Kan man få ett AB eller?!

Första gången som jag är ute på internet idag. Jag håller på och skriver på mitt exarbete som ska vara klart nästa vecka. Det går typ inte sådär jättebra. Jag kör fast hela tiden på statistik, de är svårt och jag vet inte alls hur jag ska dokumentera vissa saker. 
Mitt examensarbete är ett förarbete på mitt framtida projekt som ska hålla mig levande, de värsta är den här biten. Jag längtar tills jag ska få börja skriva konceptplan och intäktskällor, de är den roliga biten när man får vara kreativ och affärsutveckla!
 
Jag ska möta upp en tjej som heter Lina kl. 15.30. Vi ska bolla lite idéer med varandra och prata om varderas verksamheter. Ska bli jättekul. Lina är en sjukt energigivande tjej jag träffade genom Winnet affärsnätverk. 

I eftermiddag ska jag sen möta upp min rådgivare/mentor för lite bollning, förhoppningsvis beslutar vi om företagstyp. Då jag inte har ett aktiekapital på 50.000 kr kan jag inte heller starta AB, de hade givetvis varit det lättaste men jag tänker mig till hösten. Då kan vi garanterat gå över i det. När jag sparat ihop pengarna!
 
Vi hörs senare, KRAM
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0