Tacksam för min bästa

Jag satt halva natten och kollade på Barbadosboende med pappa. Ett år kvar tills vi åker men det bokar på snabbt. Jag längtar så otroligt. På ditvägen är planen att stanna i New York några dagar. 

När jag vaknade idag kände jag tomrum, att vara utan Henrik för länge gör mig tom och lite ledsen. Vi delar så otroligt mycket energi och hemligheter, skratt och sånt att det blir så märkbart när vi inte är vid varandra. Jag landar hemma ikväll vid 22 tiden. Då ska jag äntligen få pussa och krama på honom.  
Man måste vara rädd om det man har, ibland har Henrik och jag så starka åsikter att vi bara inte går ihop, vi är väldigt ärliga och gör det som känns bäst, och självklart skapar detta konflikter. Ibland vill jag bara slå mig själv på fingrarna med en linjal för att jag är så larvig med min vilja. Men det där är träning varje dag. 
Fick jag välja nu så är det Henrik jag vill vara med, han plockar fram mina bästa sidor och stöttar.  Han är rolig och han är bra. Vi har ett roligt år med varandra och vi har inplanerade roliga saker som vi bara behöver spara till. Men en sak i taget, nu renovering av lägenhet! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0