Vill bli frisk

Jag tänkte jag skulle uppdatera er, en del har blivit lite oroliga och hört av sig via telefon. Egentligen är jag okej, iaf psykiskt. Dock så är jag långt ifrån okej fysiskt. Min mage strular och jag har otroligt ont och konstant illamående. Jag har svårt att behålla mat och har väldigt svårt att laga mat då jag knappt kan klara av lägenhetens dofter. Inte för att de luktar illa utan för att jag är otroligt känslig. Jag har inte jobbat på hela veckan, imorgon ska jag träffa läkare och förhoppningsvis blir allt lite klarare för mig. Jag har undanliggande saker som behöver göras som stressar ihjäl mig, egentligen borde jag bara släppa småsaker som de runt omkring mig säger men jag är alldeles för noggrann och ansvarsfull för det. 

Man skulle kunna säga att jag har legat i sängen sen i fredags, det är inte alls roligt. Jag är för varm för att ligga under täcket och det är för omysigt att ligga på täcket, jag är för rastlös för att kolla på film eller serier och jag har för ont i huvudet för att läsa. 

Min nya grej är spindelharpan på mobilen, det är typ de bästa. Jag får tänka men i lagom mängd och jag får tävla. Jag kör ca 20 omgångar per dag och ni kan ju förstå att jag börjar bli grym. För några dagar sen kunde inte jag förstå att med två färger (alltid hjärter och spader) kunde man få ut den på mindre än 10 min. Men jag slog mitt rekord med hästlängder igår. Stolt tjej klarade av 6.05 min. Otroligt! 


Nu ska jag försöka att få i mig något. Blåbärssoppa är klassikern när magen strular.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0