UNDER TEST!

Hejhejblogg.
Nu var det nästan äckligt länge sen jag skrev här, tappade nog helt lusten för att skriva för några veckor sen. Ska därför göra ett test på om den har kommit tillbaka.
Jag skrattar nästan sönder är jag tänker på hur folk är, jag har fortfarande läsare kvar. Fast jag inte har varit inne på 3 och en halv vecka på mitt konto. Mahaha!
Jag har ju inte skrivit sen jag kom hem från portugal, så jag ska faktiskt nämna att resan var underbar för dem som inte visste de. Nicole och jag hade superkul och att åka utomlands är verkligen någonting vi kommer göra om :)
Annars då, vad har hänt mer av juni/juli. Skolavslutning var inte alls något speciell, hade inte förväntat mig det heller men ja, vem tackar nej till sommarlov? Inte jag iaf! Så nu på sommaren ska jag faktiskt jobba ganska mycket. TOPPEN MED PENGAR!
I slutet nu av juni så fyllde Nic min sötnöt 17 år. Ska jag erkänna själv så tyckte jag att hon fick världens bästa present. Ni får fråga henne om ni vill veta.
Jag har också missat vadstuck, var tydligen igår. Men tyvärr jobbade jag. Undrar faktiskt lite om Tim minns att det var då exakt ett år sen vi träffades första gången, får väl nästan kontakta honom och fråga?
Nu mina vänner ska jag ut på min tredje promenad idag, med Chipppie såklart. Kanske skriver senare. Vem vet.
Pusspåer och njut av bilderna från Albufeira. :)






Mer bilder hittar ni på facebook vid Nics album. Nicole Möller

Kommentarer
Postat av: Lisa

du e fiiiinast Gina!! =D <3

2009-07-05 @ 22:33:45
URL: http://trillingsystern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0