Mot Kolmården!

Hallå hallå kan man tänka sig att det redan är en vecka sedan jag tog examen, idag gör jag något helt annat.
Jag och världens finaste är snart framme vid Kolmården där vi ska spendera hela vår fredag. Kan knappt vänta tills jag får klappa noshörningen och iaktta giraffernas långa ögonfransar!


Full dag!

Vilken dag, nu är jag helt färdig. Men ska klara av de sista av dagen. Skjutsa hem Henriks bror (Virsbo) sen åka tillbaka till Västerås. Därefter väntas dusch och packning, sen får jag sova..

Har haft en otrolig mysig grillkväll med UF-gänget, ett fantastiskt gäng att jobba med. Så sorgligt att både Moa och Linn slutar :(


Jury på engelska skolan

Jätteroligt att träffa Jimmy. Sjukt fint kontor dem har alltså. Nu är det dags att agera jury till engelska skolan, spännande!


Nästa möte, efterlängtat!


Hotellfrukost

Hela den här dagen är full av möten och händelser. Jag startar i alla fall dagen med en hotellfrukost på First Hotel Plaza i Skrapan med min mentor. Så galet bra start på dagen!

https://cdn3.cdnme.se/589065/7-3/pic_51a6ec19ddf2b304bd63c995.jpg" class="image">


Massagekvällar

Den här dagen har bara sprungit iväg. Min mobil dog efter lunch så jag kunde inte uppdatera er om Örebro men det gick iaf jättebra. :)

När jag kom hem och jag pysslat lite, skött om alla fina blommor jag fick på min examensdag. :)
Det här är typiskt en sån dag som alla andra, jag och Henrik hinner knappt se varandra och de är nu dem här tio minuterna innan vi skulle gå och lägga oss som vi kan ventilera dagen. Men då är det så att vi faktiskt infört världens bästa grej, ge varandra massage varje kväll. Alltså får man varannan dag. Åh så mysigt det är, jag älskar att få massage, men det är ganska mysigt att ge också. När man vet att han njuter. Nu blir det sova, godnatt!


Örebro och entreprenörskap.

För ca två år sen hade jag ett riktigt superår, jag var nybakad student, hade kommit in på högskolan jag ville, skulle flytta till Västerås och hela de där spännande kittet. Innan sommaren var jag precis som nu, påväg till Örebro. Förra gången hade jag blivit utsedd att få åka till Emax, ett entreprenörsevemang som höll på i 5 dagar för Sveriges främsta entreprenörer. Jag och två andra skulle representera Gotland och det var genom Ung Företagsamhet som jag fick chansen. Det är galet hur mycket möjligheter Ung Företagsamhet har gett mig, blir helt varm när jag tänker på alla dessa utmaningar och dörrar som öppnats.

Den här gången gör jag något helt annat i Örebro, ändå kan jag inte låta bli att få lite Emax-känsla över det hela. Det är en känsla jag hoppas stannar kvar!


Mot Örebro

Jaha, det är redan onsdag och jag är redo för Örebro. Roligt. Ska skriva på papper och gå igenom projektets grund. Pirrar till lite i magen!


Mot Örebro

Jaha, det är redan onsdag och jag är redo för Örebro. Roligt. Ska skriva på papper och gå igenom projektets grund. Pirrar till lite i magen!


P.s. Kika in mitt nya skal till mobilen, asballt!


Mitt enda hinder är tiden

Jag ligger i soffan och bläddrar i lite tidningar, försöker styra upp en massa to-do men behövde en paus.

Jag tjatar alltid om att tiden går så fort men det gör den, jag är ändå en fena på att ta vara på den och göra saker effektivt. Som idag, jag skulle simma och bestämde mig för att köra 80 längder. Efter lite mer än en timme var jag redan klar. Den timmen vara for iväg. För att inte snacka om hur fort tiden har gått sen jag simmade senast, det var månader sen. Säkert senaste gången var i december. Tokigt!

Nu är det dags att ladda för morgondagen, superkram


Älskling

Jag och Henrik ligger och eftermiddagsmyser på bakgården. Vi har ingen balkong men en himla fin trädgård bakom huset. Jag älskar att få ha kvalitetstid med H. Kan man tänka sig att jag har hittat en kille jag litar på, är kär i och har som bästa vän. Allt i ett. Jag älskar att få leva med dig Henrik, du fyller inte bara mitt liv med dagar utan du fyller dagarna med liv och minnen. Tack världens bästa.

P.s. Kan jag få en hund nu? Frankie?


Träningsdags!

Dags för att träna lite, idag blir det simning. Så himla längesen. :)


Jättebra vecka!

Imorse sov jag ut till nio, det var fantastiskt skönt. Henrik var supertrött imorse, det märkte jag när jag kom ut och skulle äta lite frukost så ser man att han har ställt in knäckebrödet i kylen. Söta Henrik alltså.
 
Jag har för övrigt en sjukt bra vecka framför mig.
Imorgon (onsdag) åker jag till Örebro och skriver avtal med nya projektet, på eftermiddagen har jag ett möte och sen blir de träning.
 På torsdag ska jag först ha möten, ett med Loopias VD Jimmy som är supertrevlig, sen ska jag vara med och vara jury när engelska skolan har en elevtävling där de handlar om kreativt skapande. Spännande! Den kvällen avslutar jag med grillkväll med UF kontoret Västmanland.
fredag åker jag och Henrik på minisemester. Vi ska neråt i landet och har lite olika stopp. :) Men de där får ni veta mer om senare, nu ska jag fortsätta att jobba lite. Ha en bra tisdag!
 
Jag hade en trött Henrik imorse..

Bra dag ändå

Hallå där. Den här dagen har gått bra ändå. Jag har nu landat hemma. Jag och Henrik lyxade lite idag och åt ute för att få lite tid till att prata och synka vår vecka.
Innan det var jag på stan och köpte ett par snygga boots. Nu blir de träning!


Svår dag

Det är måndag och jag ska iväg och fixa mitt hår, de tig för lång tid förra veckan och hann inte riktigt klart.
Jag har suttit och jobbat en del på morgonen framför Nyhetsmorgon. Pluggade på mitt nya projekt. (Som fortfarande är lite hemligt)

Idag blir dagens belöning träning ikväll. Så skönt att få komma ut i spåret!


Saknad

Är de något jag behöver så är det en egoboost. Allvarligt, jag saknar min familj så mycket nu att jag är alldeles tomt. Dem är mitt allt. Jag och Henrik har ju skapat vår familj, men idag ville jag inte att dem skulle åka hem till ön, vet inte vad det är.
Jag har en tuff dag framför mig, en måndag där jag går ut i arbetslivet och inte har CSN eller skolan som trygghet. Det ska bli spännande. Dock har jag fn jobbig sak att reda ut imorgon, de ska konfronteras och det är ingen rolig start på veckan. Ska göra mitt bästa för att bli så lite påverkad som möjligt.

Nu, några minuter innan vi ska sova har jag lite tid över, och då dyker jag ner i min nya tidning. Lite självkänsla tack!


Tack!

Medan jag har en halvdålig dag så passar jag på att pyssla hemma, det är ganska rensande. Har gjort iordning lite i garderoben, hallbyrån och fixat med alla fina blommor jag fick igår. Ett stort tack till alla som uppvaktade mig, verkligen! Så fina presenter och fantastiska blommor, jag älskar ju att få blommor. Tillsammans blev de 6 olika buketter.


 



 

Kan folk göra vad dem ska så blir allt bra..

Idag har jag ingen bra dag, jag hade en jätterolig kväll igår ute så de har inget med det att göra. Men allt strular så nu stänger jag av. Min förberedelsehjärna går på högvarv inför veckan och jag orkar verkligen inte med strul nu. Så ja, söndag i några timmar till sen får jag ta itu med saker.
Familjen är fortfarande kvar och jag tänker göra de bästa av situationen för de timmarna de är kvar.
Nu blir det kvalitetstid med mamma och Henrik, jag har ju en pappa som sitter bänkad framför tvn då det är elitloppshelg.
Kram


Tack för att du lagar SÅ god mat mamma!


Bjudning

Klockan har slagit 15.00 och mina gäster är välkomna. Det är dags för bjudning och gudskelov att min värk är borta. Jag sov bort migränen på 13 timmar. Sicken otur jag hade igår alltså, jag hoppas mina vänner hade en fantastisk kväll!

Dags för en massa gottigt!


Helvetes värk

Jag ska uppdatera er, blev inte nå galet mycket partaj här inte. Migränanfallet kom som på posten när jag anlände till klassens förfest. Jag åt och försökte få i mig lite mat i hopp om att det skulle bli bättre men jag fick inta ett mörkt rum och tvärsluta med alkoholen. Jag gav det en timme, sen var de bara att beställa taxi hem och inta sängen. Åt helvete med migrän, jag lyckad få det en gång i kvartalet och det drabbar min examenskväll.
Tårarna har runnit som floder gör kinderna och efter några minuters peptalk med mig själv så inser jag att det finns inte något i den hör situationen jag kan påverka. Puss och godnatt.


Blödig tjej

Åh vad jag är blödig, jag kommer hem, Henrik kommer hem med den finaste buketten jag fått. Älskling. Tårarna rinner, igen. Jag dör vilken dag, jag måste ta lite luft och ventilera, ikväll blir det galet mycket partaj! Puss


EXAMEN!!!

Det är dags! Här är vi, mitt favoritgäng!


Har aldrig varit stoltare

Jag har en sån speciell känsla i kroppen, det pirrar i magen, jag känner mig nervös, stolt, förväntansfull och otroligt glad. Jag kan knappt förstå. Imorgon är den stora dagen och det bubblar i hela mig! JAG TAR EXAMEN IMORGON. Då är jag klar med min utbildning och är redo att ta världens största kliv ut i arbetslivet. Det var 2 år sen jag hade på mig studentmässan, nu tar jag på mig examensmössan. Jag är Gina Hedrén och jag är mäktigt glad att jag är så fruktansvärt envis när jag bestämt mig för något. Jag är fantastiskt glad att jag hoppas på högskola direkt och jag är SÅ glad att jag hoppas på den bästa utbildningen. Jag är så nöjd, det har inte alltid varit lätt men nu när jag står här med allt färdigt och klart så fylls jag av så mycket glädje. Två jättebra år men fina klasskamrater och sjukt bra kurser. Vilka år!
När jag började utbildningen 2011 så målade vi redan första dagen upp examensdagen den 24 maj. VART VILL VI VARA? ja, vart ville jag vara? Jag ville ha kommit långt med min personliga utveckling, sitta på en hel del kunskap och erfarenheter och ett stort nätverk. Man satt där i bänken och önskade att man hade jobb när man gick ut, de var ju det vi strävade och pluggade efter. Jag hade aldrig vågat hoppas på att det var de jobbet som jag skriver under nästa vecka. Jag hade aldrig vågat hoppats på hur fint resten av mitt 2013 skulle bli. (Jag kan ju inte gå ut med de officiellt ännu men snart ska ni få veta!!) Sagt och gjort. Jag sitter den 23 maj 2013 men en bunt av erfarenhet, kunskap, jobb, världens bästa pojkvän och ett liv fullt med glädje!
 
Jag har aldrig varit stoltare.

Inför stora dagen!

Den här dagen skulle jag sova ut men något gjorde att mardrömmarna kom som om de var beställda. Så, jag låg och drog mig tills min hjärna gjorde mig helt slut av alla tankar.

Jag och Pernilla gick ner på stan och shoppade lite för att njuta av denna lediga dag, åkte förbi gate25 som idag firade två år och medverkade på ett seminarium som handlade om Affärsmodellinering. Låter sådär spännande men är faktiskt något jag tycker är riktigt intressant. Jaja, nog om det.
Min kväll kommer bestå av förberedelser inför stora dagen imorgon (tar ju faktiskt examen!!!) och välkomna halva min familj, fruktansvärt efterlängtat!


Robotdalen

Campet är i full gång, jag har fått lunch och är helnöjd. Det är fantastiskt roligt att få gå runt i de olika grupperna och höra deras idéer. Just nu är grupperna i faktafasen. :)


Innovation Camp

Idag är det äntligen dags för Innovation Camp. Vi träffas på en plats och jobbar med ett case från kl 8 till kl 18. Så himla spännande. Den här gången är Mimer Bostad uppdragsgivare och jag är säker på att de handlar om miljö.
Min roll är att vara coach under dagen, jag är taggad och det ska bli kul!


Härligt ledig!

Här har ni resultatet från mitt hår också!


Nybakad och stolt student

Hej.
Jag landade hemma precis, full med energi efter en inspirerande föreläsning med Göran Hogestadh. Vi pratade en stund efter och insåg att vi jobbar med samma projekt fast från olika håll, så himla lustigt. 
Jag är så glad att jag tagit mig dit där jag är idag, jag har nu (om TRE dagar) en examen i ledarskap i ryggsäcken och sjukligt mycket erfarenhet och kunskap från utbildningen. Utbildningen var min språngbräda in i det livet jag har idag. Jag har jobbat upp ett fanstastiskt nätverk och det skulle inte falla mig in att lämna stan om det inte så krävdes. 
Tre dagar kvar, jag har ingen skola ons-tors och examensdag på fredag. Så stolt över mig själv. Jag tänker nämligen vara det. Dem här två åren har gått så snabbt, jag har gett gärnet från början men självklart haft mina dippar hit och dit. Kurserna har varit roliga och de två som fastnar på mig som hårdast är kommunikation och praktiskt ledarskap. Kommunikationskursen var hård och utmanande, jag tror faktiskt de är den enda kursen där min insats inte räckte till ett VG. Självklart gjorde jag så gott jag kunde för den jag var då, men de räckte inte enligt kursplanen, så måste det varit. Praktiskt ledarskapkursen har förändrat mig, jag har numera en total  förståelse på hur och vilka strategier som ligger bakom ett bra ledarskap och jag har därefter blivit en helt annan medarbetare. Kanske är de det som tagit mig långt?
 
 
Nu ska jag sluta analysera utan bara älska, jag är numera en färdigbakad driven yrkehögskolestudent som har en vår/sommar framför mig som kommer vara något av de annorlunda. (Det är ju så frustrerande att inte kunna berätta ännu men snart så!!) Jag har en hel framtid för mig med massor av spännande saker i Västerås. PUSS
 
Så otroligt glad för mina val i livet!

Student ju!

What a day, jag började min dag med en morgonpromenad och skulle sen cykla till skolan. Det bara öste ner med regn fort jag kom ut till cykeln, skönt. Då blev det renare luft ;)

Av initiativ från några i klassen ska vi ha lite AS idag, after school. Härligt. Det ska jag kombinera med tvätttid. Återigen dessa nyanser, magiskt. Kort och koncist, studentdag.


Mörkt och kapat

Hallå alla finingar.
Mitt hår blev mörkt, det hade jag nästan räknat med. Dock hade jag kanske inte räknat med att de skulle bli så kort. jag höll ju på att spara ut till långt men ärligt så har jag förstört hela mitt tjocka hår att det bara var att kapa. Henrik bad mig för några månader sen om de fanns chans att jag blev lite ljusare, han gillar nämligen det. Och längre. Han gillar när jag har stor tofs så att håret hänger ner på ryggen. Jag kommer hem med mörkbrunt hår och kapat, jag kommer inte bli populär eller få några pluspoång.. Haha, vilken tur att det är insidan som räknas ;) . För mig är de viktiga att mitt hår har chans att återhämta sig och bli friskt igen.
 
På tal om frisk, jag och fina Pernilla ska ha hälsokväll. Först en lång PW och sen lite ompyssling här hemma. De kommer bli nice. Det är så himla mycket som händer om dagarna och i mitt liv, tyvärr kan jag inte riktigt avslöja allt ännu men ni ska få veta. Vi hörs mera ikväll. PUSS


Nytt hår

Yes, det är äntligen dags för mig att ta bort mina rödingar i håret. Nu hoppas jag verkligen detta blir bra. Hörs sen. KRAM


Bakkväll

Ibland blir de lite timmar bland mina inlägg. Idag har jag jobbat, städat, handlat och bakat. Jag ville bara baka så mycket. De blir dock inte lika kul när man fryser in allt på en gång men jag och Pernilla gjorde småkakor. :) en massa till min examensbjudning. Mördegarnas kväll skulle man kunna säga, några hallongrottor, egna variant av finska pinnar och egna chokladsnäckor. Mums mums.

Och ja, jag älskar att baka med pärlsocker och karamellfärg!


Ni är snuskiga

Hallå där!
Jag har jobbat hela dagen och varit ute och tränat. Totalt 8 km klarade jag av. Sprang 5 km och gick resten. Så skönt. Jag känner mig alldeles ren och sund efter det, jag brukar tycka det är skönt att ut och löpa när jag har mycket i huvudet. Dock är jag sjukt trött på att mobilsladden åker upp och ner och fram och tillbaka, måste hitta en lösning på att sätta mobilen någonstans, Henrik har en sån där ficka man sätter på armen, jag är inte riktigt övertygad och imponerad.
 
Snälla, kan jag bara få agga lite om en annan sak. Människor som rapar, fattar ni hur snuskiga ni är? Det finns faktiskt massor av tips och knep för att inte behöva rapa rakt ut. Man kan tillexempel prova att stänga munnen, man kan hålla en hand för eller faktiskt vända bort ansiktet. Ett annat val är också att inte äta mat och saker som framkallar rapar. Men för att bli lite allvarlig, har ni inte blivit uppfostrade av era föräldrar eller? Det är så snuskigt att jag får gåshud när någon gör det. Usch. 

Tack för det, nu blir de mello och massor av mys med mina finingar Pernilla och Henrik. 
 
Jag och Pernilla för väldigt länge sen. PUSS

Hockey VM


Ny reklam

Någon som sett nya reklamfilmen med märket Volvo? Dem har tagit intentioner och händelser från Swedish House Mafia, kan inte låta bli att tycka om den. Särskilt deras klipp från mäktiga Tomorrowland!


Sämsta fredag

Efter att ha haft 2013 sämsta fredag så sitter jag nu helt slut i soffan. Tårarna har runnit, tankarna har snurrat och Henrik har fått mig att skratta. Det blev ingen vinkväll med tjejerna men däremot en lugn middag och prat med Pernilla och Henrik.
Jag var förbi Mio och hade lite utvecklingssamtal och lite förberedning inför sommaren. Det känns bra att jobba där några veckor. Jag har nog en bra sommar framför mig, givetvis med mycket jobb men de är väl så jag vill ha det! :)


Skoldag med dålig start

Den här dagen startade liksom inte nå bra, allt kändes fel och var fel. Jag klarade inte invägning, inte alls. Jag vet att jag måste jobba på hårdare i kommande vecka. Men, idag är de fredag och jag får äta vad jag vill.

Jag nollställer mig själv nu när jag kommit till skolan, har opponerat på uppdrag och nu är de bara min presentation kvar. Ikväll blir de vinkväll med tjejerna, dock en lugn än för att jag jobbar imorgon :)


Kvällsplugg

Det här är miljöer jag älskar att vara i. Jag med massor av roligt arbete tillsammans med härliga Pernilla. En kaffe för att hålla sig vaken och lite läkerol på det. Då lever jag :)
Nu är de dags att förbereda så bra som möjligt för att göra en bra presentation av examensarbete imorgon.

Presentationsteknik

Såg inte jag lite vindögd ut på förra bilden? Jag brukar få till den blicken ibland. Jaja, nog om det!

Vi har haft lektion och Lovisa har hållt sitt examensarbete om presentationsteknik. Riktigt bra. Presentationen hade ett bra upplägg som väckte de olika sinnena genom att ha musik, text, bilder och film i en balanserad mix. En fråga fastnade jag för gällande intern presentationsteknik; jobbar vi ihop eller samtidigt? Den tåls att fundera på!


Skola och examensarbete

Idag är de första skoldagen på typ 19 veckor. Crazy. Tänk var tiden har gått fort :) vi ska ha presentationer om examensarbete. Riktigt kul att lyssna på alla olika arbeten. :)


Dags för min morgonträning!


Tid

Mitt största hinder är inte för lite kompetens, självförtroende eller mod. Det handlar om tid. Tiden är mitt största hinder, jag vet liksom inte hur jag ska få det att gå ihop, kan man få 12 extra timmar på dygnet? Vore liksom schysst!

Ikväll blev de halvmilen, sent. Vi kom hem vid halva elva och då var de duschen direkt. Nu ligger jag i sängen, försöker släppa allt med jobb och lägga huvudet och tankar på skolan. Jag ska klara det. Puss och godnatt.


Så mycket på gång, jag svämmar över

Är det inte helt knäppt vad dagarna går fort? Jag har så mycket att göra men min lista blir bara längre, jag ligger lite efter. 
Igårkväll hade jag och Moa eventet, tiden sprang iväg lika fort då och jag tog inte en enda bild. Men fan så bra höst det kommer bli med UF Alumni Västmanland. Jag känner det på mig. Jag älskar det. De ligger mig så nära hjärtat, så nära att det blivit min bebis. 

Jag klarade invägning förra veckan för er som följer mig, jag ligger efter denna vecka. Jag kan inte tillåta mig själv att förlora så jag kommer ge allt för att klara veckans viktnedgång. Ska försöka orka gå milen idag.Jag är helt slut för jag har sprungit på möten idag och skrivit klart ett projekt så nu blir det sen mat och sen träning. När Henrik kom hem idag sprack det, jag förstår inte hur han kan göra mig så lugn men när jag är utan honom så bara bubblar det i mig. När han kom innanför dörren idag släppte allt, tårarna rann i floder och egentligen handlade allt om att jag inte hade hunnit bolla några känsliga saker med honom. Han är mitt bästa stöd och han ser direkt på mig när han behöver finnas där. Jag har så mycket på gång och kan inte reda upp allt men är på god väg. Att få ta en promenad med älskade Pernilla (som äntligen anlänt till Västerås, hon och Malin bor hos mig några dagar) och Malin ikväll ska få bli en ren frihet. Nu, dags för mat!
 
 

Alumni event!

Nu förbereder jag och Moa för Alumni event. Jag är så taggad!


Håret vill av

Vi stannade på stan och tog en inspirationsfika, mitt hår är rött. Nu har jag bokat tid så jag får professionell hjälp. Mitt hår kommer gå av. Älskade hår.


Frukostklubb

Den här dagen startar jag med frukostklubb på Gate 25. Drog med mig Malin och Moa, mina favoritM.
Den här dagen erbjuder plugg, träning och jobb med UF Alumni. Ikväll är det äntligen dags för event!


Årets första jordgubbar

Såhär avslutar jag min kväll efter ett träningspass med Henrik. Nu ska vi se ett avsnitt av Biggest Looser och givetvis mysa!


Middag!


Good day!

Vilken dag! Jag började den med att jobba lite hemifrån, sen åkte jag på möte och träffade Handelskammaren för ett möjligtvis samarbete i framtiden. :)

Efter det har de varit Alumni dag, jag och Moa förberedde allt inför mötet imorgon med kommande Advisory Board. Har handlat och gått igenom presentation. Nu blir det mat och sen träning! :)


Måndag morgon!

Hallå denna måndag! 
Malin har landat i lägenheten och vi har startat pyjamasparty. Kanske inte riktigt men nästan. Vi ska börja göra i ordning oss för jag ska iväg på möte. Jätteroligt möte men jag berättar mer senare när jag får lite tillåtelse :)
Imorgon har jag och Moa ett UF Alumni event som ska bli så spännande. Ikväll ska vi öva lite och gå igenom presentationerna. Nu är det dags för frulle! 


Sneak peek!

Såhär kan de liksom bli


Sjukt onödigt inlägg!

Ja, här var de inte alls nå uppdatering. Jag har jobbat hela dagen och är just nu vid en arbetskompis som hjälper mig med mitt ännu röda hår. Kill me. Vad ni än gör, håll inte på och mixtra med håret. Låt de va naturligt! :)

Jag har lite på gång i veckan men uppdaterar er om det imorgon. Så mycket roligt. Kram


Mio + festival

Idag uppdaterar jag er från Mio. Vi jobbar på! Det är galet lugnt men då har man ju lite tid över för pyssel och prat. Vi pratar om festivaler, jag vill också på festival. Det är ju sjukt roliga dagar, dock bojkottar jag tältandet rejält. Hotell ska det vara!


Batman i soffan

Ikväll är Henrik inte så snäll mot mig. Jag är tydligen en bekräftelseslampa och en lipsill. När jag gråter ser jag ut som Batman också.

Vi ska klargöra detta lite så att ni, mina läsare inte missförstår.
Jag och H har myskväll och jag sitter helst i hans knä, får jag inte de vill jag upp med fötterna i knä och hålla hand. Helst tusen pussar också. Tillslut tycker Henrik att mitt bekräftelsekonto får vara fyllt (de han aldrig förstår är att det rymmer hur mycket som helst) och jag blir en "liten bekräftelseslampa". När jag tillsluta köper argumentet och sätter mig in i kvällens film så rinner tårarna som floder ner från kinderna när dem gifter sig på Tvn och utbyter de magiska orden. Detta är inte Henriks favoritsscen och ska skämta till det. Mascaran över hela ansiktet och vi har en Batman i soffan.
Det här är typ en vanlig fredag hos oss. Välkomna!


Fredagstrött

Jaha. Henrik ligger hemma i feber och det är 100 grader i vår lägenhet, med en smutta överdrivhet. Jag kom precis hem efter att jag har träffat Zlatan. Så rolig och så skön.
Ikväll blir de att ta de lugnt, jag mår lite si sådär. Jag jobbar hela helgen så orken måste finnas. Puss


Tillbaka till SM!

Jag sitter och kikar på alla bilder sen SM. Som jag skrattar, alltså jag sitter för mig själv och fnyser och skrattar. Ibland får jag irreterande blickar från Henrik som försöker se hockey. Haha. Kolla in detta. SNYGGT!
 
Jag älskar henne med saxen! Jag och Christoffer frågade om vi fick vara med och riva ner alla ballonger, vi fick ett totalt nej.
 
Fantastiskt härliga UF Alumner!! Christoffer till Vänster som representerar Skåne och Simon till höger som representerar Göteborg!
 
 

Sjukhus och thaimat

Jag och Henrik har varit och hälsat på hans vän som ligger på sjukhuset. Jag gillar inte sjukhuset. Allt är så sterilt och det finns alldeles för mycket tomma ytor.
Efter det tog vi en promenad till stan, och ska äta lite thaimat. Orkade inte lagade mat ikväll så då kan man faktiskt få lyxa. :)


Ringmani

Vad var de som hände idag? Vaknade helt utpumpad, jag som skulle vara utvilad! Henrik försvann hemifrån tidigt för han skulle köra och plugga och jag behövde göra en del jobb. Har fått lite gjort iaf. Men verkar som om febern är här för att stanna.

Igår köpte jag en ring för att lyxa lite. Fantastiskt fin. Jag har fått ringmani och vill ha hur många som helst. Dock blev denna mer diskret och ska bli min inspirationsring. När jag har den så ska jag både inspirera och bli inspirerad. Puss


Uppsala

Jag och världens bästa Simona har landat i Stadsparken (tror jag det heter) med matsäck och mys. Det känns som om det vore helg. Jag älskar att vi har så mycket att catcha upp om och vi slutar inte prata om saker. Pratar helst samtidigt också. Det här var så saknat. Puss


När nya saker händer

Vilka roliga dagar jag har haft. Jag älskar UF och UF Alumni så mycket att jag blir alldeles glad och inspirerad när jag jobbar med det.
Ibland är livet så lustigt, jag tror verkligen man ska börja ta åt sig de intentioner som kommer emot en och börja öppna ögonen och se vad som händer. Sen jag lämnade Västerås har det hänt fantastiskt mycket saker. Både positiva och negativa. Men mest positiva. Jag kan tyvärr inte berätta vad det handlar om då allt inte är klart men ni ska få veta. Senare.
Idag tar jag ledigt och åker till Uppsala för att träffa fina Simona. Innan det bjuder jag på en bild på mig och Moa. Kärlek.


Sista dagen

Oh. Nu blir de frukost. Bloggar mer senare!


Dags för gala!


Fortnox

Vilken rolig dag alltså! Det är galet vad härliga människor som kan finnas på ett och samma ställe!
Vi var några i Advisory Boarden som var med i en tävling med Fortnox. Snyggt va?


Finaldag


Dag 2

Jag och Louise har sovit som två stockar. Vi var tydligen jättesnabba imorse för vi var klara en kvart tidigt. Vi ska snart ner och äta hotellfrukost och sen iväg för att hänga på mässan. Härligt!
Ikväll väntas prisutdelning och gala. Ska bli jätteroligt. Jag har hittat några företag som är mina favoriter som jag gärna håller lite extra koll på!
Hörs lite senare.


Avslutning

Vilken dag, fantastiskt! Hela Advisory Board gänget är ett fantastiskt team och jag är så glad att få vara en del av det. Vi har nu landat i våra rum på Choice Hotel i Nacka. Jag bor med Louise som är representant från Fyrbodal. Vi kommer släcka vilken sekund som helst då båda är helt slut. Puss och godnatt.


Invigning

Och så var årets SM final för Ung Företagsamhet invigd! Med självaste Prins Daniel! Han är lika trevlig som han ser ut :)


Advisory Board

UF Advisory Board är igång och vi håller till längst upp i Rica Talk Hotel. Vi har knappt varit här i några timmar och jag har redan skrattat så mycket att jag har ont i magen. Underbara alumner. Vi som har samlats här är från Sveriges olika län och är representant. Eliten är liten! Skämt och sido men de är fantastiskt kul att vara här!


Hon ser konstant förvånad ut!


CosaNostra - blogg om entreprenörskap, företagande och innovation

God morgon god morgon!
Medan jag är påväg till konferens i Stockholm så ska jag släppa på veckans hemlighet och överraskning!
Jag och min vän Zlatan som ni har sett i bloggen lite då och då har skapat ett projekt tillsammans. Nämligen en blogg. En blogg där vi lyfter allt som handlar om entreprenörskap, företagande och innovation. Vi ska lyfta fram ris och ros och ska speciellt ge er en uppdatering om vem eller vilka det är som får Sverige att blomstra imorgon. 
 
Besök sidan själv och läs om inlägget jag skrev om Rework Västerås, krafttaget för att få bot på arbetslösheten för unga, hur min uppfattning var och vad det var som gjorde att jag lämnade konferensen två timmar tidigare än utsatt tid!

www.cosanostras.se 
 

De väntas konferens, galakväll och prisutdelning!

Hej alla läsare. 
Jag har en hel del att uppdatera er om. Den här dagen har bestått av jobb och förberedelser. Först en hel dag på MIO sen jobb med fina Moa ang. UF Alumni Västmanlands höst. De kommer bli en skitbra höst!
Imorgon åker jag på konferens i 3 dagar i Stockholm. De är megafinal i Ung Företagsamhet och som representant och ambassadör för UF Alumni från Västmanland så finns jag givetvis på plats. Vi ska träffas i Advisory Board för att komma längre med UF Alumni. 
På tisdagkväll är de galakväll och prisutdelning, de är alltid ett speciellt tillfälle. Den här galakvällen satsar jag på en knälång röd klänning med låga ballerina skor. Avslappnat men fint. Ni kommer få se.
Har precis packat klart väskan och ska snart hoppa i duschen. Min mamma har hjärntvättat mig sen liten att packa allt i olika plastpåsar för att få ordning och jag kan inte sluta med det. Har till och med mig en speciell tygpåse för smutstvätt. Tant. 
 
Jag har typ packat tre par strumpbyxor till galakvällen, jag har en tendens att framkalla maskor. (maskar?!)

Aldrig mera blondie

Jag är ingen hockeyälskare och tycker att det räcker över att blicka lite då och då över tv:n. Jag bestämde mig för att ladda hem en film som jag länge har velat sett. Filmen är en svensk film som heter Blondie och jag vet inte hur många av er som känner till den men den gick på bio för ett tag sen och jag fick aldrig chans att se den. Alltså fy fan, de var nog meningen att jag inte skulle lägga pengar på sådant blaj. Jag har suttit i över en timme och kollat på skit. Jag brukar inte klaga och definitivt inte såga men de här var en av de sämre filmerna jag sett i mitt liv. 
För mig finns de inget tilltalande i filmen alls, jag tycker att deras relationer är helt uppåt väggarna och det är uppriktigt helt galet att man som syster inte har tagit tag i deras relationer innan. Så elaka man kan vara. Om ni får chansen, missa filmen för det var inget att se. Usch. 

 

Jobb(lör)dag

Jag har jobbat hela dagen, jag är helt slut. Typ deckad. När jag kom hem städade jag klart lägenheten och nu skiner den. Sammanlagt städade jag på två timmar, då var de allt. Putsning av fönster, damnsugning, avtorkning m.m.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, de blev ganska sent igår och jag vill återhämtas.
Kvällens utmaning blir att hålla mig borta från socker, som annars får mig pigg! Det här klarar jag :)


Fredag!

Jag har fredagsmys med grillning och så. Gud så mysigt! Med Henrik dessutom. Och Lars. Mina favoriter!


Inspirationsdag

Är på inspirationsdag för innovation camp 2013 i Västmanland. Just nu står Lena från Nordinspire Communication på scen och berättar om hur viktigt det är att vi delar i sociala medier. Riktigt bra!

Jag själv ska vara coach den 22 maj vilket ska bli intressant och superkul!


Innovation Camp, på många sätt! :)

Det är fredag och tiden bara springer iväg! Jag har lite möten inplanerade under eftermiddagen och har en hel del att göra innan det. Jag och Henrik har slarvat som tusan med vår lägenhet och att hålla den ren så jag känner att den lotten hänger över mig.

Jag ska också skicka ansökningar för en del saker för att vara säker på att jag är med i en innovationstävling.
Snart (den 22 maj) är det dags för innovation camp i Västerås, mimer bostad står som partner och de är också de som skapar case:t till tävling. Idag är de infoträff för mig som ska jobba som coach. Så roligt det ska bli!


Jag går inte ner!

Yes, ni läste rätt. Jag går verkligen inte ner, jag vet att jag är svårstartad men de verkar vara totalt stopp. Jag har gått ner 3 kilo av 10. Det är typ nada. Jag vet att jag har fuskat med vin lite då och då och godis i överflöd en gång i veckan. Nu blir de att lägga om helt. Jag rör mig minst 1 timme om dagen, ibland två. (Som idag, började dagen med en timmes PW och sen en lång löprunda med Henrik) 6-7 dagar i veckan. Jag har invägning en dag i veckan och har veckomål för att få kontroll. Kosten är sund med mycket grönt och fibrer.

Det roliga är ju mer jag tränar, desto mindre bryr jag mig om idealkroppen jag vill ha. Jag vill bli spänd och orka mer. Fysiskt. Det är fantastiskt att kunna njuta av en löprunda. De gör jag inte i dagsläget men vet att jag kan komma dit. Så skärpning Gina, mer fokus på träning och bättre hälsa. Heja mig, detta ska jag klara!!


Min torsdag

Idag är de torsdag och det finns massor av chans till utträtta jobb. Jag har en ganska lång to do lista och har börjat beta av den.
Idag jobbar jag hemifrån och jag tänker faktiskt ta ett break nu vid tio och ta mig friheten att ta en skön promenad i vårvädret. Det är jag värd.
Hoppas ni har en bra dag!


Älskar


Björnön, Västerås Strand och Mälaren

Hela 3 timmar var vår utflykt. Vi cyklade till Björnön, gick halvmilen och cyklade ner till vattnet för att prata och äta lite matsäck. Så fantastiskt mysigt!


Björnön, mys och kvalletid.

Jag och Henrik har verkligen tagit vara på dagen och varandra. Vi låg och lata oss i sängen till halv 11 och sen ätit en lång frukost tillsammans.

Nu ska vi iväg på utflykt, ända sen jag och Henrik dejtade så har vi sagt att vi någon dag ska cykla till Björnön med matsäck och ta en löptur. Today is the day! :)


RSS 2.0