten. Sånt där som strumpbyxor, armband, smink och skor. Jag var så arg på högklackad skor och bojkottade de med ett par fina ballerina i skinn, så där fantastiskt sköna. Bra val av mig.

 
Jag hade en jättebra galakväll, jag gick med min rådgivare Lars som jag inte klarar mig utan. Bästa killen i världen, efter Henrik givetvis. Prisutdelningen var ganska seg och lång men maten vägde upp de, det var en efterrätt med choklad som var makalös. 
Jag bjuder på några bilder. Idag ska bara jag och mamma ta de lugnt, jag jobbar lite hemifrån och njuter av en riktigt vårig fredag. PUSS


Jag och min andra företagarhalva Lars


Uppträdande under prisutdelning, Euphoria

Nej man vad roligt att jag tog typ två bilder igår, finns ju inte en enda när jag kikar igenom mobilen ;)

En paus i vardagen

När jag tittar på de här blommorna så blir jag påmind om hur roligt och bra mitt liv har blivit. Jag har en vardag med Sveriges skönaste pojkvän där det knappt kan gå 10 min hemma utan att jag skrattar. Jag håller på att starta det som jag inte trodde att jag skulle våga göra, ett företag med en innovativ idé som kan bli stor, riktigt stor, internationell, om jag vill och om jag lägger ner den tiden. 
Jag får åka runt på ställen, träffa härliga ungdomar och prata och sälja in något jag har varmt om hjärtat, UF Alumni.
Jag har föräldrar och syskon som alltid är där för att klappa mig på axeln när de blir lite jobbigare, en stolt och oerhört glad mamma när jag kommer hem med blommor (som att hon blev nöjd då, "Gina kommer hem med blommor, då har allt gått bra" ;) 
 
Jag har verkligen kämpat och gjort mitt bästa för att komma dit jag är idag, och jag har verkligen gjort det som kan vara jobbigt för bl.a. mig och andra, gå ur sin komfortabla zon. 
Men här kommer belöningen, imorgon står jag på röda mattan och på företagarnas stora gala i Västerås, Guldstänk. Det ska bli as coolt. 


Snart är det dags

Om ca en timme är det dags, då ska hela Wisby fyllas med UF-företagare, föräldrar och annan publik för att vara med på årets prisutdelning. Jag ska upp på scen en stund och berätta om mig själv, roligt!


Mässa på WS

Så himla kul att träffa alla UF-företag här på ön. Dem är duktiga och har roliga idéer!
Jag har hittat mitt favoritföretag, de företaget som gör praliner. Fantastiska!

Jag träffade också mina gamla kollegor på Wisby Strand. Kan inte låta bli att sakna dem. Det var så rolig tid när jag jobbade extra.


Inspirera

Dags för att åka iväg och inspirera och promota UF Alumni på UF-mässan i Visby. Lite annorlunda dag, heja mig!


Kär och lycklig

Yes, då har man haft en heldag i Stockholm, packat om väskan för Gotland.
Imorgon ska jag vara med på Ung Företagsamhet egna mässa i Visby för Gotlandslän. Så himla roligt!

När jag precis pussade av Henrik och sa hej då värker det i hela magen. Men hur kär kan man vara? Vi har varit tillsammans mer än 15 månader och jag klarar knappt att vara ifrån honom i 2 dagar. Är det inte knasigt hur det kan bli? Jag som flyttade till Västerås och skulle vara supersingel. Jag skulle aldrig byta ut det jag har idag, har inte träffat många personer som alltid gör sitt bästa, alltid är glad och alltid har ett positivt pepp till mig när jag går igen jobbiga saker så som Henrik.
Halva den jag är idag är Henrik!
Puss puss puss på dig, nu blir de resa mot ön!


Tack, dags för ny vecka!

Vi är tillbaka i Sverige, och jag har haft det så bra.
Du är bäst Henrik!


Lilla Noel

Är gudmor till en sån gullunge!


Finland

Jag ska försöka att ge er en snabb uppdatering. Vi hade jättemysigt igår på båten. Nu är vi framme på hotellet och har dragit en snabb repa på stan.

Det är dags att göra i ordning sig för dop, puss


Min härliga fredag

Tiden och dagarna går så fort, jag har klarat av ett styrelsemöte med härliga personer, tagit mig till Stockholm med Henrik och just landat på en bar. Supermysigt. Jag är så glad att vi kommer iväg. Nere vid kryssning mötet vi upp min familj. Den här helgen kommer bli perfekt!


Rekryteringsmässa

Jag hittade dem skorna jag skulle, blev ett par vanliga svarta pumps. Jag kunde inte låta bli att köpa en överraskning till Henrik som jag hittade också. Jag vet att vi inte ska köpa saker för att vi borde lägga pengar på rätta saker istället men jag ville att han skulle ha något nytt nu när vi ska resa iväg imorgon. 

Efter detta mötte jag upp Lars för att ta en fika, senare åkte vi till årets rekryteringsmässa i Västerås, inte för att jag söker jobb, jag fyller mina dagar och min ekonomi gott ändå men vi skulle se om de kunde vara något till framtida företaget. Svar: nej. De var inte alls som jag trodde. Det var tjockt med folk och en logistik som fungerade sådär. Nja , inte min kopp av te.
 
Nu blir de att förbereda helgens weekend, så lyxigt!!
 

Full torsdag!

Blir man inte glad när solen strålar? Det är vår i hela luften. Jag har hunnit med mycket, avklarat ett lugnt träningspass, jobbat hemifrån och förberett lite inför imorgon.
Nu tar jag en lunchpaus och letar efter pumps till Guldstänk sen blir de rekryteringsmässa med bästa rådgivaren/mentorn Lars.
Härlig torsdag!


Mitt företag

Vilken dag jag har haft! Hela eftermiddagen spenderade jag på eventet "mitt företag" med många andra småföretagare. De var tre olika föreläsare på agendan, Johannes Hansen som pratade om mod, Thomas Lyndqvist om hur vi ska sluta sälja och få kunderna att köpa och Karin Adelsköld om hennes resa som stand up komiker och entreprenör. Vilken toppeneftermiddag!

Imorgon väntas frukostmöte, träning och sen en hel del jobb.
God natt och kram


Underbart med nya!

Jag är med i familjen!


Dags för konferens

Tro det eller ej, men jag kunde faktiskt klämma in lite jobb igår, i sängen, givetvis. Mer orkar jag inte, låg totalt däckad hela dagen.
Idag är jag back in track, på med snygga och sköna kläder för idag blir det konferens. Temat är företagande, entreprenörskap. Bara älskar det!


Jag sa att du inte skulle besöka mig

Influensan är min så jag tar en paus. På med ögonbindeln och spendera resten av dagen under täcket. Där kan man också jobba lite.


Får Henrik verkligen posta sånt här på min wall?


Sen uppdatering

Fullt ös, medvetslös. Kanske inte riktigt men idag har det varit högt tempo. För några minuter sen kom jag hem från sista mötet. Jäklar vad roligt det är att hela tiden träffa en massa folk, få höra andras erfarenheter m.m. 
Det gäller för sig själv att vara smart med ekonomin, och det är jag. Företaget "Forever" är ett företag jag gillar, deras produkter är grymma och jag klarar mig inte utan dem. Dock är priserna höga, man får vad man betalar för. Som sagt så har jag en bråkig mage, men deras produkter får min mage att bli lite snällare. Jag klarar mig helt enkelt inte utan. Så min lösning blev att registrera mig som återförsäljare men handla till mig, på rabatt. Bättre kan de inte bli, min hälsa räddas på grund av pressad aloevera och jag kan fortsätta konsumera som vanligt. Det är klockrent.

Imorgon har jag en spännande dag framför mig, jag börjar dagen med frukostmöte med Winnet för att sen jobba några timmar på Gate25. Lunchmöte inbokat och på kvällen ska jag träna och ta det lugnt. 
Nu ska jag ringa min älskade päron, uppdatera dem om livet och se till att allt är bra. KRAM



Bokad måndag

Vilken dag! Jag har proppat in möte efter möte. Träffade först Almi och fick första kontakten för min innovation där det ska börjas bygga upp en prototyp. Efter det hade jag möte med UF kontoret för att bolla några saker innan styrelsemötet ang. UF Alumni Västmanlands framtid, program m.m.
Till sist så lunchade jag med näringslivschefen Kristin Lahed. Gillar henne skarpt alltså.
Nu blir de jobb på gate25, härliga måndag!


Min vecka, vecka 10

Barnkalaset gick ju jättefint. Så kul att träffa släkten igen. Imorgon är det redan måndag igen och dags för en ny vecka, jag har en massa roliga saker inbokat och det kan inte bli annat än bra. Jag bjuder på veckans planer:
 
Måndag: Möte med Almi, jobb på Gate25 och ett möte med forever. Kvällsträning.
Tisdag: Frukostmöte med Winnet, jobb och träning
Onsdag: Morgonträning, heldag i Stockholm, Seminariumdag med "mitt företag", är specialinbjuden gäst
Torsdag: Frukostmöte med Rotary Aurora, jobb på Gate25, möte med ett företag ang. ett framtidsprojekt, packning och tvättning
Fredag: Morgonträning, styrelsemöte och tar en weekend till Finland med Henrik, kryssning till måndag!


I Finland ska vi på dop, party och shoppa en hel del. Bo på fint hotell och bara njuta av våren. Hej Helsingfors!
 
 

Barnkalas

Jag har haft en mycket bra start på dagen, hunnit träna och städat lite i lägenheten!
Nu åker jag iväg på barnkalas. Henrik jobbar hela dagen så jag får åka själv, Henriks brors son fyller 2 år. Söta Miliam, jag och Henrik har hittat en passande present med. (Inte för att vi brukar ge bort opassande saker men den här var extra bra ;)


The heist

Efter morgonens powerwalk är det här lätt dagens bästa låt!


Mot Rival och kaknästornet

Nu har jag lite mer info om dagen, vi ska iväg på en heldag i Stockholm, äta 3-rätters i kaknästornet för att sen se Rainmab på rival! Vilken dag det kommer att bli alltså. Mot Stockholm!


Ibland blir de inte som man tänkte sig

Oj, så snabbt allt kan vända. Jag skulle precis göra ett logginlägg där jag vaknar helt knäckt, Henrik är på jobbet och jag behöver honom mer än någonsin. 
Så ringde han upp, dags för suprise på min oinbokade dag. Jag ska på teater och heldag i Stockholm. En teater där Robert Gustafsson ska vara med. Mer vet jag inte, nu blir de duschen och på med de fina kläderna!

Fredag kväll

Jag lägger mig i sängen och är väldigt nöjd med kvällen. Middag och sen några glas på stan. Puss och godnatt.

https://cdn2.cdnme.se/589065/7-3/pic_513127b2e087c36d282aef67.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_513127c1ddf2b3666fee254b.jpg" class="image">


Jag snor!

Jag har gjort vad jag ska, jobbat klart och förberett mig till nästa vecka.

Idag var jag både busig och dum, jag tog Henriks nya headset för att prova kvalitén. Han kommer bli galen, typisk kille som tycker att jag inte tar hand om tekniken väl, nörd! Oavsett om ni känner igen mig eller inte så vet ni vad jag pratar om!


Update!

Jag har hunnit med promenad, pyssel i lägenheten och jobb. Det är fredag, den här veckan bara sprang iväg!
Nu väntas lunch med Josefine och Moa. Efter det blir det mer jobb på Gate25 och en kort AW. Ikväll väntas middag med Henriks systers familj, som jag saknat dem!

https://cdn2.cdnme.se/589065/7-3/pic_51307ef3e087c31b81dd5d1d.jpg" class="image">


RSS 2.0