Ingen minns fegisGina

Jag har haft en dag som bara sprang iväg. Möten, trampolinenbesök, Handelskammaren årsstämma och mycket mer. Roligt när de händer saker, och vilket fantastiskt väder det har varit. 

Jag vill minnas mina dagar, därför skriver jag i min blogg. Jag har fegat lite på sistone, därför sämre uppdateringar och mindre personliga inlägg. Jag ska ändra på det. Faktiskt ta steget ut och skriva mer om min vardag, mer om mitt jobb, mina utmanande dagar och mina roliga dagar. Jag tycker inte min blogg är så rolig numera för syftet är att minnas. Men de gör jag inte numera för jag skriver knappt om känslor eller upplevelser. 
När jag var yngre så fick jag höra av en erfaren att jag skulle göra så mycket jag kunde nu och inte spara massa till sen, att verkligen leva ut. Och jag förstår vad personen menar, när man blir erfaren och börjar ta egna beslut blir jag (ska inte skriva man) så himla feg. Jag har fått n oerhörd respekt för viktiga personer från näringslivet och andra saker att jag blir rädd. Så märkligt. Ingen minns en fegis, och jag vill absolut inte vara en. 
Jag menar att helt plötsligt känns de lite läskigt att "hänga ut sig" men jag ska inte se det så. Jag ska göra saker jag är stolt över annars kan jag strunta i att göra dem. 
Ni som läser är väl här för att ni tycker om mig eller tycker att jag tilltalar er på något sätt.
 
Så, från och med nu, idag, för stunden, den 21 maj så ska jag bli djup och våga dela med mig av mina ord och min vardag. KRAM
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0