En massa babbel och så

Det är tisdag idag och det har inte varit en speciellt bra dag. Men jag är glad ändå för ikväll ska jag och Henrik fortsätta i vår lägenhet.Det är som att det är min belöning för dagen, favoritstunden nummer 1. 
Jag hinner ju knappt uppdatera er, vi har köpt vitvaror (alltså hur kan vitvaror vara så förbaskat dyrt?!), vi har rivatned allt, spcklat klart och slipat och grundmålat första gången. Vi köpte grå färg till hallen och vit till vardagsrummet. När den gråa färgen kom upp var den inte längre grå, utan mer himmelblå. Hell. Blev intesom jag tänkte mig och vi är inte överens jag och färgen. Dock så kanske de blir fint ändå. Jag kan inte bestämma mig riktigt. 
 
Imorgon kommer min mamma till stan. Och jag är gladast i världen för det. Vi ska mysa och jag är så glad att vi får go mat igen. Dem senaste dagarna har jag snabblagat mat för att vi ska vara effektiva (är de inte sjukt vad effektiv man blir när man börjar räkna hur många timmar man kan arbeta per dag efter jobbet i lägenheten, jag kan vara där i timmat non stop!). Igår gjorde jag chili con carne med grönsallad. Det var ju himla smart av mig att göra en rätt som är på gränsen till att du ska kunna känna, för starkt eller inte, och jag är förkyld och kunde knappt känna något alls. Den blev stark, jag erkänner. 

Vi hörs senare. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0