TRÖTT OCH INTE ALLS EN BRA MÅNDAG

hejhejblogg.
Har precis vaknat efter ha somnat på soffan. Det är som att jag försöker sova ruset av mig men att jag mer sover bort alla jobbiga tankar. De enda stunderna som jag inte är vid medvetandet, skönt.
Inte bara det att det har varit en jobbig dag utan jag har också en ganska tuff vecka framför mig, där jag hade behövt en bra start på veckan. Puuh. Här kommer veckans planer:

- Måndag, idag. Pappa fyller år imorn, men p.g.a. jobb m.m. blir det bjudning idag = massor av folk. Prov imorgon, som jag måste, och då menar jag MÅSTE plugga till.
- Tisdag. Slutar tidigt efter skolan, vid 14 någonting. Sen blir det simning med Linnea. Är väl klar vid 16 och vill då åka och hämta ut min nya mobil!! (äntligen!). Den tidiga middag får vara en hemlis sen vid 18 blir det jobb. Slutar 22-23 någon gång. SOVA!
- Onsdag. Skola fram tills 15 någon gång tror jag. Sen blir det att plugga. Börjar jobba klockan 18 igen så vi får se vad jag hittar på där i mellan. Har lite saker jag borde uträtta och några jag borde träffa. Hem och sova sen.
- Torsdag. Lång skoldag, slutar 15 30. Simning + middag med Linnea hoppas jag (!). Därefter jobb vid 18 igen..
- Fredag. Projektarbete hela dagen. Lite småpanik över det.. Efter det blir det hem och packa.. klockan 18 igen börjar jag och den här kvällen kommer bli oerhört låång för då är det Håkan Hellström på WS, kanske får sluta runt 3?
- Lördag. Samling 05.15, bussen går till båten och resan mot fjällen, Vemdalen börjar.. Framme runt 19 tiden..
- Söndag. Skidbacken hela dagen, väckning 7.00.

Nämnde jag att jag har en fullspäckad vecka framför mig? Dags för en diciplinerad och koncenterad Gina, hur det nu ska gå att ta fram i det här läget..
pusspåer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0