Kluven och tankspridd

Ja, jag ville börja den här veckan på ett helt unikt sätt. Så jag körde halvmilen, klockan 6 imorse. I rekordtid.
Jag har inte gjort ett träningspass sedan februari men kände att nu var de dags. Nu jävlar. 

Jag hade en jättetuff kväll igår. Ett tråkigt besked som jag absolut inte ville ha. Ett besked som gjorde att jag kom av banan lite med mitt företagsstartande. Jag var igång. Beredd på tanken av att faktiskt ge gärnet nu när jag kommer tillbaka efter semestern. Men de är verkligen som alla säger med företagande, 3 steg framåt och 1 steg bakåt. Skit. 
Kvällen blev väl bara värre, vi renoverade inomhus och de blev inte alls som jag tänkt mig med väggen jag höll på med. Ville skrika fan men gjorde aldrig det, jag ville inte stressa upp Henrik över mer saker att vara oroad över. 
Jag är så kluven med allt. Det kanske inte alls var de bästa beslutet att köpa lägenhet nu? Eller var det de? Kommer jag kunna ens leva i höst genom dem riskerna jag tar? Kommer vi ens ta oss till Barbados nu när de inte blev som tänkt?
Jag får inte tveka nu men gör det ändå, en vanlig process som brukar hända mig. Jag vill så gärna få ihop alla delar med mitt liv. Tur att jag har Henrik. Han sätter ihop mig så att jag blir halv i alla fall. 

KRAM
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0