Uppdatering av underbara dagar

Jag har verkligen inte uppdaterat er. Ledsen för det men jag har kopplat av. Och dessutom kopplat bort mig. Mobilen är i väskan och konstant på ljudlös. Jag har inget behov av att bli nådd då jag redan har min totala familj omkring mig. Men jag kan uppdatera er om mina dagar. I torsdags var vi först som n såg i Lummelunda grottorna. Efter det åkte vi till stranden och njöt av dagen. Efter lite kontakt med omvärlden och fina kompisar så bestämde jag mig för att spontant vara med på tjejkväll. Bästa draget på hela veckan av mig. Vi var först hemma hos en av tjejerna sen gick vi ut på Gutekällaren. Oh så kul. Gud jag skrattade så jag hade ont i magen och den kvällen kommer jag att leva på länge. Gammal hederlig tjejkväll där allt med att sminka sig på golvet, prova skor i hallen, prata gamla killar och bara dansa gärnet ingick. Mina tjejer. 
 
Igår var de fredag och ärlgt talat var jag ganska sliten. Åkte till stranden och vilade upp mig. Mina döva kusiner är här och igår hade vi middag med tolk. Det blir att prata på ett helt annat sätt. Tar bara lite längre tid. 
 
Gotland bjuder på strålande väder idag med men vi ska faktiskt inte kasta oss väg för stranden utan gå på (det sägs) Gotlands största loppis. En stor idrottsklubb som anordnar. Sen blir det stranden. PUSS
 
En bild på mig och Linn från 2007 där vi är på våra kusiners bröllop
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0