Mitt 2015 och mina önskningar

Hej hallå där. Jag valde att checka ut sista dagarna av ledigheten. Bli offline, se film, träna, sova ut, äta gott och tydligen spendera en hel del pengar. För det har jag lyckats bra med. 
Sist jag var här på bloggen så skulle jag åka till min bror i Stockholm, fick träffa han och hans flickvän Sara och se deras nya bostadsrätt. Jag säger nya för att dem går igenom samma sak som jag och Henrik gjorde, i lite lugnare tempo. Dem har renoverat upp lägenheten och den har blivit så fin. Jag hoppas att Sara hjälper mig litegrann med min lägenhet för hon har en himla fin stil. 
 
Saras underbara hund Ebba och jag myser.. 

Annars då? Jo det är toppen, första dagen på jobbet på väldigt länge. Har ju varit ledig i nästan 3 veckor. Dock när man har varit borta så finns det alltid saker att ta igen, men så får det gärna vara. Hellre det än ingenting alls. 
Idag jobbar jag på Handelskammaren och vi har fått en ny medarbetare, Ida-Maria är vår nya marknadskoordinator på kontoret i Västerås. Idag är hennes första dag och jag tycker det känns jätteroligt. 
 
Förutom att göra mitt jobb bra det här året så har jag faktiskt listat några andra ting jag vill åstadkomma. Det är roligt att lista upp saker för att sen kunna gå tillbaka och följa upp och se om de blev som man tänkt sig. Såhär har jag tänkt mig år 2015....
 
3 saker att lära mig:
  • Spela tennis. Jag har ju gått tenniskurs som liten i utlandet vid resor med familjen men har typ inte spelat på åratal. 
  • Steka kött i ugn med olika temperaturer. Jag vet att det är lite pinsam punkt då jag lagar väldigt mycket mat och att jag inte lärt mig detta innan, det är säkert inte speciellt svårt men jag har bestämy mig för att (1) prova och sen (2) lära mig.
  • Medveten närvaro. Att kunna vara här och nu och fokusera på en sak men också att kunna skaka av mig negativa tankar och negativ energi. Idag påverkar vissa saker mig och jag vill lära mig att inte låta negativiteten göra det.
3 saker att utveckla:
  • Disciplinen i vardagen. Jag vet att min kropp mår bra av rörelse, träning och återhämtning och ändå gör jag det inte tillräckligt. Jag vet att min kropp mår dåligt av för mycket animaliska livsmedel och hör och häpna, ändå äter jag det.
  • Under 2014 lärde jag mig att föreläsa och hitta metoder som får folk att fastna och komma ihåg det jag säger, under 2015 vill jag in på nya arenor, kanske sprida mitt kunskapsområde eller gå vidare till andra och fler arenor. 
  • Min-egen-tid. Ni läste rätt. Jag behöver utveckla den tiden, genom att få dessa stunder att bli oftare och intensivare. 
3 saker att klara av:
  • Springa milen. Inte jogga, inte gå utan springa på obestämd tid. Men tänk så ballt att klara milen, utomhus och terräng givetvis.
  • 2014 startade jag bolag, 2015 får bli ett år med försäljning, så en ny stor kund vore ett bra "klara-av-önskemål" tycker jag..
  • Läsa en engelsk bok och förstå den. Jag inser ju att jag måste jobba med min engelska..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0