Småbråk i kakelbutik

Vilken eftermiddag. Jag lagade hemmagjord thaimat helt från grunden med färska råvaror. Det var ganska svårt, mycket att göra på en gång. Sen vägrade jag ingefära som faktiskt kanske är god att ha i, men det blev bra och det var uppskattat, från Henriks håll. 

Efter jobbet idag när båda slutade 17 så skulle vi åka och kolla på kakel till köket, om ca en månad är det inflytt (vi får nycklarna till lägenheten och sen tror jag vi kommer ha dubbla lägenheter ett tag men vi kommer börja renovera direkt när vi får lägenheten). 
Det gick inte så bra att kolla på kakel, av olika anledningar. 
1. Henrik blir matarg och hade inte fått i sig något sen lunch. En man som är matarg och ska fönstershoppa kakel där inspiration är en av grundstenarna är ingen bra ekvation. 
2. Jag och Henrik tycker totalt olika. Att börja en diskussion i en kakelbutik var ingen hit det heller. Jag borde veta bättre. 
Till nästa gång: aldrig handla med en hungrig Henrik, knip och nicka och försök förstå när vi inte är på samma planhalva och gör sådant som att göra viktiga val på helger. + Ha en bättre ton Ginis. 

Jaja, vi är väl sams nu när vi trots allt kan ligga i samma säng. Men en tyst middag vart det! ;) 


Ja som ett litet svar till min kompis fråga här om dagen; JA VI BRÅKAR OCKSÅ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0