Ta igen gamla tider

Träningspass nummer 2, här kommer en sammanfattning av det:
Sjukt bra musik i öronen, energi, tom mage (jag ser de som bra då jag känner mig lättare) och en massa jävla anamma så körde jag ett riktigt intervallpass. Fan vad duktig jag är. Så himla glad att jag valde at prova och inte ta den lätta vägen. När jag kom i mål efter 5,5 km var jag både färdig, endorfinfylld och nöjd. Heja mig alltså. Nu ska jag igång!
 
Dagen har varit lugn, en fin frukost med la familia, gick över till min kusin som jag inte träffat på toklänge. Vi babblade i timmar. Så himla mysigt. När jag kom dit så luktade det precis som när vi var barn, vilka minnen som kom upp. Jag och min kusin Louise hängde konstant som små, vi har bråkat, skrattat, pratat hemligheter och hon är en otroligt fin del av min barndom. Jag blir alldeles varm av kärlek när jag tänker på hur fina minnen vi har tillsammans och att vi ännu har kontakt. Även om det inte är så ofta så vet jag att när vi väl ses kan vi prata om allt. Vi har liksom gjort allt från koreografier till danser, tagit supermånga selfies och haft hemmadisco med barbies och haft långhopprep som har gått varmt. 
Idag är hon bosatt i Norrköping och jag i Västerås och jag hoppas på ett 2015 där vi ses något oftare.
 
Sen kom jag hem till min familj igen, där det är full fart som vanligt, passade på att ta en selfie med syrran och hennes nya kille. Vilken grej. Ikväll ska vi se hunger games 2 för mammas skulle, hon säger att hon inte gillar den hemska historien men jag ser ju ändå på henne att hon är toknyfiken på kärlekshistorien att hon kommer inte kunna hålla sig!
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0