Tillbaka blick och analys av MINA DAGAR

När jag åker tåg får jag tid att tänka. Idag tänkte jag. Många undrar ibland vad jag gör om dagarna och hur jag håller mig sysselsatt. För mig är det inga problem. Ni som pluggar, ja ni vet vad jag pratar om. Det är tenta hit, inlämning dit, reflektion hit och anlays dit. Det är charmigt att plugga när du går till skolan varje dag. Många som pluggar på högskola har några föreläsningar i veckan sen egen "pluggtid". Vi har ett annorlunda upplägg. Vi går till skolan varje dag, 5 dagar i veckan och ca 6 timmar per dag. Det är nice. Jag får någonting att gå till och det blir som en garanti att varje dag får jag lära mig nya saker. 
Ibland blir det mycket, ibland glömmer jag bort min egna tid och ibland glömmer jag av mig och Henrik, jag kan inte hjälpa det. Det blir bara så, jag är så exalterad av att göra saker. Ibland skulle man kunna tro att jag har adhd, svårigheter att sitta still och lätt blir rastlös. Så är det inte, jag varvar bara ner på mitt sätt och sen älskar jag att vara aktiv, ju mer aktiv desto mer energi frilöser min kropp, givetvis om jag håller balansen så att säga. Det händer att det blir rubbning på den med. Jag lovar. Mig också, precis som det händer alla andra. 

Mina veckor ser ut såhär med dessa rullande projekt: (Om det är någon som vet hur man gör för att dela upp sig själv samt vara på olika ställen i samma stund så kan ni maila mig en förklaring till [email protected])

- 100 % Skola, dvs heltid, full tid. 40 timmar per vecka.
- 12-20 h jobb per vecka hos MIO
- 6 timmar jobb i veckan på UF Alumni Västmanland
- 7-8 timmar i veckan på mitt och WIssams projekt (kommande företag)

Det här är alltså ca 74 timmar i veckan som jag ägnar åt saker som gör mig starkare och mera framgångsrik. Jag lovar mina vänner som frågar, jag har inte svårt att sysselsätta mig.
Utöver detta ska nämligen jag (som alla andra)
 
- Städa
-Tvätta
- Handla
- Laga mat
- Träna
- Få tillräckligt med sömn
- Studera och läsa kurslitteratur/roman
- Träffa mina vänner och knyta kontakt (vid en bra vecka med disciplin. 
 
Jag har fullt upp, jag älskar det jag gör. det ska gudarna veta. Men, jag håller mig sysselsatt, upp över öronen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0